Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
Egyébként no....az megvan, hogy idén 14,5 millát spóroltunk és ugye a szerződések kapcsán azzal számoltunk, hogy Bell jövőre itt lesz. Vagyis csak az előbbi össszeg cirka felét kell bedobjuk, hogy rábasszunk egy frencsi taget. Ha Rooneynak van humora, akkor ezen elgondolkodik....legyen már kicsit rossz éjszakája legalább a rapper gyereknek... 😊)))))
Klemó
Pont ezen gondolkodtam én is, a tervezett költségvetéshez képest nem lenne túl drága újra tag-elni. Ésszerűség is van benne, mert nem megy el bosszúból egy konkurens csapathoz. Újra kiüli, és lassan vissza is vonulhat. Ha minket nem, akkor legalább mást sem erősít. Persze ekkora összeget jobban is el lehet költeni, de nem lehetetlen hogy lesz még folytatása az ügynek.
bcsarli
Pont az ilyen gondolkodas olne Meg a csapatot. Mert ketszer is meggondolna egy draftolt jatekos. Vagy akar it levo is hogy alair e ide. Szoval meglehet tenni, de ez Mar akkor egyertelmu uzenet lenne hogy milyen is ez a franchise.

Ott Mar nem lehetne bellre kenni, hogy o a szemet stb, mint most es a szurkolo is folszolalnanak az ujabb le nem zart ugyre. Es hogy csak kibaszni akart a csapat vele. Azt Mar nem lehetne itt jol eladni.

De amugy Meg bell is akkor visszakapna a penzt, Amit iden nem keresett Meg.

A trade Meg nem opcio amig ala nem irna a csapathoz. Mert ugyanugy nem elcserelheto might nem a csapat tagja.
gabistar
Komolyan kérdezem: szerinted normális, hogy egy játékos szándékosan kijátssza a csapat jogi lehetőségeit és jobban is járjon? Sztem igenis egy FO-nak keménykezűnek kell lennie, főleg olyan helyzetben, amikor az ügynök zsarolással akarja kikényszerìteni a nagy zsét. Különösen olyan játékosnál, aki már vétett - nem egyszer - a liga szabályai ellen.

Nem érdekel Bell sorsa, h őszinte legyek, de a vezetők helyében perre mennék és kérném, h függesszék fel, amìg nem tisztázott, hogy a csapat ésszerű feltételekkel még leláncolhatja-e mégegyszer. Az neki nagyon szopó, de precedens jellegű üzenet lenne és a liga érdeke is sztem ez, hogy a saját szabályaik ne legyenek nevetség tárgyai. Egyben jelzés lehet a többi owner felé is...
Fast Willie
Szoval van egy draftolt jatekosod. Aki kap x osszeget. Kiderul hogy as egyik legjobb a ligaban. De Te mint tulajdonkeppen es csapat nem tudsz vele megeggyezni es hosszu tavu szerzodest kotni.

De cserebe ketszer tageled magadhoz lancolod. Ezek utan Meg Meg Te mint csapat lennel felhaborodva, hogy nem egyeztetek Meg, de Te tudod a teggel zsarolni. Es ket evig Meg is tetted. Szoval a jatekos nem Kell neked, de elengedni sem akarod.

Es hiaba mondta vagjak ki ha nem tudnak megeggyezni 2x. De nem a csapat el a masodik taggel. O neki egy lehetosege van. Holdout. Mert egyszer adatik Meg vagy egyszer sem a jatekos eleteben, hogy tesztelje a piacot.

De nem tudja mert Kell is Meg nem is. Szoval ne csak as fo fejevel gondolkozzunk. Mert ketszer fel van. Es en mint jatekost nezem. Nem csak azt hogy mi a Jo csak a Steelers nek. Ket oldala van mindennek.

Es korabban nem is volt ennyi tagre lehetoseg. Ha Meg holdout gond ward is csinalta nagyobb penzert. De o akkor Mar nem volt csucsformaban. Igy megegyeztek. Alan fanaca is elment mert a pit nem akart tudott Jo penzt adni neki. volt baj belole nem, mert elengedtek. Az Amit most megtehetnek ennyi taggel minden draftolt jatekos Ellen szolhatna kb.

Mert hiaba nyujtoty elit szintet megsem kapja meg as elit penzt. Szoval orulhet a csapat hogy 2 tagre volt lehetosege. En egy taget engednek es annyi.

Mert a tag zsarolassal magadhoz kotes. Hiaba szepiti barki. A jatekos akarata ellenere itt jatszik vagy sehol. Szoval igy gondolom. Es hogy a pit et zsarolja. Vicces. Mondta NE tageljek. Hanem engedjek El vagy ez lesz. Jobb Lett volna halgatni ra vagy megfizetni. Vagy elengedni. Pit valasztotta ezt. O Meg a legalis holdout ot. Ez van.
gabistar
Ki mondta, hogy nem kell? Ne tiltassa el magát és akkor kell...

A te elképzeléseddel kinyírtad volna a jövőt, ha Bell mondjuk két év múlva kitalálja, hogy inkább rappel vagy szézdzsangázza magát vagy éppen kettétörik.

A leírtakkal az is a baj, hogy te mindig abból indulsz ki, hogy mindenkinek máshol jobb. De más esetekben meg azon kattogsz, hogy valakit miért nem tartottunk meg...

Bell fejével nem akarok gondolkodni, mert ő is beszélt össze-vissza. Meg nem neki szurkolok, hanem a csapatnak.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
Jó hát nem is velük kínlódunk...
Fast Willie
Nem? Ide kepzelj egy csodalkozo fejet.
new orl
Elképzeltem, de irreleváns. Én nem kertelek, nekünk ezzel a kerettel már kellett volna nyerni AFC-t. Szerintem inkább a támadók miatt nem nyertünk, mint a védők miatt az évek többségében. Ők jóval nagyobbat esnek teljesítményben, a D# pedig - tavalyi playoffot kivéve - felszállóágban jön meg oda.

Nekünk a brutál keret saját draft, minimális a pluszbefektetés. De a mélység ahhoz kell, hogy a Pats-szintű csapatokkal felvegyük a versenyt.

A mai ligában bivaly O és kiegyensúlyozott D nélkül nincs eredmény, egyik egység sem elég a végső sikerhez. BB miatt pedig zárul az ablak
Fast Willie
Egyetértek, meg kellett volna nyernünk az AFC-t. Csak amikor utoljára odakerültünk az döntőbe, akkor épp 36 pontot kaptunk.

Viszonyításképpen: Arianssal 2 AFC döntőt nyertünk, az egyiken 16 a másikon 17 pontot szerzett az O. És annyival lehetett nyerni. Akkor miről is beszélünk?
Jan
Arról beszélünk, hogy az offense visszaesett mindig és nem hozta a 30 pontokat és nem is tudott irányítani, órát ölni, fárasztani.
Fast Willie
Ne viccelj már, milyen O hoz PO-ban folyamatosan 30 pontokat?
Jan
Egyszer. Egy szintén jó offense ellen...talán idén
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
A conterderséghez: a kezdőt tekintve az elmúlt három évben tehetség alapján TOP3 keretünk volt ligaszinten. A mélység viszont kulcsposztokon hiányzott, nem volt utánpótlás, nem tudtunk megfizetni értelmes peremembereket. Ebből az következett, hogy az edzőknek, főleg a pozíciós edzőknek nagyobb hangsúlyt kellett fektetniük a fejlesztésbe.

Fast Willie
Egesz egyszeruen el vagytok kenyeztetve es kesz. A legtobb csapatban ligaszinten a kezdo piszok hianyos jo jatekosokat nezve es nem melysegrol almodoznak. Vannak csapatok ahol lehetne mondani hogy van melyseg, de valojaban egyforma ( kozepes ) a kezdo es a csereje is.
Tavaly igazan ( NFL szinten ) serules nelkul toltatok, az O-ben egyenileg es csapatreszenkent is Top3 (4) kiveve a TE posztot.


A csoportban a masik 3 gardabol osszeszedve ezeket es ABC-ben felsorolva nehogy elfogultsaggal vadoljon valaki: | Green........................................................es kesz |
new orl
Jó hát nem is velük kínlódunk...
Fast Willie
Nem? Ide kepzelj egy csodalkozo fejet.
new orl
Elképzeltem, de irreleváns. Én nem kertelek, nekünk ezzel a kerettel már kellett volna nyerni AFC-t. Szerintem inkább a támadók miatt nem nyertünk, mint a védők miatt az évek többségében. Ők jóval nagyobbat esnek teljesítményben, a D# pedig - tavalyi playoffot kivéve - felszállóágban jön meg oda.

Nekünk a brutál keret saját draft, minimális a pluszbefektetés. De a mélység ahhoz kell, hogy a Pats-szintű csapatokkal felvegyük a versenyt.

A mai ligában bivaly O és kiegyensúlyozott D nélkül nincs eredmény, egyik egység sem elég a végső sikerhez. BB miatt pedig zárul az ablak
Fast Willie
Ok elvesztem, mert szerintem is az O hagyta cserben a szurkolokat. AFC dontoben szinte minden evben, felet megnyerni es SB is elvarhato lett volna. A Pats legyozesehez az oreg eszen kellene tuljarni ( de o sem varazslo es nem lehetett volna termeszetes hogy gyengebb kerettel kerdes nelkul nyerjen ellenetek ) es nem pedig 2x-3x jobb keretet kerni az Angyalkatol.
new orl
Ehh....a Pats leveréséhez kell egy jó rendszerrel müködő, óraölő, de nagy játékokban is clutch Offense. Kiegyensúlyozott, higgadt QB- val és bevállalós, variáló OC-vel (meggyőződésem, hogy az Andy Reid iskola ellen ezért is szenvednek, még akkor is, amikor jobb védelmük volt, mint a mostani). Másrészt egy egy erős D, aminek kellemetlen a stìlusa, mert sok trapet használ, rengeteg gyors downhill emberrel, és nyírja a flatzónákat. Persze a koord itt is észnél kell legyen, agyba-főbe - eddig az évig - nem blitzelhette Bradyt, idén valahogy Tommyboy ezt nem bünteti. Nem kell elit def, de jól szerelő emberek kellenek a kevés kontakt utáni yard elkerüléséhez. A brutál DL sztem nem alapfeltétel, azt az RPO/quick release elveszi úgyis, de a falnak azért zavarnia tudni kell és ölni a futókat. Nem könnyű, mert Gronkra is kell egy ember (Myles Jack, Bobby Wagner, TJ Ward, Eagles LB-k talán, akik eddig megoldották). Nekünk Shazier lenne, sztem a Def jelen formájában vele jó esélyünk lenne, de coachinggal és Burnett feljavulásával nem lehetetlen.

Az NFC-sekhez megint más a recept, majd leírom, ha odaérünk. Panthersnél kb éreztem, h mi kell és nagyrészt bejött...😁
Fast Willie
elkezdtunk ugralni mint indian a parazson. 😊
Az hogy hogy lehet legyozni a Pats-et egy perce meg a melysegen mult. Keretileg.

Amirol most irsz az mas beszelgetes es a ti O-teknek meg meginkabb megallithatatlanak kellett volna lennie.
new orl
Istenem...nekünk sem defensünk nem volt, sem edzői stábunk ehhez. Most van egy mély keretünk - főleg Def-ben - és Haleyhez képest egy sokkal inkább rendszerben gondolkodó, ütemjátékokra építő OC.

Igen, szerintem Haley volt az oka a támadóegység utolsó két évének, és igen, tudom, hogy Tomlin kevés Bill ellen - mint mindenki, Tom Coughlin kivételével, csak ő meg nem jut el odáig (a tavalyi Eagles mastermind coaching staff egy évtizedben egyszer jön össze kb) - ezért kellenek a kiegyenlítő koordinátorok.

A mély keret a meneteléshez kell, nem csak a Pats ellen.
Fast Willie
Istened...A keretrol beszeltunk. Az oreg nem legyozhetetlen es nem nyernek minden evben, sot kilenszer sem egy evtizedben ( de meg kettoben sem ).

A legegeszsegesebb garda voltatok tavaly, a kezdotok a legjobb keretileg es ebbol nem ordoglakat feloldasa hogy az edzoi garda volt keves. A SBhoz 3 meccs kellett volna es a Jags ellen mind a D mind az O nyerhetett volna kulon-kulon es 2-3 dologra kellett volna figyelni a baj minimalizalasara. Olvassd el az itt leirt elozetesen ki mit var/csinalna. Csak az osszes dolog lett szar, de ez elofordul. A lenyeg nem csak az oregtol sikerul kikapni.

Iden nem a NE lesz a bajnok 😊
new orl
Én nem is a tavalyról beszélek, hanem az előtte évekről. A tavalyi egy elbaszott anomália volt, főként Tomlin nyakába varrom, meg Butlerébe, de ott nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy Sacit nem tudtuk hogyan kellene pótolni.

Meddő vita, úgy látom, mert szerintem Haley első évei rendben voltak (a Broncos elleni PO meccs nekem a fénypontja), de az utolsó kettő - függetlenül a Jax meccstől - nem.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 4 921 — Steelers fan
Jó hát nem is velük kínlódunk...
Fast Willie
Nem? Ide kepzelj egy csodalkozo fejet.
new orl
Elképzeltem, de irreleváns. Én nem kertelek, nekünk ezzel a kerettel már kellett volna nyerni AFC-t. Szerintem inkább a támadók miatt nem nyertünk, mint a védők miatt az évek többségében. Ők jóval nagyobbat esnek teljesítményben, a D# pedig - tavalyi playoffot kivéve - felszállóágban jön meg oda.

Nekünk a brutál keret saját draft, minimális a pluszbefektetés. De a mélység ahhoz kell, hogy a Pats-szintű csapatokkal felvegyük a versenyt.

A mai ligában bivaly O és kiegyensúlyozott D nélkül nincs eredmény, egyik egység sem elég a végső sikerhez. BB miatt pedig zárul az ablak
Fast Willie
Egyetértek, meg kellett volna nyernünk az AFC-t. Csak amikor utoljára odakerültünk az döntőbe, akkor épp 36 pontot kaptunk.

Viszonyításképpen: Arianssal 2 AFC döntőt nyertünk, az egyiken 16 a másikon 17 pontot szerzett az O. És annyival lehetett nyerni. Akkor miről is beszélünk?
Jan
Arról beszélünk, hogy az offense visszaesett mindig és nem hozta a 30 pontokat és nem is tudott irányítani, órát ölni, fárasztani.
Fast Willie
Ne viccelj már, milyen O hoz PO-ban folyamatosan 30 pontokat?
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 855 — Steelers fan
Srácok! Zsaroljon már meg engem is valaki úgy, hogy két év alatt keressek garantált 25 millió dollárt. Ne, inkább ne, ne basszatok ki velem ennyire!
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
Jó hát nem is velük kínlódunk...
Fast Willie
Nem? Ide kepzelj egy csodalkozo fejet.
new orl
Elképzeltem, de irreleváns. Én nem kertelek, nekünk ezzel a kerettel már kellett volna nyerni AFC-t. Szerintem inkább a támadók miatt nem nyertünk, mint a védők miatt az évek többségében. Ők jóval nagyobbat esnek teljesítményben, a D# pedig - tavalyi playoffot kivéve - felszállóágban jön meg oda.

Nekünk a brutál keret saját draft, minimális a pluszbefektetés. De a mélység ahhoz kell, hogy a Pats-szintű csapatokkal felvegyük a versenyt.

A mai ligában bivaly O és kiegyensúlyozott D nélkül nincs eredmény, egyik egység sem elég a végső sikerhez. BB miatt pedig zárul az ablak
Fast Willie
Egyetértek, meg kellett volna nyernünk az AFC-t. Csak amikor utoljára odakerültünk az döntőbe, akkor épp 36 pontot kaptunk.

Viszonyításképpen: Arianssal 2 AFC döntőt nyertünk, az egyiken 16 a másikon 17 pontot szerzett az O. És annyival lehetett nyerni. Akkor miről is beszélünk?
Jan
Arról beszélünk, hogy az offense visszaesett mindig és nem hozta a 30 pontokat és nem is tudott irányítani, órát ölni, fárasztani.
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 855 — Steelers fan
Én bevallom, Haleyvel kapcsolatban tévedtem: tényleg nem hozta ki az utóbbi 1-2 évben a potenciált a keretből. Azonban a szerepét abban, hogy idáig jutott a támadósor én még mindig nem vitatnám el. Ráadásul sok aprósággal nem is vagyunk tisztában, pl mekkora volt a szerepe a draftokon. Mindenesetre én továbbra is hiszem, hogy nélküle pl Rőtlis már visszavonult volna.

Fitchner ahogy kezdte, az katasztrófa volt: egyszerűen elengedte Big Bent, hadd csináljon amit akar, de Ben már nem 25 éves. Szerencsére változtatott és hihetetlenül racionális játékot kezdett játszani az O. Persze közel sem olyan látványos, mint pl a Chiefs vagy a Rams támadójátéka, de nekem nagyon tetszik ez a tökéletes tervszerűség.

A védelem pedig keményedik meccsről-meccsre, de én Butlerben még mindig azt látom, hogy hosszú ideig alulteljesített a kerete. Mindenesetre ha maradnak ezen a szinten (bárcsak fejlődnének!), akkor elégedettek lehetünk az Ő munkájával is.

Bellel kapcsolatban pedig csak pozitív érzéseim vannak: teljesen megértem Őt, ráadásul örülök, hogy tökös gyerek volt és tényleg kiüli az évet. Sok sikert neki máshol! Megértem a FO-t is: van három alkalmazottam, imádom mindet, fantasztikus emberek és kollégák, de van egy határ, amit a bérköltségekre tudok fordítani. Máshol több pénzt kereshetnének, de a fantasztikus személyiségem és a munkakörnyezet miatt mégis velem dolgoznak (lásd SB-contender csapat előnyei). Viszont azt is megértem, hogy másnak fontosabb a pénz, emiatt nem tudok haragudni senkire. Én csak annyit kérek, hogy szépen váljon el egymástól Bell és a csapat, mert szerintem mindketten megérdemlik.
több mint 5 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Egyébként no....az megvan, hogy idén 14,5 millát spóroltunk és ugye a szerződések kapcsán azzal számoltunk, hogy Bell jövőre itt lesz. Vagyis csak az előbbi össszeg cirka felét kell bedobjuk, hogy rábasszunk egy frencsi taget. Ha Rooneynak van humora, akkor ezen elgondolkodik....legyen már kicsit rossz éjszakája legalább a rapper gyereknek... 😊)))))
Klemó
Pont ezen gondolkodtam én is, a tervezett költségvetéshez képest nem lenne túl drága újra tag-elni. Ésszerűség is van benne, mert nem megy el bosszúból egy konkurens csapathoz. Újra kiüli, és lassan vissza is vonulhat. Ha minket nem, akkor legalább mást sem erősít. Persze ekkora összeget jobban is el lehet költeni, de nem lehetetlen hogy lesz még folytatása az ügynek.
bcsarli
Pont az ilyen gondolkodas olne Meg a csapatot. Mert ketszer is meggondolna egy draftolt jatekos. Vagy akar it levo is hogy alair e ide. Szoval meglehet tenni, de ez Mar akkor egyertelmu uzenet lenne hogy milyen is ez a franchise.

Ott Mar nem lehetne bellre kenni, hogy o a szemet stb, mint most es a szurkolo is folszolalnanak az ujabb le nem zart ugyre. Es hogy csak kibaszni akart a csapat vele. Azt Mar nem lehetne itt jol eladni.

De amugy Meg bell is akkor visszakapna a penzt, Amit iden nem keresett Meg.

A trade Meg nem opcio amig ala nem irna a csapathoz. Mert ugyanugy nem elcserelheto might nem a csapat tagja.
gabistar
Komolyan kérdezem: szerinted normális, hogy egy játékos szándékosan kijátssza a csapat jogi lehetőségeit és jobban is járjon? Sztem igenis egy FO-nak keménykezűnek kell lennie, főleg olyan helyzetben, amikor az ügynök zsarolással akarja kikényszerìteni a nagy zsét. Különösen olyan játékosnál, aki már vétett - nem egyszer - a liga szabályai ellen.

Nem érdekel Bell sorsa, h őszinte legyek, de a vezetők helyében perre mennék és kérném, h függesszék fel, amìg nem tisztázott, hogy a csapat ésszerű feltételekkel még leláncolhatja-e mégegyszer. Az neki nagyon szopó, de precedens jellegű üzenet lenne és a liga érdeke is sztem ez, hogy a saját szabályaik ne legyenek nevetség tárgyai. Egyben jelzés lehet a többi owner felé is...
Fast Willie
Szoval van egy draftolt jatekosod. Aki kap x osszeget. Kiderul hogy as egyik legjobb a ligaban. De Te mint tulajdonkeppen es csapat nem tudsz vele megeggyezni es hosszu tavu szerzodest kotni.

De cserebe ketszer tageled magadhoz lancolod. Ezek utan Meg Meg Te mint csapat lennel felhaborodva, hogy nem egyeztetek Meg, de Te tudod a teggel zsarolni. Es ket evig Meg is tetted. Szoval a jatekos nem Kell neked, de elengedni sem akarod.

Es hiaba mondta vagjak ki ha nem tudnak megeggyezni 2x. De nem a csapat el a masodik taggel. O neki egy lehetosege van. Holdout. Mert egyszer adatik Meg vagy egyszer sem a jatekos eleteben, hogy tesztelje a piacot.

De nem tudja mert Kell is Meg nem is. Szoval ne csak as fo fejevel gondolkozzunk. Mert ketszer fel van. Es en mint jatekost nezem. Nem csak azt hogy mi a Jo csak a Steelers nek. Ket oldala van mindennek.

Es korabban nem is volt ennyi tagre lehetoseg. Ha Meg holdout gond ward is csinalta nagyobb penzert. De o akkor Mar nem volt csucsformaban. Igy megegyeztek. Alan fanaca is elment mert a pit nem akart tudott Jo penzt adni neki. volt baj belole nem, mert elengedtek. Az Amit most megtehetnek ennyi taggel minden draftolt jatekos Ellen szolhatna kb.

Mert hiaba nyujtoty elit szintet megsem kapja meg as elit penzt. Szoval orulhet a csapat hogy 2 tagre volt lehetosege. En egy taget engednek es annyi.

Mert a tag zsarolassal magadhoz kotes. Hiaba szepiti barki. A jatekos akarata ellenere itt jatszik vagy sehol. Szoval igy gondolom. Es hogy a pit et zsarolja. Vicces. Mondta NE tageljek. Hanem engedjek El vagy ez lesz. Jobb Lett volna halgatni ra vagy megfizetni. Vagy elengedni. Pit valasztotta ezt. O Meg a legalis holdout ot. Ez van.
több mint 5 éve
new orl Baltimore Ravens 610
A conterderséghez: a kezdőt tekintve az elmúlt három évben tehetség alapján TOP3 keretünk volt ligaszinten. A mélység viszont kulcsposztokon hiányzott, nem volt utánpótlás, nem tudtunk megfizetni értelmes peremembereket. Ebből az következett, hogy az edzőknek, főleg a pozíciós edzőknek nagyobb hangsúlyt kellett fektetniük a fejlesztésbe.

Fast Willie
Egesz egyszeruen el vagytok kenyeztetve es kesz. A legtobb csapatban ligaszinten a kezdo piszok hianyos jo jatekosokat nezve es nem melysegrol almodoznak. Vannak csapatok ahol lehetne mondani hogy van melyseg, de valojaban egyforma ( kozepes ) a kezdo es a csereje is.
Tavaly igazan ( NFL szinten ) serules nelkul toltatok, az O-ben egyenileg es csapatreszenkent is Top3 (4) kiveve a TE posztot.


A csoportban a masik 3 gardabol osszeszedve ezeket es ABC-ben felsorolva nehogy elfogultsaggal vadoljon valaki: | Green........................................................es kesz |
new orl
Jó hát nem is velük kínlódunk...
Fast Willie
Nem? Ide kepzelj egy csodalkozo fejet.
new orl
Elképzeltem, de irreleváns. Én nem kertelek, nekünk ezzel a kerettel már kellett volna nyerni AFC-t. Szerintem inkább a támadók miatt nem nyertünk, mint a védők miatt az évek többségében. Ők jóval nagyobbat esnek teljesítményben, a D# pedig - tavalyi playoffot kivéve - felszállóágban jön meg oda.

Nekünk a brutál keret saját draft, minimális a pluszbefektetés. De a mélység ahhoz kell, hogy a Pats-szintű csapatokkal felvegyük a versenyt.

A mai ligában bivaly O és kiegyensúlyozott D nélkül nincs eredmény, egyik egység sem elég a végső sikerhez. BB miatt pedig zárul az ablak
Fast Willie
Ok elvesztem, mert szerintem is az O hagyta cserben a szurkolokat. AFC dontoben szinte minden evben, felet megnyerni es SB is elvarhato lett volna. A Pats legyozesehez az oreg eszen kellene tuljarni ( de o sem varazslo es nem lehetett volna termeszetes hogy gyengebb kerettel kerdes nelkul nyerjen ellenetek ) es nem pedig 2x-3x jobb keretet kerni az Angyalkatol.
new orl
Ehh....a Pats leveréséhez kell egy jó rendszerrel müködő, óraölő, de nagy játékokban is clutch Offense. Kiegyensúlyozott, higgadt QB- val és bevállalós, variáló OC-vel (meggyőződésem, hogy az Andy Reid iskola ellen ezért is szenvednek, még akkor is, amikor jobb védelmük volt, mint a mostani). Másrészt egy egy erős D, aminek kellemetlen a stìlusa, mert sok trapet használ, rengeteg gyors downhill emberrel, és nyírja a flatzónákat. Persze a koord itt is észnél kell legyen, agyba-főbe - eddig az évig - nem blitzelhette Bradyt, idén valahogy Tommyboy ezt nem bünteti. Nem kell elit def, de jól szerelő emberek kellenek a kevés kontakt utáni yard elkerüléséhez. A brutál DL sztem nem alapfeltétel, azt az RPO/quick release elveszi úgyis, de a falnak azért zavarnia tudni kell és ölni a futókat. Nem könnyű, mert Gronkra is kell egy ember (Myles Jack, Bobby Wagner, TJ Ward, Eagles LB-k talán, akik eddig megoldották). Nekünk Shazier lenne, sztem a Def jelen formájában vele jó esélyünk lenne, de coachinggal és Burnett feljavulásával nem lehetetlen.

Az NFC-sekhez megint más a recept, majd leírom, ha odaérünk. Panthersnél kb éreztem, h mi kell és nagyrészt bejött...😁
Fast Willie
elkezdtunk ugralni mint indian a parazson. 😊
Az hogy hogy lehet legyozni a Pats-et egy perce meg a melysegen mult. Keretileg.

Amirol most irsz az mas beszelgetes es a ti O-teknek meg meginkabb megallithatatlanak kellett volna lennie.
new orl
Istenem...nekünk sem defensünk nem volt, sem edzői stábunk ehhez. Most van egy mély keretünk - főleg Def-ben - és Haleyhez képest egy sokkal inkább rendszerben gondolkodó, ütemjátékokra építő OC.

Igen, szerintem Haley volt az oka a támadóegység utolsó két évének, és igen, tudom, hogy Tomlin kevés Bill ellen - mint mindenki, Tom Coughlin kivételével, csak ő meg nem jut el odáig (a tavalyi Eagles mastermind coaching staff egy évtizedben egyszer jön össze kb) - ezért kellenek a kiegyenlítő koordinátorok.

A mély keret a meneteléshez kell, nem csak a Pats ellen.
Fast Willie
Istened...A keretrol beszeltunk. Az oreg nem legyozhetetlen es nem nyernek minden evben, sot kilenszer sem egy evtizedben ( de meg kettoben sem ).

A legegeszsegesebb garda voltatok tavaly, a kezdotok a legjobb keretileg es ebbol nem ordoglakat feloldasa hogy az edzoi garda volt keves. A SBhoz 3 meccs kellett volna es a Jags ellen mind a D mind az O nyerhetett volna kulon-kulon es 2-3 dologra kellett volna figyelni a baj minimalizalasara. Olvassd el az itt leirt elozetesen ki mit var/csinalna. Csak az osszes dolog lett szar, de ez elofordul. A lenyeg nem csak az oregtol sikerul kikapni.

Iden nem a NE lesz a bajnok 😊
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 4 921 — Steelers fan
Jó hát nem is velük kínlódunk...
Fast Willie
Nem? Ide kepzelj egy csodalkozo fejet.
new orl
Elképzeltem, de irreleváns. Én nem kertelek, nekünk ezzel a kerettel már kellett volna nyerni AFC-t. Szerintem inkább a támadók miatt nem nyertünk, mint a védők miatt az évek többségében. Ők jóval nagyobbat esnek teljesítményben, a D# pedig - tavalyi playoffot kivéve - felszállóágban jön meg oda.

Nekünk a brutál keret saját draft, minimális a pluszbefektetés. De a mélység ahhoz kell, hogy a Pats-szintű csapatokkal felvegyük a versenyt.

A mai ligában bivaly O és kiegyensúlyozott D nélkül nincs eredmény, egyik egység sem elég a végső sikerhez. BB miatt pedig zárul az ablak
Fast Willie
Egyetértek, meg kellett volna nyernünk az AFC-t. Csak amikor utoljára odakerültünk az döntőbe, akkor épp 36 pontot kaptunk.

Viszonyításképpen: Arianssal 2 AFC döntőt nyertünk, az egyiken 16 a másikon 17 pontot szerzett az O. És annyival lehetett nyerni. Akkor miről is beszélünk?
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
a megoldás (az egyik) az lett volna, ha megadjátok neki, ami egy ilyen top játékosnak megjár... de kockáztattatok (Conner) és bejött! mert végig arra ment ki a játék, h ne kelljen neki nagy zsét adni...

most azt mindenki döntse el, h ez egy óriási szuper döntés volt, vagy faszság... összefoglalva ennyi. 😉

a következő hetekben a csoportunk eldől sztem, amiatt nem kell izgulnotok! (bár ne legyen igazam!)
nhm
Nemá! Te adnál 5 évre Burfictnek éves 12 milla átlagot, ha bármikor meszelhetik...?
Fast Willie
teljesen más kategória, Bell az egész liga legjobb RB-je volt, űrszámokkal... ha nem használták volna minden egyes playben nem is sérült volna ennyiszer...
ne így legyen, de Conner is így fog járni, egyszerűen pihenés nélkül nem lehet ezt bírni...

én inkább most a játékos pártján állok, de mindenki eldöntheti maga... sztem jogos lett volna neki a nagy zsé... de mindegy lezajlott!

(annyi sokkal szarabb játékos is kapott már nagy dellát... 😊
nhm
A Ravens peldaul ahol evek ota nincs premium jatekos skill poziban, letolta volna a gatyajat, hogy legyen hosszabbitas. Itt van nem egy. Uzletileg is ertheto. A jatekos is ertheto. Ennyi. JuJu sem fog alairni 8m/evert es ha addigra lesz 3 potens helyettese akkor ot is elengedik ha meg eppen ures lesz a tehetseg raktar akkor meg lehozzak neki a csillagokat is a Deli felteken ( az Eszakit en igertem az asszonynak 😊 )
new orl
Szerintem, ha Juju így folytatja és Ben nyugdíjba vonul, akkor Antoniotól veszünk fájdalmas, könnyes és nyállal-köpködéssel vegyes búcsút...
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
a megoldás (az egyik) az lett volna, ha megadjátok neki, ami egy ilyen top játékosnak megjár... de kockáztattatok (Conner) és bejött! mert végig arra ment ki a játék, h ne kelljen neki nagy zsét adni...

most azt mindenki döntse el, h ez egy óriási szuper döntés volt, vagy faszság... összefoglalva ennyi. 😉

a következő hetekben a csoportunk eldől sztem, amiatt nem kell izgulnotok! (bár ne legyen igazam!)
nhm
Nemá! Te adnál 5 évre Burfictnek éves 12 milla átlagot, ha bármikor meszelhetik...?
Fast Willie
teljesen más kategória, Bell az egész liga legjobb RB-je volt, űrszámokkal... ha nem használták volna minden egyes playben nem is sérült volna ennyiszer...
ne így legyen, de Conner is így fog járni, egyszerűen pihenés nélkül nem lehet ezt bírni...

én inkább most a játékos pártján állok, de mindenki eldöntheti maga... sztem jogos lett volna neki a nagy zsé... de mindegy lezajlott!

(annyi sokkal szarabb játékos is kapott már nagy dellát... 😊
nhm
Én meg a pippantásokra gondoltam. Szerintem anélkül megkapott volna egy mindenidők RB szerződés-tervezetét, de WR pénzt pont a pozíció értéke (annak hiánya) miatt nem. Eltiltással nálunk erre - joggal - esélye sem volt.

Kár, hogy a garantált részbe nem lehet beépíteni olyan klauzulát, hogy a ligaszabályok megsértése vagy holdout esetén visszajár a kifizetett pénz.
több mint 5 éve
new orl Baltimore Ravens 610
a megoldás (az egyik) az lett volna, ha megadjátok neki, ami egy ilyen top játékosnak megjár... de kockáztattatok (Conner) és bejött! mert végig arra ment ki a játék, h ne kelljen neki nagy zsét adni...

most azt mindenki döntse el, h ez egy óriási szuper döntés volt, vagy faszság... összefoglalva ennyi. 😉

a következő hetekben a csoportunk eldől sztem, amiatt nem kell izgulnotok! (bár ne legyen igazam!)
nhm
Nemá! Te adnál 5 évre Burfictnek éves 12 milla átlagot, ha bármikor meszelhetik...?
Fast Willie
teljesen más kategória, Bell az egész liga legjobb RB-je volt, űrszámokkal... ha nem használták volna minden egyes playben nem is sérült volna ennyiszer...
ne így legyen, de Conner is így fog járni, egyszerűen pihenés nélkül nem lehet ezt bírni...

én inkább most a játékos pártján állok, de mindenki eldöntheti maga... sztem jogos lett volna neki a nagy zsé... de mindegy lezajlott!

(annyi sokkal szarabb játékos is kapott már nagy dellát... 😊
nhm
A Ravens peldaul ahol evek ota nincs premium jatekos skill poziban, letolta volna a gatyajat, hogy legyen hosszabbitas. Itt van nem egy. Uzletileg is ertheto. A jatekos is ertheto. Ennyi. JuJu sem fog alairni 8m/evert es ha addigra lesz 3 potens helyettese akkor ot is elengedik ha meg eppen ures lesz a tehetseg raktar akkor meg lehozzak neki a csillagokat is a Deli felteken ( az Eszakit en igertem az asszonynak 😊 )
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
A conterderséghez: a kezdőt tekintve az elmúlt három évben tehetség alapján TOP3 keretünk volt ligaszinten. A mélység viszont kulcsposztokon hiányzott, nem volt utánpótlás, nem tudtunk megfizetni értelmes peremembereket. Ebből az következett, hogy az edzőknek, főleg a pozíciós edzőknek nagyobb hangsúlyt kellett fektetniük a fejlesztésbe.

Fast Willie
Egesz egyszeruen el vagytok kenyeztetve es kesz. A legtobb csapatban ligaszinten a kezdo piszok hianyos jo jatekosokat nezve es nem melysegrol almodoznak. Vannak csapatok ahol lehetne mondani hogy van melyseg, de valojaban egyforma ( kozepes ) a kezdo es a csereje is.
Tavaly igazan ( NFL szinten ) serules nelkul toltatok, az O-ben egyenileg es csapatreszenkent is Top3 (4) kiveve a TE posztot.


A csoportban a masik 3 gardabol osszeszedve ezeket es ABC-ben felsorolva nehogy elfogultsaggal vadoljon valaki: | Green........................................................es kesz |
new orl
Jó hát nem is velük kínlódunk...
Fast Willie
Nem? Ide kepzelj egy csodalkozo fejet.
new orl
Elképzeltem, de irreleváns. Én nem kertelek, nekünk ezzel a kerettel már kellett volna nyerni AFC-t. Szerintem inkább a támadók miatt nem nyertünk, mint a védők miatt az évek többségében. Ők jóval nagyobbat esnek teljesítményben, a D# pedig - tavalyi playoffot kivéve - felszállóágban jön meg oda.

Nekünk a brutál keret saját draft, minimális a pluszbefektetés. De a mélység ahhoz kell, hogy a Pats-szintű csapatokkal felvegyük a versenyt.

A mai ligában bivaly O és kiegyensúlyozott D nélkül nincs eredmény, egyik egység sem elég a végső sikerhez. BB miatt pedig zárul az ablak
Fast Willie
Ok elvesztem, mert szerintem is az O hagyta cserben a szurkolokat. AFC dontoben szinte minden evben, felet megnyerni es SB is elvarhato lett volna. A Pats legyozesehez az oreg eszen kellene tuljarni ( de o sem varazslo es nem lehetett volna termeszetes hogy gyengebb kerettel kerdes nelkul nyerjen ellenetek ) es nem pedig 2x-3x jobb keretet kerni az Angyalkatol.
new orl
Ehh....a Pats leveréséhez kell egy jó rendszerrel müködő, óraölő, de nagy játékokban is clutch Offense. Kiegyensúlyozott, higgadt QB- val és bevállalós, variáló OC-vel (meggyőződésem, hogy az Andy Reid iskola ellen ezért is szenvednek, még akkor is, amikor jobb védelmük volt, mint a mostani). Másrészt egy egy erős D, aminek kellemetlen a stìlusa, mert sok trapet használ, rengeteg gyors downhill emberrel, és nyírja a flatzónákat. Persze a koord itt is észnél kell legyen, agyba-főbe - eddig az évig - nem blitzelhette Bradyt, idén valahogy Tommyboy ezt nem bünteti. Nem kell elit def, de jól szerelő emberek kellenek a kevés kontakt utáni yard elkerüléséhez. A brutál DL sztem nem alapfeltétel, azt az RPO/quick release elveszi úgyis, de a falnak azért zavarnia tudni kell és ölni a futókat. Nem könnyű, mert Gronkra is kell egy ember (Myles Jack, Bobby Wagner, TJ Ward, Eagles LB-k talán, akik eddig megoldották). Nekünk Shazier lenne, sztem a Def jelen formájában vele jó esélyünk lenne, de coachinggal és Burnett feljavulásával nem lehetetlen.

Az NFC-sekhez megint más a recept, majd leírom, ha odaérünk. Panthersnél kb éreztem, h mi kell és nagyrészt bejött...😁
Fast Willie
elkezdtunk ugralni mint indian a parazson. 😊
Az hogy hogy lehet legyozni a Pats-et egy perce meg a melysegen mult. Keretileg.

Amirol most irsz az mas beszelgetes es a ti O-teknek meg meginkabb megallithatatlanak kellett volna lennie.
new orl
Istenem...nekünk sem defensünk nem volt, sem edzői stábunk ehhez. Most van egy mély keretünk - főleg Def-ben - és Haleyhez képest egy sokkal inkább rendszerben gondolkodó, ütemjátékokra építő OC.

Igen, szerintem Haley volt az oka a támadóegység utolsó két évének, és igen, tudom, hogy Tomlin kevés Bill ellen - mint mindenki, Tom Coughlin kivételével, csak ő meg nem jut el odáig (a tavalyi Eagles mastermind coaching staff egy évtizedben egyszer jön össze kb) - ezért kellenek a kiegyenlítő koordinátorok.

A mély keret a meneteléshez kell, nem csak a Pats ellen.
több mint 5 éve
new orl Baltimore Ravens 610
A conterderséghez: a kezdőt tekintve az elmúlt három évben tehetség alapján TOP3 keretünk volt ligaszinten. A mélység viszont kulcsposztokon hiányzott, nem volt utánpótlás, nem tudtunk megfizetni értelmes peremembereket. Ebből az következett, hogy az edzőknek, főleg a pozíciós edzőknek nagyobb hangsúlyt kellett fektetniük a fejlesztésbe.

Fast Willie
Egesz egyszeruen el vagytok kenyeztetve es kesz. A legtobb csapatban ligaszinten a kezdo piszok hianyos jo jatekosokat nezve es nem melysegrol almodoznak. Vannak csapatok ahol lehetne mondani hogy van melyseg, de valojaban egyforma ( kozepes ) a kezdo es a csereje is.
Tavaly igazan ( NFL szinten ) serules nelkul toltatok, az O-ben egyenileg es csapatreszenkent is Top3 (4) kiveve a TE posztot.


A csoportban a masik 3 gardabol osszeszedve ezeket es ABC-ben felsorolva nehogy elfogultsaggal vadoljon valaki: | Green........................................................es kesz |
new orl
Jó hát nem is velük kínlódunk...
Fast Willie
Nem? Ide kepzelj egy csodalkozo fejet.
new orl
Elképzeltem, de irreleváns. Én nem kertelek, nekünk ezzel a kerettel már kellett volna nyerni AFC-t. Szerintem inkább a támadók miatt nem nyertünk, mint a védők miatt az évek többségében. Ők jóval nagyobbat esnek teljesítményben, a D# pedig - tavalyi playoffot kivéve - felszállóágban jön meg oda.

Nekünk a brutál keret saját draft, minimális a pluszbefektetés. De a mélység ahhoz kell, hogy a Pats-szintű csapatokkal felvegyük a versenyt.

A mai ligában bivaly O és kiegyensúlyozott D nélkül nincs eredmény, egyik egység sem elég a végső sikerhez. BB miatt pedig zárul az ablak
Fast Willie
Ok elvesztem, mert szerintem is az O hagyta cserben a szurkolokat. AFC dontoben szinte minden evben, felet megnyerni es SB is elvarhato lett volna. A Pats legyozesehez az oreg eszen kellene tuljarni ( de o sem varazslo es nem lehetett volna termeszetes hogy gyengebb kerettel kerdes nelkul nyerjen ellenetek ) es nem pedig 2x-3x jobb keretet kerni az Angyalkatol.
new orl
Ehh....a Pats leveréséhez kell egy jó rendszerrel müködő, óraölő, de nagy játékokban is clutch Offense. Kiegyensúlyozott, higgadt QB- val és bevállalós, variáló OC-vel (meggyőződésem, hogy az Andy Reid iskola ellen ezért is szenvednek, még akkor is, amikor jobb védelmük volt, mint a mostani). Másrészt egy egy erős D, aminek kellemetlen a stìlusa, mert sok trapet használ, rengeteg gyors downhill emberrel, és nyírja a flatzónákat. Persze a koord itt is észnél kell legyen, agyba-főbe - eddig az évig - nem blitzelhette Bradyt, idén valahogy Tommyboy ezt nem bünteti. Nem kell elit def, de jól szerelő emberek kellenek a kevés kontakt utáni yard elkerüléséhez. A brutál DL sztem nem alapfeltétel, azt az RPO/quick release elveszi úgyis, de a falnak azért zavarnia tudni kell és ölni a futókat. Nem könnyű, mert Gronkra is kell egy ember (Myles Jack, Bobby Wagner, TJ Ward, Eagles LB-k talán, akik eddig megoldották). Nekünk Shazier lenne, sztem a Def jelen formájában vele jó esélyünk lenne, de coachinggal és Burnett feljavulásával nem lehetetlen.

Az NFC-sekhez megint más a recept, majd leírom, ha odaérünk. Panthersnél kb éreztem, h mi kell és nagyrészt bejött...😁
Fast Willie
elkezdtunk ugralni mint indian a parazson. 😊
Az hogy hogy lehet legyozni a Pats-et egy perce meg a melysegen mult. Keretileg.

Amirol most irsz az mas beszelgetes es a ti O-teknek meg meginkabb megallithatatlanak kellett volna lennie.
több mint 5 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 240
a megoldás (az egyik) az lett volna, ha megadjátok neki, ami egy ilyen top játékosnak megjár... de kockáztattatok (Conner) és bejött! mert végig arra ment ki a játék, h ne kelljen neki nagy zsét adni...

most azt mindenki döntse el, h ez egy óriási szuper döntés volt, vagy faszság... összefoglalva ennyi. 😉

a következő hetekben a csoportunk eldől sztem, amiatt nem kell izgulnotok! (bár ne legyen igazam!)
nhm
Nemá! Te adnál 5 évre Burfictnek éves 12 milla átlagot, ha bármikor meszelhetik...?
Fast Willie
teljesen más kategória, Bell az egész liga legjobb RB-je volt, űrszámokkal... ha nem használták volna minden egyes playben nem is sérült volna ennyiszer...
ne így legyen, de Conner is így fog járni, egyszerűen pihenés nélkül nem lehet ezt bírni...

én inkább most a játékos pártján állok, de mindenki eldöntheti maga... sztem jogos lett volna neki a nagy zsé... de mindegy lezajlott!

(annyi sokkal szarabb játékos is kapott már nagy dellát... 😊
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
a megoldás (az egyik) az lett volna, ha megadjátok neki, ami egy ilyen top játékosnak megjár... de kockáztattatok (Conner) és bejött! mert végig arra ment ki a játék, h ne kelljen neki nagy zsét adni...

most azt mindenki döntse el, h ez egy óriási szuper döntés volt, vagy faszság... összefoglalva ennyi. 😉

a következő hetekben a csoportunk eldől sztem, amiatt nem kell izgulnotok! (bár ne legyen igazam!)
nhm
Nemá! Te adnál 5 évre Burfictnek éves 12 milla átlagot, ha bármikor meszelhetik...?
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
A conterderséghez: a kezdőt tekintve az elmúlt három évben tehetség alapján TOP3 keretünk volt ligaszinten. A mélység viszont kulcsposztokon hiányzott, nem volt utánpótlás, nem tudtunk megfizetni értelmes peremembereket. Ebből az következett, hogy az edzőknek, főleg a pozíciós edzőknek nagyobb hangsúlyt kellett fektetniük a fejlesztésbe.

Fast Willie
Egesz egyszeruen el vagytok kenyeztetve es kesz. A legtobb csapatban ligaszinten a kezdo piszok hianyos jo jatekosokat nezve es nem melysegrol almodoznak. Vannak csapatok ahol lehetne mondani hogy van melyseg, de valojaban egyforma ( kozepes ) a kezdo es a csereje is.
Tavaly igazan ( NFL szinten ) serules nelkul toltatok, az O-ben egyenileg es csapatreszenkent is Top3 (4) kiveve a TE posztot.


A csoportban a masik 3 gardabol osszeszedve ezeket es ABC-ben felsorolva nehogy elfogultsaggal vadoljon valaki: | Green........................................................es kesz |
new orl
Jó hát nem is velük kínlódunk...
Fast Willie
Nem? Ide kepzelj egy csodalkozo fejet.
new orl
Elképzeltem, de irreleváns. Én nem kertelek, nekünk ezzel a kerettel már kellett volna nyerni AFC-t. Szerintem inkább a támadók miatt nem nyertünk, mint a védők miatt az évek többségében. Ők jóval nagyobbat esnek teljesítményben, a D# pedig - tavalyi playoffot kivéve - felszállóágban jön meg oda.

Nekünk a brutál keret saját draft, minimális a pluszbefektetés. De a mélység ahhoz kell, hogy a Pats-szintű csapatokkal felvegyük a versenyt.

A mai ligában bivaly O és kiegyensúlyozott D nélkül nincs eredmény, egyik egység sem elég a végső sikerhez. BB miatt pedig zárul az ablak
Fast Willie
Ok elvesztem, mert szerintem is az O hagyta cserben a szurkolokat. AFC dontoben szinte minden evben, felet megnyerni es SB is elvarhato lett volna. A Pats legyozesehez az oreg eszen kellene tuljarni ( de o sem varazslo es nem lehetett volna termeszetes hogy gyengebb kerettel kerdes nelkul nyerjen ellenetek ) es nem pedig 2x-3x jobb keretet kerni az Angyalkatol.
new orl
Ehh....a Pats leveréséhez kell egy jó rendszerrel müködő, óraölő, de nagy játékokban is clutch Offense. Kiegyensúlyozott, higgadt QB- val és bevállalós, variáló OC-vel (meggyőződésem, hogy az Andy Reid iskola ellen ezért is szenvednek, még akkor is, amikor jobb védelmük volt, mint a mostani). Másrészt egy egy erős D, aminek kellemetlen a stìlusa, mert sok trapet használ, rengeteg gyors downhill emberrel, és nyírja a flatzónákat. Persze a koord itt is észnél kell legyen, agyba-főbe - eddig az évig - nem blitzelhette Bradyt, idén valahogy Tommyboy ezt nem bünteti. Nem kell elit def, de jól szerelő emberek kellenek a kevés kontakt utáni yard elkerüléséhez. A brutál DL sztem nem alapfeltétel, azt az RPO/quick release elveszi úgyis, de a falnak azért zavarnia tudni kell és ölni a futókat. Nem könnyű, mert Gronkra is kell egy ember (Myles Jack, Bobby Wagner, TJ Ward, Eagles LB-k talán, akik eddig megoldották). Nekünk Shazier lenne, sztem a Def jelen formájában vele jó esélyünk lenne, de coachinggal és Burnett feljavulásával nem lehetetlen.

Az NFC-sekhez megint más a recept, majd leírom, ha odaérünk. Panthersnél kb éreztem, h mi kell és nagyrészt bejött...😁
több mint 5 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 240
a megoldás (az egyik) az lett volna, ha megadjátok neki, ami egy ilyen top játékosnak megjár... de kockáztattatok (Conner) és bejött! mert végig arra ment ki a játék, h ne kelljen neki nagy zsét adni...

most azt mindenki döntse el, h ez egy óriási szuper döntés volt, vagy faszság... összefoglalva ennyi. 😉

a következő hetekben a csoportunk eldől sztem, amiatt nem kell izgulnotok! (bár ne legyen igazam!)
több mint 5 éve
new orl Baltimore Ravens 610
A conterderséghez: a kezdőt tekintve az elmúlt három évben tehetség alapján TOP3 keretünk volt ligaszinten. A mélység viszont kulcsposztokon hiányzott, nem volt utánpótlás, nem tudtunk megfizetni értelmes peremembereket. Ebből az következett, hogy az edzőknek, főleg a pozíciós edzőknek nagyobb hangsúlyt kellett fektetniük a fejlesztésbe.

Fast Willie
Egesz egyszeruen el vagytok kenyeztetve es kesz. A legtobb csapatban ligaszinten a kezdo piszok hianyos jo jatekosokat nezve es nem melysegrol almodoznak. Vannak csapatok ahol lehetne mondani hogy van melyseg, de valojaban egyforma ( kozepes ) a kezdo es a csereje is.
Tavaly igazan ( NFL szinten ) serules nelkul toltatok, az O-ben egyenileg es csapatreszenkent is Top3 (4) kiveve a TE posztot.


A csoportban a masik 3 gardabol osszeszedve ezeket es ABC-ben felsorolva nehogy elfogultsaggal vadoljon valaki: | Green........................................................es kesz |
new orl
Jó hát nem is velük kínlódunk...
Fast Willie
Nem? Ide kepzelj egy csodalkozo fejet.
new orl
Elképzeltem, de irreleváns. Én nem kertelek, nekünk ezzel a kerettel már kellett volna nyerni AFC-t. Szerintem inkább a támadók miatt nem nyertünk, mint a védők miatt az évek többségében. Ők jóval nagyobbat esnek teljesítményben, a D# pedig - tavalyi playoffot kivéve - felszállóágban jön meg oda.

Nekünk a brutál keret saját draft, minimális a pluszbefektetés. De a mélység ahhoz kell, hogy a Pats-szintű csapatokkal felvegyük a versenyt.

A mai ligában bivaly O és kiegyensúlyozott D nélkül nincs eredmény, egyik egység sem elég a végső sikerhez. BB miatt pedig zárul az ablak
Fast Willie
Ok elvesztem, mert szerintem is az O hagyta cserben a szurkolokat. AFC dontoben szinte minden evben, felet megnyerni es SB is elvarhato lett volna. A Pats legyozesehez az oreg eszen kellene tuljarni ( de o sem varazslo es nem lehetett volna termeszetes hogy gyengebb kerettel kerdes nelkul nyerjen ellenetek ) es nem pedig 2x-3x jobb keretet kerni az Angyalkatol.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
A conterderséghez: a kezdőt tekintve az elmúlt három évben tehetség alapján TOP3 keretünk volt ligaszinten. A mélység viszont kulcsposztokon hiányzott, nem volt utánpótlás, nem tudtunk megfizetni értelmes peremembereket. Ebből az következett, hogy az edzőknek, főleg a pozíciós edzőknek nagyobb hangsúlyt kellett fektetniük a fejlesztésbe.

Fast Willie
Egesz egyszeruen el vagytok kenyeztetve es kesz. A legtobb csapatban ligaszinten a kezdo piszok hianyos jo jatekosokat nezve es nem melysegrol almodoznak. Vannak csapatok ahol lehetne mondani hogy van melyseg, de valojaban egyforma ( kozepes ) a kezdo es a csereje is.
Tavaly igazan ( NFL szinten ) serules nelkul toltatok, az O-ben egyenileg es csapatreszenkent is Top3 (4) kiveve a TE posztot.


A csoportban a masik 3 gardabol osszeszedve ezeket es ABC-ben felsorolva nehogy elfogultsaggal vadoljon valaki: | Green........................................................es kesz |
new orl
Jó hát nem is velük kínlódunk...
Fast Willie
Nem? Ide kepzelj egy csodalkozo fejet.
new orl
Elképzeltem, de irreleváns. Én nem kertelek, nekünk ezzel a kerettel már kellett volna nyerni AFC-t. Szerintem inkább a támadók miatt nem nyertünk, mint a védők miatt az évek többségében. Ők jóval nagyobbat esnek teljesítményben, a D# pedig - tavalyi playoffot kivéve - felszállóágban jön meg oda.

Nekünk a brutál keret saját draft, minimális a pluszbefektetés. De a mélység ahhoz kell, hogy a Pats-szintű csapatokkal felvegyük a versenyt.

A mai ligában bivaly O és kiegyensúlyozott D nélkül nincs eredmény, egyik egység sem elég a végső sikerhez. BB miatt pedig zárul az ablak
több mint 5 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 861
A megoldás amúgy az lenne, hogy a CBA-ból töröljék a taget, cserébe a holdout-t tiltsák meg vagy szankcionálják mondjuk automatikus plusz egy éves eltiltással. Ha draftolt holdoutol, akkot persze ezt nehéz rendezni, de pl az első 3 évre lehetne totál szabályozni teljes bér mellet a garit is központilag.
Fast Willie
Önmagában felháborító dolog a holdout.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
new orl Baltimore Ravens 610
A conterderséghez: a kezdőt tekintve az elmúlt három évben tehetség alapján TOP3 keretünk volt ligaszinten. A mélység viszont kulcsposztokon hiányzott, nem volt utánpótlás, nem tudtunk megfizetni értelmes peremembereket. Ebből az következett, hogy az edzőknek, főleg a pozíciós edzőknek nagyobb hangsúlyt kellett fektetniük a fejlesztésbe.

Fast Willie
Egesz egyszeruen el vagytok kenyeztetve es kesz. A legtobb csapatban ligaszinten a kezdo piszok hianyos jo jatekosokat nezve es nem melysegrol almodoznak. Vannak csapatok ahol lehetne mondani hogy van melyseg, de valojaban egyforma ( kozepes ) a kezdo es a csereje is.
Tavaly igazan ( NFL szinten ) serules nelkul toltatok, az O-ben egyenileg es csapatreszenkent is Top3 (4) kiveve a TE posztot.


A csoportban a masik 3 gardabol osszeszedve ezeket es ABC-ben felsorolva nehogy elfogultsaggal vadoljon valaki: | Green........................................................es kesz |
new orl
Jó hát nem is velük kínlódunk...
Fast Willie
Nem? Ide kepzelj egy csodalkozo fejet.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
A conterderséghez: a kezdőt tekintve az elmúlt három évben tehetség alapján TOP3 keretünk volt ligaszinten. A mélység viszont kulcsposztokon hiányzott, nem volt utánpótlás, nem tudtunk megfizetni értelmes peremembereket. Ebből az következett, hogy az edzőknek, főleg a pozíciós edzőknek nagyobb hangsúlyt kellett fektetniük a fejlesztésbe.

Fast Willie
Egesz egyszeruen el vagytok kenyeztetve es kesz. A legtobb csapatban ligaszinten a kezdo piszok hianyos jo jatekosokat nezve es nem melysegrol almodoznak. Vannak csapatok ahol lehetne mondani hogy van melyseg, de valojaban egyforma ( kozepes ) a kezdo es a csereje is.
Tavaly igazan ( NFL szinten ) serules nelkul toltatok, az O-ben egyenileg es csapatreszenkent is Top3 (4) kiveve a TE posztot.


A csoportban a masik 3 gardabol osszeszedve ezeket es ABC-ben felsorolva nehogy elfogultsaggal vadoljon valaki: | Green........................................................es kesz |
new orl
Jó hát nem is velük kínlódunk...
több mint 5 éve
new orl Baltimore Ravens 610
A conterderséghez: a kezdőt tekintve az elmúlt három évben tehetség alapján TOP3 keretünk volt ligaszinten. A mélység viszont kulcsposztokon hiányzott, nem volt utánpótlás, nem tudtunk megfizetni értelmes peremembereket. Ebből az következett, hogy az edzőknek, főleg a pozíciós edzőknek nagyobb hangsúlyt kellett fektetniük a fejlesztésbe.

Fast Willie
Egesz egyszeruen el vagytok kenyeztetve es kesz. A legtobb csapatban ligaszinten a kezdo piszok hianyos jo jatekosokat nezve es nem melysegrol almodoznak. Vannak csapatok ahol lehetne mondani hogy van melyseg, de valojaban egyforma ( kozepes ) a kezdo es a csereje is.
Tavaly igazan ( NFL szinten ) serules nelkul toltatok, az O-ben egyenileg es csapatreszenkent is Top3 (4) kiveve a TE posztot.


A csoportban a masik 3 gardabol osszeszedve ezeket es ABC-ben felsorolva nehogy elfogultsaggal vadoljon valaki: | Green........................................................es kesz |