Seattle Seahawks

60 feliratkozó

több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 594


Azert itt jo nehany jatekos ertekelesevel lehetne vitatkozni.
undisputedly
Lehetne, de mivel ez nem egy objektív rangsor, hanem a saját értékelésem, nem lehet, mert én mindenkire pont azt adtam, amit gondolok. 😀

több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 594
@undi:
Csak vicceltem.
Néztem a poll állását, nagyon le van maradva főnök! Mindezt úgy hogy sportszerűségből még az én szavazatom is a magáé lett.

Hol az a kortesbeszéd? Kéne nagyon! 😀

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 11 713 — SuperBowl Champions 2013/2014


Azert itt jo nehany jatekos ertekelesevel lehetne vitatkozni, foleg a 2010-es evek elejerol valokrol. (P Lewis pl nagysagrendekkel jobb volt centerben, mint Fant vagy McQ a masik OL posytokon. Hill boven kaphatna Wright ertekeleset is stb.)

En abbol, a mai NFL-ben vezerelvnek tekintheto allitasbol indultam ki, hogy a QB mellett kizarolag 3 premium poszt van. OT, CB, DE.

Ebbol a harom egysegbol kettoben az en csapatom a legjobb. A Bennett-Clark kettos vitan felul a legjobb DE paros a harom csapatban, illetve a Sherman-Maxwell-DeShawn harmas is a legjobb CB-sor.

Az OT egysegben AK kollega diadalmaskodik, viszont palyat korrigalva en runheavy OL-t tettem ossze a 2 legjobb belso futasblokkolo OL-el es a korszakos Lynch-el. Ergo lehet, hogy nem tul sexy az OL felhozatalom, de a legjobb futasblokkolok vannak benne egy olyan futoval aki kb. legendava valt itt a Hawksban.
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 11 713 — SuperBowl Champions 2013/2014
@ak Behind the scenes titkot nem adunk ki 😀

Btw: Adhatnank tampontot. Csak a Seahawksban nyujtott teljesitmeny szamit 😛
undisputedly
Ez nem volt így megbeszélve, de én is nagyjából eszerint próbáltam pickelni, mert így logikus. *És abból is csak az RW-éra alatti - úgyhogy a Leroy Hill pick egyből kuka. 😀*

akdestroyer
Leroy Hill 2012-ben oszlopos tagja volt a csapatnak, miert lenne kuka?
 www.pro-football-reference.com/teams/sea/2012_roster.htm
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 594
@ak Behind the scenes titkot nem adunk ki 😀

Btw: Adhatnank tampontot. Csak a Seahawksban nyujtott teljesitmeny szamit 😛
undisputedly
Ez nem volt így megbeszélve, de én is nagyjából eszerint próbáltam pickelni, mert így logikus. *És abból is csak az RW-éra alatti - úgyhogy a Leroy Hill pick egyből kuka. 😀*

Írhatnánk kortesbeszédet nem?
Én írok.


Mondják, hogy egy kép ezer szónál is többet ér, és tessék, tényleg:



Átszíneztem a játékosokat, ezeken remekül látszanak a tendenciák. Hagytam az elején az unikum playereket elmenni, cserébe enyém lett messze a legkiegyensúlyozottabb csapat. És ez lesz a nyerő tactics. Mission accomplished.

D#
A 3db védelem szerintem nagyjából hasonló erősségűre sikerült. Undival ketten 1-1 mellélövéstől eltekintve igazából pofás sorokat húztunk, nekem a LB sorom erősebb, neki a DL-ja, de ha őszinte akarok lenni, az ő védelme az én szememben is jobb, főleg ha a prémium posztokat is súlyozom: Az a CB+DL sor elég baszó lett. Kár hogy a SS-e egy vakond.

SONICS ellenben abszolút boom or bust csapatot hozott össze. Az ET-KAM-Bobby trió elég boss, ellenben ki fog középen nyomást generálni? Nekem túl sok a lyuk, a Reed-S.Richardson kettős meg csak papíron szexi. Ezzel együtt, még így is lehet hogy ő nyerte a D# versenyt, ez igazából már csak ízlés kérdése, de nálam undi nyert itt.

AK: B, undi A-, SONICS: B+

O#
A skillplayerekkel nem vagyok a legboldogabb, SONICS-al úgy gondolom lépéshátrányban vagyunk undihoz képest. Lehet hogy a WR corpsa a leggyengébb, de a Lynch-Miller duóval megtámogatva már az övé lett a legjobb kisegítő személyzet.
A rugók közt ellenben simán nyertem, és lehet fikázni a special-teamet, de ezzel min 3-4 pont előnyről indulok.

És akkor jöjjön a lényeg, WR védelme, ahol agyonnyertem magam, és a játékot is. Garoppoloval a fedélzeten azt mondtam volna, hogy undi nyert, mert kiváló handoffQB O#-t rittyentett össze, de hát ez ide kevés.
Nagyon sokat áldoztam az elején az OT duó+C kihúzásával, mert az ellenfelek kivitték ez idő alatt az összes fr.legendát, ellenben a legfontosabb műveletet, RW megvédését csak én végeztem el. És nem is akárhogy.
A scramble-Isten annyi yardot fog itt összedobálni, mint a másik két csapatnál összesen nem.

Undinál a Giacomini-Carpenter-Iupati tandem tetszik, talán kicsit fölé is színeztem őket, mint ami a valóság, de ez is csak a runblokknak szól. Ki a tököm fogja itt 1,5mp-nél tovább feltartóztatni a Clowney-McDaniels-Irvin-Clemons passrush szettet?
SONICS-é meg... 😀😀😀 Fant-McQusitan, Jóistengyerele, a snapet még csak-csak feladja Unger, de aztán mi? RW a 3.playben halott. 😀
Nem kérdés ki nyert a támadóoldalon

AK: B+, undi: B-, SONICS: C-

A számításaim szerint undival fej-fej mellett vagyunk, de a RW-faktor duplán számít, ezért én nyerek. SONICS kiváló 3. helyet ér el, a trófeát G.Fant veszi át, RW teteme felett.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 11 713 — SuperBowl Champions 2013/2014
@ak Behind the scenes titkot nem adunk ki 😀

Btw: Adhatnank tampontot. Csak a Seahawksban nyujtott teljesitmeny szamit 😛

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 764 — Fantomas0429
Az elejèn azt hittem majd siman Sonics a D miatt , most ugyfest hogy hetfo 11:55 ig agyalni fogok rajta mert mindenkinel van valami kiemelkedo egyseg. Koszi a jatekot sracok.
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 594
Az utolsó negyed nem lesz egy fáklyásmenet.
Lássuk azt a resztlit!

46.pick (AK): Jeremy Lane, CB
"Jeremy Lane-el ledobom a másik atomot. Igazából nincs is más, Tre Flowers nevét látom mögötte, és tikkelni kezd a szemem, szóval azonnal benyújtom a picket.
Be fogom erőszakolni őt a szélre, és meg is fogja oldani, jobban mint bárki aki még bent van a közösben. Nem volt szerencséje a sérülésekkel, amúgy nagyon fasza kis player volt. Ha nincs a sérülése a SB-on, akkor back to back championok vagyunk 2015-ben. Ezt le merem írni. Az ő helyét dobálták szét, és jöttek vissza a játékba Brady-ék. Nem mondom hogy őt akartam első blikkre CB2-nek, de hát az 50.picknél mit várt az ember. Not great, not terrible."

undi:"Na, az eldolt, hogy AK-nak lesz a leggyengebb CB sora."

SONICS:"A büdös 'csába nickelback chapter 2."

47.pick (SONICS): DJ.Fluker, OG
Nagydarab futásblokkoló guard. Átlagos, de nem is olyan vészes.

undi:"A Iupati vs. Fluker kettosbol nem kerdes, hogy Fluker a rosszabb."

AK:"A pick tetszik, a játékos...a játékos is, bakker, 10 éve nincs egy valahol is jegyzett OG-nk. Rengeteg guard van még a boardon aki hasonló szintet képvisel (na jó, nem rengeteg, 3), nem pánikolok még."

48.pick (undi): Mike Iupati, OG
Iupati Carpenter utan a legjobb futasblokkolo OG. Szerintem ezen a ponton kijelenthetjuk, hogy nyertem. Lynch minden tamadasban TD-t fut a falam mogott.

SONICS:"Nyilván ő lett volna a következő guard akit húzok. Két csoportriválisunknál is elit volt, nálunk már csak öreg."

AK:"Más csapatoknál nagyobb karriert futott be, itt semmivel sem lógott ki felfelé a masszából. De aláírom, lefelé se. #48-on már csak ilyen nevek futnak. Mellesleg egymás után kivitték a No1.-2. Guardot a boardomról, itt már pánikolok."


49.pick (undi): Michael Bowie, OT
Sokan talan nem emlekeznek ra, de nem volt o rossz OT Seahawks mercevel, csak ugye Cable nem hozta ki a potencialt.

AK:"Ahogy Ifediből se. Mijezapick? 😀😀😀"


SONICS:"Az egyszeri szurkoló kérdezheti, hogy ki az a Michael Bowie. Szerencsére mi nem vagyunk egyszeri szurkolók és pontosan tudjuk, hogy 2013-ban két-három hétig benne láttuk a jövő kezdő RT-jét. Aztán nem is tudom mi lett vele, de a Browns rémlik."

50.pick (SONICS): Red Bryant, DE
Csalás is meg nem is. 😊 A játékban DT-ként volt feltüntetve, ami a testi paraméterei miatt igaz is, de 12-ben és 13-ban endet játszott nálunk. Kiváló pick, gratulálok magamnak.

AK:"Tévedésből raktam be DT-be, a játék előtt meg senki sem szólt hogy halló. Később már láttam hogy mi van, de akkor meg már nem akartam variálni. Aztán az 50.picknél jött a kérdés, hogy lehet-e, én meg mondtam hogy lehet, mert ennyire jó arc vagyok. Ezért siettem ennyire a 2 DE húzással, mert őt nem akartam hasonló módon becsalni, rajta kívűl meg Q.Jeffersont lehetett még választani... Nem baj. Ezzel együtt is nyerek a végén."

undi:"Eszrevettem a DT-k kozott, de nem szoltam, remeltem senki sem huzza be oda es elfelejtik a DE-ek kozott, nem igy lett."

51.pick (AK): J.R.Sweezy, OG
Itt már olyan jó helyzetben voltam, hogy mindössze az OG és a P volt a két poszt, ahol nagyon pofára eshettem volna, így el is lőttem mindkét OG picket gyorsan, és ki tudtam húzni azt a 2 embert, akit akartam. Sweezy az utóbbi években nem ment nagyot, de az első etapban (az aranycsapat korában) inkább átlagos-jó guard volt mintsem átlag alatti. Ennyi nekem elég, elvégre 4 pickre vagyunk a végétől.
UI: Undi tévedésből bepickelte #49-re 3. guardnak, Bowie helyett. Szóval annyira rossz döntés nem lehet.

undi:"Sweezy 😀 Jo eg. O kb Ifedi magassagokban jatszik, csak OG-ban. Ha en QB lennek es Sweezy lenne elottem, nem lennek hajlando palyara lepni 😀"

SONICS:"Átlag alatti guard, ilyet tudok még húzni a későbbiekben is."

52.pick (AK): Alvin Bailey, OG
Ő sem volt egy Quenton Nelson, ellenben a 10év alatt itt megfordult OG-k között ő is inkább felfele lógott ki, mint lefele. Ez a páros az én szememben nem sokkal rosszabb, mint a Fluker-Iupati kettős, sőt. Itt egyedül Carpenter volt egy magasabb polcon.

undi:"Ez vedheto pick. Ekletans peldaja a Cable fele OL shuffle-nek, hogy nem tudott belole jo jatekost faragni. Ne gondoljuk, hogy az itt megfordult 20 OL-bol mindegyik bust volt. Sokkal inkabb a rezsim hibaja."

SONICS:"Lásd: Sweezy"

53.pick (SONICS): Will Dissly, TE
Maradj egészséges! Maradj egészséges! Maradj egészséges! Maradj egészséges! Maradj egészséges! (88-szor leírtam, Olsen érkezése miatt 89-szer)

undi:"A liga top3 TE-je lehetne, de allandoan leserul, en mar lemondtam rola."

AK: Nálam nem volt verseny Graham és Dissly között, úgy voltam vele, hagyom hogy SONICS húzzon akit akar, én a végére hagyom, mert mindegy. És szerintem a rosszabbikat sikerült neki. Hatalmas potenciál, de 3 elkapás+1 TD évente a várható haszon, mielőtt season out-al egész évre kidől. Legallább 2 hónapot toljon le egyszer egészségesen.

54.pick (undi): Josh Gordon, WR
Mivel nem egyertelmu, hogy akkor most a Seahawks teljesitmenyt ertekeljuk vagy az overall karriert (lasd pl.: Sheldon Richardson, Harvin, Rice, Clowney stb,), igy behuztam Josh Gordont aki 2013-ban messze a liga legjobb elkapoja volt nevenincs iranyitokkal.

SONICS:"My room is still messed up and I know why (why, man?) Yeah, hey 'Cause I got high Because I got high Because I got high"

AK:"Elírtam a papíromat, és közben rájöttem, hogy a WR poszton is húzhatnak még előlem, amitől majdnem rosszul lettem, de aztán: 😀😀😀😀😀 Volt az embernek vagy 3 elkapása? Jól emlékszek? 😀"

55.pick (undi): Poona Ford, DT
Alulmeretezett, de a szive a helyen van. 2 eve a PFF a jovo titkos favoritjai kozott ertekwelte mivel az utolso 5-6 meccsen amikor kezdobe tettuk, ligaelit volt. Tavaly inkabb csak atlagos es afeletti, de itt jo ertek.

SONICS:"Jó pick, bírom Poonát, kicsikövér ember."

AK:"Poonát én is szerettem, a Red Bryant posztcserével itt maradtam használható DT nélkül. De megoldom!"

56.pick (SONICS): Michael Dickson, P
Ki kell kényszerítenem mástól is egy Dicksont picket. Ő a Punting Jesus!

AK:"OMFG, this is Michael bigDickson! RUSHTIME van emberek! Asszem undinak a következő pick is fájni fog."

undi:"Special Team-re nem adunk."

57.pick (AK): Michael Dickson, P
Ellövöm az utolsó engedélyezett Dickson picket! Buuuuuummmm!

undi: -

SONICS:"Az egyébként nagyon jó Jon Ryant szerettük volna ketten is elkerülni. A bőség zavara."

58.pick (AK): Jermaine Kearse, WR
Sehol sincs húzáskényszerem, vákumban vagyok innentől, és micsoda nevek vannak bent még itt 60 után is. ÓMÁJGÁD. 😀 Kearse WR3-ba olyan mint valami megvalósult álom. RW-al mindig is különleges volt a kapcsolatuk, éveken át meghatározó játékosa volt a franchisenak, össze sem lehet vetni Josh Gordonnal. Baldwin és Harvin mögött nem lesz rajta nyomás, ellenben bármikor célba veheti RW ha úgy tartja kedve. És úgy tartja.

undi:"Kearse akit Seahawks karrierje vegen mar Curse-nek beceztunk. Mindent elmond."

SONICS:"Nagyon jó pick itt. Clutch."

59.pick (SONICS): Paul McQuistan, OT
Kötelező kihúzni az NFL legrondább játékosát ever. Ő az egyik olyan, aki sehol sincs értékén 😊 UDFA kellett volna, hogy legyen.

AK:"😀😀😀😀😀"

undi:"Szerintem o OG volt, nem? 😀 Mindegy, botrany az ember."

60.pick (undi): Jason Myers, K
Special Teams-re nem adunk.

SONICS:"Az az igazság, hogy nekem mind1 lett így a végére, hogy Myers, vagy Janikowski..."

AK:"Nagy hiba, kollega. Azt hittem hogy Myers-ért nagyobb rush lesz, egyértelműen ő a No.2 kicker. Ő sem tökéletes, de amióta Jano elment, ő meg jött, nincsen zabszem a seggemben 30 yard alatt."

61.pick (undi): Jeron Johnson, SS
Vakok kozott fel szemu.

SONICS:"Bátor dolog ebben a játékban special teambe húzni."

AK: 😀😀😀 "Ez a pick annyit ért undi SS needjének, mint Presser Gábornak a nebukain. 😀"

62.pick (SONICS): Mark Glowinski, OG
Eljött az idő, hogy kihúzzam az átlag alatt guardomat.

AK:"Glowinski egyértelműen lejjebb van nálam, mint az én párosom, ezért is siettem a kihúzásukkal. A Coltsban mutatott életjeleket, de az itteni tevékenységéről még Braxa sem tud a jóízlés határain belül nyilatkozni, pedig ha valaki, ő ért hozzá. Nem hiába hívtuk Blowinskinek."

undi:"Indy-ben eleg jol jatszott, legalabbis egy evig."

63.pick (AK): Thomas Rawls, RB
Nem voltam kétségbe esve Carson kihúzása után se, mert a RB is olyan poszt volt, ahol igazából volt B tervem. Lehet lesz aki nem ért egyet velem, de Rawls hatalmas sztár lehetett volna, csakhát az a kurva injury prone. Itt most egészségesen játszik, és az nálam Carson feletti szintet jelent. Van amúgy rajtam kívül olyan aki imádta?

undi:"Volt egy jo szezonja. Ennyi."

SONICS:"Szóval ő a harmadik legjobb RB... "

64.pick (AK): Jimmy Graham, TE
Akkora STEAL ez, hogy a környékről több telefon is érkezett a helyi rendőrkapitányságra, miszerint rablás történt. Jimmy Graham nem szexi, mert kurvadrágán jött, mert Ungert adtunk érte, és mert végig nevetségesen sokba került. De mindez most nem számít, a falam van annyira jó, hogy ne a TE-em passzblokkolásán múljon a játék. Ellenben leesett hozzám szinte ingyé', egy olyan redzone fegyver, ami már nevetséges itt. Nem lesz tömve labdával, de amikor kell, akkor simán elnyomja majd a NCB-t és lehúzza a TD-t.

SONICS:"Itt már hatalmas steal."

undi:"Graham trash. Fujj."

65.pick (SONICS): Walter Thurmond, CB
Nem rossz pick itt Thurmond szerintem, bár nálam Coleman és Lane is magasabban volt.

AK:"Itt már nem, mert kvázi nincs más. Mögötte szorosan már Tre Flowers integet. Örülök hogy a kollégána D#-ének is lesz gyenge pontja."

undi:"Ezeket a maradek jatekosokat is erteklni kell?"

66.pick (undi): Patrick Lewis, C
Nem ertem ezt a gyuloletaradatot Lewis fele. Nagy spiler volt.

AK:"Én is ezt mondanám, ha kivittétek volna előlem Ungert, meg Brittet. De attól még: 😀😀😀😀😀😀
A legszebb öröm a káröröm. Akárhonnan is próbálom nézni Lewist, nincs az a fénytörés, ahonnan tetszik, és azt érezném, hogy be akarom húzni az évtized Seahawks csapatába. Vigyázat, átlag alatti WTF player a fedélzeten! 😀"


SONICS:"Miatta, Jeanpierre miatt és Hunt miatt húztam nagyon magasan Ungert. Van olyan univerzum, ahol ő a 3."

67.pick (undi): Jon Ryan, P
Szeretnek abban az univerzumban elni, ahol Dickson jobb, mint Ryan, mert nem az.

AK:"Napi easter egg: undi először M.Dickson nevét írta be, aztán figyelmeztettem, hogy 3x már nem lehet. Na erről meg ennyit. 😀"

SONICS:"Nagyon jó pick, bár kényszer szülte. De bármelyik punterünk a kettőből király."

68.pick (SONICS): Sebastian Janikowski, K
Kicker poszt maradt. Nálam 1. Hauschka (magasan), 2a. Myers, 2b. Janikowski, 3455. Walsh.

AK:"Nálam Jano egyértelműen 3. számú, Myerstől is messze elmarad. Sosem felejtem az aputestet, a "5yarddal mellé 22 yardról" FG-kat, de legalább kickreturn ellen elit volt. Ja nem. 😀"

undi:"Mozogni is alig birt mar amikor leigazoltuk. Az urge Seahawks palyafutasa abbol allt, hogy ult a padon, zabalt, kihagyott 1-2 rugast majd megint zabalt."

69.pick (AK): Jordan Hill, DT
Miután az 55.pickre mindkét ellenfelem befejezte a belső védőfalát, ráértem legutoljára választani innen. Igazából senki olyan nem maradt már aki maradandót alkotott, így a projektek felé fordultam. Nekem Jordan Hill a DT poszt Will Dissly-je: Hatalmas ígéret volt, szerettem is, csak az a kurva injury prone... A sérülése után sosem volt a régi. Én csak a szépre emlékszem, és mivel nem az kórházból húzunk, elégedett vagyok: egészségesen korrekt kezdő lesz a csapatomban.

undi:"Jatekoskent nagy nulla volt. Emebrileg remelem, hogy meggyogyult mar es teljeserteku eletet el ismet."

SONICS:"Meg kellett néznem, hogy mi lett vele. 2014-ben elég jól nézett ki. Mr Irrelevantnak pont tökéletes."

---
Íme a végleges csapatok:




Na akkor szavazzunk emberek. Hétfő éjfélig van idő, akkor zárom. A legtöbb szavazatot begyűjtő nyer!

Ki nyert?
AK
SONICS
undi
Created with Poll Maker

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 320 — Invisible man


A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Buffalo Bills Oregon Ducks 6 132 — én ezt meguntam
Hyde a portán. Itt az ideje hogy törlesszen majd a Frisci ellen.
És most akkor mi lesz Lynch-el?
garrett27
...mi lesz Carsonnal? -Megsérül cirka 8 meccs alatt
…mi lesz Paennyvel? Megséröl 10 meccs alatt
Hyde Lynch játszanak a PO ban
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 819 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hyde a portán. Itt az ideje hogy törlesszen majd a Frisci ellen.
És most akkor mi lesz Lynch-el?
garrett27
Megy vissza Westworldöt forgatni.
több mint 3 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 645 — Seahawks fan
Hyde a portán. Itt az ideje hogy törlesszen majd a Frisci ellen.
És most akkor mi lesz Lynch-el?

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Buffalo Bills Oregon Ducks 6 132 — én ezt meguntam
Szerintem AK lopakodik. Sonisc DFront erejében felér az Undi OL-hez 😊
Helmut Zimmer
Van bent nálad olyan név esetleg, akinél nem érted, hogy miért nem vittük ki már a top30-ban?
akdestroyer
Mik voltak a szabályok?

Tatupu mondjuk még kerettag volt amikor Hill is! Ha lehetne tutti előbb vinném mint KJ Wrightig bezárólag akárkit.
Nem kellett, hogy nálunk legyen a csúcson ugye?! Milloyi Vénuszt is hamarabb vinném, mint itt Kanci kivételével bárkit a posztján 😊

Azért is tetszik nekem a Tied a legjobban, mert a többieknek nem tudom hogy lesz vak oldalon védelme.... Locklear nem az, bár Fantnál jobb, szerintem. 😀 😀 😊
Helmut Zimmer
Ja és, ahogy örök cimborám Bandi szokta mondani, "visszahúzós csel kellett volna Kisfiam..." 😀
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Buffalo Bills Oregon Ducks 6 132 — én ezt meguntam
Szerintem AK lopakodik. Sonisc DFront erejében felér az Undi OL-hez 😊
Helmut Zimmer
Van bent nálad olyan név esetleg, akinél nem érted, hogy miért nem vittük ki már a top30-ban?
akdestroyer
Mik voltak a szabályok?

Tatupu mondjuk még kerettag volt amikor Hill is! Ha lehetne tutti előbb vinném mint KJ Wrightig bezárólag akárkit.
Nem kellett, hogy nálunk legyen a csúcson ugye?! Milloyi Vénuszt is hamarabb vinném, mint itt Kanci kivételével bárkit a posztján 😊

Azért is tetszik nekem a Tied a legjobban, mert a többieknek nem tudom hogy lesz vak oldalon védelme.... Locklear nem az, bár Fantnál jobb, szerintem. 😀 😀 😊
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 594
Szerintem AK lopakodik. Sonisc DFront erejében felér az Undi OL-hez 😊
Helmut Zimmer
Van bent nálad olyan név esetleg, akinél nem érted, hogy miért nem vittük ki már a top30-ban?

több mint 3 éve
Helmut Zimmer Buffalo Bills Oregon Ducks 6 132 — én ezt meguntam
Szerintem AK lopakodik. Sonisc DFront erejében felér az Undi OL-hez 😊
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 320 — Invisible man
Nálam még mindig Sonics vezet.


A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 594
Az utolsó előtti etap:

31.pick (undi): Byron Maxwell, CB
Maxwell nagyon jo 2. szamu CB volt itt, szerettem a jatekat, ami nem kivejezetten a cover kepessegeirol szolt, hanem a labdaerzekerol es eroszakossagarol. Rengeteg fumblit harcolt ki. Jo parja lesz Sherm-nek 😊

SONICS: "Emaitt a húzás miatt ki kell húznom egy cornert következőre, pedig nem corner van a legmagasabban a boardomon, cornerek közül se Maxwell. Úgyhogy ez egy stratégia szempontú bazdmeg."

AK: "Kissebb bazdmegek, kiment az egyik CB2, akit kinéztem. Nagyon azért nem tudok dühös lenni, egy Maxwellt top30-ban én jó szívvel nem húztam volna ki, szóval van itt egy kis reachszag is. Csak hát nagyon vékony a poszt, és közben 9-et is húzunk cornerből."


32.pick (SONICS): Marcus Trufant, CB
Kihúztam a franchise történelméből a 2.-3. legjobb cornert, ez azért nem olyan rossz.

undi: "Trufant nagyon erdekes jelenseg, mivel kozel nott az emebrek szivehez es az ido megszepiti a jatekat is. Nem volt o rossz CB, sot..., de velemnyem szerint Maxwell jobb huzas volt egyel fentebb."

AK: "Itt már a füvet nyíró szomszéd is felkapta a fejét a bazdmegelésre. Egyik játékos sem a steal iskolapéldája volt #31-32-őn, de hát mégsem állhatok ki Tre Flowers-el."


33.pick (AK): Steven Hauschka, K
Itt már olyan kétségbeesetten forgattam a CB boardot, mint kezdő kurva az Etikai Kódex bőrkötéses jubileumi díszkiadását, de mindhiába: nem nézett jobban ki sehogyse. D.Shead volt a következő név a papíron, ahhoz pedig még korán vagyunk. Na de az elkapók! Nagyon benne volt a bugi a lábamban, hogy húzzak egy Richardson-Harvin WR duót. De volt még bent jó pár elkapó akit szívesen láttam volna a csapatomban, ellenben kicker csak egy. És nekem ez volt az első pillanat, amikor úgy éreztem, hogy a konszenzus #1 kicker húzásával többet nyerek, mint egy Richardson-Gordon/Rice/Harvin cserével vesztek. Az hogy Hauschka mekkora reach volt #33-on nem tudom, de szerintem nem csúszott volna nagyon sokat. Az évtized megfellebbezhetetlen #No.1 rugója, akivel +3 pont előnnynel indulok bárki más ellen, miközben olyan nagyágyúkat hagytam bent, mint Sebastian "the tackler" Janikowski, meg B.Walsh. Egészségetekre 😀

undi: "Special Team-re nem adok mock draftban."

SONICS: "Hauschka volt persze a boardom tetején, ugyan nem prémium poszt enyhén szólva, de annyival jobb, mint a többiek... Gratula, nálam ez a draft legnagyobb stealje itt."


34.pick (AK): Percy Harvin, WR
Azért 1 WR-t mindenképp akartam húzni, mert erős elkapóillatot szimatoltam a hátam mögötti pickek felől. Richardson és Harvin között vaciláltam nagyon sokat, végül utóbbi mellett tettem le a voksom, nagyon hasonló okokból, amiért undi is simán vitte M.Bennettet egy top15-ös pickkel. Nem salary caphez húzunk, nem a kórházból, és nem az előzetesből. Ha pusztán a potenciált nézzük, hát, Harvin szerintem körökkel jobb elkapó volt mint P.Rich. Ezzel nem tudom lehet-e vitatkozni.
UI: A kickoff return-öknél tessék nagyon figyelni!
UI2: Bazdki megint nem húztam DE-t! SONICS ki fogja vinni! Ááá!

undi: "Harvin az egyik legrosszabb elkapo volt itt az elmult 10 evben. Minden elkapasra jutott 2 het pihenes. Egy darab ertekelheto megmozdulasa volt itt, a SB-ban a mar eldolt meccsen a felidei visszahordas. A mock draft legrosszabb huzasa nalam."

SONICS: "Ez a Harvinos pick annyira nem bánt, mert Rice nálam nagyon a közelében van. Kár, hogy nincs három széle a pályának, mert mindhárom WR-m ott a legjobb."


35.pick (SONICS): Sidney Rice, WR
Mivel Harvin, Tate és Baldwin is kimentek, maradt nekem Rice, akinél, ha nincsenek azok a fránya agyrázkódások sokkal, de sokkal faszább karriere lehetett volna.

AK: "Végre egy pick, ahol nem kell szentségelni, a Rice féle szerepkört (1 elkapás = 1 hét kórház) az én csapatomban már betöltötték. Emellett őt csak felvételről láttam játszani, lehet hogy ezért is, de nekem nem volt túl magasan a boardomon."

undi: "Rice is trash volt itt mar a rengeteg serulese miatt, habar 1 evig azert tudott yardokat hozni, Harvinnal ellentetben."


36.pick (undi): Paul Richardson, WR
Serulekenyseg a problemaja, de az leginkabb a Redskinsben jott ki.

SONICS: "Bírtam P-Richet, de ugyanerre a szerepkörre azt hiszem Lockett nálam jobb opció" 😊

AK: "Richardsonnal az a fő bajom, hogy ő inkább ilyen highlight player illetve only redzone target volt: hihetetlen atletikus/clutch elkapásokra volt képes, sok TD-t szerzett, és ez nagyon szexi. Ellenben emlékszek arra hogy sokszor mennyire el volt tűnve a pálya közepén, nem játszotta üresre magát, nem volt opció a QB számára. Bár a Seahawksban összehasonlíthatatlanul több nyomot hagyott mint Harvin, de összességében nem tartom jobbnak az én pickemnél, aki nettó életveszély volt bármelyik pillanatban.
De WR3-nak nagyon szerettem volna."


37.pick (undi): Michael Kendricks, LB
Keves a valasztek, nincs jobb alapon huzom.

AK: "Az én LB sorom kész, úgy hogy itt már csak egy kávét kérek. Árpád Kendicks egy jómunkásember, de semi több. LB2-nek szeretném, de undi csapatába LB1-nek érkezik, ami már nem annyira tetszik. Baldwin a slant útvonalakon rá fog járni a kávémra."

SONICS: "LB-t kell még húznom legalább egyet, de azért a Super Bowl MVP nálam magasabban van, bár summa Kendricks jobb játékos."


38.pick (SONICS): Malcolm Smith, LB
Megnyertem a virtuális Super Bowlt és nálam az MVP 😊

undi: "Trash. Volt egy jo eve."

AK: "One year wonder. A poszt viszont tetszik, mert undinak is van még slotja a LB sorhoz. Amikor meg rájövök, hogy emiatt nem húzta ki a secret DE weaponomat, majdnem sírva fakadok."


39.pick (AK): Chris Clemons, DE
Az egyetlen állva maradt passzsiettető, akit szerettem volna a csapatomban látni. És nagyon nagyot esett ahhoz, hogy itt már ne vigyem ki. LEGENDARY STEAL.

undi: "STEAL. A nagybetus fonok Mebane mellett. Emlekszem amikor meg itt volt Robinson (RB) es csinalta a Real Rob reportokat az oltozobol. Az egyik adasban valamelyik ujonc, fiatal jatekosunk valami idiota rap szoveget ismetelt ami a drogozasrol szolt, erre Clem ranezett, de olyan tekintettel, hogy szerintem mindenki tudta, ha leall a kamera, ott bizony elhangzik majd egy par keresetlen szo. A palyan is igazi vezer volt."

SONICS: "Hát igen. A jéték szabályai szerint kihúzhattam volna, de Avril ugyanúgy LEO és abból most nekem nem kell kettő."


40.pick (AK): Marquise Blair, SS
Megint reachelek, mert nem akarok special-teamereket a kezdő strongban látni. Én Blairben nagyon hiszek, (lásd a kiírást a nevemben), jó kis játékos lesz, olyan miniBamBam. Meg hát messze nem volt olyan minőségű SS a boardon mint ő. A CB2 kárára húztam ezt, D.Shead nagyon vastag filctollal be volt írva ide, de mivel a kollegáknál még kurvára nincs támadófal, ellenben 1-1 CB híján kész a secondary, erős volt a bizodalmam abban hogy lecsúszik #45-re.

undi: "DK mellett a jovo Seahawksanak nagy sztarja lesz szerintem."

SONICS: "Elit safetykkel tele vagyok, remélem Blair majd felnő a nagyszerű elődökhöz, tőle 2020-ban breakout szezont várok."


41.pick (SONICS): George Fant, OT
Kezdtem cikin érezni magam, hogy nincs OT-m és hátha a Jets nem olyan hülye, mint amilyennek tűnnek. Úgyhogy felülök melléjük a Fantwagonra. Jobb híján.

undi: "Erdekes huzas, AK megszivatott mindenkit a korai OT toltessel, szoval ez a huzas boven jo itt."

AK: 😀😀😀😀😀😀😀
"Na igen, a játék 1.felében ezért húztam Diggseket meg Okungokat, Lynchek meg Wagnerek helyett, hogy később ne álljak ilyen döntések előtt, mint ez. Wilsonnak asszem rendelek egy szett (a meccs után azonnal kikeverhető) instant fekvőgipszet."


42.pick (undi): DeShawn Shead, CB
Shead jatekat szerettem. Ezen a ponton mar inkabb az erzelmek vezerelnek, es mivel nincs bent eleg LB, kihasznalo a lehetoseget, hogy slot CB-vel alljak fel. Nalam DeShawn jobb barmelyik ebnt maradt LB-nel. A Sherm-Maxwell-DeShawn harmas a legjobb szerintem.

SONICS: "Nekem már csak nickel kell, a szélen megvagyok, köszönöm szépen. Mondjuk jó volt special teamben is. Oda kihúznám" 😊

AK: "Klasszikust szeretnék idézni: "NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO" Dart Vader 198.. réges rég."


43.pick (undi): Leroy Hill, LB
A fiatalok nem emlekeznek ra, de jo LB volt o itt.

AK: "Őt sem láttam játszani. Gondolom olyan kaliberű oszlopa lehet a Wilson-éra Seahawksának, mint amikor leigazoltuk Devin Hestert egy évre visszahordónak. 😀 Ez van akkor hanyagoljuk a LB picket, ugye?" 😀

SONICS: "ÚÚÚ mekkora hipszter húzás. Kb, mint Trufant. Amúgy nem is emlékeztem, hogy ő még 2012-ben is nálunk játszott."


44.pick (SONICS): Chris Carson, RB
1. Lynch, 2. Carson, 3. nemtomki. Ez a RB sorrend. Itt már kötlező Carson, ha nem fumblizik óriási steal.

AK: "...Na jó, Shead kiment, akkor gyorsan kihúzom a kedvenc bent maradt futómat mielőttAKURVABÜDÖSPICSÁBAMÁR."

undi: "Lynch mogott hatalmas ur van RB poszton, hiszen mig elobbi korszakos HoF, addig a tobbieknek max 1-1 jo, de nem kiemelkedoen elit szezonjuk volt. Szerencsere Lynch nalam van, igy annyira nem erdekel, hogy a tobbiek hogyan verekszenek meg a morzsaert" 😛



45.pick (AK): Justin Coleman, CB
Ennyi fájdalom után, akkor back to trolling. Valaki ezért a 2 pickért visítani fog. Justin Coleman-nel AMÚGY enyém lett a legjobb slot corner. A mai napig nem értem mi a pék faszért engedtük el, főleg hogy bagóért írt alá máshol.

undi: "Nem rossz huzas, mondjuk egy DB sort sem vinne el a hatan".

SONICS: "A büdös 'csába nickelback chapter 1."

---

Ennyi mára. Holnap reggel jön a befejező rész!

Az állás 3 forduló után:

több mint 3 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 133 — andrasbora@gmail.com
Rövid hírek a nagyvilágból:

- 4 millát ajánlottunk Devonta Freemannek, szerencsére nem fogadta el, jó lesz Carlos Hyde is 2-ért
- Josh Gordon nagyon reménykedik benne, hogy megkapja a zöld... lámpát és a training campek kezdetére aláírhat valahova. Én remélem visszajön, az új CBA szerint a mariska már nem nagy probléma. Világi lenne a Metcalf-Lockett-Gordon-Dorsett négyes
- Clowneyról semmi konkrét hír nincs, én még mindig reménykedek, hogy Myles Garrettet odaadja a Browns egy 7. körösért
- defensive tackle poszton meg annyira nincs semmi, hogy szerintem a Bryan Mone kezdő lesz jövőre
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 320 — Invisible man


A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Buffalo Bills Oregon Ducks 6 132 — én ezt meguntam
Csak hogy komolyabb dolgokkal is foglalkozzunk itt a Seahawks topikban, egy magát meg nevezni nem akaró insider kiszivárogtatta a következő infót.

Ne gondolja senki, hogy a FO a draft után megérdemelten hátradőlt és egymás hátát veregeti. Továbbra is keményen dolgoznak. Bár a draft lezajlott, viszont az edzések még nem kezdődtek el már most sikerült lemodellezni a szezon mind a 16 meccsét. Hozzáteszem szerintem még elég sok a bizonytalansági tényező mind a mi csapatunk háza táján, mint a riválisoknál.

DE, ez nem riasztotta el Schneideréket a kemény munkától, és időt nem kímélve a 16 mérkőzés minden kimenetelét, aspektusát vizsgálva arra a meglepő tényre jutottak, hogy a gárda a szezonban képes lehet 16-0 vagy akár 0-16 eredmény elérésére is. Viszont azt is kihangsúlyozták, hogy a két véglet közötti eredmény sem lenne meglepő. Mivel még elég sok a bizonytalan tényező a játékosokkal a eredményt még nem közölték.

Természetesen az edzőtáborok végeztével a modellt finomhangolva egy pontosabb képet fogunk kapni, de erre még pár hetet-hónapot várni kell.

Ebből is látszik, hogy a vezetőség nem csücsül a babérjaikon, hanem fáradságot nem kímélve dolgozik a szebb jövőn.
BigBaltazar
Elment a közmédia agitprop PR órákat tartani?
petey
BB érted, megvan, hogy ki van a név mögött. 😊
több mint 3 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 645 — Seahawks fan
Írhatnátok egy moderátornak, hogy:

- helyezze át a topikot a gyűlölködjünk almappára
- szólítsa fel Helmutot, hogy írjon magyarul, ne matekul
- szóljon AK-nak, hogy késik a képregény második évada
- írjon Undinak, hogy írjon egy patreonos cikket Michael Bennett rögeszméiről
- kötelezze Braxát, hogy keressen valami koncepciót a Hawks draftokban
- állítsa falhoz garrett-et, hogy 8 mp alatt rakja össze élete OL-jét
- végül: valljatok színt, hogy ki dugná meg Ciarát...
Fast Willie
Én össze is rakom 8 mp alatt az OL-t, ráadásul ingyen. A baj az, hogy az elmúlt időszakban, nálam valamivel jobban szponzorált emberek, ugyanennyi időt fordítottak erre. a dologra.

Ciara alapvetően nem az esetem, a többiek ízlését nem ismerem, de az megnyugtató, hogy Golden Tate-nek már nincs Seattlebe érvényes lakcímkártyája.

Helmutnak üzenem, hogy megértem a Broncos dolgot, de egyrészt maradok a 49-eseknél (mint jó fradista az Újpest irányában, történjen bármi), másrészt 20 éve vagyok Colorado Avalanche szurkoló (Sakic, Forsberg, Hejduk, Roy, stb. kutyaütő egy banda volt anno).

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 17 808 — Csodabogár
Csak hogy komolyabb dolgokkal is foglalkozzunk itt a Seahawks topikban, egy magát meg nevezni nem akaró insider kiszivárogtatta a következő infót.

Ne gondolja senki, hogy a FO a draft után megérdemelten hátradőlt és egymás hátát veregeti. Továbbra is keményen dolgoznak. Bár a draft lezajlott, viszont az edzések még nem kezdődtek el már most sikerült lemodellezni a szezon mind a 16 meccsét. Hozzáteszem szerintem még elég sok a bizonytalansági tényező mind a mi csapatunk háza táján, mint a riválisoknál.

DE, ez nem riasztotta el Schneideréket a kemény munkától, és időt nem kímélve a 16 mérkőzés minden kimenetelét, aspektusát vizsgálva arra a meglepő tényre jutottak, hogy a gárda a szezonban képes lehet 16-0 vagy akár 0-16 eredmény elérésére is. Viszont azt is kihangsúlyozták, hogy a két véglet közötti eredmény sem lenne meglepő. Mivel még elég sok a bizonytalan tényező a játékosokkal a eredményt még nem közölték.

Természetesen az edzőtáborok végeztével a modellt finomhangolva egy pontosabb képet fogunk kapni, de erre még pár hetet-hónapot várni kell.

Ebből is látszik, hogy a vezetőség nem csücsül a babérjaikon, hanem fáradságot nem kímélve dolgozik a szebb jövőn.
BigBaltazar
Elment a közmédia agitprop PR órákat tartani?

több mint 3 éve
Helmut Zimmer Buffalo Bills Oregon Ducks 6 132 — én ezt meguntam
Csak hogy komolyabb dolgokkal is foglalkozzunk itt a Seahawks topikban, egy magát meg nevezni nem akaró insider kiszivárogtatta a következő infót.

Ne gondolja senki, hogy a FO a draft után megérdemelten hátradőlt és egymás hátát veregeti. Továbbra is keményen dolgoznak. DE, ez nem riasztotta el Schneideréket a kemény munkától, és időt nem kímélve … Viszont azt is kihangsúlyozták, hogy a két véglet közötti eredmény sem lenne meglepő. Mivel még elég sok a bizonytalan tényező a játékosokkal a eredményt még nem közölték.

Ebből is látszik, hogy a vezetőség nem csücsül a babérjaikon, hanem fáradságot nem kímélve dolgozik a szebb jövőn.
BigBaltazar
Seattle jobban teljesít...
több mint 3 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 202 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Csak hogy komolyabb dolgokkal is foglalkozzunk itt a Seahawks topikban, egy magát meg nevezni nem akaró insider kiszivárogtatta a következő infót.

Ne gondolja senki, hogy a FO a draft után megérdemelten hátradőlt és egymás hátát veregeti. Továbbra is keményen dolgoznak. Bár a draft lezajlott, viszont az edzések még nem kezdődtek el már most sikerült lemodellezni a szezon mind a 16 meccsét. Hozzáteszem szerintem még elég sok a bizonytalansági tényező mind a mi csapatunk háza táján, mint a riválisoknál.

DE, ez nem riasztotta el Schneideréket a kemény munkától, és időt nem kímélve a 16 mérkőzés minden kimenetelét, aspektusát vizsgálva arra a meglepő tényre jutottak, hogy a gárda a szezonban képes lehet 16-0 vagy akár 0-16 eredmény elérésére is. Viszont azt is kihangsúlyozták, hogy a két véglet közötti eredmény sem lenne meglepő. Mivel még elég sok a bizonytalan tényező a játékosokkal a eredményt még nem közölték.

Természetesen az edzőtáborok végeztével a modellt finomhangolva egy pontosabb képet fogunk kapni, de erre még pár hetet-hónapot várni kell.

Ebből is látszik, hogy a vezetőség nem csücsül a babérjaikon, hanem fáradságot nem kímélve dolgozik a szebb jövőn.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!