Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Tomlint tuti nem fogják, mert nem ez a szokás, és mert pozitív a mérlege 😀

Laci: azért Boswell 3 év alatt 90%-os hatékonysággal rúgta a FG-kat, és ritkán hibázott égető pillanatban. 1 kuka szezon miatt szerintem nem korrekt megválni túleg, pláne úgy, hogy amúgy ezer sebből vérzik a csapat. Dacára annak, hogy best o-fal, elit qb, elit wr-ek, blabla.
kishaszi
Az idei teljesitmenye miatt nem csodalnam ha kiraknak. De nem most hanem ev vegen. Mert most akkor megint szulni kellene egy kickert. Akiben talan van a regi boswellbol. Az meg ugye penzbe fajna. Es igy lehet rafogjuk a fure, meg minden masra miert volt gyenge boswell iden eddig. Es ha ilyen lesz ev vegen megy. Egy idei statisztika kell a neve mellett. Mert tavalyig jo volt. Iden a szerzodese ota gaz.
több mint 5 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Tomlint tuti nem fogják, mert nem ez a szokás, és mert pozitív a mérlege 😀

Laci: azért Boswell 3 év alatt 90%-os hatékonysággal rúgta a FG-kat, és ritkán hibázott égető pillanatban. 1 kuka szezon miatt szerintem nem korrekt megválni túleg, pláne úgy, hogy amúgy ezer sebből vérzik a csapat. Dacára annak, hogy best o-fal, elit qb, elit wr-ek, blabla.
kishaszi
Hát a qb nem elit, az tuti.
Hol szar, hol egy kicsit jobb a szarnál.
Nagy ritkán jó.
A wr-nk nem elitek ebben a szezonban. Csak juju emelkedik az átlag fölé.
Brown kimondottan gyenge idén.
Eddig is kettőzték, eddig is kiemelten figyeltek rá, de mindíg tudta hozni az elit teljesítmény.
Most nem.
De nálam a fő gond az big Ben és Butler.
BB idén nem jó.
Butler meg egy jó meccs után hoz három gyengét.
Nem igazán értem miért van így, de ez nagyon kevés mind a kettő esetben.
zidane99
AB nek ez az elso ollyan eve, amikor tudjak igy kettozni. Szoval az nem csoda ha visszaesik ez miatt a mutatoja. Es mivel el vesz egy embert, igy juju tud jobban lavirozni.

Es itt jon a szentsegtores. Hogy nem volt olyan evunk bell miatt. Hogy siman tudtak volna kettozni barmelyikuket.

Mert amig ben bell ab volt a palyan, ha az egyiket meg fogtak, lavirozott a masik. Ha a masikat, akkor az elso. Szoval mind a ket jatekos eletveszelyes volt minden playnel mind ab mind bell. Es ha runt akartak jobban fogni johetett a hosszu passz. Ha passzt, akkor meg bell futasok es ...

Most hala istennek conner felvette a ritmust es felnott a feladathoz es jo szamokat hozott, de mikor is voltunk kb ligaban 29. ek futas teren?

https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fi%2Fespn%2Fmisc_logos%2F500%2Fnfl.png
2023 NFL Offense Total Team Stat Leaders - ESPN
ESPN is the place for NFL stats! Find a list of the Offense Total team stat leaders for the 2023 NFL Regular Season.


Szeretem conner jatekat. De mar ki lett vesezve, hogy o nem eletveszelyes ugy mint bell volt minden egyes carrynel.

Szoval ab jateka egyertelmu hogy visszaesett bell miatt. Meg kettozes miatt. Az meg hogy most mar a futas sem megy conner agyrazkodasa ota a csere rt vel meg connerrel sem, na az mar baj. Eddig gilbert hianyzasa nem okozott ilyen merteku visszaesest. De irtam mar hogy kerdeses lesz meddig tud o is jatszani, mert o is kb minden idenyben volt serult. Ami nem csoda. De akkor is most iden nem egy meccset hianyzik. Es meg is latszik.

Mert megint siman kettozik abt. De legalabb conner elt eddig jobban kicsit az ab kettozesbol is. De nagy tores jott be a jatekaban a maflas utan. Es szerintem ra jott o is, hogy emberbol van a palyan is. Es hogy hat 4 evre kellene hogy futo maradjon. Es utana kapna fizut kb. Es mint burns, vagy washington stb elveszett a palyan. Foleg hogy elejtette megint mar nem eloszor a labdat. Es le is serult megint. Igy hogy fogja vegigjatszani a negy evet? Es hogy leszunk meg futok teren?

Hat kb ugy ha huzunk egy (korai) rbt, de az meg pont connernak nem tenne jot. Max a testenek, mert embertelen mennyisegu carryt kap pont ugy mint bell. Es hat ennek, meg annak, hogy erofuto stilusu a jateka, mar elso idenyeben kiutott. Es tavaly is volt serult ha jol emlekszem. Szoval nem jo omen hosszu tavra.

(De hat ha nem jon vissza bell jovore,) akkor ugy is kell egy rb, mert latjuk mi van ha csak "egy" kezdo szintu futo van. Bar en azt hittem, hogy samuels jobb lesz a korabbi megmozdulasai miatt. De sajnos ez van.

Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 175
Egy pozitívumot látok a tegnapiban, hogy helyette kurva jót aludtam.
Fast Willie
Ezt jövő héten is megteheted...akkor is 10:25-ös meccset játszunk és érdemesebb lesz aludni egy jót 😉
Klaci79
Ti képesek lennétek aludni, miközben kitömjük a Peccet?
Jan
Ha ezen múlik én alszom 😂
több mint 5 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 450 — Steelers fan
Tomlint tuti nem fogják, mert nem ez a szokás, és mert pozitív a mérlege 😀

Laci: azért Boswell 3 év alatt 90%-os hatékonysággal rúgta a FG-kat, és ritkán hibázott égető pillanatban. 1 kuka szezon miatt szerintem nem korrekt megválni túleg, pláne úgy, hogy amúgy ezer sebből vérzik a csapat. Dacára annak, hogy best o-fal, elit qb, elit wr-ek, blabla.
kishaszi
Utána nem nézek most, de 2-3 meccs biztos elment idén rajta. Nekem ez nagyon soknak tűnik. Mondom, nagyon csípem a srácot, meg látom, hogy gyakorol orrba-szájba, de NFL-ben ennél kevesebbért is rúgtak már ki palikat. Túl nagy a tét és túl kevés a 16 meccs, ha 2-3 rajta megy el.

Én ezt az O falat többet nem nevezem elitnek, amíg a futásblokkolás ennyire 0 a részükről 😕
Klaci79
Én mondtam, hogy a run block is csak G-vel volt jó.
A meg, hogy B-n ment el a meccs. hát ha nem kapunk konstans 25 pontot, nem is a rúgó részeg tivornyáin múik a meccs 😉

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 263 — Wrath of Khan
 www.theringer.com/nfl/2018/12/10/18134631/pittsburgh-steelers-losing-streak-ben-roethlisberger-antonio-brown
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
Ami tetszett röviden:

- Ben nem volt rossz, pontos volt, szépen kivárt (egyszer a veszte lett), jól használta a zsebet és szétosztotta a labdákat.
- Az OL passprot-ja szinte kifogástalan volt, Dobbs is tiszta helyzetekből dobhatott. Nálam a runblock az elégséges szinten megvolt, a rossz átlag a futók hibája.
- Juju egy állat, nálam ebben a szezonban ő a WR1, hihetelen, hogy miket elkapott, kulcshelyzetekben, a lateral-t is majdnem bevitte.
- A def 75%-ban nagyon szépen működött, ennek a mi OFF-unkkal elégnek kellene lennie. A front rendben van, szép volt a nyomásgyakorlás, a futásukat megöltük, Carr-nak nem volt komfortja, megkergettük. A sec iszonyat lyukas a leírtak miatt.

Ami részben tetszett:

- Fichtner playhívásai. Voltak eszméletlenül jól felírt játékai: Juju-t megint jól mozgatta motionben, mindenhol megjátszható volt, Samuelsre írt gadgetek/screen-ek még jobban mentek, mint Connerrel, Bennel pedig olajozottan mentünk. Viszont: a Dobbs-time alatti playhívások nem voltak a meccs képébe illők = beszariak voltunk, sokkal többet kellett volna egyszerű passzokat rá hívni (a negyedik kísérletes TE rollout jó ötlet volt, az szép védekezés miatt hiúsult meg inkább) a sima középre futások helyett.
- Nem voltam megelégedve a fordító drive time managmentjével sem. Túl gyorsan végigjöttünk, egyáltalán nem futtattuk az órát, kevesebb időt kellett volna hagyni, mert Ben úgyis megdobott ekkor már mindent. Ezt mondjuk a lateral játékkal nálam nullára kihozta.

Ami nem tetszett:

- Butler felfogása a meccsről. Az rendben van, hogy egy nem túl veretes futójátékot nullára akarsz redukálni, hogy egyoldalássá tedd az ellenfeled. Viszont az nem létezik, hogy hosszú ideig a QB egyetlen működő playkészletét (jelen esetben a TE passzok) meg sem próbálod kikapcsolni! Amivel sok kárt okoznak, majd amihez visszanyúlnak az éles helyzetben, mi pedig állunk letolt gatyával megint.

Nálam a Raiders meccs edzői szinten most 50-50 a két koordinátoron ment el: Butler nem tudott/akart váltani, aminek meg lett a böjtje (kevésbé éreztem fáradtnak a csapatot, mint mondjuk Denverben), Ficht-en pedig a Dobbs irányítás alatti időszakot és a meccsvégi óraégetés hiányát kérem számon.

A konkrét bukásunk okozója - amit nem szeretek kihegyezni, de ezt most kénytelen vagyok - Boswell!

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
Akkor csapjunk bele!!!

A vereségünk okai:

1.) Az off a szezonban először beállt negyedekre, sokáig nem tudtunk haladni. Ennek részben Antonio Brown az oka, részben a Dobbsnak történt kockázatkerülő playhívás, részben pedig, hogy a futójátékunk rossz volt Samuelssel.

Antonio Brown balerina mód játszott, illetve most Fichtner nem tudta megoldani, hogy a kettőzést levegyük róla. De bazdmeg, az INT-nél mi a szart csinált??? 50-50-es labdát dobott a QB, a kezébe ment, harcoljon már meg érte egy elit kaliberű elkapó! Az eredmény: rövid pályát adott a Raidersnek, tovább fáradt a def. Másrészt mi az, hogy egy kvázi rookie cornert a meccsen egyszer nem tud megverni egy-egyben, mikor Juju meg szinte minden play-ben elszakad (pedig őt is kettőzték amúgy)???

Most hagyjuk azt a sztorit, hogy Ben miért nem jött vissza (saját hibájából nézett bele egy durva blitzbe). Egyébként amit Dobbsnak hívtak, azt mindet megdobta. Megdobta 2x Brownt - egyszer sem tudta elkapni, pedig a kezébe ment, megdobta 3rd downra Juju-t, akinek atletizálnia kellett ugyan, de nem volt elkaphatatlan, megdobta 4th downon McDonaldot. Arról nem ő tehet, hogy kétszer eleve halott játékot hívtak rá. Másrészt tuszkoltuk a futást, amit ekkor nem evett meg a Raiders D.

Én nem haragszom Dobbsra, egy csere QB-hoz képest nem hozott rosszat, az eladott labda nálam inkább AB-é volt. Nyilván limitált képességű (de Landry-nél sokkal tökösebb), illetve lábon is megoldotta szépen. Nem miatta kaptunk ki, a támadásaink azért álltak meg, mert nem ment a futás...alatta sem, ami kulcsfontosságú lett volna, hogy legalább azt a két drive-ot elnyújtsuk kicsit, hogy pihenjen a védelem.

2.) A futójáték nem működött, de szerintem nem az OL miatt, hanem a futók miatt. Számoltam: Samuels a LOS-ig kb. 10-14 lépéssel, 3 másodperc körül ért fel, ami baszott lassú, mert nem úgy fut, mint Bell (surprise!). A futójátékunk addig ment általában, amíg az OL betolta az OAK frontját. Onnatól egyik RB sem tett hozzá kb semmit, de azért nézett ki rondán, mert north-south futottak nulla cutbackkel, amiből Conner él.

Samuels viszont ennek ellenére összességében tetszett, mert a gadget playekben (slotban és screenekből), amikor már fel tudott gyorsulni és open fieldre került, akkor sok elrontott szerelést harcolt ki. Futójátéknál én most így elsőre kb hármat számoltam, Ridley meg belecsapódott a falba. Fichtner legalább a goal line-on beküldte elé Nix-et. Amúgy nem lehetett fullbackkel játszani, mert Guenthet túltöltötte a boxot, ezért működtek a TE zónáink.

3.) A def most kulcshelyzetekben nem tudott lecsapni, összesen négy nagyot hibáztak a meccsen, pedig összességében ők tartottak minket meccsben.

a.) Az első nyilván a TE elleni védekezés volt, a legtöbb kárt Cook okozta. Ezt legalább Butler észrevette, mert cserélt ellene embert, de a helyébe lépett Carrier. Burnett azért volt hatástalan ellene, mert hátulról fogott egy ekkora testet, aki simán kizárta. Érdekes, hogy amikor a sorsdöntő TD-t bevitték, ott 3rd downon előlről fogta és - mily meglepő - elütötte a passzt Morgan. Hilton azért volt jobb, mert ő nem az elkapás után, hanem előre, az elkapás ellen ment a labdára.

b) A slant és underneath útvonalakat továbbra sem tudjuk lefogni (meg amúgy az első scriptelt drive-okat sem, de azt gyengébben támadó csapatok is megoldják azért, ez nem akkora probléma nálam.) Carr pedig jószerével ebből élt a meccsen, mert mind Nelsont, majd a második félidőben Atemant így mozgatták és egyszer sem tudtuk lekövetni, most ebben Haden még Cotynál is rosszabb volt. Amúgy Edmundssal ez javult, sokszor beért zavarónak legalább, volt is belőle elejtett labda.

A fenti kettőt Butler rosszul reagálta le, mert a TE ellen - mivel a hosszabban felépített támadásoknál az volt Carr fegyvere szinte egyedül - be kellett volna csapdázni. Néha megtettük, akkor Hilton majdnem int-et fogott, érdekes, hogy meg sem próbáltuk állandóan, mert DC szinte automatikusan dobta őket 3 ütemből. (Amúgy itt tényleg a press man segítene a LOS-on, csak ahhoz túl hátul állnak a CB-ink, nehogy benyalják a mögöttük lévő zónákat, inkább azt mondjuk, hogy haladjon az ellen sok kicsi passzal. Najó baszod, de azért néha nem ártana beavatkozni, nem?!)

Egyébként a slant és flat megdobása a mi védelmi sémánk ellen azért is hatásos, mert a front nagyon összenyomja a zsebet, a két OLB agresszíven túlszalad az OT-ken és könnyű mögéjük bepöttyinteni.

c.) A konkrét játékok közül (négy nagy hiba) kár: 4&1 Richard futás benyalása, a hosszú Ateman elkapás a középső zónában, úgy, hogy mindkét DB leváltott róla (miscomm1), a Lee féle TD (miscomm2: úgy, hogy hárman engedték át a zónát, pedig Haden területe lett volna), illetve a Carrier TD, ami Dupree lelkén szárad, mert szemből jött neki az EZ-be és nem vette át.

Összeségében a védelem azonban helytállt.

4.) Boswell: most az, hogy már a redzoneból is mellérúgdossa, az nonszensz!!! Nem mentség a pálya talaja, túl sokat hibázik, fejben gyenge, ilyen rúgóval nem lehet komoly célokat kitűzni, mikor a mai ligában elsőrangú dolog, hogy nem hagysz pontot a pályán. Egy szoros meccsen otthagyott 6-ot, abszolút nem megoldhatatlan helyekről. Riválist neki!!!
több mint 5 éve
Vaspor Pittsburgh Steelers 83
Mi akkor szeretünk nagyot menni, amikor nem számít rá senki. Boszi bevágja a lasztijait, az O trükközik és be is jön,a D olyan fasza lesz, hogy befosunk... mi meg majd alszunk, mert eddig altattak minket ...és most adjuk föl?! 😎

Szerkesztette: Vaspor
több mint 5 éve
Vaspor Pittsburgh Steelers 83
Egy pozitívumot látok a tegnapiban, hogy helyette kurva jót aludtam.
Fast Willie
Ezt jövő héten is megteheted...akkor is 10:25-ös meccset játszunk és érdemesebb lesz aludni egy jót 😉
Klaci79
Ti képesek lennétek aludni, miközben kitömjük a Peccet?
Jan
igen 😂
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 2 999 — Patriots fan
Egy pozitívumot látok a tegnapiban, hogy helyette kurva jót aludtam.
Fast Willie
Ezt jövő héten is megteheted...akkor is 10:25-ös meccset játszunk és érdemesebb lesz aludni egy jót 😉
Klaci79
Ti képesek lennétek aludni, miközben kitömjük a Peccet?
Jan
😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 4 921 — Steelers fan
Egy pozitívumot látok a tegnapiban, hogy helyette kurva jót aludtam.
Fast Willie
Ezt jövő héten is megteheted...akkor is 10:25-ös meccset játszunk és érdemesebb lesz aludni egy jót 😉
Klaci79
Ti képesek lennétek aludni, miközben kitömjük a Peccet?
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
Nagyon várom már a Raiders költözését...mondtam már? 😀
Klaci79
mi is 😊 Persze Nevadában mindig meleg van, ha kellene a kifogás-generátor.
Amadeus
A meleg nálunk a floridai vereségekre van tartva (Miami, Jaxsonvilla), Timmons ott mindig összeszedett vmi vírust, mert folyvást okádott.
Oaklandben és a Meadowlandsben a fű szokott szar lenni, a kickereink seggreülnek tőle vagy pofára esnek - innen ered a kifejezés "fűbe harap".
Boston környékén a rádiójelek a hibásak meg a kamerások. Meg az a fura csuklyás fazon jeltolmácsokat alkalmaz.
Philadelphiában az ellenséges hangulat okozza a lefagyást.
Baltimore-ban mindig felénk fordítják a reflektorokat, így Ben eladja a lasztit. (Nem bízom a kabalaállatukban sem, olyan mogorvának hat.)
Cincyben általában Burfict mascotok zavarnak be térdsérülések okozásával, illetve a narancssárga színre többen vakok nálunk.
Denverben a tériszony és a sarlósejtjeink állapota nem optimális + narancssárga itt is játszik.
LA-ben rég volt - de a Colisseum omladozik - és magasabb minőséghez vagyunk szokva. (Biztos volt olyan is, hogy a Fekete Lyuk megkergette a szurkolóinkat.)
A Soldier Fielden adakozunk a hadsereg emlékének (csomó eladott labdával).
Indyben a Szerencse a hibás, régebben meg szívküldi PM-eket küldözgettünk nekik.
Buffalo-ban közel van a Niagara, s túl hangos a kifinomult támadógépezetünknek.
Dallasban Jerry Jones mindig hideg vizet biztosít csak az öltözőben, összemegyünk és nem merünk tökösek lenni. Meg sokszor volt, hogy a seggünkbe állt a Csillagjuk.
Green Bay-ben kibaszott hideg van, oda csak a pittsburghi Mikulásokat küldjük el, de ők még csak practice squadosok.
Kansas City-ben - ami egyébként Sevilla, Hannover és a mexikói Guadalajara testvérvárosa - a Negro Leagues Baseball Museum zavarja az identitánsunkat és teljesen összeegyeztethetetlen az elveinkkel, ezért leszarjuk a meccset, mert mi vagyunk az erkölcsi győztesek mindenképpen.
Houstonban - az Oilers ellen anno - meggyőződésem, hogy mindig egy olajfolton csúsztunk csak el, mióta átnevezték őket sokkal jobb lett!

Végül Clevelandben...nos ott nyerni szoktunk.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 170
Egy győzelemre vagyunk a pozitív szezontól. Mindezek után nem fognak edzőt kirúgni és nem is szabad. Viszont változtatni azt kell, ez nem vitás. DB és ST coach csere nekem minimum, még akkor is, ha előbbi friss igazolás. Butler is nekem csere, nagy neki a kabát ez idén azt gondolom érezhető. Fitchner már más kérdés. Érződik, hogy első a szezon, megvannak a jó és rossz meccsek, de Én nem gondolom, hogy váltás kellene ott egy szezon után.

Ami persze a játékosokat illeti ott már azért érdekes a képlet. Akivel nagyon befürödtünk sajnos az Burnett. Neki kellett volna hoznia azt a rutint és stabilitást ebbe az egységbe Haden mellett, ami totálisan hiányzik, ráadásul Haden is gyenge szezont tol. (mivel kompletten az egész DB sorunk összességében gyatra, így nekem nem kérdés, hogy ez edzői felelősség is) Innentől kezdve pedig nem viseljük el, hogy Burns bust lett és azt, hogy Bostic cover képességei limitáltak és azt sem, hogy Davis a bye után totálisan homály meccseket tol. Csakis egyébként a DL és néha Watt kivételes megmozdulásai azok, amelyek meccsben tartják a D-t, de sajnos lehet érezni, hogy ahogy fáradnak úgy lesz egyre reménytelenebb az egység meccsek alatt.

Jön a Pats. Alap, hogy a D szedi a pontokat, így csak akkor lehet bármi haloványka esély, ha az O pedig csinálja azokat és semmit nem hagy ott a pályán.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 175
Nagyon várom már a Raiders költözését...mondtam már? 😀
Klaci79
mi is 😊 Persze Nevadában mindig meleg van, ha kellene a kifogás-generátor.
Amadeus
nem kell köszi...alkalomadtán majd keresek magamnak...más kifogásaival nem élek 😉
több mint 5 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 861
Nagyon várom már a Raiders költözését...mondtam már? 😀
Klaci79
mi is 😊 Persze Nevadában mindig meleg van, ha kellene a kifogás-generátor.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 175
Nagyon várom már a Raiders költözését...mondtam már? 😀
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 619 — Pittsburgh Pirates, Penguins and Chicago Bulls fan!
Boswell elmondta, hogy nem lehet a pályára fogni a hibáit, mindenkinek ugyanaz a pálya volt és még kellett volna találni a módját, hogy berúgja.

Köszi Chris, szép dolog az önkritika, de.....

" class="embed">
több mint 5 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Tomlint tuti nem fogják, mert nem ez a szokás, és mert pozitív a mérlege 😀

Laci: azért Boswell 3 év alatt 90%-os hatékonysággal rúgta a FG-kat, és ritkán hibázott égető pillanatban. 1 kuka szezon miatt szerintem nem korrekt megválni túleg, pláne úgy, hogy amúgy ezer sebből vérzik a csapat. Dacára annak, hogy best o-fal, elit qb, elit wr-ek, blabla.
kishaszi
Hát a qb nem elit, az tuti.
Hol szar, hol egy kicsit jobb a szarnál.
Nagy ritkán jó.
A wr-nk nem elitek ebben a szezonban. Csak juju emelkedik az átlag fölé.
Brown kimondottan gyenge idén.
Eddig is kettőzték, eddig is kiemelten figyeltek rá, de mindíg tudta hozni az elit teljesítmény.
Most nem.
De nálam a fő gond az big Ben és Butler.
BB idén nem jó.
Butler meg egy jó meccs után hoz három gyengét.
Nem igazán értem miért van így, de ez nagyon kevés mind a kettő esetben.
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 619 — Pittsburgh Pirates, Penguins and Chicago Bulls fan!
Most van ugye sorozatban három zakónk. Jön a Honvéd és a Szentek. Ebből könnyen lehet öt zakó egyhuzamban. Eddig csak háborogtam Tomlinon, tudtam, hogy minden realitást nélkülöz a vezetőedzői váltás, ha azonban az ötmeccsen vereségsorozat miatt nem jutunk playoffban (8-7-1 szinte biztosan kevés, bármennyire is nem lenne negatív szezon), elengedhetik?

Vagy akkor "csak" Butler és/vagy Fichner repül? Mi a véleményetek?

Szerintem ez Butler utolsó éve, mert hiába fejlődik a védelem, nagyon lassan teszi és teljesen inkonzisztens a D, Tomlin és Fichner pedig addig marad, ameddig BB.
Szokol
Nálam Fincsi biztos, hogy nem repül. Végre vannak kreatív hívások, még akkor is, ha nem mindig megy úgy az O,ahogy elvárjuk vagy kéne nekik teljesíteni. Azért az a tegnapi utolsó hívás,az nagyon komoly volt...

Butler viszont repül nálam. Én még csak azt se mondanám, hogy épül az egység,tavalyhoz képest én gyakorlatilag semmi előre lépést nem látok, sőt...

Szerkesztette: Gergőke

" class="embed">
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 175
Egy pozitívumot látok a tegnapiban, hogy helyette kurva jót aludtam.
Fast Willie
Ezt jövő héten is megteheted...akkor is 10:25-ös meccset játszunk és érdemesebb lesz aludni egy jót 😉
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
Egy pozitívumot látok a tegnapiban, hogy helyette kurva jót aludtam.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 4 921 — Steelers fan
Most van ugye sorozatban három zakónk. Jön a Honvéd és a Szentek. Ebből könnyen lehet öt zakó egyhuzamban. Eddig csak háborogtam Tomlinon, tudtam, hogy minden realitást nélkülöz a vezetőedzői váltás, ha azonban az ötmeccsen vereségsorozat miatt nem jutunk playoffban (8-7-1 szinte biztosan kevés, bármennyire is nem lenne negatív szezon), elengedhetik?

Vagy akkor "csak" Butler és/vagy Fichner repül? Mi a véleményetek?

Szerintem ez Butler utolsó éve, mert hiába fejlődik a védelem, nagyon lassan teszi és teljesen inkonzisztens a D, Tomlin és Fichner pedig addig marad, ameddig BB.
Szokol
Várjuk meg hogy pozitív szezonunk lesz-e, ha igen PO-ba jutunk-e, és ha igen, ott mi lesz. Majd azután lehet értékelni. 😊

De az kb biztos hogy Tomlin marad.

Butler helyét nem érzem annyira szilárdnak, szvsz erősen függ attól, hogy a szezon hátralevő részében mi lesz. Viszont ő ősidők óta itt van, végigjárta a szamárlétrát, LB coachként nagyot alkotott, nem hiszem hogy csakúgy ki lesz vágva. Ha váltás lesz, lehet hogy kap valami más beosztást nálunk, vagy ilyesmi.

Fich első szezonja, olyan nincs hogy 1 év után kivágunk egy OC-t.

Ha lenyom az O egy nagy PO runt, akkor meg pláne nem. Szóval várjuk meg a végét, mert olyan szinten kiszámíthatatlan lett a csapat teljesítménye, hogy a negatív szezontól az AFC döntőig bármi kifuthat belőle.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 175
Most van ugye sorozatban három zakónk. Jön a Honvéd és a Szentek. Ebből könnyen lehet öt zakó egyhuzamban. Eddig csak háborogtam Tomlinon, tudtam, hogy minden realitást nélkülöz a vezetőedzői váltás, ha azonban az ötmeccsen vereségsorozat miatt nem jutunk playoffban (8-7-1 szinte biztosan kevés, bármennyire is nem lenne negatív szezon), elengedhetik?

Vagy akkor "csak" Butler és/vagy Fichner repül? Mi a véleményetek?

Szerintem ez Butler utolsó éve, mert hiába fejlődik a védelem, nagyon lassan teszi és teljesen inkonzisztens a D, Tomlin és Fichner pedig addig marad, ameddig BB.
Szokol
Tomlint szerintem se...talán még 7-8-1 esetén se, illetve az offense-ben látok fejlődést. Kis köcsög Bell-el ez brutál lehetett volna.
De a védelmen én speciel semmi fejlődést nem látok. Sőt:
-Davis az új (elvileg testhezálló) posztján is egy rakás szar. Év elején nem volt ennyire szar.
-Burnett a másik fele, semmire sem tudjuk igazából használni. Edmundsnál sem jobb.
-Dupree a pályán van, mert sokba kerül...régen ülnie kellene, de nem a haszontalan Chickillo hanem Ola mögött, aki néhány perc alatt nagyobb benyomást tett rám.
-Folyamatosan erőltetik a LB-WR párharcokat, amiből gyakorlatilag 0 az amit meg tudunk nyerni.
Én itt sajnos semmi fejlődést nem látok. Pusztán visszanyúlunk a corner blitzekhez, amik mentek mindig...de azt is elég ritkán, illetve a DL tényleg jónak tűnik. Két jó OLB-vel pusztító lenne,
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 175
Tomlint tuti nem fogják, mert nem ez a szokás, és mert pozitív a mérlege 😀

Laci: azért Boswell 3 év alatt 90%-os hatékonysággal rúgta a FG-kat, és ritkán hibázott égető pillanatban. 1 kuka szezon miatt szerintem nem korrekt megválni túleg, pláne úgy, hogy amúgy ezer sebből vérzik a csapat. Dacára annak, hogy best o-fal, elit qb, elit wr-ek, blabla.
kishaszi
Utána nem nézek most, de 2-3 meccs biztos elment idén rajta. Nekem ez nagyon soknak tűnik. Mondom, nagyon csípem a srácot, meg látom, hogy gyakorol orrba-szájba, de NFL-ben ennél kevesebbért is rúgtak már ki palikat. Túl nagy a tét és túl kevés a 16 meccs, ha 2-3 rajta megy el.

Én ezt az O falat többet nem nevezem elitnek, amíg a futásblokkolás ennyire 0 a részükről 😕
több mint 5 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 861
Rohadt mérges vagyok,mert olyan szintű töketlenség volt jellemző az egész meccsen, de itt 1995-ben nyertünk utoljára. Mintha a múlt sötét árnya folyamatosan rányomná a bélyegét ebben a szarban a meccsekre.
polamalu
Da Raidahs’😎

criminal lawyer or criminal lawyer?