Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Marqise Lee is dobott tavaly TD-t a Titans ellen. És Bortles kapta el. 😊 😊 😊A Jaguars összes QB-ja egy listán, aki dobott legalább egy passzt Jags meccsen:MJD nekem kicsit hiányzik a listáról, Gabbert elé befért volna, dobott TD és INT-et is 😊
www.bigcatcountry.com/2017/8/26/16209624/12-days-until-kickoff-power-ranking-every-jaguars-quarterback-who-has-thrown-a-pass
Én Bortlest a 35 TDs, rekordokat döntő szezonja miatt Top 5-be raktam volna, de most érthetően nagyon mélyen van a megítélése. Az első 3-al tökéletesen egyetértek, a sorrenddel is.
iktriad
Húsrágó
több mint 8 éve
A Jaguars összes QB-ja egy listán, aki dobott legalább egy passzt Jags meccsen:MJD nekem kicsit hiányzik a listáról, Gabbert elé befért volna, dobott TD és INT-et is 😊
www.bigcatcountry.com/2017/8/26/16209624/12-days-until-kickoff-power-ranking-every-jaguars-quarterback-who-has-thrown-a-pass
Én Bortlest a 35 TDs, rekordokat döntő szezonja miatt Top 5-be raktam volna, de most érthetően nagyon mélyen van a megítélése. Az első 3-al tökéletesen egyetértek, a sorrenddel is.
iktriad
Szerkesztette: Húsrágó
több mint 8 éve
A Jaguars összes QB-ja egy listán, aki dobott legalább egy passzt Jags meccsen:www.bigcatcountry.com/2017/8/26/16209624/12-days-until-kickoff-power-ranking-every-jaguars-quarterback-who-has-thrown-a-pass
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Végre némi jó hír - 3 fontos kezdő visszatért edzeni: Fournette, Lee, Bouye és Dante is újra edzésbe állt.Nem edzett ma:
Bennett
Watford
Yeldon
Rivera
Greene
Linder
M. Williams (a 7. körös FB)
Grant - fejsérülés miatt - az is gáz.
Remélem Linder csak pihentetve van, az kéne még, hogy valami baja legyen az egyetlen tapasztalt és jó támadófalemberünnek.
több mint 8 éve
A sérülés esetén garantálttá váló dolgot nem értem teljesen. Ha teszem azt Blakenek elszakad az ACL-je a 3. héten, akkor bármi IR-re pakolás nélkül, automatikusan garantálttá válik az a pénz? (és pl csak IR szintű sérüléskor?)Ha a jövő szezon kezdetén(március) nem megy át az orvosi teszten, akkor garantálta válik a teljes összeg. Egy ACL szakadás esetén ez 100%, hogy így lenne.
winston
Szerencsére Blake inkább a Garrard, mint a Leftwich iskola tartósság ügyében (1 snapet hagyott ki, mióta kezdő asszem, akkor is Henne csak egy térdelésre jött be ), de annyira Jaguars-os sztori lenne, hogy pont most lesérüljön. Főleg a "remek" támadófalunk mögött, bár pillanatnyilag most ennek köszönheti, hogy visszakapta a kezdő posztot....
több mint 8 éve
A sérülés esetén garantálttá váló dolgot nem értem teljesen. Ha teszem azt Blakenek elszakad az ACL-je a 3. héten, akkor bármi IR-re pakolás nélkül, automatikusan garantálttá válik az a pénz? (és pl csak IR szintű sérüléskor?)
több mint 8 éve
Amikor a Jaguarsnak utoljára pozitív mérlegel zárult a szezonja (és bejutott a playoffba) 2007-ben még:Obama szenátor volt, az utódja meg egy valóságshow műsorvezető.
Az IPhone még ki se jött.
A Lost és a Doktor House népszerűségük csúcsán voltak. A Breaking Bad vagy a Trónok Harca még el se kezdődött.
Borltes 15, Ramsey 13, Myles Jack és Fournette 12 éves volt.
A twiitter 1 éve volt aktív.
twitter.com/MadeByTim/status/901438450779529217
Kijött a szezon új plakátja, csak lemaradt, hogy ez már a 4. rész.
twitter.com/junioraumanac/status/901426777360396288/photo/1
Az alcím ez lehetne: utolsó esély, hogy újra minden elronts, és mégis legyen 19 millió $-od garantáltan...
több mint 8 éve
Sajnos Bortles kezdetésében maximálisan benne van, hogy olyan szar az O-line amilyen(ki is volt az egység edzője az elmúlt 2 évben?....). Ő tud menekülni ha nagy gáz van (hogy összehozzon vagy egy fumblet v agy egy 1st downt, általában ez a 2 opció szokott kijönni belőle...), Henne nem nagyon. Marrone is ezt mondta első indoknak, hogy miért hozta ezt a döntést.
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Marrone-I-look-at-everything/42b843fd-ba80-4b56-b374-5171c56bd9b6
Blake reakciója a bejelentésről:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Bortles-Doesnt-change-the-mindset/dd479ff6-1547-4250-97b7-f56d55f9a430
Henne reakciója:
twitter.com/ryanohalloran/status/901499131449008129
twitter.com/ryanohalloran/status/901499294364176385
Halloren gyors helyzetelemzése:
www.youtube.com/watch?v=sg-O8xELlUM
Meg még pár extra pont itt:
jacksonville.com/sports/2017-08-26/10-thoughts-jaguars-decision-start-blake-bortles-against-houston
Egy biztos, a póráz nagyon rövid lesz Blaken, és nem lennék meglepve, ha Londonban már Checkdown Chad lenne a kezdő QB....
A nap statja: A Texans elleni 6 meccsen Bortles mérlege 0-6 és 24-szer sackelték. Még jó, hogy Blake mobilis.
Még egy probléma a sokezerből. A Jags jelenleg nem tud futni (pedig nagon akar), és a überfaszának kikiáltott D nem tudja megállítani a futást. Itt egy Halloren elemzés erről is.
www.youtube.com/watch?v=n7OgfmXqsmk
És a végére egy meglepő roster move - kiraktuk Audie Colet. Elég biztosnak tűnt a helye az 53-ban mert jó speacial teamer.nek tartotta mindenki. Ez vagy Blair Brownnak vagy Hayes Pullardnak jó hír. Vagy egy 7. WR-nek(Shane Wynn)?
The Race is over: Bortles a kezdő QB....van erről egy gondolatom, de majd később.Gyenge csapat vagy sem, ugyanúgy dobott egy buta picket és a rosszul sikerült 2 pontosnál is dobott egyet, amit vissza vihettek volna picksixre normál esetben..
A gondolat pedig a következő bár lehet, hogy hülyeség. Szóval az előző meccsel éppen, hogy Borltes-t akarták helyzetbe hozni, ami sikerült is. Bár ezt a részt már nem láttam, de, ha jól sejtem, neki már egy gyengébb csapat ellen lehetett jól játszania, mint Henne-nek, és ez alapján nyugodtabb szívvel lehet azt mondani, hogy ő a kezdő QB. Ez persze csak spekuláció de benne lehet. Ha Bortles is hasonló erősségű csapat ellen játszott akkor nem szóltam.
dande
több mint 8 éve
The Race is over: Bortles a kezdő QB....van erről egy gondolatom, de majd később.A gondolat pedig a következő bár lehet, hogy hülyeség. Szóval az előző meccsel éppen, hogy Borltes-t akarták helyzetbe hozni, ami sikerült is. Bár ezt a részt már nem láttam, de, ha jól sejtem, neki már egy gyengébb csapat ellen lehetett jól játszania, mint Henne-nek, és ez alapján nyugodtabb szívvel lehet azt mondani, hogy ő a kezdő QB. Ez persze csak spekuláció de benne lehet. Ha Bortles is hasonló erősségű csapat ellen játszott akkor nem szóltam.
Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
twitter.com/notoriousIT/status/900950059797192705
több mint 8 éve
Statok és elemzések tegnapról - az OL továbbra is szenved. jacksonville.com/sports/jaguars/2017-08-25/jaguars-insider-another-tough-outing-offensive-line
És ez bizony már Coughlin sara is:
twitter.com/zach_goodall/status/901059645900566528
Hogy is volt TC kiejlentése a bemuatkozó sajtótájékoztatón? Már abban is nyerni akar, hogy kié lesz a legjobb ebéd. Nos a pályán és azon kivül történtek nem éppen ezt a képet festik az egyszerű szurkoló számára....
www.bigcatcountry.com/2017/8/25/16202524/jaguars-quarterback-battle-signing-blake-bortles-benched
Lasan ez lesz a Jags szurkolók theme songja. Főleg az első sor ("Hello darkness my old friend")
Szeptember 10-ig mindenki szedje elő a szado-mazo szettet, ami alap követelmény, hogy legyen egy igazi Jaguars szurkolnál. A Texans ellen kezdődik zsinórban a 7. mazochista maraton. Alig várom---
több mint 8 éve
Marrone még nem mondott semmit QB ügyben, és nincs időpont arról, hogy mikor nevezi meg a kezdőirányítót.Mindenesetre nem tűnt túl elégedettnek egyikükkel sem.
twitter.com/mike_e_kaye/status/900919695695642624
jacksonville.com/sports/jaguars/2017-08-24/jaguars-fall-carolina-24-23-third-preseason-game
twitter.com/ryanohalloran/status/900922784062242816
Westbrook elővigyázatosából nem játszott.
több mint 8 éve
vissza is térhetne a focira, mert volt szerencsém személyesen megnézni baseballozás közben, és hát amit ott művel az max. szobordöntögetésnek jó 😊És nem nekem kellet beírnom.a mértékeadó nfltrderumors adatbázisa szerint Kaep után a 2. legjobb FA QB Robert Griffin III szóval ennyit a piacról.jöhetnek mindketten + Tebow, aztán mehet a tripleopcsön
Höri
baggio
Mikor pedig annyira adja magát, mondhatni triviális megoldás. 😀
Oké, jövőre kiismernék a rendszert, de egy SB is több, mint a semmi.
Azért ki hitte volna, hogy még 2017-ben is be kell tennem ezt a képet?
americaswhiteboy.com/wp-content/uploads/2013/10/Tim-Tebow-Jacksonville-Jaguars.jpg
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ne haragudjatok, minden tisztelettel Ik, Maka, Húsrágó s a többiek, felé, de sokkal mélyebb gondok vannak ez alapján a meccs alapján, mint hogy Henne v Bortles ag irányító... Kezdve ott h kb tök mindegy kit állítanak az OL mögé, esélye sincs....legalábbis egyenlőre..twitter.com/PriscoCBS/status/900890355272491012
dande
Hello zsinórban 7.(!!!) Top 5-ös pick. Majd viszünk egy QB-t jövőre, hogy jól bebustoljuk. A Jaguars mottója hivatalosan is ez lett: "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel. "
Amúgy Blake egész jól nyomja ma a pickjét leszámítva. ....
Shao Khan Kaepről:
twitter.com/md_1010xl/status/900821458892582912
twitter.com/md_1010xl/status/900821686618075137
twitter.com/md_1010xl/status/900821869259051008
De itt a lényeg
twitter.com/md_1010xl/status/900822299603075072
több mint 8 éve
Ne haragudjatok, minden tisztelettel Ik, Maka, Húsrágó s a többiek, felé, de sokkal mélyebb gondok vannak ez alapján a meccs alapján, mint hogy Henne v Bortles ag irányító... Kezdve ott h kb tök mindegy kit állítanak az OL mögé, esélye sincs....legalábbis egyenlőre..
több mint 8 éve
És nem nekem kellet beírnom.a mértékeadó nfltrderumors adatbázisa szerint Kaep után a 2. legjobb FA QB Robert Griffin III szóval ennyit a piacról.jöhetnek mindketten + Tebow, aztán mehet a tripleopcsön
Höri
baggio
Mikor pedig annyira adja magát, mondhatni triviális megoldás. 😀
Oké, jövőre kiismernék a rendszert, de egy SB is több, mint a semmi.
Azért ki hitte volna, hogy még 2017-ben is be kell tennem ezt a képet?
több mint 8 éve
a mértékeadó nfltrderumors adatbázisa szerint Kaep után a 2. legjobb FA QB Robert Griffin III szóval ennyit a piacról.jöhetnek mindketten + Tebow, aztán mehet a tripleopcsön
Höri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Chase Daniel alig várja, hogy kezdő legyen végre valahol. Vagy szólni mahomesnak, hogy szoríjja má ki alexejevicset a kezdőből. Van itt lehetőség dögivel 😀 amúgy hajrá brandon!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Illetve van még ligában egy pár olyan QB (Kaepet ne vegyük ide), akkor gamemanager QB szerepkörben elkarcolgatna még. Nem vagyok képbe a gyógyulását illetően, de mintha a Vikingsnek most lenne pont két ilyen irányítója is. A kettőből egy tuti nem akar majd padozni egy éven át.A Vikingsnek egyelőre egy normális irányítója van, mert Hídvíz PUP-on van, illetve a tavalyi súlyos sérülése után kisebb csoda lesz, ha újra pályára kerül. Aztán Bradford egészsége is elég kérdéses, neki sincs túl sok teljesített szezonja. Oszi felsült Houstonban, és Clevelandben is halad a kispad (vagy a kirúgás) felé. (Kizer lesz a 3. heti kezdője a Brownsnak.) Nem hiszem, hogy vele előrébb lennétek. MM-ről azért mindent elmond, hogy gyorsan elé igazolták Cutlert, míg a piac két használhatónak tűnő QB-ja nem véletlenül nem kellett eddig sehol sem.
Aztán a Browns is jegel egy Oszit, nem értek hozzá annyira, de nem tartom kizártnak, hogy esetleg a Jags játékrendszere közelebb áll hozzá, potens elkapó van bőven. A Brownsnak így se került semmibe, szerintem örülnének, ha valaki elvenné a fizetési listáról és ha vannak golyói, akkor bizonyítani akar majd rendesen ebben a csoportban.
Sőt, engem Matt Moore-tól se rázna a hideg. Kora miatt nem kerülhet sokba. Csak benyomásaim vannak róla, de elkarcolgatott ő a szezon végén cseréből bepattanva. Sőt nekem a rájátszás meccsből is az maradt meg, hogy Steelers minden drive-ja pontot ér, a Miami meg képtelen rendesen futni, így a minuszos futás, no gain és meglepetésre jöhet a légitámadás "taktikában" nem Moore volt a gyenge láncszem. Meg talán kapott is egy kemény kokit a fejére, ami után minden más meccsen lejött volna, de ott ez nem fért bele és ezért maradt. Van egy Henne-s mellékíz a számban miatta, de biztosan jobban muzsikál mint Chad.
Húsrágó
Akik szóba jöhetnek: Jimmy, aki biztosan nagyon drága, Hundley, aki olcsó lehet, de kezdő tapasztalata nincs. Van még egy McCarron is, ő az olcsó és drága között van, akkor már vele rizikóznék. Csak rövid az idő, ha lesz érkező, kb egy hete lesz összeszokni a társakkal. Mondjuk én még mindig Bortlest erőltetném, mert bár az előszezon történései biztos nem erősítették az önbizalmát, de akkor legalább legyen tuti biztos, hogy használhatatlan kezdőnek.
Music City Miracle
több mint 8 éve
Sőt, engem Matt Moore-tól se rázna a hideg. Kora miatt nem kerülhet sokba. Csak benyomásaim vannak róla, de elkarcolgatott ő a szezon végén cseréből bepattanva. Sőt nekem a rájátszás meccsből is az maradt meg, hogy Steelers minden drive-ja pontot ér, a Miami meg képtelen rendesen futni, így a minuszos futás, no gain és meglepetésre jöhet a légitámadás "taktikában" nem Moore volt a gyenge láncszem. Meg talán kapott is egy kemény kokit a fejére, ami után minden más meccsen lejött volna, de ott ez nem fért bele és ezért maradt. Van egy Henne-s mellékíz a számban miatta, de biztosan jobban muzsikál mint Chad.Henne-t történetesen Moore "szorította" ki tőlünk. na meg a Tannehill draft. Nem igazoltuk újra, inkább Garrard jött hozzánk. Tekintve a mi QB helyzetünket is nem hiszem, hogy MM-re reális esélyetek lenne. Persze kivéve egy eszetlen nagy értékű tradet ami pont az említett életkora miatt sansztalan. És én még azt hittem RT17 sérülése után, hogy nálunk sz.r a helyzet.. ha Henne lesz nálatok a kezdő, a szimpátiám a tiétek, Jags szurkolóké, mert undorító hosszú szezonotok lesz.
Húsrágó
több mint 8 éve
Vagy esetleg be kell vállalni Kaepernikuszt, csak azt nem tudom Coughlin és/vagy Shad meg meri-e tenni.ahhoz már késő, rá kellett volna szabni a rendszert már rég. Ő ahhoz kevés, hogy beugorjon és értse mit kell csinálni.
iktriad
Én támogatom a döntést, hogy házon belül oldják meg. Brandon Allen is érdekes lett volna, de én biztos leszek benne, hogy fog ő is kezdeni valamikor novemberben. Reméljük nem csak 2 meccsen, mert abból semmi se fog kiderülni.
a mértékeadó nfltrderumors adatbázisa szerint Kaep után a 2. legjobb FA QB Robert Griffin III szóval ennyit a piacról.
több mint 8 éve
Inkább élek-halok Bortlesszel és draftolok egy irányítót jövőre, mint hogy Henne-t nézzem. Bortlesben talán van még fejlődési potenciál, és a második évében megmutatta, hogy megfelelő önbizalommal le tud hozni egy potens szezont - főleg, ha van mellette egy normális futó és egy kiegyensúlyozott védelem.Ne nézzük már BB5-ot. Bortlesszel az a baj, hogyha már a csapattársak sem bíznak benne egy szemernyit sem, akkor egy szezon vele teljesen tönkreb.szná a hangulatot az öltözőben. Élőhalott a fickó, ki fogja miatta a bordáját törni? Mindenért őt okolnák, a nézők kikövetelik a csapatból, hát tényleg fasza kis móka lenne így egy komplett szezon...
Na most Henne-vel tisztán látod, hogy a max egy 6 győzelmes szezon, akkor meg tényleg ide lehetne hozni Kaepernicket is.
Remélem a jó öreg Chad nem hazudtolja meg magát és felsül a héten.
Maka
Henne-nek meg nem tudom elfelejteni, hogy egy Redskins védelem annyira megzavarta, hogy 10 sack környékét kapta azon az egy meccsen és nem kizárólag a támadófal miatt (bár természetesen benne voltak)... ennyire nem lehetsz impotens irányítóként, hogyha az első negyedben már 4-en öklözik az ánuszod, akkor ne szabadulj a labdától mielőbb a másik 3 negyedben...
És ugye van Allen (bejáratott név az offense-ben), akit meg jól érzékelhetően éretlennek tart a feladatra a stáb, de akkor meg minek van a kereten egyáltalán. Vagy most kéne játszatni, vagy sose fogod játszatni. Részemről irány a mélyvíz!
Illetve van még ligában egy pár olyan QB (Kaepet ne vegyük ide), akkor gamemanager QB szerepkörben elkarcolgatna még. Nem vagyok képbe a gyógyulását illetően, de mintha a Vikingsnek most lenne pont két ilyen irányítója is. A kettőből egy tuti nem akar majd padozni egy éven át.
Aztán a Browns is jegel egy Oszit, nem értek hozzá annyira, de nem tartom kizártnak, hogy esetleg a Jags játékrendszere közelebb áll hozzá, potens elkapó van bőven. A Brownsnak így se került semmibe, szerintem örülnének, ha valaki elvenné a fizetési listáról és ha vannak golyói, akkor bizonyítani akar majd rendesen ebben a csoportban.
Sőt, engem Matt Moore-tól se rázna a hideg. Kora miatt nem kerülhet sokba. Csak benyomásaim vannak róla, de elkarcolgatott ő a szezon végén cseréből bepattanva. Sőt nekem a rájátszás meccsből is az maradt meg, hogy Steelers minden drive-ja pontot ér, a Miami meg képtelen rendesen futni, így a minuszos futás, no gain és meglepetésre jöhet a légitámadás "taktikában" nem Moore volt a gyenge láncszem. Meg talán kapott is egy kemény kokit a fejére, ami után minden más meccsen lejött volna, de ott ez nem fért bele és ezért maradt. Van egy Henne-s mellékíz a számban miatta, de biztosan jobban muzsikál mint Chad.
Valamikor muszáj lenne szakítani a "majd jövőre nyerni kezdünk" koncepcióval.
több mint 8 éve
Inkább élek-halok Bortlesszel és draftolok egy irányítót jövőre, mint hogy Henne-t nézzem. Bortlesben talán van még fejlődési potenciál, és a második évében megmutatta, hogy megfelelő önbizalommal le tud hozni egy potens szezont - főleg, ha van mellette egy normális futó és egy kiegyensúlyozott védelem.Na most Henne-vel tisztán látod, hogy a max egy 6 győzelmes szezon, akkor meg tényleg ide lehetne hozni Kaepernicket is.
Remélem a jó öreg Chad nem hazudtolja meg magát és felsül a héten.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 8 éve
twitter.com/ryanohalloran/status/900525660032180225óó erről eszembe is jutott egy 2013 szeptemberi eszmecsere, ami kb. itt indult el
iktriad
és írta be somos közben ezt:
Mennyit segítene a Jaguars magán azzal, ha idén nyernének 5-6 meccset és mondjuk befutnának véletlenül a csoport 3. helyére, egy 8-10. draftpickkel?same 'ol Jax... ahogy akkor is megjegyeztem: "majd jövőre ( | jönnek azok, akikkel majd a következőt követő évben | ) jók leszünk!"
somoskovig

---