New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 054 — Patriots fan
yeah Gronk baby focizni fog 2018-ban 😀

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306


No, összeszedtem, kik azok, akiknek én a draft során valamelyik szakaszban örülnék valami miatt (az esetek többségében a pickeknél nem feltétlenül van óriási esély arra, hogy valóban bent is lesznek még az emberek, pont azért került oda egy-kettő, mert ha odáig lecsúsznának, akkor viszont már pöpec lenne), illetve írok egy számomra álomszcenáriót is. Először is, egyelőre így állunk a pickekkel:

DRAFT 2018
1/23
1/31
2/43
2/63
3/95
6/198
6/210
7/219

TÁMADÓSOR

QB: Brady állat, Hoyer jó csere, benne van, hogy egy évvel eltoljuk a húzást, de én nem tenném, ha van esélyünk felépíteni a kis kecskénk mögött egy elit tehetséget. Rosennél csúszást várnak, ha így lenne, remélem, lépünk. Lamar Jacksont nagyon szopkodjuk, de én tőle nagyon fázok, őt nehezen tudom elképzelni, azért egy irányítónál azért nem baj, ha a wonderlic tesztje jobb eredményt hoz, mintha egy négyválasztásos tesztnél mindig a B-t írod be automatikusan, a kérdés olvasása nélkül… Hátsóbb körökben van egy-két arc, aki izgalmas lehet, és nekik tényleg lenne is idejük azért tanulni kicsit Brady mögött.

1. kör (feltrade): Josh Rosen
2/63: Mason Rudolph (itt már beleférhet, ha már érdeklődünk iránta)
3/95: Luke Falk, Kyle Lauletta (őket is nézegettük amúgy)
6/198: Logan Woodside (bár egy helyet még hátrébb mehetnénk 😊 )

FB: Nem kell, mert ott van Develin, aki a liga egyik legjobbja, de azért Jaylen Samuelsben van annyi potenciál, hogy hasznosabb legyen nála, ST-ben meg úgyis kell mindig ember BB-nek.

6/198: Jaylen Samuels

RB: Van Hill és Gillislee, akik csak futni tudnak, van White, aki inkább csak elkapni, van Burkhead, aki mindkettőt és van Bolden, aki egyiket sem (jó, ezt muszáj volt). Nem érzem, hogy feltétlenül RB-t kellene draftolni, mert ahogyan használjuk a futóinkat, a mostani felállás elég költséghatékony, és nem esünk össze, ha valaki kidől. De javítani mindig lehet. Valamelyik Georgia-futó érdekes lehet, Chubb-bal le lehetne váltani az első két embert, Michel viszont kicsit lewisos, burkheades, kamarás vonal lehetne. Kérdés, hogy Burkhead és White mellé kell-e még ilyen típus – ilyen magasan. Guice-t és Ronald Jonest is néztük, de nem kizárt, hogy hozzájuk 1. körös pick lenne szükséges, amit azért talán nem kellene megadni.

2/43: Sony Michel
2/63: Nick Chubb
3/95: Kerryon Johnson
6/198: Justin Jackson
7/219: Boston Scott (UDFA lesz sanszosan, viszont itt simán jöhetne)

WR: Na ez már érdekesebb, Edelman, Hogan, Matthews, ha egészséges lesz, akkor Mitchell, plusz ott van még Patterson is (Britt-tel és Dorsett-tel én jelenleg nem számolok), plusz Slater csak ST-re. Mondanám, hogy jöhetne egy igazi első számú WR, na de pont azt engedtük el, gondolom egyrészt azért, mert nélküle is megy a támadósor, és főleg mert brutális pénzeket kérnek a WR-ek. Rengeteg elkapót nézegettünk, főleg az 1. és a 2. kör határára várt emberek közül, így nem lenne meglepő, ha ott jönne valaki, de igazából nekem nem biztos, hogy bármelyik is hiányozna.

1/31: Courtland Sutton
2/43: D. J. Moore, James Washington
2/63: D. J. Chark (na ő érdekes lehet, itt a potenciál visz el)
3/95: Anthony Miller, Michael Gallup
4. körbe letrade: JORDAN LASLEY (ő kell és pont.), Deontay Burnett
7/219: Richie James (micsoda kis slotfegyver lehetne itt)



TE: Gronkowski most éppen akar játszani, mögöttük viszont Allen, Niklas, Hollister és Tye. Előbbi kettő max blokkolásban jöhet szóba, Hollister max elkapásban, de arra nem használjuk, Tye meg kérdéses, visszatalál-e korábbi ígéretes önmagához. Itt bőven elférne erősítés, akár már Gronk utódja is. Hayden Hurstöt nézegettük, ő blokkolásban is át tudná venni a helyét, de azért már 25 éves lesz a szezonrajton, ami engem zavar. Persze, ha van csapat, amelyiknek belefér… De inkább mondanám Gesickit mondjuk picit lejjebb.

2/43: Hayden Hurst
2/63: Mike Gesicki
3/95: Dallas Goedert, Mark Andrews
4-5. körbe letrade: Ian Thomas

OT: Talán a legnagyobb talány, megkockáztatjuk, hogy Cannon legyen stabilan az LT és Waddle kezdő RT? Az azért húzós lehet. No, mondjuk nem feltétlenül tudunk már az első évben jobb embert hozni, talán egy kis feltrade-del McGlincheyért, de lehet, hogy az első kör végén, második elején bent lévők közül is ki tudunk nevelni jót.

1. feltrade az 1/18 körüli értékre a 3/95-tel: Mike McGlinchey
2/43: Kolton Miller, Connor Williams (egyikük sem kész játékos, viszont óriási potenciál van bennük, nálunk meg Scar az edző)
2/63: Orlando Brown (nagyon, nagyon csúszik, de azért tehetségét eléggé magasztalták, hátha…)

OG: Thuney és Mason a kezdő, Karras, Bowanko és Croston is bevethető, én ezt a posztot nem bántanám. Na jó, WYATT Teller jöhetne azért, inkább mint Will HERNANDEZ.

C: Andrews kezd, Bowanko is ott van, kihagyhatatlannak látszó prospect sincs, haladjunk.



VÉDELEM

DE: Flowersnek kell a segítség, hogy ez Clayborn-e, azt nem tudom biztosra, de elég sokat fizettünk neki ahhoz, hogy a csapat ezt higgye. Wise szerintem ígéretesen mutatkozott be. Javítani azért bőven lehet.

1/23: Harold Landry (inkább 3–4-es lehet, de oldják meg BB-ék, ha belőle nem tud elit játékost csinálni egy edző, vonuljon vissza)
2/43: Sam Hubbard (őt is nézegettük, az a 40-es idő nekem elsőre kicsit ijesztő mondjuk, viszont cseszettül agilis, 4.19-es shuttle-t és 6.88-as 3cone-t tolt, ezeket meg szeretjük), Lorenzo Carter (ő megint inkább 3–4-es lehetne, de oldják meg)
3/95: Josh Sweat (én a 3. kör legelején vittem, de a csapatok állítólag paráznak a térde miatt, úgyhogy csúszás lehet belőle, 2/63-nál is örülnék neki), Rasheem Green
6/198: Kyle Fitts
6/210: Tyquan Lewis

DT: Shelton hozatalával és Brownnal van két futásölő malac, sőt, Valentine-t ideszámolva lehet ez három is. Guy és Butler meg képes lehet nyomást gyakorolni. Viszont! Taven Bryan gyerekek, Taven Bryan. Én csodálatos módon 1/31-re szedtem ki, itt valami szenzáció lenne, ha ott még bent lenne. Ha ő nincs, a hátsó körökben van néhány fényesre csiszolandó gyémántocska.

1/23: Taven Bryan
6/198: P. J. Hall, James Looney
6/210: Sebastian Joseph
7/219: Bilal Nichols

LB: Hightower visszatér, én Riversszel itt számolok, mellettük Van Noy nyugodtan a kezdőbe rakható két LB-s felállásoknál is, most hogy a Flowers, Roberts, Langi hármasnál lehetne jobb is a helyzet. Hát ja, de amíg a 4–6. helyekről van szó, azért nem esem kétségbe. És talán ezúttal mindhárom kezdő egyszerre nem lesz rottyon 😀 Mindezek ellenére: Vander Esch! Valszeg Rashaan Evans lesz mondjuk belőle, hát bánat sem tudja, de azért ilyen felépítéssel ilyen botrányos felmérőt összehozni azért nem kis teljesítmény. Játékra jobb persze, és talán egy két-három év múlva úgy örülnék neki, mint Hightowernek az elmúlt években, de azért a 2. kör előtt így sem örülnék most (sőt, most egyelőre sehogy).

1/23: Leighton Vander Esch
3/95: Jerome Baker (de még 2/63-ra sem lennék szomorú)
4-5. körbe letrade: Malik Jefferson
6/198: Matthew Thomas
6/210: Fred Warner
7/219: Genard Avery

CB: Elment Butler, de jött JMC, felépül Jonathan Jones, ott van még Rowe és Cyrus is kap egy esélyt. Gilmore az első számú. Mivel CB sosem lehet elég, ezért simán jöhet, de ha nem jön, akkor sem esnék kétségbe (max, ha megint Jordan Richards áll fel nickelben).

1/23: Joshua Jackson (viszont vele évekre meglenne oldva a két szélső poszt, figyeltük is)
1/31: Isaiah Oliver
2/43: Jaire Alexander
2/63: Donte Jackson (úgysem lesz bent ő sem, mert van, akit nem zavar majd a mérete)
3/95: Tarvarus McFadden (ha már BPA alapon 4/2-re kirántottam, miért ne)
6/210: Avonte Maddox (viszlát Cyrus, pöttömke mondjuk)
7/219: Jordan Thomas (őt be lehet írni hozzánk, 3.94-es shuttle, 6.28(!)-as 3cone, erre nagyon ugrik BB)

S: DMC és Chung kezd, Harmon tökéletes nickelben, Ebner és King ST-only, könyörgöm, vágjuk ki Richardsot…

1. feltrade az 1/18 körüli értékre a 3/95-tel: Derwin James (nem kell safety, de ő olyan, aki DMC és Chung utódja is lehet, egyszerre :d)
2/43: Justin Reid, FS
3/95: Terrell Edmunds, SS
6/198: Shaquem Griffin (jó, muszáj volt, úgysem visszük, lehet, LB lesz inkább, de azért jó forma a csóka, mindenképpen meg kellett említenem valahol)

PK-játékosokat nem nagyon nézegettem, nem volt rá szükségem, és szerintem nekünk sincs feltétlenül, de ha valaki megtetszik BB-éknek, és spórolunk, hát legyen. Gost sajna már messze nem az a kirobbanthatatlan játékos, amit a szerződése feltételez…



WYATT ÁLOMDRAFTJA
TRADE – RAIDERS

1/10(+4/110 for 1/23+1/31): Josh Rosen, QB
2/43: Connor Williams, LT
2/63: Mike Gesicki, TE
3/95: Josh Sweat, DE
TRADE – TITANS
4/125(+5/162 for 4/110): Malik Jefferson, LB
5/162: Jordan Lasley, WR
6/198: Jaylen Samuels, OW
6/210: P. J. Hall/James Looney, UT
7/219: Avonte Maddox, CB (slot)
UDFA
Boston Scott, RB (CoP)
Richie James, WR (slot)
Jordan Thomas, CB

Ha tényleg csúszik Rosen, és nem kapcsolnak a divízióriválisok, akkor hajrá, könnyen lehet, hogy ez a legnagyobb sanszunk rá, hogy elit QB-propectet húzzunk a következő években, akivel maradhat a dominanciánk. Ennyit nekem alaphangon megér. A 2. kör elejére még lecsúszhat valamelyik pöpec OT-alapanyag, a 2. kör végén pedig még bent lehet egy jóféle tight end. Sweat csúszása miatt a DE-posztot a 3. kör végén is meg lehetne próbálni, Malikkal meglenne a 2-3. LB-posztra az upgrade, és egy sérülés esetén sincs kakukk. Lasley nekem kell, sajnálom, Samuelst JMD elég pöpecül használhatná, jöhetne egy pöpec pass rusher UT is, meg egy slot CB fért még bele. Talán ez a poszt lehetett volna magasabban is, de szerintem a DL és az LB-sor megerősítésével már nem rossz azért a helyzet, söprögetők rendben vannak.

Eléggé offense-heavy draft lenne, de meglenne Brady utódja, Solderé és Gronké is – én mondjuk remélem, hogy utóbbi azért egy 2-3 évig még tolja alaphangon, és így inkább két TE-s felállásokról beszélünk, sem mint direktben az utódjáról – , az elkapósor sem vészes, pláne Lasleyvel és Richievel, a futókhoz végül nem nyúltam (csak egy change-of-pace szerepkörre kifejezetten jónak tűnő, szép nevű UDFA képében), Samuels egy plusz új dimenziót adhatna, a támadófalban az LT-poszton kívül én nem érzek feltétlenül szükséget húzásra.

A pass rusher-részleg így már azért nem nézne ki rosszul, az LB sem (a DT és az S eddig sem rossz), a CB pedig pöcögjön el. De ide tudok amúgy elképzelni váltást, hogy mondjuk TE helyett OT jön a 2. kör végén, és a 2. kör elején meg CB (mondjuk 2/43: Jaire Alexander, CB, 2/63: Orlando Brown, OT).

Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
FunHun New England Patriots 1 377
Sorrykavan, valaki vegye le legyen szíves, ha zavaró
Wyatt
Hasznos áttekintő volt. Köszi 😊
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sorrykavan, valaki vegye le legyen szíves, ha zavaró

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 523 — JAFL Tampa GM
Wyatt
kell még ide fel ez a kiemelt rész?
lassan ínhüvelygyulladásom lesz.. 😊
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Stez bmeg, ha miattad lesz tele a Colts topic a meccs után kétpostos pats vándor trollokkal akkor ki leszel tiltva onnan!
peterk2005
Úgyis lesznek, és úgy sem lesz kitiltva 😀

Én is örültem volna, kevesebb hajnalozásnak 😊

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Stez bmeg, ha miattad lesz tele a Colts topic a meccs után kétpostos pats vándor trollokkal akkor ki leszel tiltva onnan!


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Az első kilenc fordulóban 5 night football. Az komoly 😀
Wyatt
Én egyáltalán nem örülök ennek sok éjjeli meccsnek 😕
Egon
Az otodik forduloban mondjuk nagyon meg lesztek toszva Brissett 28 centis himvesszoje altal.

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 344 — situational football
nagyon offseason van 😀




"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Egon bá New England Patriots 1 105 — Saints GM
Az első kilenc fordulóban 5 night football. Az komoly 😀
Wyatt
Én egyáltalán nem örülök ennek sok éjjeli meccsnek 😕

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Valóban a felvázolt menetrendünk lesz:

2018. 09. 09 - Week 1 vs Texans - 19.00
2018. 09. 16 - Week 2 at Jaguars - 22.25
2018. 09. 24 - Week 3 at Lions SNF - 2.20
2018. 09. 30 - Week 4 vs Dolphins - 19.00
2018. 10. 05 - Week 5 vs. Colts TNF - 2.20
2018. 10. 15 - Week 6 vs. Chiefs SNF - 2.20
2018. 10. 21 - Week 7 at Bears - 19.00
2018. 10. 30 - Week 8 at Bills, MNF - 1.15
2018. 11. 05 - Week 9 vs Packers SNF - 2.20
2018. 11. 11 - Week 10 at Titans - 19.00
Week 11 bye
2018. 11. 25 - Week 12 at Jets - 19.00
2018. 12. 02 - Week 13 vs Vikings - 22.25
2018. 12. 09 - Week 14 at Dolphins - 19.00
2018. 12. 16 - Week 15 at Steelers - 22.25
2018. 12. 23 - Week 16 vs. Bills - 19.00
2018. 12. 30 - Week 17 vs Jets - 19.00

Az első kilenc fordulóban 5 night football. Az komoly 😀
A bye week faszán jön mondjuk ki, utána lesz négy elég combos meccsünk

Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 344 — situational football
Gronk meg a Kentucky Derby-n fog futni...

idén tényleg ki fogunk esni 😥



"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 21 922 — nabege2@yahoo.com
TB szögre akasztja a sisakját...
| az NFL nem engedi, hogy azt a típust használja |
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 222 — Whoops, looks like something went wrong.
Nagyjabol Grigson is hasonlokat mondott Dorsett draftolasanal. Kiveve a pickek, meg a quarterbacket csereljuk ki wide receiverre.

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 344 — situational football
18 évvel ezelőtt draftoltunk egy vézna QB-t aki nem kellett senkinek és pont BB szülinapján..😎😁😎😁😎😁

ThundersNFL



"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Igazán rárepülhetnénk C.J. Anderson-ra és akár el is zavarhatnánk Hillt egyből.
Boston
Örülök, hogy nem nekem kellett beírni 😊

több mint 6 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 13 781 — !SuPeR6BoWL!
18 évvel ezelőtt draftoltunk egy vézna QB-t aki nem kellett senkinek és pont BB szülinapján..😎😁😎😁😎😁

Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt

Draft


2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 331 — dart@freestart.hu
Igazán rárepülhetnénk C.J. Anderson-ra és akár el is zavarhatnánk Hillt egyből.

Do your job
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Emlékeim szerint Volt már olyan veterán, akinek az Öreg megengedte, hogy többet-kevesebbet kihagyjon az edzőtáborból. Pláne, ha az orvosok is ezt támogatják. Praktikusan ez lesz Gronk utolsó szezonja. Jó lenne, ha nem az edzőtáborban érne véget.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 324 — Invisible man
Gronk meg pihizni fog pre meccsekig? Vajon az öreg mit szól hozzà?
ParadSEC
Most már eldöntötte véglegesen, hogy játszik vagy nem?


A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 000 — Patriots fan
Gronk meg pihizni fog pre meccsekig? Vajon az öreg mit szól hozzà?

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 13 781 — !SuPeR6BoWL!
Dez szótárában az a szó nem létezik szerintem hogy óccó 😊
manuszka86
De ha córó lenne akkor icmerné ☺

Draft


2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 054 — Patriots fan
Dez szótárában az a szó nem létezik szerintem hogy óccó 😊

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nálunk lehetne a 2010 óta legtöbb TD-t szerző két játékos (már ha azóta nem előzték meg őket persze :d)

több mint 6 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 13 781 — !SuPeR6BoWL!
Dez jöhetne óccoért...
ThundersNFL
Minek ostoba mint a faék. 3 routot ismer.... biztos nálunk meg tudna tanulni 154 routot a holt szezonba 😀.
ParadSEC
Azért írtam, hogy cak óccóért

Draft


2001-2003-2004-2014-2016-2018