Oakland Raiders

37 feliratkozó

 
7 hónapja
Surda Oakland Raiders 1 665
Raiders W
2,85 odds 😜
megtettem.
Surda
Bukó
7 hónapja
Surda Oakland Raiders 1 665
Gyerekek ezt a szívást.
Magunkat lőttük lábon.
Siman lehozható lett volna.
Így mek 0-2
Fszmt.
7 hónapja
peterbadbone Oakland Raiders USC Trojans 1 537 — Sin City Raiders fan
Raiders declared DT P.J. Hall, DE Fadol Brown, OT T.J. Clemmings, WR Dwayne Harris, OT Justin Murray, CB Nick Nelson, and RB DeAndre Washington for Sunday's Week 2 game versus the Broncos.

Hall távollétében Hankins biztos, hogy viszonylag sokat fog játszani, Harris és Nelson távollétében Richard vagy Roberts lesz a visszahordó?

7 hónapja
Surda Oakland Raiders 1 665
Raiders W
2,85 odds 😜
megtettem.
7 hónapja
Rolni Oakland Raiders 7 719 — Raiders fan
Raiders sign DE Shilique Calhoun to the practice squad, waive DT Gabe Wright.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!

Jon Gruden mondjon le!!!
7 hónapja
Amadeus Oakland Raiders Nevada Wolf Pack 19 479
“Gruden has given Carr nothing but props at every turn and clearly is putting everything into him and building around him. But he can't play for Derek. Gruden's game plan Monday night was fantastic, he was targeting one of the few Rams weaknesses with Jared Cook in the seams and it was working. When Carr threw that terrible INT, the Raiders had dominated the Rams in time of possession, first downs, yards and the score. His gameplan was working perfectly until Carr threw a wrench into it. And then we saw the rest and the final score showed a blowout which the game was certainly not until well into the 2nd half.”

 www.silverandblackpride.com/2018/9/13/17856084/carrs-trajectory-is-starting-to-look-scary

Gruden Grinder
7 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 9 716
The #Raiders signed free agent DT Johnathan Hankins to a 1-year deal worth $2M, source said, with the ability to earn another $1M in incentives.
7 hónapja
Surda Oakland Raiders 1 665
https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2018%2F0912%2Fr430180_1296x729_16-9.jpg
Are hits, injuries weighing on Derek Carr's mind?
Facing a fearsome pass rush from the Rams, Raiders quarterback Derek Carr looked unsure at times in the second half.Vannak gondok.
7 hónapja
Bruce Oakland Raiders UCLA Bruins 9 372 — De gustibus non est disputandum
Holton-bol elvileg CB-t képzünk
Cubehead
Kezd egy kicsit sok lenni... 😊

Kézilabda menedzser játék - Kosárlabda menedzser játék
7 hónapja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 289
Holton-bol elvileg CB-t képzünk7 hónapja
Rolni Oakland Raiders 7 719 — Raiders fan
Johnathan Hankins igen jó pick up lehet, ha formában van, ugyanis egy megbízható kezdő kaliberű NT-ről beszélhetünk. Tavaly 15, tavaly előtt 16 meccsen volt kezdő a Giants, majd a Colts színeiben. Tavaly 88,1-es értéket kapott a PFF-nél futás ellen és összességében is 79,7-es értékkel zárt.
Itt az lesz még érdekes, hogy mennyi pénzért írt alá végül, ugyanis egy jó darabig azért nem talált elvileg csapatot, mert ragaszkodott a 7M+-os éves átlaghoz...
Ellis helyére lép be egyértelműen és még az is lehet, hogy ezzel erősebb lesz/lett a DL. Mivel csak 26 éves az is benne van a pakliban, hogy amennyiben jó évet fut hosszabb távon is átveszi Jelly helyét.

Clinton McDonald már 31 és nem kezdő/every down játékos, de ezzel együtt kissé meglepő, hogy elérhető volt, mert tavaly egész jó évet futott a TB-nél. 14 meccsen lépett pályára, 3szor volt kezdő és 5 sacket szedett össze McCoy mellett. PFF-től 62,8-as pass rush értéket kapott, de az 54,2-es érték mutatja, hogy inkább csak rotációban érdemes használni. A két rookie 3tech mellett mindenesetre elfér a rutin...

PJ Hall bokájával is van vmi gebasz és ugye neki ha jól emlékszem boka miatt TC-ben is volt pár nap kihagyása, így könnyen lehet, hogy mindkét veterán rögtön szóhoz is jut.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!

Jon Gruden mondjon le!!!
7 hónapja
Rolni Oakland Raiders 7 719 — Raiders fan
Oakland Raiders VS. Denver Broncos

Következik az első idegenbeli mérkőzésünk, rögtön csoport rivális ellen.
Denverbe utazik a csapat, hogy a magaslati levegős környezetben próbálja meg megszerezni a szezon első győzelmét az 1-0-val álló Broncos ellen.

A múltheti meccsekből és a korai PFF értékekből igen csalóka lenne kiindulni szerintem, ugyanis kicsi a minta és igen eltérő ellenfelek jutottak a két csapatnak. A Rams mindenkinél erős PO csapat, sok helyen SB esélyes gárda, míg a Seahawks egy erős lejtmenetben van és inkább gyenge vagy max középcsapatnak várható. Ennek megfelelően a mi L betűnk és a Vadlovak W betűje sokat nem számít szerintem. A mutatott játék már jobb kiindulási alap lehet, de azért az is csalóka az ellenfél miatt. Izgalmas meccs lesz szerintem a mostani.

A Denver védelme jónak mondható továbbra is Talib kiválásának ellenére, de már nem arról a domináns egységről beszélünk, ami SB-ba vitte a hátán a csapatot.
A DL elég erős, remek EDGE párosuk van, megfelelő az ILB duó, jó a CB páros és elfogadható a S tandem is szerintem. A nickel felállásban is igen jól festenek, így biztosan nem lesz könnyű dolga a Raidersnek.

A Broncos támadó oldala úgy fest feltámad az elmúlt évek szenvedései után, mert az OL is jobbnak tűnik és egyenlőre Keenum upgrade-nek látszik. Persze ismét igaz, hogy csak 1 meccsen vannak túl egy nem túl erős Seahawks ellen egyenlőre.

Inkább nézzük a párharcokat, amik meghatározzák majd a meccset szerintem:

1, Raiders IOL VS Denver IDL
Azt gondolom, hogy bár a Wolfe és Peko fémjelezte belső DL egység igen erős, hoznunk kell ezt a párharcot a KO-Hudson-Jackson hármassal. Ebbe belerondíthat, hogy mind Hudson, mind Gabe rajta van éppen a sérült listánkon sajnos. Futni nagyon nehéz lesz Peko és Wolfe ellen, de muszály lesz beindítani a futójátékot és a play action pass játékot, amiből csak 2 volt talán a Rams ellen mindössze.
A nickel csomagok során Shelby Harris személyében ex-csapattárs ellen is dolgozhatnak a fiúk.

Azt gondolom, hogy futni nehéz lesz, de pass protection terén belül nem szabad, hogy komoly gondja legyen a belső hármasunknak, ami kritikus lesz Carr múltheti produkcióját elnézve.

2, Raiders OT VS Denver EDGE
Von Miller-t nem kell bemutatni senkinek és Bradley Chubb személyében komoly párja is van újra...ja és depth is van mögöttük. Chubb még rookie, de nálunk is lesz egy rookie Kolton Miller személyében és mivel Von Miller legtöbbször jobb oldalról szeret rohamozni, várhatóan sokat találkozik majd a két rookie. A Penn-Miller és a Miller-Chubb párharc is jónak ígérkezik, bár első blikkre leginkább a Denver számára tűnik kedvezőbbnek. Érdekes lesz látni mennyire bírnak az OT-k a rusherekkel, mennyire kell nekik TE segítség, mennyire limitálja majd a playbook-ot ez a csata. Meg persze azt is mennyire fog Carr magabiztosan mozogni a zsebben, mennyire fog tudni higgadt maradni és jó döntéseket hozni.

3, Raiders WR VS Denver CB
A Harris-Roby-Jones trio igen erős, így a Cooper-Nelson-Bryant hármasnak nem lesz könnyű dolga, de azt gondolom, hogy amennyiben az OL teszi a dolgát és Carr jól játszik lesznek esélyeik bőven, hiszen a Rams elit secondary ellen is voltak, csak ugye a QB nem használta ki sajnos. Cooper amúgy igen jól teljesít rendre a Denver ellen, ha nem Talib őrzi...Gruden megint elmondta, hogy Cooper játékba kell hozni, így adott a gameplan egyik eleme szerintem.

4, Jared Cook VS Denver LB/S
A Denver védelme fogható jó TE játékkal, nekünk meg van egy igen jó elkapó TE-nk, ráadásul, úgy tűnt a Rams ellen, hogy Carr szívesen játsza meg Cook-ot biztonsági célpontként. A gameplan fontos eleme kellene, hogy legyen megint a Cook attack szerintem.

5, Denver OL VS Raiders DL
Itt nem szedem szét, mert mi 4 man frontot tolunk végig. Az első meccs alapján itt gondban lehetünk, mert a Denver OL igen jól szerepelt, míg a mi DL-ünk igen gyengén. Ettől függetlenül Bruce Irvin és Arden Key a sebességgel szerintem megzavarhatja az OT-ket párszor, akik közül jobb oldalon az egykori Raider Jared Veldheer dolgozik majd. Paradis remek OC, de az OG-k ellen talán lehet keresnivalója a fiatal DT-knek pass rush terén. Hankins gondot jelenthetnek futások alkalmával, de figyelnünk kell nagyon, mert a Seattle ellen jól működött a Broncos futógép. Csóri Jelly...

6, Denver WR VS Raiders CB
A Thomas-Sutton-Sanders trió igen erősnek tűnik, így a Conley-Melvin-DRC hármas előtt komoly feladat áll. Alapvetően szerintem ez a párharc az OL-DL csata kimenetén fog múlni. Ha Keenum elég időt kap a faltól, akkor ezzel a hármassal komoly károkat tud okozni nekünk.

7, Denver RB VS Raiders LB/S
A falon kívül az LB és S egységtől is jó játék kell majd. Igen jól mozogtak az RB-k legutóbb és sajnos Gurley ellen láttuk mennyire le tudtunk maradni a szélső futásokról. Az LB sorunk elég lassú és Reggie Nelson fájdalmasan lassú, így komoly bajba kerülhetünk könnyen. Meglátjuk, hogy Nelson helyén több lehetőséget kap-e Joseph és/vagy Harris, én örülnék. A Rams ellen azt hangsúlyozta ki Gruden, hogy nagyon komplex támadó sémáról volt szó és ezért próbáltak a rutinos veteránokra támaszkodni jobban. Ez magyarázhatta a Nelson minden snapet végigjátszik WTF témát és a Frostee végig játsza a meccset Carradine meg semmi szerepet nem kap szinte másik kérdőjeles personel döntést...Fontos a rutin és a kommunikáció, de azért a sebesség se ártana...Nem SB aspiráns a csapat, tessék játszatni a Karl Joseph-eket, akikről ki kell deríteni, hogy passzolnak hosszú távon a csapatba vagy nem. Reggie Nelson nem lesz itt hosszabb távon (reméljük már jövőre se)...

8, Raiders coaching VS Denver coaching
A Rams ellen az első félidőt megnyerte Gruden és Guenther, de a másodikban (ami számít) kikaptak. A Musgrave-Woods páros VJ-vel kiegészülve nem épp McVay-Phillips szint, szóval jó lenne azt látni, hogy a mi edzőink járnak túl a másik eszén.


Összességében egy kemény verekedős meccset várok, kis különbségű Denver győzelemmel. Ha jól jövünk ki az edzői párharcból és Carr jól látszik könnyen győzelem is lehet belőle, de egyenlőre nem tudom a Rams 2. féidős Carr-t kiverni a fejemből...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!

Jon Gruden mondjon le!!!
7 hónapja
Amadeus Oakland Raiders Nevada Wolf Pack 19 479
Jordy Nelson (3) and Amari Cooper (8) were both top ten in separation created per route run among WRs week 1.

Gruden Grinder
7 hónapja
Amadeus Oakland Raiders Nevada Wolf Pack 19 479
Ellis IR, szerintem neki vége nálunk. Clinton McDonald is érkezett, szintén Zimmer rendszerből.

Szerkesztette: Amadeus

Gruden Grinder
7 hónapja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 289
Johnathan Hankins is aláírt.
peterbadbone
Szerencsések vagytok egy tál lencséért...
Szegény ember linval Joseph-e,
viszont gombokért...
ha ritmusban van, akkor qrva jól jártatok, főleg a szaladgálást tudja megfogni.
ozibozi
Elv Calhoun ment, hogy legyen roster hely neki.7 hónapja
ozibozi New York Giants 6 728
Johnathan Hankins is aláírt.
peterbadbone
Szerencsések vagytok egy tál lencséért...
Szegény ember linval Joseph-e,
viszont gombokért...
ha ritmusban van, akkor qrva jól jártatok, főleg a szaladgálást tudja megfogni.

Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 13 359 — LOLka & BOWLka
Gruden legalabb probalkozik. Azzal nem vadolhatjak, hogy alloviz van.


Rover, wanderer, nomad, vagabond. Call me what you will
7 hónapja
peterbadbone Oakland Raiders USC Trojans 1 537 — Sin City Raiders fan
Johnathan Hankins is aláírt.

7 hónapja
Amadeus Oakland Raiders Nevada Wolf Pack 19 479
Hatcher ment, Trent Sieg (LS) érkezett.

Gruden Grinder
7 hónapja
Amadeus Oakland Raiders Nevada Wolf Pack 19 479
Junior Galette?

Gruden Grinder
7 hónapja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 289
Hankins érkezése nem lenne ellenemre

Elkezdtem az első félidőt újra nézni, hogy kicsit pozitív legyek végre 😊 Az első 2-2 driveig jutottam és már nem vagyok pozitív 😊 Nem megy ez most úgy látom...

Az első drive nagyon szépen fel volt rajzolva! A TD run igazi BeastMode production, de Hudson és főleg Gabe Jackson említést érdemel a tolásért.
Gruden szépen keverte a kártyákat, volt futás, mismatch play Cook-ra, jet sweep és mindenki szépen tette a dolgát.
Penn szépen reagált a beugró védőre, jó az öreg a háznál. Kolton korrektül dolgozott, bár még mindig lehet látni, hogy a jobb lábával van egy induló fölös mozzanata, de már nem teljes lépés, mint egyetemen...

D oldalon a jet sweep egész jól meg lett fogva, aztán az első rendes futást a Jelly-Frostee páros megölte. 3&2-nél PJ Hall remek indulással veri az LG-t, talán emiatt Goff kicsit siettetve van, de a Melvin pass break up volt a drive legszebb momentuma.

A nagy Rams punt és az elcsúszó visszahordónk miatt mélyről kellett újra indulni...megkockáztatom Harris hagyhatta volna a labdát lepattanni...inkább az érkező Rams embert kellett volna leütközni és hagyni a labdát endzone-ba pattanni...

Carr első béna húzása volt, hogy saját magát sackelte...először azt hittem a keresztbe mozgó Gabe lábába akadt el, de kikockázva úgy nézem simán túl nagy lendülettel indult meg hátra és a lába nem ért mögé időre 😊 fura...
False start után igen hátulról indul a play, de itt megint Carr furán dönt szerintem...megy kis várakozás után a rövid pass Martinnak, pedig a 2 kamera állásból úgy nézem Cook és Roberts is üres volt és Nelson is szépen fordult vissza, miközben a CB még ment tovább...következő playnél megint nem megy végig a readeken, rögtön fordul balra és megy a passz, ami lehetne kicsit gyorsabb, laposabb, ha már első szándékból megy, így mire megfogja Nelson szinte ott is a CB...

Townsend első éles puntja egész jó volt. EZ-ból kirúgta a másik 40ig elég magasan, h a cover team is be tudjon futni alá.

Első D snap üresen hagyjuk Kupp-ot, aki simán elejti a bogyót...2&10-nél sok ideje van Goff-nak pedig a Key-Hurst-Hall-Irvin négyesünk van fenn és végül középen meg is találja a WR-t...köv playben megint nulla pass rush és Melvin lemarad egy idő után...Gurley sima TD, gond nélkül elküldi Key-t a többieket meg kiblokkolják...EDGE nem lett rendesen lezárva, bár ha meg kifele mozdul jobban Key Gurley visszavág és ott megy el, de elvileg a DE mindig benn kell, hogy tartsa a futót, tehát Key hibázott...LB poszton nem ártana némi sebesség...
Rolni
Korrekt 😉7 hónapja
Rolni Oakland Raiders 7 719 — Raiders fan
Hankins érkezése nem lenne ellenemre

Elkezdtem az első félidőt újra nézni, hogy kicsit pozitív legyek végre 😊 Az első 2-2 driveig jutottam és már nem vagyok pozitív 😊 Nem megy ez most úgy látom...

Az első drive nagyon szépen fel volt rajzolva! A TD run igazi BeastMode production, de Hudson és főleg Gabe Jackson említést érdemel a tolásért.
Gruden szépen keverte a kártyákat, volt futás, mismatch play Cook-ra, jet sweep és mindenki szépen tette a dolgát.
Penn szépen reagált a beugró védőre, jó az öreg a háznál. Kolton korrektül dolgozott, bár még mindig lehet látni, hogy a jobb lábával van egy induló fölös mozzanata, de már nem teljes lépés, mint egyetemen...

D oldalon a jet sweep egész jól meg lett fogva, aztán az első rendes futást a Jelly-Frostee páros megölte. 3&2-nél PJ Hall remek indulással veri az LG-t, talán emiatt Goff kicsit siettetve van, de a Melvin pass break up volt a drive legszebb momentuma.

A nagy Rams punt és az elcsúszó visszahordónk miatt mélyről kellett újra indulni...megkockáztatom Harris hagyhatta volna a labdát lepattanni...inkább az érkező Rams embert kellett volna leütközni és hagyni a labdát endzone-ba pattanni...

Carr első béna húzása volt, hogy saját magát sackelte...először azt hittem a keresztbe mozgó Gabe lábába akadt el, de kikockázva úgy nézem simán túl nagy lendülettel indult meg hátra és a lába nem ért mögé időre 😊 fura...
False start után igen hátulról indul a play, de itt megint Carr furán dönt szerintem...megy kis várakozás után a rövid pass Martinnak, pedig a 2 kamera állásból úgy nézem Cook és Roberts is üres volt és Nelson is szépen fordult vissza, miközben a CB még ment tovább...következő playnél megint nem megy végig a readeken, rögtön fordul balra és megy a passz, ami lehetne kicsit gyorsabb, laposabb, ha már első szándékból megy, így mire megfogja Nelson szinte ott is a CB...

Townsend első éles puntja egész jó volt. EZ-ból kirúgta a másik 40ig elég magasan, h a cover team is be tudjon futni alá.

Első D snap üresen hagyjuk Kupp-ot, aki simán elejti a bogyót...2&10-nél sok ideje van Goff-nak pedig a Key-Hurst-Hall-Irvin négyesünk van fenn és végül középen meg is találja a WR-t...köv playben megint nulla pass rush és Melvin lemarad egy idő után...Gurley sima TD, gond nélkül elküldi Key-t a többieket meg kiblokkolják...EDGE nem lett rendesen lezárva, bár ha meg kifele mozdul jobban Key Gurley visszavág és ott megy el, de elvileg a DE mindig benn kell, hogy tartsa a futót, tehát Key hibázott...LB poszton nem ártana némi sebesség...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!

Jon Gruden mondjon le!!!
7 hónapja
skat Oakland Raiders 208
Kérdés a csapat mit reagál arra,ha látják, hogy egy töketlen qb van top pénzen a rosteren....
7 hónapja
TST Oakland Raiders 940 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Az nem lehet, hogy tudták már anno, hogy Carr legnagyobb félelme a belső nyomás? És, hogy ezért van előtte az Osemele - Houston - Jackson trió? Én nem tudom, ez csak 1 kérdés.
Egyetemi évei alatt voltak ilyen problémái?
7 hónapja
empty taxi Los Angeles Chargers Georgia Bulldogs 22 901 — 2 & done, here we come
 twitter.com/AdamSchefter/status/1039868694929788933

durva h eddig nem talalt csapatot. pass rushban limitalt, de futas ellen top DL. NT es DT poszton is elkaristol, sztem igen jo jatekos.
Borbinho
Mindenáron 3-emberes frontba akart játszani, oda meg nem hívták a teljes offszezonban, most meg h elfogyott a levegő körülötte sztem már bárhova hajlandó 1 évre aláírni.

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages