Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 585 — Eagles fan
............. Ha van olyan dolog, amit a haterek sem tagadhatnak, az az hogy Wentz a gyakorlatban is tökéletesen használja a fizikumát........
Hulkeinstein
Vannak ilyenek? Még egyel sem találkoztam.Se itt a fórumon se máshol. 😀

Szerkesztette: Greengo


E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 535 — Apu ökölbeszorított keze
Az eddigi két meccs alapján a csoport simán hozható.

Persze messze a vége és bármi lehet ....

több mint 6 éve
picksix Philadelphia Eagles 800
Szerencsére a vereségünk ellenére nem kerültünk lépéshátrányba a csoportban. Egy verhető Giants következik vasárnap a Lincen. Eli nehéz este elé nézhet. Ha sikerülne megverni őket, akkor 2-1 lennénk és 2-0 a csoportban.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 6 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 889 — Eagles & Seahawks fan
Ennél "jobb" vereségünk nem tudom, hogy volt-e valamikor, ha lehet ilyet mondani. Ettől függetlenül még mindig vereség volt, szóval szuperlatívuszokban semmiről nem lehet beszélni. Ameddig nem nyerjük meg ezeket a meccseket, addig semmire nem fogunk menni. Én tavaly óta azt várom, hogy eljöjjön ez a pillanat, és továbbra is ezt fogom. Mert ha valamit bebizonyított ez a meccs (is), akkor az az, hogy igenis el kell jönnie valamikor ennek a bizonyos pillanatnak.

Részletesebb gondolatok:

Negatívumok:
- Pederson: Az egyetlen "pozíció" a csapatban, ahol nem látom a fejlődési potenciált a jövőre nézve. Semmi bajom Dougie P-vel, de pont az ilyen meccseken fog kiütközni, hogy mennyire limitált HC-ként. Nem elég jó playcalling, nem jó gameplan és a fontos pillanatokban is lefagy. Ameddig itt van, nem fogunk SB-t nyerni még akkor sem, ha Wentz holnaptól Rodgers szinten játszana.

- O-line: Ők az idei Agholor nálam. A potenciál ott van, de láthatóan valami nem működik. Seumalo tavaly oké volt, idén meg olyan, mint amikor Big V-t bedobták a mélyvízbe tavaly. Aki még idegesít, az Lane Johnson, aki talán túl nagy mellénnyel ment neki az idénynek, ahhoz képest meg nem elit eddig. Én azon kevesek között vagyok, akik szerint Wentz mögött ő a legértékesebb játékosunk, de lassan ezt a pályán is be kéne mutatni. Tavaly hibátlan volt, idén meg azért hibázgat szépen ahelyett, hogy az egység vezérévé lépne elő. Peters-t én nem szidnám, én nem láttam tőle nagy hibát, még így vén korában is sima top 10 LT. Jobb nem lesz, de ennek elégnek kéne lennie bőven, főleg úgy, hogy képességek alapján 2 ligaelit emberünk is van (Brooks, Lane). Kelce is jobb, mint tavaly, tegnap végre újra felment a 2. szintre is blokkolni. Lényeg a lényeg, sztem Lane-en áll vagy bukik ez a fal, valszeg ez el is fogja dönteni, hogy meglesz-e a PO

Pozitívumok:

- Wentz, Wentz, Wentz: Vegyük ki most a hibáit és a bravúrjait is egy pillanatra és nézzük a big picture-t. Mik egy franchise QB jellemzői?

- Fizikai paraméterek: karerősség, atletizmus, magasság, balansz. Ha van olyan dolog, amit a haterek sem tagadhatnak, az az hogy Wentz a gyakorlatban is tökéletesen használja a fizikumát. Csak ezzel hoz fix 100-150 yarsot meccsenkét. Erre sosem lesz képes egy Dalton, Cutler, Palmer, de akár Alex Smith sem, ezt nem tudod tanítani.

- Döntéshozatal nagy nyomás alatt is: Nem hiszem hogy sokat kell magyarázni, Wentz akkor van elemében, amikor összeomlik a zseb és azon kívül kell spontán összehlzni valamit.

- Clutch szitukban a legjobb: Na erre várunk még, de van még idő bőven 😊

Ellenben a hibái:
- Rookie döntések ártalmatlan szitukban (a múlt heti hátrapassz, vagy a tegnapi földre vágás helyett bele a védőbe). Mindenesetre ezek tipikusan tanítható dolgok, amik 2-3 év múlva szinte biztosan el fognak tűnni.

- Fumble-gondok: Nagyon idegesítők, de szintén nem a tehetségen múlik. Addig kell ütni-vágni edzésen, amíg meg nem tanulja hogy kell védeni a labdát. Időbe fog telni, de megint nem egy rocket science.

- Pontatlan hosszú passzok: Talán ez a legaggasztóbb jelenleg, nem egy egyszerűen javítható dolog. A karja megvan, a spirál is rendben szokott lenni, egyszerűen nem elég pontos. Nem tudom, hogy ennek az-e az oka, hogy nem bízik az elkapókban vagy nem érzi a nagy távolságokat, de mindenképp dolgozni kell rajta.

Összességében aki az alapján ítéli meg Wentzet, hogy megnyer-e egy meccset most vagy akár 16 hét múlva, esetleg mennyi fumble-ja vagy int-je van, az nem érti a franchise QB fogalmát. Amíg konzisztensen hozza a talentjét és kis lépésekban javul, addig tökéletes úton van. Szép csendben azért lassan 350-400 yardos meccseknél tart (+50 yard futás!!), plusz mindig övé a game highlight-ja. Rohadt nagy potenciál van benne, nem sok QB-ra cserélném le. 15 évnyi elit QB játék van benne, nem érdekel 1-1 év az út elején ameddig fejlődik és nem rontják el, mint sok társát (Luck...). Ha tavaly egy olyan meccset hozott volna mondjuk a 12. meccsünkön, mint tegnap, akkor mindenki el lett volna ájulva. Elit lesz.

- Defensive line: Ez az egység túlzás nélkül top5 a ligában, de lehet hogy inkább top3. Brutális dominancia egy nem rossz Chiefs fal ellen. Az megvan mindenkinek, hogy lehetetlen ellenünk futni? (Hill 52 yardosát leszámítva sztem 50 yardot nem futott eddig összesen ellenünk RB a 2 meccs alatt. Tavaly szintén ölni tudtunk volna ekkora nyomásért. A mélység szintén hihetetlen, elfáradni sem fognak egy meccsen sem. Talán egy sérülés sem tudná tönkretenni a passrusht idén.

- Csere DB-k: Én nagyon fáztam Hilltől és a mélypasszoktól, de egyetlen komoly hiba sem volt passzvédekezésben hátul. 'Sul nagyon jó volt, szintén bizakodásra ad okot. Az szintén nem hátrány, hogy egy teljes meccset le tudunk húzni 3 all-down kezdő DB nélkül (Sidney, Darby, McLeod), jó lesz itt is a mélység. Eddig a szezon pozitív meglepetései nálam. Félreértés ne essen, lesznek még megégetve, de ha minden jól megy, már csak 1-1,5 hónap az új NoFlyZone-ig. Fingers crossed.

- WR-játék: Wentz kezdi megtalálni Jeffery-t, aki nyilvánvalóan az új kedvenc célpontja lesz hamarosan. Torrey is játékba került végre, plusz Rodgersszel valszeg már 4 50+ yardos TD-je lenne. Agholor is megint hiba nélkül, TD-vel fejezte be a meccset. Mack Hollins is használható, Johnson pedig aktív sem volt, pedig szintén potensnek nézett ki. Mellettük meg ott van Sproles, Ertz, Burton ha ennyi fegyver nem lenne elég. Nincs hiány célpontokból, a mélység is jónak néz ki, vagyis végre ők sem fogják akadályozni Wentz fejlődését.

Összességében én azt látom, hogy jövőre fog tudni beérni ez a csapat, az idei év inkább egy főpróba lesz, ahol akár egy playoff-győzelem is meglehet a meccseink képe alapján. Az RB-k szidását meg mindenki hagyja abba, nem az ő hibájuk, hogy nem megy. A fal gyenge, ők nem tehetségesek, az FO pedig nem foglalkozott a pozícióval, plusz Doug egyszerűen nem is hív futást. Zeke sem ért szart sem, amint csődött mondott Prescott és a védelem.

Jó lesz ez, Fly Eagles! Jövő héten kötelező a győzelem, a D-falnak le kell hoznia.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 307 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én annyira még mindig nem vagyok idén elájulva tőle, de ez nem rossz:

The Athletic‏ @TheAthleticPHI 5 ó5 órával ezelőtt

Chiefs' Chris Jones on Wentz: "He’s like a bigger Michael Vick and a smaller Ben Roethlisberger."

😊
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 307 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hozzuk ide Chipet OC-nak, meglátjuk mire megy négy dudás (Chip, Doug, Howie, Jim) egy csárdában 😉 😛 | a csapat, meg az idegeink lehet, hogy tönkre 😀) |
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember
Off: Tweetet beágyazni hogy lehet?
picksix
egyszerűen bemásolod a tweet URL-jét


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 235 — Beware the Slim Reaper!
Barnett BPA-szerű pick volt. A célpontként szóba jött futókat, elkapókat nagyon hamar kivitték, egyeseket irreálisan hamar. Lehetett volna még corner, de ott kiment Lattimore. Rajta és az egészséges Joneson kívül én sem húztam volna más cornert azon a helyen. A draft nem volt valami jó a támadófal tekintetében (főleg OT-ben), így első körben szerintem ez sem jött szóba, főleg, hogy Barbre is a keretben volt még akkor. A harmadik nap lett elcseszve az eddigiek alapján.
Pumphrey csalódás, és nem azért, mert nem lett egyből használható. Azt gondoltam, hogy a fürgesége megvan, de majd erőben kell fejlődnie, meg szoknia kell a kisebb lyukakat, stb. Ehhez képest pont lassúnak és körülményesnek tűnt, és ez a csalódás egyelőre.

Seumalo szerintem megkapja a Vaitai-féle kezelést: nem fogják lecserélni 1-2 rossz meccs miatt. Amúgy voltak bőven jó megmozdulásai is, de a rosszak, azok nagyon rosszak voltak. Tavaly ennél a formánál még OT-ként is jobb volt, sajnos.Meglátjuk, hátha a hazai meccs jót tesz neki, bár a Giants ellen sem bénákkal fog szembekerülni.

Futással az a helyzet, hogy ezzel az állománnyal nem is cél, hogy meccsenként 250 yardot fussunk. Sproles az egyetlen, aki képes valamit kreálni, de neki kb. a 10 carry a plafon. Viszont szerintem nem szabad annyira elhagyni a futást, mint pl tegnap a 2. félidőben, még döntetlen állásnál (ha jól olvastam 5-ször hívtunk futást az egész második félidőben). Ha pedig mégsem futunk, akkor legalább ne hívjunk már playactionöket meg fake handoffokat, mert a hülye sem hitte el ezeket. Amikor ennyire eltolódik a futás/passz arány, akkor tavaly is szinte mindig szívtunk.
Szerintem Wentz nem Rodgers vagy Peyton Manning, és nem is lesz az, így irreális azt várni, hogy kiegyensúlyozottabb játékhívás nélkül, meccsenként 50 passzkísérlettel (és ilyen fallal) majd sorra nyeri a meccseket (ha tartjuk a jelenlegi ütemet, akkor meg fogja dönteni a szezonbeli legtöbb passzkísérlet rekordját).

Szerkesztette: BleedingGreen


több mint 6 éve
balintbaba Detroit Lions Florida Gators 3 498 — James Baldberry - he BALD!
Nem hiszem el, hogy Wis ne lenne jobb.... Barnett egyenlőre valóban luxuspicknek tűnik. Reméljük hogy mahd megmutatja, hogy megérte rá ellőni.

Sajna a Skins nyert....
dande
Howie próbálta megszerezni McCaffrey-t de kurva hamar kiment előttünk, amit annyira nem bánok. Értelmes falember és futó nem volt a 14. helyen, ezért inkább behúztuk Barnett-et, hogy ne legyen probléma a poszt jövőre sem, amikor majd Curry-t nagy valószínűséggel kivágjuk.

Látva az első két meccset kíváncsi leszek, hogy mit kezdünk majd Peters-szel azután, hogy meghosszabítottuk a szerződését. Lehet bármekkora legenda, ilyen cap helyzet mellett egyszerűen nem ér több mint 10 milliót...

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 307 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem hiszem el, hogy Wis ne lenne jobb.... Barnett egyenlőre valóban luxuspicknek tűnik. Reméljük hogy mahd megmutatja, hogy megérte rá ellőni.

Sajna a Skins nyert....
több mint 6 éve
picksix Philadelphia Eagles 800
Jeffery-t megkérdezték a teljesítményéről.

"They won the game. None of that shit matters." -- Alshon Jeffery on his 7-catch, 92-yard, 1-TD performance.
Szimpatikus válasz 😀

Off: Tweetet beágyazni hogy lehet?

Szerkesztette: picksix

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 20 351 — TODDHERREMANS79
Az Eagles OL vs Chiefs front7 párharcban szerintem túl nagy a hátrány, ezért megint nem megy majd a futás és akadozni fog az offense. A védelmünk passrush terén jobb, mint amit a Pats mutatott ellenük múlt héten, ennek ellenére 7-10 pontos vereséget várok. | Sajnos. |
mustaine
Ez nagyjából bejött, amúgy élvezetes meccs volt a számomra, a jobb csapat győzött. A futójátékunkat és a fal belsejét össze kellene rakni. Nem gondoltam, hogy valaha ezt mondom, de Barbre hiányzik a LG posztról nagyon.
mustaine
Amióta Todd elment nem tudtuk pótolni...
Barnett szvsz luxuspick volt olyen támadó fallal, és FA-ról is csak depthbe jöttek playák Brooksot leszámítva... Mióta Reid elment mintha szarnánk bele az OLba... Ahhoz képest hogy Warmack és Wis 1-2 körös projektek voltak anno, nem tudnak egy gyenge Seumalot és Kelcét kiszorítani a kezdőből. Ez elég szomorú

futásra külön nem térek ki, eredménykövetőben már írtam, ez a brigád bottom 3 ligaszinten, és a fal sem nagyon segít sajna.
Szerencsére a Def (Darby sérülése ellenére) jobb mint korrekt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 9 835 — Chalk Dawk fan
Az Eagles OL vs Chiefs front7 párharcban szerintem túl nagy a hátrány, ezért megint nem megy majd a futás és akadozni fog az offense. A védelmünk passrush terén jobb, mint amit a Pats mutatott ellenük múlt héten, ennek ellenére 7-10 pontos vereséget várok. | Sajnos. |
mustaine
Ez nagyjából bejött, amúgy élvezetes meccs volt a számomra, a jobb csapat győzött. A futójátékunkat és a fal belsejét össze kellene rakni. Nem gondoltam, hogy valaha ezt mondom, de Barbre hiányzik a LG posztról nagyon.

több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 535 — Apu ökölbeszorított keze
Tudjátok én vagyok mindig a 10.ember.
Az O az első félidőben tette a dolgát szép lassan haladt amikor kellett pihent a D és nem hagytuk a KC O-t játszani.
Több yardot felraktunk mint a félelmetes KC O.
Félidő után a KC D még jobban tolta be az Oline Wentz elvesztette a komfortot és a futás sem ment ezért.
Az INT sajnos eldöntötte a meccset addig teljesen ment a gameplan.

Seumalo párszor meg volt égetve de voltak szép dolgai is kell neki még erő és rutin.

Kelce az aki elvesztette azt a képességét amiért annyira szerettük őt 2-3 éve.

Lehet érdemes lenne a két G-ot átmozgatni Brooks jobban segíthetné Peters-t és esetleg LJ mellett is használhatóbb lenne Isac(hol vagy Warmack?)
A csoportot kell megnyerni. 😊

több mint 6 éve
balintbaba Detroit Lions Florida Gators 3 498 — James Baldberry - he BALD!
Pederson utalt egyszer arra, hogy lesznek meccsek amik úgy lesznek inkább felépítve , hogy Sprolesra építünk máskor meg többet láthatjuk Blountot. Alapvetően Blount egy powerback akit azért hoztunk, hogy megoldja a rövid yardos/goal line szituációkat. A probléma most az, hogy a fal nem nagyon tudja támogatni ezt a fajta játékot (azaz fos a runblock), ezért van az, hogy most inkább az apróbb termetű Sproles tudna jobban érvényesülni a gyorsaságával és a testcseleivel. Ezek után inkább az lenne a jó kérdés sztem, hogy miért nem használjuk többet Sprolest ha látjuk, hogy Blount futásai nem működnek? Miért állunk le vele meccs közben?
Továbbra is várom a falban az átalakítás és a jobb teljesítményt...mert ez így nem lesz elég erre a szezonra...ha szeretnénk is valamit elérni idén.
Greengo
Lehet, hogy egyszerűen nem bír többet és mondjuk egy meccsen 20 carry már sok lenne neki.
Én nem csodálkozom, hogy nem megy a futás. Kb. Chip óta szarunk az OL-re, Howie meg nem nagyon szeret futót húzni a drafton.
Egyébként kíváncsi leszek, mikor veszik elő Pederson-t, ha továbbra is így fog szerepelni az offense. Nem mondom, hogy szarok, de egy 2. éves Wentz-cel, meg ennyi új használható célponttal azért kéne mutatni majd valamilyen fajta fejlődést tavalyhoz képest, pláne úgy hogy minden támogatást megkapnak a védelemtől.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Valamit kell kezdeni Seumalo posztjával...mert ez, hogy Wentz folyamatosan futkos a zsebben nem vezet semmire. Ahogyan a futójáték sem. Sajnos ez DP és a stáb nagy hibája, hogy második éve nem csinálnak semmit a RB poszttal...LGB ma pontosan 0 labdát kapott RB-ként, de akkor mi a fasznak tartjuk a keretben??!
Én a héten mindenképpen várok egy RB-et a keretbe, aki nem Byron Marshall.
Wentz sajnos a legrosszabbkor dobot int-et, de persze megint ott voltak a nyakában.46 passz kisérlete volt,felborulnak az arányok, ki a franc hiszi el, hogy nem passzolni fogunk az adott playben?! Két meccs után talàn a QB-nak a legtöbb futott yardja.Mellesleg szegényt vagy 6x sack-kelték is ma.
A védelem egész sokáig remek volt, Curry majdnem sack-jénél estek szét, ami végül TD lett. A harmadik nyegyed vége fele viszont elfogyott a nyomás is a DL részéről.Douglas viszont elég jó volt, Watkins viszont ritka szar.
A rúgó gyerek össz. nem volt katasztrófa, de baszki 30ról ezért tegyük mà be a két villa közé.
zsojti
Pederson utalt egyszer arra, hogy lesznek meccsek amik úgy lesznek inkább felépítve , hogy Sprolesra építünk máskor meg többet láthatjuk Blountot. Alapvetően Blount egy powerback akit azért hoztunk, hogy megoldja a rövid yardos/goal line szituációkat. A probléma most az, hogy a fal nem nagyon tudja támogatni ezt a fajta játékot (azaz fos a runblock), ezért van az, hogy inkább az apróbb termetű Sproles tudna jobban érvényesülni a gyorsaságával és a testcseleivel. Ezek után inkább az lenne a jó kérdéssztem, hogy miért nem használjuk többet Sprolest ha látjuk, hogy Blount futásai nem működnek? Miért állunk le vele meccs közben?
Greengo
Hét közben Cory Clement nagyobb szerepéről is lehetett olvasni, na ez se jött be nagyon.
Néha tényleg érthetetlen, hogy DP mit és miért csinál. Az idei meccsek eddig nem az edzői nagyságát mutatják...és a jövő hét sem lesz sétagalopp.
több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 585 — Eagles fan
Valamit kell kezdeni Seumalo posztjával...mert ez, hogy Wentz folyamatosan futkos a zsebben nem vezet semmire. Ahogyan a futójáték sem. Sajnos ez DP és a stáb nagy hibája, hogy második éve nem csinálnak semmit a RB poszttal...LGB ma pontosan 0 labdát kapott RB-ként, de akkor mi a fasznak tartjuk a keretben??!
Én a héten mindenképpen várok egy RB-et a keretbe, aki nem Byron Marshall.
Wentz sajnos a legrosszabbkor dobot int-et, de persze megint ott voltak a nyakában.46 passz kisérlete volt,felborulnak az arányok, ki a franc hiszi el, hogy nem passzolni fogunk az adott playben?! Két meccs után talàn a QB-nak a legtöbb futott yardja.Mellesleg szegényt vagy 6x sack-kelték is ma.
A védelem egész sokáig remek volt, Curry majdnem sack-jénél estek szét, ami végül TD lett. A harmadik nyegyed vége fele viszont elfogyott a nyomás is a DL részéről.Douglas viszont elég jó volt, Watkins viszont ritka szar.
A rúgó gyerek össz. nem volt katasztrófa, de baszki 30ról ezért tegyük mà be a két villa közé.
zsojti
Pederson utalt egyszer arra, hogy lesznek meccsek amik úgy lesznek inkább felépítve , hogy Sprolesra építünk máskor meg többet láthatjuk Blountot. Alapvetően Blount egy powerback akit azért hoztunk, hogy megoldja a rövid yardos/goal line szituációkat. A probléma most az, hogy a fal nem nagyon tudja támogatni ezt a fajta játékot (azaz fos a runblock), ezért van az, hogy most inkább az apróbb termetű Sproles tudna jobban érvényesülni a gyorsaságával és a testcseleivel. Ezek után inkább az lenne a jó kérdés sztem, hogy miért nem használjuk többet Sprolest ha látjuk, hogy Blount futásai nem működnek? Miért állunk le vele meccs közben?
Továbbra is várom a falban az átalakítás és a jobb teljesítményt...mert ez így nem lesz elég erre a szezonra...ha szeretnénk is valamit elérni idén.

Szerkesztette: Greengo


E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 585 — Eagles fan
Egy darabig jól tartottuk magunkat, de a végére sajnos elfáradt a védelem, onnan már elég sima volt. Nagy mák kellett volna a végén a hail maryhez.
Kétszer ajándékoztunk nekik rövid pályát, csináltak is belőle 10 pontot. Seumalo borzasztó volt, kb. 3 engedett sack és egy rakás hurryt engedett. Wentz is igen rossz pillanatban dobta az interceptiont. Mondjuk nem tudom kinek az ötlete volt Houston oldalára hívni screeneket, kb az összeset leolvasta.Legalább megvan Jeffery első TD-je is. Viszont Hollinsnak több lehetőséget kellene adni a lyukas kezű Smith helyett, ma 1 TD-t és egy fontos first downt ejtett el.
Nagyon elhagytuk a futást a vége fele, így sokkal egyszerűbb dolga volt az ellenfélnek.

A védelem egy jó darabig tartotta magát a McLeod kiesése után eléggé roncs secondaryval is. Remélem McLeod sérülése nem nagyon súlyos, mert Graham eléggé vakon volt. Hamstring az lehet 1-2 hét, de lehet egy egész szezon is. Watkins kiesése tulajdonképpen szerencse volt, mert helyette sokkal jobban játszott a beszálló Douglas.

A jövő heti meccs sokkal fontosabb lesz.
BleedingGreen
Na igen... Az , hogy Wentz volt a legjobb futónk az sok mindent elárul a meccsről. Jól kezdtünk Sprolesal az elején, de amikor látszott, hogy az erőfutások Blounttal nem mennek akkor le is álltunk a futásokról. Ez alap hiba volt sztem. Kellett vna több Sprolestól akkor. A fal is jól kezdett az elején. Pont azért is mert szépen el voltak osztva a playek Sprolesra és a passzjátékra. Jól ment így egy ideig a passprotection is. Aztán már jött az amit nem nagyon szerettem vna látni. Wentz egyre többet menekül..... jönnek a sackek, labdavesztés...stb. Azaz az egyoldalú támadásainkat már feltörték. Nagyon hangoztatták a szezon előtt, hogy ez egy nagyon jó fal, de ebből semmit sem látni. Peters is néha már olyan mint egy megfáradt öregember . Valamit itt csinálni kell mert papíron megvannak a jó nevek..remek edzőjük is van....szval nem értem ezt a szétesést. Ez a tavalyi állapothoz képest is szánalmas pedig ott volt rotálás szépen a szezon közben. 6 sacket ért el a Chiefs. Ok ott sem kell félteni a védőket, de ez azért már sok.
Alapvető skill beli különbségek vannak a két edzői stáb között. Mi nem tudtunk megújulni meccs közben a Chiefsnél meg pont akkor jön a trükkös play amikor kell. Sztem a két kócs közötti difi hozta ki ezt az eredményt. A vége már csak bohóckodás volt ami részben bejött nekünk .
Azért tényleg voltak jó dolgok is. Támadóoldalon támogatom én is , hogy Hollins kapjon több lehetőséget. Már preseasonban is feltűnt, hogy megütheti a szintet és élesben sem hibázik egyelőre. A védelem meg sztem simán top 10 (lehetne). Ha az O# megtudná támogatni őket azzal(főleg az edzők, hogy jól menedzselik a játékot), hogy eleget pihenjenek akkor nem lehetne ilyen kieresztés mint a végén. Douglas meglepetés a TC/preseasonban látottak után .
Az új kickernek meg el kell nézni még, hogy kihagyott egyet, látszott rajta az elején, hogy még tele a gatya, de aztán a végére belerázódott. 😊

Szerkesztette: Greengo


E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Valamit kell kezdeni Seumalo posztjával...mert ez, hogy Wentz folyamatosan futkos a zsebben nem vezet semmire. Ahogyan a futójáték sem. Sajnos ez DP és a stáb nagy hibája, hogy második éve nem csinálnak semmit a RB poszttal...LGB ma pontosan 0 labdát kapott RB-ként, de akkor mi a fasznak tartjuk a keretben??!
Én a héten mindenképpen várok egy RB-et a keretbe, aki nem Byron Marshall.
Wentz sajnos a legrosszabbkor dobot int-et, de persze megint ott voltak a nyakában.46 passz kisérlete volt,felborulnak az arányok, ki a franc hiszi el, hogy nem passzolni fogunk az adott playben?! Két meccs után talàn a QB-nak a legtöbb futott yardja.Mellesleg szegényt vagy 6x sack-kelték is ma.
A védelem egész sokáig remek volt, Curry majdnem sack-jénél estek szét, ami végül TD lett. A harmadik nyegyed vége fele viszont elfogyott a nyomás is a DL részéről.Douglas viszont elég jó volt, Watkins viszont ritka szar.
A rúgó gyerek össz. nem volt katasztrófa, de baszki 30ról ezért tegyük mà be a két villa közé.

Szerkesztette: zsojti
több mint 6 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 462 — No one likes us, cause no one like us
Jó meccs volt engem szórakoztató volt

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 6 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 235 — Beware the Slim Reaper!
Egy darabig jól tartottuk magunkat, de a végére sajnos elfáradt a védelem, onnan már elég sima volt. Nagy mák kellett volna a végén a hail maryhez.
Kétszer ajándékoztunk nekik rövid pályát, csináltak is belőle 10 pontot. Seumalo borzasztó volt, kb. 3 engedett sack és egy rakás hurryt engedett. Wentz is igen rossz pillanatban dobta az interceptiont. Mondjuk nem tudom kinek az ötlete volt Houston oldalára hívni screeneket, kb az összeset leolvasta.Legalább megvan Jeffery első TD-je is. Viszont Hollinsnak több lehetőséget kellene adni a lyukas kezű Smith helyett, ma 1 TD-t és egy fontos first downt ejtett el.
Nagyon elhagytuk a futást a vége fele, így sokkal egyszerűbb dolga volt az ellenfélnek.

A védelem egy jó darabig tartotta magát a McLeod kiesése után eléggé roncs secondaryval is. Remélem McLeod sérülése nem nagyon súlyos, mert Graham eléggé vakon volt. Hamstring az lehet 1-2 hét, de lehet egy egész szezon is. Watkins kiesése tulajdonképpen szerencse volt, mert helyette sokkal jobban játszott a beszálló Douglas.

A jövő heti meccs sokkal fontosabb lesz.


több mint 6 éve
shivo Philadelphia Eagles 65
Termeszetesen nyerunk. Mikor azt josoljak hogy sima zako lessz akkor nyerunk, mikor azt mondjak, hogy siman nyerni fogunk akkor vesztunk 😊 Nektek meg sose tunt fel?
shivo
Üdv a klubban 😊
dande
Hello Koszi szepen 😊
több mint 6 éve
picksix Philadelphia Eagles 800
AFC-s meccs, az Arrowheadben egy remek Chiefs ellen? Reid papának volt +3 napja készülni? Szerintem nem kezeltük kiemelten ezt a találkozót. Ha karcol a D# és nagyot alkot csak akkor lehet esélyünk.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 307 — Így remélem megfelelek nektek.....
Termeszetesen nyerunk. Mikor azt josoljak hogy sima zako lessz akkor nyerunk, mikor azt mondjak, hogy siman nyerni fogunk akkor vesztunk 😊 Nektek meg sose tunt fel?
shivo
Üdv a klubban 😊
több mint 6 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 462 — No one likes us, cause no one like us
Tippek mára? Szerintem sima zakó.
Eazzy
Kockás nem lesz jó 😛 😉?

Egyébként ahogy írtam a Chiefs topicba ezen a meccsen az sem zavar, ha kikapunk, csak ne legyen sérülés, és mondjuk játszunk elfogadhatóan. Minden más ráadás.
dande
Na jó egy szarvasbőr könyökkoptató lehet rajta.

Don't talk the walk, Walk the talk!