Seattle Seahawks

60 feliratkozó

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 521
Szerintem,ha Cable megy, és újraépítjük a falat, lehet keresnivalónk.
undisputedly
így kell lennie!
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 11 703 — SuperBowl Champions 2013/2014
Közben sebtében fórumra vetem azt a gondolatot amit egyszer már megosztottam, de aktualitása igazából most is van.

Mi ment félre?

Egy dominó effektus első dominója. Ez a dominó a 2013-as és 2014-es évben öltött testet igazán, és lett olyan véleményformáló erő először amely már PC-t is képes volt befolyásolni.

Ez a dominó a 2013-as és 2014-es sikerekből épül, mely sikereket egy átlagos, átlagon aluli/rossz passprot és szintén gyenge runblock fallal értük el. Amikor még McQuistan és Giacomini, vagy a túlsúlyos Carpenter játszott a falban. Az elmúlt két év olyan kártyát adott Tom Cable kezébe, amelyet kiterítve sikerrel győzte meg a fizetési sapka alatt hirtelen magát légüres térben találó PC-t.

 espn.go.com/nfl/story/_/id/12872859/seattle-seahawks-o-line-coach-tom-cable-says-college-offenses-really-really-bad-fundamentally

"I can go get a guy who runs a little faster, jumps a little higher and has an aggressive streak in him on defense and start with him," Cable said. "I'm going to have to retrain an offensive lineman out of college anyway."

Cable, aki az Oline edző poszt mellett assistant HC is (!), véleményem szerint meggyőzte PC-t, hogy működni fog a rendszere. Ahogyan a kiemelésben is olvasható, Cable elmélete szerint az egyetemről kikerülő O-linemenek a spread offense térnyerése miatt használhatatlanok, és mivel úgyis meg kell őket tanítani a T/C/G posztokra, így sokkal jobb, ha egy fizikálisan tehetségesebb védőt tanít meg, hiszen időt nem veszít. Ezért lett Sweezy, Gilliam, Nowak stbstb beépítve a falba, és ez mételyezte meg az O#-t. Hogy ez Cable ötlete volt, nem csak a fenti nyilatkozat bizonyítja számomra, hanem az a tény is, hogy PC az építkezést részben az O-fallal kezdte. Itt vannak a magas pickek amiket az első 2 évben felhasználtunk az O-falra:

2010 - 1/6 (!) Okung (értelemszerűen az első pickünk)
2011 - 1/25 (!) Carpenter (első pick)
2011- 3/11 (!) Moffitt (második pick a drafton)



Látszik tehát, hogy PC a run-run-boom stratégiáját nem akarta jöttment 6. körös játékosokra építeni, ezért invesztált a falba. Unger ugye a régi rezsim kb egyetlen játékosa volt aki maradt alatta, ő 2009-ben, egy évvel PC előtt jött 2/17-ként.


Egyértelmű számomra, hogy a sikerek és a capspace hiány vezettek oda, hogy PC elhitte Cablenek, hogy 6. és 7. körös DT-k átképzésével jól funkcionáló falunk lesz.

Nem lett.

Ezzel borult a futásalapú játék, nem tudtuk enni az órát, a labdabirtoklásra épülő játékunkból annyi lett, hogy meccsenként 10 percet voltak fent a támadók, 50-et a védők. Amikor pedig fent voltak, hátrányban már nem futhattunk, dőlt tovább a dominó, passzolni kellett egy passhappy rendszerre alkalmatlan irányítóval, akinek a jó 3rd down és a playaction játékokon alapuló számai elkezdtek zuhanni, és jelenleg ott állunk, hogy a liga alsó feléhez tartozik, konkrétan rém gyengén játszik.

Szerintem,ha Cable megy, és újraépítjük a falat, lehet keresnivalónk.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 521
Sok a minőségi celpont. Tök érthető a cut...
több mint 8 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Közben Chris Matthewst kirakta a csapat... Az is sokatmondó, hogy a SB-ban megmutatta, mire lehet képes, ebben az évben volt össz. 4 elkapása. Ráadásul pont akkor, amikor sérült Lockette, Richardson, Lockett bokája is fáj.

Szerkesztette: Nadal17
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 645 — Seahawks fan
Van gond bőven, csak egyenlőre felelős nincs. Kellene egy kis vérátömlesztés, mondjuk Bevellel elkezdve. Szuper volt az előző 3 év, de ebből már nem lehet megélni. Túl nagy a visszaesés és több fronton tanácstalanságot látok. Nem megy a futás, nem megy a passz, nem megy a TE játék, kutyaütők vagyunk a Red Zone-ban, agyonverik RW-t, aki ráadásul igencsak alulteljesít, az O falra szavak nincsenek, a védelem meg állandóan a pályán van. Erre most jön a Frisco, aki nyugodtan játszhat és ez aggasztó. Ha kikapunk akkor jön a földrengés, csak nem a Lynch féle.
Két variáció van: 1. A csapat berágott a Cards zakó miatt és megy ezerrel, vagy 2. Bent van a zabszem, hogy nincs több hibalehetőség és ez görcsöt okoz. Kicsit féltem az elmúlt évek építményét, mert inog rendesen. De ne legyen igazam!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots 4 331 — situational football


nem tudom mindenkinek megvolt-e, de szerintem hatalmas 😊

Lynch meg priceless as usual xD



"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Nincs baj a közönséggel... még mindig óriásiak, a legjobbak.
Már sokszor említettem, hogy kiszipolyoztak és a jó edzőinket elvitték. Vajon Bewell miért nem ment el? 😀
Sajna ő sem tud megújulni, pedig nagy szükség lenne... Richard már érezhetően jobban működik, mint az elején.
O oldalon még az ág is húz, és a rossz teljesítmények befolyásolják egymást... rossz fal, nem megy a futás, hosszú playeket kellene passzal megoldani, nem tudjuk megtartani a pass rusht, RW nem passzol tökéletesen, elkapók nem tudnak elszakadni, droppolnak... túl sok a rossz teljesítmény ahhoz, hogy valaki más ezt tudja kompenzálni. Hogyan lehet haladni, ha nem megy se a futás, se a passz? sehogy, vagyis de, puntolni lehet 😀 a fallal kezdődik a baj, de mindenkinek meg van a saját sara benne. edzőtől a utsó csere játékosig.

Szerkesztette: SeaSzilaHawk

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 8 éve
kennyke04 Seattle Seahawks 40
Nem láttam még említve, de a vereség és az O# hibáját, mi sem jelzi jobban, hogy 2x próbálkoztunk 2 pontos extra kísérlettel, amiből 1 sem jött össze, pedig ha már csak 1 sikerül, vagy rúgjuk mindkettőt, hosszabbításra menthető lett volna a meccs (ami idén sok jót nem jelent számunkra, de na...)
Nem akarok mindent negatívan látni, de a csapat rossz teljesítményén kívül, csak nekem van egy olyan érzésem, mintha a CLink/12 man is jóllakott volna!? A csapatok készülnek fel erre jobban vagy visszább estek a decibellek? 2-3éve még false startok, félidő elején időkikérések illetve kapkodó játékindítás és még az ellenfél fél O#-e nem is tudja, mit is kéne csinálnia... Ehelyett, mi bénázunk többet.

Szerkesztette: kennyke04
több mint 8 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 202 — köszönöm Uram, hogy meghallgattál
RW sosem volt Top 5-ös QB, és a top 10-be is csak 2013-14-ben.

Tényleg csak érdekesként az RB szekciónk

Lynch 111 carry, 417 yards, 3,8 átlag, 3 TD
Rawls 71 carry, 395 yards, 5,6, átlag 1 TD ,
F.Jackson 11 carry, 54 yards, 4,9 átlag, 0 TD,

Szerkesztette: BigBaltazar

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 11 703 — SuperBowl Champions 2013/2014
 www.businessinsider.com/russell-wilson-is-regressing-seahawks-in-trouble-2015-11

Szerintem pedig egyértelműen gyenge teljesítményt nyújt RW. Közel sem Top5-10-15

Dobott mennyi, 9 TD-t? 😀 Nem képes mozgatni a támadókat, csak a futásaival.


Viszont ennél jobban nem akarom beleásni magam, PC majd rendbe teszi a dolgokat offseasonben, remélem jön egy kis vérfrissítés az O# oldalán, aztán folytatjuk PO contenderként. 😊 Minden évben csak 1 örülhet a 32-ből, idén nem leszünk azok, ez van. Az elmúlt két évben oda-vissza vertünk kb mindenkit, megdöntöttünk minden releváns frencsájz rekordot, sőt, NFL alltime rekordokat is.

Most újra kell kalibrálni a dolgokat. Nyilván nem fogjuk kitenni Russt, vele viszont passhappy csapatot vélhetően nem lehet futtatni, ez bebizonyosodott, ergo nagy valószínűség szerint feltöltjük jövőre az O-falat, és mehet a darálás 😊
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 521
jó h Richardson visszatért, most uj baja van, pár hétre megint kidőlt, Ahogy IRvin is.
kurvajó. bár tökmind1.
több mint 8 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 202 — köszönöm Uram, hogy meghallgattál
Tényleg RW a hibás... NEM!!!
hogy tértünk át a fal hibáztatásától oda, hogy RW a hibás? Tényleg... nincs szusszanása, a futás sem segít, mindig nehéz helyzetbe hozzák és még droppok is vannak... sok pénzt kap, többet kellene csinálnia? hogyan?... egy Brédi már meghalt volna a fal mögött, nem beszélve arról, h azért is kapta a fizut amit már megtett... ugye milyen szar volt megszerezni az első Lombardinkat, fúúúj... inkonzisztens? persze, hogy az, mert ha el is tudja dobni a labdát, úgy is rajta lihegnek... az elkapók sem szakadnak el és az egyetlen emberünk, akihez egy-egyben oda lehet csapni a labdát, most rosszul teljesített...
Mindemellett neki is meg vannak a hibái, mint mindenkinek, de nehogy már Ő legyen a sátán... azért ezt egyezzük meg.
SeaSzilaHawk
Egyetértek. Nem hinném, hogy Lynch teljesítménye megközelítené a tavalyit. Mégsem hallom a nevét, pedig ő is megkapta a pénzét, mégsem teszi hozzá azt a pluszt ami esetleg hiányzik. Félre értés ne essék én nem hibáztatok senkit, de ha már bűnbakot keresünk inkább az oldalvonal mellett kéne tenni azt.
Sajnos az idei meccsein közül voltak olyanok ahol csak az a kis "plusz" hiányzott, ami az elmúlt években megvolt a csapatnál. Most 4-5 állunk, de ha kicsit összeszedettebbek, ne adj isten szerencsésebbek lettünk volna akkor lehetne ez 6-3 is.

Ha meg Wilsonnak nem adjuk meg a fizetést és más csapat csapat kifizeti, akkor meg menne a nyafogás, hogy "mé' nem fizettük ki az SB győztes irányítót" hagyjuk már ezt a Wilson túl van fizetve dumát. Akkor ki lenne a QB-nk?

Sajnos ez egy ilyen szezon. Az is biztos sokat javít a morálon mikor a játékosok, a játékosok szülei , ügynökei osszák az észt egymásnak.

Go Hawks!

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Tényleg RW a hibás... NEM!!!
hogy tértünk át a fal hibáztatásától oda, hogy RW a hibás? Tényleg... nincs szusszanása, a futás sem segít, mindig nehéz helyzetbe hozzák és még droppok is vannak... sok pénzt kap, többet kellene csinálnia? hogyan?... egy Brédi már meghalt volna a fal mögött, nem beszélve arról, h azért is kapta a fizut amit már megtett... ugye milyen szar volt megszerezni az első Lombardinkat, fúúúj... inkonzisztens? persze, hogy az, mert ha el is tudja dobni a labdát, úgy is rajta lihegnek... az elkapók sem szakadnak el és az egyetlen emberünk, akihez egy-egyben oda lehet csapni a labdát, most rosszul teljesített...
Mindemellett neki is meg vannak a hibái, mint mindenkinek, de nehogy már Ő legyen a sátán... azért ezt egyezzük meg.

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 8 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Azért azt is hozzátehetjük hogy egy középsulis oc is változatosabb play-et hív mint a mi szeretett Bevell-k. Ezt leszámítva minden tiszteletem a védelemé.
Előttem Undi elmondott mindent, Graham tényleg nagyon lyukas kezű volt, ahogy kicsi Lockett is viszont őt annyira nem is hibáztatom mivel első éves, de hozzá sok reményt fűzök mint ahogy Rawls-hoz is😊
Most ez így jött össze. :/
több mint 8 éve
Helmut Zimmer Buffalo Bills Oregon Ducks 6 132 — én ezt meguntam
 mobile.twitter.com/SI_DougFarrar/status/666173178406793216?ref_src=twsrc%5Etfw
 mobile.twitter.com/OmarKelly/status/666383270234497029?ref_src=twsrc%5Etfw
Mind a két meglátással egyet értek
Ja Lynch ügynöke beszolt RW nek a twitteren.... Majd törlődött az üzenet... 😊
Reggeli Carrollt érdemes meghallgatni.

Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 521
mostmár kár a POról beszélni. kurvára nem vagyunk oda valóak. és nem is lesz meg a PO
Wilson meg nem érdmel ennyi pénzt. leszarom h szar a fal, top fuzuja van szinte és 9meccsen 10TD? hagyjuk már.
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 596 — The only discipline that lasts, is self discipline
A támadók az első félidőben kb csak hátrafelé mentek. Nálam egyre jobban erősödik, hogy ez az edzői stáb(nem PC-re gondolok persze) alkalmatlan arra, hogy kihozza a csapatból a benne rejlő potenciált. Legalábbis elég nehéz megmagyarázni ezt a hullámvasutat amit látunk a labda mind2 oldalán. O# első félidőben teljesen fogalmatlan, majd egy negyeden keresztül kis túlzással mint kés a vajon,majd megint visszaesés (Csak nekem volt olyan érzésem első félidőben, hogy Bevell barátunk csak a középen futást meg a 4 Verticals playt ismeri?). D# benyel 450 yardot, ugyanakkor végig meccsben tartja a csapatot.Nadal17
A védelemmel nincs semmi gond, hozza magát, csak, hát azt szintet, ahogy a védelem játszott az elmúlt 2-3 évben, azt nem lehet fenntartani. Törvényszerűen leesett a teljesítmény arra a szintre, ami még mindig az NFL egyik legjobb védelmét jelenti, de már nem a két évvel ezelőtti korszakos szintet. Ezen a szinten pedig normális, hogy egy hot formát futó, elit offense ellen jönnek a yardok, és a pontok. Főleg, ha 40 percet kell a pályán lenni. Még így is sikerült a csapatot 3.5 negyedig meccsben tartaniuk a szerzett védő pontokkal és turnoverekkel. Ennél többet már nem reális elvárni.

Offense oldalon hiányzik az a playbook, ami biztosíthatná, hogy az egység folyamatosan haladhasson a pályán. A korábbi módi, a "Lynch töri az utat, mögötte pedig RW, play action-ből, read-optionből, így-vagy-úgy, kihasználva a fürgeségét, hozzáteszi passzban azt, ami elég" megszűnt működni. Lynch öregszik/sérült? RW-t kiismerték, vagy elbizonytalanodott? Valami más? Az okokat ti jobban tudjátok, mint én, de kívülről nézve ez az összkép. A "szív, sűrít, gyújt, kipufog"-ból hiányzik egy-két ütem, és emiatt az offense olyan, mint az ősrégi iskolabusz. Köhög, prüszköl, füstöl, aztán időnként amikor összejön 1-2 nagyobb futás vagy egy mély passz, akkor megiramodik, mint újkorában. Big play függővé vált a dolog, azzal halad csak előre, ha időnként sikerül 1-2 big play, de mellette a hangyamunka nem működik. Ezért áll be fél meccsekre minden, és ezért szaladnak át utána teljesen váratlanul a pályán.

Nem tudom, hogy a playhívás, a(z offensive) szakmai stáb mennyiben hibáztatható a problémákért, de elég egyértelműnek tűnik, hogy ott kell megtalálni megint mind a négy ütemet. Valamit RW környéként kell farigcsálni. Hogy aztán ez stílusváltást, fal erősítést, a futás újbóli beindítását (új emberrel), vagy mást jelent majd, arra nagyon kíváncsi leszek én is.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 521
nem tudtam a meccs eredményét, most elkezdtem. másfél negyedet bírtam. undorító volt.
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 645 — Seahawks fan
Alapvetően optimista típus vagyok, de a Cards meccs után nem sok pozitív gondolat maradt bennem. Valami nagyon nem az igazi. Ezt már nem nagyon lehet a SB utolsó play-ére fogni, ez egy erős leszálló ág. Wilson irányába is egyre nőnek a kétségeim. Egyszerűen nem látom a fejlődést, még akkor sem, ha hozzáteszem az O fal alkalmatlanságát. Nem értek hozzá, nem tudom hol a hiba, de ez a csapat max nyomokban emlékeztet az utóbbi évekre. Az meg külön rosszul esett, amikor a Giants-Pats meccsen a Packersel kapcsolatban arról beszéltek, hogy a 6-0 igen gyenge csapatok ellen született, vagyis köztük mi is.
Nyilván van még remény, de ez a szezon erősen tart a kuka felé.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Amúgy 53(?) meccsel mi tartjuk az NFL történetének rekordját az "előnyt birtokolt" kategóriában, azaz 53(?) meccs óta minden alkalommal volt olyan pillanat adott meccsen, hogy vezettünk 😊
undisputedly
57

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
@undi
valami nem stimm... holding és false start után nincs loss of down tudomásom szerint, szóval 1&25-nek kellett jönnie... de értem, h mit akartál ezzel mutatni...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 11 703 — SuperBowl Champions 2013/2014
1&10 PENALTY O-holding
2&20 PENALTY false start
3&25 Russ menekül
4&20 Punt

Ez nálam coaching hiba. Két hét alatt nem tudtunk felkészülni, az első félidőben átmentek rajtunk.

Russ árnyéka önmagának. Egész évben. Nekifut Okungnak és kiejti a labdát, majd safety. LOL
A dobásai teljesen homályok. Amikor nálunk volt a lélektani előny, jöttünk fel, 3&out az ellenfélnél, erre odavágja egy Cardinalsoshoz a labdát. Több ilyen értelmezhetetlen hibája is volt. Tudom, megint jönnek majd a "miért szidod Russt, nemt ehet róla" kommentek, de most ki merem jelenteni, hogy eddig nagyon úgy tűnik, nem érte meg a giga-szerződést odaadni neki.
Egy-egy menekülése látványos first downokhoz vezet, de ugyanennyi eredményez 3&outot vagy fumblet/safetyt.

Graham kb 10 elkapható labdából megfogott hármat. Szörnyen gyenge volt, egy 2 méteres 120 kg-s (?) embernek hozzáérnek a vállvédőjéhez és már nem tudja megtartani a labdát.

Lynch most se volt nagy durranás, eltekintve kb két futástól. Persze minősíthetetlen a fal, de Rawls sokkal eluzívabbnak tűnik (fogjuk rá, hogy sérülés). Amúgy nem tudom miért shotgunból futtatjuk állandóan.

A védelem elég jól muzsikált, habár Sherm benézett egy-két passzt, Carry Williamsz szintén csak liability volt. Earl Thomast pedig megint ott verték meg, ahol tavaly kb 2-3 TD-t kaptunk róla. Festék közepe, 170 cm magasan jön a lézer, ő meg ugorva sem tud beleütni.

Richards ettől függetlenül mutatja jelét fejlődésnek, kíváncsi leszek ki lesz a posztján jövőre.

A PO kb elment, minden reális forgatókönyv szerint.


Pozitív irányba kell kiemelni viszont KJ-t, Bennettet, Avrilt, és a front 7-t nagyjából minden tagjával. Jól játszottak, és egy külső szemlélő számára élvezetes meccset varázsoltak.

Amúgy 53(?) meccsel mi tartjuk az NFL történetének rekordját az "előnyt birtokolt" kategóriában, azaz 53(?) meccs óta minden alkalommal volt olyan pillanat adott meccsen, hogy vezettünk 😊

Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
A támadók az első félidőben kb csak hátrafelé mentek. Nálam egyre jobban erősödik, hogy ez az edzői stáb(nem PC-re gondolok persze) alkalmatlan arra, hogy kihozza a csapatból a benne rejlő potenciált. Legalábbis elég nehéz megmagyarázni ezt a hullámvasutat amit látunk a labda mind2 oldalán. O# első félidőben teljesen fogalmatlan, majd egy negyeden keresztül kis túlzással mint kés a vajon,majd megint visszaesés (Csak nekem volt olyan érzésem első félidőben, hogy Bevell barátunk csak a középen futást meg a 4 Verticals playt ismeri?). D# benyel 450 yardot, ugyanakkor végig meccsben tartja a csapatot. Nem néztem pontos statot, de Shermanen 100 yard közelében hoztak, mikor fordult elő ilyen ? Ebben benne van persze, amit leírtatok előttem, a támadók kb 20 percet voltak pályán összesen, így nem könnyű. Rengeteg volt a flag, a bírók nagyon gyengék voltak, mindkét oldalra tévedtek. Persze nem úszott el semmi még,de látva a meccset, nagyon meglepne, ha ezt az ellenfelet idegenben sikerülne legyűrni, vagy a Steelerst még erősebb elkapókkal.
több mint 8 éve
Tessu Seattle Seahawks 151
Na fel a fejjel! Nem az eredmény zavar, hanem a tény, hogy jó csapatok ellen ugyanazokat a hibákat látom újra és újra. Főleg az a nyomasztó, ahogy okítják Richardsot. Új elemet nem tudok hozzáfűzni a korábbi meglátásokhoz. Talán csak annyit, hogy erős lehetett a bye week, csak egy szám 131 yard büntetés.

Egy vélemény:
 espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/188152/russell-wilson-seahawks-offense-too-sloppy-in-loss-to-cardinals
Helmut Zimmer
Ezt én nem verném a védelemre mert ők hozták vissza a meccset, lényegében két Tdt tettek fel és kb 40 percet voltak a pályán. Amit a kommentátorokkal együtt nem értettem, hogy ha megy a futás(6,4 y/átlag) akkor miért RW kezébe teszik a meccset aki az idei formáját hozta, néhány nagy játék a pontatlan dobások és lassú döntések között. Persze az sem segített, hogy Graham nagyon puha volt és mindent elejtett/elveszített.
Amúgy nagyon vátozatos meccs volt szerintem érdemes megnézni.
több mint 8 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
hát most már világos, hogy a Cards erősebb, mint mi... a szezonban a max a WC lehet... nem tudom érdemes-e letölteni a meccset, az utsó 5 percet láttam és már az is kiidegelt...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”