New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 9 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Nem kell, hogy szándékos legyen (szerintem), elég ha nem tudtuk biztosítani, hogy a Pats labdái megfeleljenek az előírásoknak. Persze más büntetési tételnek kell lenni, de attól még a szabálytalanság megáll.zinedine5
De nem nekünk kell biztosítani. A bírók zárják el meccs előtt meg a szünetben is. Így, hogy biztosítasz, hogy másnál vannak?

Én kapok büntetést, mert betörnek hozzám?

Mondják csak ki. Nem sumákolni kell. Hibáztunk vagy nem hibáztunk. Csaltunk vagy nem csaltunk.
De ez is olyan, mint a többi. Majd szövetségi nyomozást kell elrendelni a végén. 😀Demecs

több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
Nem kell, hogy szándékos legyen (szerintem), elég ha nem tudtuk biztosítani, hogy a Pats labdái megfeleljenek az előírásoknak. Persze más büntetési tételnek kell lenni, de attól még a szabálytalanság megáll.zinedine5
De nem nekünk kell biztosítani. A bírók zárják el meccs előtt meg a szünetben is. Így, hogy biztosítasz, hogy másnál vannak?

Én kapok büntetést, mert betörnek hozzám?

Mondják csak ki. Nem sumákolni kell. Hibáztunk vagy nem hibáztunk. Csaltunk vagy nem csaltunk.
De ez is olyan, mint a többi. Majd szövetségi nyomozást kell elrendelni a végén. 😀

több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 016 — Ajmo Vatreni
Nem kell, hogy szándékos legyen (szerintem), elég ha nem tudtuk biztosítani, hogy a Pats labdái megfeleljenek az előírásoknak. Persze más büntetési tételnek kell lenni, de attól még a szabálytalanság megáll.
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
"Arra jutott az NFL, hogy a bírók mindent rendben ellenőriztek a labdákon a Pats-Colts előtt, vagyis a kezdőrúgásig minden oké volt velük. A félidőben viszont a Colts bejelentése után lecserélték a Pats 12 meccslabdáját a tartalékokra, a második félidőben, amikor 28 ponttal elhúzott a New England, már a kemény labdák voltak Bradyék kezében.
Reggelre az is kiszivárgott (a Senior Bowlra látogató csapatvezetőktől), hogy az NFL egy második körös picket venne el a Patriotstól."
- 120 yard.

Figyelembe véve, hogy ezek szerint semmi előny nem származott belőle, plusz, hogy ez még mindig nem jelenti azt, hogy a csapat előre megfontolt szándékkal machinált valamit, hanem még mindig csak azt, hogy puhábbak voltak a labdák kint, mint bent, erősnek érezném.. főleg ha hozzávesszük a tegnap elővett sztorikat (Vikings eset, Rodgers kemény labdái, Tampa SB labdák, névtelen stábtag nyilatkozata, hogy minden csapat olyan fújja, ahogy nekik tetszik, stb..) erősnek érzem. Akkor vagy ligaszinten kezdjenek ezzel valamit, vagy ne csináljanak semmit. az NFL úgy érzem, most megint TÖKETLEN.
több mint 9 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Nálam lassan az egész sztori a bohózat kategóriába süllyed. Éss nem azért mert azt mondom, hogy nem tettünk-vettünk a labdákkal, hanem mert tiszta vicc, ahogy kezelik a történteket (?).
több mint 9 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 815 — No es importante
Én azt gondolom, hogy ha szándékosan történt is eképp, meglepne ha ez BB ötlete lenne.
Miért pont most? A Ravens meccs előzetesen karcosabbnak tűnt, és az is lett.Sobri Jóska
A legjobb az új csavar, hogy a Ravens dobta fel a Pats-t xD
Matt Leinart szerint mindenki trükközik a labdákkal, de a Baltimore most külön figyelmeztette a Indy-t és a játékvezetőket, hogy figyeljenek majd erre, Harbaugh ugye kissé berágott az egymás elleni meccsen történtek miatt


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 308 — #NoStress
25k a minimum.... es lehet mas buntetest is kiszabni. Ezert emlegettek tobben is (ESPN Bostontol is, khm) a suspensiont v draftpick elvetelet.

Sztem ha "elitelik" oket, Spygatenel kisebb merteku lesz, de ugyanugy penzbunti es pickelvetel lesz.Igor
És úgy nem éri meg?
Egy ilyen SB-részvétel értéke 100 milliós nagyságrendű egy csapatnál, a büntetés nagyságrenddel kevesebb.
A draft meg ugye lutri úgyis.

Én azt gondolom, hogy ha szándékosan történt is eképp, meglepne ha ez BB ötlete lenne.
Miért pont most? A Ravens meccs előzetesen karcosabbnak tűnt, és az is lett.
Ez egy számunkra ismeretlen alkalmazott véletlen ötlete lehetett, amit megoszthatott egy középvezetővel, aki bevállalta, szóltak a csapatnál akinek kell, hogy ne lepődjenek meg, hogy a lasztik 10%-al laposabbak, aztán ennyi. BB meg max mosolygott, hogy érdekes ötlet, egy próbát megér.
Már ha nem valami technikai malőr történ csak.

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 15 783 — SHAMEFUR DISPRAY!
25k a minimum.... es lehet mas buntetest is kiszabni. Ezert emlegettek tobben is (ESPN Bostontol is, khm) a suspensiont v draftpick elvetelet.

Sztem ha "elitelik" oket, Spygatenel kisebb merteku lesz, de ugyanugy penzbunti es pickelvetel lesz.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 4 136
Na most megillet mindenkit az ártatlanság vélelme, de tegyük fel megállapítják, hogy Belichickék csaltak, mert ebben az esetben ugye szándékosan vétettek a szabályok ellen (nem úgy mint mikor a Ravens ellen kihasználták a szabályok adta kiskaput). Akkor is kimondhatjuk, hogy ez egy tökéletes, felelős döntés volt Belichickék részéről (nem feltétlen fair, de a sport többnyire nem fair még mindig jobb mint a szándékos sérülés okozás), hiszen bármilyen előnyszerzés jól jöhet, ha az SB a tét, amivel (bár pontos számokat nem tudok) annak a 25.000 dollárnak (ami állítólag a maximum büntetési összeg) a többszörösét megkeresi a klub. És ezért el lehet ítélni Belichickéket nem mondom, hogy nem, de ki ne tenné ezt meg hasonló helyzetben? Vagy hogy az egyik itteni példát mondjam: ki nem követne el adócsalást, ha tudja hogyha rajtakapják még akkor is jobban jár mintha befizeti, ha meg nem érik tetten akkor pláne (persze biztos vannak páran és én tisztelem bennük, de ami azt illeti egy edzőtől elvárom, hogy a csapat érdekét nézze és a csapat érdeke az volt, hogyha büntetés árán is, de SB-be jussanak).

Itt akit hibáztatni lehet az újfent az NFL, akik egy ilyen szabályszegésre azt mondják, hogy 25.000 dollár, hát ennek aztán baszott nagy visszatartó ereje van ekkora pénzeknél (ugyanez igaz a játékosokra kiszabott büntetéseikre is, de most nem ez a téma).

Az ügyet elbagatellizálni persze hiba lenne, mert ok, hogy 45-7, de 45-42-nél (szerintem) már igenis lehetne mondani, hogy a labdán múlt az a 3 pont. Ezt a problémát természetesen az NFL-nek kell megoldania akár úgy, hogy nagyobb büntetési tételt helyez kilátásba, akár úgy, hogy a labdákat ők adják (nem is értem amúgy, hogy miért nem az NFL biztosítja a labdákat nem hiszem, hogy ne lenne meg a keret erre), akár rendszeresebb ellenőrzéssel.

Ja amúgy Pats szurkolók csak úgy mondom, hogy szarjatok le mindenkit (engem is), a Seahawks szurkolókon kívül mindenki örülne, ha a csapata ilyen kis csalásokkal is akár bekerült volna az idei SB-be (nem vagyok kiváncsi az álszent, "jajj én nem" hozzászólásokra, előre is köszi). Szerintem ezzel is csak annyi derülne ki (ha bebizonyosodik), hogy Belichick a legnagyobb király. 😉 Szóval továbbra is a Pats-nek szurkolok a 4.-ért. 😀
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Még ezt sem sikerült pontosan leírni senkinek:
 www.nfl.com/rulebook/ball

"Ball
The home club shall have 36 balls for outdoor games and 24 for indoor games available for testing with a pressure gauge by the referee two hours prior to the starting time of the game to meet with League requirements. Twelve (12) new footballs, sealed in a special box and shipped by the manufacturer, will be opened in the officials’ locker room two hours prior to the starting time of the game. These balls are to be specially marked with the letter "k" and used exclusively for the kicking game."

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Két újabb fejlemény:

1. Források szerint az 1. félidő végén történtek a mérések, most már 11 helyett 10 vagy 11 labda nem stimmelt. A 2. félidőre a tartalék, de szintén ellenőrzött 12 labdát vitték ki. (Rossz idő esetén minden csapat 24 labdát visz, és annyit is ellenőriznek le a meccs előtt.)

2. Harbaugh nyilatkozata: Valóban szóltak neki a rúgói, hogy laposabbak a labdák. Elzavarta őket, hideg van, természetes, hogy puhábbak a labdák, mindkét csapat ugyanazokkal a labdákkal rúg. (Graham Geno nyilatkozta, hogy ő többször kérte hideg időben a bírókat, hogy kint mérjék a labdákat, mert nem szeretik a rúgók a laposabb labdákat. A bírók válasza mindig az volt, hogy bent kell mérni.)

Ebből én azt gondolom, hogy mindenkinek tudnia kellett, hogy rossz idő esetén nagy valószínűséggel egy félidő után a labdák nem fognak megfelelni az előírásoknak. Különösen hideg(ebb) időben és ha eleve az alsó határérték környékére voltak csak felfújva. Magyarul - megfelelő külső körülmények esetén - bármikor ki lehet ilyen botrányt robbantani.

Másképp: A bírók bizonyára érzékelték, hogy laposabbak a labdák, de ez adott körülmények között számukra várható, természetes volt. Nagy valószínűséggel kismilliószor előfordult már, hogy félidőben kicserélték a teljes garnitúrát. Ha nem szivárogtatják ki a Colts részéről, akkor az maradt volna az eset, ami. Mindennapos, rutin bírói feladat.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 822 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
 twitter.com/bkravitz

Itt van ennek a nagyon szimpatikus indianapolisi "újságírónak" az üggyel kapcsolatos összes tweetje. Árad belőle frusztráció. Idézet az irományából:

"If Patriots owner Robert Kraft has an ounce of integrity, he will fire Bill Belichick immediately for toying with the integIrity of the game for the second time in his otherwise magnificent career — the first issue being the SpyGate fiasco that earned Belichick and the team fines and a forfeited first-round draft choice.

If Roger Goodell has an ounce of integrity, and he's not spending all his time going to pre-game soirees at Kraft's mansion, he will not only fine Belichick and take away draft choices, but suspend the head coach for the upcoming Super Bowl."

Bármi jó lenne, csak BB ne vezényelhesse győzelemre a csapatot a SB-on.

"DeflateGate" - van már neve is az ügynek, amit a fickó generált. Az meg külön mókás, hogy a Kóc játékosok arról érdeklődnek, hogy lehet újrajátszás meg mi a helyzet, ha minket kizárnak a SB-ról.😊

Az én saját külön bejáratú teóriám, hogy a Kóc vezérkara megvett valakit vagy másként elintézte a 11 labda leeresztését azt követően, hogy kikerültek az öltözőből azért, hogy a félidőben megindított mesterséges botránnyal zavart keltsenek a várhatóan náluk sokkal jobb Patrios játékosainak és vezérkarának soraiban és akkor esetleg nyerhetnek a második félidőben. 😀 Szerintem ez legalább olyan jó teória mint amit a sajtó nyomat.
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 322 — Invisible man
Gratula, remélem, nem ez lesz az egyetlen örömhír a hetekben 😉Wyatt
Ne izgulj megmaradnak a draftcetlik 😉

Én is gratulálok. Próbálj aludni amennyit lehet. Később úgyse fogsz.


A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
GOSB-4 New England Patriots 31
Üdv Mindenkinek!

A z Indy-labda témához annyit, hogy amikor Manning nagy fordítással 38-34-re győzött a Pats ellen és utólag kiderült, hogy feltekerték a fűtést a dómban(egész héten úgy készült a colts) + a Pats drive-nál a közönség hangját a hangszórókból is nyomatták, hogy ne tudjunk kommunikálni, akkor az csibészség volt, senki nem vizsgált semmit, a Pats sem erre fogta és Manning az 1szem gyűrűjét megnyerte gyalázatos játékkal, amire még MVP is lett.
No comment.

GOSB6
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bár én most agyilag máshol járok. Most jöttünk feleségemmel ultrahangról és kiderült, hogy fiam lesz 😊
Én nem vagyok az a típus, aki babaként ráolvassa, hogy "na itt a legfiatalabb Pats-szurkoló a családban", de ha megszereti egyszer a sportot, még léphet az örege nyomdokaiba 😀Minitron
Gratulálok!

Azért valamelyest majd vesd be magad, mert az mégiscsak tragédia lenne, ha egyszer csak egy Jets sapkában állítana haza. 😀peterk2005
Bárki bukhat el fogadást, ugye
DoM
😊
Gratula, remélem, nem ez lesz az egyetlen örömhír a hetekben 😉

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Bár én most agyilag máshol járok. Most jöttünk feleségemmel ultrahangról és kiderült, hogy fiam lesz 😊
Én nem vagyok az a típus, aki babaként ráolvassa, hogy "na itt a legfiatalabb Pats-szurkoló a családban", de ha megszereti egyszer a sportot, még léphet az örege nyomdokaiba 😀Minitron
Gratulálok!

Azért valamelyest majd vesd be magad, mert az mégiscsak tragédia lenne, ha egyszer csak egy Jets sapkában állítana haza. 😀peterk2005
nem olyan rossz az 😉Wester
Mire akkora lesz, akár sikercsapat is lehet! 😛

egyébként gratulálok én is!
több mint 9 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 7 942 — Jó ötletnek tűnt!
Bár én most agyilag máshol járok. Most jöttünk feleségemmel ultrahangról és kiderült, hogy fiam lesz 😊
Én nem vagyok az a típus, aki babaként ráolvassa, hogy "na itt a legfiatalabb Pats-szurkoló a családban", de ha megszereti egyszer a sportot, még léphet az örege nyomdokaiba 😀Minitron
Gratulálok!

Azért valamelyest majd vesd be magad, mert az mégiscsak tragédia lenne, ha egyszer csak egy Jets sapkában állítana haza. 😀peterk2005
nem olyan rossz az 😉

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bár én most agyilag máshol járok. Most jöttünk feleségemmel ultrahangról és kiderült, hogy fiam lesz 😊
Én nem vagyok az a típus, aki babaként ráolvassa, hogy "na itt a legfiatalabb Pats-szurkoló a családban", de ha megszereti egyszer a sportot, még léphet az örege nyomdokaiba 😀Minitron
Gratulálok!

Azért valamelyest majd vesd be magad, mert az mégiscsak tragédia lenne, ha egyszer csak egy Jets sapkában állítana haza. 😀


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 202 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Aztán majd az derül ki nem 11 labda volt leeresztve, hanem az az egy lett túlpumpálva. 😀 😀.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Nagyon szépen köszönjük! Asszonykámnak is átadtam 😊

több mint 9 éve
HanSolo New England Patriots 641 — Watson
 ujkurir.blog.hu/2015/01/21/valoban_le_voltak_eresztve_a_labdak_a_focsoportdonton

felkapott lett a fórum mostanában 😊 (nem én voltam)

"Mi pedig e helyütt idézzük Herczeg Ádámnak, a bowl.hu szerkesztőjének szavait (ő lesz egyébként a szakkommentátor a nagydöntőn, egyenesen Arizonából):"winston
Ma ez a legjobb hír eddig 😊 Mármint a játékkal kapcsolatban.

Bár én most agyilag máshol járok. Most jöttünk feleségemmel ultrahangról és kiderült, hogy fiam lesz 😊
Én nem vagyok az a típus, aki babaként ráolvassa, hogy "na itt a legfiatalabb Pats-szurkoló a családban", de ha megszereti egyszer a sportot, még léphet az örege nyomdokaiba 😀Minitron
Gratulálok!
Jó egészséget a mamának és a babának!
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ma ez a legjobb hír eddig 😊 Mármint a játékkal kapcsolatban.

Bár én most agyilag máshol járok. Most jöttünk feleségemmel ultrahangról és kiderült, hogy fiam lesz 😊
Én nem vagyok az a típus, aki babaként ráolvassa, hogy "na itt a legfiatalabb Pats-szurkoló a családban", de ha megszereti egyszer a sportot, még léphet az örege nyomdokaiba 😀Minitron
Először és legfőképp, gratulálok!

Az élet majd eldönti. Az enyém idén kezdte el viszonylag értően nézni. Természetesen alapból a Patriots-nak szurkol, de kezd kialakulni a saját preferenciája. Szomorú volt, hogy kiesett a Packers. Még vigasztalta a Pats győzelem.😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 822 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
 ujkurir.blog.hu/2015/01/21/valoban_le_voltak_eresztve_a_labdak_a_focsoportdonton

felkapott lett a fórum mostanában 😊 (nem én voltam)

"Mi pedig e helyütt idézzük Herczeg Ádámnak, a bowl.hu szerkesztőjének szavait (ő lesz egyébként a szakkommentátor a nagydöntőn, egyenesen Arizonából):"winston
Ma ez a legjobb hír eddig 😊 Mármint a játékkal kapcsolatban.

Bár én most agyilag máshol járok. Most jöttünk feleségemmel ultrahangról és kiderült, hogy fiam lesz 😊
Én nem vagyok az a típus, aki babaként ráolvassa, hogy "na itt a legfiatalabb Pats-szurkoló a családban", de ha megszereti egyszer a sportot, még léphet az örege nyomdokaiba 😀Minitron
Bravó! Gratulálunk!
több mint 9 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
 ujkurir.blog.hu/2015/01/21/valoban_le_voltak_eresztve_a_labdak_a_focsoportdonton

felkapott lett a fórum mostanában 😊 (nem én voltam)

"Mi pedig e helyütt idézzük Herczeg Ádámnak, a bowl.hu szerkesztőjének szavait (ő lesz egyébként a szakkommentátor a nagydöntőn, egyenesen Arizonából):"winston
Ma ez a legjobb hír eddig 😊 Mármint a játékkal kapcsolatban.

Bár én most agyilag máshol járok. Most jöttünk feleségemmel ultrahangról és kiderült, hogy fiam lesz 😊
Én nem vagyok az a típus, aki babaként ráolvassa, hogy "na itt a legfiatalabb Pats-szurkoló a családban", de ha megszereti egyszer a sportot, még léphet az örege nyomdokaiba 😀

több mint 9 éve
HanSolo New England Patriots 641 — Watson
Minnesotában volt ilyen ebben a szezonban. Nem tudtunk róla..Nem beszélt a fórum róla. Ott megállapították, hogy szabálysértés történt. Kaptak egy ejnye- benyét.
Itt idejön a fél fórum baztatni a Pats szurkolókat, amikor még tart a vizsgálat, ergo a csapat jelen helyzet szerint ártatlan (ártatalanság vélelme). De ennek ellenére valakik szerint bűnös, vagy azt szeretné, hogy bűnös legyen, vagy csak szart akar megint a Patsre dobálni.
Ha kiderülne a csapat szabálysértése, rögtön kötél általi főbelövés az evidens büntetés, és nem az ejnye-benye vagy a 25000 dollár.
Remélem 1,5 hét múlva még jobban utálni fogtok minket!!!