Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
a megoldás (az egyik) az lett volna, ha megadjátok neki, ami egy ilyen top játékosnak megjár... de kockáztattatok (Conner) és bejött! mert végig arra ment ki a játék, h ne kelljen neki nagy zsét adni...

most azt mindenki döntse el, h ez egy óriási szuper döntés volt, vagy faszság... összefoglalva ennyi. 😉

a következő hetekben a csoportunk eldől sztem, amiatt nem kell izgulnotok! (bár ne legyen igazam!)
nhm
Nemá! Te adnál 5 évre Burfictnek éves 12 milla átlagot, ha bármikor meszelhetik...?
Fast Willie
teljesen más kategória, Bell az egész liga legjobb RB-je volt, űrszámokkal... ha nem használták volna minden egyes playben nem is sérült volna ennyiszer...
ne így legyen, de Conner is így fog járni, egyszerűen pihenés nélkül nem lehet ezt bírni...

én inkább most a játékos pártján állok, de mindenki eldöntheti maga... sztem jogos lett volna neki a nagy zsé... de mindegy lezajlott!

(annyi sokkal szarabb játékos is kapott már nagy dellát... 😊
nhm
A Ravens peldaul ahol evek ota nincs premium jatekos skill poziban, letolta volna a gatyajat, hogy legyen hosszabbitas. Itt van nem egy. Uzletileg is ertheto. A jatekos is ertheto. Ennyi. JuJu sem fog alairni 8m/evert es ha addigra lesz 3 potens helyettese akkor ot is elengedik ha meg eppen ures lesz a tehetseg raktar akkor meg lehozzak neki a csillagokat is a Deli felteken ( az Eszakit en igertem az asszonynak 😊 )
new orl
Szerintem, ha Juju így folytatja és Ben nyugdíjba vonul, akkor Antoniotól veszünk fájdalmas, könnyes és nyállal-köpködéssel vegyes búcsút...
Fast Willie
ez az elet rendje, de ha jovore jon a 6.-7. korben az uj AB-JuJu es Wash. meg fejlodik akkor lehet JuJu sem lesz tulfizetve es akkor vagy elmegy vagy belemegy a nem szamara elonyos szerzodesbe. De ha lerohad a fal Conner IR-en minden evben a 6. meccs utan, atlagos sima WR-ek a keretben akkor JuJu leszakitja a csekkfuzetet a vasasrol hogy futesre nem marad penz.
new orl
Ezt légyszi Gabinak írd, mert én ezzel tisztában vagyok. Ő az, aki Timmonstól nem tud szabadulni pl. 😊 (Ne vedd zokon Gabi!)

Nekünk most kell pörögni, ezzel a kerettel, mert bármikor eljöhet több év purgatórium, hidd el én még láttam a Cowher út elejét.

Nem tudok Tomlinnál jelenleg jobb HC-t mondani, mert lehet, hogy ő baszta el egyszemélyben az elmúlt három évet, lehet, hogy rosszul választott koordinátort, de nem nekem kell őt leváltanom, hanem Rooneyéknak, ők meg nem teszik. Én nem nyertem 6-ot, ők nyertek, talán jobban értenek hozzá, mint én...

Bill Belichick meg egyszeri és megismételhetetlen, szerintem közel sem lesz ilyen domináns dinasztia: a Seahawks 1 SB winje ellenére korszakos csapat, de mégse lett dynasty, aztán most rebootolnak; az ATL másolja, kurva erős kerettel, de Dan Quinn fejben ottmaradt az SB-n; az elit védelmek, mint a Ravens, Broncos vagy Niners a múlté; a Saints a gyenge def miatt a mostani idők második legjobb QB-jával pofáraesik folyton; a Vikings nem tudja a saját árnyékát átlépni, és mindig van erősebb O; a Rams nekem maximum két-három év McVay ide vagy oda, mert nem lehet fenntartani ilyen tehetségszintet a cappel, mint a Jax is bizonyítani fogja; Rodgerst meg a saját HC-ja bénítja meg; az Eagles lehet egyéves csoda az edzői stáb szétszéledésével. 1-1 győzelemre mind jók, de nem tenném rá a fejem, hogy akárcsak tízszer egymás után PO-ba jutnak, nemhogy játszanak mondjuk 5 évben 3 SB-t.

A Steelers legnagyobb tragédiája - ha van ilyen egyáltalán - hogy egy korszakos zseni(rendszert) kellene tartósan, hosszútávon legyőzni, többször, első kiemeléssel, hazai pályával, és ezt még nem találták fel. Egy meccsen lehetett volna, de szezonszinten?
Fast Willie
Nem veszem zokon. Azt vettem zokon, hogy egy jo jatekost (elso koros elit, igaz mar a karrierje vegen levo, de meg akkor is jobbat) egy gazabbra es korlatoltabbra csereltunk. Es timmonstol meg a legutolso eveben sem kellett felnem, hogy egy sima TE passznal, vagy oldalra futasnal... agyonverik.

Ezt akkor megmondtam, hogy vince jo beugro ember, de nem jo kezdo. Es csak saci es timmonsnak koszonheto volt, hogy a gyorsasaguk elmaszkirozta a hianyossagait.

Es erre jott az, hogy egy jo beugro embert elvesztettunk. Es keves depthel mentunk neki a szezonnak, amit mondtam ev elejen, hogy vince szeru beugro ember hianyaban, egy serules es vegunk. Es sajnos igy lett. Nem csak azert mert saci isten volt.

De potolhatatlan. Es ezt nem akartam latni. De hat ti vedtetek vincet stb. Aztan meg mostmar vegre latjatok azt vinceben, amit en akkor lattam. A lehetoseget, de a hibat es a korlatjait is. Akkor meg mindenki azt mondta csodagyerek ez. En meg mondtam, hogy nem az sajnos. Ennyi. De hat persze, mindig kaptam, hogy (mig saci mellett volt persze), milyen jo volt. Igen saci mellett. Timmons mellett. De utana meg mi is lett amikor o lett a vezer spencevel, vagy van meg most is ilb poszton?

Timmons out, saci out. (ket korszakanak egyik legjobb ilb je...) Es ki is jott/maradt kezdonek? Vince es bostic. Hm. Timmons sacival vs vince bosticcal. Hat ezt nem akartam megelni. De aki szereti a gaz defet, meg a kozepszerut annak lehet jo. Nekem nem. Ezert voltam duhos, es meg most is rajuk. Es ha megnezzuk a kezdo lb sort, a steelers tortenetenek talan, de amit eddig en lattam, annak biztos a leggyengebbje. Nincs egy "igazi allandoan teljesito akar meccset eldonto kulcs es elit" ember sem szinte koztuk. Mint saci volt. Watt a kivetel talan. Mert o jo es meg jobb lehet es remeljuk lesz. De a tobbiek? Tudom most volt egy jo meccsuk vegre, ahol mind a harom csapatresz jo volt.

De en harrisonokhoz, timmonsokhoz, sacihoz, woodleyhez vagyok szokva. Nem vincehez, bostichoz meg imadkozashoz amikor a mi defunkvan fent, hogy nehogy kb 1 perc alatt tdt kapjunk. De ez az en bajom persze. Es hala istennek a kep kezd nekik is osszealni.

De utana, meg meg most is akart az fo lbt hozni, de o sajnos atlantaba ment. Szoval ok is belattak, hogy nem jo ez igy es keves lesz (de fura, korabban nem tudtak). De azert a drafton, fa marketen, sehol nem tudtak senkit legalabb beprobalni, aki jobb lehetett volna mint egy 6. koros de korlatolt es egy mar idosebb es lassabb lb melle depthnek, rotalva kezdonek, vagy harcolni hogy ki kezdett volna iden hozni embert. Ennyi. Es a drafton is off oriantaltak voltunk, amikor tudtuk, hogy a def gaz. Ez volt a bajom.

Majd amikor iden is szetszednek kettojuk miatt, akkor lehet megint mondani, hogy hat biztos hogy nem volt senki lb aki megerte volna. Csak mert az fo azt mondta. Csak mert mashol leserultek. Aham kamu. 😀. Pont ugy mint ahogy en is meg tudom neked magyarazni, hogy ha hibazok, miert is tettem. Valojaban nem is hibaztam. Hanem a legjobbat tettem, amit lehetett. Sot meg annal is jobbat. Szoval milyen hibarol beszelunk. Nem is volt soha. Ennel jobban ugy sem jarhattunk volna. Mindegy hol is tartottunk. Ja hogy tokeletes minden amit csinalok. Igen az. : ) Vagy megsem. De legalabb megmagyarazom miert. Ugy mar erthetobb, hogy megprobaltam, de nem tudtam stb.

Baszki saci kiesett 1.5 szezon ota. Es meg most is erezheto a hianya. Ha nem is annyira, de igen. Ha o lenne a kezdo, nem kellene meg most is attol felnem, hogy istenem egy wr ellen all fel vince. Vagy a te lefutja oket. vagy a sima rb futas oldalra 15 yard lesz. Siman. Vagy egy wr volt hogy vincet bosticot es meg a safetyt is blokkolt. Ezt meg klaci tette be. A regi gifeken. De legalabb fejlodtek. Mar kevesbe kell felni. De foleg azert is, mert az off vegre kifarasztja az ellen defjet. Es ok vannak a palyan es a def vegre tud pihenni. Es igy tobb az eselyuk frissen alkotni valamit. Meg a csodaszisztematol ami megoldott mindent rajottek, hogy inkabb tetezi a bajt es vissszatertek a sima defhez. Lol. Es meg ok a def guruk. Meg scoutok.

Szoval a scout mese hiheto lenne, ha nem basznak el az lb huzasokat kb 70% aban. Szoval akirol azt mondjak most hogy gaz, az lehet hogy valojaban jobb volt. Lasd udfa thomas messias. Es akit meg huznak mert tokeletes es atyauristen stb az meg gaz. JJ, Dupri stb.

Szoval en nem bizom abban a scout rendszerben, amelyiknek koszonhetoen kb minden evben korai lb kell es meg az is bust tobbnyire. De ha ok azt mondjak, hogy nincs jo. Akkor biztos ugy is volt. De thomas meg istenkiraly. Haha.

: ) De en is itt smileyvel irom...

Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 217
Na visszakaptuk a Jax elleni jobb időpont elonyet😢
A Chargers ellen eltolták prime time-ba, vagyis 7 helyett 2 körül kezdünk. Nem örülök...
Viszont a Raiders elleni prime time meccset visszatették a magyar 10 órás sávba, így ott nem kell ejszakazni...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Béczkó 1 264
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2018%2F0912%2Fr430038_1296x729_16-9.jpg
Stealers? Bell's locker raided by teammates
Less than 24 hours after Le'Veon Bell forfeited the rest of the 2018 season by not reporting to the Steelers, his teammates were picking through what was left in his locker.


A pénz miatt kihagyni egy évet, nevetséges!
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 670 — tracker ember
Tény, hogy nem egy emberre szabadott volna építkezni, ezt idén talán túlhaladjuk. Watt és Heyward kiesése idén is halálos lenne, de vedd ki Donaldot a Ramsből vagy Griffent a Vikinsból és láthatod, hogy jó sok minden szarul fog működni... (Egyébként, ha Gronk kiesik a Pats-ből azt tudják pótolni vagy nem, nyernek vagy nem? Többször igen, mint nem.)
Fast Willie
Khömm.
Idén 4 meccsen játszott Griffen a 9-ből és a Vikesé a liga legjobb 3rd down védelme és mellette a legtöbb sacket is ők szerezték holtversenyben.


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 217
Conner full edzést tolt, így úgy tűnik nem lesz gond a játékával vasárnap.
több mint 5 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Az, hogy régen 16 meg 17 pontokkal meccseket tudtunk nyerni, az ma szerintem szinte lehetetlen, de ez igaz a liga összes csapatára. Az akkori tendenciák megváltoztak. Akkor egy erős védelemmel bajnokságot lehetett nyerni. Most egy széles spektrumú, jól variálható offense-el könnyebb bajnokságot nyerni. Legalább is a jelenlegi viszonyok ezt mutatják (lásd: KC, NO, RAMS, tavaly Philly) Ezeket az offenseket szinte lehetetlen megfogni. Nem hiába van annyi pont. Továbbá én most nem látok egy olyan védelmet sem, amely annyira dominálnak, hogy ezeket a támadóalakulatokat leradírozná. A foci felgyorsult, és a szabályváltoztatások is mind a támadófocinak kedveznek. "This is football Evolution" 😃 Mondom ezt úgy, hogy egy Polamalu, Harrison, Farrior, Foote, Hampton, A. Smith miatt szerettem bele ebbe a sportba.
robson
Hát pedig a tavalyi PO-ban 10 és 15 ponttal is nyertek meccset (Jax és Eagles). De ha azt nézed hogy némely vesztes csapatok mennyit hoztak össze 3-7-10-13-14, akkor azért látszik hogy volt jópár meccs, amit kevés ponttal is meg lehetett (volna) nyerni.
Jan
Elit defenssel, mert tavaly pont az a két def elit volt.
Fast Willie
Hát ez az, pontosan ezt mondom évek óta, hogy egy ligaelit O-t sokkal könnyebb kizökkenteni, mint egy elit D-t. Ezért sajnálom egy kicsit hogy elmentünk ilyen passzb.zi irányba, és mindenki az O-től várja a csodát, miközben alap hogy még mindig egy elit D-re lehet építeni egy PO runt, mi meg ilyen középszar védelemmel karistolunk vagy 5-6 éve.

Ha egy elit passz O garancia lenne a sikerre, akkor P.Manningnek 10 gyűrűje lenne.
Jan
Abban az eraban mas volt az O-D relacio, elfelejtettuk mar de a CB-k gyakorlatilag egy 35 yardon at szallo labdanal 19 pofont adott a WR-nek, mig ma ha hangosan lelegzik akkor jon a zaszlo.
több mint 5 éve
new orl Baltimore Ravens 610
A conterderséghez: a kezdőt tekintve az elmúlt három évben tehetség alapján TOP3 keretünk volt ligaszinten. A mélység viszont kulcsposztokon hiányzott, nem volt utánpótlás, nem tudtunk megfizetni értelmes peremembereket. Ebből az következett, hogy az edzőknek, főleg a pozíciós edzőknek nagyobb hangsúlyt kellett fektetniük a fejlesztésbe.

Fast Willie
Egesz egyszeruen el vagytok kenyeztetve es kesz. A legtobb csapatban ligaszinten a kezdo piszok hianyos jo jatekosokat nezve es nem melysegrol almodoznak. Vannak csapatok ahol lehetne mondani hogy van melyseg, de valojaban egyforma ( kozepes ) a kezdo es a csereje is.
Tavaly igazan ( NFL szinten ) serules nelkul toltatok, az O-ben egyenileg es csapatreszenkent is Top3 (4) kiveve a TE posztot.


A csoportban a masik 3 gardabol osszeszedve ezeket es ABC-ben felsorolva nehogy elfogultsaggal vadoljon valaki: | Green........................................................es kesz |
new orl
Jó hát nem is velük kínlódunk...
Fast Willie
Nem? Ide kepzelj egy csodalkozo fejet.
new orl
Elképzeltem, de irreleváns. Én nem kertelek, nekünk ezzel a kerettel már kellett volna nyerni AFC-t. Szerintem inkább a támadók miatt nem nyertünk, mint a védők miatt az évek többségében. Ők jóval nagyobbat esnek teljesítményben, a D# pedig - tavalyi playoffot kivéve - felszállóágban jön meg oda.

Nekünk a brutál keret saját draft, minimális a pluszbefektetés. De a mélység ahhoz kell, hogy a Pats-szintű csapatokkal felvegyük a versenyt.

A mai ligában bivaly O és kiegyensúlyozott D nélkül nincs eredmény, egyik egység sem elég a végső sikerhez. BB miatt pedig zárul az ablak
Fast Willie
Ok elvesztem, mert szerintem is az O hagyta cserben a szurkolokat. AFC dontoben szinte minden evben, felet megnyerni es SB is elvarhato lett volna. A Pats legyozesehez az oreg eszen kellene tuljarni ( de o sem varazslo es nem lehetett volna termeszetes hogy gyengebb kerettel kerdes nelkul nyerjen ellenetek ) es nem pedig 2x-3x jobb keretet kerni az Angyalkatol.
new orl
Ehh....a Pats leveréséhez kell egy jó rendszerrel müködő, óraölő, de nagy játékokban is clutch Offense. Kiegyensúlyozott, higgadt QB- val és bevállalós, variáló OC-vel (meggyőződésem, hogy az Andy Reid iskola ellen ezért is szenvednek, még akkor is, amikor jobb védelmük volt, mint a mostani). Másrészt egy egy erős D, aminek kellemetlen a stìlusa, mert sok trapet használ, rengeteg gyors downhill emberrel, és nyírja a flatzónákat. Persze a koord itt is észnél kell legyen, agyba-főbe - eddig az évig - nem blitzelhette Bradyt, idén valahogy Tommyboy ezt nem bünteti. Nem kell elit def, de jól szerelő emberek kellenek a kevés kontakt utáni yard elkerüléséhez. A brutál DL sztem nem alapfeltétel, azt az RPO/quick release elveszi úgyis, de a falnak azért zavarnia tudni kell és ölni a futókat. Nem könnyű, mert Gronkra is kell egy ember (Myles Jack, Bobby Wagner, TJ Ward, Eagles LB-k talán, akik eddig megoldották). Nekünk Shazier lenne, sztem a Def jelen formájában vele jó esélyünk lenne, de coachinggal és Burnett feljavulásával nem lehetetlen.

Az NFC-sekhez megint más a recept, majd leírom, ha odaérünk. Panthersnél kb éreztem, h mi kell és nagyrészt bejött...😁
Fast Willie
elkezdtunk ugralni mint indian a parazson. 😊
Az hogy hogy lehet legyozni a Pats-et egy perce meg a melysegen mult. Keretileg.

Amirol most irsz az mas beszelgetes es a ti O-teknek meg meginkabb megallithatatlanak kellett volna lennie.
new orl
Istenem...nekünk sem defensünk nem volt, sem edzői stábunk ehhez. Most van egy mély keretünk - főleg Def-ben - és Haleyhez képest egy sokkal inkább rendszerben gondolkodó, ütemjátékokra építő OC.

Igen, szerintem Haley volt az oka a támadóegység utolsó két évének, és igen, tudom, hogy Tomlin kevés Bill ellen - mint mindenki, Tom Coughlin kivételével, csak ő meg nem jut el odáig (a tavalyi Eagles mastermind coaching staff egy évtizedben egyszer jön össze kb) - ezért kellenek a kiegyenlítő koordinátorok.

A mély keret a meneteléshez kell, nem csak a Pats ellen.
Fast Willie
Istened...A keretrol beszeltunk. Az oreg nem legyozhetetlen es nem nyernek minden evben, sot kilenszer sem egy evtizedben ( de meg kettoben sem ).

A legegeszsegesebb garda voltatok tavaly, a kezdotok a legjobb keretileg es ebbol nem ordoglakat feloldasa hogy az edzoi garda volt keves. A SBhoz 3 meccs kellett volna es a Jags ellen mind a D mind az O nyerhetett volna kulon-kulon es 2-3 dologra kellett volna figyelni a baj minimalizalasara. Olvassd el az itt leirt elozetesen ki mit var/csinalna. Csak az osszes dolog lett szar, de ez elofordul. A lenyeg nem csak az oregtol sikerul kikapni.

Iden nem a NE lesz a bajnok 😊
new orl
Én nem is a tavalyról beszélek, hanem az előtte évekről. A tavalyi egy elbaszott anomália volt, főként Tomlin nyakába varrom, meg Butlerébe, de ott nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy Sacit nem tudtuk hogyan kellene pótolni.

Meddő vita, úgy látom, mert szerintem Haley első évei rendben voltak (a Broncos elleni PO meccs nekem a fénypontja), de az utolsó kettő - függetlenül a Jax meccstől - nem.
Fast Willie
Nem csak tavaly, de arra emlekszem hogy ti voltatok a legegeszsegesebbek es bizony azt meg kellett volna lovagolni.
Amugy evek ota a tietek a legjobb O keret es a D nem rosszabb mint a szoba joheto ellenfelek akik az O hatan akarnak nyerni. A NE-re ez mindenkeppen igaz es hasonlitani sem erdemes sem az eredmenyt sem a jatek menetet/ elkepzelest/ tudatossagot/ reagalast az ellenfelekre.
new orl
Hiába voltunk tavaly a legegészségesebbek, ha pont a védelem agya esett ki. És igen Butz sara, hogy nem tudott változtatni ezen szezon közben, de nézd meg pl. a Philly def-et hogyan szenved ebben az évben.

Tény, hogy nem egy emberre szabadott volna építkezni, ezt idén talán túlhaladjuk. Watt és Heyward kiesése idén is halálos lenne, de vedd ki Donaldot a Ramsből vagy Griffent a Vikinsból és láthatod, hogy jó sok minden szarul fog működni... (Egyébként, ha Gronk kiesik a Pats-ből azt tudják pótolni vagy nem, nyernek vagy nem? Többször igen, mint nem.)
Fast Willie
Nem lenne halalos ha kiesne Watt vagy Heyward. Rosszabb igen. Donald a liga legjobbja, de nem rogyna ossze a Rams.
A sasok D-e nem a szarnyalas alapja volt. Ha AB kiesik nem lehetne gond, rosszabb lesz persze. A Sas-NE egy D mentes utkozet volt vagy mondjuk ugy hogy az O-k dominaltak. Csak ez kellett volna nektek is es Saci nem osztott-szorzott volna, persze jobb ha lett volna.
new orl
Mindennel nem értek egyet, de ma már sokakkal nem találtam a szót, úgyhogy hagyom is.

A Rams D Donalddal is ég, mégis elbírják egy jó O és a coaching miatt: ugye ez egy közös pont?
Fast Willie
Igen 😊
több mint 5 éve
new orl Baltimore Ravens 610
a megoldás (az egyik) az lett volna, ha megadjátok neki, ami egy ilyen top játékosnak megjár... de kockáztattatok (Conner) és bejött! mert végig arra ment ki a játék, h ne kelljen neki nagy zsét adni...

most azt mindenki döntse el, h ez egy óriási szuper döntés volt, vagy faszság... összefoglalva ennyi. 😉

a következő hetekben a csoportunk eldől sztem, amiatt nem kell izgulnotok! (bár ne legyen igazam!)
nhm
Nemá! Te adnál 5 évre Burfictnek éves 12 milla átlagot, ha bármikor meszelhetik...?
Fast Willie
teljesen más kategória, Bell az egész liga legjobb RB-je volt, űrszámokkal... ha nem használták volna minden egyes playben nem is sérült volna ennyiszer...
ne így legyen, de Conner is így fog járni, egyszerűen pihenés nélkül nem lehet ezt bírni...

én inkább most a játékos pártján állok, de mindenki eldöntheti maga... sztem jogos lett volna neki a nagy zsé... de mindegy lezajlott!

(annyi sokkal szarabb játékos is kapott már nagy dellát... 😊
nhm
A Ravens peldaul ahol evek ota nincs premium jatekos skill poziban, letolta volna a gatyajat, hogy legyen hosszabbitas. Itt van nem egy. Uzletileg is ertheto. A jatekos is ertheto. Ennyi. JuJu sem fog alairni 8m/evert es ha addigra lesz 3 potens helyettese akkor ot is elengedik ha meg eppen ures lesz a tehetseg raktar akkor meg lehozzak neki a csillagokat is a Deli felteken ( az Eszakit en igertem az asszonynak 😊 )
new orl
Szerintem, ha Juju így folytatja és Ben nyugdíjba vonul, akkor Antoniotól veszünk fájdalmas, könnyes és nyállal-köpködéssel vegyes búcsút...
Fast Willie
ez az elet rendje, de ha jovore jon a 6.-7. korben az uj AB-JuJu es Wash. meg fejlodik akkor lehet JuJu sem lesz tulfizetve es akkor vagy elmegy vagy belemegy a nem szamara elonyos szerzodesbe. De ha lerohad a fal Conner IR-en minden evben a 6. meccs utan, atlagos sima WR-ek a keretben akkor JuJu leszakitja a csekkfuzetet a vasasrol hogy futesre nem marad penz.
new orl
Ezt légyszi Gabinak írd, mert én ezzel tisztában vagyok. Ő az, aki Timmonstól nem tud szabadulni pl. 😊 (Ne vedd zokon Gabi!)

Nekünk most kell pörögni, ezzel a kerettel, mert bármikor eljöhet több év purgatórium, hidd el én még láttam a Cowher út elejét.

Nem tudok Tomlinnál jelenleg jobb HC-t mondani, mert lehet, hogy ő baszta el egyszemélyben az elmúlt három évet, lehet, hogy rosszul választott koordinátort, de nem nekem kell őt leváltanom, hanem Rooneyéknak, ők meg nem teszik. Én nem nyertem 6-ot, ők nyertek, talán jobban értenek hozzá, mint én...

Bill Belichick meg egyszeri és megismételhetetlen, szerintem közel sem lesz ilyen domináns dinasztia: a Seahawks 1 SB winje ellenére korszakos csapat, de mégse lett dynasty, aztán most rebootolnak; az ATL másolja, kurva erős kerettel, de Dan Quinn fejben ottmaradt az SB-n; az elit védelmek, mint a Ravens, Broncos vagy Niners a múlté; a Saints a gyenge def miatt a mostani idők második legjobb QB-jával pofáraesik folyton; a Vikings nem tudja a saját árnyékát átlépni, és mindig van erősebb O; a Rams nekem maximum két-három év McVay ide vagy oda, mert nem lehet fenntartani ilyen tehetségszintet a cappel, mint a Jax is bizonyítani fogja; Rodgerst meg a saját HC-ja bénítja meg; az Eagles lehet egyéves csoda az edzői stáb szétszéledésével. 1-1 győzelemre mind jók, de nem tenném rá a fejem, hogy akárcsak tízszer egymás után PO-ba jutnak, nemhogy játszanak mondjuk 5 évben 3 SB-t.

A Steelers legnagyobb tragédiája - ha van ilyen egyáltalán - hogy egy korszakos zseni(rendszert) kellene tartósan, hosszútávon legyőzni, többször, első kiemeléssel, hazai pályával, és ezt még nem találták fel. Egy meccsen lehetett volna, de szezonszinten?
Fast Willie
( Egy ) Timmons nagyon hianyzott a csapatbol es ki is javitottak a hibat es ugy hivjak hogy Bostic.
Brees a legjobb, Brady tobbet nyert. Dilfer nem jobb mint Marino.
Hanyszor is kaptatok ki a NE-tol? Meg ha csak toluk kapnatok ki, akkor sem lenne elfogadhato hogy jobb kerettel kikaptok allandoan, de ez sem igaz, mert talan 1 volt.
Az allando PO fugg a csoportodtol is. Iden a Browns egy Alex S-Bell igazolassal, Hue balesettel megizzasztott volna benneteket, de igy a PO adott hogy 3 csapat kuzd azert hogy "kirugja ki hamarabb az edzojet" activityt-t.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 660
A conterderséghez: a kezdőt tekintve az elmúlt három évben tehetség alapján TOP3 keretünk volt ligaszinten. A mélység viszont kulcsposztokon hiányzott, nem volt utánpótlás, nem tudtunk megfizetni értelmes peremembereket. Ebből az következett, hogy az edzőknek, főleg a pozíciós edzőknek nagyobb hangsúlyt kellett fektetniük a fejlesztésbe.

Fast Willie
Egesz egyszeruen el vagytok kenyeztetve es kesz. A legtobb csapatban ligaszinten a kezdo piszok hianyos jo jatekosokat nezve es nem melysegrol almodoznak. Vannak csapatok ahol lehetne mondani hogy van melyseg, de valojaban egyforma ( kozepes ) a kezdo es a csereje is.
Tavaly igazan ( NFL szinten ) serules nelkul toltatok, az O-ben egyenileg es csapatreszenkent is Top3 (4) kiveve a TE posztot.


A csoportban a masik 3 gardabol osszeszedve ezeket es ABC-ben felsorolva nehogy elfogultsaggal vadoljon valaki: | Green........................................................es kesz |
new orl
Jó hát nem is velük kínlódunk...
Fast Willie
Nem? Ide kepzelj egy csodalkozo fejet.
new orl
Elképzeltem, de irreleváns. Én nem kertelek, nekünk ezzel a kerettel már kellett volna nyerni AFC-t. Szerintem inkább a támadók miatt nem nyertünk, mint a védők miatt az évek többségében. Ők jóval nagyobbat esnek teljesítményben, a D# pedig - tavalyi playoffot kivéve - felszállóágban jön meg oda.

Nekünk a brutál keret saját draft, minimális a pluszbefektetés. De a mélység ahhoz kell, hogy a Pats-szintű csapatokkal felvegyük a versenyt.

A mai ligában bivaly O és kiegyensúlyozott D nélkül nincs eredmény, egyik egység sem elég a végső sikerhez. BB miatt pedig zárul az ablak
Fast Willie
Ok elvesztem, mert szerintem is az O hagyta cserben a szurkolokat. AFC dontoben szinte minden evben, felet megnyerni es SB is elvarhato lett volna. A Pats legyozesehez az oreg eszen kellene tuljarni ( de o sem varazslo es nem lehetett volna termeszetes hogy gyengebb kerettel kerdes nelkul nyerjen ellenetek ) es nem pedig 2x-3x jobb keretet kerni az Angyalkatol.
new orl
Ehh....a Pats leveréséhez kell egy jó rendszerrel müködő, óraölő, de nagy játékokban is clutch Offense. Kiegyensúlyozott, higgadt QB- val és bevállalós, variáló OC-vel (meggyőződésem, hogy az Andy Reid iskola ellen ezért is szenvednek, még akkor is, amikor jobb védelmük volt, mint a mostani). Másrészt egy egy erős D, aminek kellemetlen a stìlusa, mert sok trapet használ, rengeteg gyors downhill emberrel, és nyírja a flatzónákat. Persze a koord itt is észnél kell legyen, agyba-főbe - eddig az évig - nem blitzelhette Bradyt, idén valahogy Tommyboy ezt nem bünteti. Nem kell elit def, de jól szerelő emberek kellenek a kevés kontakt utáni yard elkerüléséhez. A brutál DL sztem nem alapfeltétel, azt az RPO/quick release elveszi úgyis, de a falnak azért zavarnia tudni kell és ölni a futókat. Nem könnyű, mert Gronkra is kell egy ember (Myles Jack, Bobby Wagner, TJ Ward, Eagles LB-k talán, akik eddig megoldották). Nekünk Shazier lenne, sztem a Def jelen formájában vele jó esélyünk lenne, de coachinggal és Burnett feljavulásával nem lehetetlen.

Az NFC-sekhez megint más a recept, majd leírom, ha odaérünk. Panthersnél kb éreztem, h mi kell és nagyrészt bejött...😁
Fast Willie
elkezdtunk ugralni mint indian a parazson. 😊
Az hogy hogy lehet legyozni a Pats-et egy perce meg a melysegen mult. Keretileg.

Amirol most irsz az mas beszelgetes es a ti O-teknek meg meginkabb megallithatatlanak kellett volna lennie.
new orl
Istenem...nekünk sem defensünk nem volt, sem edzői stábunk ehhez. Most van egy mély keretünk - főleg Def-ben - és Haleyhez képest egy sokkal inkább rendszerben gondolkodó, ütemjátékokra építő OC.

Igen, szerintem Haley volt az oka a támadóegység utolsó két évének, és igen, tudom, hogy Tomlin kevés Bill ellen - mint mindenki, Tom Coughlin kivételével, csak ő meg nem jut el odáig (a tavalyi Eagles mastermind coaching staff egy évtizedben egyszer jön össze kb) - ezért kellenek a kiegyenlítő koordinátorok.

A mély keret a meneteléshez kell, nem csak a Pats ellen.
Fast Willie
Istened...A keretrol beszeltunk. Az oreg nem legyozhetetlen es nem nyernek minden evben, sot kilenszer sem egy evtizedben ( de meg kettoben sem ).

A legegeszsegesebb garda voltatok tavaly, a kezdotok a legjobb keretileg es ebbol nem ordoglakat feloldasa hogy az edzoi garda volt keves. A SBhoz 3 meccs kellett volna es a Jags ellen mind a D mind az O nyerhetett volna kulon-kulon es 2-3 dologra kellett volna figyelni a baj minimalizalasara. Olvassd el az itt leirt elozetesen ki mit var/csinalna. Csak az osszes dolog lett szar, de ez elofordul. A lenyeg nem csak az oregtol sikerul kikapni.

Iden nem a NE lesz a bajnok 😊
new orl
Én nem is a tavalyról beszélek, hanem az előtte évekről. A tavalyi egy elbaszott anomália volt, főként Tomlin nyakába varrom, meg Butlerébe, de ott nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy Sacit nem tudtuk hogyan kellene pótolni.

Meddő vita, úgy látom, mert szerintem Haley első évei rendben voltak (a Broncos elleni PO meccs nekem a fénypontja), de az utolsó kettő - függetlenül a Jax meccstől - nem.
Fast Willie
Nem csak tavaly, de arra emlekszem hogy ti voltatok a legegeszsegesebbek es bizony azt meg kellett volna lovagolni.
Amugy evek ota a tietek a legjobb O keret es a D nem rosszabb mint a szoba joheto ellenfelek akik az O hatan akarnak nyerni. A NE-re ez mindenkeppen igaz es hasonlitani sem erdemes sem az eredmenyt sem a jatek menetet/ elkepzelest/ tudatossagot/ reagalast az ellenfelekre.
new orl
Hiába voltunk tavaly a legegészségesebbek, ha pont a védelem agya esett ki. És igen Butz sara, hogy nem tudott változtatni ezen szezon közben, de nézd meg pl. a Philly def-et hogyan szenved ebben az évben.

Tény, hogy nem egy emberre szabadott volna építkezni, ezt idén talán túlhaladjuk. Watt és Heyward kiesése idén is halálos lenne, de vedd ki Donaldot a Ramsből vagy Griffent a Vikinsból és láthatod, hogy jó sok minden szarul fog működni... (Egyébként, ha Gronk kiesik a Pats-ből azt tudják pótolni vagy nem, nyernek vagy nem? Többször igen, mint nem.)
Fast Willie
Nem lenne halalos ha kiesne Watt vagy Heyward. Rosszabb igen. Donald a liga legjobbja, de nem rogyna ossze a Rams.
A sasok D-e nem a szarnyalas alapja volt. Ha AB kiesik nem lehetne gond, rosszabb lesz persze. A Sas-NE egy D mentes utkozet volt vagy mondjuk ugy hogy az O-k dominaltak. Csak ez kellett volna nektek is es Saci nem osztott-szorzott volna, persze jobb ha lett volna.
new orl
Mindennel nem értek egyet, de ma már sokakkal nem találtam a szót, úgyhogy hagyom is.

A Rams D Donalddal is ég, mégis elbírják egy jó O és a coaching miatt: ugye ez egy közös pont?
több mint 5 éve
new orl Baltimore Ravens 610
A conterderséghez: a kezdőt tekintve az elmúlt három évben tehetség alapján TOP3 keretünk volt ligaszinten. A mélység viszont kulcsposztokon hiányzott, nem volt utánpótlás, nem tudtunk megfizetni értelmes peremembereket. Ebből az következett, hogy az edzőknek, főleg a pozíciós edzőknek nagyobb hangsúlyt kellett fektetniük a fejlesztésbe.

Fast Willie
Egesz egyszeruen el vagytok kenyeztetve es kesz. A legtobb csapatban ligaszinten a kezdo piszok hianyos jo jatekosokat nezve es nem melysegrol almodoznak. Vannak csapatok ahol lehetne mondani hogy van melyseg, de valojaban egyforma ( kozepes ) a kezdo es a csereje is.
Tavaly igazan ( NFL szinten ) serules nelkul toltatok, az O-ben egyenileg es csapatreszenkent is Top3 (4) kiveve a TE posztot.


A csoportban a masik 3 gardabol osszeszedve ezeket es ABC-ben felsorolva nehogy elfogultsaggal vadoljon valaki: | Green........................................................es kesz |
new orl
Jó hát nem is velük kínlódunk...
Fast Willie
Nem? Ide kepzelj egy csodalkozo fejet.
new orl
Elképzeltem, de irreleváns. Én nem kertelek, nekünk ezzel a kerettel már kellett volna nyerni AFC-t. Szerintem inkább a támadók miatt nem nyertünk, mint a védők miatt az évek többségében. Ők jóval nagyobbat esnek teljesítményben, a D# pedig - tavalyi playoffot kivéve - felszállóágban jön meg oda.

Nekünk a brutál keret saját draft, minimális a pluszbefektetés. De a mélység ahhoz kell, hogy a Pats-szintű csapatokkal felvegyük a versenyt.

A mai ligában bivaly O és kiegyensúlyozott D nélkül nincs eredmény, egyik egység sem elég a végső sikerhez. BB miatt pedig zárul az ablak
Fast Willie
Ok elvesztem, mert szerintem is az O hagyta cserben a szurkolokat. AFC dontoben szinte minden evben, felet megnyerni es SB is elvarhato lett volna. A Pats legyozesehez az oreg eszen kellene tuljarni ( de o sem varazslo es nem lehetett volna termeszetes hogy gyengebb kerettel kerdes nelkul nyerjen ellenetek ) es nem pedig 2x-3x jobb keretet kerni az Angyalkatol.
new orl
Ehh....a Pats leveréséhez kell egy jó rendszerrel müködő, óraölő, de nagy játékokban is clutch Offense. Kiegyensúlyozott, higgadt QB- val és bevállalós, variáló OC-vel (meggyőződésem, hogy az Andy Reid iskola ellen ezért is szenvednek, még akkor is, amikor jobb védelmük volt, mint a mostani). Másrészt egy egy erős D, aminek kellemetlen a stìlusa, mert sok trapet használ, rengeteg gyors downhill emberrel, és nyírja a flatzónákat. Persze a koord itt is észnél kell legyen, agyba-főbe - eddig az évig - nem blitzelhette Bradyt, idén valahogy Tommyboy ezt nem bünteti. Nem kell elit def, de jól szerelő emberek kellenek a kevés kontakt utáni yard elkerüléséhez. A brutál DL sztem nem alapfeltétel, azt az RPO/quick release elveszi úgyis, de a falnak azért zavarnia tudni kell és ölni a futókat. Nem könnyű, mert Gronkra is kell egy ember (Myles Jack, Bobby Wagner, TJ Ward, Eagles LB-k talán, akik eddig megoldották). Nekünk Shazier lenne, sztem a Def jelen formájában vele jó esélyünk lenne, de coachinggal és Burnett feljavulásával nem lehetetlen.

Az NFC-sekhez megint más a recept, majd leírom, ha odaérünk. Panthersnél kb éreztem, h mi kell és nagyrészt bejött...😁
Fast Willie
elkezdtunk ugralni mint indian a parazson. 😊
Az hogy hogy lehet legyozni a Pats-et egy perce meg a melysegen mult. Keretileg.

Amirol most irsz az mas beszelgetes es a ti O-teknek meg meginkabb megallithatatlanak kellett volna lennie.
new orl
Istenem...nekünk sem defensünk nem volt, sem edzői stábunk ehhez. Most van egy mély keretünk - főleg Def-ben - és Haleyhez képest egy sokkal inkább rendszerben gondolkodó, ütemjátékokra építő OC.

Igen, szerintem Haley volt az oka a támadóegység utolsó két évének, és igen, tudom, hogy Tomlin kevés Bill ellen - mint mindenki, Tom Coughlin kivételével, csak ő meg nem jut el odáig (a tavalyi Eagles mastermind coaching staff egy évtizedben egyszer jön össze kb) - ezért kellenek a kiegyenlítő koordinátorok.

A mély keret a meneteléshez kell, nem csak a Pats ellen.
Fast Willie
Istened...A keretrol beszeltunk. Az oreg nem legyozhetetlen es nem nyernek minden evben, sot kilenszer sem egy evtizedben ( de meg kettoben sem ).

A legegeszsegesebb garda voltatok tavaly, a kezdotok a legjobb keretileg es ebbol nem ordoglakat feloldasa hogy az edzoi garda volt keves. A SBhoz 3 meccs kellett volna es a Jags ellen mind a D mind az O nyerhetett volna kulon-kulon es 2-3 dologra kellett volna figyelni a baj minimalizalasara. Olvassd el az itt leirt elozetesen ki mit var/csinalna. Csak az osszes dolog lett szar, de ez elofordul. A lenyeg nem csak az oregtol sikerul kikapni.

Iden nem a NE lesz a bajnok 😊
new orl
Én nem is a tavalyról beszélek, hanem az előtte évekről. A tavalyi egy elbaszott anomália volt, főként Tomlin nyakába varrom, meg Butlerébe, de ott nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy Sacit nem tudtuk hogyan kellene pótolni.

Meddő vita, úgy látom, mert szerintem Haley első évei rendben voltak (a Broncos elleni PO meccs nekem a fénypontja), de az utolsó kettő - függetlenül a Jax meccstől - nem.
Fast Willie
Nem csak tavaly, de arra emlekszem hogy ti voltatok a legegeszsegesebbek es bizony azt meg kellett volna lovagolni.
Amugy evek ota a tietek a legjobb O keret es a D nem rosszabb mint a szoba joheto ellenfelek akik az O hatan akarnak nyerni. A NE-re ez mindenkeppen igaz es hasonlitani sem erdemes sem az eredmenyt sem a jatek menetet/ elkepzelest/ tudatossagot/ reagalast az ellenfelekre.
new orl
Hiába voltunk tavaly a legegészségesebbek, ha pont a védelem agya esett ki. És igen Butz sara, hogy nem tudott változtatni ezen szezon közben, de nézd meg pl. a Philly def-et hogyan szenved ebben az évben.

Tény, hogy nem egy emberre szabadott volna építkezni, ezt idén talán túlhaladjuk. Watt és Heyward kiesése idén is halálos lenne, de vedd ki Donaldot a Ramsből vagy Griffent a Vikinsból és láthatod, hogy jó sok minden szarul fog működni... (Egyébként, ha Gronk kiesik a Pats-ből azt tudják pótolni vagy nem, nyernek vagy nem? Többször igen, mint nem.)
Fast Willie
Nem lenne halalos ha kiesne Watt vagy Heyward. Rosszabb igen. Donald a liga legjobbja, de nem rogyna ossze a Rams.
A sasok D-e nem a szarnyalas alapja volt. Ha AB kiesik nem lehetne gond, rosszabb lesz persze. A Sas-NE egy D mentes utkozet volt vagy mondjuk ugy hogy az O-k dominaltak. Csak ez kellett volna nektek is es Saci nem osztott-szorzott volna, persze jobb ha lett volna.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 660
Az, hogy régen 16 meg 17 pontokkal meccseket tudtunk nyerni, az ma szerintem szinte lehetetlen, de ez igaz a liga összes csapatára. Az akkori tendenciák megváltoztak. Akkor egy erős védelemmel bajnokságot lehetett nyerni. Most egy széles spektrumú, jól variálható offense-el könnyebb bajnokságot nyerni. Legalább is a jelenlegi viszonyok ezt mutatják (lásd: KC, NO, RAMS, tavaly Philly) Ezeket az offenseket szinte lehetetlen megfogni. Nem hiába van annyi pont. Továbbá én most nem látok egy olyan védelmet sem, amely annyira dominálnak, hogy ezeket a támadóalakulatokat leradírozná. A foci felgyorsult, és a szabályváltoztatások is mind a támadófocinak kedveznek. "This is football Evolution" 😃 Mondom ezt úgy, hogy egy Polamalu, Harrison, Farrior, Foote, Hampton, A. Smith miatt szerettem bele ebbe a sportba.
robson
Hát pedig a tavalyi PO-ban 10 és 15 ponttal is nyertek meccset (Jax és Eagles). De ha azt nézed hogy némely vesztes csapatok mennyit hoztak össze 3-7-10-13-14, akkor azért látszik hogy volt jópár meccs, amit kevés ponttal is meg lehetett (volna) nyerni.
Jan
Elit defenssel, mert tavaly pont az a két def elit volt.
Fast Willie
Hát ez az, pontosan ezt mondom évek óta, hogy egy ligaelit O-t sokkal könnyebb kizökkenteni, mint egy elit D-t. Ezért sajnálom egy kicsit hogy elmentünk ilyen passzb.zi irányba, és mindenki az O-től várja a csodát, miközben alap hogy még mindig egy elit D-re lehet építeni egy PO runt, mi meg ilyen középszar védelemmel karistolunk vagy 5-6 éve.

Ha egy elit passz O garancia lenne a sikerre, akkor P.Manningnek 10 gyűrűje lenne.
Jan
Most melyik D elit? A Panthersnek - akik jó állománnyal és 3 kifejezetten ligaelit LB-vel bírnak - most pakoltunk fel 52 (!) pontot...
Fast Willie
Elsősorban és legfőképp az a D elit, amelyik úgy kb 17-18 pts/g alatt átlagol egy szezonban.

Másodsorban vehetjük azt is, amelyik több pontot enged, (mondjuk 20pts/g) de mellette szerez egy csomó labdát, amiből részben pontot írnak fel, részben short fieldet adnak az O-nak. Ez még elmegy elitnek.

A többi csak mókusvakítás. A meccset pontra játsszák, kevés pontot kell engedni. Minél kevesebb pontot enged, annál jobb a D.
Jan
Tehát 10 hét után akkor a Titans, Ravens, Cowboys és Redskins. Összesítve van is 19-17-es mérlegük.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 4 923 — Steelers fan
Az, hogy régen 16 meg 17 pontokkal meccseket tudtunk nyerni, az ma szerintem szinte lehetetlen, de ez igaz a liga összes csapatára. Az akkori tendenciák megváltoztak. Akkor egy erős védelemmel bajnokságot lehetett nyerni. Most egy széles spektrumú, jól variálható offense-el könnyebb bajnokságot nyerni. Legalább is a jelenlegi viszonyok ezt mutatják (lásd: KC, NO, RAMS, tavaly Philly) Ezeket az offenseket szinte lehetetlen megfogni. Nem hiába van annyi pont. Továbbá én most nem látok egy olyan védelmet sem, amely annyira dominálnak, hogy ezeket a támadóalakulatokat leradírozná. A foci felgyorsult, és a szabályváltoztatások is mind a támadófocinak kedveznek. "This is football Evolution" 😃 Mondom ezt úgy, hogy egy Polamalu, Harrison, Farrior, Foote, Hampton, A. Smith miatt szerettem bele ebbe a sportba.
robson
Hát pedig a tavalyi PO-ban 10 és 15 ponttal is nyertek meccset (Jax és Eagles). De ha azt nézed hogy némely vesztes csapatok mennyit hoztak össze 3-7-10-13-14, akkor azért látszik hogy volt jópár meccs, amit kevés ponttal is meg lehetett (volna) nyerni.
Jan
Elit defenssel, mert tavaly pont az a két def elit volt.
Fast Willie
Hát ez az, pontosan ezt mondom évek óta, hogy egy ligaelit O-t sokkal könnyebb kizökkenteni, mint egy elit D-t. Ezért sajnálom egy kicsit hogy elmentünk ilyen passzb.zi irányba, és mindenki az O-től várja a csodát, miközben alap hogy még mindig egy elit D-re lehet építeni egy PO runt, mi meg ilyen középszar védelemmel karistolunk vagy 5-6 éve.

Ha egy elit passz O garancia lenne a sikerre, akkor P.Manningnek 10 gyűrűje lenne.
Jan
Most melyik D elit? A Panthersnek - akik jó állománnyal és 3 kifejezetten ligaelit LB-vel bírnak - most pakoltunk fel 52 (!) pontot...
Fast Willie
Elsősorban és legfőképp az a D elit, amelyik úgy kb 17-18 pts/g alatt átlagol egy szezonban.

Másodsorban vehetjük azt is, amelyik több pontot enged, (mondjuk 20pts/g) de mellette szerez egy csomó labdát, amiből részben pontot írnak fel, részben short fieldet adnak az O-nak. Ez még elmegy elitnek.

A többi csak mókusvakítás. A meccset pontra játsszák, kevés pontot kell engedni. Minél kevesebb pontot enged, annál jobb a D.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 660
Az, hogy régen 16 meg 17 pontokkal meccseket tudtunk nyerni, az ma szerintem szinte lehetetlen, de ez igaz a liga összes csapatára. Az akkori tendenciák megváltoztak. Akkor egy erős védelemmel bajnokságot lehetett nyerni. Most egy széles spektrumú, jól variálható offense-el könnyebb bajnokságot nyerni. Legalább is a jelenlegi viszonyok ezt mutatják (lásd: KC, NO, RAMS, tavaly Philly) Ezeket az offenseket szinte lehetetlen megfogni. Nem hiába van annyi pont. Továbbá én most nem látok egy olyan védelmet sem, amely annyira dominálnak, hogy ezeket a támadóalakulatokat leradírozná. A foci felgyorsult, és a szabályváltoztatások is mind a támadófocinak kedveznek. "This is football Evolution" 😃 Mondom ezt úgy, hogy egy Polamalu, Harrison, Farrior, Foote, Hampton, A. Smith miatt szerettem bele ebbe a sportba.
robson
Hát pedig a tavalyi PO-ban 10 és 15 ponttal is nyertek meccset (Jax és Eagles). De ha azt nézed hogy némely vesztes csapatok mennyit hoztak össze 3-7-10-13-14, akkor azért látszik hogy volt jópár meccs, amit kevés ponttal is meg lehetett (volna) nyerni.
Jan
Elit defenssel, mert tavaly pont az a két def elit volt.
Fast Willie
Hát ez az, pontosan ezt mondom évek óta, hogy egy ligaelit O-t sokkal könnyebb kizökkenteni, mint egy elit D-t. Ezért sajnálom egy kicsit hogy elmentünk ilyen passzb.zi irányba, és mindenki az O-től várja a csodát, miközben alap hogy még mindig egy elit D-re lehet építeni egy PO runt, mi meg ilyen középszar védelemmel karistolunk vagy 5-6 éve.

Ha egy elit passz O garancia lenne a sikerre, akkor P.Manningnek 10 gyűrűje lenne.
Jan
Most melyik D elit? A Panthersnek - akik jó állománnyal és 3 kifejezetten ligaelit LB-vel bírnak - most pakoltunk fel 52 (!) pontot...
Fast Willie
Egyébként szerintem egy kiegyenlített keret és két erős (átlag feletti) csapategység többet számít, mint egy elit egység. Kettőt meg nagy mákkal - újoncokkal - tudsz építeni.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 660
Az, hogy régen 16 meg 17 pontokkal meccseket tudtunk nyerni, az ma szerintem szinte lehetetlen, de ez igaz a liga összes csapatára. Az akkori tendenciák megváltoztak. Akkor egy erős védelemmel bajnokságot lehetett nyerni. Most egy széles spektrumú, jól variálható offense-el könnyebb bajnokságot nyerni. Legalább is a jelenlegi viszonyok ezt mutatják (lásd: KC, NO, RAMS, tavaly Philly) Ezeket az offenseket szinte lehetetlen megfogni. Nem hiába van annyi pont. Továbbá én most nem látok egy olyan védelmet sem, amely annyira dominálnak, hogy ezeket a támadóalakulatokat leradírozná. A foci felgyorsult, és a szabályváltoztatások is mind a támadófocinak kedveznek. "This is football Evolution" 😃 Mondom ezt úgy, hogy egy Polamalu, Harrison, Farrior, Foote, Hampton, A. Smith miatt szerettem bele ebbe a sportba.
robson
Hát pedig a tavalyi PO-ban 10 és 15 ponttal is nyertek meccset (Jax és Eagles). De ha azt nézed hogy némely vesztes csapatok mennyit hoztak össze 3-7-10-13-14, akkor azért látszik hogy volt jópár meccs, amit kevés ponttal is meg lehetett (volna) nyerni.
Jan
Elit defenssel, mert tavaly pont az a két def elit volt.
Fast Willie
Hát ez az, pontosan ezt mondom évek óta, hogy egy ligaelit O-t sokkal könnyebb kizökkenteni, mint egy elit D-t. Ezért sajnálom egy kicsit hogy elmentünk ilyen passzb.zi irányba, és mindenki az O-től várja a csodát, miközben alap hogy még mindig egy elit D-re lehet építeni egy PO runt, mi meg ilyen középszar védelemmel karistolunk vagy 5-6 éve.

Ha egy elit passz O garancia lenne a sikerre, akkor P.Manningnek 10 gyűrűje lenne.
Jan
Most melyik D elit? A Panthersnek - akik jó állománnyal és 3 kifejezetten ligaelit LB-vel bírnak - most pakoltunk fel 52 (!) pontot...
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 4 923 — Steelers fan
Az, hogy régen 16 meg 17 pontokkal meccseket tudtunk nyerni, az ma szerintem szinte lehetetlen, de ez igaz a liga összes csapatára. Az akkori tendenciák megváltoztak. Akkor egy erős védelemmel bajnokságot lehetett nyerni. Most egy széles spektrumú, jól variálható offense-el könnyebb bajnokságot nyerni. Legalább is a jelenlegi viszonyok ezt mutatják (lásd: KC, NO, RAMS, tavaly Philly) Ezeket az offenseket szinte lehetetlen megfogni. Nem hiába van annyi pont. Továbbá én most nem látok egy olyan védelmet sem, amely annyira dominálnak, hogy ezeket a támadóalakulatokat leradírozná. A foci felgyorsult, és a szabályváltoztatások is mind a támadófocinak kedveznek. "This is football Evolution" 😃 Mondom ezt úgy, hogy egy Polamalu, Harrison, Farrior, Foote, Hampton, A. Smith miatt szerettem bele ebbe a sportba.
robson
Hát pedig a tavalyi PO-ban 10 és 15 ponttal is nyertek meccset (Jax és Eagles). De ha azt nézed hogy némely vesztes csapatok mennyit hoztak össze 3-7-10-13-14, akkor azért látszik hogy volt jópár meccs, amit kevés ponttal is meg lehetett (volna) nyerni.
Jan
Elit defenssel, mert tavaly pont az a két def elit volt.
Fast Willie
Hát ez az, pontosan ezt mondom évek óta, hogy egy ligaelit O-t sokkal könnyebb kizökkenteni, mint egy elit D-t. Ezért sajnálom egy kicsit hogy elmentünk ilyen passzb.zi irányba, és mindenki az O-től várja a csodát, miközben alap hogy még mindig egy elit D-re lehet építeni egy PO runt, mi meg ilyen középszar védelemmel karistolunk vagy 5-6 éve.

Ha egy elit passz O garancia lenne a sikerre, akkor P.Manningnek 10 gyűrűje lenne.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 660
Egyébként no....az megvan, hogy idén 14,5 millát spóroltunk és ugye a szerződések kapcsán azzal számoltunk, hogy Bell jövőre itt lesz. Vagyis csak az előbbi össszeg cirka felét kell bedobjuk, hogy rábasszunk egy frencsi taget. Ha Rooneynak van humora, akkor ezen elgondolkodik....legyen már kicsit rossz éjszakája legalább a rapper gyereknek... 😊)))))
Klemó
Pont ezen gondolkodtam én is, a tervezett költségvetéshez képest nem lenne túl drága újra tag-elni. Ésszerűség is van benne, mert nem megy el bosszúból egy konkurens csapathoz. Újra kiüli, és lassan vissza is vonulhat. Ha minket nem, akkor legalább mást sem erősít. Persze ekkora összeget jobban is el lehet költeni, de nem lehetetlen hogy lesz még folytatása az ügynek.
bcsarli
Pont az ilyen gondolkodas olne Meg a csapatot. Mert ketszer is meggondolna egy draftolt jatekos. Vagy akar it levo is hogy alair e ide. Szoval meglehet tenni, de ez Mar akkor egyertelmu uzenet lenne hogy milyen is ez a franchise.

Ott Mar nem lehetne bellre kenni, hogy o a szemet stb, mint most es a szurkolo is folszolalnanak az ujabb le nem zart ugyre. Es hogy csak kibaszni akart a csapat vele. Azt Mar nem lehetne itt jol eladni.

De amugy Meg bell is akkor visszakapna a penzt, Amit iden nem keresett Meg.

A trade Meg nem opcio amig ala nem irna a csapathoz. Mert ugyanugy nem elcserelheto might nem a csapat tagja.
gabistar
Komolyan kérdezem: szerinted normális, hogy egy játékos szándékosan kijátssza a csapat jogi lehetőségeit és jobban is járjon? Sztem igenis egy FO-nak keménykezűnek kell lennie, főleg olyan helyzetben, amikor az ügynök zsarolással akarja kikényszerìteni a nagy zsét. Különösen olyan játékosnál, aki már vétett - nem egyszer - a liga szabályai ellen.

Nem érdekel Bell sorsa, h őszinte legyek, de a vezetők helyében perre mennék és kérném, h függesszék fel, amìg nem tisztázott, hogy a csapat ésszerű feltételekkel még leláncolhatja-e mégegyszer. Az neki nagyon szopó, de precedens jellegű üzenet lenne és a liga érdeke is sztem ez, hogy a saját szabályaik ne legyenek nevetség tárgyai. Egyben jelzés lehet a többi owner felé is...
Fast Willie
Szoval van egy draftolt jatekosod. Aki kap x osszeget. Kiderul hogy as egyik legjobb a ligaban. De Te mint tulajdonkeppen es csapat nem tudsz vele megeggyezni es hosszu tavu szerzodest kotni.

De cserebe ketszer tageled magadhoz lancolod. Ezek utan Meg Meg Te mint csapat lennel felhaborodva, hogy nem egyeztetek Meg, de Te tudod a teggel zsarolni. Es ket evig Meg is tetted. Szoval a jatekos nem Kell neked, de elengedni sem akarod.

Es hiaba mondta vagjak ki ha nem tudnak megeggyezni 2x. De nem a csapat el a masodik taggel. O neki egy lehetosege van. Holdout. Mert egyszer adatik Meg vagy egyszer sem a jatekos eleteben, hogy tesztelje a piacot.

De nem tudja mert Kell is Meg nem is. Szoval ne csak as fo fejevel gondolkozzunk. Mert ketszer fel van. Es en mint jatekost nezem. Nem csak azt hogy mi a Jo csak a Steelers nek. Ket oldala van mindennek.

Es korabban nem is volt ennyi tagre lehetoseg. Ha Meg holdout gond ward is csinalta nagyobb penzert. De o akkor Mar nem volt csucsformaban. Igy megegyeztek. Alan fanaca is elment mert a pit nem akart tudott Jo penzt adni neki. volt baj belole nem, mert elengedtek. Az Amit most megtehetnek ennyi taggel minden draftolt jatekos Ellen szolhatna kb.

Mert hiaba nyujtoty elit szintet megsem kapja meg as elit penzt. Szoval orulhet a csapat hogy 2 tagre volt lehetosege. En egy taget engednek es annyi.

Mert a tag zsarolassal magadhoz kotes. Hiaba szepiti barki. A jatekos akarata ellenere itt jatszik vagy sehol. Szoval igy gondolom. Es hogy a pit et zsarolja. Vicces. Mondta NE tageljek. Hanem engedjek El vagy ez lesz. Jobb Lett volna halgatni ra vagy megfizetni. Vagy elengedni. Pit valasztotta ezt. O Meg a legalis holdout ot. Ez van.
gabistar
Szerinted akkor jófejségből nem kellett volna tagelni? Ha aláírt volna valamelyik riválishoz, akkor nem úsznánk meg 100 oldal alatt a hozzászólásaidat 😊 Tehát mindenkire nézve jó döntést hozott a vezetőség (ide képzelj el egy nyelvkiöltős smileyt)
több mint 5 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Srácok! Zsaroljon már meg engem is valaki úgy, hogy két év alatt keressek garantált 25 millió dollárt. Ne, inkább ne, ne basszatok ki velem ennyire!
Szokol
Srácok! Zsaroljon már meg engem is valaki úgy, hogy két év alatt keressek garantált 25 millió dollárt. Ne, inkább ne, ne basszatok ki velem ennyire!
Szokol
Nem tudom honnan jön ez a legenda? Igen is jól meg volt fizetve nálunk a posztjához képest. Olyan szerződést amit ő akart egyetlen komoly csapat sem adhatott volna meg neki. Ő nem Gurley, és nem fog olyan szerződést kapni.

Steelers fan
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 660
Az, hogy régen 16 meg 17 pontokkal meccseket tudtunk nyerni, az ma szerintem szinte lehetetlen, de ez igaz a liga összes csapatára. Az akkori tendenciák megváltoztak. Akkor egy erős védelemmel bajnokságot lehetett nyerni. Most egy széles spektrumú, jól variálható offense-el könnyebb bajnokságot nyerni. Legalább is a jelenlegi viszonyok ezt mutatják (lásd: KC, NO, RAMS, tavaly Philly) Ezeket az offenseket szinte lehetetlen megfogni. Nem hiába van annyi pont. Továbbá én most nem látok egy olyan védelmet sem, amely annyira dominálnak, hogy ezeket a támadóalakulatokat leradírozná. A foci felgyorsult, és a szabályváltoztatások is mind a támadófocinak kedveznek. "This is football Evolution" 😃 Mondom ezt úgy, hogy egy Polamalu, Harrison, Farrior, Foote, Hampton, A. Smith miatt szerettem bele ebbe a sportba.
robson
Hát pedig a tavalyi PO-ban 10 és 15 ponttal is nyertek meccset (Jax és Eagles). De ha azt nézed hogy némely vesztes csapatok mennyit hoztak össze 3-7-10-13-14, akkor azért látszik hogy volt jópár meccs, amit kevés ponttal is meg lehetett (volna) nyerni.
Jan
Elit defenssel, mert tavaly pont az a két def elit volt.

Igen és egy elit Pats O mennyi pontot rakott fel az Eaglesnek?

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 660
Az, hogy régen 16 meg 17 pontokkal meccseket tudtunk nyerni, az ma szerintem szinte lehetetlen, de ez igaz a liga összes csapatára. Az akkori tendenciák megváltoztak. Akkor egy erős védelemmel bajnokságot lehetett nyerni. Most egy széles spektrumú, jól variálható offense-el könnyebb bajnokságot nyerni. Legalább is a jelenlegi viszonyok ezt mutatják (lásd: KC, NO, RAMS, tavaly Philly) Ezeket az offenseket szinte lehetetlen megfogni. Nem hiába van annyi pont. Továbbá én most nem látok egy olyan védelmet sem, amely annyira dominálnak, hogy ezeket a támadóalakulatokat leradírozná. A foci felgyorsult, és a szabályváltoztatások is mind a támadófocinak kedveznek. "This is football Evolution" 😃 Mondom ezt úgy, hogy egy Polamalu, Harrison, Farrior, Foote, Hampton, A. Smith miatt szerettem bele ebbe a sportba.
robson
Igen egy Steel Curtain mellett elég volt 20 pont környéke, most kb 25 azért kellene mondjuk egy Saints, Rams és KC ellen.

A korábbi érában egyértelműen a def vitte a csapatot - általában és a playoff úton is -, ők nyerték az egyik SB-t, a másikban kitartottak és persze végül az O lezárta, de a GB elleni bukásban is az játszott nagyobb szerepet, hogy nem tudták jobban limitálni Rodgerst, mert az ő feladatuk volt a meccs megoldása.

A jeleglegi helyzetben már az Offense-től várom el, hogy pakolgasson fel nehezebb ellenfeleknek is pontokat. (Ne a Haley-féle átlag 18-at, mert azzal kitörölhetjük.)

Egyébként nekem az offenssel nem is elsősorban a pontmennyiség volt a bajom Toddnál, hanem az órahasználat, a hosszú drive-ok hiánya, a kontrollált játékok és meccs irányításának az elvesztése (nyilván a Jax kivétel). Pats ellen pl. hány értelmes drivunk volt PO-ban? (A Jesse James-féle vitatott elkapásos meccsen éreztem ellenük egyedül, hogy TUDATOSAK vagyunk, nem esetlegesek.) Fichtnernél én már több ilyen meccset láttam - ATL, CAR, BAL2.

Nagyon féloldalas csapatok vannak jelenleg, a védelemmel sokan szenvednek: Rams, KC, Pats, Saints, Eagles, hellyel-közzel a Panthers. Akinek kiegyensúlyozott a két egysége: Vikings. A Chargersből sokat nem láttam bevallom.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 4 923 — Steelers fan
Az, hogy régen 16 meg 17 pontokkal meccseket tudtunk nyerni, az ma szerintem szinte lehetetlen, de ez igaz a liga összes csapatára. Az akkori tendenciák megváltoztak. Akkor egy erős védelemmel bajnokságot lehetett nyerni. Most egy széles spektrumú, jól variálható offense-el könnyebb bajnokságot nyerni. Legalább is a jelenlegi viszonyok ezt mutatják (lásd: KC, NO, RAMS, tavaly Philly) Ezeket az offenseket szinte lehetetlen megfogni. Nem hiába van annyi pont. Továbbá én most nem látok egy olyan védelmet sem, amely annyira dominálnak, hogy ezeket a támadóalakulatokat leradírozná. A foci felgyorsult, és a szabályváltoztatások is mind a támadófocinak kedveznek. "This is football Evolution" 😃 Mondom ezt úgy, hogy egy Polamalu, Harrison, Farrior, Foote, Hampton, A. Smith miatt szerettem bele ebbe a sportba.
robson
Hát pedig a tavalyi PO-ban 10 és 15 ponttal is nyertek meccset (Jax és Eagles). De ha azt nézed hogy némely vesztes csapatok mennyit hoztak össze 3-7-10-13-14, akkor azért látszik hogy volt jópár meccs, amit kevés ponttal is meg lehetett (volna) nyerni.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 660
A conterderséghez: a kezdőt tekintve az elmúlt három évben tehetség alapján TOP3 keretünk volt ligaszinten. A mélység viszont kulcsposztokon hiányzott, nem volt utánpótlás, nem tudtunk megfizetni értelmes peremembereket. Ebből az következett, hogy az edzőknek, főleg a pozíciós edzőknek nagyobb hangsúlyt kellett fektetniük a fejlesztésbe.

Fast Willie
Egesz egyszeruen el vagytok kenyeztetve es kesz. A legtobb csapatban ligaszinten a kezdo piszok hianyos jo jatekosokat nezve es nem melysegrol almodoznak. Vannak csapatok ahol lehetne mondani hogy van melyseg, de valojaban egyforma ( kozepes ) a kezdo es a csereje is.
Tavaly igazan ( NFL szinten ) serules nelkul toltatok, az O-ben egyenileg es csapatreszenkent is Top3 (4) kiveve a TE posztot.


A csoportban a masik 3 gardabol osszeszedve ezeket es ABC-ben felsorolva nehogy elfogultsaggal vadoljon valaki: | Green........................................................es kesz |
new orl
Jó hát nem is velük kínlódunk...
Fast Willie
Nem? Ide kepzelj egy csodalkozo fejet.
new orl
Elképzeltem, de irreleváns. Én nem kertelek, nekünk ezzel a kerettel már kellett volna nyerni AFC-t. Szerintem inkább a támadók miatt nem nyertünk, mint a védők miatt az évek többségében. Ők jóval nagyobbat esnek teljesítményben, a D# pedig - tavalyi playoffot kivéve - felszállóágban jön meg oda.

Nekünk a brutál keret saját draft, minimális a pluszbefektetés. De a mélység ahhoz kell, hogy a Pats-szintű csapatokkal felvegyük a versenyt.

A mai ligában bivaly O és kiegyensúlyozott D nélkül nincs eredmény, egyik egység sem elég a végső sikerhez. BB miatt pedig zárul az ablak
Fast Willie
Ok elvesztem, mert szerintem is az O hagyta cserben a szurkolokat. AFC dontoben szinte minden evben, felet megnyerni es SB is elvarhato lett volna. A Pats legyozesehez az oreg eszen kellene tuljarni ( de o sem varazslo es nem lehetett volna termeszetes hogy gyengebb kerettel kerdes nelkul nyerjen ellenetek ) es nem pedig 2x-3x jobb keretet kerni az Angyalkatol.
new orl
Ehh....a Pats leveréséhez kell egy jó rendszerrel müködő, óraölő, de nagy játékokban is clutch Offense. Kiegyensúlyozott, higgadt QB- val és bevállalós, variáló OC-vel (meggyőződésem, hogy az Andy Reid iskola ellen ezért is szenvednek, még akkor is, amikor jobb védelmük volt, mint a mostani). Másrészt egy egy erős D, aminek kellemetlen a stìlusa, mert sok trapet használ, rengeteg gyors downhill emberrel, és nyírja a flatzónákat. Persze a koord itt is észnél kell legyen, agyba-főbe - eddig az évig - nem blitzelhette Bradyt, idén valahogy Tommyboy ezt nem bünteti. Nem kell elit def, de jól szerelő emberek kellenek a kevés kontakt utáni yard elkerüléséhez. A brutál DL sztem nem alapfeltétel, azt az RPO/quick release elveszi úgyis, de a falnak azért zavarnia tudni kell és ölni a futókat. Nem könnyű, mert Gronkra is kell egy ember (Myles Jack, Bobby Wagner, TJ Ward, Eagles LB-k talán, akik eddig megoldották). Nekünk Shazier lenne, sztem a Def jelen formájában vele jó esélyünk lenne, de coachinggal és Burnett feljavulásával nem lehetetlen.

Az NFC-sekhez megint más a recept, majd leírom, ha odaérünk. Panthersnél kb éreztem, h mi kell és nagyrészt bejött...😁
Fast Willie
elkezdtunk ugralni mint indian a parazson. 😊
Az hogy hogy lehet legyozni a Pats-et egy perce meg a melysegen mult. Keretileg.

Amirol most irsz az mas beszelgetes es a ti O-teknek meg meginkabb megallithatatlanak kellett volna lennie.
new orl
Istenem...nekünk sem defensünk nem volt, sem edzői stábunk ehhez. Most van egy mély keretünk - főleg Def-ben - és Haleyhez képest egy sokkal inkább rendszerben gondolkodó, ütemjátékokra építő OC.

Igen, szerintem Haley volt az oka a támadóegység utolsó két évének, és igen, tudom, hogy Tomlin kevés Bill ellen - mint mindenki, Tom Coughlin kivételével, csak ő meg nem jut el odáig (a tavalyi Eagles mastermind coaching staff egy évtizedben egyszer jön össze kb) - ezért kellenek a kiegyenlítő koordinátorok.

A mély keret a meneteléshez kell, nem csak a Pats ellen.
Fast Willie
Istened...A keretrol beszeltunk. Az oreg nem legyozhetetlen es nem nyernek minden evben, sot kilenszer sem egy evtizedben ( de meg kettoben sem ).

A legegeszsegesebb garda voltatok tavaly, a kezdotok a legjobb keretileg es ebbol nem ordoglakat feloldasa hogy az edzoi garda volt keves. A SBhoz 3 meccs kellett volna es a Jags ellen mind a D mind az O nyerhetett volna kulon-kulon es 2-3 dologra kellett volna figyelni a baj minimalizalasara. Olvassd el az itt leirt elozetesen ki mit var/csinalna. Csak az osszes dolog lett szar, de ez elofordul. A lenyeg nem csak az oregtol sikerul kikapni.

Iden nem a NE lesz a bajnok 😊
new orl
Én nem is a tavalyról beszélek, hanem az előtte évekről. A tavalyi egy elbaszott anomália volt, főként Tomlin nyakába varrom, meg Butlerébe, de ott nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy Sacit nem tudtuk hogyan kellene pótolni.

Meddő vita, úgy látom, mert szerintem Haley első évei rendben voltak (a Broncos elleni PO meccs nekem a fénypontja), de az utolsó kettő - függetlenül a Jax meccstől - nem.
Fast Willie
Nem csak tavaly, de arra emlekszem hogy ti voltatok a legegeszsegesebbek es bizony azt meg kellett volna lovagolni.
Amugy evek ota a tietek a legjobb O keret es a D nem rosszabb mint a szoba joheto ellenfelek akik az O hatan akarnak nyerni. A NE-re ez mindenkeppen igaz es hasonlitani sem erdemes sem az eredmenyt sem a jatek menetet/ elkepzelest/ tudatossagot/ reagalast az ellenfelekre.
new orl
Hiába voltunk tavaly a legegészségesebbek, ha pont a védelem agya esett ki. És igen Butz sara, hogy nem tudott változtatni ezen szezon közben, de nézd meg pl. a Philly def-et hogyan szenved ebben az évben.

Tény, hogy nem egy emberre szabadott volna építkezni, ezt idén talán túlhaladjuk. Watt és Heyward kiesése idén is halálos lenne, de vedd ki Donaldot a Ramsből vagy Griffent a Vikinsból és láthatod, hogy jó sok minden szarul fog működni... (Egyébként, ha Gronk kiesik a Pats-ből azt tudják pótolni vagy nem, nyernek vagy nem? Többször igen, mint nem.)
több mint 5 éve
robson Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 8 — robson
Az, hogy régen 16 meg 17 pontokkal meccseket tudtunk nyerni, az ma szerintem szinte lehetetlen, de ez igaz a liga összes csapatára. Az akkori tendenciák megváltoztak. Akkor egy erős védelemmel bajnokságot lehetett nyerni. Most egy széles spektrumú, jól variálható offense-el könnyebb bajnokságot nyerni. Legalább is a jelenlegi viszonyok ezt mutatják (lásd: KC, NO, RAMS, tavaly Philly) Ezeket az offenseket szinte lehetetlen megfogni. Nem hiába van annyi pont. Továbbá én most nem látok egy olyan védelmet sem, amely annyira dominálnak, hogy ezeket a támadóalakulatokat leradírozná. A foci felgyorsult, és a szabályváltoztatások is mind a támadófocinak kedveznek. "This is football Evolution" 😃 Mondom ezt úgy, hogy egy Polamalu, Harrison, Farrior, Foote, Hampton, A. Smith miatt szerettem bele ebbe a sportba.
több mint 5 éve
new orl Baltimore Ravens 610
A conterderséghez: a kezdőt tekintve az elmúlt három évben tehetség alapján TOP3 keretünk volt ligaszinten. A mélység viszont kulcsposztokon hiányzott, nem volt utánpótlás, nem tudtunk megfizetni értelmes peremembereket. Ebből az következett, hogy az edzőknek, főleg a pozíciós edzőknek nagyobb hangsúlyt kellett fektetniük a fejlesztésbe.

Fast Willie
Egesz egyszeruen el vagytok kenyeztetve es kesz. A legtobb csapatban ligaszinten a kezdo piszok hianyos jo jatekosokat nezve es nem melysegrol almodoznak. Vannak csapatok ahol lehetne mondani hogy van melyseg, de valojaban egyforma ( kozepes ) a kezdo es a csereje is.
Tavaly igazan ( NFL szinten ) serules nelkul toltatok, az O-ben egyenileg es csapatreszenkent is Top3 (4) kiveve a TE posztot.


A csoportban a masik 3 gardabol osszeszedve ezeket es ABC-ben felsorolva nehogy elfogultsaggal vadoljon valaki: | Green........................................................es kesz |
new orl
Jó hát nem is velük kínlódunk...
Fast Willie
Nem? Ide kepzelj egy csodalkozo fejet.
new orl
Elképzeltem, de irreleváns. Én nem kertelek, nekünk ezzel a kerettel már kellett volna nyerni AFC-t. Szerintem inkább a támadók miatt nem nyertünk, mint a védők miatt az évek többségében. Ők jóval nagyobbat esnek teljesítményben, a D# pedig - tavalyi playoffot kivéve - felszállóágban jön meg oda.

Nekünk a brutál keret saját draft, minimális a pluszbefektetés. De a mélység ahhoz kell, hogy a Pats-szintű csapatokkal felvegyük a versenyt.

A mai ligában bivaly O és kiegyensúlyozott D nélkül nincs eredmény, egyik egység sem elég a végső sikerhez. BB miatt pedig zárul az ablak
Fast Willie
Ok elvesztem, mert szerintem is az O hagyta cserben a szurkolokat. AFC dontoben szinte minden evben, felet megnyerni es SB is elvarhato lett volna. A Pats legyozesehez az oreg eszen kellene tuljarni ( de o sem varazslo es nem lehetett volna termeszetes hogy gyengebb kerettel kerdes nelkul nyerjen ellenetek ) es nem pedig 2x-3x jobb keretet kerni az Angyalkatol.
new orl
Ehh....a Pats leveréséhez kell egy jó rendszerrel müködő, óraölő, de nagy játékokban is clutch Offense. Kiegyensúlyozott, higgadt QB- val és bevállalós, variáló OC-vel (meggyőződésem, hogy az Andy Reid iskola ellen ezért is szenvednek, még akkor is, amikor jobb védelmük volt, mint a mostani). Másrészt egy egy erős D, aminek kellemetlen a stìlusa, mert sok trapet használ, rengeteg gyors downhill emberrel, és nyírja a flatzónákat. Persze a koord itt is észnél kell legyen, agyba-főbe - eddig az évig - nem blitzelhette Bradyt, idén valahogy Tommyboy ezt nem bünteti. Nem kell elit def, de jól szerelő emberek kellenek a kevés kontakt utáni yard elkerüléséhez. A brutál DL sztem nem alapfeltétel, azt az RPO/quick release elveszi úgyis, de a falnak azért zavarnia tudni kell és ölni a futókat. Nem könnyű, mert Gronkra is kell egy ember (Myles Jack, Bobby Wagner, TJ Ward, Eagles LB-k talán, akik eddig megoldották). Nekünk Shazier lenne, sztem a Def jelen formájában vele jó esélyünk lenne, de coachinggal és Burnett feljavulásával nem lehetetlen.

Az NFC-sekhez megint más a recept, majd leírom, ha odaérünk. Panthersnél kb éreztem, h mi kell és nagyrészt bejött...😁
Fast Willie
elkezdtunk ugralni mint indian a parazson. 😊
Az hogy hogy lehet legyozni a Pats-et egy perce meg a melysegen mult. Keretileg.

Amirol most irsz az mas beszelgetes es a ti O-teknek meg meginkabb megallithatatlanak kellett volna lennie.
new orl
Istenem...nekünk sem defensünk nem volt, sem edzői stábunk ehhez. Most van egy mély keretünk - főleg Def-ben - és Haleyhez képest egy sokkal inkább rendszerben gondolkodó, ütemjátékokra építő OC.

Igen, szerintem Haley volt az oka a támadóegység utolsó két évének, és igen, tudom, hogy Tomlin kevés Bill ellen - mint mindenki, Tom Coughlin kivételével, csak ő meg nem jut el odáig (a tavalyi Eagles mastermind coaching staff egy évtizedben egyszer jön össze kb) - ezért kellenek a kiegyenlítő koordinátorok.

A mély keret a meneteléshez kell, nem csak a Pats ellen.
Fast Willie
Istened...A keretrol beszeltunk. Az oreg nem legyozhetetlen es nem nyernek minden evben, sot kilenszer sem egy evtizedben ( de meg kettoben sem ).

A legegeszsegesebb garda voltatok tavaly, a kezdotok a legjobb keretileg es ebbol nem ordoglakat feloldasa hogy az edzoi garda volt keves. A SBhoz 3 meccs kellett volna es a Jags ellen mind a D mind az O nyerhetett volna kulon-kulon es 2-3 dologra kellett volna figyelni a baj minimalizalasara. Olvassd el az itt leirt elozetesen ki mit var/csinalna. Csak az osszes dolog lett szar, de ez elofordul. A lenyeg nem csak az oregtol sikerul kikapni.

Iden nem a NE lesz a bajnok 😊
new orl
Én nem is a tavalyról beszélek, hanem az előtte évekről. A tavalyi egy elbaszott anomália volt, főként Tomlin nyakába varrom, meg Butlerébe, de ott nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy Sacit nem tudtuk hogyan kellene pótolni.

Meddő vita, úgy látom, mert szerintem Haley első évei rendben voltak (a Broncos elleni PO meccs nekem a fénypontja), de az utolsó kettő - függetlenül a Jax meccstől - nem.
Fast Willie
Nem csak tavaly, de arra emlekszem hogy ti voltatok a legegeszsegesebbek es bizony azt meg kellett volna lovagolni.
Amugy evek ota a tietek a legjobb O keret es a D nem rosszabb mint a szoba joheto ellenfelek akik az O hatan akarnak nyerni. A NE-re ez mindenkeppen igaz es hasonlitani sem erdemes sem az eredmenyt sem a jatek menetet/ elkepzelest/ tudatossagot/ reagalast az ellenfelekre.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 660
a megoldás (az egyik) az lett volna, ha megadjátok neki, ami egy ilyen top játékosnak megjár... de kockáztattatok (Conner) és bejött! mert végig arra ment ki a játék, h ne kelljen neki nagy zsét adni...

most azt mindenki döntse el, h ez egy óriási szuper döntés volt, vagy faszság... összefoglalva ennyi. 😉

a következő hetekben a csoportunk eldől sztem, amiatt nem kell izgulnotok! (bár ne legyen igazam!)
nhm
Nemá! Te adnál 5 évre Burfictnek éves 12 milla átlagot, ha bármikor meszelhetik...?
Fast Willie
teljesen más kategória, Bell az egész liga legjobb RB-je volt, űrszámokkal... ha nem használták volna minden egyes playben nem is sérült volna ennyiszer...
ne így legyen, de Conner is így fog járni, egyszerűen pihenés nélkül nem lehet ezt bírni...

én inkább most a játékos pártján állok, de mindenki eldöntheti maga... sztem jogos lett volna neki a nagy zsé... de mindegy lezajlott!

(annyi sokkal szarabb játékos is kapott már nagy dellát... 😊
nhm
A Ravens peldaul ahol evek ota nincs premium jatekos skill poziban, letolta volna a gatyajat, hogy legyen hosszabbitas. Itt van nem egy. Uzletileg is ertheto. A jatekos is ertheto. Ennyi. JuJu sem fog alairni 8m/evert es ha addigra lesz 3 potens helyettese akkor ot is elengedik ha meg eppen ures lesz a tehetseg raktar akkor meg lehozzak neki a csillagokat is a Deli felteken ( az Eszakit en igertem az asszonynak 😊 )
new orl
Szerintem, ha Juju így folytatja és Ben nyugdíjba vonul, akkor Antoniotól veszünk fájdalmas, könnyes és nyállal-köpködéssel vegyes búcsút...
Fast Willie
ez az elet rendje, de ha jovore jon a 6.-7. korben az uj AB-JuJu es Wash. meg fejlodik akkor lehet JuJu sem lesz tulfizetve es akkor vagy elmegy vagy belemegy a nem szamara elonyos szerzodesbe. De ha lerohad a fal Conner IR-en minden evben a 6. meccs utan, atlagos sima WR-ek a keretben akkor JuJu leszakitja a csekkfuzetet a vasasrol hogy futesre nem marad penz.
new orl
Ezt légyszi Gabinak írd, mert én ezzel tisztában vagyok. Ő az, aki Timmonstól nem tud szabadulni pl. 😊 (Ne vedd zokon Gabi!)

Nekünk most kell pörögni, ezzel a kerettel, mert bármikor eljöhet több év purgatórium, hidd el én még láttam a Cowher út elejét.

Nem tudok Tomlinnál jelenleg jobb HC-t mondani, mert lehet, hogy ő baszta el egyszemélyben az elmúlt három évet, lehet, hogy rosszul választott koordinátort, de nem nekem kell őt leváltanom, hanem Rooneyéknak, ők meg nem teszik. Én nem nyertem 6-ot, ők nyertek, talán jobban értenek hozzá, mint én...

Bill Belichick meg egyszeri és megismételhetetlen, szerintem közel sem lesz ilyen domináns dinasztia: a Seahawks 1 SB winje ellenére korszakos csapat, de mégse lett dynasty, aztán most rebootolnak; az ATL másolja, kurva erős kerettel, de Dan Quinn fejben ottmaradt az SB-n; az elit védelmek, mint a Ravens, Broncos vagy Niners a múlté; a Saints a gyenge def miatt a mostani idők második legjobb QB-jával pofáraesik folyton; a Vikings nem tudja a saját árnyékát átlépni, és mindig van erősebb O; a Rams nekem maximum két-három év McVay ide vagy oda, mert nem lehet fenntartani ilyen tehetségszintet a cappel, mint a Jax is bizonyítani fogja; Rodgerst meg a saját HC-ja bénítja meg; az Eagles lehet egyéves csoda az edzői stáb szétszéledésével. 1-1 győzelemre mind jók, de nem tenném rá a fejem, hogy akárcsak tízszer egymás után PO-ba jutnak, nemhogy játszanak mondjuk 5 évben 3 SB-t.

A Steelers legnagyobb tragédiája - ha van ilyen egyáltalán - hogy egy korszakos zseni(rendszert) kellene tartósan, hosszútávon legyőzni, többször, első kiemeléssel, hazai pályával, és ezt még nem találták fel. Egy meccsen lehetett volna, de szezonszinten?
több mint 5 éve
new orl Baltimore Ravens 610
a megoldás (az egyik) az lett volna, ha megadjátok neki, ami egy ilyen top játékosnak megjár... de kockáztattatok (Conner) és bejött! mert végig arra ment ki a játék, h ne kelljen neki nagy zsét adni...

most azt mindenki döntse el, h ez egy óriási szuper döntés volt, vagy faszság... összefoglalva ennyi. 😉

a következő hetekben a csoportunk eldől sztem, amiatt nem kell izgulnotok! (bár ne legyen igazam!)
nhm
Nemá! Te adnál 5 évre Burfictnek éves 12 milla átlagot, ha bármikor meszelhetik...?
Fast Willie
teljesen más kategória, Bell az egész liga legjobb RB-je volt, űrszámokkal... ha nem használták volna minden egyes playben nem is sérült volna ennyiszer...
ne így legyen, de Conner is így fog járni, egyszerűen pihenés nélkül nem lehet ezt bírni...

én inkább most a játékos pártján állok, de mindenki eldöntheti maga... sztem jogos lett volna neki a nagy zsé... de mindegy lezajlott!

(annyi sokkal szarabb játékos is kapott már nagy dellát... 😊
nhm
A Ravens peldaul ahol evek ota nincs premium jatekos skill poziban, letolta volna a gatyajat, hogy legyen hosszabbitas. Itt van nem egy. Uzletileg is ertheto. A jatekos is ertheto. Ennyi. JuJu sem fog alairni 8m/evert es ha addigra lesz 3 potens helyettese akkor ot is elengedik ha meg eppen ures lesz a tehetseg raktar akkor meg lehozzak neki a csillagokat is a Deli felteken ( az Eszakit en igertem az asszonynak 😊 )
new orl
Szerintem, ha Juju így folytatja és Ben nyugdíjba vonul, akkor Antoniotól veszünk fájdalmas, könnyes és nyállal-köpködéssel vegyes búcsút...
Fast Willie
ez az elet rendje, de ha jovore jon a 6.-7. korben az uj AB-JuJu es Wash. meg fejlodik akkor lehet JuJu sem lesz tulfizetve es akkor vagy elmegy vagy belemegy a nem szamara elonyos szerzodesbe. De ha lerohad a fal Conner IR-en minden evben a 6. meccs utan, atlagos sima WR-ek a keretben akkor JuJu leszakitja a csekkfuzetet a vasasrol hogy futesre nem marad penz.