Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
"Utana mint irtam a ps bol felkerulo, vagy a rookie wr sorunk nem vilagmegvalto. Es a sok wr serules utan ha meg tudtak fogni a futast es abt akkor az ellen nyert. Ez tortent korabban is. Tegnap is. Annyi kulonbseggel, hogy a dt is helyre tettek. "
Hát ja ennyit számít hogy nem Bryant meg Wheaton játszottak, ezeket a passzokat (Hamilton) ők sztem leszedték volna.
Ka'deemCarey25
Wheatont ne keverjük ide, ő sem WR2. Rengeteg dropja volt, amíg játszott, de neki a tisztára játszás sem mindig megy. Bryantnek ugyan vannak dropjai, de olyan fizikai adottságokkal rendelkezik, ami félelmetes, ő sok helyen WR1 is lehetne. Csak térjen észhez.


The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 230
Jövőre 37 játékosnak van érvényes szerződése és 43 millió USD van még a csapatnak.
Idén az offseasonben mindenképp be kell szerezni egy használható QB-t (nem úgy tűnik, hogy Mettenberger-t annyira akarják, bár neki jövőre van szerződése), de kell egy backup RB is (DeWill függvényében persze, de Tüsszent nem a jövő embere), Bryant függvényében dönteni kell WR ügyben. Szerintem nem fontos a drafton, de ha kihagyhatatlan van, akkor ne bízzuk a fakezű Coates-ra ha mégis rápippant Bryant.
TE poszton súlyos a baj, mert egy rakás szerencsétlenséget hoztunk egy rakás pénzért. Így nem mondhatunk le róla, csak bízhatunk benne, hogy elkerülik a fejsérülések és James-el megoldják a posztot.
Az OL rendben, de Villanueva szerződése lejárt és biztos, hogy egészen apróért nem marad. De szerintem hamar megegyeznek (olcsón jöhet vissza Beachum, ha nem kell a Jax-nek 😊 ) Kíváncsi lennék, hogy mint backup mit tud Jerald Hawkins.

A védelemben a DL kezdőben megvan. Walton nem egy világmegváltó, de rotálni jó. Valaki jöhetne hátsó körökben, igaz jelenleg is csak 1-2-3. körből van a 3 kezdő, utána már mindenhez szerencse kell (sőt előtte is)
OLB a legfontosabb talán, hátha egyszer betalálunk egy jó edge rushert. ILB is kell Timmons ha marad, akkor se lesz már fiatalabb.
Sec-ben talán megvagyunk, bár bpa alapon egy safety esetleg egy corner nem ártana.
És az egész mellé érdekes lehet, hogy húzunk e valakit FA piacon, hiszen ismét mint esélyes vághatunk neki az idénynek.
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nézd, nekem alapvetően nem 1-1 konkrét play a bajom Haleyvel (nyilván az is, de nem elsősorban) hanem az hogy a 6 PO meccsén sorban 17, 18, 16, 30, 18, 17 pontot szerzett. Ez nagyon gyenge egy olyan O-tól, ami nagyjából komplett, tehát van jó fal és QB, és a skill posztokra is jutnak top játékosok. Ennyit a Texans is szerzett idén OL, QB és top WR nélkül.Jan
És ez nem elég baj? 😊

Egyébként nekem külsősnek ez nem csak a playoffban tűnik így ahogy írok. Én kívülről egy olyan offense-t látok, amelyik agyonver olyan defense-eket, amelyik talentben messze van tőle, vagy pedig matchupban ideális a számára, aztán vastagon szenved minden olyan defense ellen, amelyik talentben közel van, és matchupban is képes felkészülni. Nem csak playoffban, hanem folyamatosan, idényben, playoffban, mindig, évek óta. Annyira, amennyire egy ilyen tehetséges rosternek nem szabadna szenvednie.

Mert egyébként szerintem ez egy bőven SB szinten tehetséges roster. Elsősorban offense oldalon lenne az, ha kijönne a maximum, mindig. De nem jön ki. Ezért ki se lehet maxolva a szezon. Akkor lenne kimaxolva, ha jó teljesítménnyel, a maxot az asztalra téve, jó gameplannel, felkészülten kiállva az ellenfél jobb lett volna. De bennem nem ez maradt meg. Pedig, szerintem az SB győzelem képessége ebben a Pittsburghben bőven megvan. Nem megvolt, nem meglesz, hanem meg is van. Nem rosszabb ez a roster, mint bármelyik másik élcsapaté. Az, hogy van néhány sérült, hát istenem. Nem akarok Soldi nihilista nézőpontjába helyezkedni ("a bíró nem számít, ha nem nyersz ellenszélben, akkor nem vagy elég jó"), de sérülések tényleg mindenkinél, mindig előfordulnak. Vannak ugyan rosszabb évek meg jobbak, de egy WR2 kiesése nem lehet indok semmire. A Ravens rostere mennyivel volt jobb 4 éve? Vagy a tavalyi Denveré? Vagy a három évvel ezelőtti Seattle-é? Vagy a 2009-es Saints-é? Vagy a 2010-es Packersé? (Náluk konkrétan a fél csapat IR-n volt, úgy nyertek.) Nem volt egyik roster se markánsan jobb, hanem jobban játszottak, jobban voltak felkészítve. Szerintem az Atlanta rostere se jobb. Máshogy jók, van amiben jobbak - több a passz célpont pl. - , de cserébe máshol meg gyengébbek. Az igazi különbség az, hogy jobban játszanak, jobban felkészültek, jobb formában vannak.

Én nyilván nem fogok Tomlinozni, meg Hailey-zni, semmi közöm hozzá. De hogy nem egy WR2 ledraftolása fogja itt meghozni az áttörést szerintem, az ziher.
peterk2005
A rostert illetően egyetértek. Ez SB-contender roster, sőt az egyik legjobb roster a ligában. Igazándiból az O-ból nincs kihozva a maximum, ezért lenne jó Haleyt elküldeni, de ismerve a Steelers filozófiáját ez nem fog bekövetkezni. Ha nem következik be, akkor pedig más megoldást kell keresni. 😊 Még több talentet Haley alá tolni, hogy talán azzal már meg tudja oldani. A legjobb Bryant megtérése lenne, mert az ő jelenléte azért érezhetően új dimenziókat nyitott meg. Tegnap egyértelműen éppen egy WR2 hiányzott Haleynek és az O-jának. (Na meg persze Bell)

Amúgy a Pats rostere pl középszer. Komolyan, nincs egy klasszisuk. De tényleg. Gronkot nem ér mondani, hisz ő nem játszott. De amúgy érzi bárki, hogy nincs Gronk? Nem. Vannak jó játékosaik, de nem klasszisok. Meg egy csomó olyan - kicsit sarkítok -, aki máshol leszerepelt, eltanácsolt, bustnak bizonyuló, rostertöltelék. Soroljam? Amendola, Bennett, Blount, Lewis, VanNoy, Hogan, stb. Egész egyszerűen Belichicknek ez a mágiája. Ha 53 vizesfiúja van, akkor is tud nyerni a csapata. Az eszem megáll, hogy Cassellel 11-5-öt csinált a Pats, Garoppolóval és Brissett-tel 3-1-et. Belichicknek nincs szüksége se Bradyre, se Gronkra ahhoz, hogy nyerjen. (Collinsról és Chandler Jonesról már nem is beszélek) Tök mindegy ki játszik nála. Ezen a Van Noy gyereken röhögött egész Detroit, erre trédel érte és az AFC-döntőn fumblit csinál. Ezek a játékosok bárhol máshol, bárki más keze alatt nullák. Szóval ennél a Pats-nél jobb keretünk van, az biztos. De BB olyat tud, amit a football történelmében sztem senki.

A "nihilista" gondolkodásomat kár idekeverni, ezen már túl vagyunk, Te a zebrákat egy-egy rossz ítéletét hibáztatod vereség után, én meg a QB-t az INT-ért, az RB-t a fumbliért, a WR-t a dropért. Ez felfogásbeli különbség. 😊


The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
...
Ha összességében nézem a szezont, akkor megint csak azt lehet mondani hogy Tomlin kimaxolta a lehetőségeket: SB azért nem lett volna reális ezzel a csapattal, AFC döntőt szezon előtt látatlaban aláírtam volna, nyilván nem örülök hogy vesztettünk, de most ebben a csapatban ennyi van.
Jan
Mult heten ketszer passzoltunk asszem minimum a red zone ban a 1. and 10 nel, akkor azert volt haley a baj. Most valtoztatott futasra, akkor meg az a baj. Lol. Nem tud mit csinalni szegeny ember. Amugy a 3. es 1 re azert hivnak hosszu passzt, mert neki ez a trukkos jateka neki. Tudja az ellen, hogy kb futni fogsz, teletomi a boxot es ezert mehet a passz. Ezt nem csak o csinalja. De tul agressziv a tul hosszu 3. es 1 re. Mert ha megfogjak a futasat azt irnatok, hogy tudhatta volna szegeny, hogy 3. es 1 nel az ellen futasra szamit es lam megfogtak a futast.

A goal line nal meg nem tudom mi a frasz tortent. Hogy a tokeletesen blokkolo off fal kiegeszitve mas emberekkel is mind fekudt a foldon. Es bell sem tudta volna megfutni. Valamint az sem az o haley hibaja ott hogy fekszenek a blokk helyett es kb 5 vedo jott at ketszer is. A 3 hivas az mar inkabb gaz, ha pl nem rogersnek vagy kinek volt egy opcios futasa.

Mindegy haley semmit sem mutatott, de butler sem. Szoval ugyanaz. Ha fejeket akar az ember mosni akkor aranyosan tegyuk. Az off is ugyanugy szivott vegig, mint a def is. Valtoztatott butler vagy valaki? Nem akarjatok a fejet? Nem. Ez aranyos? Nem. De igazatok van Haley ket fegyvere AB es bell lekerult a palyarol. ABt volt hogy 4 en valtva kisertek. De minimum duplazva. Bellt is megfogtak.

De nem a new england az elso ilyen csapat aki ezt meg tudta tenni a wr hianyos szakaszunk ota. Ev elejen meg dewill el is konnyebben megszort ben tobb csapatot. De akkor volt wheaton, ab, es akkor meg jo hosszu passzokra hasznalhato fegyver coates (kettos ujtores nelkul), meg dhb.

Utana mint irtam a ps bol felkerulo, vagy a rookie wr sorunk nem vilagmegvalto. Es a sok wr serules utan ha meg tudtak fogni a futast es abt akkor az ellen nyert. Ez tortent korabban is. Tegnap is. Annyi kulonbseggel, hogy a dt is helyre tettek.
gabistar
Nézd, nekem alapvetően nem 1-1 konkrét play a bajom Haleyvel (nyilván az is, de nem elsősorban) hanem az hogy a 6 PO meccsén sorban 17, 18, 16, 30, 18, 17 pontot szerzett. Ez nagyon gyenge egy olyan O-tól, ami nagyjából komplett, tehát van jó fal és QB, és a skill posztokra is jutnak top játékosok. Ennyit a Texans is szerzett idén OL, QB és top WR nélkül.

Nem is érdekelne hogy Haley milyen playeket hív ha termelnék a pontokat, de gyakorlatilag amikor a D nem tudja 18 pont alatt tartani az ellenfelet, akkor veszítünk, (PO-ról beszélek). Irreális elvárás egy fiatal, részben még alakuló D-vel szemben, hogy minden ellenfelet tartson 14-16 ponton, mert különben nem tudunk nyerni... és ezért van az, hogy akár 1-1 O playnek is jelentősége van.

Butlert azért nem érdemes ide keverni, mert a D-ben nincsenek olyan liga szinten elitnek számító játékosok, amilyenből az O-ban mondjuk 5 (Ben, AB, Bell, Pouncey, DeCastro). Soldinak igaza van, amikor élesedik a helyzet, akkor az O mindig alulteljesít. Ez a baj Haleyvel.
Jan
En sem szeretem haleyt. De mint irtam, ha elveszted 2. szamu 3. szamu 4. szamu wr ed. Mit varunk az o tol. Az mar nem liga elit. Be is bizonyosult abban a sorozatban kikapott 4 meccs alatt. Meg akkor, hogy nem volt nr 2 wr unk. Es ha nem ment ab nek mert levettek. Vagy bell nek mert levettek akkor vegunk volt.

Bell is kidolt. Es el is fogyott a megbizhato jatekok behivasanak lehetosege emberanyag miatt. Hamar a def nel lehet erre hivatkozni, off nal is lehet. Fiatalok, ps tagok voltak, iden kezdok, kettos torott ujjuak wr. nem def jatekos.

Ugyanez lenne e, ha 4 cb dolne ki es practise squad cbk rohangalnanak a def ben, mint nalunk iden az elkapok teren volt? Vagy 6. 7. szamuak cbk jatszananak. Vagy torott bokaval/labbal/labujjal rendelkezoek (cbk), mert a ket torott uj a wr ek nel labda elkapas szempontjabol kb ennyit jelentene def oldalon. Szerintem az a def is bedolne. Es elotte lehetne liga elit, de amint ez bekovetkezne, visszasullyedne liga atlagossa. Igy volt velunk is az offense nel. Wheaton ir, bryant out season, dhb kiesett majd visszatert de nem tudott jatszani csak volt. coates sem tert vissza a regi onmagahoz mint dhb sem. Mind mind serules miatt. Es sajna ez nem kifagas. Hanem ok okozat.

De mint mondom, mind a ket oldalon beegtunk. Eddig azt mondtak az okosok szakertok a tv ben a ne elleni merkozes elott is, hogy ez mar nem az a def ami volt. A def a 9 sorozat ota liga elso felebe sorolhato. Mind sac mind passz elleni vedekezes stb teren. Lattam az elemzeseket. Mondtam is statisztikailag igen? lol. De most helyre tettek oket is vissza. Es meglattuk az igazi arcukat. Igazi jo munkasember. De nem mas.

Es nekunk jobb kell a labda mind a ket oldalan ahhoz hogy egy ne el tudjunk verni. Tokeletes A tipusu jatek minden csapatresztol. Kulonben vegunk. Igy jatszottunk. Nem. Meg is lett az eredmenye. Igy hivtunk jatekokat? Nem, meg is lett az eredmenye. De hat ugy is csak egy orulhet. Szoval ez is csoda es nem is gondoltam volna hogy idaig eljutnak. Ez mar csoda volt az akkori def bol kiindulva. Meg az o botlasaibol is. Es a 4 vereseg refejelt erre. Szoval ebben a jatekban ugyis csak az van hogy kinevet a vegen. De az csak egy lesz . Mi mar nem. De ez nem baj. A baj az hogy hogy ment ez le. Megalazo vereseg. Ez a gaz. Nem a L. Es az hogy nyer a jobb.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nézd, nekem alapvetően nem 1-1 konkrét play a bajom Haleyvel (nyilván az is, de nem elsősorban) hanem az hogy a 6 PO meccsén sorban 17, 18, 16, 30, 18, 17 pontot szerzett. Ez nagyon gyenge egy olyan O-tól, ami nagyjából komplett, tehát van jó fal és QB, és a skill posztokra is jutnak top játékosok. Ennyit a Texans is szerzett idén OL, QB és top WR nélkül.Jan
És ez nem elég baj? 😊

Egyébként nekem külsősnek ez nem csak a playoffban tűnik így ahogy írok. Én kívülről egy olyan offense-t látok, amelyik agyonver olyan defense-eket, amelyik talentben messze van tőle, vagy pedig matchupban ideális a számára, aztán vastagon szenved minden olyan defense ellen, amelyik talentben közel van, és matchupban is képes felkészülni. Nem csak playoffban, hanem folyamatosan, idényben, playoffban, mindig, évek óta. Annyira, amennyire egy ilyen tehetséges rosternek nem szabadna szenvednie.

Mert egyébként szerintem ez egy bőven SB szinten tehetséges roster. Elsősorban offense oldalon lenne az, ha kijönne a maximum, mindig. De nem jön ki. Ezért ki se lehet maxolva a szezon. Akkor lenne kimaxolva, ha jó teljesítménnyel, a maxot az asztalra téve, jó gameplannel, felkészülten kiállva az ellenfél jobb lett volna. De bennem nem ez maradt meg. Pedig, szerintem az SB győzelem képessége ebben a Pittsburghben bőven megvan. Nem megvolt, nem meglesz, hanem meg is van. Nem rosszabb ez a roster, mint bármelyik másik élcsapaté. Az, hogy van néhány sérült, hát istenem. Nem akarok Soldi nihilista nézőpontjába helyezkedni ("a bíró nem számít, ha nem nyersz ellenszélben, akkor nem vagy elég jó"), de sérülések tényleg mindenkinél, mindig előfordulnak. Vannak ugyan rosszabb évek meg jobbak, de egy WR2 kiesése nem lehet indok semmire. A Ravens rostere mennyivel volt jobb 4 éve? Vagy a tavalyi Denveré? Vagy a három évvel ezelőtti Seattle-é? Vagy a 2009-es Saints-é? Vagy a 2010-es Packersé? (Náluk konkrétan a fél csapat IR-n volt, úgy nyertek.) Nem volt egyik roster se markánsan jobb, hanem jobban játszottak, jobban voltak felkészítve. Szerintem az Atlanta rostere se jobb. Máshogy jók, van amiben jobbak - több a passz célpont pl. - , de cserébe máshol meg gyengébbek. Az igazi különbség az, hogy jobban játszanak, jobban felkészültek, jobb formában vannak.

Én nyilván nem fogok Tomlinozni, meg Hailey-zni, semmi közöm hozzá. De hogy nem egy WR2 ledraftolása fogja itt meghozni az áttörést szerintem, az ziher.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Nem mindegy, azon a meccsen sok 3&out-ot csinált a D-nk, időben nagyon keveset volt a NE O a pályán. Ha jól emlékszem egy gyors TD-t csináltak egy Ben int-ből, azon kívül szinte semmit nem engedett a D.
Jan
Igen, jól emlékszel.
Ma reggel óta azon filózom, hogy annak a meccsnek a védekező stratégiája miért nem lett a Steelers blueprintje Brady ellen. Előtte-utána nyomtátok a zóna védekezést egy kivétellel (2004, alapszakasz) a tegnapihoz hasonló eredménnyel.

Az meg külön meglepetés számomra, hogy valamelyik Steelers DB azt nyilatkozta, hogy a flea flicker játékot nem látták (videón). Baszki, nincs két hónapja, hogy a Ravens ellen eljátszottuk! Hogan-re. Milyen felkészítés ez??
tomi-tomi
Szerintem azert, mert azt meg lebeau talalta ki es vitelezte ki 3-4 el. (butler presztizs) Es hat mi mar nem azt jatszuk. De en is ezt mondom, hogy butler azert valtoztathatott volna erre a meccsre, de nem tette. Brady ellen allando nyomas kell, allandoan valtozo helyrol stb. Mert amit mi csinaltunk, az a jovoben is csak arra lesz eleg ellene, hogy vegig asszisztaljuk ezzel a zonazassal a sajat veresegunket. A texans is ez miatt tunt nekem jobb def nek ellenunk, mint mi ellenuk. Es barmelyik csapat zonazik varva bradyt ezt kapja aldaskent. Nem csak mi. Es nem csak brady szedne szet a zonat. Egy jo qb dolga pont ez egy valamire valo off al.
gabistar
Ryan Clark szerint ahhoz a gameplanhez most nincsenek meg a játékosai a Steelersnek.
 youtu.be/nuA4YHPgv_k?t=5m9s
kisdef
Ja lattam tegnap a personal nem volt jo ra. De akkor miert is nincs meg a megfelelo ember? Tudom ne legyunk akaratosak. De az hogy lehet, hogy a pats nek minden evben nagy valtozas utan megvan. Ha ez valtozik, akkor is, ha az akkor is. Barmikor. Nekunk meg most hiperszuper o sem eleg tdt csinalni az elozo po meccsen es kb a mostaniban sem, a meccs vege fele levok mar nem erdekelnek. A defhez nincs meg a megfelelo ember.

Ez valakinek a pici hibaja nem? Lol. Tudom, ezert szep az nfl. Ezert van salary cap. Draft. Fa. Etc. De meg NE adaptiv barmi tortenik. Mi mindig kitalalunk valamit miert nem. Tavaly mert bell nem volt. Most mert bell kiesett. Vagy megfogtak. Vagy nincs meg a def personel. Mindig van valami. Akkor igy kb soha sem lesz megint sbnk mert mindig lesz valami, ami nem optimalis. Es vagy kitalalsz valamit. Vagy nem. Mi nem tudtunk. Tudom hogy a sec nem teljesen ok. De csak az elmult ket evben huztunk ide koran.

Tudjuk hogy az olb nem ok. Huztunk is mar 3 eve folyamatosan ide. De problema nincs megoldva. Tudom Heath elment. Erre mi hoztuk greent megoldottuk nem. Hoztunk egy serulekeny cbt 2. korben, akinek jok a kvalitasai, de le van irva hogy gondja lehet nflben mind magas wr ek ellen, mind durability reszen. Serult is 2 eve. Detto Greennel.

Eddzok reszerol haley semmi jelet nem mutatta egy trukkos playre, csak az o 3. es 1 re hivott hosszu passzra. Az az o trukkos hivasa. Mig a masikok td ertek el a trukkos playukbol.
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
"Utana mint irtam a ps bol felkerulo, vagy a rookie wr sorunk nem vilagmegvalto. Es a sok wr serules utan ha meg tudtak fogni a futast es abt akkor az ellen nyert. Ez tortent korabban is. Tegnap is. Annyi kulonbseggel, hogy a dt is helyre tettek. "
Hát ja ennyit számít hogy nem Bryant meg Wheaton játszottak, ezeket a passzokat (Hamilton) ők sztem leszedték volna.
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 4 929 — Steelers fan
Nem mindegy, azon a meccsen sok 3&out-ot csinált a D-nk, időben nagyon keveset volt a NE O a pályán. Ha jól emlékszem egy gyors TD-t csináltak egy Ben int-ből, azon kívül szinte semmit nem engedett a D.
Jan
Igen, jól emlékszel.
Ma reggel óta azon filózom, hogy annak a meccsnek a védekező stratégiája miért nem lett a Steelers blueprintje Brady ellen. Előtte-utána nyomtátok a zóna védekezést egy kivétellel (2004, alapszakasz) a tegnapihoz hasonló eredménnyel.


tomi-tomi
Pedig egyszerű, az a D 227 pontot engedett a teljes szezonban, (14,1 pts/g!) az idei meg pont egy százassal többet 327.

akkor a sec: Taylor, Lewis, Clark, Polamalu.
tegnap a sec: Gay, Burns, Davis, Mitchell.

Az meg külön meglepetés számomra, hogy valamelyik Steelers DB azt nyilatkozta, hogy a flea flicker játékot nem látták (videón). Baszki, nincs két hónapja, hogy a Ravens ellen eljátszottuk! Hogan-re. Milyen felkészítés ez??tomi-tomi
Hiányos? 😊
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 4 929 — Steelers fan
...
Ha összességében nézem a szezont, akkor megint csak azt lehet mondani hogy Tomlin kimaxolta a lehetőségeket: SB azért nem lett volna reális ezzel a csapattal, AFC döntőt szezon előtt látatlaban aláírtam volna, nyilván nem örülök hogy vesztettünk, de most ebben a csapatban ennyi van.
Jan
Mult heten ketszer passzoltunk asszem minimum a red zone ban a 1. and 10 nel, akkor azert volt haley a baj. Most valtoztatott futasra, akkor meg az a baj. Lol. Nem tud mit csinalni szegeny ember. Amugy a 3. es 1 re azert hivnak hosszu passzt, mert neki ez a trukkos jateka neki. Tudja az ellen, hogy kb futni fogsz, teletomi a boxot es ezert mehet a passz. Ezt nem csak o csinalja. De tul agressziv a tul hosszu 3. es 1 re. Mert ha megfogjak a futasat azt irnatok, hogy tudhatta volna szegeny, hogy 3. es 1 nel az ellen futasra szamit es lam megfogtak a futast.

A goal line nal meg nem tudom mi a frasz tortent. Hogy a tokeletesen blokkolo off fal kiegeszitve mas emberekkel is mind fekudt a foldon. Es bell sem tudta volna megfutni. Valamint az sem az o haley hibaja ott hogy fekszenek a blokk helyett es kb 5 vedo jott at ketszer is. A 3 hivas az mar inkabb gaz, ha pl nem rogersnek vagy kinek volt egy opcios futasa.

Mindegy haley semmit sem mutatott, de butler sem. Szoval ugyanaz. Ha fejeket akar az ember mosni akkor aranyosan tegyuk. Az off is ugyanugy szivott vegig, mint a def is. Valtoztatott butler vagy valaki? Nem akarjatok a fejet? Nem. Ez aranyos? Nem. De igazatok van Haley ket fegyvere AB es bell lekerult a palyarol. ABt volt hogy 4 en valtva kisertek. De minimum duplazva. Bellt is megfogtak.

De nem a new england az elso ilyen csapat aki ezt meg tudta tenni a wr hianyos szakaszunk ota. Ev elejen meg dewill el is konnyebben megszort ben tobb csapatot. De akkor volt wheaton, ab, es akkor meg jo hosszu passzokra hasznalhato fegyver coates (kettos ujtores nelkul), meg dhb.

Utana mint irtam a ps bol felkerulo, vagy a rookie wr sorunk nem vilagmegvalto. Es a sok wr serules utan ha meg tudtak fogni a futast es abt akkor az ellen nyert. Ez tortent korabban is. Tegnap is. Annyi kulonbseggel, hogy a dt is helyre tettek.
gabistar
Nézd, nekem alapvetően nem 1-1 konkrét play a bajom Haleyvel (nyilván az is, de nem elsősorban) hanem az hogy a 6 PO meccsén sorban 17, 18, 16, 30, 18, 17 pontot szerzett. Ez nagyon gyenge egy olyan O-tól, ami nagyjából komplett, tehát van jó fal és QB, és a skill posztokra is jutnak top játékosok. Ennyit a Texans is szerzett idén OL, QB és top WR nélkül.

Nem is érdekelne hogy Haley milyen playeket hív ha termelnék a pontokat, de gyakorlatilag amikor a D nem tudja 18 pont alatt tartani az ellenfelet, akkor veszítünk, (PO-ról beszélek). Irreális elvárás egy fiatal, részben még alakuló D-vel szemben, hogy minden ellenfelet tartson 14-16 ponton, mert különben nem tudunk nyerni... és ezért van az, hogy akár 1-1 O playnek is jelentősége van.

Butlert azért nem érdemes ide keverni, mert a D-ben nincsenek olyan liga szinten elitnek számító játékosok, amilyenből az O-ban mondjuk 5 (Ben, AB, Bell, Pouncey, DeCastro). Soldinak igaza van, amikor élesedik a helyzet, akkor az O mindig alulteljesít. Ez a baj Haleyvel.
több mint 7 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
szerintem azért kaptatok ki mert nem játszattátok santonio holmest. ha kezd, tuti hogy ner a steelers.

több mint 7 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
Nem mindegy, azon a meccsen sok 3&out-ot csinált a D-nk, időben nagyon keveset volt a NE O a pályán. Ha jól emlékszem egy gyors TD-t csináltak egy Ben int-ből, azon kívül szinte semmit nem engedett a D.
Jan
Igen, jól emlékszel.
Ma reggel óta azon filózom, hogy annak a meccsnek a védekező stratégiája miért nem lett a Steelers blueprintje Brady ellen. Előtte-utána nyomtátok a zóna védekezést egy kivétellel (2004, alapszakasz) a tegnapihoz hasonló eredménnyel.

Az meg külön meglepetés számomra, hogy valamelyik Steelers DB azt nyilatkozta, hogy a flea flicker játékot nem látták (videón). Baszki, nincs két hónapja, hogy a Ravens ellen eljátszottuk! Hogan-re. Milyen felkészítés ez??
tomi-tomi
Szerintem azert, mert azt meg lebeau talalta ki es vitelezte ki 3-4 el. (butler presztizs) Es hat mi mar nem azt jatszuk. De en is ezt mondom, hogy butler azert valtoztathatott volna erre a meccsre, de nem tette. Brady ellen allando nyomas kell, allandoan valtozo helyrol stb. Mert amit mi csinaltunk, az a jovoben is csak arra lesz eleg ellene, hogy vegig asszisztaljuk ezzel a zonazassal a sajat veresegunket. A texans is ez miatt tunt nekem jobb def nek ellenunk, mint mi ellenuk. Es barmelyik csapat zonazik varva bradyt ezt kapja aldaskent. Nem csak mi. Es nem csak brady szedne szet a zonat. Egy jo qb dolga pont ez egy valamire valo off al.
gabistar
Ryan Clark szerint ahhoz a gameplanhez most nincsenek meg a játékosai a Steelersnek.
 youtu.be/nuA4YHPgv_k?t=5m9s
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Nem mindegy, azon a meccsen sok 3&out-ot csinált a D-nk, időben nagyon keveset volt a NE O a pályán. Ha jól emlékszem egy gyors TD-t csináltak egy Ben int-ből, azon kívül szinte semmit nem engedett a D.
Jan
Igen, jól emlékszel.
Ma reggel óta azon filózom, hogy annak a meccsnek a védekező stratégiája miért nem lett a Steelers blueprintje Brady ellen. Előtte-utána nyomtátok a zóna védekezést egy kivétellel (2004, alapszakasz) a tegnapihoz hasonló eredménnyel.

Az meg külön meglepetés számomra, hogy valamelyik Steelers DB azt nyilatkozta, hogy a flea flicker játékot nem látták (videón). Baszki, nincs két hónapja, hogy a Ravens ellen eljátszottuk! Hogan-re. Milyen felkészítés ez??
tomi-tomi
Szerintem azert, mert azt meg lebeau talalta ki es vitelezte ki 3-4 el. (butler presztizs) Es hat mi mar nem azt jatszuk. De en is ezt mondom, hogy butler azert valtoztathatott volna erre a meccsre, de nem tette. Brady ellen allando nyomas kell, allandoan valtozo helyrol stb. Mert amit mi csinaltunk, az a jovoben is csak arra lesz eleg ellene, hogy vegig asszisztaljuk ezzel a zonazassal a sajat veresegunket. A texans is ez miatt tunt nekem jobb def nek ellenunk, mint mi ellenuk. Es barmelyik csapat zonazik varva bradyt ezt kapja aldaskent. Nem csak mi. Es nem csak brady szedne szet a zonat. Egy jo qb dolga pont ez egy valamire valo off al.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Nem mindegy, azon a meccsen sok 3&out-ot csinált a D-nk, időben nagyon keveset volt a NE O a pályán. Ha jól emlékszem egy gyors TD-t csináltak egy Ben int-ből, azon kívül szinte semmit nem engedett a D.
Jan
Igen, jól emlékszel.
Ma reggel óta azon filózom, hogy annak a meccsnek a védekező stratégiája miért nem lett a Steelers blueprintje Brady ellen. Előtte-utána nyomtátok a zóna védekezést egy kivétellel (2004, alapszakasz) a tegnapihoz hasonló eredménnyel.

Az meg külön meglepetés számomra, hogy valamelyik Steelers DB azt nyilatkozta, hogy a flea flicker játékot nem látták (videón). Baszki, nincs két hónapja, hogy a Ravens ellen eljátszottuk! Hogan-re. Milyen felkészítés ez??
tomi-tomi
Az meg nagyobb vicc, hogy po ban es igy mar az sb hez kozeledve ez az egyik legkedveltebb trukkos jatek. Mert keves a hiba lehetoseg. Es nagyobb a nyereseg eselye. Valamint demoralizalo. Ugyanugy ahogy a tobbi fake trukkos jatek, amivel elo rukkolnak a poban. Pont ezert. Es most nem a fake run es pass ra gondolok, hanem mint ez pl csak a kevesebb rizikosok. (ja es reszunkrol hol volt egy ilyen is)  www.youtube.com/watch?v=OGwSb2aMqwc

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Pitt Pittsburgh Steelers Tennessee Volunteers 106 — Stairway to 7
Mindent elmondtatok, ezek mellett nekem teljesen az jött le a testbeszédekből, hogy hiányzik a hit, az akarás a csapatból, mintha ők is előre elkönyvelték volna, hogy nem lesz esélyünk, aztán Bell sérülése után meg tényleg mindenkiről lerítt, hogy fogalmuk sincs most mi lesz. Ami még kifejezetten furcsa volt, hogy nem éreztem senkiben, hogy momentumot tudna szerezni a csapatnak, nem volt igazán vezéregyéniség se a pályán, se az oldalvonalnál.
Ezen kívül én Mitchell helyére szeretnék egy új embert, fejlődött folyamatosan, mióta idekerült, de se igazi ballhawk képességei nincsenek, futás ellen teljesen átlagos, ráadásul ez a hardhitter imidzs is nekem teljesen hiteltelen, többször pattan le az emberről, mint ahányszor igazán oda tudna ütni neki.

több mint 7 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem mindegy, azon a meccsen sok 3&out-ot csinált a D-nk, időben nagyon keveset volt a NE O a pályán. Ha jól emlékszem egy gyors TD-t csináltak egy Ben int-ből, azon kívül szinte semmit nem engedett a D.
Jan
Igen, jól emlékszel.
Ma reggel óta azon filózom, hogy annak a meccsnek a védekező stratégiája miért nem lett a Steelers blueprintje Brady ellen. Előtte-utána nyomtátok a zóna védekezést egy kivétellel (2004, alapszakasz) a tegnapihoz hasonló eredménnyel.

Az meg külön meglepetés számomra, hogy valamelyik Steelers DB azt nyilatkozta, hogy a flea flicker játékot nem látták (videón). Baszki, nincs két hónapja, hogy a Ravens ellen eljátszottuk! Hogan-re. Milyen felkészítés ez??

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Kizárt.
Bár érdekelne, hogy ezt mivel igazolod.
Szerintem teljesen Steelers DNS idegen.

Én egy végletekig kiélezett 50-50 meccset vártam, ahol egy kis egyéni hiba dönt, 1 momentumcsere, két az utolsó lehelletéig küzdő, egyenrangú csapat között.
Ehelyett a Pats úgy játszott a Steelerssel, mint cica az egérrel.
És tudjuk, hogy nem a játékosállományunk talentszintje okán. Sőt.
Egy tisztes vereség simán DNS azonos.
Ez a padlófeltörlés tiszta HC hiba.
Sobri Jóska
Nem egyetlen meccs eredménye teszi DNS-megfelelővé, vagy idegenné a HC-t. Hanem a mentalitása és egy hosszabb periódusban felmutatott eredményei. És az Steelers-kompatibilis. Ellentmondást nem tűrő, kemény munkát követelő, kifogásokat kerülő, a sikert csakis győzelmekben mérő, karizmatikus edző.

Az, hogy BB, minden idők legjobb HC-ja lejátszotta, benne van a pakliban. Megteszi ezt 30 másik HC-val is.
Soldados
Vagyis ezt el kell fogadni, és tudomásul venni, hogy amíg BB a ligában van, addig más csapat akkor nyerhet, ha a Patsnél óriási a talenthiány? Vagy ha nagy mákja van az ellenfélnek?
Nem kéne olyan HC-t keresni, aki sikerrel veszi fel a harcot talentegyenlőség esetén, nem pedig -20-ra képes?
(Azt hiszed, hogy kötözködöm, pedig egyszerűen csak úgy érzem a Steelerst kedvelve, hogy igazán megérdemelnének egy olyan HC-t, aki nagy elme, nagy stratéga, nem csak nagy motivátor. Vagyis mind egyben.
És Tomlin nem rossz edző, sőt. Csak egyszerűen kevés. És ha valami kevés, akkor tenni kell, hogy több legyen.
Nem ez a franchise DNS?)
Sobri Jóska
Pont úgy ahogy nektek is el kell fogadni azt, hogy csak akkor tudtok SBt nyerni ha nem a Giants az ellenfél vagy nem Denveren át vezet az utatok, az is isteni szerencse számotokra, hogy P. Manning visszavonult így nem volt aki a főcsoportdöntőben elverjen benneteket. Szóval úgy néz ki nem álltok valami jól, nem gondolod, hogy nyugdíjazni kéne Billt és Tomot, hogy legyen esélyetek a Giants vagy a Denver ellen? 😀

Szerkesztette: Isti81
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Gabi

A D folyamatosan fejlődik, tele van fiatallal és még mindig hiányzik egy klasszis OLB. Azért mert most egy tökéletesen működő gépezet átment rajta, attól még Butler jól dolgozik, pontosan azért, mert a fejlődés egyértelműen látható, ráadásul az egységből kihozták a maximumot, ami idén a kerete és a körülmények hatására (sérülések) benne volt. Ergó Butler jól dolgozott.

Ezzel szemben mondj egyetlen évet, amikor az O a keretének megfelelő teljesítményt tudott letenni az asztalra. Na ezért nem végzi jól a munkáját Haley. Nem a tegnapi meccs miatt, hanem azért mert 5 rohadt év alatt egyszer sem szerepelt jól az egysége tudásához mérten. Kis jóindulattal esetleg a 2015-ös évet megadom neki. De a másik 4 az alulteljesítés.
Soldados
Igaz.

Megforditom a kerdest.

Ha kiveszed burns on kivul az elso negy cbt es a fent marado cb sorral kell dolgoznod, akkor mi lett volna? Igazolas nelkul tudott volna butler mivel fozni? Nem hinnem.
Ket fegyvere van haley nek. AB es bell. Es ha oket kiveszik vagy kivettek iden vegunk volt. Koszonhetoen a meg nem megbizhato ps, torott ujju, rookie stb wr eknek.

Tudom hogy jo eddzo butler, de o is hibas volt tegnap. Nem valtoztatott semmit. Nem utkoztek az elkapokat es a zonazassal egy elit qb a po ban altalaban egy felso kozepes dt szetszed. Szerintem.
Es agyoniskolaztak a def et. Szoval azt is ertekelni kell. Mert ha jovore pl lesz egy gronk, akkor meg 60 es egy jo off al nalunk 30 lesz?

Tulzok direkt. Csak hogy ravilagitsak dolgokra.
gabistar
Ne túlozzál. Van egy elit OL-je, hozzá egy TOP5 QB-ja, egy TOP3 WR-e és a liga legjobb futója És ezzel teljesít folyamatosan alul.

És hagyjuk a tegnapot, edzőkérdésnél ne egy meccsről beszéljünk, hanem idényekről. Butlernél fejlődés van, Haleynél pedig alulteljesítés.


The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Gabi

A D folyamatosan fejlődik, tele van fiatallal és még mindig hiányzik egy klasszis OLB. Azért mert most egy tökéletesen működő gépezet átment rajta, attól még Butler jól dolgozik, pontosan azért, mert a fejlődés egyértelműen látható, ráadásul az egységből kihozták a maximumot, ami idén a kerete és a körülmények hatására (sérülések) benne volt. Ergó Butler jól dolgozott.

Ezzel szemben mondj egyetlen évet, amikor az O a keretének megfelelő teljesítményt tudott letenni az asztalra. Na ezért nem végzi jól a munkáját Haley. Nem a tegnapi meccs miatt, hanem azért mert 5 rohadt év alatt egyszer sem szerepelt jól az egysége tudásához mérten. Kis jóindulattal esetleg a 2015-ös évet megadom neki. De a másik 4 az alulteljesítés.
Soldados
Igaz.

Megforditom a kerdest.

Ha kiveszed burns on kivul az elso negy cbt es a fent marado cb sorral kell dolgoznod, akkor mi lett volna? Igazolas nelkul tudott volna butler mivel fozni? Nem hinnem.
Ket fegyvere van haley nek. AB es bell. Es ha oket kiveszik vagy kivettek iden vegunk volt. Koszonhetoen a meg nem megbizhato ps, torott ujju, rookie stb wr eknek.

Tudom hogy jo eddzo butler, de o is hibas volt tegnap. Nem valtoztatott semmit. Nem utkoztek az elkapokat es a zonazassal egy elit qb a po ban altalaban egy felso kozepes dt szetszed. Szerintem.
Es agyoniskolaztak a def et. Szoval azt is ertekelni kell. Mert ha jovore pl lesz egy gronk, akkor meg 60 es egy jo off al nalunk 30 lesz?

Tulzok direkt. Csak hogy ravilagitsak dolgokra.
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ja, és még valami. Aki azt írja, hogy Bellt levették a pályáról, annak egyrészt gratulálok, hogy ezt a 2 drive-ban mutatott 5 egészséges futásából meg tudta ítélni, másrészt valszeg azt az 5 futást sem látta.

Íme:
1-10-PIT 22 - (13:01) 26-L.Bell right guard to PIT 25 for 3 yards - közepes
2-7-PIT 25 - (12:27) (Shotgun) 26-L.Bell up the middle to PIT 31 for 6 yards - jó
1-10-PIT 39 - (10:06) (Shotgun) 26-L.Bell right guard to PIT 45 for 6 yards - jó
2-9-NE 47 - (8:19) (Shotgun) 26-L.Bell up the middle to NE 44 for 3 yards - közepes
2-10-PIT 16 - (2:36) 26-L.Bell up the middle to PIT 16 for no gain - nem jó, ebben a playben sérült meg, így a 6. futása már nem is releváns

Tehát egészségesen volt 2-2 jó és közepes és csak egy rossz futása. Ez nem épp arra utal, hogy megfogták volna...


The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Gabi

A D folyamatosan fejlődik, tele van fiatallal és még mindig hiányzik egy klasszis OLB. Azért mert most egy tökéletesen működő gépezet átment rajta, attól még Butler jól dolgozik, pontosan azért, mert a fejlődés egyértelműen látható, ráadásul az egységből kihozták a maximumot, ami idén a kerete és a körülmények hatására (sérülések) benne volt. Ergó Butler jól dolgozott.

Ezzel szemben mondj egyetlen évet, amikor az O a keretének megfelelő teljesítményt tudott letenni az asztalra. Na ezért nem végzi jól a munkáját Haley. Nem a tegnapi meccs miatt, hanem azért mert 5 rohadt év alatt egyszer sem szerepelt jól az egysége tudásához mérten. Kis jóindulattal esetleg a 2015-ös évet megadom neki. De a másik 4 az alulteljesítés.


The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Engem a bírok nem érdekelnek....el kell kapni Coates-nak a sima passzt, el kell kapni Hamiltonnak az EZ-ban, nem kell kilépni 1m-rel elkapás előtt, ha senki nem lök ki, be kell vinni fél yardról....annyi lehetőség lehetett volna pontokat szerezni és a peccel tartani a lépést, hogy ne a bírókon múljon...a jobb csapat ment tovább, ennyi. Jobban akarták, jobban küzdöttek. Voltak idióta hívásaik a zebráknak, de sajnos nem hibáztak nagyobbat, mint a mi játékosain...
Klaci79
Lol kihagytad haleyt. Szoval #megsemcsakrajtamult.
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Direkt nem olvastam el a korábbi hozzászólásokat, mert nem akartam hogy befolyásoljanak a véleményemben, ha olyanokat írok le ami volt már, akkor ezért van, elnézést.

Az edzői stábunkat lemeccselték. (Valamilyen szinten várható volt, Belichick rendszerint leiskolázza őket) Gyakorlatilag, amiről a héten itt többször beszéltünk, taktikailag 2 dolgot kellett volna kitalálniuk:
1) mit játszunk ha hátrányba kerülünk -illetve hogyan kerüljük ezt el
2)hogy oldjuk meg ha Bellt limitálják

Ehhez képest az első negyed végére -10, és Bell pótlása semmilyen szinten nem sikerült. Bravó.
Azt gondolom Haley jó az alapszakasz meccsekre, de a PO már magas szint neki, mindig van valami -mindig más- amiért nem sikerül. 6 PO meccset játszottunk Haleyvel, ebből ötször nem tudott az O 18 pont fölé jutni! Úgy, hogy közben óriási hiányposz nincs az offenseben. Rendszeresen lemeccselik a DC-k, mondjuk nem nehéz, mert semmi kreativitás nincs benne. Olyan alap hibákat, mint a tegnapi első drive 3.&1-re hosszú passz, nem is tudom hova tenni. Ott nálam elszakadt a cérna, egyszerűen nem tudom elhinni hogy ilyen szinten focival foglalkozó ember ennyire nem tud túllépni a saját hülyeségein.

Ha nem is mélyedek el a játékelméletben, azt még én is tudom hogy ezen a meccsen az lett volna a kulcs, hogy Brady a padról nézze, tehát hosszú driveokat kell vezetni, vagy rövid passzokkal, vagy jobb esetben futással. Meg lehet -sőt kell- próbálni a hosszabb passzokat, hogy széthúzza a D-t, és megalapozza a futást, de könyörgöm mikor? Nem 3. & 1-nél, mert ha nem sikerül, punt és jön Brady. Meg lehet próbálni 1 & 10-nél vagy 2. & rövidnél, hogy ha incomplete, akkor még legyen sansz a 1st downra, menjen tovább a drive, menjen az idő. Erre ez a tulok behívja 3.&1-re, szakadó esőben, mintha amúgy sem ismerné a statokat, hogy Ben milyen százalékkal dobja ezeket az elmúlt hónapban. Katasztrófa az ember.

Másik fontos dolga lett volna ugye a RZ O feljavítása, mert már múlt héten is látszott hogy baj van, és nyilvánvaló volt hogy ebben komoly javulás kell. Aztán, hogy fél y-ról háromszorra nem tudjuk bevinni (let's play physical!) és harmadikra megy egy olyan passz ami egyrészt elkaphatatlan (Ben hiba) másrészt az end zone-tól elfelé kellett volna mozogni az elkapónak, ha elkapja akkor sem tudta volna bevinni... ez tényleg mi? Nincs reakció az ellen védekezésére, nincsenek kreatív megoldások, még annyi sincs, hogy van két jó futónk, legalább rotálná őket, vagy lennének 2RB-s felállások, vagy bármi...

Nem szerettem Arianst, meg voltam győződve hogy a leggyengébb láncszem a stábban, de most már látom hogy Haley sem jobb, csak másképp sz.r.

A D azt hiszem erőn felül teljesített a szezonban, én nem gondoltam hogy ennyi van az egységben. Butler alatt látszik egy markáns fejlődés, de az világos hogy ez az D még nincs kész. Komolyabb O-k azért rendesen kitömték, (meg nem annyira komolyak is) és párszor a végjátékban is betliztek, de 2-3 emberrel rendbe lehet tenni. (évek óta ezt mondjuk, de most tényleg úgy néz ki). Persze akkor sem kell majd a tíz évvel ezelőttihez hasonlítani, de egy korrekt top 5 D-t ki lehet hozni belőle.

Én nagy LeBeau fan vagyok, sajnáltam amikor elment az öreg, de én is úgy éreztem hogy kell a friss ember a D élére, most hasonlóan érzem az O-nál. Szvsz Haley ennyit tud, akármilyen poszton erősítjük az O-t, vele nem fogunk messzebbre jutni.

Ha összességében nézem a szezont, akkor megint csak azt lehet mondani hogy Tomlin kimaxolta a lehetőségeket: SB azért nem lett volna reális ezzel a csapattal, AFC döntőt szezon előtt látatlaban aláírtam volna, nyilván nem örülök hogy vesztettünk, de most ebben a csapatban ennyi van.
Jan
Mult heten ketszer passzoltunk asszem minimum a red zone ban a 1. and 10 nel, akkor azert volt haley a baj. Most valtoztatott futasra, akkor meg az a baj. Lol. Nem tud mit csinalni szegeny ember. Amugy a 3. es 1 re azert hivnak hosszu passzt, mert neki ez a trukkos jateka neki. Tudja az ellen, hogy kb futni fogsz, teletomi a boxot es ezert mehet a passz. Ezt nem csak o csinalja. De tul agressziv a tul hosszu 3. es 1 re. Mert ha megfogjak a futasat azt irnatok, hogy tudhatta volna szegeny, hogy 3. es 1 nel az ellen futasra szamit es lam megfogtak a futast.

A goal line nal meg nem tudom mi a frasz tortent. Hogy a tokeletesen blokkolo off fal kiegeszitve mas emberekkel is mind fekudt a foldon. Es bell sem tudta volna megfutni. Valamint az sem az o haley hibaja ott hogy fekszenek a blokk helyett es kb 5 vedo jott at ketszer is. A 3 hivas az mar inkabb gaz, ha pl nem rogersnek vagy kinek volt egy opcios futasa.

Mindegy haley semmit sem mutatott, de butler sem. Szoval ugyanaz. Ha fejeket akar az ember mosni akkor aranyosan tegyuk. Az off is ugyanugy szivott vegig, mint a def is. Valtoztatott butler vagy valaki? Nem akarjatok a fejet? Nem. Ez aranyos? Nem. De igazatok van Haley ket fegyvere AB es bell lekerult a palyarol. ABt volt hogy 4 en valtva kisertek. De minimum duplazva. Bellt is megfogtak.

De nem a new england az elso ilyen csapat aki ezt meg tudta tenni a wr hianyos szakaszunk ota. Ev elejen meg dewill el is konnyebben megszort ben tobb csapatot. De akkor volt wheaton, ab, es akkor meg jo hosszu passzokra hasznalhato fegyver coates (kettos ujtores nelkul), meg dhb.

Utana mint irtam a ps bol felkerulo, vagy a rookie wr sorunk nem vilagmegvalto. Es a sok wr serules utan ha meg tudtak fogni a futast es abt akkor az ellen nyert. Ez tortent korabban is. Tegnap is. Annyi kulonbseggel, hogy a dt is helyre tettek.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 4 929 — Steelers fan
Az még a régi D-vel volt, ráadásul otthon. De egyébként igen, az lenne a klasszikus Brady-verő taktika. Ha figyelembe veszem hogy ahhoz képest most mennyivel jobb emberanyag alkotja az O-t, akkor nincs is miről beszélni, Haley a fék a csapatban.
Jan
Teljesen mindegy, hogy régi D-vel és otthon volt. Maga a stratégia a lényeg, amit azon a meccsen mutattunk. Pontosan az volt, amit most hiányoltunk: rövidpasszos, hosszú drive-ok egy mostaninál jóval gyengébb kerettel. Nagyon simán nyertünk, a Pats-re volt hízelgő az eredmény.
Soldados
Nem mindegy, azon a meccsen sok 3&out-ot csinált a D-nk, időben nagyon keveset volt a NE O a pályán. Ha jól emlékszem egy gyors TD-t csináltak egy Ben int-ből, azon kívül szinte semmit nem engedett a D.
Jan
Ez persze igaz. A mindegyet, nem úgy értettem, hogy nincs hatása a meccsre, hanem úgy, hogy attól még az O stratégia jó volt. Most még szoros állásnál sem követtük a jó receptet és ez baj.

Ráadásul amúgy az első két drive-ból 3 pontot csinált a Pats, szóval pont lett volna lehetőségünk hosszú drive-okkal előnyt építeni, de nem ezt tettük.
Soldados
Abszolut az O hívásokon ment el a meccs, az elején a D tartott egy darabig, akkor kellett volna 8-9 perces driveot vinni. Akár csak egy FG-t is, de órát ölni és pontokat feltenni. Minden feltétel adott volt hozzá.
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Számomra érthetetlen volt az egész meccs, főképp ami az O-t illeti.
... vagy egyszerűen kellően agresszív volt a bostoni D. Klaci79
Először is teljesen érthetetlen hogy képzelték hogy a Patriots ellen zóna védekezést játszanak. Nevetséges. Azt Brady mindig is szétszedte atomjaira.
A Steelers támadójátékát viszont a bírók szedték szét. Sajnos bírózni kell, mert nagyon csúnyán beleavatkoztak ebbe, úgy hogy közben ez alig tűnik fel.
Persze úgy könnyen agresszív a New England védelme ha a bírók nem fújják be ellenük a szabálytalanságokat. Az első félidőben 2 kulcsfontosságú PI volt amivel tovább ment volna a drájv, a harmadik negyedben meg egy holding harmadik kísérletnél, amit a kommentátorok is mondtak, és BigBen is kifogásolt. A bírók négyszer vették el a labdát a Pittsburghtől.
Négyszer! Az nagyon sok.
Esetek amiket a bírók nem ítéletek meg a meccsen:
Első negyed:
11.37 - Pass interference NE 25 on PIT 14 at NE 36 (1st down helyett punt)
10.52 - fault start NE 60 (a kommentátorok is azonnal látták)
10.49 - illegal hands to the face NE 62 on PIT 79 (Brady sacked anyway)
1.14 - personal foul NE 54 on PIT 78
1.14 - personal foul PIT 73 on NE 54 (offseting)

Harmadik negyed:
13.21 - Pass interference NE 26 on PIT 17 at NE 49 (1st down helyett punt)
12.42 - personal foul PIT 50 on NE 11 (ez egy vicc)
11.30 - Brady fumble amit CBS megerősített. Előtte a bíró mondta "Pittsburgh recovered football". Challenge review = NE ball. Magyarázat semmi. Ez egy vicc.
6.46 - holding NE 23 on PIT 81

Eddig néztem mivel nyilvánvalóvá vált hogy itt csak a New England nyerhet. Pedig reménykedtem hogy mivel a Steelers nagymultú, nagy szurkolótáborral rendelkező csapat, ez most fair meccs lesz.

Az említett jelenteket ki lehet kockázni nyugodtan, és megnézni!
7 ítélet volt eddig a pontig ami a New England-et egyértelműen, és szabálytalanul segítette, de egy darab "judgment call" sem kedvezett a Pittsburghnek. Ha valaki mégis találna olyat ahol a Pittsburgh szabálytalan és nem lett befújva, írja már le hogy melyik jelenet az, mert nem találtam ilyet.
Nem csoda hogy a New England ennyi meccset nyer. A meccs első felében a sok kis "segítséggel" előnyhöz jutnak, és mikor a másik csapat belekényszerül az egydimenzióba akkor végeznek velük.
Tényleg nincs is értelme nézni.
Nem vagyok Pittsburgh szurkoló, és a New Englandra tettem pénzt, szóval jól is jártam.
De mint néző, ez így egyszerűen undorító. És nem értem miért kell ezt, mert a New England jó csapat, Belichek a legjobb edző, és jó eséllyel nyertek volna csalás nélkül is. De az úgy tűnik nem elég. Biztosra kell menni.

Gondolom ez után majd jönnek a hozzászólások hogy nem a bírókra kell fogni, meg a hülyék megint bíróznak stb...
Pedig ugye az a hülye aki nem veszi figyelembe a bizonyítható tényeket.
Sokáig bíráskodtam másik sportban, és azt is tudom hogy el tudok dönteni egy meccset ha akarok, úgy hogy csak a határeset "judgement call"-oknál kedvezek az egyik csapatnak. És azt is tudom hogy volt eset hogy rám szóltak mikor a magyar csapat ellen ítéltem határeset "judgement call" ítéletnél.
13.Rulez
A lenyegen nem valtoztat. Sajnos. Az viszont engem is duhitett, hogy a fumbli helyett NE ball lett. Az vicces volt mar. Ironikusan mondva. Mert akkor mar tudtam, hogy kb vegunk mint a botnak. De hat ugy kell jatszani, ahogyan engedik. Meg a hazai nem tudom 70 k ember palya elonye is picit. Mindegy ezek nelkul is kikaptunk volna szerintem.
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Két "apróság":

Ahogy Klemó írta, James Harrison nem vonul vissza (I'm not done, ahogy ő fogalmazott). A másik Timmons, aki egyértelműen maradni akar (I’m Die Hard Pittsburgh, This Is Where I Want To Be, ahogy ő fogalmazott).

Nekem mindkettő azt jelenti, hogy maradni fognak. Persze ha a csapat is úgy akarja, de nem látom, hogy a csapat miért ne akarná emberi áron és sztem egyik se akar bankot robbantani az új szerződésnél.

A maradásuk pedig azt jelentené, hogy egy igazi lyuk marad: a WR2, de ugye arra is van kandidálónk Bryant személyében, de ott be is biztosíthatjuk magunkat a drafton, hogy még több fegyver legyen, s ne járjunk úgy, hogy Hamiltonokban kell bízni a PO-ban.
Soldados
Még egy új HC és OC azért csak kéne. 😉
Sobri Jóska
Nektek is? Miert? Lol.

Szerkesztette: gabor25