Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Ja, a tájékoztatón én sem olvastam. Viszont úgy emlékszem az volt a módi, h alá kell írni, de nem akarok hülyeséget csinálni. Más is adhat tanácsot.szabaFucu jól mondja, csak a nyomtatványt kell aláírni, a borítékot mint egy ajánlott küldeményt adod fel a postán. Amíg postán adtam be a bevallásomat sohasem írtam alá, nem volt gond ebből, APEH mindig megkapta. 😊
több mint 13 éve
szaba
10 546
Ja, a tájékoztatón én sem olvastam. Viszont úgy emlékszem az volt a módi, h alá kell írni, de nem akarok hülyeséget csinálni. Más is adhat tanácsot.
több mint 13 éve
Az adóbevallást postai úton szeretném elküldeni. Az ingyenes (ajánlottan feladott) válaszborítékot alá kell írni a lezárásnál, vagy nem?szabaén nem írtam alá és a tájékoztatóban sem olvastam
csak a nyomtatványt írtam alá egyszer
több mint 13 éve
szaba
10 546
Az adóbevallást postai úton szeretném elküldeni. Az ingyenes (ajánlottan feladott) válaszborítékot alá kell írni a lezárásnál, vagy nem?
több mint 13 éve
Chromenál ez az üzenet fogad mikor beírom a freemail honlapjának címét:Nálam nincs semmi gond. Valami DNS, routolási probléma lehet nálad, vagy a freemail-nál volt ideiglenesen.
Requested Range Not Satisfiable
None of the range-specifier values in the Range request-header field overlap the current extent of the selected resource.
Valaki tudja mi lehet a baj?JoeyPorter
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Chromenál ez az üzenet fogad mikor beírom a freemail honlapjának címét: Requested Range Not Satisfiable
None of the range-specifier values in the Range request-header field overlap the current extent of the selected resource.
Valaki tudja mi lehet a baj?
több mint 13 éve
Jól van átsiklottam fölötte, és jobb többször mint egyszer se.Matthew99Igy van koszi szepen!!! 😊
mugy ezt anno elolvatam becsuletesen, alaposan, majd leszedtem egy mecset, es kb 40 perc utan otthagytam a joval fentebb leirt tapasztalataim miatt. 😊 Mindegy azt mar ugyse lehetne ep esszel, idovel kovetnem az NHL, NBA, NFL (NCAA) szentharomsag mellett. Es meg ott az NB1 is ugye :o
több mint 13 éve
Jól van átsiklottam fölötte, és jobb többször mint egyszer se.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
zavi itt van egy kis segítség: http://sportgeza.hu/sport/sportiskola/2008/11/25/frank_drebin_es_az_alaplapbda/Matthew99a kérdés után három nappal belinkelni azt a cikket, ami legelső válaszként érkezett anno, azért nem semmi 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
zavi itt van egy kis segítség: http://sportgeza.hu/sport/sportiskola/2008/11/25/frank_drebin_es_az_alaplapbda/
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Basszus, olyan hogy csilliárd nincs is? Pedig én csilliárdos akartam lenni, tök jól hangzik 😀Rataxesén meg Googolplexes.
több mint 13 éve
Basszus, olyan hogy csilliárd nincs is? Pedig én csilliárdos akartam lenni, tök jól hangzik 😀RataxesCsilláros még lehetsz. 😊
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Basszus, olyan hogy csilliárd nincs is? Pedig én csilliárdos akartam lenni, tök jól hangzik 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
valakinek van tippje hogy ezt a számot hogy kell kimondani? - 2 258 506 millió FtCowboykarcsiKurva sok
több mint 13 éve
valakinek van tippje hogy ezt a számot hogy kell kimondani? - 2 258 506 millió FtCowboykarcsihttp://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%ADz_hatv%C3%A1nyai
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
valakinek van tippje hogy ezt a számot hogy kell kimondani? - 2 258 506 millió Ft
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
megvan a Total Video ConverterTud valaki abban segíteni, hogy, hogy kell feliratot ráégetni a filmre?Amadeus91szedd le a total video convertert és egyszerűen menni fogJJ
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Tud valaki abban segíteni, hogy, hogy kell feliratot ráégetni a filmre?Amadeus91szedd le a total video convertert és egyszerűen menni fog
---
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
Tud valaki abban segíteni, hogy, hogy kell feliratot ráégetni a filmre?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Ha csak simán beilleszted a powerpointba, ott is meg tudod jelölni (kerettel, körberajzolással, színezéssel, csillagozással, bármivel), és úgy nem kell painttel tökölni
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
dánkesön1. fogod, lementesz a netről egy térképed, amit be akarsz rakniaz nem jó, hogy mondjuk a térképen bejelölöd (paintben pl), és aztán a képet beilleszted?Szobi22de és azt hogy kell? 😊 bocs de kb olyan szinten vagy a számítástechnikával kapcsolatban mint Soldi 😊Cowboykarcsi
2. megnyitod a mappát, ahova mentetted, jobbklikk a fájlra, "Szerkesztés", így ,megnyitja paintben.
3. Paintben tetszőleges eszközzel bejelölöd a várost
4. mented
5. beilleszted powerpointbanSzobi22
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
1. fogod, lementesz a netről egy térképed, amit be akarsz raknide és azt hogy kell? 😊 bocs de kb olyan szinten vagy a számítástechnikával kapcsolatban mint Soldi 😊CowboykarcsiPowerpointban hogy lehet megcsinálni hogy egy térképet berakni egy diába,amin meg akarom jelölni hogy melyik városról tartok előadást?Cowboykarcsiaz nem jó, hogy mondjuk a térképen bejelölöd (paintben pl), és aztán a képet beilleszted?Szobi22
2. megnyitod a mappát, ahova mentetted, jobbklikk a fájlra, "Szerkesztés", így ,megnyitja paintben.
3. Paintben tetszőleges eszközzel bejelölöd a várost
4. mented
5. beilleszted powerpointban
több mint 13 éve
de és azt hogy kell? 😊 bocs de kb olyan szinten vagy a számítástechnikával kapcsolatban mint Soldi 😊Powerpointban hogy lehet megcsinálni hogy egy térképet berakni egy diába,amin meg akarom jelölni hogy melyik városról tartok előadást?Cowboykarcsiaz nem jó, hogy mondjuk a térképen bejelölöd (paintben pl), és aztán a képet beilleszted?Szobi22
több mint 13 éve
Powerpointban hogy lehet megcsinálni hogy egy térképet berakni egy diába,amin meg akarom jelölni hogy melyik városról tartok előadást?Cowboykarcsiaz nem jó, hogy mondjuk a térképen bejelölöd (paintben pl), és aztán a képet beilleszted?
több mint 13 éve
Powerpointban hogy lehet megcsinálni hogy egy térképet berakni egy diába,amin meg akarom jelölni hogy melyik városról tartok előadást?