San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 7 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
Na olaj a tüzre..
CK7 malacos rendőrös zokniban nyomta a tréninget..
Josszi
Ez az ami teljesen felesleges hülyeség
több mint 7 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 305
 www.ninersnation.com/2016/9/1/12748234/colin-kaepernick-cop-pig-socks-kezar-practice

The Amazing Racoon
több mint 7 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 305
Na olaj a tüzre..
CK7 malacos rendőrös zokniban nyomta a tréninget..

The Amazing Racoon
több mint 7 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Szerintem Kaepnek ez a megnyilvánulása teljesen illeszkedik a pszichéjéhez. Többször leírtam már, hogy a srácot mentálisan nem tartottam megfelelőnek, és szerintem nagyon komoly pszichés gondokkal küzd. Az összes extrovertáltsága a problémáinak a túlkompenzálása. Ennek része a beteges figyelemre áhítás, kitűnési kényszer. Ennek tudom be hogy szarrá van tetoválva. És ennek egy része ez a mostani vihar a biliben. Keresi identitását a fehér szülők által adoptált feka srác, plusz kell neki a figyelem. Sztem ez ennyi semmi több.
Egy jó pszichológus kellene (és kellett volna) neki. Kifejezetten sajnálom a srácot.


"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 7 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Eddig nem száltam bele a Kaep-et érintő témába, mert nem is tudtam eldönteni hogyan vélekedjek.

Kicsit az oldalán állok abból a szempontból, hogy szólásszabadság van és egy igenis valós témát feszeget.
Sokan bírálják azért, mert egy gazdag nem is fekete csávó felhívja a figyelmet magára és ezzel erre a témára. Általában, az esetek 99,9%-ban pont a gazdagok kussban vannak, mert jól el vannak a maguk biztonságos anyagi környezetében. Nem akarnak kockázatot vállani, hogy ez a biztonságuk sérüljön. Ő nem ezt tette.

Sokan mondják miért nem csinál egy alapítványt, csoportot stb és azon keresztűl próbálja a témára felhívni a figyelmet. Szerintetek, ha ezt tette volna, beszélne erről valaki is? Itt vagy akár az amcsiknál? Nem! Senki!

Neki hatékony eszköze ez volt, mert erre mindenki felkapta a fejét, és milliók beszélnek erről, mindenki a maga véleménye szerint, de beszél róla. A leghatékonyabb eszközt ragadta meg!
Leostobázzák, lesuttyózzák és mindenféle negatív jelzőkkel illetik itt a fórumon is, főleg olyan emberek akiknek nincs (és nagyrészt nem is lehet) erre a problémára oreális rálátásuk, nemhogy tapasztalatuk.

Mi itt a messzi külföldön a profi sportólókat övező misztikus mágia bűvköréből értékeljük a tettét. Ahol azt hisszük ezek a srácok, mert ekkora sztárok akkor mindent jól tesznek az élet területén. A nagy f@szt, a 80-90%-uk egy magyarországi érettségit sem tudna letenni, és tudjuk, hogy nagyrészük síkhülye, de k.rva jó atléta.

Elsőre én sem értettem egyet azzal, amit tett, és igazából most sem, nagyon nem is örülök neki, hogy nem a kiváló játékáról beszélünk, hanem a balhéiról. Azért viszont nem korrekt kritizálni, mert KI MERTE mondani a véleményét!

Mindezt teszi egy olyan ligában, aminek az hatalma és a módszere szerintem a Gestapoéval versenyzik. Senki nem mert mondani semmit, sem véleményt nyílvánítani, mert a gigantikus NFL gépezet ledarálja. Millió dolgot söpörtek a szőnyeg alá, amivel nem egyezik a véleményük. Csak a legnagyobbat megemlítve: agyrázkódások.

Sokkal szerencsésebb lett volna ez mindenki szempontjából, ha ezt a protestálást olyan helyzetben teszi Kaep, amikor az elfogadottsága és presztizse akkora, mint Manning-Brady-Rodgers-é.
Mert teljesen más lenne a "leányzó fekvése" amennyiben ugyanezt ezek közül teszi valamelyik. (Igaz ők fehérek)

Sok mindenki véleményével egyetértek és mindenek előtt tiszteletben tartom, mert szólásszabadság van. Úgy gondolom, hogy érdemes ezt a témát több oldalról megvizsgálni, és úgy véleményt nyílvánítani.

Ami számomra felettéb érdekes, hogy a mindig mindenbe beleszóló-irányító-büntető komisszár Goodell még nem szólalt meg.
több mint 7 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Igen, ez lesz és ennyi.

Itt profi játékosok játszanak, illett volna neki is profiként viselkedni.

Te sem viszed be a gondjaidat a munkába, iskolába. Onnan meg nem viszed haza őket, nem vered el a gyereket meg az asszonyt a benti bajok miatt.
mirdal
Az utolsó mondatoddal nagyon mellélőttél, SAJNOS az emberek igenis beviszik amunkájukba a hazai gondokat, a munkahelyi gondot meg a családba! Az emberek több, mint 90%-ra igaz ez!!!
több mint 7 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
A rendőri túlkapások ellen tiltakozott, ami a főként a színesbőrűeket érinti. Rengeteg ilyen videót lehet találni ahol sokszor gyerekekkel szemben lépnek fel indokolatlanul erőszakosan. Erre a társadalmi problémára akarta felhívni a figyelmet azzal, hogy ült a himnusz alatt. Mindenki eldöntheti a saját véleménye, értékítelete szerint, hogy ez volt-e a megfelelő eszköz és üzenet.
De ennek nincs köze profi hozzáálláshoz vagy ahhoz, hogy kezdő lesz-e, vagy esetleg kivágják, egyáltalán a focihoz sincs köze.
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
Vicces, hogy olyanon vitatkozunk megint aminek egyáltalán nem látjuk a hátterét. Véletlenül megnéztem egy vele (Kaep) készült öltözői interjút és abban elmondta, hogy azért utálja a rendszert mert valaki 6 hónap kiképzés után fegyver használó rendőr lehet az usaban. A kozmetikusoknak meg 6 évet kell tanulniuk hozzá, hogy bárkihez is hozzányúljanak.Csiriba
Végighallgattam azt az interjút, és meglepően kereken, logikusan fogalmazott. Bevallom én sokkal hülyébbnek hittem ennél 😊

(Off: Amúgy, persze sok igazság is van abban amit mond. És én nem akadok fenn azon sem, hogy egy multimilliomos csávó kezdi el védeni a szegény feketéket. Egy egészséges polgári társadalom éppen attól erős, hogy a civil szféra képes fellépni és problémákat megoldani/elintézni. Azok meg általában pont nem az elesettek, hanem azok, akiknek pénze, hangja van. Úgyhogy ebből a megközelítésből csak csinálja, hajrá. Viszont ahhoz képest, hogy milyen összeszedetten beszélt a problémakörről, ahhoz képest a tiltakozás módja kifejezetten hülye. Miért nem csinál egy jogvédő alapítványt inkább, ami ingyen jogi segítséget nyújt a szegényeknek? Ez az ülök a himnusz alatt olyan, mint kb. tíz éve volt nálunk, a kokárdás történet. "Aki velünk érez, viseljen kokárdát". Oszt az emberek mentek be kokárdával a munkahelyre, meg egymást nézegették gyanúsan a buszon, hogy kin van és kin nincs. Csak békétlenséget teremt, plusz árt egy olyan szimbólumnak, ami alkalmas lenne az egység teremtésre. Az olyan szimbólumokat bűn lerombolni.)


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 11 713 — SuperBowl Champions 2013/2014
Azt a cikket én is olvastam, már nem emlékszem hol láttam, de abszolút hiteltelen az oldal (legalábbis számomra), ráadásul a szerzője is ellentmondásba keveredik saját magával. Valahogy úgy kezdte, hogy beszélt 2-3 GM/FO taggal, akik egyaránt elítélték, és azt mondták, hogy akkor sem igazolnák le, ha az állásuk a tét. A cikk végére viszont már azt a konklúziót írja, hogy a GM-ek 90-95%-a nem igazolná le.

Viszont akinek van egy csepp esze, nem viszi be a pályára a politikát, főleg nem a blmet, amely annyira megosztotta a társadalmat, hogy közvetlenül az elnökaspiránsok politikájának egy nagy szeletét teszi ki a problémakör (a jobboldal egyenesel terrorszervezetnek bélyegezte őket).

Erre jön ez a multimilliomos csávó, aki nemrég 126 milliór dolláros szerződést írt alá, imádta a közönség, fehér szülők nevelték fel(!), de most hirtelen ráébredt, hogy a kisebbségeket elnyomják és ez ellen sehogy máshogy nem tud küzdeni, csak azzal, hogy nem áll fel a himnuszhoz. Ő tudja... Amúgy stratégiának sem rossz. Ha ezek után nem kapja meg a kezdő posztot, vagy netán cut lesz, mondhatja, hogy Chip és a 9ers "rasszista".
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 104 — capitaine du château de Vienne 1487
Igen, ez lesz és ennyi.

Itt profi játékosok játszanak, illett volna neki is profiként viselkedni.

Te sem viszed be a gondjaidat a munkába, iskolába. Onnan meg nem viszed haza őket, nem vered el a gyereket meg az asszonyt a benti bajok miatt.
mirdal
Ez ennél nagyobb zsák.

Viszont jogod van a véleményedhez.

Ha politikai alapon szankcionál a munkáltatód, akkor nemistudom kivannagyobb bajban.

Főleg, ha az adott kérdéskörbena munkáltatódnak ölég csinos története van, lásd Legacy....


Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
mirdal Kansas City Chiefs 558 — Chiefs fan
Igen, ez lesz és ennyi.

Itt profi játékosok játszanak, illett volna neki is profiként viselkedni.

Te sem viszed be a gondjaidat a munkába, iskolába. Onnan meg nem viszed haza őket, nem vered el a gyereket meg az asszonyt a benti bajok miatt.
több mint 7 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 154 — settenke1976@gmail.com
Vicces, hogy olyanon vitatkozunk megint aminek egyáltalán nem látjuk a hátterét. Véletlenül megnéztem egy vele (Kaep) készült öltözői interjút és abban elmondta, hogy azért utálja a rendszert mert valaki 6 hónap kiképzés után fegyver használó rendőr lehet az usaban. A kozmetikusoknak meg 6 évet kell tanulniuk hozzá, hogy bárkihez is hozzányúljanak. Ezek után kezd változni a véleményem az ottani dolgokról, de még mindig nem érdekel. (Tudom suttyó vagyok, de ha érdekelne se változtatni semmit az életemen akkor meg minek bonyolítsam). A protestálásának módjával én sem értek egyet, és annyira nem látom a mai amerikai társadalmat se, hogy eldöntsem igaza van-e vagy sem. Azonban ami engem érdekel az a játéka. Számomra az lenne evidens, ha a játékával tűnne ki, nem a balhéval. Asszonyverés? uncsi, volt már, részegeskedés? semmi új, kokó v fegyverek? Aldon már mindent lelőtt. De kitűnni jó játékkal? Az valahogy senkinek sem jut eszébe... Ja persze már meg van a nagy szerződés, mehet a lazázás... Sajnálom, többre hivatott volt, de el fog tűnni a darálóban, az általa annyira utált rendszer bedarálja és széthinti.

Szerkesztette: Csiriba
több mint 7 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 148
Erik Pears és Busta Anderson is szélnek eresztve
SFGaben
vééégre Pears is eltűnt...most megérte a szezon
petey
Gonooosz 😉 de őőő nem volt Pears meggyőző... A tubás és ő.. Fantasztikus kettős volt, zokogsz mi? 😉
Josszi
Durva még belegondolni is, hogy ez a két ember kezdő volt tavaly. Már előrébb vagyunk 😊
SFGaben
abba még durvább hogy pár WR/LB és 1 QB-val már fasza csapatunk lehetne. sajnos Kap-ben eltört valami, ami nem csak az ő hibája. de nincs kizárva 4. héttől ő kezd.
viszont Driskell-t kéne játszatni többet.
petey
Ha a rosteren marad Kaep... már erről is hallani, hogy akár ki is vághatjuk az utolsó nagy hullám részeként...
Csiriba
túl sokba kerülne. most padozna egy évet, nem sérül le és úgy jobb esélye lenne neki is elmenni valahova.
petey
Hát, ahogy olvasgatok, nem megy ő a 49rs-től sehova, mert nem kell senkinek ilyen megnyilvánulások után.

Konkrétan nem hiszem, hogy bármelyik csapat is megkockáztatná azt, hogy alkalmazza őt. Totál gáz a csávó, senki sem fogja felvállalni - sem owner, sem GM. Valamelyik csapatvezető konkrétan árulónak titulálta....

Ha már Teddy karrierjének a végéről megy a diskurzus a Viks topikjában, akkor beszélhetünk itt Kaep karrierjének dicstelen végéről...
mirdal
neba, lottószámok?

sok álszent meg habzószájú NFL emberke akik papolnak erről-arról, dehát ez csak egy játék ami a pénzről szól. a meccsek csak körítés. most Kap beleköpött rendesen. inkább verjen meg nőket és gyerekeket az úgyis trendibb..

 www.sportingnews.com/nfl/news/colin-kaepenick-veteransforkaepernick-black-lives-matter-protest-national-anthem/1wegquuk48g661n5yu0f617na0
petey
Ne magyarázzuk már ki... suttyó volt és rápakolt egy lapáttal. .
Amadeus91
Suttyóság, hogy kiáll azért, amiben hisz, még ha ez abszolút hülyeség is? Ha azt mondod, ostoba, azt elfogadom, de suttyó? Na, az semmiképp.
dankodavid
Nem felállni a himnuszra, majd be is ugatni egy "kurvaországot, ahol verikanégereket" szerintem suttyóság. Pont nem az ilyen megnyilvánulásokra van szüksége ennek a társadalmi problémának. Ez pont ugyanaz,mint amikor a 20. sikertelen állásinterjú után elkezd az ózdi cigány "szarmagyarozni". Független attól, hogy letező a probléma itt is, és az amcsiknál is a négerek, latinok esetén az integráció, miegymás kérdésköre. Ki lehet állni az elveid mellett, de a nyilvánosság előtt nem így, nem ezen a módon, ez így csak hergelêsre volt jó.
Amadeus91
Szvsz ez továbbra is csak mezei butaság. Ki akarta fejezni valahogyan a kis buta gondolatait, ezt találta megfelelőnek, figyelemfelkeltőnek, ha nem totál egysejtű a csávó, sejtenie kellett, hogy ez elég nagy sajtóvisszhangot fog generálni az akciójának.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 932
Erik Pears és Busta Anderson is szélnek eresztve
SFGaben
vééégre Pears is eltűnt...most megérte a szezon
petey
Gonooosz 😉 de őőő nem volt Pears meggyőző... A tubás és ő.. Fantasztikus kettős volt, zokogsz mi? 😉
Josszi
Durva még belegondolni is, hogy ez a két ember kezdő volt tavaly. Már előrébb vagyunk 😊
SFGaben
abba még durvább hogy pár WR/LB és 1 QB-val már fasza csapatunk lehetne. sajnos Kap-ben eltört valami, ami nem csak az ő hibája. de nincs kizárva 4. héttől ő kezd.
viszont Driskell-t kéne játszatni többet.
petey
Ha a rosteren marad Kaep... már erről is hallani, hogy akár ki is vághatjuk az utolsó nagy hullám részeként...
Csiriba
túl sokba kerülne. most padozna egy évet, nem sérül le és úgy jobb esélye lenne neki is elmenni valahova.
petey
Hát, ahogy olvasgatok, nem megy ő a 49rs-től sehova, mert nem kell senkinek ilyen megnyilvánulások után.

Konkrétan nem hiszem, hogy bármelyik csapat is megkockáztatná azt, hogy alkalmazza őt. Totál gáz a csávó, senki sem fogja felvállalni - sem owner, sem GM. Valamelyik csapatvezető konkrétan árulónak titulálta....

Ha már Teddy karrierjének a végéről megy a diskurzus a Viks topikjában, akkor beszélhetünk itt Kaep karrierjének dicstelen végéről...
mirdal
neba, lottószámok?

sok álszent meg habzószájú NFL emberke akik papolnak erről-arról, dehát ez csak egy játék ami a pénzről szól. a meccsek csak körítés. most Kap beleköpött rendesen. inkább verjen meg nőket és gyerekeket az úgyis trendibb..

 www.sportingnews.com/nfl/news/colin-kaepenick-veteransforkaepernick-black-lives-matter-protest-national-anthem/1wegquuk48g661n5yu0f617na0
petey
Ne magyarázzuk már ki... suttyó volt és rápakolt egy lapáttal. .
Amadeus91
Suttyóság, hogy kiáll azért, amiben hisz, még ha ez abszolút hülyeség is? Ha azt mondod, ostoba, azt elfogadom, de suttyó? Na, az semmiképp.
dankodavid
Nem felállni a himnuszra, majd be is ugatni egy "kurvaországot, ahol verikanégereket" szerintem suttyóság. Pont nem az ilyen megnyilvánulásokra van szüksége ennek a társadalmi problémának. Ez pont ugyanaz,mint amikor a 20. sikertelen állásinterjú után elkezd az ózdi cigány "szarmagyarozni". Független attól, hogy letező a probléma itt is, és az amcsiknál is a négerek, latinok esetén az integráció, miegymás kérdésköre. Ki lehet állni az elveid mellett, de a nyilvánosság előtt nem így, nem ezen a módon, ez így csak hergelêsre volt jó.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 148
Erik Pears és Busta Anderson is szélnek eresztve
SFGaben
vééégre Pears is eltűnt...most megérte a szezon
petey
Gonooosz 😉 de őőő nem volt Pears meggyőző... A tubás és ő.. Fantasztikus kettős volt, zokogsz mi? 😉
Josszi
Durva még belegondolni is, hogy ez a két ember kezdő volt tavaly. Már előrébb vagyunk 😊
SFGaben
abba még durvább hogy pár WR/LB és 1 QB-val már fasza csapatunk lehetne. sajnos Kap-ben eltört valami, ami nem csak az ő hibája. de nincs kizárva 4. héttől ő kezd.
viszont Driskell-t kéne játszatni többet.
petey
Ha a rosteren marad Kaep... már erről is hallani, hogy akár ki is vághatjuk az utolsó nagy hullám részeként...
Csiriba
túl sokba kerülne. most padozna egy évet, nem sérül le és úgy jobb esélye lenne neki is elmenni valahova.
petey
Hát, ahogy olvasgatok, nem megy ő a 49rs-től sehova, mert nem kell senkinek ilyen megnyilvánulások után.

Konkrétan nem hiszem, hogy bármelyik csapat is megkockáztatná azt, hogy alkalmazza őt. Totál gáz a csávó, senki sem fogja felvállalni - sem owner, sem GM. Valamelyik csapatvezető konkrétan árulónak titulálta....

Ha már Teddy karrierjének a végéről megy a diskurzus a Viks topikjában, akkor beszélhetünk itt Kaep karrierjének dicstelen végéről...
mirdal
neba, lottószámok?

sok álszent meg habzószájú NFL emberke akik papolnak erről-arról, dehát ez csak egy játék ami a pénzről szól. a meccsek csak körítés. most Kap beleköpött rendesen. inkább verjen meg nőket és gyerekeket az úgyis trendibb..

 www.sportingnews.com/nfl/news/colin-kaepenick-veteransforkaepernick-black-lives-matter-protest-national-anthem/1wegquuk48g661n5yu0f617na0
petey
Ne magyarázzuk már ki... suttyó volt és rápakolt egy lapáttal. .
Amadeus91
Suttyóság, hogy kiáll azért, amiben hisz, még ha ez abszolút hülyeség is? Ha azt mondod, ostoba, azt elfogadom, de suttyó? Na, az semmiképp.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 932
Erik Pears és Busta Anderson is szélnek eresztve
SFGaben
vééégre Pears is eltűnt...most megérte a szezon
petey
Gonooosz 😉 de őőő nem volt Pears meggyőző... A tubás és ő.. Fantasztikus kettős volt, zokogsz mi? 😉
Josszi
Durva még belegondolni is, hogy ez a két ember kezdő volt tavaly. Már előrébb vagyunk 😊
SFGaben
abba még durvább hogy pár WR/LB és 1 QB-val már fasza csapatunk lehetne. sajnos Kap-ben eltört valami, ami nem csak az ő hibája. de nincs kizárva 4. héttől ő kezd.
viszont Driskell-t kéne játszatni többet.
petey
Ha a rosteren marad Kaep... már erről is hallani, hogy akár ki is vághatjuk az utolsó nagy hullám részeként...
Csiriba
túl sokba kerülne. most padozna egy évet, nem sérül le és úgy jobb esélye lenne neki is elmenni valahova.
petey
Hát, ahogy olvasgatok, nem megy ő a 49rs-től sehova, mert nem kell senkinek ilyen megnyilvánulások után.

Konkrétan nem hiszem, hogy bármelyik csapat is megkockáztatná azt, hogy alkalmazza őt. Totál gáz a csávó, senki sem fogja felvállalni - sem owner, sem GM. Valamelyik csapatvezető konkrétan árulónak titulálta....

Ha már Teddy karrierjének a végéről megy a diskurzus a Viks topikjában, akkor beszélhetünk itt Kaep karrierjének dicstelen végéről...
mirdal
neba, lottószámok?

sok álszent meg habzószájú NFL emberke akik papolnak erről-arról, dehát ez csak egy játék ami a pénzről szól. a meccsek csak körítés. most Kap beleköpött rendesen. inkább verjen meg nőket és gyerekeket az úgyis trendibb..

 www.sportingnews.com/nfl/news/colin-kaepenick-veteransforkaepernick-black-lives-matter-protest-national-anthem/1wegquuk48g661n5yu0f617na0
petey
Ne magyarázzuk már ki... suttyó volt és rápakolt egy lapáttal. .
Amadeus91
szépen kifejtett érvek, ezért kár volt koptatni a klaviatúrát
petey
Érintőképernyő.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 932
Erik Pears és Busta Anderson is szélnek eresztve
SFGaben
vééégre Pears is eltűnt...most megérte a szezon
petey
Gonooosz 😉 de őőő nem volt Pears meggyőző... A tubás és ő.. Fantasztikus kettős volt, zokogsz mi? 😉
Josszi
Durva még belegondolni is, hogy ez a két ember kezdő volt tavaly. Már előrébb vagyunk 😊
SFGaben
abba még durvább hogy pár WR/LB és 1 QB-val már fasza csapatunk lehetne. sajnos Kap-ben eltört valami, ami nem csak az ő hibája. de nincs kizárva 4. héttől ő kezd.
viszont Driskell-t kéne játszatni többet.
petey
Ha a rosteren marad Kaep... már erről is hallani, hogy akár ki is vághatjuk az utolsó nagy hullám részeként...
Csiriba
túl sokba kerülne. most padozna egy évet, nem sérül le és úgy jobb esélye lenne neki is elmenni valahova.
petey
Hát, ahogy olvasgatok, nem megy ő a 49rs-től sehova, mert nem kell senkinek ilyen megnyilvánulások után.

Konkrétan nem hiszem, hogy bármelyik csapat is megkockáztatná azt, hogy alkalmazza őt. Totál gáz a csávó, senki sem fogja felvállalni - sem owner, sem GM. Valamelyik csapatvezető konkrétan árulónak titulálta....

Ha már Teddy karrierjének a végéről megy a diskurzus a Viks topikjában, akkor beszélhetünk itt Kaep karrierjének dicstelen végéről...
mirdal
neba, lottószámok?

sok álszent meg habzószájú NFL emberke akik papolnak erről-arról, dehát ez csak egy játék ami a pénzről szól. a meccsek csak körítés. most Kap beleköpött rendesen. inkább verjen meg nőket és gyerekeket az úgyis trendibb..

 www.sportingnews.com/nfl/news/colin-kaepenick-veteransforkaepernick-black-lives-matter-protest-national-anthem/1wegquuk48g661n5yu0f617na0
petey
Ne magyarázzuk már ki... suttyó volt és rápakolt egy lapáttal. .
Amadeus91
szépen kifejtett érvek, ezért kár volt koptatni a klaviatúrát
petey
Érintőképernyő.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 17 811 — Csodabogár
Erik Pears és Busta Anderson is szélnek eresztve
SFGaben
vééégre Pears is eltűnt...most megérte a szezon
petey
Gonooosz 😉 de őőő nem volt Pears meggyőző... A tubás és ő.. Fantasztikus kettős volt, zokogsz mi? 😉
Josszi
Durva még belegondolni is, hogy ez a két ember kezdő volt tavaly. Már előrébb vagyunk 😊
SFGaben
abba még durvább hogy pár WR/LB és 1 QB-val már fasza csapatunk lehetne. sajnos Kap-ben eltört valami, ami nem csak az ő hibája. de nincs kizárva 4. héttől ő kezd.
viszont Driskell-t kéne játszatni többet.
petey
Ha a rosteren marad Kaep... már erről is hallani, hogy akár ki is vághatjuk az utolsó nagy hullám részeként...
Csiriba
túl sokba kerülne. most padozna egy évet, nem sérül le és úgy jobb esélye lenne neki is elmenni valahova.
petey
Hát, ahogy olvasgatok, nem megy ő a 49rs-től sehova, mert nem kell senkinek ilyen megnyilvánulások után.

Konkrétan nem hiszem, hogy bármelyik csapat is megkockáztatná azt, hogy alkalmazza őt. Totál gáz a csávó, senki sem fogja felvállalni - sem owner, sem GM. Valamelyik csapatvezető konkrétan árulónak titulálta....

Ha már Teddy karrierjének a végéről megy a diskurzus a Viks topikjában, akkor beszélhetünk itt Kaep karrierjének dicstelen végéről...
mirdal
neba, lottószámok?

sok álszent meg habzószájú NFL emberke akik papolnak erről-arról, dehát ez csak egy játék ami a pénzről szól. a meccsek csak körítés. most Kap beleköpött rendesen. inkább verjen meg nőket és gyerekeket az úgyis trendibb..

 www.sportingnews.com/nfl/news/colin-kaepenick-veteransforkaepernick-black-lives-matter-protest-national-anthem/1wegquuk48g661n5yu0f617na0
petey
Ne magyarázzuk már ki... suttyó volt és rápakolt egy lapáttal. .
Amadeus91
szépen kifejtett érvek, ezért kár volt koptatni a klaviatúrát

több mint 7 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 932
Erik Pears és Busta Anderson is szélnek eresztve
SFGaben
vééégre Pears is eltűnt...most megérte a szezon
petey
Gonooosz 😉 de őőő nem volt Pears meggyőző... A tubás és ő.. Fantasztikus kettős volt, zokogsz mi? 😉
Josszi
Durva még belegondolni is, hogy ez a két ember kezdő volt tavaly. Már előrébb vagyunk 😊
SFGaben
abba még durvább hogy pár WR/LB és 1 QB-val már fasza csapatunk lehetne. sajnos Kap-ben eltört valami, ami nem csak az ő hibája. de nincs kizárva 4. héttől ő kezd.
viszont Driskell-t kéne játszatni többet.
petey
Ha a rosteren marad Kaep... már erről is hallani, hogy akár ki is vághatjuk az utolsó nagy hullám részeként...
Csiriba
túl sokba kerülne. most padozna egy évet, nem sérül le és úgy jobb esélye lenne neki is elmenni valahova.
petey
Hát, ahogy olvasgatok, nem megy ő a 49rs-től sehova, mert nem kell senkinek ilyen megnyilvánulások után.

Konkrétan nem hiszem, hogy bármelyik csapat is megkockáztatná azt, hogy alkalmazza őt. Totál gáz a csávó, senki sem fogja felvállalni - sem owner, sem GM. Valamelyik csapatvezető konkrétan árulónak titulálta....

Ha már Teddy karrierjének a végéről megy a diskurzus a Viks topikjában, akkor beszélhetünk itt Kaep karrierjének dicstelen végéről...
mirdal
neba, lottószámok?

sok álszent meg habzószájú NFL emberke akik papolnak erről-arról, dehát ez csak egy játék ami a pénzről szól. a meccsek csak körítés. most Kap beleköpött rendesen. inkább verjen meg nőket és gyerekeket az úgyis trendibb..

 www.sportingnews.com/nfl/news/colin-kaepenick-veteransforkaepernick-black-lives-matter-protest-national-anthem/1wegquuk48g661n5yu0f617na0
petey
Ne magyarázzuk már ki... suttyó volt és rápakolt egy lapáttal. .

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 17 811 — Csodabogár
Erik Pears és Busta Anderson is szélnek eresztve
SFGaben
vééégre Pears is eltűnt...most megérte a szezon
petey
Gonooosz 😉 de őőő nem volt Pears meggyőző... A tubás és ő.. Fantasztikus kettős volt, zokogsz mi? 😉
Josszi
Durva még belegondolni is, hogy ez a két ember kezdő volt tavaly. Már előrébb vagyunk 😊
SFGaben
abba még durvább hogy pár WR/LB és 1 QB-val már fasza csapatunk lehetne. sajnos Kap-ben eltört valami, ami nem csak az ő hibája. de nincs kizárva 4. héttől ő kezd.
viszont Driskell-t kéne játszatni többet.
petey
Ha a rosteren marad Kaep... már erről is hallani, hogy akár ki is vághatjuk az utolsó nagy hullám részeként...
Csiriba
túl sokba kerülne. most padozna egy évet, nem sérül le és úgy jobb esélye lenne neki is elmenni valahova.
petey
Hát, ahogy olvasgatok, nem megy ő a 49rs-től sehova, mert nem kell senkinek ilyen megnyilvánulások után.

Konkrétan nem hiszem, hogy bármelyik csapat is megkockáztatná azt, hogy alkalmazza őt. Totál gáz a csávó, senki sem fogja felvállalni - sem owner, sem GM. Valamelyik csapatvezető konkrétan árulónak titulálta....

Ha már Teddy karrierjének a végéről megy a diskurzus a Viks topikjában, akkor beszélhetünk itt Kaep karrierjének dicstelen végéről...
mirdal
neba, lottószámok?

sok álszent meg habzószájú NFL emberke akik papolnak erről-arról, dehát ez csak egy játék ami a pénzről szól. a meccsek csak körítés. most Kap beleköpött rendesen. inkább verjen meg nőket és gyerekeket az úgyis trendibb..

 www.sportingnews.com/nfl/news/colin-kaepenick-veteransforkaepernick-black-lives-matter-protest-national-anthem/1wegquuk48g661n5yu0f617na0

több mint 7 éve
mirdal Kansas City Chiefs 558 — Chiefs fan
Erik Pears és Busta Anderson is szélnek eresztve
SFGaben
vééégre Pears is eltűnt...most megérte a szezon
petey
Gonooosz 😉 de őőő nem volt Pears meggyőző... A tubás és ő.. Fantasztikus kettős volt, zokogsz mi? 😉
Josszi
Durva még belegondolni is, hogy ez a két ember kezdő volt tavaly. Már előrébb vagyunk 😊
SFGaben
abba még durvább hogy pár WR/LB és 1 QB-val már fasza csapatunk lehetne. sajnos Kap-ben eltört valami, ami nem csak az ő hibája. de nincs kizárva 4. héttől ő kezd.
viszont Driskell-t kéne játszatni többet.
petey
Ha a rosteren marad Kaep... már erről is hallani, hogy akár ki is vághatjuk az utolsó nagy hullám részeként...
Csiriba
túl sokba kerülne. most padozna egy évet, nem sérül le és úgy jobb esélye lenne neki is elmenni valahova.
petey
Hát, ahogy olvasgatok, nem megy ő a 49rs-től sehova, mert nem kell senkinek ilyen megnyilvánulások után.

Konkrétan nem hiszem, hogy bármelyik csapat is megkockáztatná azt, hogy alkalmazza őt. Totál gáz a csávó, senki sem fogja felvállalni - sem owner, sem GM. Valamelyik csapatvezető konkrétan árulónak titulálta....

Ha már Teddy karrierjének a végéről megy a diskurzus a Viks topikjában, akkor beszélhetünk itt Kaep karrierjének dicstelen végéről...
több mint 7 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Lehet, hogy a Vikings lesz a kiút polgárjogi aktivistánknak?


"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 17 811 — Csodabogár
Amúgy Ellingtonnak lassan már sokkal ismertebb lesz az IR mint a csapat.
Coolearie

több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers 5 343 — . . .
Amúgy Ellingtonnak lassan már sokkal ismertebb lesz az IR mint a csapat.

több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers 5 343 — . . .
Ha már futójáték Reggievel mi a helyzet?
he7edik
Nincs már a csapatnál.

Szerkesztette: Coolearie