Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 5 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 760 — Fly Eagles
Most sikerült megnéznem ezt a förmedményt, nem tudtam az eredményt előre úgyhogy a friss érzések:

Mi a jó büdös fasz volt ez?? 2 hét után erre tellett? RB nem kell minek is egy értelmes futó, amikor tudunk szerezni egy olyan WR-t amiből már van egy?? Nem baj használjuk a snap-ek 29!!! %-ában.

Offense oldalon menjünk neki 4&15-re mert milyen agresszívak vagyunk.. Kiismerhetőek lettünk amit már múltkor is írtam és nem látok ebben semmi +t úgyhogy úgy éreztem a meccs eleje óta hogy nincs esélyünk.

Egy ilyen fakó kezű Prescott-ból királyt csinálni?? A saját kezéből kiveri a lasztit basszus. A 2. Félidőben hany sack és siettetés volt?

Minek corner és secondary erősítés? Jó lesz oda Sullivan akit egy életre lealázott Zeke a gátfutassal..

Minek a Front mélységet erősíteni Allen, Curry sőt más sem kell mert next man up.

Milyen playhivasok mindkét oldalon?? 3&15re szopassuk magunkat es hagyjuk hogy legyen 4&1?? Challenge 1 yardert.. Kb ha nem ilyen gyenge Dak az első félidőben + 14gyel mentek volna...

Nem értem mi történik a szeretett csapatommal (még a mindig is utált Bennett-en legalább látom a tüzet), ennyit számítanak az elment edzők?

Hiába hittem/reméltem hogy jók vagyunk/leszünk de ez egy kibebaszott nagy csalódás MINDEN részről..
több mint 5 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Ettol a szezontol mar sokat nem kell varni, ezert Darby serulese abbol a szempontbol elony lehet hogy remelem lathatjuk Sidney-t outside cornerkent, plusz van esely h megtartjuk jovore egy alacsony 1 eves szerzodessel, talan mindenkinek ez lenne az erdeke.

A meccsrol nem irnek sokat, most voltam a legrovidebb ideig ideges a meccseink utan, a titans es a panthers kikeszitett, ez mar nem, ebben a csapatban ennyi van jelenleg. Jovore jobb lesz, biztos vagyok benne. Nem veszett el amugy minden, de innentol nem realis a po, saints, rams meccsek tul meredeknek tunnek, igy pedig sok a 2 meccs hatrany.

Azert latszik h lesz mit tenni itt tavasszal, nagyon varom h hozzunk egy futot remelhetoleg 2. Korben, aki igazi playmakerre valna. Kell receiver, corner, safety, OT, DE es DT is, semmi komoly 😂.

De osszessegeben Wentz jobban tert vissza mint vartam, neki is javulnia kell, foleg a clutch szitukban, de azert osszetehetjuk a ket kezunket hogy a legfontosabb poszton megvagyunk jo sokaig. Bizom benne h jovore szetkapja a ligat 100%os allapotban plusz full offseasonnel. A sok need ellenere jo az alap, kulcsposztok megvannak, de kellene nagyon egy jo draft, mert oregszik a csapat.
több mint 5 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 099 — Crafted with Pride in Philadelphia
Darby torn ACL.. leves
több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 589 — Eagles fan
Darby ACL. Ez még kellett.
csipkelli
Ja írták, hogy súlyos...vhogy éreztem. Jönnek a 30+ pontos meccsek...csak mi kapjuk 😀


E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
csipkelli 3 251
Darby ACL. Ez még kellett.
több mint 5 éve
csipkelli 3 251
Saints meccset simán elengedném. Ha hamar eldöntik Breesék, meg lehetne nézni Mailatát hol tart, 20+ futás Josh Adamsnek stb. Épüljön fel Timmy, Lane, Sidney, Mills, Darby amennyire lehetséges, aztán 4-6ról egy Rams vereség még belefér, 9-7-el meglehet a csoport.
több mint 5 éve
hden Philadelphia Eagles 339
nem akarok vészmadár lenni, de remélem New Orleansba nem letolt gatyával fogunk utazni.
Ha egyedül Jenkins lesz egészséges a secondarybe, akkor Brees szét fog dobálni minket (bár teljes személyzettel is esélyes lenne)
több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 589 — Eagles fan
Hülyén hangzik, de Darby kiesésével realizálódott bennem, hogy ennek a meccsnek annyi. Onnantól nem volt secondary és az ellenfél azt csinált amit csak akart. Egyértelművé vált, hogy beindul a pontháború és TD-ra TD-al kell válaszolni. A probléma megint ott volt, hogy mi futottunk az eredmény után és persze a végén megint jött a baki.
Nekem az is csoda volt, hogy ezzel az O#-el tudjuk tartani a lépést egy ideig. Egyszerűen ezzel a RB corppal nincs futójáték. 1-1 play összejöhet, de közelében sem lehetünk a tavalyi play eloszlásnak. Sima passzjátékkal meg nem lehet meccseket nyerni. Persze itt lehet elemezni a szar playhívásokat is, de egyszerűen ezzel a támadóalakulattal nem fogunk több pontot feltenni . Nem lesznek 30 pontos meccseink sem...szval szar kimondani, de temethetjük az O#-t. Jött Tate (ok első meccsén ez nem sok), de ezzel nem nőttek a lehetőségeink nagyon. Futó kellett vna , de qrvára! Köszi Rózsi megint nagyot alkottál!

A védelem meg most pont abban a helyzetben van, hogy 3 (Darbyval) kezdő kaliberű játékos kiesésével a secondary megszűnt létezni. A front 7 meg egy ideig tud dominálni, de a kellő rotáció hiányában (ami tavaly megvolt) egyszerűen elfáradnak..és a meccs végére bizony meg is szűnik így a nyomás. Az ellenfeleinknek nincs más dolga mint hosszú driveokat vinni egész meccsen . Ebben a helyzetben temethetjük a D#-t is idénre...mindaddig ameddig nem térnek vissza az alapemberek a csapatba.(T.Jernigan-Darby-Mills-S.Jones)Nem 1-1...mind!

Elő lehet venni DP-t és JS-t is mert van miért. Persze nekik sem könnyű mert ezzel az állománnyal kéne kiötleni a tutit, de azért ők is hibáznak rendesen. DP -nél az látszik, hogy kicsit a tavalyi sikerek után már azt hiszi "god" módban van és minden bejön,de idén rá kell jönnie, hogy ez nem így van és ha tényleg valamire való HC (amit tavaly nekem bizonyított) akkor tanul ezekből a hibákból és új szintre lép (jövőre). Schwartzot én nem ekézném annyira. Nála tudjuk, hogy ez van a csomagban és nagyszerű védelmeket tud összeállítani ha kell és megvan hozzá a megfelelő keret. Idén ez nem úgy jön össze neki sem mivel folyamatos sérüléshullám bombázza az egységét. Tavaly is ugyanezt láthattuk tőle....alapvetően kevés ponton tudná tartani az ellenfeleket és igen tavaly is áttudta engedni az ellenfelet a meccs vége felé. A különbség abban van, hogy tavaly a O# tudott termelni hozzá rendesen, hogy elég legyen a meccs végére ....idén ez nincs meg.

A legfontosabb az, hogy most tudjuk kiértékelni a (szezonban) látottakat és tudjuk javítani a hibákat(az offseasonban) és akkor megint jó év elé nézhetünk. Én az idei szezont el is engedtem(igaz szezon előtt sem voltak nagy elvárásaim így nem is lehetnék nagyon csalódott...persze az vagyok) Sztem a cél most a jó helytállás és még a pozitív mérleg megcélzása bízva a szerencsében, de ha bekerülnénk a rájátszásba sem látom azt, hogy ezzel az alakulattal jutnánk vmire.


Dande te meg ne vedd fel..mert csak az ideg beszélt belőlem. Szarul kezelem a sok rinyálást az eredménykövetőben és kicsit meguntam, hogy már mindenért Schwartzot küldenétek el .

Szerkesztette: Greengo


E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
csipkelli 3 251
Nem terek napirendre a play hívásra, 3. és kettore... Hogy miert kell screent hivni a LOS moge negy yardra.... Valaki magyarazza mar meg legyen olyan kedves, mert lehet en vagyok a hülye
eaglesmcnabb
Nem könnyű. Reich és DeFilippo távozásával mintha Pederson utólag is bizonyítani akarná, hogy tavaly is ő volt a Jani. Panthers ellen ugyanígy 3. és 2, volt idő, időkérés. Dobtunk egy majdnem picket az endzone-ba, majd fumble 4.-re. Most megint színeztük. 2 minute warning után, 3 időkéréssel. Wentznek van amúgy "elrontott" QB-sneakje 3 év alatt?
több mint 5 éve
Bolyhos Philadelphia Eagles 64
Az első félidőt nézve elengedtem a szezont. Ilyen játékkal úgysem lenne értelme a PO-nak. Az fáj a legjobban, h teljesen kiismerhető lett a játékunk. Mind az O mind a D oldalon. DP sem értem, lebutított a játékhívás, nagy játék alig, naiv szurkerként látom előre mi fog következni. Erőltetjük a középső futást sokadszorra is, alig támadjuk a pálya szélét, így hátrányban is csak pörgetjük az órát. JS is erőlteti a sémáját, stop,stop, 3rd&blowjob. Ünnepelni jobban megy a fiúknak mint védekezni. Tavaly láttam a tüzet a csapatban, idén nem. A Szentektől kapunk mi is egy 50-est.
H mondjak vmi pozitívat is, nem volt bünti.

Philadelphia Underdogs!
több mint 5 éve
hden Philadelphia Eagles 339
Egy percig sem éreztem, hogy jobbak lennénk náluk.
Field goal helyett rámegyünk 4 és 2 re, 6-0 nál.
Az első félidő végén Perscott sacknél időt kérünk, hogy legyen még időnk támadni, erre levezetnek a végén egy TD driveot.
Sajnos a második félidőben eltűnt a nyomás is Prescottról. És a secondary is alaposan megtizelődött.
Megérdemelten nyert a cowboys.
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 20 383 — TODDHERREMANS79
Nem terek napirendre a play hívásra, 3. és kettore... Hogy miert kell screent hivni a LOS moge negy yardra.... Valaki magyarazza mar meg legyen olyan kedves, mert lehet en vagyok a hülye

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 319 — Invisible man
Hogy baszódna meg ez a fasz ősember!
Már elnézést!
MrMiksa
Simán nyerhettek volna de csak ellenünk tudott villogni. Mindegy úgyis ma nyerni kell, aztán muszáj úgyis oda vissza verni őket, de nem ártott volna egy kis segítség.
dande
Ez bassza ki nálam is mindig a biztosítékot, hogy a közös ellenfelek ellenünk mindig a legjobbjukat hozzák, a riválisoknak meg tálcán átnyújtják a W-t
MrMiksa
Ti akartatok címvédők lenni 😉


A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Invincible Philadelphia Eagles 750
Legalább elő lehet venni a kutya maszkokat...

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 374 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az optimistább énem még azt mondatja,hogy van remény a rájátszásra....,de a realistább már szórja rá a földet.(elnézve a hátralévő schedulet) 😊
Greengo
De Green el lehet küldeni, nem rontom tovább itt nektek a levegőt legyetek boldogok

Csak még valami..nyilván mindenki hibás ebben szrban DP is bőven. Két hét alatt ennyire eljutni, Tatet semmire nem használni......

De mégis csak friss SB győztes HC, aminek ő volt a fő levezénylője, őt azért nem lehet csak úgy elküldeni nem is kell. De JSnak már tavaly is voltak wtf dolgai, ha valami nem működik nem tud változtatni rajta, s nagyon erőlködnie sem kell az ellen OCnak, hogy kitalálja mi a dolga. Kulcsszitukban ugyan azokat a hülyeségeket erőlteti és nem tud mást kitalálni...nem mindig a játékos a hibás, ennyiszer nem...................nem kapunk túl sok pontot, de pont amikor kell akkor nincs stop. S igenis hiányoznak a szerzett labdák........................

Jövő hétre lehet készülni 15 szerzett és 66 kapott pontra.

De tudom mindenkit idegesítek a hülye elméleteimmel átkapcsolok read only módba érezzétek jól magatokat 😉........................................
több mint 5 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 852
Eagles 9-7, Washington 8-8, Dallas 8-8
több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 589 — Eagles fan
Az optimistább énem még azt mondatja,hogy van remény a rájátszásra....,de a realistább már szórja rá a földet.(elnézve a hátralévő schedulet) 😊

Szerkesztette: Greengo


E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 685
Hogy baszódna meg ez a fasz ősember!
Már elnézést!
MrMiksa
Simán nyerhettek volna de csak ellenünk tudott villogni. Mindegy úgyis ma nyerni kell, aztán muszáj úgyis oda vissza verni őket, de nem ártott volna egy kis segítség.
dande
Ez bassza ki nálam is mindig a biztosítékot, hogy a közös ellenfelek ellenünk mindig a legjobbjukat hozzák, a riválisoknak meg tálcán átnyújtják a W-t
több mint 5 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 760 — Fly Eagles
Hogy baszódna meg ez a fasz ősember!
Már elnézést!
MrMiksa
Ugyanezekkel a szavakkal összegeztem a mai meccset 😀😀
Mindegy nyerni kell különben nincs értelme számolgatni
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 374 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hogy baszódna meg ez a fasz ősember!
Már elnézést!
MrMiksa
Simán nyerhettek volna de csak ellenünk tudott villogni. Mindegy úgyis ma nyerni kell, aztán muszáj úgyis oda vissza verni őket, de nem ártott volna egy kis segítség.
több mint 5 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 685
Hogy baszódna meg ez a fasz ősember!
Már elnézést!
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 374 — Így remélem megfelelek nektek.....
D-Jax másik ex csapata ellen is alkothatna úgy lenne fair 😊 Garrettet meg segítsük közelebb a lapàt nevű szerszámhoz.
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 539 — Apu ökölbeszorított keze
Ma ébren maradok lesz ami lesz.
Pár meccset csak felvételről láttam nem is nagyon nyertünk.

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 374 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak nem tudok elszakadni a témától, Matt Barkley kezd ma a Billsben. Matt Barkley bazmeg.
Szóval miután simán kirakjuk Folest, aztán aláír valahova 2-3 millióért cserének, remélem a helyi Szaniszló Ferenc meg fogja kérdezni az illetékest: Kinek állt ez érdekében?

Este kéne csinálni végre 40 pontot.
csipkelli
De most miért akarsz a SB Mvp QBnknak rosszat, ezt érdemelné? 😊 Ott nem csak a QBl van gomd, hanem magával Dabollal. Nem is értem miért nem zavarta még el Mcdermott (őt csak ennyiben tartom felelősnek helyzetért mert egyébként ő D szakember, az renben is van a Billsnél)

Egyébként simán el tudom képzelni, hogy Gruden bepróbálkozik majd Folessal, ha Carr végképp besülne, mert szereti őt.
dande
Én akarok neki rosszat? Ritkán nyilatkozott a Superbowl után, de azokban elmondta, hogy érti a szitut Phillyben, és nem fog hisztizni, hogy engedjék el. De nagyon szívesen játszana.
Pénz és kezdőpozíció. Milyen lehetőségei lettek volna idén márciusban? Bradford és Keenum 20 milliói? Ha a piacon van, ezeket simán megkapja. És milyenek lesznek most? Cut és csere-QB?
csipkelli
Szerintem kitűnt a hszból is magával a Billsel volt bajom jelen helyzetben, nyilván, hogy játszani akar, az más 😊
több mint 5 éve
csipkelli 3 251
Csak nem tudok elszakadni a témától, Matt Barkley kezd ma a Billsben. Matt Barkley bazmeg.
Szóval miután simán kirakjuk Folest, aztán aláír valahova 2-3 millióért cserének, remélem a helyi Szaniszló Ferenc meg fogja kérdezni az illetékest: Kinek állt ez érdekében?

Este kéne csinálni végre 40 pontot.
csipkelli
De most miért akarsz a SB Mvp QBnknak rosszat, ezt érdemelné? 😊 Ott nem csak a QBl van gomd, hanem magával Dabollal. Nem is értem miért nem zavarta még el Mcdermott (őt csak ennyiben tartom felelősnek helyzetért mert egyébként ő D szakember, az renben is van a Billsnél)

Egyébként simán el tudom képzelni, hogy Gruden bepróbálkozik majd Folessal, ha Carr végképp besülne, mert szereti őt.
dande
Én akarok neki rosszat? Ritkán nyilatkozott a Superbowl után, de azokban elmondta, hogy érti a szitut Phillyben, és nem fog hisztizni, hogy engedjék el. De nagyon szívesen játszana.
Pénz és kezdőpozíció. Milyen lehetőségei lettek volna idén márciusban? Bradford és Keenum 20 milliói? Ha a piacon van, ezeket simán megkapja. És milyenek lesznek most? Cut és csere-QB?