Seattle Seahawks

60 feliratkozó

több mint 5 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Donaldnek ugye nincs küzdősport háttere ? 😀

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 589
Lehet velem van a problema, de ha mar annyira a social justice elharcosa a csapat es Pete is a zaszlajara tuzte a trendi social temakat (pl amikor vedelmebe vette Bennettet a rendorokkel szemben, akirol utobb kiderult, hogy hazudott), plusz Allen is annyit aldozott jo ugyekre, amelyek az egyenjogusagot es az eselyegyenloseget szolgaltak, talan nem kellett volna a csapat hivatalosa twitter oldalan eltetni Lockettet es Mayweathert, akinek odaadta Lockett a TD utan a labdat, mivel tobbszorosen elitelt noverorol van szo... Just sayin'. Abba mar bele se megyek, hogy terdelni sokan tudnak az NFL-ban, akkor is, ha tenyszeruen cafolhato egy-egy ugy amiert terdelnek, de a novereoket es abuzalokat meg kultusz ovezi az oltozoben.
undisputedly
Ez a hajó már korábban elúszott.

Talán emlékszel: Még ki se hűlt a Bennett öltözőszekrényéről szorgos takarítónéni-kezek által lekapargatott 'F%ck Police' feliratú matricák helye, mi máris leigazoltunk egy köztörvényest. 😀

Jó, Kendricks nem vert nőket, tudom. Most épp úgy állunk, hogy az ő vissztérésénél (14.hét) csak Jézusé/az utolsó Jedié volt jelentősebb 😀

több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 645 — Seahawks fan
Nyilvánvaló, hogy a Sherm-Kancellár-ET trió nem hogy rövid távon, de talán évekig nem pótolható. Csak ugye szinte majdnem egyszerre esett ki ez a 3 ember, és ez így most sok, bátrabban is hajigálnak ellenünk hosszúkat. Sajnos KJ is tényleg eléggé rozsdásnak tűnik, de össze fogja kapni magát.
Az O fal esetében nyilván nem a Rams gyémántokból összehegesztett Def fala a mérvadó, ők bárkit megesznek, de látom a javulást. Még mindig azt érzem kevésnek, amivel minket sz...nak évek óta, a gyors belső passzok a keresztet futó TE vagy WR felé. Persze úgy nehéz is, ha az első számú WR alig gyógyult meg, a másik még fiatal, a nagyon ígéretes új TE meg idén már csak a tv-n követi az eseményeket.
Mondjuk az fájt, hogy a kulcs fumble-nál pont Brown nem tudta tartani az emberét.

Ui.: Akkor is Wagner a legjobb LB. Ha pedig elképzelem, hogy előtte játszik Suh meg Donald, akkor sima SB.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 11 703 — SuperBowl Champions 2013/2014
Lehet velem van a problema, de ha mar annyira a social justice elharcosa a csapat es Pete is a zaszlajara tuzte a trendi social temakat (pl amikor vedelmebe vette Bennettet a rendorokkel szemben, akirol utobb kiderult, hogy hazudott), plusz Allen is annyit aldozott jo ugyekre, amelyek az egyenjogusagot es az eselyegyenloseget szolgaltak, talan nem kellett volna a csapat hivatalosa twitter oldalan eltetni Lockettet es Mayweathert, akinek odaadta Lockett a TD utan a labdat, mivel tobbszorosen elitelt noverorol van szo... Just sayin'. Abba mar bele se megyek, hogy terdelni sokan tudnak az NFL-ban, akkor is, ha tenyszeruen cafolhato egy-egy ugy amiert terdelnek, de a novereoket es abuzalokat meg kultusz ovezi az oltozoben.
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 589
Na csapassuk!

Támadók:
Vitatkoznék garrettel, az OL már sokszor a meccs elején sem tudott rendesen funkcionálni, se pass-protectionben, se futásblokkolásban.
Wilson nem sok snap után tartotta meg a labdát, de még azon pár alkalommal is többször nyomás alatt volt, a futóinkat pedig többször is csak zseniális spin-moveok mentették meg attól, hogy már a downfielden levigyék őket.
Direkt nem írtam azt, hogy nem volt jó a fal, mert ezt ez esetben kicsit relatívnak érzem. Egy jól játszó Donald-Suh párost nem sok fal vesz le a ligában, és tegnap formában voltak. A fal lehozott egy közepes-jó teljesítményt, ami ez ellen a védőfal ellen pocsékul nézett ki. Nálam legalábbis ennyi a történet.
Flukert várjuk vissza, hiányzott!

A passzjátékban nem tudom Wilsonra kenni a vereséget, szerintem a fumble-ről sem igazán tehet, egyszerűen néha embertelen gyorsan rátolták a falat. Így nem lehet...
Valamint végig hálátlan feladata volt, megint folyamatosan neki kellett megoldani a kulcs 3&nemrövid szituációkat, és mindezt folyamatosan nyomás alatt... (funfact: 2/9 lett a mérleg 3. kísérleten, ami elszomorító).

Beszéljünk a futásról. Davis jó volt (5.3y/c), és Penny is jól szállt be. Kellett is nagyon, hogy egyáltalán meccsben legyünk. Penny neve mellett a 9.0 y/c jól néz ki, csak ha levesszük a 3 nagyjátékot, akkor ő is 4-5 yard között termelt, és szerintem alapvetően itt veszítettük el a mérkőzést.
Azaz hogy a legtöbb esetben nem tudtunk 2 futással 10 yardot haladni, ezért sok kulcs 3&passzra kényszerültünk, amivel meg folyamatosan besültünk. Míg a Rams ezekben a kulcsszituációban rendre jobban teljesített, Gurley úgy futott 7.5-ös átlagot, hogy konzisztensen hozta is ezeket a yardokat, valamint a 1st downokat.
Ugyanez képen:


Zöldbe borult a határ, ráadásul szemmel láthatóan az összes gap nyitva állt előtte...

Nálunk ugyanez:


Nálunk meg úgy nyílnak a route-ok, mint az egyszeri prosti lába az arab kuncsaft pénztárcája láttán, középen meg nincs más csak a kietlen puszta. Donaldék jól tömték a fal közepét, arrafelé szinte minden futás elhalt max 4 yard körül.

Védelem:
Sokszor a secondary nézett legszarabbul, de én inkább a másik két egységre néznék csúnyán.
Passrush mint olyan nem létezett, Goffnak bántóan sok ideje volt folyamatosan, és ezen is elment kicsit a meccs. Hátul sokszor elváltottuk magunkat, de mégis melyik secondary képes arra a ligában hogy:
-emberfogásnál 5 másodperc fölött is stabilan kivegye az összes WR-t a játékból
-zónázásnál meg ugyanennyi idő alatt se váltsa el magát

(költői kérdés vége)
Főleg egy ilyen rendszerben mint a Rams O#?
(funfact #2:Ha nem DE jön a draft első körében, meg DT valamelyik hátsóban, akkor valamit fölgyújtok.)
Így nem lehet.
Nem csak passrushban volt gyenge a védőfal, a futás sem tudta ölni. Önerőből egyszer sem tudták beomlasztani a LoS-t, csak akkor ha jött Wagner...

Aki megint megmutatta miért ő az egyik legjobb LB a ligában, 13 szerelésével főszerepet vállalt, de mögötte nincs senki a poszton. Mingo meccsekre el-el tűnik, KJ Wright meg még mindig elég rozsdás. Egyedül meg Bobby sem fog csodát csinálni...
Az a helyzet hogy Wagner (13) mögött megint csak DB játékosok fértek fel a tackle-listára, ez pedig az álmoskönyv szerint sem jelent semmi jót.
Hill, Thompson, McDougald 5, Griffin 4, a front7ből pedig egyedül Dion Jordan árválkodik még ott 5 szereléssel.
Az hogy a komplett védőfal meg LB állomány 1-2 tackle-ökkel zárjon meccset az nonszensz.
Én nagyon várom KJ Wright formába lendülését!

Azzal egyetértek hogy ET agya nagyon hiányzik hátul, és azóta mutatóba sincsenek TO-k, pedig 1-2 néha nagyon kéne, idén több meccset is eldönthetett volna a mi javunkra. Ezt is, a múlt hetit is. (De ugye a TO gyártás első lépése, hogy végy egy passrusht..)

A Griffin témához: volt pár csúnya hibája, ami tudom, szembetűnő, de legtöbbször jól tapadt, tegnap is főleg az ő területén születtek az incomplete passzok:

Azt amúgy nem vitatom, hogy nagyon gyenge év tol eddig. Az okát nem tudom én se :/

Ez volt a tegnap este SZERINTEM. Ezek nem tények, vélemény, lehet vele vitatkozni, vagy felhívni a figyelmemet hol kerültem ellentmondásba saját magammal 😊

Eddig tartott a károgás, vannak jó híreim is:

Azért ne kezdjünk el hamarjában #3 QB mezeket, meg #12 zászlókat égetni az utcán.

Ez egy baszó gárda. Látszik benne a potenciál, de csak egy-két építőkocka még nagyon kell bele, hogy működjön is.
Egy elsőkörös elit DE a védelmet, egy megbízható fiatal OT a támadósort repítheti nagyon magasra. Legkésőbb a drafton mindkettő elérhető lesz, csak ki kell scoutolni a bust-tengerből.
Carroll kezdi visszanyerni a bizalmamat, van sok biztató jel, próbál menni az új szelekkel. Lassan talán összeáll a playcalling is. Példa: pre-snap motionokat végre már nem csak arra használjuk, hogy megnézzük emberezik-e a védelem, többször sikerült beépíteni a játékba, és ült is, ebből szeretnék még jó sokat látni.

-Nemutolsósorban:
Nyomtunk egy resetet. Nézzük meg hol tartanak a hasonló cipőben járó csapatok. (A Giants, a Raiders, a Jets, a 49ers, stb.) Meg hanyadik éve. Mi meg itt vagyunk in the hunt, kb 1 évre attól, hogy ismét contenderek legyünk.

Szerintem Caroll megcsinálja. Amikor 2011-ben először nyomta le a resetet, és pár nappal a szezon kezdete előtt 43 poszton változott meg a roster, mégis ki a franc gondolta volna, hogy 2 év múlva az lesz ami?...

Megcsinálta. Most is megfogja.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 5 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Trollkodást félretéve...
Ami igazán szomorú, hogy nincs olyan agy jelenleg a védelem körül, aki értené, hogy amerre Goff néz a snap után, arra dob kb. 90%-os valószínűséggel. Ha lenne, akkor hegyről lefelé haladó jelleggel tönkre lehetne csapdázni a Rams passzjátékot. (ahogy ezt láttuk már).
Szörnyű Madden játékos voltam, amíg még volt a vision stick… na hát kb. ő is megvárja míg tisztára fut a target. Megteheti, jó a csapat, de akkor is.
Nagyon jó csapat a Rams, csodás az emberállomány, McVay a játékhívás Paganinije, de ez most akkor is fáj....főleg a balfaszkodás.
Sajnos a balfaszkodás benne van a játékunkban, pedig kifejezetten szofisztikált a támadójátékunk... Carrollhoz képest.

Mondjuk én ennél többet nem vártam... de e kell látni, kifejezetten hiányzik a tehetség.

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 050
Újabb fájó vereség nagyon léphettünk volna előre mert a többi PO-ért kuzdo csapat is kikapott
Idén nem akarnak osszejonni a szoros meccsek elmarad a Wilsonra jellemzo gamewinning drive ennek szerintetek mi lehet az oka hogy sorra elbukjuk az ilyen szoros meccseket (2rams,chagers,denver)?
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 645 — Seahawks fan
Kezdem a lényeggel: ez a meccs akár meg is lehetett volna. Csak hát a múlt héten a pick6 most meg a Fumble. A fal egész tűrhető volt, de amikor már nagyon kellett volna a tiszta zseb (főleg a végjátékban) akkor a régi önmagukat idézték.
Hiányolom Wilson hosszú passzait, ráadásul TE játékunk továbbra sincs. Ha jól számoltam Vannette-nek 2 pasz ment, Dicksonnak meg talán 1. A futás egész jó volt, kár hogy Carson nem lehetett ott. Penny alakulgat, de még sokat kell gürcölnie hogy kijelenthessük, megérte az első kört.
A védelem alapvetően tetszett, de Griffin (a CB) megint homály volt. Nem először idén. Olyan csúnya elváltásokat produkáltak hátul, hogy rossz volt nézni. 3/15-nél Woods tök egyedül szaladgál középen, stb. Hiányzik a főnök hátulról (ET).

Amúgy jó kis barátságos meccs volt, de hát tudjuk hogy szeretjük a Kosokat.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 050
Fluker és Carson inaktív csak hogy még nehezebb legyen
12th member
Fasza...
Penny végre megmutathatja miért adtunk érte első kört!
akdestroyer
hát ideje lenne, de talán Davis lesz az első számú futónk.
Amúgy valaki nem tudja Nazair Jones-sal mivan?? kb egész évben inaktív pedig tavaly jó szezonja volt szerintem
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 589
Fluker és Carson inaktív csak hogy még nehezebb legyen
12th member
Fasza...
Penny végre megmutathatja miért adtunk érte első kört!

több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 050
Fluker és Carson inaktív csak hogy még nehezebb legyen
több mint 5 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Én két matchupot hoztam nektek, amiket nem mondom hogy dominálni kéne, de - ha csak kicsivel is - be kell húzni ahhoz, hogy egyáltalán legyen értelme W-ről beszélgetni.

1: Gurley vs. LB sor
Azt fogadjuk el, hogy ettől a McVay féle spread offense-től simán 20-21 pontot fogunk kapni a levegőben. Nincs elsődleges célpont, akit egy elit corner játékkal leveszel a tábláról, az összes bábuját egyszerre pedig még senkinek se sikerült lekapni McVaynek, ellenünk is meg fogja találni a mismatcheket.
Szóval az, hogy 10-12 driveból felpakolnak min. 2TD-t és 2FG-t az még egy jól teljesítő D# mellett is simán benne lehet a meccsben.
Ennyit pontot viszont mi is fel tudunk rakni!

Viszont ha Gurleynek engedünk egy 200 yard közeli meccset, akkor akkor az tippre 20-21 pont könnyen 30+ lehet, és ott már vége lesz a dalnak.
Elő kell lépni a ligaelit LB párosunknak és megenni a futásokat, nem akarok megint tacklehegyeket látni Thompsontól, mert akkor a fene megette... Lesz épp elég dolga a safety sorunknak ezen kívűl is.

2: OL vs. DL
Elcsépelt közhely, de ez van, ez az este matchupja. Az OL múltkor kiválóan levette a Rams védőfalát, és meccsben tartotta a csapatot. Ha ez nincs, nincs meccs se.
Ne feledjük 20 pont fölé kell dobni.
A Chargers ellen abból az 5 driveból amin sack volt 5 punt lett, mert nem tudtuk megoldani a 3&hosszúkat, és ezen el is ment a meccs. Ma se fér bele ez. ZsebWilson kell a W-hez.
Valamint ha elesünk ezen a fronton futójáték sem lesz, az meg már hagyományosan nem jó ómen számunkra.

Mit várok én személyszerint:

-Wilsonmedzsiket!

-Azt hogy szétdobáljuk a Lockett-Peters matchupot.

-Minimális sémázást. Mittudomén ha látjuk hogy embereznek, akkor egyszer az életben hívjunk már be egy shallow crosst, vagy bármit ahol keresztező útvonalak vannak. Ha Wilson nem tudja olvasni az sem érdekel, de legalább próbáljuk meg.

-Nem akarok 1&2 kísérletre folyamatosan belső futást. Variáljuk már meg legalább néha egy kicsit. Ha már futunk akkor hívjunk be néha egy HB toss-t, de passzolni sem tilos 1&10-re.

-Legalább 1 trükkös játékot.

-Minimális passrusht.

-Dicksonmedzsiket.

Bakker érzem hogy nyerünk! Este borul a papírforma! Az eredménykövetőben találkozunk!
akdestroyer
Ááá annyira szeretem az írásaid😊 Most nemazé me nyalni akarok😀 Valamiért tök nyugodt vagyok a meccsel kapcsolatban, ez a rams most kőkemény. Egyébként Baldwin-t miért nem használjuk úgy kőkeményen? Azzal viszont egyetértek hogy nagyon nem kellene run-run-pass, keverni kellene nagyon. De hát ezt majd meglátjuk.
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 589
Én két matchupot hoztam nektek, amiket nem mondom hogy dominálni kéne, de - ha csak kicsivel is - be kell húzni ahhoz, hogy egyáltalán legyen értelme W-ről beszélgetni.

1: Gurley vs. LB sor
Azt fogadjuk el, hogy ettől a McVay féle spread offense-től simán 20-21 pontot fogunk kapni a levegőben. Nincs elsődleges célpont, akit egy elit corner játékkal leveszel a tábláról, az összes bábuját egyszerre pedig még senkinek se sikerült lekapni McVaynek, ellenünk is meg fogja találni a mismatcheket.
Szóval az, hogy 10-12 driveból felpakolnak min. 2TD-t és 2FG-t az még egy jól teljesítő D# mellett is simán benne lehet a meccsben.
Ennyit pontot viszont mi is fel tudunk rakni!

Viszont ha Gurleynek engedünk egy 200 yard közeli meccset, akkor akkor az tippre 20-21 pont könnyen 30+ lehet, és ott már vége lesz a dalnak.
Elő kell lépni a ligaelit LB párosunknak és megenni a futásokat, nem akarok megint tacklehegyeket látni Thompsontól, mert akkor a fene megette... Lesz épp elég dolga a safety sorunknak ezen kívűl is.

2: OL vs. DL
Elcsépelt közhely, de ez van, ez az este matchupja. Az OL múltkor kiválóan levette a Rams védőfalát, és meccsben tartotta a csapatot. Ha ez nincs, nincs meccs se.
Ne feledjük 20 pont fölé kell dobni.
A Chargers ellen abból az 5 driveból amin sack volt 5 punt lett, mert nem tudtuk megoldani a 3&hosszúkat, és ezen el is ment a meccs. Ma se fér bele ez. ZsebWilson kell a W-hez.
Valamint ha elesünk ezen a fronton futójáték sem lesz, az meg már hagyományosan nem jó ómen számunkra.

Mit várok én személyszerint:

-Wilsonmedzsiket!

-Azt hogy szétdobáljuk a Lockett-Peters matchupot.

-Minimális sémázást. Mittudomén ha látjuk hogy embereznek, akkor egyszer az életben hívjunk már be egy shallow crosst, vagy bármit ahol keresztező útvonalak vannak. Ha Wilson nem tudja olvasni az sem érdekel, de legalább próbáljuk meg.

-Nem akarok 1&2 kísérletre folyamatosan belső futást. Variáljuk már meg legalább néha egy kicsit. Ha már futunk akkor hívjunk be néha egy HB toss-t, de passzolni sem tilos 1&10-re.

-Legalább 1 trükkös játékot.

-Minimális passrusht.

-Dicksonmedzsiket.

Bakker érzem hogy nyerünk! Este borul a papírforma! Az eredménykövetőben találkozunk!

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 050
Én elég pesszimistán àllok a meccshez szerintem sokkal simább vereség lesz mint a multkori. Sok függ hogy a kérdeses státuszu jàtékosaink közül ki lesz bevethető. Ramsben nem làtok egymás után 2 vereséget. És offense oldalon szerintem ők tobbszor tudnak majd megallitani mint mi oket. Multkor nagyon jo volt a O line blokkolása a rams D line csak erősödött Flowersel, plusz multkor Kupp es Cooks leserult meccs kozben de nelkuluk is szet passzolt minket és ez a meccs idegenbe lesz ez még inkabb megneheziti a dolgunkat.
A sikerhez a turnover battlet kène nyerni, tamado oldalon pedig minél tobbet fent lenni es lassu hosszu drive vezetésével haladni (persze nem a run-run-pass sormintával) és az O line extra teljesitménye szükséges szerintem.

De persze Go Hawks muszáj lenne nyerni ha PO-rol álmodozunk!!

Szerkesztette: 12th member
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 525
Gyerekek mi ez?
Vihar előtti csend?
1 nappal egy ilyen csoportrangadó előtt?
Semmi vélemény?
A TV is adja.
Ez egy jel.
Meglepetést szimatolok.
Wilson karrier napot majd tart Peters oldalán! 😀
akdestroyer
Traumatizálta a többieket az őszinteséged!
Amúgy jó, amit csinálsz, szerintem!
Dissident Aggressor
Helm féle cheat code-ot használ, persze, hogy jó!😁

Amúgy mindent bele ak, majd meglátod, hogy egy nem pocket QB-t mennyire nem egyszerű ránevelni az olvasásra, pocket awarenessre blablabla...

Amúgy Pete Carroll már mindent bevet? Éppen erdőt gyújtogat LA-ben, hogy a Rams ne tudjon készülni. Belicheati magasságok😁. Najó, ilyennel mégsem viccelünk, szóval ő csak a csikket dobta el...
több mint 5 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Gyerekek mi ez?
Vihar előtti csend?
1 nappal egy ilyen csoportrangadó előtt?
Semmi vélemény?
A TV is adja.
Ez egy jel.
Meglepetést szimatolok.
Wilson karrier napot majd tart Peters oldalán! 😀
akdestroyer
Traumatizálta a többieket az őszinteséged!
Amúgy jó, amit csinálsz, szerintem!

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 589
Gyerekek mi ez?
Vihar előtti csend?
1 nappal egy ilyen csoportrangadó előtt?
Semmi vélemény?
A TV is adja.
Ez egy jel.
Meglepetést szimatolok.
Wilson karrier napot majd tart Peters oldalán! 😀

több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 589
Ezt csak úgy itthagyom:

több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 589
Napi "ikertornyok" rovatunk következik!

Videó #1


Videó #2


Keresd a különbséget!

Megfejtés: | (14pont, nem ide) |

Ugyanaz a játék, mind támadó mind védőoldalon.
O#-oldalon bal oldalt 2 elkapó, a vonal melletti Curl-t fut (Moore+Washington), a benti Go-t (Lockett+JuJu).
D#- oldalon csapdajáték, a benti elkapót kísérő CB csapdázza a szélső elkapót a curl-ön - (az ő emberét a safety veszi át).

1 -Nálunk, Wilson vezeti a szemével Mooret, és meg is dobja, Desmond King pedig leolvassa és le is vadássza a lasztit. Ez amúgy egy jól behívott játék, Wilson részéről pedig egy jó dobás volt, csak egy kurva szar döntés előzte meg.

2 -Tegnap BB szintén szemmel vezette a DB-t, és, hogy az tuti lemondjon JuJu őrzéséről még egy lövőcselt is bedobott. 😀
Aztán megnézte hogy JuJu mennyi idő alatt futja le a 40yardot, mert nem volt benne biztos.

Helm: a PMben feltett kérdéseket, így két nap múlva magamtól is sikerült megválaszolni, de ehhez kellett azért egy-két publikusba írt posztod is szóval köszi!

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 5 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Nem baj mert a Niners fanok bármelyik 1. meccses irányítóban, aki dob két egyeneset meglátják Young és Montana szerelemgyerekét.... aztán úgy 3-4 meccs múlva elfogy a programsor... de sebaj, mert jön a következő.

De ma már legalább nem emlegetik a "wect kószt" playbookot….
😀
Dissident Aggressor
Na elmész a búsba 😊
Jó embernek írod. Hárdkór Joepapa fannak. Közel 10 év alatt nem olvastál olyat tőlem, hogy hozzá hasonlítottam volna bármely kubit. Youngot pedig rüheltem (most már megszépül az idő távlatában ő is picit) még a gyűrűjével együtt is. WCO-t meg már lematekoztuk évekkel ezelőtt 😊
Ja és mondtam már, hogy elmész te a búsba? 😊 😊
diverdoc
nembaj, mert a Seahawks fanok azt hiszik, ha nyernek 1 SB-t 30 évente akkor már egyből Dinasztiáról beszélnek..aztán ha nem akkor jön a következő 30 év. De ma ár legalább nem emlegetik hogy ők találták fel a focit 😀 😛

/troll off, ❤️ Helm👆👆👆
- amúgy Mullens tipikus WCO QB - 😛
petey
volt egy mondás... nem baj ha baloldalon van a kormány , amíg az autó a jobboldalon halad ...
mindegy, hogy wco a qb, amíg a vezetôedzô korszerû szakember... nem túl jó, de korszerû... 😛

still lovin' you 😀

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 17 763 — Csodabogár
Nem baj mert a Niners fanok bármelyik 1. meccses irányítóban, aki dob két egyeneset meglátják Young és Montana szerelemgyerekét.... aztán úgy 3-4 meccs múlva elfogy a programsor... de sebaj, mert jön a következő.

De ma már legalább nem emlegetik a "wect kószt" playbookot….
😀
Dissident Aggressor
Na elmész a búsba 😊
Jó embernek írod. Hárdkór Joepapa fannak. Közel 10 év alatt nem olvastál olyat tőlem, hogy hozzá hasonlítottam volna bármely kubit. Youngot pedig rüheltem (most már megszépül az idő távlatában ő is picit) még a gyűrűjével együtt is. WCO-t meg már lematekoztuk évekkel ezelőtt 😊
Ja és mondtam már, hogy elmész te a búsba? 😊 😊
diverdoc
nembaj, mert a Seahawks fanok azt hiszik, ha nyernek 1 SB-t 30 évente akkor már egyből Dinasztiáról beszélnek..aztán ha nem akkor jön a következő 30 év. De ma ár legalább nem emlegetik hogy ők találták fel a focit 😀 😛

/troll off, ❤️ Helm👆👆👆
- amúgy Mullens tipikus WCO QB - 😛

több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nem baj mert a Niners fanok bármelyik 1. meccses irányítóban, aki dob két egyeneset meglátják Young és Montana szerelemgyerekét.... aztán úgy 3-4 meccs múlva elfogy a programsor... de sebaj, mert jön a következő.

De ma már legalább nem emlegetik a "wect kószt" playbookot….
😀
Dissident Aggressor
Na elmész a búsba 😊
Jó embernek írod. Hárdkór Joepapa fannak. Közel 10 év alatt nem olvastál olyat tőlem, hogy hozzá hasonlítottam volna bármely kubit. Youngot pedig rüheltem (most már megszépül az idő távlatában ő is picit) még a gyűrűjével együtt is. WCO-t meg már lematekoztuk évekkel ezelőtt 😊
Ja és mondtam már, hogy elmész te a búsba? 😊 😊


"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Zseniális játékrendszerek vannak kialakulóban, és ez elment mellettünk.
Dissident Aggressor
Van-e visszaút? (úgyértem Carrollal). De őszintén.

Ha nyilvánosba nem szeretnéd, pmben még mindig szívesen várlak.
akdestroyer
Carroll egy zseniális edző, zseniális D szakember.
Az a szomorú, hogy egy Rams játékrendszer úgy van összetéve, hogy gyönyörűen diverzifikáltak a játékok. Goff feje pl. nem mozdul, mert az elsődleges támadási territóriumban simán van prime, secondary, és késleltetett target.
Arról nem is beszélve, hogy az 1. ütemben már tud lenni van valami kis misslead, amely miatt 3-4 ütemre tud csak zárni a védelem, ezalatt meg már meg is csinálják... nyilván, ha megeszi a védeleem, ha nem csinál valaki nagy játékot. Mire olvassa a védelem, akkor elteszik a missleadet máshova. Felprogramozott játék, kigyakorolva, ehhez képest azért kevés az, hogy Wilson lábon nyer időt, közben jár a feje, mint a motolla... érezzük, hogy ez nagyon két eltérő filozófia.
Amúgy ez az irány, és 13-ig mi is ezt csináltuk, csak akkor ez még egy kicsit egyszerűbb volt.

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 589
Zseniális játékrendszerek vannak kialakulóban, és ez elment mellettünk.
Dissident Aggressor
Van-e visszaút? (úgyértem Carrollal). De őszintén.

Ha nyilvánosba nem szeretnéd, pmben még mindig szívesen várlak.

több mint 5 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Lájkolja már valaki... dolgozott rajta, szerintem sokat!
Dissident Aggressor
50%-os a találati arány, valóban sokat dolgoztam rajta, de nem a lájkok miatt.

Van jó pár ember a topic nagyöregjei közül, (köztük te is) akiket mindig szívesen olvasok, akikre éremes odafigyelni. De mostanában fájóan nagy a csönd, az utóbbi hetek posztmodern flémcunamija szabad szemmel is jól láthatóan szétbarmolta a topic morálját. Ujjal mutogatni maximum magamra akarok, mert a talán túltolt károgással én is löktem egy-kettőt ezen a szekeren.
| Sőt, talán pont miattam született meg a bundi account is. |

Most azon vagyok, hogy visszatérjen az élet, meg a szakma a topicba. Talán ilyen posztokra nagyobb kedvvel érkeznek válaszok. Nem utolsósorban a megírásuk alatt (+videózás, +statisztikák böngészése) én magam is szoktam új infókkal gazdagodni.
akdestroyer
Ne bánkódj, olyan még lesz, de az már nem lesz....
Elvitte a cica. Nekem nincs kedvem ugyanazokat a vitákat megvívni, főleg úgy hogy minimális az érvelés. Amúgy azért is kár érte, mert éppen nagy forradalom kellős közepén vagyunk... hívjuk a merev nyakú katapult funkciójú QB-k, és forradalmi OC-k korának. Zseniális játékrendszerek vannak kialakulóban, és ez elment mellettünk.

Ha megint izgalmas lesz a csapat, akkor lesz egy új gárda, ami rápörög.

Nekem ez az év a gyászról szól... Allen miatt, és mert gyászolom a csapatot, amely szétesett néhány "kegyes" hazugság miatt. Ez van.

Sending out an S.O.S