Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
senki se tudja, nem illett Kelly rendszerébe (by Kelly), bandázott, stb. 😀 már akkor sem érdekelt nagyon hogy miért ment el. Azt tudom, hogy kurva szarul csinálta a front office. Behirsztelni hogy eladó, majd közölni hogy ha nem veszik meg ki lesz vágva, 3 hétig huzavona. Még egy rátolás cut előtt, hogy óóó mégis megtartjuk, majd 2 nap múlva cut. Bumm szart hugyt nem kaptunk érte. De nem baj, mindenen túl kell tenni magunkat.

több mint 9 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
😀
Üdv a fórumon!
Qrvára rosszul vagy informálva...
Remélem valaki majd felhomályosít ..... 😀Greengo
Hát igazából megköszönném ha kapnék rá választ,hogy milyen oka volt😊

több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 590 — Eagles fan
Felvilágosítana valaki arról,hogy D.Jackson miért távozott a csapattól? Hallottam már hogy drog,meg hasonlók,de azóta se tudom,és nem is értem,mert Maclinen kívül kész elkapója nem lesz így a csapatnak +Avant nélkül.Bár szerintem Maclin és megy,Cooper 5 éves szerződéshosszabbítása miatt,akinek bevallom őszintén sosem voltam nagy rajongója.McFumbles
😀
Üdv a fórumon!
Qrvára rosszul vagy informálva...
Remélem valaki majd felhomályosít ..... 😀


E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Felvilágosítana valaki arról,hogy D.Jackson miért távozott a csapattól? Hallottam már hogy drog,meg hasonlók,de azóta se tudom,és nem is értem,mert Maclinen kívül kész elkapója nem lesz így a csapatnak +Avant nélkül.Bár szerintem Maclin és megy,Cooper 5 éves szerződéshosszabbítása miatt,akinek bevallom őszintén sosem voltam nagy rajongója.

több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 9 843 — Chalk Dawk fan
Itt lehet követni a mai edzést, Brandon Lee Gowton tollából.

több mint 9 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Sziasztok,az oldalon még új vagyok,azonban 2006 óta Eagles szurkoló,reménykedek benne hogy a következő szezonban még több örömünket fogjuk lelni, Hajrá Eagles😀😀😀

több mint 9 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 238 — Beware the Slim Reaper!
Matt Lombardo @MattLombardo975
Chip: It shocks me that people watch the combine. There are times at the combine where I even fall asleep. (Laughter) #Eagles
😀 😀


több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 590 — Eagles fan
Egy kis visszatekintő. 😊
A 2013-as szezon :


E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 9 843 — Chalk Dawk fan
Matthews kesztyűk nélkül játszott a QB/WR drill során, de punt returnöknél felvette őket.

Arrelious Benn megint droppolt, ma kettő passzt ejtett el, tegnap egyet. A rosterre kerülésért folytatott harcban ez nem túl pozitív számára.

Damaris Johnson tegnap kickoffot fumblizott, ma egy puntot ejtett el. Amilyen jó campet "csinált" tavaly, olyan gyenge eddig idén.

Nolan Carrollnak megint jó napja volt, Zach Ertzöt az egyik play során teljesen kivette a játékból.

A nap elkapását az egykori Rutgers WR, Quron Pratt hajtotta végre, amikor GJ Kinne passzát kapta el. Kinne túldobta Prattet egy rövid szituációnál, aki felugrott és összeszedte a labdát.

Boykin több snapnél is a szélen állt fel, ez tavaly is előfordult párszor a TC-ben. Nem meglepetés, hogy nagyon jól játszott ismét.

Celek néhány esetben long snapperkedett a puntoknál. Ő az emergency LS, de messze nem olyan jó, mint Dorenbos (milyen meglepő 😀😀)

Néhány szó az irányítókról: Foles néhány szituban szenvedett, pl egyszer Brad Smithnek szánt labdája lett rövid, akin Roc Carmichael védekezett. Később Maclint dobta túl egy hosszú passznál, ezen kívül azonban nem volt nagyobb hibája.

Mark Sancheznek megint jó napja volt, egy esetben Malcolm Jenkins szedte le majdnem a labdáját. Ennél az esetnél Jenkins nagyszerűen olvasta a játékot, majd elejtette az interceptiont (😀😀). Szancsó legjobb passza Jordan Matthewst találta meg egy mély labdával, aki BleedingGreen által is említett erősségét, a váll fölötti elkapást használta. Amint megkaparintotta a labdát, elszaladt az endzoneig, work ethic 10/10.

Barkleynak összesen egy rossz passza volt. Összességében pozitív az ő napja, egy esetben Damaris Johnsonnak dobott egy középhosszú labdát double coveragebe, aki lehúzta. Egy másik esetben Kadron Boonenak adott TD passzt az endzoneba.

Az edzés után Ifeanyi Momah, Damaris Johnson, Kadron Boone, B.J. Cunningham, Jeff Maehl, Riley Cooper és Quron Pratt a jugs machinenal gyakorolt.

Foles az edzés után nagyon kedves volt a szurkolókkal, aláírt egy rakat posztert.

Logan kisebb sonkazsinór (hamstring 😀😀) sérülést szedett össze, így ma nem edzett.

A három muskétás (Henery, Jones, Dorenbos):


Shady és Cole összebalhézott, csak hogy ne legyen olyan felhőtlen a napunk...

több mint 9 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 238 — Beware the Slim Reaper!
Megkezdődött az edzőtábor, így itt a védelmi kiadás a blogon:  philly.blog.hu/2014/07/27/edzotabor_2014_vedelem#more6548177


több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 590 — Eagles fan
+ Lito Sheppard is csatlakozott a csapathoz mint (segéd) edző gyakornok.


E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 9 843 — Chalk Dawk fan
Bocsi Bébé, ez a te reszortod szokott lenni, de már régen írtál, úgyhogy most én fordítottam:

Vállvédők nélkül ment a mai edzés, Kelly nem kedveli a fizikális edzéseket (nyilván a sérülések elkerülése végett)

Minden játékos megfelelt az erőnléti felmérőkön. Tavaly Brad Wing és Matthew Tucker nem ment át. Így 89 játékos edzett ma, kivéve Keelan Johnsont, akit letartóztattak a héten, így nem jelent meg.

Sok fontos személy jelent meg az Eagles edzésén ma. Peter King (MMQB), Greg Bedard (MMQB), Daniel Jeremiah (NFL Network), Louis Riddick (ESPN), Nick édesapja, Larry Foles és a "Shoulder pad guy" is.

A legnagyobb meglepetés Sanchez játéka volt a nap folyamán. Amilyen fos volt tavasszal, olyan jól ment neki a játék ma. Néhány mély passzt is sikeresen végrehajtott, egyet pl Damaris Johnsonnak az oldalvonal mellett. Az első lépést megtette, hogy ő legyen a backup QB.

Matt Barkley egy picit jobbnak tűnt, mint tavasszal, de nem tűnt olyan drámainak a különbség, mint Sancheznél. Daniel Jeremiah a twitteren ezt írta róla:
Matt Barkley is throwing the ball with a lot more RPM's this year. He's not straining to drive the ball like he did last August.Daniel Jeremiah
Nick Foles hibátlan napot zárt.

Foles sharp on day one of Philadelphia Eagles training camp. 19/20, if you exclude two WR drops.
Brad Smith edzett az első csapattal, Matthews a másodikkal. Arrelious Benn egy droppal vétette észre magát, Foles passzát ejtette el egy QB/WR drill során. Damaris Johnson fumblizta a kickoff returnt (non-contact 😀😀😀), ezt Najee Goode vitte vissza TD-re.

Henery 4/5, Murderleg 4/5. Kb 45 yardról lőttek a srácok. Henery kihagyott FG-je a kapuvasról pattant le, Spear pedig simán mellélőtte. A kickoffoknál nem villogott Spear, az egyik rúgása olyan volt, mintha squib kick lett volna, pedig nem annak kellett volna lennie. Henery jó volt a kickoffoknál.

Lane a második csapattal edzett. Mielőtt az edzés elkezdődött volna, Kelly azt mondta, ma Barbre fog a first teammel edzeni. Johnson néha beállt az első csapathoz is.

James Casey csinált egy egykezest Barkley passzából. Josh Huff elejtett egy kickoffot. Kinne tökéletes labdát adott Sunshinenak szűk helyre, pár védő közé. Allen Barbre szereti a mangós jégkását 😀

Az edzés végén Huff és Ed Reynolds ütközött, miután mindketten lent maradtak. Szerencsére a saját lábukon sikerült elhagyni a pályát. Huff elmondása szerint Reynolds a bordájánál ütközött vele.

A program:
July 27
July 28th (Public Practice at @ LFF)
July 30th
July 1st
August 1st
August 3rd (Public Practice @ LFF)
August 4th
August 5th
August 6th
August 7th
August 10th (Public Practice @ Franklin Field)
August 11th
August 12th (@ New England Patriots)
August 13th (@ New England Patriots)
August 14th (@ New England Patriots)
August 17th*
August 18th*
August 19th*
August 20th*
August 23rd*
August 24th*
August 25th*
August 26th*
August 27th*

* = Media only allowed to watch the first 20 minutes of practice starting August 17th.

több mint 9 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 238 — Beware the Slim Reaper!
Jöjjön a már beharangozott Jordan Matthews. Előrebocsátom, hogy a WR-ekkel soha nem foglalkoztam annyit (a front7 meg az OL harca jobban érdekel), de azért megpróbáltam okosságokat összeszedni.

„The critical factor at wide receiver in my mind, is agility and body control, the ability to change your body position, often off the ground, in order to get your hands in position to make the catch, a la Cris Carter of Minnesota. He would be the ideal in that respect. That particular characteristic must be there for the receiver to be considered a Pro Bowl or a Hall of Fame player. You must have that to get to the highest tier of play.” /Bill Walsh/

Az elkapóknál az egyik legfontosabb képesség, amit figyelni szoktak az elkapási hatókör (catch radius), ami több tényezőből áll össze. Egy része természetesen puszta testi adottság (magasság, karhossz stb.), viszont legalább ilyen fontos például az is, hogy a játékos mennyire tudja a testhelyzetét változtatni, különösen a felsőtestét „tekergetni” annak érdekében, hogy megszerezze a passzt akkor is, ha az kevésbé pontos, vagy nem tud igazán elszakadni a CB-től. Nézzünk erre példákat Matthewstól.

Nem sikerül elszakadni a cornertől, ráadásul a keresztező safety is jó ütemben érkezik. Mégis sikerül egy olyan pozíciót fognia közöttük, ahol megszerezheti a Qb-által inkább csak az általános irányába eldobott passzt. Érdemes megnézni, hogy oldalra és hátra ugorva szerzi meg a labdát (az utolsó kameraállásnál megállítottam ott egy pillanatra), ráadásul a safety keze gyakorlatilag a labdán van az elkapáskor.
Hogy valami negatívumot is említsek, a kéztechnika messze van az ideálistól, bár egy ilyen szorongatott helyzetben ezt nem illik felhánytorgatni. Az kell figyelni, hogy a két keze az elkapás előtti pillanatban is milyen messze van egymástól, és lényegében a labdán zárja össze a kezeit, mintha tapsolna. Az ideális technika esetén a kezek az elkapás előtt megtalálják egymást, tehát vagy érintkeznek, vagy közel vannak egymáshoz. Ha a labdán csapja össze a tenyerét az elkapó, akkor növeli az esélyét, hogy kiperdül a labda, vagy elmegy a kezei között.


A következőnél is ő helyezkedik jól. Pedig a cornernek minden lehetősége megvan a közbeavatkozásra, de kicsit túlfut a labdán (Egy cornernek egyébként sem kell lefutnia a WR-t. Emberfogásnál, ha az elkapót a belső vállánál egy hajszálnyit lemaradva követi, általában akkor van a legjobb pozícióban) A corner rosszul méri fel a passz hosszát, így visszafelé fordulva kell megpróbálnia beleütni. Matthews viszont a helyzethez képest a legjobban helyezkedik, és ismét ő van pozícióban az elkapáshoz.


A következő passz sem pontos. Magasan és mögé megy a passz, nem épp ideális egy slant routehoz, de Matthews ugrás közben, két kézzel visszanyúlva leszedi a passzt, minimális ütemvesztés mellett.



"You want someone that can separate from one-on-one coverage, be where you’re supposed to be when you’re supposed to be there with separation and catch the football," he said. "And that’s the biggest aspect for it. It can come in a lot of different ways. It can be the speed element of it. It can be the power and size element of it. There’s a lot of different ways to cut it." /Chip Kelly/

Az elkapók előbbi témával is összefüggő lényeges tulajdonsága, hogy el tudnak-e szakadni a kellő pillanatban a védőktől, tudnak-e egy olyan teret kreálni, ahova az irányító be tudja juttatni a labdát. Az elszakadáson nem feltétlenül azt kell érteni, hogy a WR tök üresre játssza magát – ez ritkábban fordul elő a profiknál - hanem sokszor egy fél lépés előny is megfelelő elszakadást jelenthet, ahova az irányítónak be kell dobnia a labdát, az elkapónak pedig el kell tudnia kapni. Nem véletlenül szokták mondani, hogy ez az egyik legnagyobb nehézség, amivel a profivá váló irányítók és elkapók szembesülnek.
Az elszakadás nem pusztán a sebességen múlik, abban nagy szerepe van a pontos technikának (release technikák, route futás stb.), a fizikai erőnek (CB kizárása, elnyomása testtel) és persze az apró trükköknek, mint, pl. egy finom és nehezen észrevehető lökés a CB mellkasán, amikor közeledik a labda.

Az első felvételen látszik, hogy miként segít az elszakadásban egy jól futott route. A corner alapvetően arra számít, hogy a pálya közepe felé (post) fog menni Matthews, ez látszik abból, hogy kissé a pálya közepe felé fordulva helyezkedik. Matthews meg is hagyja e hitében egy apró csellel. A dolog akkor dől el, ahol egy pillanatra meg van állítva a felvétel. Matthews szépen ráfut a cornerre, aki továbbra is a pálya közepe felé mozdul, ezzel olyan hátrányba kerül, amit már nem tud behozni, és Matthews kényelmes előnnyel kapja el a labdát. Alapvető cél, hogy az elkapó elérje azt, hogy a corner az ellenkező irányba kezdjen el fordulni, ellenkező irányba nyissa meg a csípőjét, mint amerre a passz útvonal megy, mert így plusz egy ütem előnyre tehet szert.


A következő fade routenál szép a release, egy apró csellel eléri, hogy szabadon jöhessen el a LOS-ről, a corner nem tudja érinteni. Szépen elszakad a védőtől, és ha a labda a legjobb ütemben jött volna, akkor sima elkapás lenne. Viszont a passz egy kicsit késve érkezik, így le kell lassítania az elkapáshoz, a CB pedig beéri. Itt jön egy másik apróság, a jobb karjával szépen távol tartja a CB-t, nehogy jobban zavarja az elkapásban, így megvan a minimális elszakadás az elkapáskor. Elsőre felesleges virtuskodásnak tűnhet az egykezes elkapás, de a második kameraállásból látszik, kellett, hogy a másik karjával akadályozza a CB-t.


Hasonló route és induló csel a Senior Bowlon. A passz itt jó ütemben jön és sima elkapás. Amire még felfigyel az ember, és az előző playnél is látszik, hogy könnyen találja meg a levegőben lévő labdát a hosszú passzoknál. Magabiztosan kapja el ezeket a válla fölött érkező labdákat. Ez alap dolognak tűnik, de mégsem megy minden elkapónak, ráadásul ő nem túl sok ilyen passzt kapott a Vandy offensében.


Természetesen a pontos route futásnak is nagy szerepe van abban, hogy egy elkapó el tudjon szakadni a védőktől. Sok egyetemi elkapóhoz hasonlóan Matthews sem futotta meg rendszeresen a komplett route tree-t, de sok biztatót lehet látni a felvételeken. Esetében eleve az elkapásainak 42%-a screen passzokból jött, a nem-screeneknek csaknem pedig csaknem fele slant/post/corner route volt. A profiknál használt routeok közül ritkábban találkozott az In és Out routeokkal, a comeback routeokkal és a go/fade routeokkal.
Az összes routeon nem megyünk végig, de nézzük először egy olyat, amit Matthews is alkalmazott és az NFL-ben is alapvető. Ez pedig a quick slant, amelyet minden offense alkalmaz valamilyen szinten.

A quick slant vagy short slant alap játék, nem véletlenül szerepel a combine gyakorlatok között is. Matthews tökéletesen hajtotta végre ezt a routeot a combineon. A slant legfontosabb eleme közvetlenül a 45 fokos fordulást megelőző, ún. „stick” amikor az elkapó egy határozott lépéssel kilép az ellenkező irányba, mielőtt elfordulna. Ez teszi lehetővé a hirtelen elfordulást, ami a slant lényege.
Nézzünk Matthewstól egy tökéletes végrehajtást a combineon (a stick lépés kilassítva).


Persze a combine arra való, hogy tökéletesen hajtsák végre a gyakorlatokat, úgyhogy nézzük meg éles meccsen is. Szépen végrehajtott slant ez is, a body-catch rontja le a dolgot kissé, emiatt majdnem odaér a védő.


Nézzünk egy olyan routeot, amellyel kevesebbet találkozott az egyetemen. A 20 yardos dig route szintén szerepelt a combine programján. Az ilyen routeok lényege, hogy a cornerback elhiggye, hogy az elkapó egy hosszabb routot fut. Ezután egy hirtelen 90 fokos fordulóval üresre tudja magát játszani. Ezt speed cutnak szokták nevezni, azaz a cutnak folyamatosnak kell lennie, nem törhet meg a mozgás, nem lehet megállás. Ezt a routeot szépen teljesítette Matthews, a drop már más lapra tartozik, ez a játékának egyik gyengébb pontja.


Csak az összehasonlítás kedvéért nézzük meg, hogyan nem jó a dig route. Martavis Bryant sem sokszor látta közelről ezt a routeot, vagy, hogy úgy mondjam, az egyetemen nem sokat kellett kanyarodnia 😊 A speed cut itt nincs egészen rendben, onnantól, hogy egy pillanatra megállítottam a képet, elég messze a bójától, elkezd beletopogni, és vagy 4 apró lépéssel lassít le, nem folyamatos a fordulója. A rutinos DB-k pedig az ilyen apróságokból is könnyen olvasnak.


Az egyetemről érkező elkapóknak az egyik legnagyobb kihívás, hogy megbirkózzanak a rendszeres press coverage-dzsel. Az egyetemen kevesen találkoznak igazán kemény presszinggel, pedig az NFL védelmek igazán kedvelik ezt a technikát, és nemcsak emberezésnél, hanem zónázásnál is szívesen használják (lásd Seattle). Persze a press ellen megvannak a megfelelő láb és kéz technikák, amelyeket el kell sajátítani, emellett az OC-k is sokat tehetnek azért, hogy megkönnyítsék egyes elkapók dolgát (pl. a snapnél mozgásban lévő, vagy a LOS mögül induló elkapót nehezebb jammelni).
Matthews sem sokszor találkozott kemény jammeléssel, de van néhány példa, amikor jól megoldotta a dolgot.

Itt egy hozzá hasonló termetű cornerrel szemben szépen használja a testét, hogy el tudjon indulni, és a kellő pillanatban a mezhúzással együtt is elszakad tőle, és megint jól találja meg a hátulról érkező labdát.


A következőnél is szép az inside release, beférkőzik a corner mellé, fontos, hogy szépen odateszi a vállát, így esély sincs ellökni őt a védőnek. A kisegítő safetyt pedig sebességből megveri. Megint szép, jó technikával végrehajtott elkapás.


A Senior bowl edzéseken is jól boldogult. Először egy szép comeback route, jól zárja ki a védőt, aki pedig eléggé tapad. Utána egy nagyon szép indulás a LOS-ről, a corner nagyon megeszi az apró mozdulatot kifele, így a bal lábára kerül a súlypontja, esélye sincs zavarni Matthewst.




Sok olyat lehetett hallani a draft előtt, hogy kevés lesz a sebessége. Nem tudhatjuk biztosan, hogy mire lesz elég a sebessége, de az egyetemen jópárszor lefutotta a védelmeket, úgyhogy lehet bizakodni szerintem. Ugyanaz a típus, mint sok magas elkapó: kell terület neki, hogy felgyorsuljon, de ha ez megvan, akkor nehéz utolérni.
Slip screenből elért szép TD, jó blokkot kap, nemigen van esélyük a DB-knek, hogy utolérjék.


Hasonló játék (ezt inkább jailbreak screenek nevezik, amikor a WR a Qb felé mozogva kapja a labdát), de ugyanaz az eredmény, ismét lefutja a védőket.


Csak nem tanulnak a védelmek, úgyhogy újra megcsinálja.


Azt is lehetett hallani, hogy nem elég mozgékony, nem fog sok védőt kicselezni, kevés yardot fog hozni elkapás után. Nyilván, aki DeSean Jackson-féle mozdulatokat vár tőle, az csalódni fog. Szerintem kellően mozgékony az alkatához képest. Nem ez a legerősebb pontja, de nem is gyengéje. A számai is azt mutatják, hogy a YAC nem gyengéje, átlagban 8,82 yardot hozott. Az összehasonlítás kedvéért Sammy Watkins átlagban 9,71 YAC (még több screent kapott, mint Matthews), Mike Evans 8,53 YAC, Allen Robinson 8,54 YAC. A számait azért megdobják a screenek, mert ezek nélkül 5 YAC felett átlagol éppen elkapásonként, ami csak akkor lenne jó, ha ezt az NFL-ben is megtartaná (pl. Jordy Nelson hozott 2013-ban hasonló átlagot). Szerencsére a Kelly-féle offense segíteni fogja ebben.

Ha lendületbe jön, akkor nem egyszerű megállítani, arm tackle-lel nem tudják levinni.


Ismét a már látott slip screen, de most ki kell cseleznie a keresztező védőket.


Egy elrontott screenből is képes TD-t kihozni, úgy, hogy körbefutja a pályát, és leráz, átugrik egy-két szerelni igyekvő védőt.


Aki még mindig nem hiszi el, hogy elég gyors, annak itt van egy fly sweep. Wingback pozícióból indul a támadófal széléről, és ismét lefutja a védelmet.


Berakták reverse playre is (Andy Reid tapsikola), itt is csak kb. egy cipőfűzőnyin múlt a nagy játék.


A futás blokkolás Kellynél is nagyon fontos. Egy nagy embernek könnyen kell, hogy menjen a blokkolás. Talán ezért is lehet, hogy Matthews megteszi, amit kell, de sokkal többet nem. Blokkolása leginkább kielégítőnek mondható, de lehet, hogy nálunk ennél többet fognak kérni tőle.
Nézzünk először jó blokkokat. Alapvető, hogy a blokkoló elkapó minél hamarabb vegye fel a kontaktot, tehát, ha messzebb van a blokkolandó DB, akkor nem várni kell rá, hanem utána kell menni. Például a következő felvételen szépen támadja meg a cornert és ki is veszi a playből (a 87-es ő)


A következő fontos és szép blokk, jól találja meg és tereli el az ellenfelet a résből.


Azért nem mondhatni, hogy megsemmisítő blokkokat oszt ki, lehet, hogy nagyobb intenzitást fognak tőle kérni majd. Csak összehasonlításul, egy igazán jól blokkolótól WR-től ilyen blokkokat is lehet látni néha (szerencsére ő is nálunk fog játszani 😉 ):




Előfordult néha, hogy kissé lazán vette a blokkolást. A következő esetben ennek látványos következménye is lett. Szépen kezdi a játékot, aztán érthetetlen módon elengedi a CB-t, talán azt gondolta, hogy a védő már nem érhet oda. Mindenesetre, a CB köszöni szépen, csinál egy szép szerelést, amiből fumble lesz.


Ha távolabb helyezkedő védőt kell blokkolni, akkor minél hamarabb oda kell érni hozzá és felvenni a kontaktust. Ehhez képest itt eléggé hezitál, és lényegében nem is ér hozzá a blokkolnadó ellenfélhez.


A következő is hasonló, itt is egy kicsit üldözni kéne az ellenfelet, de nem nagyon igyekszik, inkább megtorpan és még egy testcsel-félét is csinál, amire nem tudni mi szükség lehetett.


Egyik legnagyobb gond vele kapcsolatban az indokolatlanul sok elejtett labda. Láthattuk, hogy milyen passzokat képes elkapni, viszont máskor meg érthetetlenül kővé változik a keze. A 10% feletti drop arány nem túl jó.
A következőnél pontatlan passzt ad a QB, ilyenekkel lehet kórházba küldeni a csapattársakat. Viszont elkapható lett volna, nem volt törvényszerű, hogy felpattanjon a kezéből és majdnem int legyen belőle.


Azért csak összejött neki az interception. Ez viszont már sokkal inkább az ő felelőssége, az ilyen passzokat el kell kapni, pláne ha az ember kezében van a labda. Nem lehet igazán jól látni, de talán nem tökéletes a kezek pozíciója, nem csinálja meg rendesen a háromszöget a kezeivel, hanem megint a labdán akarja összezárni a kezeit, így könnyebben kipattan a labda.


Ezt is el lehetett volna kapni. Viszont pozitívum, hogy ment utána, nehogy hátra-passznak legyen minősítve.


Ez se tökéletes passz, pontatlan és az elkapó épségére veszélyes passz egy slantnél, Matthews is inkább magára ügyel az elkapás helyett (egyetemi karrierjének utolsó meccse volt, így valamennyire érthető)


Amit még fel lehet hozni vele kapcsolatban, hogy kevés TD-t kapott el az endzoneban és közvetlen közelében. Pl. a következő esetben egy gyengén futott route-ot lehet látni. Talán hitch route lenne, de nem igazán felismerhető, mert olyan nem igen van, amelyből balra kell kijönni, majd ellenkező irányba fordulni. Minden esetre nagyon határozatlanul fordul vissza, így a védő könnyel leolvassa, ráadásul utána nem visszafelé, a labda irányába mozog, hanem hátrálva az endzoneba, ami tovább könnyíti a védő dolgát. Egy határozottabb route futással talán nem lett volna egyből TD, de legalább közelebb jutott volna a csapat a gólvonalhoz.


több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 9 843 — Chalk Dawk fan
Ma kezdődik a training camp 😀

Dande: Úgy tudom, a rookie contractos játékosoknak legkorábban a 3. éve után lehet új szerződést adni.

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 433 — Így remélem megfelelek nektek.....
Elnézve dolgok, szerződések stb alakulását, én már most hosszabbítanék Foles-l. Igen tudom még nem ment végig egy teljes évet kezdőként, nem volt olyan nyomás alatt stb... de azért szerintem azt már bizonyította, hogy lehet rá építeni és ha most hosszabbítanánk vele, egyfajta megelőlegezett bizalommal, talán viszonylag barátságosabb áron megúszhatnánk, mintha tol egy atomévet esetleges SB részvétellel/győzelemmel és utána kéne vele foglalkozni.
Seattleben is érdekes lesz most a helyzet, hogy Lynch elkezdte a HO-t, és Wilson-t is meg kell becsülniük valahogy. Ha Foles-l hosszabbítanánk talán kivédhető lenne a helyzet, mert Shady szerződése "elvileg" rendben van,. Aztán lehet nincs igazam, de most így látom.

Ja, és mai nappal kezdődik a szezon, reméljük a lehető leghosszabb lesz 😀
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 506
Eagles Liga idén is lesz, jelentkezni a megszokott topikban már lehet.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 433 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lane Johnsont eltiltották 4 meccsre
"Lane Johnson has been suspended for the first 4 games of 2014 for violating the NFL policy on performance enhancing substances."Dexxter Tailor
Reméljük majd a PO-ban bepótolja azt a 4 meccset,de azt sem bánom ha 3 lesz belőle, mert mondjuk előnyerők leszünk 😀dande
Előnyeréssel maximum az előszezon meccseken pótolhat. 😊peterk2005
Jó, ezen én is gondolkodtam "erő" nyerő vagy "elő" nyerő, vagyis a divízió 1-2. helyén végez a csapat. de valószínű rosszul sikerült eldöntenem melyik a helyes elnevezés😀

Amúgy nekem furcsák ezek az "NFL doppingszabályzatát" megszegem büntetések. Igazából kívülről nehéz követni mi miért, hogyan történik, de talán belülről sem egyértelmű mindig. Legalábbis ez az érzésem!, kicsit álszentnek is gondolom, aztán lehet, tévedek.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 597 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lane Johnsont eltiltották 4 meccsre
"Lane Johnson has been suspended for the first 4 games of 2014 for violating the NFL policy on performance enhancing substances."Dexxter Tailor
Reméljük majd a PO-ban bepótolja azt a 4 meccset,de azt sem bánom ha 3 lesz belőle, mert mondjuk előnyerők leszünk 😀dande
Előnyeréssel maximum az előszezon meccseken pótolhat. 😊


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 433 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lane Johnsont eltiltották 4 meccsre
"Lane Johnson has been suspended for the first 4 games of 2014 for violating the NFL policy on performance enhancing substances."Dexxter Tailor
Reméljük majd a PO-ban bepótolja azt a 4 meccset,de azt sem bánom ha 3 lesz belőle, mert mondjuk előnyerők leszünk 😀
több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 19 272 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Lane Johnsont eltiltották 4 meccsre
"Lane Johnson has been suspended for the first 4 games of 2014 for violating the NFL policy on performance enhancing substances."


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 20 423 — TODDHERREMANS79
Továbbá az Eagles a legértéktelenebb franchise az NFC Eastben 😀mustaine
meg a f.szomat, Herremans egyedül többet ér mint a többi 3 csapat 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 833 — No es importante
Szia, par tanacs: Neppertol ne vegyel jegyet FOLEG NE a stadion elott, vannak beepitett rendorok ( illegalis ).
Ticket boothban a penztarnal szerintem tutira nem kapsz jegyet. ( En Giants meccseken voltam de ott evekre elore van varolista a berletre, nem, hogy majd jegyet veszel a meccs elott... )NightBoY
Papíron lehet illegális, de én bárhol voltam (nfl-től ncaa-ig, nba-tól középiskolai kosárig), ott simán árulták a nepperek akár a rendőrök szeme láttára a jegyeket, valahol táblával még reklámozva is magukat, szóval nagyon ráijeszteni emiatt senkire nem kell. Esetleg az igazán nagy érdeklődésre számot tartó eseményeken (super bowl, stb.) tudom elképzelni, hogy lenne ilyen, bár persze az egyes államok törvényszabályozása is változó lehet.

Az évekre előre lefoglalt bérletek meg nagyon jól hangzanak, de kezdjen úgy egy csapat, ahogy mondjuk a Giants tavaly, és biztos akad majd helyed a stadionban... Kereslet-kínálat, mint sokszor leírtam már ezzel kapcsolatban, az USA-ban meg pláne nagyon el tudnak szabadulni az árak, de a sok divatfan és egyéb dolgok miatt ez fordítva is működik. New York vagy Philly ebből a szempontból mondjuk kevésbé érintett, ez nyilvánvaló, bár...
 www.nj.com/giants/index.ssf/2013/10/ticket_shock_average_re-sale_prices_for_giants_tix_plummet.html

Jegyet meg én a stubhubon vennék, ha biztosra akarnék menni és nem kivárásra játszani, vagy a SeatGeeken, itt jól követhető az árak alakulása is:
 stubhub.com/philadelphia-eagles-tickets/
 seatgeek.com/philadelphia-eagles-tickets


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
NightBoY New York Giants 616
Új vagyok a fórumon, sziasztok. Október 27.-én szeretném megnézni a helyszínenPhiladelphiában az Eagles meccset. Tanácsot kérek. Szerintetek a neten vegyem meg előre, vagy a helyszínen a meccs előtt pénztárban (lehet?) vagy a bejáratnál, neppertől? Akinek van tapasztalat, kérem ossza meg velem.
Üdv: Rasputynrasputyn
Nem akarok ünneprontó lenni, de abban az időben, az Eagles stadionban nem lesz mérkőzés... 😀tûzoltó
Jah ez sem egy utolsó szempont 😀 Valószínűleg keverte, hogy nem az van otthon akit előre írnak.

Amúgy legyen igazad kedves McCoy barátunk 😀

 www.nfl.com/news/story/0ap2000000363233/article/lesean-mccoy-this-is-year-nick-foles-blows-it-awaydande
Igazatok van, abban az időben nem otthon játszik. Így marad október 12.-én a Giants mérkőzés, majd arra az időre szervezem az utat, és online veszek jegyet. Köszönöm az infókat.rasputyn
Szia, par tanacs: Neppertol ne vegyel jegyet FOLEG NE a stadion elott, vannak beepitett rendorok ( illegalis ).
Ticket boothban a penztarnal szerintem tutira nem kapsz jegyet. ( En Giants meccseken voltam de ott evekre elore van varolista a berletre, nem, hogy majd jegyet veszel a meccs elott... )
A legjobb eselyed az ebay. Ehhez meg egy jo tanacs: ne vedd meg jo elore akar most aztan majd postazzak, korulbelul haromszor annyiba fog kerulni mint kene. A meccs elotti 3-4 napban, szemelyes talalkozoval a legolcsobb ( es legbiztonsagosabb ). De lehet fedex stb is csak a lenyeg h a meccs elotti max 7 napban legyen. Az arak ekkor a legolcsobbak ( tapasztalat ). 2-3 nappal a meccs elott az adja el a jegyet aki berletes de azon a meccsen epp nem tud ott lenni, igy vagy eladja vagy eluszott a penze kb. El fogja adni olcsobban is. Arak viszonylag huzosak, 100 dollar alatti jegynek orulj, az is a kakasulore lesz kb vagy az endzone moge ahol nem latsz. Tipp: lehet akar az utolso sor is de oldalt legyen - jol fogsz latni hidd el.

You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Továbbá az Eagles a legértéktelenebb franchise az NFC Eastben 😀mustaine
Azért az USA fővárosa, a világkereskedelem központja és a nemzet csapata mögött ez nem olyan büdös nagy meglepetés 😊
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 506
Továbbá az Eagles a legértéktelenebb franchise az NFC Eastben 😀mustaine
Számomra nem! 😀 Persze attól, hogy a sasok érik a legkevesebbet, még szarrá tudnak verni mindenkit idén is 😛