New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Órák óta írom, ne ronts már bele 😛
Wyatt
Pornót nézel, baszod!
Tomi: én is mindenhol pinákat látok, az még belefér? :/
Wyatt
Mi meg kénytelenek vagyunk a szabad ügynök piacot elemezgetni.
tomi-tomi
Azt is! Valahogy bírni kell

több mint 6 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Órák óta írom, ne ronts már bele 😛
Wyatt
Pornót nézel, baszod!
Tomi: én is mindenhol pinákat látok, az még belefér? :/
Wyatt
Mi meg kénytelenek vagyunk a szabad ügynök piacot elemezgetni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
No, akkor röviden.

A szerződések értékénél a spotrac számait veszem alapul, a várható cap 178 millió dollárra van belőve, van 3.85 millás rolloverünk tavalyről, meg egy gyakorlatilag 1.9 millás halott pénzünk, úgyhogy effektíve egy 180 millióból gazdálkodhatunk idén (179 950 737, akit esetleg foglalkoztatna).

Még mielőtt részletekbe belemennék, megjegyezném, hogy volt néhány FC-igazolásunk, akik közül Will Tye egész érdekes lehet, neki a Giantsnél voltak szép mozzanatai. Nem mondom, hogy új Lewis lesz, de benne látok potanciált azért.

Szokás szerint megint inkább egy mit tennék, ha én lennék a Patriots GM-je gondolatkör lesz (így a végére talán mégsem teljesen, de sok idő van még 😀 ), nem pedig arra tipp, hogy valójában mi fog megvalósulni – ezt lényegesnek tartottam hangsúlyozni, mielőtt félreérti valaki.



TÁMADÓK

QB: Tom Brady, Brian Hoyer, draftolt újonc – Brady a legnagyobb, ezt újra bebizonyította, Hoyer pöpec csere. FA-nek semmi értelme nincs, az utánpótlásról viszont gondoskodni kell. Húzzunk egy olyan irányítót, akit két év alatt fel tudunk építeni a Brady utáni időszakra, akivel JMD-vel közösen uralhatjuk továbbra is a ligát 😊 (3)
FB: James Develin – a liga egyik legjobb fullbackje, mi még egész sokat használjuk is a posztot, elkapásoknál sem félünk bevetni, olcsó, jó, szuper. (4)
RB: James White, Dion Lewis, FA/Rex Burkhead/ újonc – Gillislee nem jött be, sajna. Ingyen kivágható, 2.18 misit keresne, az mondjuk nem sok, de akkor már inkább Lewis és/vagy Burkhead. A spotrac 4.4 és 3.3 milliós market value-val számol. Ha ezt vesszük a 2018-as cap hitnek (és feltételezzük, hogy a folyamatosan emelkedő cap miatt ez nő az évek során, így az átlag ennél több lesz), akkor szerintem nem járunk már messze az igazságtól, én Lewist mindenképpen megtartanám, talán Burkheadet is. Egy olcsó FA vagy egy újonc (akár UDFA) is jöhet ide. (7)
TE: Rob Gronkowki, Martellus Bennett, Jacob Hollister – Allen nem kérdés, 5 milláért nem maradhat (2019-ben 7.4 misiért pláne nem), én Bennettet most megtartanám (közben elbizonytalanodtam vele kapcsolatban). Vele azért eléggé rendben volt a játék, ha felépül, akkor sokkal inkább adnék neki 6.5 milliót, bár ez sem éppen kevés. Gronk. A könyvében gyakorlatilag 20 oldalanként leírja, mekkora fasza csávó, hogy nem a pénzre hajtott, hanem hogy játsszon és ő legyen a liga legjobbja. Végiggondolja, marad. Ha nem marad Bennett sem, akkor Hollister és Tye is rostert foghat akár. Egyikkel számolok csak egyelőre. (10)
WR: Brandin Cooks, Julian Edelman , Chris Hogan, Danny Amendola, Malcolm Mitchell – Cooks egy évig olcsón megtartható (8 459 000) az ötödik éves opcióval, a liga legjobb slot elkapója pedig visszatér, juppí. Egy évig még Hogannek is van szerződése, 3.28 misiért nem tűnik rossz opciónak. Én egy 2.5 milla körüli összegért Amendolát is visszahoznám, ha annyiért belemegy. Reméljük, Mitchell felépül és bevethető lesz, ez esetben akár Hogan helyét is veszélyeztetheti. Ha így lenne, jöhet egy újonc. (15)
OT: Nate Solder, Marcus Cannon, Antonio Garcia, Cameron Fleming/LaAdrian Waddle, Cole Croston – Soldernek 13 milliós összeget várnak, hát az sok, én úgy számolok, hogy ő is folytatja. LT sajna drága, a piacon sincs olcsóbb, Bradyvel is össze vannak szokva, 1. körben draftolni sem életbiztosítás egy 2-3 évre meg lehetne tartani őt. Cannon visszatér, jó lesz, pont. Garciának egy év rutinnal el kell vinnie a boltot. Valamelyik OT olcsón jöjjön vissza. (19)
OG: Joe Thuney, Shaq Mason, Ted Karras – Croston ide is be tud ugrani. Thuney és Mason is fiatal, van még szerződésük, Karras kap 630 ezret ERFA-ként, annyit megér. (22)
C: David Andrews – fiatal, van új szerződése, nincs gond. Karras ide is be tud ugrani, Croston meg OG-nek, nyolc ember elég lesz a falba (23).

Itt van ugye a kisebb gond, amíg Brady játszik – ezt most két idényre lövöm még be –, addig legyen is persze minden szép és jó. Húznék korán egy irányítót mögé azért, Lewist mindenképpen visszahoznám, Nate Soldert is inkább igen, mint nem, a többiek közül Burkhead és Amendola pénzfüggő.



VÉDŐK
DE: Trey Flowers, Mr. X/draftolt újonc, Deatrich Wise, Eric Lee – Flowerst én karmolom, bár első számú rusherként, egymagában kevés. Wise ügyes, de inkább csak rotációs, ketten együtt még egyértelműen kevesek, ez többször is bebizonyosodott. Guy inkább DT-ként foglalkoztatott, ide hoznék a 2/9-2/11 helyen embert, ha úgy van, de FA is szóba jöhet Lee kárára. (27)
DT: Malcolm Brown, Lawrence Guy, Vincent Valentine, Adam Butler – megadnám itt az esélyt az eddigieknek. Brown utolsó éve jöhet, nagyot kell dobbantania, amúgy sem látom értelmét most lecserélni. Guy maradhat, ugyanannyi a DM, mint a cap hit, annál többet tud adni. Valentine a sérülése után megkapja az esélyt, Butler pedig az egyik legtöbbet használt emberünk volt. Nem mondom, hogy nem tudnék ide elképzelni embert, majd a combine-on kitalálom, kit akarok ide még. (31)
LB: Dont’a Hightower, Kyle Van Noy, Derek Rivers, Elandon Roberts, Harvey Langi – McClellin lehet, már sosem lép pályára az NFL-ben, Riverst Ninko-pótléknak hoztuk, jó lesz, Van Noy szerintem bebizonyította, hogy van helye nálunk. Harris sajnos nem. Langiban én bízok még. (36)
CB: Stephon Gilmore, Jonathan Jones, Eric Rowe, Cyrus Jones, draftolt újonc – Butler tuti nem marad. Ide is jöhetne valami emberke, de lehet, csak a drafton majd. Rowe és Jonathan Jones megoldja a 2-3. posztot, de nem baj, ha a 3-4. helyekért kell küzdeniük. Cyrus kap egy évet még. (41)
S: Devin McCourty, Patrick Chung, Duron Harmon, draftolt újonc – itt nagy gond nincs, de engedjük el a Richards-projektet. (45)

Látszólag sok csere nincs itt, de csak látszólag. Az LB-sorban Hightower nagyon kell, Riversben én nagyon bízom, így még azt sem tartom kizártnak, hogy lényegi erősítés ide nem jön. DE viszont jöhetne, és akkor azért tudna javulni az egység. Meg egy CB akár.



SPECIÁLIS EGYSÉG
K: Stephen Gostkowski – lehet, hogy kirúgnám. De most vicc nélkül. Zseniális kick offoknál, de sorra jönnek a fontos meccseken a hibák. 5 millióért… (46)
P: Ryan Allen – ő sem egy nagy durranás, de ő legalább csak 2 milla (47)
LS: Joe Cardona – ő sem, de nem ezen múlik (48)
Nate Ebner (49)
Matthew Slater (50)
Még három, sehol máshol nem használható ember (53) (jó, ez már nem az én vágyam 😛 )

HOSSZABBÍTANI
Dion Lewis (4.4 millió)
Nate Solder (13 millió)
Danny Amendola (2.5 millió)
Rex Burkhead (3.3 millió)
Nate Ebner (1.2 millió)
Matthew Slater (1.8 millió)

KIVÁGNI
Gillislee 0
Allen 0
Dorsett 0
Britt 0
McClellin 833334
Harris 625000

FA
Meglátjuk.

DRAFT

Sok pickünk egyelőre nincs, csupán öt, viszont az első 63 húzásból három is a miénk. Itt kb biztosra vehető egy hátra csere.

1/31 (1.7 millió)
2/41 vagy 43 (1.2 millió)
2/63 (0.8 millió)
3/95 (0.8 millió)
6/191

Ezekkel, a move-okkal nagyjából 6 millió hely maradna a három kb 800 ezres ST-emberkével. Ha felszabadítunk még Bennett kivágásával még kb 6 milliót, akkor 12 marad még lavírozgatni kicsit. Ha Burkheadhez sem ragaszkodunk, akkor máris van nagyjából 14 milla hely.

Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Furcsa lenne ha Bradhamet elengednénk ilyen év után az amúgy is "vastag" LB dephből. Persze, ha vhol nagyon nagy pénz raknak le elé azt választja majd.
dande
nem tudom hogy mennyi helyetek van a sapka alatt, a helyetekben én sem engedném el 😉
de a szerződése lejár és nálunk erősítés lenne a kérdés pedig erre vonatkozott
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Furcsa lenne ha Bradhamet elengednénk ilyen év után az amúgy is "vastag" LB dephből. Persze, ha vhol nagyon nagy pénz raknak le elé azt választja majd.
több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Nem UFA-zunk inkabb egy kicsit?

Waddle / Fleming - egyiket meg kene tartani, nalam inkabb Fleming
Solder - kell, bár kb a legjobb LT lesz a piacon, úgyhogy lehet készülni a könnyes bucsura(?)
Burkhead / Lewis - nalam Burkehead; Lewis úgyis tesztelni akarja a piacot es lesz bőven, aki túl fizeti
Butler, Bademosi, Grissom, Bolden, Francois, Giliszta - jo utat
M. Flowers - minimumert, jo szituációs játékos
Ebner, Slater, Dola - kell
Deboo - maradjon 😊
Allen, Branch, Harris, Britt, Bennett- cut, legalább felszabadul 10+M meg elviselhető dead money-val

Nézegettem az UFA LB-ket. Van köztük olyan, aki azonnali segítség lenne?
Sinisa
nálam mondjuk Bennettet tartanám meg és Allant küldeném el, mivel 0 hozzáadott értéke volt a csapathoz egész évben, Bennett meg azért baromi jó volt tavaly 😊
manuszka86
bakker vak vagyok ez fel sem tűnt, Bennettet én is megtartanám

UFA LB Nigel Bradham az Eaglesből /korábbi Bills játékos, azokat szeretjük😉/, Zach Brown a Redskinsből, Tahir Whitehead a Lionsból talán
több mint 6 éve
fodi91 196
Waddle / Fleming - egyiket meg kene tartani, nalam inkabb Fleming Tök mindegy, csak valamelyik maradjon
Solder - kell, bár kb a legjobb LT lesz a piacon, úgyhogy lehet készülni a könnyes bucsura(?) Max azért, mert visszavonul, beteg kisfiúval nem hiszem, hogy költözni akar, szóval vagy marad vagy visszavonul
Burkhead / Lewis - nalam Burkehead; Lewis úgyis tesztelni akarja a piacot es lesz bőven, aki túl fizeti Burkhead lesz az olcsóbb, jó lenne mindkettő, de nem látom azt, hogy ez sikerülhet
Butler, Bademosi, Grissom, Bolden, Francois, Giliszta - jo utat Gillislee nem ufa. Bademosi maradjon, jó az STbe és vész esetén mehet még cornerbe is
M. Flowers - minimumert, jo szituációs játékos egyetértek
Ebner, Slater, Dola - kell Slater mehet
Deboo - maradjon 😊 maradhat, de ha megy se leszek szomorú
Allen, Branch, Harris, Britt, Bennett- cut, legalább felszabadul 10+M meg elviselhető dead money-val mehet velük Gillislee, Dorsett és McClellin is
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 054 — Patriots fan
Nem UFA-zunk inkabb egy kicsit?

Waddle / Fleming - egyiket meg kene tartani, nalam inkabb Fleming
Solder - kell, bár kb a legjobb LT lesz a piacon, úgyhogy lehet készülni a könnyes bucsura(?)
Burkhead / Lewis - nalam Burkehead; Lewis úgyis tesztelni akarja a piacot es lesz bőven, aki túl fizeti
Butler, Bademosi, Grissom, Bolden, Francois, Giliszta - jo utat
M. Flowers - minimumert, jo szituációs játékos
Ebner, Slater, Dola - kell
Deboo - maradjon 😊
Allen, Branch, Harris, Britt, Bennett- cut, legalább felszabadul 10+M meg elviselhető dead money-val

Nézegettem az UFA LB-ket. Van köztük olyan, aki azonnali segítség lenne?
Sinisa
nálam mondjuk Bennettet tartanám meg és Allant küldeném el, mivel 0 hozzáadott értéke volt a csapathoz egész évben, Bennett meg azért baromi jó volt tavaly 😊

több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Nem UFA-zunk inkabb egy kicsit?

Waddle / Fleming - egyiket meg kene tartani, nalam inkabb Fleming
Solder - kell, bár kb a legjobb LT lesz a piacon, úgyhogy lehet készülni a könnyes bucsura(?)
Burkhead / Lewis - nalam Burkehead; Lewis úgyis tesztelni akarja a piacot es lesz bőven, aki túl fizeti
Butler, Bademosi, Grissom, Bolden, Francois, Giliszta - jo utat
M. Flowers - minimumert, jo szituációs játékos
Ebner, Slater, Dola - kell
Deboo - maradjon 😊
Allen, Branch, Harris, Britt, Bennett- cut, legalább felszabadul 10+M meg elviselhető dead money-val

Nézegettem az UFA LB-ket. Van köztük olyan, aki azonnali segítség lenne?
Sinisa
megtartanám Waddlet és Fleminget is ha hajlandók olcsóért maradni
Soldert nagyon szeretem, de másnak is kell LT, nekünk meg kellene a pénz a védelembe szerintem nem tudjuk megfizetni /örülnék ha Garcia pótolni tudná/
Burkhead maradjon, jó lenne ha Lewis is maradna de az már talán túl költséges lenne
Bademosi ha nem kér sokat M. Flowersszel együtt maradhat
én kivágnám még Dorsettet is, az még +1,5 misi

Szerkesztette: Cuchulain82
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Órák óta írom, ne ronts már bele 😛
Wyatt
Bocsi mar!
Napok ota várom! 😉
Sinisa
Most értem rá, eddig minden nap lefoglalt valaki, de már közel a vége 😀

több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 2 789 — Gràcies Pep!
Órák óta írom, ne ronts már bele 😛
Wyatt
Bocsi mar!
Napok ota várom! 😉

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 588
Órák óta írom, ne ronts már bele 😛
Wyatt
Én is elkezdtem... 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Órák óta írom, ne ronts már bele 😛

több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 2 789 — Gràcies Pep!
Nem UFA-zunk inkabb egy kicsit?

Waddle / Fleming - egyiket meg kene tartani, nalam inkabb Fleming
Solder - kell, bár kb a legjobb LT lesz a piacon, úgyhogy lehet készülni a könnyes bucsura(?)
Burkhead / Lewis - nalam Burkehead; Lewis úgyis tesztelni akarja a piacot es lesz bőven, aki túl fizeti
Butler, Bademosi, Grissom, Bolden, Francois, Giliszta - jo utat
M. Flowers - minimumert, jo szituációs játékos
Ebner, Slater, Dola - kell
Deboo - maradjon 😊
Allen, Branch, Harris, Britt, Bennett- cut, legalább felszabadul 10+M meg elviselhető dead money-val

Nézegettem az UFA LB-ket. Van köztük olyan, aki azonnali segítség lenne?

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 822 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.
tomi-tomi
Ez már lassan baseball pénz. Arra leszek kíváncsi, hogy ezek után Cousins és Ryan milyen csekket akarnak benyújtani.
peterk2005
Meg Foles. Mint SB MVP...
több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Nem, csak a sok milyen köcsög egy csapat ez, hogy egy OC ezt csinálta szegény Coltscal mellett viccesnek tartottam bedobni egy ilyet 😊Wyatt
A Pats-re az MJD ügy kirobbanása óta sem mondtam egyetlen rossz szót sem.
peterk2005
Lemaradtam.
Mi történt Maurice Jones-Drew-val?
😉
Bazzani
nem tudom, peterk már egy ideje folyamatosan emlegeti 😉
több mint 6 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 31 951
Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.

Sok sikert neki!
tomi-tomi
el kéne mennetek a fideszhez sajtósnak. Hihetetlen, hogy mindent meg tudtok magyarázni ebben a topikban.
Amadeus
Egyrészt amadeus helyett antonio nicket kellett volna választanod.

Másrészt rajzolgathatunk Neked itt akármit, Te mindenben pinát látsz. Mi hibánk.
tomi-tomi
egészséges férfi ember mégis mi mást lásson? 😊

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem, csak a sok milyen köcsög egy csapat ez, hogy egy OC ezt csinálta szegény Coltscal mellett viccesnek tartottam bedobni egy ilyet 😊Wyatt
A Pats-re az MJD ügy kirobbanása óta sem mondtam egyetlen rossz szót sem.
peterk2005
Lemaradtam.
Mi történt Maurice Jones-Drew-val?
😉
Bazzani
Marino, Montana... JMD, MJD, ne basztasd, szar napja van 😊

Tomi: én is mindenhol pinákat látok, az még belefér? :/

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Nem, csak a sok milyen köcsög egy csapat ez, hogy egy OC ezt csinálta szegény Coltscal mellett viccesnek tartottam bedobni egy ilyet 😊Wyatt
A Pats-re az MJD ügy kirobbanása óta sem mondtam egyetlen rossz szót sem.
peterk2005
Lemaradtam.
Mi történt Maurice Jones-Drew-val?
😉

több mint 6 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.

Sok sikert neki!
tomi-tomi
el kéne mennetek a fideszhez sajtósnak. Hihetetlen, hogy mindent meg tudtok magyarázni ebben a topikban.
Amadeus
Egyrészt amadeus helyett antonio nicket kellett volna választanod.

Másrészt rajzolgathatunk Neked itt akármit, Te mindenben pinát látsz. Mi hibánk.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.
tomi-tomi
Ez már lassan baseball pénz. Arra leszek kíváncsi, hogy ezek után Cousins és Ryan milyen csekket akarnak benyújtani.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Spannolgatunk, s közbe nem tudjuk, hogy Al Davis szerint három áruló közül mi vagyunk az egyik....
sutianap
Az szar ügy. Erre mondtam, hogy remélem részünkről nem ez lesz. A magánéletben is rühellem a kicsines bosszulódást, rohadtul nem hiányzik a szórakozásomnál is ezzel foglalkozni.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.

Sok sikert neki!
tomi-tomi
el kéne mennetek a fideszhez sajtósnak. Hihetetlen, hogy mindent meg tudtok magyarázni ebben a topikban.
Amadeus
ebben mi kivetnivalót találsz?
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem, csak a sok milyen köcsög egy csapat ez, hogy egy OC ezt csinálta szegény Coltscal mellett viccesnek tartottam bedobni egy ilyet 😊Wyatt
A Pats-re az MJD ügy kirobbanása óta sem mondtam egyetlen rossz szót sem. Csak JMD-t ócsároltam. Kraft bosszúját sem én hoztam elő, sőt, még most sem hiszem el igazán. De ismersz, úgyis tudod, hogy ebben meg szoktam tartani a határokat.

Az viszont tény, hogy ha ő lesz a HC, akkor át fogok menni teljes mellbedobású ellendrukkerbe. 😊 Az sem a Pats miatt lesz, hanem JMD miatt. Nálam ő úgy leírta magát, ahogy nagyon kevesen tudták eddig.

Látom, mostanában te is feszültebb vagyok, hátha kicsit engedsz ebből. Na de majd mindjárt témaváltás
Wyatt
Igen, én is feszültebb vagy. 😊 (Ma főleg, de ennek a munkámhoz van köze, nem JMD-hez. Az egész napom pocsék volt.)


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 31 951
Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.

Sok sikert neki!
tomi-tomi
el kéne mennetek a fideszhez sajtósnak. Hihetetlen, hogy mindent meg tudtok magyarázni ebben a topikban.

criminal lawyer or criminal lawyer?