Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 5 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Jeff McLane

@Jeff_McLane
#Eagles have released LB Corey Nelson, per NFL source.

6:11 PM - Aug 26, 2018
Hoppá, mondjuk volt előjele..LB sor vékony lehet igy Bradham nelkul
több mint 5 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Ok, de ha 4. kör akkor is többet ér a +1 év elit corner játékával kiegészítve, mint egy tradeből kapott 3.kör, nem? 😉

+így megmarad a lehetőség, hogy ha esetleg tényleg shut down corner válik belőle, akkor valahogy megtartani jövőre...

Vízionálok egy Jones-Darby rettegett elit CB párost 😉✌
robby3
Ahhoz előbb még Mills-t ki kell szoritania 😉 De amúgy én is tartánám inkább 2018ra.
Utána jöhet egy nagyobb rebuild Peterssel, Jenkinssel, McLeoddal, utána ugyis lesznek gyengébb idöszakok

Szerkesztette: zsojti
több mint 5 éve
robby3 Philadelphia Eagles 85 — robby3
Ok, de ha 4. kör akkor is többet ér a +1 év elit corner játékával kiegészítve, mint egy tradeből kapott 3.kör, nem? 😉

+így megmarad a lehetőség, hogy ha esetleg tényleg shut down corner válik belőle, akkor valahogy megtartani jövőre...

Vízionálok egy Jones-Darby rettegett elit CB párost 😉✌
több mint 5 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Van olyan koncepcio is, hogy Darby marad, és ha jövőre kap egy nagy FA szerződést,akkor is jön érte egy 3.körös komp pick
Én egyébként Mailata-t is IR-re tenném,jelenleg úgyis mindenki előtte van a DC-on
Én RB és S posztokon várok még változást, esetleg ha lenne valami jó, szabaddá váló LB
zsojti
3. kör necces, inkább negyedik lehet talán reális Darbynál
több mint 5 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Van olyan koncepcio is, hogy Darby marad, és ha jövőre kap egy nagy FA szerződést,akkor is jön érte egy 3.körös komp pick
Én egyébként Mailata-t is IR-re tenném,jelenleg úgyis mindenki előtte van a DC-on
Én RB és S posztokon várok még változást, esetleg ha lenne valami jó, szabaddá váló LB
több mint 5 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Eagles roster projection


Irányítók: Carson Wentz, Nick Foles, Nate Sudfeld (3)

Pederson és Wentz próbálnak titkolózni, hogy a Falcons ne tudja, ki fog kezdeni, de szerintem az orvosoktól megkapja a zöld jelzést Wentz és ő lép majd pályára a nyitón. Foles ismét kérdőjel a borzasztó előszezonja után. Sudfeldet már nem tudjuk elrejteni a PS-ben, így keretben tartjuk, még ha nem is tart sok csapat 3 QBt rosteren.

Futók: Jay Ajayi, Corey Clement, Darren Sproles, Josh Adams (4)

Ajayi, Clement és Sproles egyértelműek, a negyedik RB helyért ment a nagy küzdelem. Matt Jonest és Donnell Pumphrey-t kizárhatjuk, Adams és Smallwood közt fog eldőlni a verseny. Smallwoodot ismerjük már, én a nagyobb upside-dal rendelkező Adamsre szavazok, de lehet redshirt IR-re tesszük, vagy talán megpróbáljuk elrejteni a gyakorlócsapatban, de az nem lesz könnyű. Nem zárnám ki egyébként egy jelenleg nem kereten lévő RB érkezését a cutdownok után, ha Adamst IR-re tesszük és Smallwood nem tetszik eléggé.

Elkapók: Alshon Jeffery, Nelson Agholor, Mike Wallace, Mack Hollins, Shelton Gibson (5)

Jeffery nem lesz PUPon, de kétséges, hogy felépül-e szezonkezdetre. Wallace a mélységi célpont, Agholor meg a slot WR, ez egyértelmű. Hollinstól sokkal többet vártam előszezonban, de ő is sérülésből jött vissza. Gibson ellenben sokat mutatott, ő lehet Wallace helyettese mélységi célpontként a pálya megnyújtására, mert annak jó. Nagy kérdés, hogy lesz-e hatodik elkapó a szűkítéskor. Wheaton és Aiken a két veterán, de mindkettő elég ’meh’, így DeAndre Carter előtt nyílhat meg az út.

Tight endek: Zach Ertz, Dallas Goedert, Richard Rodgers, Josh Perkins (4)

Ertz a liga egyik legjobbja, Goedert hatalmas fegyver lesz a red zone-ban már idén is, harmadik TE-nek pedig Rodgerst hoztuk, akit nem tartok sokra, de ennek mondjuk elmegy. Sérüléssel bajlódik és jó eséllyel kihagyja a szezonnyitót, ezért egy negyedik TE-t is rosteren hagyhatunk a szezon elejére, ez Perkins lehet, aki épp a Falconsban játszott két éve, így első héten kis plusz infóval is szolgálhat talán.

Az RB-WR-TE szekcióban minden bizonnyal 2 nyitott pozíció van összesen, nagy kérdés, hogy hogyan osztják el ezt a kettőt. Én úgy tippelem, hogy kell a negyedik TE a szezon elejére ás addig 5 WR-rel vágunk neki a szezonnak, de nem lepne meg, ha Cartert megtartanánk. Remélhetőleg a gyakorlócsapatba el tudjuk rejteni.


Támadófal: Jason Peters, Stefen Wisniewski, Jason Kelce, Brandon Brooks, Lane Johnson, Halapoulivaati Vaitai, Isaac Seumalo, Matt Pryor, Jordan Mailata (9)

A kezdő ötös a liga legjobbja jelenleg. Vaitai tavaly jól nyomta Peters helyén, de most az előszezonban borzasztó volt, ettől függetlenül ő a harmadik tackle opció. Seumalo minden poszton bevethető, plusz jumbo setekben tight endet is játszik, ez a sokoldalúság pedig elképesztően hasznos. Pryor kellemes meglepetés volt hátsó körös újoncként, ő is tuti a rosteren. A nagy kérdés Mailata, aki ugye rugby-játékos volt, nem játszott eddig focit, ellenben olyan fizikai paraméterekkel rendelkezik, hogy hihetetlen. A Browns elleni meccsig én azt hittem, hogy IR-re rakjuk vagy esetleg gyakorlócsapatba eltesszük, de annyira jól nyomta, hogy PS-be már teljesen esélytelen levinni. Jeff Stoutland (támadófaledző) egészen hihetetlen munkát végez vele, most arra voksolok, hogy rosteren marad és majd inaktív lesz egész évben. Az Eagles nem fogja őt elveszíteni, egy kis (nagy) szerencsével Peters utódja is lehet, aki ugye valamilyen szinten hasonló utat járt be, aztán Hall of Famer lesz. Itt mondjuk lehet számítani egy meglepetésre, azaz hogy Stoutland valaki mellett kardoskodik majd, Chance Warmack lehet ez a személy, de nekem nem mutatott annyit, hogy roster-helyet érdemeljen.

Defensive endek: Brandon Graham, Derek Barnett, Chris Long, Michael Bennett, Josh Sweat, Steven Means (6)

Van ennél jobb DE-sor a ligában? Nem hiszem. A két csere, Long és Bennett sok helyen kezdők lennének a ligában, itt meg rotációs játékosok. Sweatet jó lenne valahogy elrakni IR-re, de valószínűtlen, hogy belemegy ebbe, szóval rosteren lesz minden bizonnyal. Meansnek is helye van, de érdekelne, hogy esetleg el tudjuk-e cserélni valamiért. Érdekes módon a jövő nagy kérdés ezen a poszton, Barnetten (és Sweaten) kívül senki helye sem biztos a jövő évi keretben.

Belső védőfalemberek: Fletcher Cox, Haloti Ngata, Destiny Vaeo, Bruce Hector, (4)

Cox egy állat, a liga egyik legjobb belső védőfalembere. Jernigan ugye nem bevethető a szezon elején, így meglepő módon kicsit vékonyak vagyunk itt, ezt ellensúlyozza majd, hogy sokszor fog Bennett vagy akár Graham bemozogni középre passzszituációkban. Ngata passzsiettetésben nem jelent majd sokat, de futás ellen még mindig rendben van. Veao elvehet tőle snapeket egyébként, Hector pedig UDFA-ként volt nagyon kellemes meglepetés és kvázi biztos a helye a rosteren.

Linebackerek: Jordan Hicks, Nate Gerry, Kamu Grugier-Hill, Joe Walker, LaRoy Reynolds (5)

Hicks nagyon úgy néz ki, hogy kiváló formában tért vissza, amire szükség is lesz a szezon során, mert ez a legvékonyabb/gyengébb pontja a rosternek, Bradham eltiltásával az első meccsen pedig végképp. Gerry és Grugier-Hill helye fix az egész évre, Walker és LaRoy Reynolds a kérdőjelek számomra, hogy melyiket tartjuk meg, esetleg mindkettőt. Ez akár speciális egységben nyújtott teljesítmény alapján is eldőlhet, így pedig Reynoldst látom favoritnak, de rövid távon mindketten rosterre kerülnek most nálam, aztán Bradham visszatérésével majd egyikük távozik. Érdekes, hogy a piacról hozott Corey Nelsont kivágjuk majd, így egy hatodik körös kompenzációs picket nyerünk.

Cornerbackek: Ronald Darby, Jalen Mills, Sidney Jones, Rasul Douglas, Avontae Maddox, De’Vante Bausby (6)

Darby nagyon jó nyáron van túl, Mills és Jones is, Douglas helye is biztos nyilvánvalóan, ahogy az újonc Maddoxé is, aki a slotban kaphat egyébként nagyobb szerepet is akár. Könnyen lehet, hogy 5 CB-vel vágunk neki a szezonnak, én most Bausbyt is belevettem a jóslatba, bár vele kapcsolatban nagyon bizonytalan vagyok. Az utóbbi évekkel ellentétben végre a CB-sorunk is jól néz ki. Nem zárhatunk ki egy trade-et egyébként, sokat pletykálták Darby elcserélését, az ár egy harmadik körös pick lenne, hogy az „elvesztett” kompenzációs picket pótoljuk utána, de szerintem nem cseréljük el, mert annyira jó, hogy megéri egy évet játszatni és még jobb esélyekkel rámenni a Super Bowlra.

Safetyk: Malcolm Jenkins, Rodney McLeod, Corey Graham, Tre Sullivan (4)

Jenkins egy olyan all-around DB, amilyen kevés van a ligában, plusz hatalmas vezér. McLeod is jó játékos, de nem lepne meg, ha jövőre kivágnánk a magas fizuja miatt. Graham hasznos rotációs játékos. Sullivan a kérdés, nem volt meggyőző, de jobb opció sincs jelenleg, negyedik safety pedig kell. A waiverről is simán jöhet a helyettese egyébként keretszűkítés után, bár 32. priorityval nem lesz egyszerű. Maragosé lehet amúgy a negyedik hely, de sérülés miatt jó eséllyel PUPon kezdi az évet a speciális egység vezére és majd év közben szorít ki valakit a keretből.

Special teams: Jake Elliott, Cameron Johnston, Rick Lovato (3)

Itt nincs semmiféle meglepetés, maximum az, hogy a tábort borzasztóan kezdő Johnston sokkal jobb volt a meccseken, így valószínűleg nem hozunk máshonnan kivágott puntert a helyére.

Eltiltott: Nigel Bradham

NFI/PUP: Timmy Jernigan, Chris Maragos

Kiegészítések:

- Cserékre lehet számítani, valami Roseman special jöhet még simán, sőt, valószínűleg jönni is fog.
- Folyamatosan mozog a keret, így nem jelent olyan sokat igazából, hogy mi lesz az 53 szeptember elsején.
- A roster legszélén: Adams és Smallwood RB poszton, Carter WR-ben, Perkins TE-ben, Reynolds és Walker LB-ben, Bausby CB-ben és Sullivan S-ben.

Jövő héten majd kevés szöveggel írok egy végleges tippet az 53-ra és csak a változásokat fogom kifejteni.

Szerkesztette: katonadani
több mint 5 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 238 — Beware the Slim Reaper!
0-5, hát ez még tipikus preseason eredménynek sem mondható 😊

Az offenseről a szerzett pontok száma is sokat elmond, de leginkább az eladott labdák. Valamilyen látványos módon szinte minden driveunk megállt (fumble, safety, int ...). A reménybeli kezdők közül 5-en voltak csak (Ertz, OL mínusz Peters). A futóknál az egész meccset megkapták az 53-ért küzdők (Smallwood/Adams/Matt Jones).
Folesnak legalább már voltak saját embert eltaláló passzai, de a két int az ő sara volt, a redzoneban dobott különösen nagy baki volt. Plusz ugye a saját endzoneban elesett a saját lábában (safety). Persze nála sokat nem számít az egész, nemcsak mert előszezon, hanem mert Folesnál formáról, mint olyanról nem könnyű beszélni. Szeptemberben lehet, hogy jönne és dobna 4 TD-t a nyitómeccsen, de az is lehet, hogy az Oakland elleni játékét hozná. Reméljük egyikre sem lesz szükség, a héten már edzett Wentz 11-11 ellen, így bizakodhatunk az első hétre.

DeAndre Carter megint ügyeskedett, volt egy jó visszahordása is. 6 WR esetén lehet, hogy még 53-ba is fér?
A futók közül nehéz dönteni. Smallwood és Adams is mutatott jókat, de egyik sem igazán kiemelkedő. Szerintem inkább Smallwood marad, Adams megy PS-be, onnan nem fogják talán elvinni, annyira nem volt jó. M. Jones kuka, ezt már tudtuk, ma is fumblizott egy jó diveot kinyírva.
A támadófal lowlightja továbbra is Vaitai volt. Öleléssel és szeretettel akarja megállítani a passrushereket. Oké, Garrett jó, de a múlt héten ugyanúgy feltörölte vele a gyepet Clayborne és a Pats cserék. A kézhasználata egyszerűen nulla, Mailata kb. már előrébb tart nála ebben.

Ha már itt tartunk, a támadójáték legszebb része nekem Mailata fejlődése volt. A második félidő nagy részében fent volt, és sokszor felfele lógott ki a falból. Igen biztató, hogy megtette azt az ugrást, ami egy ilyen tehetséges embertől várható. Az alapok már kezdenek rendben lenni, a lábmunkája még sok felesleges topogást tartalmaz, de jó az irány. Óriási a távolság a 3. futball meccsét játszó Mailata és a TC elején látott között, akit Sweat úgy pörgetett mint a búgócsigát.
A kezdő és a csere OL is elég sok hibával játszott. A kezdők közül főleg Wiz. De nem aggódok, szerintem a fal összeáll, ahogy tavaly is. Az előszezon nem volt jobb nekik tavaly sem.

A védelemben szinte mindenkit dicséret illet. 3 pontot kaptak, ahol eleve mezőnygól távban kezdték a védekezést. Meg volt egy redzone védekezés, ahol 4-szer sikerült meggátolni a TD-t. Volt passrush szinte mindenkitől, Ngata is megmutatta magát. Taylor és Mayfield is meg lett kergetve jópárszor.
Hicks kezdi felvenni a ritmust, és mellette Gerry és Kamu játékával is meg lehetett elégedni.
A Jones - Maddox nickel csata folytatódik. Jones a kezdő ellen hiba nélkül játszott, de azért nem is Bradyék ellen ment, mint a múlt héten Maddox. Neki meg volt egy leszedett passza.
Hector és Shittu is többet tesz hozzá már két meccs óta, mint Vaeao, érdekes lesz mi történik vele.
Inkább a sok lábadozó támadó miatt gondolom, hogy az első két fordulóban erősen rá lehetünk utalva a védelemre.

Johnston a gyenge TC kezdet után egyre jobban belejött, tegnap is jókat puntolt, ha nem épp eladtuk a labdát. Elliott 33-ról mellérúgta. 30-40 yard közötti rúgások esetén tényleg be kellene hátrálni 40+ os távolságig 😊
A legfontosabb, hogy nem volt komoly sérülés. Kelce és Vaitai is lejöttek egy időre, de visszatértek.


több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bár sok szót n em érdemes rá vesztegetni, de azért néhány gondolat:

Reméljük az előszezon tényleg semmit nem jelent a szezonra nézve mert ha igen.... főleg ami a támadóoldalt illeti. Most már Pederson is eléggé murci volt. A futójáték egyébként nem volt rossz, a passzjáték annál inkább...egyértelmű dekoncentráltság, főleg Folesnál és Vaitainál. Bízzunk benne ezen nem megy el a szezon első harmada, és vele majd a szezon is.

A védelem alapvetően rendben volt, bár a Browns sem tette nagyon próbára őket. Mills volt futás ellen vakon néhányszor, rossz szöget választott és jöttek a lecsüszott szerelések, illetve túlfutások, de a többi rendben volt. Kár, hogy Maddox nem tudta végig vinni az INT-t....

Reméljük a Brownsnak megvolt a SB-ja. Köztünk legyen szólva nem lepődnék meg, ha Hue gyorsan repülne, és vagy Gregg vagy Todd találná magát a HC székben (Greggnek több alapja lenne rá, Bounty ügy ide vagy oda, a védelem elég jól muzsikálhat majd).
dande
Gregg Williams szvsz egy borzasztó ember és edző is egyben.
Az kétségtelen viszont, hogy a szart nála magabiztosabban senki nem tudja eladni 😀
katonadani
Azért alakult egy-két kemény csapat a keze alatt, az más kérdés milyen módon 😛
több mint 5 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Bár sok szót n em érdemes rá vesztegetni, de azért néhány gondolat:

Reméljük az előszezon tényleg semmit nem jelent a szezonra nézve mert ha igen.... főleg ami a támadóoldalt illeti. Most már Pederson is eléggé murci volt. A futójáték egyébként nem volt rossz, a passzjáték annál inkább...egyértelmű dekoncentráltság, főleg Folesnál és Vaitainál. Bízzunk benne ezen nem megy el a szezon első harmada, és vele majd a szezon is.

A védelem alapvetően rendben volt, bár a Browns sem tette nagyon próbára őket. Mills volt futás ellen vakon néhányszor, rossz szöget választott és jöttek a lecsüszott szerelések, illetve túlfutások, de a többi rendben volt. Kár, hogy Maddox nem tudta végig vinni az INT-t....

Reméljük a Brownsnak megvolt a SB-ja. Köztünk legyen szólva nem lepődnék meg, ha Hue gyorsan repülne, és vagy Gregg vagy Todd találná magát a HC székben (Greggnek több alapja lenne rá, Bounty ügy ide vagy oda, a védelem elég jól muzsikálhat majd).
dande
Gregg Williams szvsz egy borzasztó ember és edző is egyben.
Az kétségtelen viszont, hogy a szart nála magabiztosabban senki nem tudja eladni 😀
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bár sok szót n em érdemes rá vesztegetni, de azért néhány gondolat:

Reméljük az előszezon tényleg semmit nem jelent a szezonra nézve mert ha igen.... főleg ami a támadóoldalt illeti. Most már Pederson is eléggé murci volt. A futójáték egyébként nem volt rossz, a passzjáték annál inkább...egyértelmű dekoncentráltság, főleg Folesnál és Vaitainál. Bízzunk benne ezen nem megy el a szezon első harmada, és vele majd a szezon is.

A védelem alapvetően rendben volt, bár a Browns sem tette nagyon próbára őket. Mills volt futás ellen vakon néhányszor, rossz szöget választott és jöttek a lecsüszott szerelések, illetve túlfutások, de a többi rendben volt. Kár, hogy Maddox nem tudta végig vinni az INT-t....

Reméljük a Brownsnak megvolt a SB-ja. Köztünk legyen szólva nem lepődnék meg, ha Hue gyorsan repülne, és vagy Gregg vagy Todd találná magát a HC székben (Greggnek több alapja lenne rá, Bounty ügy ide vagy oda, a védelem elég jól muzsikálhat majd).

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Cedric Thorton visszavonult, ahogy Marcus (elōreszóltunk h megabust lesz) Smith is, miután a Hawks is kitette. Celek is esélyes hogy ezt teszi, ha hamarosan nem talál csapatot. Pl Cowboys játékos tuti nem lesz, azt megmondta.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Remėljük azért a Browns ellen sikerül nyerni
dande
nem tök mindegy egyébként? 😀 főleg hogy nem is játszanak a kezdőink nagyrészt
katonadani
Nem 😉 😀 Büszke Sas is van a világon vagy mi a csuda.

Egyébként persze mindegy pláne ha tényleg nem nagyon játszanak a kezdők.

Ahogy elnéztem egyébként, nem ártana 4-0l vagy 3-1l kezdeni mert utána még keményebb meccsek jöhetnek. Gondolom a Jaxs Doug rendesen bizonyítani szeretne miután a mi Dougunk beszólt neki.
több mint 5 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Remėljük azért a Browns ellen sikerül nyerni
dande
nem tök mindegy egyébként? 😀 főleg hogy nem is játszanak a kezdőink nagyrészt
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként már Graham sem PUPos.

Remėljük azért a Browns ellen sikerül nyerni, illetve a lényeg, hogy sérülés nélkül megússzuk.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Foles már gyakorolt és Wentz is 11-11 ellen tolja. Sudfled pedig ha így fejlődik, Foles is összekapja magát s mindenki egészséges marad, QB fronton igazán irígylésre méltó helyzetben leszünk. Mondjuk nem ártana ha Vaitai is észhez térne.
több mint 5 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Azèrt így két meccs után a RB helyzetünk sokkal tisztább lett:az alaphármason kìvül kb bárki is kerül be a keretbe ajándék lesz neki.
Matt Jones ritka szar volt a Pats ellen,az a három próbálkozása amit elkapás gyanánt művelt...
Smallwood szokás szerint semmit nem tudott nyujtani
Pumphrey gyakorlatilag értékelhetetlen,miután nem játszik.Még leginkább a rooke srácot hagynám meg,de kb ő is állandóan sérült.
Ami még nem tetszik: DT helyzetünk,engem se Vaeao,se Qualls játéka nem győzött meg, ellenben a rooke Hector jól mozog (mondjuk 3.számú D-ek ellen).
És valamit ki kell találni az új siasak szabályra is,mert elég siralmas lesz az a valag bünti...
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
De gonosz 😛

 pbs.twimg.com/media/DkwLxcBWwAA54dU.jpg:large
dande
Jujj de gonosz. Nagy értelme lett volna úgy csinálni az ötödiknél, hogy egy esetleges hatodiknál megint újra kelljen csinálni az egészet, de persze, marha móki 😀

De nekem az első negyed jobban tetszett, van azért néhány agysebész a védelmetekben, kár, hogy nem az utolsó februári drive-okban csináltak ilyen okos büntiket 😊

több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 590 — Eagles fan
Na úgy fest, hogy Folesnak nincs nagyobb baja.A következő meccseken persze nem kezd(játszik) , de aktív lesz az első hétre. Sudfeldé a lehetőség.


E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 238 — Beware the Slim Reaper!
Foles nagyon rozsdás volt, kb. mint tavaly a Raiders ellen. Össze-vissza dobálta a labdákat, sokat hezitált, stb. A skill playerek sem segítették túlzottan, voltak elejtett labdák (Aiken), és eleve nem volt Jeffery, Agholor, Hollins. Ajayi dicsérhető, ő hozta a pozitív yardokat, amikor nála volt a labda.
Vaitai borzasztó volt. Utolsó 2 perc híján végigjátszotta a meccset, de a cserék is verték a második félidőben, teljesen szétesett a játéka addigra. Folest meg majdnem kinyíratta egy játéknál. Készülnünk kell majd a Peters utáni időszakra egy másik LT-vel is, mert Vaitai továbbra is inkább csere szint.

Sudfeld jobb volt, mint a múltkor, az int sem az ő sara volt, és sokszor komoly nyomás volt rajta (párszor ügyesen kikerült a nyomásból). A mély passzai veszélyesek voltak, ha volt ideje.
Gibson volt messze a legjobb elkapó, és volt jó visszahordása is. Sokat lépett előre tavaly óta, jó esélye van az 53-ra. Rajta kívül Goedertnek volt pár szép elkapása, de voltak hibái is (az endzoneban már a kezében volt egy TD, de kiütötték a labdát, és blokkolásban is becsúszott 1-1 rondább hiba).
DeAndre Carter volt még használható, de még több kéne tőle, hogy a PS-ot megcsípje.
Matt Jones katasztrófa volt, kőből vannak a kezei. Sudfeld int-jénél konkrétan sisakrácson találta a Qb, és onnan pattant a védőhöz. 😀
Rashard Davis bár elkapott egy TD-t, de visszahordásban voltak bénaságai (15 yardon elkapta a puntot, és visszahátrált vele a 2 yardosig).

A védelem kb. annyira volt hatékony, mint a Superbowlban. Eléggé alacsony fordulaton pörögtek a kezdők is. Az előszezon ellenére, pl. Barnett mutathatna valamit. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Brady végigjátszotta az első félidőt, de nálunk a 2. negyedtől már egyre több csere volt a pályán.
Darby kiemelkedett, 2-szer próbált rá hosszabb passzt Brady, mindkettőt elkaphatta volna Darby, az egyik ténylegesen a kezéből esett ki. Maddox volt a kezdő nickel, nem volt rossz, de az első TD-t mindjárt róla kaptuk. Jonesnak voltak jó megmozdulásai, meg egy csúnya elrontott szerelése, amikor Patterson árnyékára vetődött.

Sajnos a legfontosabb célját az előszezon meccseknek nem teljesítettük, azaz, hogy sérülés nélkül vészeljük át a meccset. A kisebb nyavalyák mellett Richard Rodgerst kiskocsin vitték le a TD elkapása után, Taylor Hartot szintén. Rodgers lényeges veszteség lehet. Ott van még Foles vállsérülése, ami talán nem súlyos, mert nem ment be az öltözőbe és nem csináltak azonnal röntgent. Nem lenne meglepetés persze, ha az előszezonban már nem játszana.

A büntetések vicc kategória volt tényleg. 3 sisakos büntetést dobtak ránk, abból 2-szer a futó fejelt rá a védőre, és a védő kapta a zászlót. Reménykedjünk, hogy úgy lesz, mint pár éve a DPI-s zászlókkal, amikor az előszezonban tízesével dobálták mindenre, elég volt hozzányúlni az elkapóhoz.


több mint 5 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
inkább most dobálják a hülye flageket mint regularon 😀

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kb most latszik hogy barmikor barmire dobni fognak sargat
Janek
Ez egyebkent borzaszto. Mar a 2 preseason fordulo alatt is totalis kaosz latszott a zebraknal hulyebbnel hulyebb flagekkel
kolok1972
Illetve amire igazán kéne, arra meg nem dobnak. Brady is egy párszor fűbe harapott volna, ha nincs egy-két holding az OLtek részéről, amire tojtak dobni bármit is a zebrák. (no offense, nem ezen múlott bármi is, csak a teljesség kedvéért jegyzem meg).
több mint 5 éve
kolok1972 New England Patriots 2 427 — Pats fan
Kb most latszik hogy barmikor barmire dobni fognak sargat
Janek
Ez egyebkent borzaszto. Mar a 2 preseason fordulo alatt is totalis kaosz latszott a zebraknal hulyebbnel hulyebb flagekkel

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 548 — Apu ökölbeszorított keze
Kb most latszik hogy barmikor barmire dobni fognak sargat

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Darby egyébként csak két int-t ejtett el................
több mint 5 éve
csipkelli 3 266
Nyugi, Sudfeld kurvajó. És Shelton Gibson is. Meg az új sisakszabály!