New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 344 — situational football
NBC-n leadták a Do Your Job 2-t, rendesen ki van vesézve a Super Bowl, lehet sűrűn guglizni hova tették fel 😊

Számomra kicsit még mindig furcsa, hogy BB ennyire beengedi a médiát a csapat belső dolgaiba, nyilván amit megmutatnak az csak egy morzsa, de még ezt is sokallom tőle. Persze, nem panaszkodásként írom, mostani rész is sok mindenre rávilágít, főleg Nick Caserio és Ernie Adams meccs közbeni hozzáadott értékéről.

Kíváncsi vagyok egyszer egy Hard Knocks-ot bevállal-e vagy az már túl sok, a nézettsége biztos hatalmas lenne, talán majd a hatodik bajnoki cím után... 😉



"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
topin New England Patriots 1 952
nem néztem utána, volt már olyan hogy három UDFA is felkerült az első 53-as rosterre?
ZERO_L
Butler, Hollister, Langi, Croston..ez összesen 4 UDFA
több mint 6 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Loyko szerint BB nem adott be claim-et.

Vitték:
WR Carr - Saints
CB Moore - Colts
TE O'Shaughnessy - Jaguars
OT McDermott - Bills

Átcsúsztak:
Karras -> PS
D.J. Foster -> PS
Grissom -> PS
Travis -> PS
David Jones -> PS
Hollister ( a másik)

Szerkesztette: tomi-tomi

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 344 — situational football
nem néztem utána, volt már olyan hogy három UDFA is felkerült az első 53-as rosterre?



"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Dorsett lesz a Pats első számú elkapója, a klasszis a keretben. Just sayin'.

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
No, elvileg megvan a keret, de gyakorlatilag mégsem. Biztos vagyok benne, hogy lesz még változás a következő órákban, főleg belső OL-poszton, de addig is egy kis 53-as áttekintés tőlem.



Támadók (24)
QB:
Tom Brady, Jimmy Garoppolo (2)
Minden idők egyik legjobbja egy gyakorlatilag MVP-szezont tolt le, mögötte Garoppolo is bizonyított. Sokkal érdekesebbé vált a helyzet Brissett elengedésével, mert én azt vártam, hogy Gerappát jövőre elboltoljuk, és Bradyvel ketten maradnak jövőre. Így viszont lehet, hogy jövőre húzunk megint egy irányítót magasan – arra most nem akarok gondolni, hogy a kis kecskénk visszavonul 😊 Ez a poszt idén ettől még a lehető legjobb.

FB: James Develin (3)
RB: Dion Lewis, James White, Mike Gillislee, Rex Burkhead (7)
A liga egyik legkiválóbb fullbackje (a PFF-nél tavaly például a második legjobbnak vélték) nagy segítséget adhat a futásoknál, amúgy meg elég komplett kis egység, építhetünk rendesen a mismatchekre. Volt, amikor kicsit zavart, hogy dobáljuk a futóknak a labdákat, és ezzel tudunk csak haladni, de hát igazából nem mindegy, hogy mivel tudunk előnyös helyzeteket kialakítani? Márpedig ez a szekció erre tökéletes. White a Super Bowlon (újra) bemutatta, hogy ő az egyik legjobb elkapó RB, Lewis vele szemben még a futásoknál is használható – csak sajna nem bír egy szezont sem. Én Gillislee-t tolnám a labdákkal, Blount szerepére tökéletesen alkalmas, tud darálni, 5.7-es átlaggal rongyolt az előző idényben, ami azért bőven zseniális, a közeli helyzeteket ő is pontokra tudja váltani. Passzjátékoknál remélem, azért őt jobban használjuk majd, és nem az lesz, hogy a DC-k már tudják, ha ő van bent, akkor futás, ha a pöttömök, akkor meg passz jön. Jó lenne egy komplett játékos a posztra, de ez ár-érték arányban nem biztos, hogy jobb lenne, mint a mostaniak, minden szituációra van elég opció, és a többi részen elég sok változtatási lehetőség van, úgyhogy rendben lesz ez. Gillislee-nek belövök egy 10 TD-s tippet.


WR: Brandin Cooks, Chris Hogan/Malcolm Mitchell, Danny Amendola/Phillip Dorsett, Matthew Slater (13)
A napokban értekeztem róla, hogy Edelmant a liga egyik legjobbjának tartom, aki ráadásul a kulcshelyzetekbe jön elő a legnagyobb játékokkal. És hogy ha van csapat, amely elbírja a hiányát, az talán pont a mostani Patriots. Cooksból még keveset láttunk akcióban nálunk, de azért az NFL-ben már bőven bizonyított, és az, amit ezeken a közös edzéseken tavaly ellenünk, idén a Jaguars ellen művelt, nekem elegendő a bizakodáshoz. Neki igazából még jól is jött Edelman kiesése, mert így várhatóan hamarabb kell rá támaszkodnia Bradynek, 1000/10-s szezont remélek. A másik szélső posztot lebokszolja egymással Hogan és Mitchell. Előbbit féltik, hogy visszaesik a teljesítménye, ha nem a sokadik opció lesz a játékban, de igazából én ettől nem tartok, ott van Gronk és Cooks, az éppen fent lévő futó, úgyhogy szerintem nagyjából ugyanannyira sok lehetősége lesz a gyengébb cornerek ellen. Mitchell biztató első évét nagyszerű Super Bowl-teljesítménnyel zárta le, a kulcshelyzetekben mindig biztos kezű Amendola pedig Dorsett-tel vívhat meg belül, én nagyon bírnám, ha utóbbiból ki tudnánk hozni a képességekben és fizikai adottságokban rejlő potenciált. Mondjuk egy Edelman, Amendola, Hogan felállás után kicsit fura lenne egy Cooks, Mitchell, Dorsett (that’s racist), de még az is benne van, hogy jobban funkcionál majd.

TE: Rob Gronkowski, Dwayne Allen, Jacob Hollister (16)
Gronk maradjon egészséges, akkor nincs gond – 10+ TD. Allenben addig még bízom, amíg rám nem cáfol. A ligába érkezve az volt a pozitív, hogy nem csak elkapásoknál, hanem blokkolásoknál is használható, sőt, utóbbiban kifejezetten jól szerepelt. Én Hollisternek nagyon örülök, mert Lengel is jó forma, de ő tényleg képes lehet a passzjátékban pluszt adni, és nem is kicsit. Ő nyilván nem kap túl nagy szerepet, mert ahhoz lényegesen jobbnak kell lennie a blokkolásban, de a mismatchek kialakítására tökéletes lehet egy-egy játéknál.

OL: Nate Solder, Joe Thuney, David Andrews, Shaq Mason, Marcus Cannon, Cameron Fleming, LaAdrian Waddle, Cole Croston (24)
A fal két széle nagyszerű, a közepe is fejlődik. De én itt kicsit furának érzem a rosterkezelést, hacsak Crostont nem OG-nek szánjuk, csak én őt még OT-nek sem láttam jönni. Mert jelen állás szerint a két szuper OT mögött van három csere, a három belső falembernek meg egyáltalán nincs cseréje. Én ide még várnék valami kukázást, mert oké, hogy Thuney tud centert játszani, de akkor meg OG kellene a helyére 😀 A kezdő erős, jöjjön egy használható csere OG Croston helyére, és nem lesz itt gondom.



Hú, nagyon izgalmas lehetőségek vannak itt. Tavaly amiatt örvendeztem, hogy Bennett érkezésével milyen pöpec kis felállások lehetnek itt, ez Allen érkezése után is megmaradt szerencsére. Most csak a példa kedvéért 12 personnelben simán kimehet akár a két tight end is szélre (egy safetyt és egy linebackert kivéve, mindkettő mismatch Gronknak, de Allen is előnyben lehet), miközben bentre Cooks és Hogan is bemozgatható, Amendola és Dorsett pedig kifejezetten lubickolhat, de még egy Lewis/White opció is ott marad. A következő játékban az elkapók ki a szélre, bent Gronk és Allen felküldve elviszik a védőket, a fal mögé beejtve meg szaladgálhat napestig valamelyik futó. Aztán simán ugyanebből a felállásból erőfutás, ha nickelben vagy dime-ban áll fel az ellenfél, mert Gronk és Allen képes rengeteget hozzáadni a futásblokkoláshoz is. De a futók oldalra kihúzása is ott van opciónak, White és Lewis is simán otthagyja a linebackereket, ha nincsenek szabálytalanságok. És akkor még ott van Develin is, 22-ben fel tudunk állni úgy, hogy az öt falember mellett a két tight end és ő is blokkol még Gillislee-nek, így azért illik majd a fontos szituációkat megoldani, és még ő is kereshető passzokkal. Nagyon jó lenne egy Edelman a kritikus harmadik kísérletekre, de a goalline-formációktól kezdve az ötelkapós szettekig mindenhol rengeteg mismatch alakulhat ki, ha a fal tudja hozni az eddigieket (én remélem, még javul is kicsit). Itt szerintem ebben a szezonban sem lesz gond, egy 450 pontot szerintem elérünk (tavaly 441 volt), sőt, megkockáztatnék egy 480-at is, ha szükségünk lenne rá, de szerintem nem lesz.



Védők (26)
DE:
Trey Flowers, Lawrence Guy, Cassius Marsh, Deatrich Wise (28)
No, a sok pozitív után elérkeztünk a legrosszabb helyzethez, ezen pedig Rivers sérülése sem segít. Azért az durva, hogy távozott Sheard és Long, visszavonult Ninko, és ilyen hamar kivágtuk Ealyt – és még így is maradt itt ember 😀 Flowers engem az előző idényben megvett, a Super Bowlért pedig nem tudok eléggé hálás lenni neki. Kíváncsi vagyok, a megnövekedett szerepet hogyan viseli el, ha úgy mint Butler, nem lesz egy rossz szavam sem 😊 Én sokat várok Guytól, erős oldali endnek szerintem pöpec lesz, egyértelmű passzhelyzeteknél pedig beljebb mozogva apríthat. Marsh egyesek szemében az új Ninkovich lehet, én örülnék neki, meg Wise-ban is nagy a bizodalom, de ha van gyenge pontunk, akkor az az endek és a pass rush kérdése. Cáfoljanak rám.

DT: Alan Branch, Malcom Brown, Vincent Valentine, Adam Butler (32)
Na ez elég malac egy sor, de egyértelmű az elképzelés, gyilkoljuk a futást, jó ha van nyomás is persze, de inkább állítsuk meg az ellent, és engedjük, hogy Magastorony meg a szélről érkezők állatkodjanak. Futás ellen illene igencsak jónak lennie az egységnek, és Guy bemozgatásával a pass rushnak is javulnia kell. Külön öröm Butler keretbe kerülése, érdekes lenne harmadik és hosszú helyzetnél egy Wise, Guy, Butler, Flowers front.



LB: Shea McClellin, Dont’a Hightower, David Harris, Kyle Van Noy, Harvi Langi, Elandon Roberts, Marquis Flowers (39)
Hightower maradt, megvan a vezér, örülés van. A bustok közül úgy tűnik, McClellin felé több a bizalom, de Van Noy is képes szép játékokra. Harrisben nagy reményeim vannak, remélhetőleg maradt még benne annyi, hogy hasznára legyen a csapatnak. Langinak nagy örülök, sok a fiatal, valaki csak beválik 😀

CB: Malcolm Butler, Stephon Gilmore, Eric Rowe, Jonathan Jones, Johnson Bademosi (44)
Ami segíthet a védelemnek, a kérdéses pass rush-helyzetben, az az egészen kiváló DB-sor. Butler nagyon jó, hogy maradt, én szeretném, ha maradna hosszú távon is, Gilmore meg átveheti Talib és Ryan helyét és harcolhat a nagyobb célpontokkal. Rowe harmadik számúnak bőven kiváló, jövőre akár kezdő is lehet.

S: Devin McCourty, Patrick Chung, Duron Harmon, Jordan Richards, Nate Ebner, Brandon King (50)
DMC évek óta ligaelit, Chung a visszatérése óta szintén kiemelkedő, szerencsére azóta nem is kell annyi meccset kihagynia. Harmon kb az ötödik DB a rosteren, nagyon jó, hogy hosszabbított, Rowe-val ketten dime-ban tökéletesek. Richards várható volt, hogy kap még egy évet, de túl sok bizodalmam nincs már felé.



A pass rush lehet a legnagyobb gondunk, ami miatt szenvedhetünk azért a passzjátékok ellen, de talán a DB-k adnak annyi segítséget, hogy csapatként rendben legyen ez. Nem hinném, hogy ezúttal is a liga legjobb védelme lesz a miénk, a 250 pontot esélytelennek látom, de mondjuk egy 300 alatt már nagyon jó lenne, ha maradnánk. Mivel a támadósor erős lesz, nem lesz mindig szükség a védelem kiváló játékára, vagy a kevés engedett pontra, úgyhogy én azt várom, hogy amikor kell, akkor rakják oda magukat rendesen cserébe.

Speciális egység (3)
K:
Stephen Gostkowski (51)
P: Ryan Allen (52)
LS: Joe Cardona (53)
KR/PR: Danny Amendola, Matthew Slater
ST-tagok: Johnson Bademosi, Nate Ebner, Marquis Flowers, Brandon King, Matthew Slater, Rex Burkhead

Allen arra a 48 körüli puntra bőven jó, Cardonával sincs nagy baj. Amendola ügyes visszahordó, lehet, hogy Dorsettet is kipróbálhatjuk itt, és az utolsó napokban hozott Bademosi, Flowers kettőssel, és a csak ezért tartott Ebner, Slater, King hármassal nagyon jónak kell lennie a speciális csapatnak ezúttal is. Gost marha nagy kérdőjel, de ha elkezd vináskodni, és az egyre több kis hiba mellett a fontos és nehéz helyzeteket megoldja, az sem biztos, hogy baj lesz. Azért inkább legyen kicsit kevesebb a hiba, mert benne van az elit státusz, csak kicsit akadozik mostanában, hogy ez ki is jöjjön.



És akkor a célokról. Ezzel a kerettel, a Bills és a Jets tankolásával és a Dolphinsnál lévő sérülésekkel együtt az AFC Eastet illene megnyerni. Én olyan 14 győzelem körülre saccolom magunkat, lesz azért néhány húzós meccs a hajrában, benne lehet meglepetésvereség is, de 12 sikernek szerintem akkor is meg kellene lennie. A Steelers nagyon ráment a mostani szezonra, látszik, hogy akarnak még egy gyűrűt nyerni Big Bennek, de ellenük eddig azért szokott menni, és hiába volt az elmúlt években mindig az, hogy na majd most, eddig még egy az egy ellen jobbak voltunk. A Raiders lehet még érdekes, de egyelőre nem látszik, hogy olyan védelem állna össze, ami a nagy célokhoz szükséges, egy pontháborúban pedig nem aggódom Bradyvel és a jobb védelmünkkel. A Texans pont fordított, ott nagyon megszenvedhetünk (még ha a Steelershez hasonlóan nem is szoktunk a közelmúltban), de ott meg a támadók tűnnek kevésnek. Ez mondjuk még mindig rosszabb kombináció, mert a gyenge támadók is képesek lehetnek ellenünk pontokat szerezni, nekünk meg alaposan meg kell szenvednünk – bár Wattot kb mi voltunk az egyetlenek, akik eddig konstans le tudták szedni a pályáról. A Ravens és a Jets még olyan csapat, amely ellen mindig szenvedni szoktunk, de utóbbi ebben a szezonban egyáltalán nem tűnik NFL-gárdának, előbbi meg talán még kevés lesz. A Chiefs is izgalmas, ott is nagyon felhúztak mindent a mostani szezonra, jövőre draftolni sem nagyon fognak a Főnökök, de egyelőre itt is magunkat tartanám esélyesnek. A Broncos védelme szerencsére gyengült annyit, hogy már csak ezzel ne verjenek meg minket, a támadók pedig még ott sem tűnnek megállíthatatlannak. Ha most tippelésre kellene vállalkozni, azt mondanám, hogy a Steelers kiejt mindenkit a konferenciadöntőig, és ha nem jön nekünk egy bombaformába kerülő Ravens/Broncos, akkor én egy Patriots–Steelers AFC-döntőt várnék.

So original, tudom.

Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
fodi91 196
Lucien egyébként honnan veszitek, hogy keret tag? Én még sehol se olvastam.
fodi91
nem láttam a kitettek közt.
winston
nem jött ki még minden név, de Lucien kitéve
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mit gondoltok, van esély rá, hogy Brissett meccset/meccseket hozzon nekünk? Nincs olyan coaching körülötte és nincs Gronk meg jó futójáték, de egyébként pofás az offenseünk. Vagy mondjuk inkább úgy, az offense miatt aggódok kevésbé... 😀
Meglepne mondjuk ha kezdene jövő héten. De ha Scottyboy ergyán tolja akkor simán bedobhatjuk.
Borbinho
Ezt majd megbeszéljük a Colts topicban, itt csak annyit, hogy értem a trade okát, de nem tetszik És nem azért, mert ne lenne fair érték, egyszerűen tartok tőle, hogy Dorsettben több van, és bárhol szívesebben láttam volna, mint itt. 😊 Allen esetén nem tartottam ettől, ő annyit fog itt is csinálni amit nálunk is, ami azért az ellenértékért amit kaptunk (azért a pickért hoztuk Marlon Macket), rendben van. Itt viszont picit fázom, nehogy egy új Edelmant adjuk Belichicknek. 😊

(Mindettől függetlenül, nekem érdekes láthi, hogy Ballardból mennyire teljesen hiányzik az Indy-ben egy ideje érezhetően meglevő Pats fóbia. Se trade, se semmi, nehogy belenyúljunk. Ballardban abszolút semmi nincs ebből, lazán lép ha hosszú távon hasznosnak érzi. És az az igazság, hogy van benne logika. Nekünk Dorsett tényleg csak nyűg volt, úgyis kiraktuk volna, mindenki beelőzte. Brisett pedig bár nem kész játékos, de pont az a stílusú QB, akire úgy passzol egy Luckra írt playbook, mintha rá írták volna. Ideális backup lehet Luck mögé hosszabb távon is, amit Tolzienről és Morrisról egyáltalán nem lehet elmondani. És Brissett fiatalabb ill. jóval tehetségesebb mindkettőnél. Pont az a középső körös játékos, akit elvileg ki kellene húznunk Luck mögé, ahogy a Pats is szokta. Egy ilyen játékos, ha a stílus fekszik neki, akkor ha beül Luck mellé, magába szívja a stílust, playbookot, akkor idővel drasztikus visszaesés nélkül képes pár meccset lehozni, és közben annyira nem kapós, hogy ne lenne esély néhány millióért még veteránként is megtartani. Addig meg fillérekbe kerül. Szóval van benne ráció, de én azért Dorsett miatt kicsit fázom a dologtól. Ráadásul szurkoltam is a srácnak, hogy ha nálunk nem jön össze neki, akkor máshol sikerüljön. És akkor most szurkoljak neki Bostonban? 😀 )

(Amúgy Bostonbam is érdekes kérdéseket vet fel Brissett elengedése. Garoppolo így nyilván marad egész idényre, ez nem is kérdés. A kérdés utána lesz. Tag, új QB draft, satöbbi. Halkan mondom ... Brady? ... De ez ebben a pillanatban engem egyáltalán nem érdekel, most túl sok minden más történik. 😊 )

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Lucien egyébként honnan veszitek, hogy keret tag? Én még sehol se olvastam.
fodi91
nem láttam a kitettek közt.
több mint 6 éve
fodi91 196
Cassiuss Marsh jött DE-nek.
több mint 6 éve
fodi91 196
Lucien egyébként honnan veszitek, hogy keret tag? Én még sehol se olvastam.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Carr viszont sajnos ment,jo lett volna ha marad,de trade nyilvan neki sem jott jol
kolok1972
Én azt hittem, hogy Carr fog bejönni Lucien helyett mondjuk. De igazából Cooks, Hogan/Mitchell, Amendola és Dorsett mögött majdnem mindegy is, ki a hatodik WR, amikor ott van még Gronk, Allen, White és Lewis is

több mint 6 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Carr viszont sajnos ment,jo lett volna ha marad,de trade nyilvan neki sem jott jol
kolok1972
ha nem viszik el akkor gondolom PS tag lesz.
több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 2 427 — Pats fan
Carr viszont sajnos ment,jo lett volna ha marad,de trade nyilvan neki sem jott jol

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hollisternek nagyon örülök (bár a TD-nél kevertem az öccsével 😀), neki szurkoltam nagyon, de azt hittem sóneszit fogják majd nyomni inkább

több mint 6 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Lucien roster helyenek orulok, tavaly ota drukkoltam neki.
több mint 6 éve
fodi91 196
TE Hollister rosteren.
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 344 — situational football
Mit gondoltok, van esély rá, hogy Brissett meccset/meccseket hozzon nekünk? Nincs olyan coaching körülötte és nincs Gronk meg jó futójáték, de egyébként pofás az offenseünk. Vagy mondjuk inkább úgy, az offense miatt aggódok kevésbé... 😀
Meglepne mondjuk ha kezdene jövő héten. De ha Scottyboy ergyán tolja akkor simán bedobhatjuk.
Borbinho
Engem is meglepne, ha Brisett lehozna egy győztes meccset idén, főleg ismerve a Colts edzőit és azért emlékezzünk vissza tavaly a Texans csúnyán megverte magát azon a meccsen.

Én az SF ellenit mondanám ha pénzt kéne valamelyikre tennem, de arra már Luck csak visszatér, még a Browns elleni adná magát, de én most a CLE-ben tényleg látom a "jó" teljesítményt(6-7 győzelemmel) esetleg ha nem állnak össze az év elejére akkor őket elkaphatjátok week 3-ra Brisettel, addigra már be lehet gyakorolni az alap dolgokat és azért nem fakezűekkel kell összeszoknia, az ütést meg ő bírja azzal nem lesz gond 😀



"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
polo62 New England Patriots 22
Így azért érdekes a helyzet, mert akkor jövőre ebből QB-draft lesz megint. Lehet, hogy úgy voltunk vele, hogy Brissett szerződésének a végéig úgyis tolja Brady, úgyhogy megint kell majd, WR meg elfér egy
Wyatt
szerintem ez pont hogy Jimmy maradását vetíti előre. TB akármennyire extra, 40 fölött nem hiszem, hogy az öreg 2-3 évre előre merne vele tervezni, míg az esetleges backupot kellően felépíti.
polo62
És hogyan? Bradynek még van szerződése, nagyon nem úgy tűnik, hogy vissza akarna vonulni. Kivágod Bradyt? Na BB tényleg mindent megcsinálhat, de azért talán ezt még ő sem 😀 Kettejük fizuja nem fér bele a sapiba. Ha tényleg maradna még Brady, akkor Garoppolónak kell mennie. Brissett elcserélésével jövőre QB-draft a második napon, aztán hajrá.


Mit gondoltok, van esély rá, hogy Brissett meccset/meccseket hozzon nekünk? Nincs olyan coaching körülötte és nincs Gronk meg jó futójáték, de egyébként pofás az offenseünk. Vagy mondjuk inkább úgy, az offense miatt aggódok kevésbé... 😀
Meglepne mondjuk ha kezdene jövő héten. De ha Scottyboy ergyán tolja akkor simán bedobhatjuk.
Borbinho
Szerintem ő neki még kellene egy-két év tanulás, jelenleg messze van a kezdő szinttől. De mondom, ez szerintem. A részetekről annyira nem értem ezt a dolgot, Luck mögé mondjuk évekre jó lehet még cserének, Dorsett meg waive lett volna valszeg
Wyatt
nekem valamiért nagyon az az érzésem, hogy ez lesz a 12es utolsó hadjárata. nem szeretném, ha így lenne, de szerintem Giseletől is egy jelzés volt az agyrázkódás dolog, és BB most tényleg mindent rá akar kihegyezni, hogy egy nagyon sokoldalú és kiismerhetetlen offense-el még utoljára robbantson egy nagyot. még egyszer mondom remélem nem lesz igazam, de már a draft után az volt az érzésem, hogy Garoppolo nem véletlenül maradt.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk lenne valami diszkrét bája az agilis, de nem igazán gyors fehér WR-ek után felállni Cooksszal és Dorsett-tel, 4.33-as és 4.28-as sebességgel. Ott azért lehet egy kis speeddifi 😊

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Így azért érdekes a helyzet, mert akkor jövőre ebből QB-draft lesz megint. Lehet, hogy úgy voltunk vele, hogy Brissett szerződésének a végéig úgyis tolja Brady, úgyhogy megint kell majd, WR meg elfér egy
Wyatt
szerintem ez pont hogy Jimmy maradását vetíti előre. TB akármennyire extra, 40 fölött nem hiszem, hogy az öreg 2-3 évre előre merne vele tervezni, míg az esetleges backupot kellően felépíti.
polo62
És hogyan? Bradynek még van szerződése, nagyon nem úgy tűnik, hogy vissza akarna vonulni. Kivágod Bradyt? Na BB tényleg mindent megcsinálhat, de azért talán ezt még ő sem 😀 Kettejük fizuja nem fér bele a sapiba. Ha tényleg maradna még Brady, akkor Garoppolónak kell mennie. Brissett elcserélésével jövőre QB-draft a második napon, aztán hajrá.


Mit gondoltok, van esély rá, hogy Brissett meccset/meccseket hozzon nekünk? Nincs olyan coaching körülötte és nincs Gronk meg jó futójáték, de egyébként pofás az offenseünk. Vagy mondjuk inkább úgy, az offense miatt aggódok kevésbé... 😀
Meglepne mondjuk ha kezdene jövő héten. De ha Scottyboy ergyán tolja akkor simán bedobhatjuk.
Borbinho
Szerintem ő neki még kellene egy-két év tanulás, jelenleg messze van a kezdő szinttől. De mondom, ez szerintem. A részetekről annyira nem értem ezt a dolgot, Luck mögé mondjuk évekre jó lehet még cserének, Dorsett meg waive lett volna valszeg

több mint 6 éve
polo62 New England Patriots 22
Így azért érdekes a helyzet, mert akkor jövőre ebből QB-draft lesz megint. Lehet, hogy úgy voltunk vele, hogy Brissett szerződésének a végéig úgyis tolja Brady, úgyhogy megint kell majd, WR meg elfér egy
Wyatt
szerintem ez pont hogy Jimmy maradását vetíti előre. TB akármennyire extra, 40 fölött nem hiszem, hogy az öreg 2-3 évre előre merne vele tervezni, míg az esetleges backupot kellően felépíti.
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 459 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mit gondoltok, van esély rá, hogy Brissett meccset/meccseket hozzon nekünk? Nincs olyan coaching körülötte és nincs Gronk meg jó futójáték, de egyébként pofás az offenseünk. Vagy mondjuk inkább úgy, az offense miatt aggódok kevésbé... 😀
Meglepne mondjuk ha kezdene jövő héten. De ha Scottyboy ergyán tolja akkor simán bedobhatjuk.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Így azért érdekes a helyzet, mert akkor jövőre ebből QB-draft lesz megint. Lehet, hogy úgy voltunk vele, hogy Brissett szerződésének a végéig úgyis tolja Brady, úgyhogy megint kell majd, WR meg elfér egy

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez viszont JGnak jó hír.