Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 5 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 852
Nem voltam ideges, amikor 17 pont előnyről kikaptunk..., de ha megverjük a Szenteket vasárnap, akkor visszamenőlegesen is kiidegelem magam az előző mérkőzések okán!
több mint 5 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 235 — Beware the Slim Reaper!
Nem lehet az idei sikertelenséget egy-két okra leszűkíteni. Ha így lenne, akkor kezelhető lenne a dolog. Mint pl. tavaly, amikor "csak" a sérülések voltak, de szinte minden más működött a csapatban. Viszont ennyi gonddal nem tud év közben megküzdeni a csapat. Azért pár játékosnál ráadásul tudat alatt ott lehet a történelmi győzelem utáni lazább év is.

Nyilván az edzői stáb változása az egyik lényeges elem. Persze ilyenkor mindig az a jó, aki már nincs itt. Viszont azt érdemes megjegyezni, hogy a Doug/Reich/DeFilippo társulat sem éppen diadalmenetben kezdett 2 éve. És ha jól emlékszem előtte Reich kirúgását is már alig várták San Diegoban. Szóval, még adjunk esélyt az új stábnak, mielőtt karóra tűzzük a fejüket.

Ugyanakkor vannak olyan rendszerszintű, nem csak idén előjött problémák, amin Dougnak már el kellene gondolkodnia. Pl. mi az oka, hogy már 3 éve a bye után úgy jövünk vissza mint akiket leszedáltak? Tavaly is csak a 2. félidőben tért magához a csapat, de akkor annyira jók voltunk, hogy így is simán nyerünk. Ebből a szempontból eddig Pederson az anti-Reid. Reid alatt a csapat mindig élesen és felkészülten jött vissza a szabad hétről, és szinte biztos volt a győzelem.
Miért van az újonc éve után már megint lekorlátozva Carson mozgása a zsebre? Én úgy érzem, mint az újonc szezonjának első felében, mintha meg lenne neki tiltva, hogy meghosszabbítsa a játékokat. Gondolom megint a sérülésveszély az ok, és lehet, hogy még nem érzi teljesen biztosnak a térdét, de hosszú távon ne vegyük már el a legjobb képességét.

A másik a jó öreg Jimbo. Az ő védelmének alapja az agresszív védőfal, ahol idén a sérülések miatt vannak gondok. Eleve 1 DT-vel játsszuk végig a szezont, és Cox-ot sem lehet büntetlenül a snapek 90%-ában pályán tartani, mert a meccsek végét nem fogja bírni. Mellette még epizódszereplőnek is gyenge DT-k vannak idén. Bennett mint a 2. legjobb ember be tudott segíteni középen. De miután Barnett kiszállt a szélen, már nem lehet mindenhova Bennettet állítani.

Hogy mennyire kiismerhető Schwartz védelme, az szerintem nem sokat számít, mert már akkor tudta mindenki kb. mit fog játszani, amikor idejött. A védőfal mögött szinte mindig single high safety, cover 3 vagy cover 1-es felállásokkal, nem nagyon túlbonyolítva. Aztán van persze néhány cover-0-s blitz és a többi, de a lényeg a fenti alapfelállás. A viszonylagos egyszerűség nem gond, mert ebben is van az erőssége. Ha jól játsszák akkor nehéz feltörni a védelmet. Voltak már csapatok, akik szintén nem agyonbonyolított védelemmel uralták a meccseket (Seahawks). Persze vannak idegesítő makacsságai Jimnek, pl. amikor 3.&5-nél 8 yardra áll fel a corner az elkapótól. Így rendszeresen megcsinálják a first downt quick slantekkel, mert szinte képtelenség odaérni a védőnek.

McLeod kiesése már eleve megkavarta a védelmet, mert pont a leghátsó ember esett ki, és ez korlátozta a lehetőségeket, mert a cornerből gyorstalpalóval (egész jól) átképzett Maddoxtól nem lehetett ugyanannyit várni. Tavaly a Jenkins-McLeod tengely egészséges volt, és mellette kibírtuk pl. Darby hiányát is.
Mostanra meg a kezdő secondary 4/5-öd része sérült, erre már nem lehet értelmesen tervezni.
Egy csapatrész okozott nekem csalódást a védelemben, a LB sor, ahol Bradham még árnyéka sem tavalyi önmagának. Hicks legalább az achillesből tér vissza, ami azért beletelhet +1 évbe. Persze így nagy szerződésben nem reménykedhet szerintem.

A támadóknál meg nem kell ecsetelni az Ajayi/Blount/Clement és a Smallwood/Adams/Clement hármas közötti különbséget. Kár volt megengedni Clementnek a tömegnövelést az offseasonban, kapott is izomsérülést, és most olyan, mint anno Wisconsinban. A draftról kéne stabilizálni a posztot, már évek óta szemezünk a futókkal. Nem a legjobb a RB felhozatal jövőre, de azért lehet majd találni. Képességileg Rodney Anderson a legjobb, de már rengeteg komoly sérülése volt. Hozzánk talán David Montgomery lenne jó.

Szerkesztette: BleedingGreen


több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 306 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bocsi ha már volt téma, nem olvastam vissza x oldalt:

A Colts idei szereplését látva egyre jobban érlelődik bennem a kérdés: Nem lehet hogy a tavalyi hengernek Reich legalább annyira kulcsfigurája volt, mint DP, ha nem jobban?
Hogy ő az aki nagyon hiányzik?

Ti jobban képben vagytok velük kapcsolatban, kíváncsi lennék mit gondoltok erről.

Ui: Persze, a sérüléshullám a legmagyobb kerékkötő, ezzel a kérdéssel nem is ezt a tényt akarom bagatelizálni.
akdestroyer
A sérülésekre én annyira továbbra sem fognám a dolgot. Akkor már inkább a mélység hiányával s a kettő nem feltétlenül fedi egymást bár elfogadom, Barnett s Darby sérülése ezen változtatott. De nincs Blount, Burton, Celek, T Smith Curry Bő Allen Kendricks s őket nem sikerült, sikerülhetett teljesen pótolni. Nálunk minőségi rotációs emberek, akik közül van, aki máshol simán kezdő. Mindannyian fontos láncszemei voltak a csapatnak. Bennet s Ngata mondjuk érkezett, de pl cserébe Grahamnek jóval gyengébb szezonja van. Szóval ezek közre játszanak.

Reichel kapcsolatban csak spekulálni tudunk innen kívülről. Nem tudjuk pontosan mennyi s mi volt az ő feladata az Onál. Groh, nyilván gyengébb mint ő, de azt sem látjuk neki mibe mennyire van beleszólása. A fantázia elképzelés még meg-meg lenne, de sokszor a pontos megvalósítás hiányzik.

Végül a Dtől szerzett extra pontok, amik tavaly jöttek, s a szerzett labdák, na ezek hiányoznak sztem a legjobban.
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 589
Bocsi ha már volt téma, nem olvastam vissza x oldalt:

A Colts idei szereplését látva egyre jobban érlelődik bennem a kérdés: Nem lehet hogy a tavalyi hengernek Reich legalább annyira kulcsfigurája volt, mint DP, ha nem jobban?
Hogy ő az aki nagyon hiányzik?

Ti jobban képben vagytok velük kapcsolatban, kíváncsi lennék mit gondoltok erről.

Ui: Persze, a sérüléshullám a legmagyobb kerékkötő, ezzel a kérdéssel nem is ezt a tényt akarom bagatelizálni.

több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 535 — Apu ökölbeszorított keze
Mondjuk JS ha tavaly nem lett HC akkor idén tuti nem keresik olyan erősen ... lehet neki ezt is nehéz megemészteni.

több mint 5 éve
hden Philadelphia Eagles 339
Én azt hallottam a hét elején, valamelyik Amcsi szakértőtől, hogy várható volt a visszaesés. DP viszonylag fiatal edzőnek számít, még nem tudja kezelni annyira a hirtelen jött sikert. Bill Belichickék is visszaestek az első SB szezon után. (utánanéztem 9-7tel csoportmásodikok voltak és nem jutottak playoffba)

Persze DP (még 😊 ) sehol sincs BB-hez képest, de érdekes felvetés.
Tavalyi szezon előtt is voltak érdekes pletykák azzal kapcsolatban, hogy Jim Schwartz át akarja venni az irányítást HC poszton, és mégsem lett belőle semmi. Ezek többsége szerintem hatásvadász cikk.
Vannak bajok a playhívásokkal persze rendesen szerintem, de tavaly minden bejött, idén meg...
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 535 — Apu ökölbeszorított keze
Vannak DP-nek erdekes döntései de ugye ezzel nyerte meg az SB-t is.
Jo lesz csak ne legyen korhaz csapat

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 523
Szerintem egyértelműen az edzői gárda szétesése és Reich távozása az egyik ok. A SB edzői stáb, mastermindok tömegének együttállása a Haley-üstökös keringési idejével azonos.

A másik szerintetek nem lehet az a kifejezetten érdekes körülmény, hogy Jim Schwartz védelmeit a 3. évük tájékán kiismerik? (Tudom, hogy a sok sérült miatt most ennek megítélése nem egyértelmű). Nekem az ő megítélése mindig vegyes, mert - mondjuk egy átmeneti év után, amíg összerakja - iszonyat brutális teljesítménnyel kezdenek az egységei, törnek-zúznak, aztán látszatra minden külső hatás nélkül kipukkadnak egy-két év alatt .
több mint 5 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 685
Most ez csak hirtelen felindulás ugye, hogy basztatjuk a Super Bowl győztes edzőnket? Vagy éppen azt kérdőjelezzük meg, hogy Wentz elég jó-e. Nem csak ide mondom, körbeolvasva amcsiban is ilyenek mennek.
Vicc. Kiesett a fél kezdő csapatunk minden oldalán a labdának, sokan in n out hétről hétre.
A DLine is ezért fárad el 4. negyedre, nincs megfelelő rotáció, és ennek semmi köze ahhoz, hogy Curry-t elengedtük. Sec tavaly is ezt tudta, most még le is sérült mindenki Jenkinsen kívül.
Ezzel együtt még mindig kezünkben a sorsunk, és lehet PO.

Wentz statok egyébként:
2017:
Sikeres passzok 60,5% --- Átlag/passz: 7,49 yds --- TD/meccs: 2,54 --- INT/TD: 0,21 --- Rating: 101,9
2018:
Sikeres passzok 71,0% --- Átlag/passz: 7,99 yds --- TD/meccs: 2,14 --- INT/TD: 0,2 --- Rating: 108,5

Gyakorlatilag felfele ment minden, amin van változás az a QBR 77 --> 68, de ez csak Skip-et érdekli amúgyis, illetve kevesebbet fut, kb 2/3-át a tavalyinak.

Szóval én nem látom nagyon borúsan a dolgokat. Megvan a QB-nk, tehetséges a keret. Jó draft kell nyilván, de ez mikor volt valaha is úgy, hogy jó lesz egy szar draft is?
Eazzy
Teljesen igazad van, viszont a sérüléseknek semmi köze ahhoz, hogy bizonyos (kulcs) szitukban mik a playhívások. Nagyon sok játék a play-hez felálló játékosoktól függetlenül, már a snap előtt szart be, szerintem edzői okokból. És ugye a szar time management, szar időkérések, szarul megválasztott 4.downok, esetleg beindul nagy nehezen a futás, akkor 3 passzt hívunk, totál kiismerhető play-ek, és még sorolhatnám a hasonlókat. Én nem szeretnék másik hc-t, sőt, nagyon drukkolok, hogy DP ne szívja meg ezt a szar szereplést, de sajnos neki is van ebben olyan része, ami a sérülésektől független.
több mint 5 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 462 — No one likes us, cause no one like us
Most ez csak hirtelen felindulás ugye, hogy basztatjuk a Super Bowl győztes edzőnket? Vagy éppen azt kérdőjelezzük meg, hogy Wentz elég jó-e. Nem csak ide mondom, körbeolvasva amcsiban is ilyenek mennek.
Vicc. Kiesett a fél kezdő csapatunk minden oldalán a labdának, sokan in n out hétről hétre.
A DLine is ezért fárad el 4. negyedre, nincs megfelelő rotáció, és ennek semmi köze ahhoz, hogy Curry-t elengedtük. Sec tavaly is ezt tudta, most még le is sérült mindenki Jenkinsen kívül.
Ezzel együtt még mindig kezünkben a sorsunk, és lehet PO.

Wentz statok egyébként:
2017:
Sikeres passzok 60,5% --- Átlag/passz: 7,49 yds --- TD/meccs: 2,54 --- INT/TD: 0,21 --- Rating: 101,9
2018:
Sikeres passzok 71,0% --- Átlag/passz: 7,99 yds --- TD/meccs: 2,14 --- INT/TD: 0,2 --- Rating: 108,5

Gyakorlatilag felfele ment minden, amin van változás az a QBR 77 --> 68, de ez csak Skip-et érdekli amúgyis, illetve kevesebbet fut, kb 2/3-át a tavalyinak.

Szóval én nem látom nagyon borúsan a dolgokat. Megvan a QB-nk, tehetséges a keret. Jó draft kell nyilván, de ez mikor volt valaha is úgy, hogy jó lesz egy szar draft is?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
hden Philadelphia Eagles 339
szerintem 4 vereségünk is olyan f@szságokon múlott, amit tavaly nem csináltunk:
Bucs: Első játék, Fitzmagic 75 yardos TD, szép indulás.. Fitzi GODMODE
Titans: 4. és sokra a hosszabításban benyeljük a nagy játékot
Panthers: 17-0-ról egy negyed alatt kiszopni... de komolyan?!
Dallas: 3. és sokból lesz egy 4. és 1-et, amit megcsinálmak, Zeket hagytuk garázdálkodni egész meccsen, Dak úgy játszik majdnem mint egy normális QB (no offense), 6-0-nál nem rúgunk field goalt, hanem rámegyünk 4-re.

Persze nincs HA, de lehetett volna 8-1 is, amivel szerintem mi lennénk amúgy a legrosszabb 8-1es csapat. 😊 de szar belegondolni is.

+ Vikes: Ajayi fumble a redzoneba pont mikor visszajönnénk a második félidőben...
Emellett a Coltstól és Atlantától is kiszophattunk volna
több mint 5 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Janekkel egyetértve annyival egészíteném ki, hogy sok embert kicsit igazságtalannak érzek. Hetente jön ki a sérültlista 15 körüli névvel. Szar az offense, de vegyétek alapul azt is, hogy pl. egész végig Mike Wallace-szal számoltak (hogy majd szépen elviszi az embereket, illetve "könnyű", hosszú TD-ket szerez), erre gyakorlatilag az elejétől teljesen új plant kell nyomni. Az, hogy így is minimum 7-5-el kellene állni (Titans, Panthers, Tampa sima win), tény, de ilyen sérülésekkel egy 2-7, 3-6 sem lenne számomra annyira meglepő, főleg, hogy csere QB-val kezdtük az idényt. Ami számomra nem kicsit negatív, h PO szinte tuti nem lesz, viszont egy 7-9-re, 8-8-ra megint jók leszünk, szóval a drafton megint nem fogunk top erősítéseket beszerezni, pedig tele leszünk need-del.
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 535 — Apu ökölbeszorított keze
Sproles személyes kedvenc de ő ugye idén sincs sajna ezért nem vettem ide miként Maragos sem .

több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 585 — Eagles fan
Amiben én látom a gondot az a sérülések száma és szerencsétlen eloszlása.
Az mondjuk ugye csoda,hogy tavaly ugyan fr QB és LT nélkül sb-t nyertünk de rajtuk kívül Hicks esett ki másra nem emlékszem.


Idén viszont eleve gyengébb RB-sor lesérült,nem volt Jeffery,kiesett Lane J a sokat szidott Meki,a komplett CB sor,Jernigan, Barnett azaz a védelem minden pontjáról estek ki kulcs emberek.

Ez így eléggé megfogta svarcit de lehet sok DC -nek is beletörne a bicskája ebbe....
Janek
Meg Sproles, de rá nem véletlenül nem emlékszel...ő azóta mintha nem is lenne már a csapatnál. Illetve a kicker meg Maragos került IR-re ,de ők mind pótolhatóak voltak. De jól írod nagyon szarul jönnek ki idén a sérülések és feltűnően sok. Eleve úgy indultunk a szezonnak már, hogy a fél banda nem tudott pályára lépni és azóta csak fogy a csapat. Ez van ezt idén már el kéne engedni mert ennyi sérülést nem tudunk már pótolni.

Az idei IR lista:


WR Mack Hollins - Eligible to be activated after Week 8

TE Richard Rodgers - Eligible to be activated after Week 8

WR Mike Wallace - Eligible to be activated after Week 10

S Rodney McLeod - Eligible to be activated after Week 11

RB Jay Ajayi - Eligible to be activated after Week 13

DT Destiny Vaeao - Eligible to be activated after Week 14

DE Derek Barnett

CB Ronald Darby

Emellett ugye nincs L.Johnson;Jernigan;Sproles;Mills;S.Jones. Csapat/HC legyen a talpán aki ezt PO-ra kihordja. :/

Szerkesztette: Greengo


E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
csipkelli 3 218
Amiben én látom a gondot az a sérülések száma és szerencsétlen eloszlása.
Az mondjuk ugye csoda,hogy tavaly ugyan fr QB és LT nélkül sb-t nyertünk de rajtuk kívül Hicks esett ki másra nem emlékszem.

Idén viszont eleve gyengébb RB-sor lesérült,nem volt Jeffery,kiesett Lane J a sokat szidott Meki,a komplett CB sor,Jernigan, Barnett azaz a védelem minden pontjáról estek ki kulcs emberek.

Ez így eléggé megfogta svarcit de lehet sok DC -nek is beletörne a bicskája ebbe....
Janek
A védelem erőssége nyilván a fal. Jól kezdtük zömében a meccseket, majd több meccsen mintha elfogyott volna szufla, és a végén könnyedén gyártották a pontokat (Titans, Panthers, Cowboys). Bár ezeken a meccseken kihúzhatta volna a szarból a csapatot az offense, ott volt az esély többször is. Nem bomba a védelem, de bőven ad esélyt a támadóknak meccset nyerni.
Ha már offense, és a meccsek eleje. 2.3 pontot átlagolunk az 1. negyedekben. Brutál.
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 535 — Apu ökölbeszorított keze
Amiben én látom a gondot az a sérülések száma és szerencsétlen eloszlása.
Az mondjuk ugye csoda,hogy tavaly ugyan fr QB és LT nélkül sb-t nyertünk de rajtuk kívül Hicks esett ki másra nem emlékszem.

Idén viszont eleve gyengébb RB-sor lesérült,nem volt Jeffery,kiesett Lane J a sokat szidott Meki,a komplett CB sor,Jernigan, Barnett azaz a védelem minden pontjáról estek ki kulcs emberek.

Ez így eléggé megfogta svarcit de lehet sok DC -nek is beletörne a bicskája ebbe....

több mint 5 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 685
Azért arra nagyon kíváncsi lennék, hogy mit mondanak az edzők, DP, vagy Wenzt ezeken a sajtótájékoztatókon... Gondolom kb a nagy semmit jól becsomagolva... Ha esetleg valaki profi angolos, és van kedve hozzá, akkor tök jó lenne ha néha pár mondatban összefoglalná. Tudom, nem kis kérés, de én örülnék 😊
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 306 — Így remélem megfelelek nektek.....
Olvastam egy érdekes cikket az Athletic-en, ami zanzásítv azt vizsgálja hogy mi változott az offenseben tavalyhoz képest (csak a Wentz meccseket figyelembe véve). Az a meglepő, hogy alig térnek el a számok a tavalyiaktól, egyedül a RZ TD% esett vissza 65.5%-ről 55.4%-ra, azonban így is 4.58 points/RZ-ról csak 4.41-re estünk vissza.

A legnagyobb különbség a következő dolgokban van:
1. nem nagyon szerzünk gyors TD-ket, kevés az olyan explosive (20+yard) játék amiből egyből TD lesz.
2. kevesebbszer támadunk. Ennek fő oka az hogy kevés labdaszerzés van a védelemtől (tavaly 4.ek voltunk idén 28.ak)
3. Semmi segítség nem jön a defensetől és a special teamstől pontok tekintetében. Tavaly 35 pontot szereztünk általuk (2. legtöbb a ligában), idén 0-t.
4. A defense tavaly 27.7% 3 and out-ot csinált, idén 19.0%-ot
+1 A liga átlag a legtöbb offense mutatóban fejlődött, mi a tavalyi szinten vagyunk.


Ezen tényezők miatt az offense gyakorlatilag rá van szorulva, hogy közel hiba nélkül játszon egy egy TD drive-hoz, mert se short field nincs se defense/ST TD, se big play TD.
Cooltiszo
Először is Greengonak: semmi gond, csak persze én is ideges voltam, most már talán lehiggadok 😉 Igazából a tavalyi év után, idegeskedni se kéne, és elengedhetnénk ezt a szezont, de ami miatt nem tudom, az semmi más, mint, hogy ne mondhassák: ez is csak egy nyári csoda, meg szerencse stb...szóval, hogy azért valahol őrizzük meg kicsit a büszkeségünket. Ezért lenne jó legalább PO ha nem is címvédés. De lassan úgy leszek vele, ha nem, hát nem.

Amiért pedig erre az írásra reagálok: Köszi Coolt: ez pontosan azt tükrözi, amiről én is beszélek, csak nem tudtam ilyen szépen számokkal alátámasztani. S persze JS-t nem kell elzavarni, de valamin neki is meg kell próbálnia változtatni ha még itt lesz mondjuk jövőre, különben hasonlóan bajban leszünk.

Az a szezon összefoglaló videó is, amit legutoljára betettem, azért olyan jó számmora, mert tökéletesen bemutatja, hogyan tette hozzá az összképhez a védelem azt, amit idén nem tud, amellett, hogy persze a könnyű gyors, hosszú TD-k is hiányoznak.

Peace mindenkinek, ígérem nem sírok többet 😉

Fly Eagles
több mint 5 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Olvastam egy érdekes cikket az Athletic-en, ami zanzásítv azt vizsgálja hogy mi változott az offenseben tavalyhoz képest (csak a Wentz meccseket figyelembe véve). Az a meglepő, hogy alig térnek el a számok a tavalyiaktól, egyedül a RZ TD% esett vissza 65.5%-ről 55.4%-ra, azonban így is 4.58 points/RZ-ról csak 4.41-re estünk vissza.

A legnagyobb különbség a következő dolgokban van:
1. nem nagyon szerzünk gyors TD-ket, kevés az olyan explosive (20+yard) játék amiből egyből TD lesz.
2. kevesebbszer támadunk. Ennek fő oka az hogy kevés labdaszerzés van a védelemtől (tavaly 4.ek voltunk idén 28.ak)
3. Semmi segítség nem jön a defensetől és a special teamstől pontok tekintetében. Tavaly 35 pontot szereztünk általuk (2. legtöbb a ligában), idén 0-t.
4. A defense tavaly 27.7% 3 and out-ot csinált, idén 19.0%-ot
+1 A liga átlag a legtöbb offense mutatóban fejlődött, mi a tavalyi szinten vagyunk.


Ezen tényezők miatt az offense gyakorlatilag rá van szorulva, hogy közel hiba nélkül játszon egy egy TD drive-hoz, mert se short field nincs se defense/ST TD, se big play TD.
több mint 5 éve
picksix Philadelphia Eagles 800
Csak hogy fokozzam a jókedvet és az izgalmakat:

@Tim_McManus
By opponent record, the Eagles have the most difficult remaining schedule in the NFL (future opponents are 40-23). Courtesy of ESPN Stats & Info.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 5 éve
Bolyhos Philadelphia Eagles 64
"... most voltam a legrovidebb ideig ideges a meccseink utan, a titans es a panthers kikeszitett, ez mar nem..."

Akkor nem voltam egyedül.

"...nagyon varom h hozzunk egy futot remelhetoleg 2. Korben, aki igazi playmakerre valna..."

Csak az a baj, h Shady óta egy épkézláb futót nem tudtunk daftolni, a sírás rám jön, mikor látok egy-egy Saints, Chiefs meccset.

"...Darby ACL. Ez még kellett..."

Jenkins helyében még a héten kötnék egy plusz biztosítást.



Az biztos, h most már nem szeretném, h mindkétszer megverjük a Skinst.

Philadelphia Underdogs!
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 535 — Apu ökölbeszorított keze
Jo kis het volt ez.
Igazábol most jön a neheze még és kb elválik hogy ilyen sec alapanyagbol mit hoznak ki az edzők.
Nehéz dolguk lesz,de szép feladat.

több mint 5 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 852
"Mi a jó büdös fasz volt ez??"


Ez egy nagyon taktikus mérkőzés volt!
( „Négydimenziós sakk”-bleedinggreennation)
Az Eagles szándékosan (pl időkérésekkel segítve a Dallast) vesztette el a mérkőzést, hogy a Cowboys hosszú távon megtartsa Garrettet! 😀
A héten még nem mutatjuk meg a bennünk levő játék tudást, így 4-6, de utána rákapcsolunk, és (9-7, vagy 10-6), megnyerjük a csoportot!zsoeo
több mint 5 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 760 — Fly Eagles
Most sikerült megnéznem ezt a förmedményt, nem tudtam az eredményt előre úgyhogy a friss érzések:

Mi a jó büdös fasz volt ez?? 2 hét után erre tellett? RB nem kell minek is egy értelmes futó, amikor tudunk szerezni egy olyan WR-t amiből már van egy?? Nem baj használjuk a snap-ek 29!!! %-ában.

Offense oldalon menjünk neki 4&15-re mert milyen agresszívak vagyunk.. Kiismerhetőek lettünk amit már múltkor is írtam és nem látok ebben semmi +t úgyhogy úgy éreztem a meccs eleje óta hogy nincs esélyünk.

Egy ilyen fakó kezű Prescott-ból királyt csinálni?? A saját kezéből kiveri a lasztit basszus. A 2. Félidőben hany sack és siettetés volt?

Minek corner és secondary erősítés? Jó lesz oda Sullivan akit egy életre lealázott Zeke a gátfutassal..

Minek a Front mélységet erősíteni Allen, Curry sőt más sem kell mert next man up.

Milyen playhivasok mindkét oldalon?? 3&15re szopassuk magunkat es hagyjuk hogy legyen 4&1?? Challenge 1 yardert.. Kb ha nem ilyen gyenge Dak az első félidőben + 14gyel mentek volna...

Nem értem mi történik a szeretett csapatommal (még a mindig is utált Bennett-en legalább látom a tüzet), ennyit számítanak az elment edzők?

Hiába hittem/reméltem hogy jók vagyunk/leszünk de ez egy kibebaszott nagy csalódás MINDEN részről..
több mint 5 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Ettol a szezontol mar sokat nem kell varni, ezert Darby serulese abbol a szempontbol elony lehet hogy remelem lathatjuk Sidney-t outside cornerkent, plusz van esely h megtartjuk jovore egy alacsony 1 eves szerzodessel, talan mindenkinek ez lenne az erdeke.

A meccsrol nem irnek sokat, most voltam a legrovidebb ideig ideges a meccseink utan, a titans es a panthers kikeszitett, ez mar nem, ebben a csapatban ennyi van jelenleg. Jovore jobb lesz, biztos vagyok benne. Nem veszett el amugy minden, de innentol nem realis a po, saints, rams meccsek tul meredeknek tunnek, igy pedig sok a 2 meccs hatrany.

Azert latszik h lesz mit tenni itt tavasszal, nagyon varom h hozzunk egy futot remelhetoleg 2. Korben, aki igazi playmakerre valna. Kell receiver, corner, safety, OT, DE es DT is, semmi komoly 😂.

De osszessegeben Wentz jobban tert vissza mint vartam, neki is javulnia kell, foleg a clutch szitukban, de azert osszetehetjuk a ket kezunket hogy a legfontosabb poszton megvagyunk jo sokaig. Bizom benne h jovore szetkapja a ligat 100%os allapotban plusz full offseasonnel. A sok need ellenere jo az alap, kulcsposztok megvannak, de kellene nagyon egy jo draft, mert oregszik a csapat.