New York Giants
50 feliratkozó
több mint 15 éve
Elkúrtuk...Nagy kár érte, egy ilyen meccsen akár a PO is múlhat.
több mint 15 éve
Na "bazmeg"!Megverjük magunkat. Egy verhető Titanstől simán szopunk!
Kezd elegem lenni a sok szar interception-ből! Wr-ek ütögetik össze-vissza a labdákat! Eddig az összasből, amit a szezonban dobott, kb 2 volt Eli hibája. Az egyik mondjuk ezen a meccsen a 2.
Annyira nem volt gyenge az O, 350 yard fölött voltunk passzban. Csak mikor red zone-ba értünk, mindig eladtuk a labdát. Bradshaw is fumblizik baszki és még el is vesztjük!!!
McKenzie-t meg remélem úgy rendesen meg is bünteti még Coughlin, amellett h lekapta a pályáról.
JPP 2. negyed végi 3. down stopja nagy volt!
Manningham volt még sztem nagyon jó! Voltak clutch elkapásai ma is, jól nyomja idén!
A 4. negyedig kb 80 yardon tartjuk CJ-t. Az ő esetében ez elmegy. Egész jó a run-D, pláne h addigra is már simán 20 carry körül volt, erre a végén egy olyan drive-ban, mikor 1000 % h futnak orrba szájba, beszopunk tőle 40-et!!!? Persze kivételes futó, de egész meccsen tartottuk, és egyértelmű run szituban nem figyelünk!
Sok idegesítő hiba van, ha a játék még menne is, megnehezítjük a dolgunkat! Bünttések, amiket bőven el lehetne kerülni. Nem csak McKenzie-re gondolok, sztem pl. Thomas is odaért volna Gage-re időben, nem kellett volna pass intet nyomnia az 1. CJ-td előtt. Az interception meg egyszerűen rohadt sok idén!
több mint 15 éve
egyedül a D ami hozta magát offense nagyon impotenst volt...Ez borzalmas volt 😕Lanceés akkor nagyon finoman fogalmaztál...ironroy
jövőhéten ütni kell a bearst
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
Ez borzalmas volt 😕Lanceés akkor nagyon finoman fogalmaztál...
több mint 15 éve
Ez borzalmas volt 😕
több mint 15 éve
2 drive, 2 int. jól kezdődik............
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Fenét, nyugodtan tippelj még 19:00ig! (Önkényesen meghosszabbítom a határidőt 😊 )SzeszeKöszi 😀
1.B
2.A
3.B
4.D
5.B
6.A
7.B
8.B
9.C
10.A
11.C
12.D
több mint 15 éve
tipp játékból kicsúsztam =/ na mind1.Fenét, nyugodtan tippelj még 19:00ig! (Önkényesen meghosszabbítom a határidőt 😊 )
streamezés lesz?!
GO GIANTS!!!Buchek8
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
tipp játékból kicsúsztam =/ na mind1. streamezés lesz?!
GO GIANTS!!!
több mint 15 éve
Inaktívok a mai meccsen: WR Ramses Barden, WR Duke Calhoun, T Will Beatty, C Shaun O'Hara, DT Linval Joseph, LB Chase Blackburn, LB Phillip Dillard, S Michael JohnsonTuck és Boss is tud játszani szerencsére.
több mint 15 éve
Tippjáték 3. fordulójához:1. B
2. B
3. D
4. D
5. B
6. B
7. A
8. B
9. B
10. C
11. C
12. C
Továbbra is fő az optimizmus!
több mint 15 éve
Huh nem is vettem észre kérdéseket anno, amikor beraktad őket Szesze.Pedig pont utána kommentáltam többször is 😊
Az én tippjeim:
Tippjáték 3. forduló, kérdések (tippelni vasárnap 18:00-ig lehet):
1. C
2. B
3. B
4. B
5. B
6. B
7. A
8. A
9. B
10. B
11. B
12. B
Remélem nem lesz igazam, vagy máskülönben egy kurva szar meccs lesz az esti 😊
Optimista nem vagyok 😕 csak szkeptikus...
több mint 15 éve
1. B2. B
3. C
4. C
5. C
6. B
7. A
8. B
9. C
10. A
11. B
12. B
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
1.B2.B
3.C
4.C
5.B
6.B
7.C
8.B
9.B
10.C
11.B
12.A
több mint 15 éve
1. Mi lesz a végeredmény? A) 2. Hány futott yardunk lesz összesen? D)
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? C)
4. Hány passzolt TD-nk lesz?D) 3 vagy több
5. Hány futott TD-nk lesz?B) 1
6. Chris Johnson-t sikerül 100 yard alatt tartani (elkapás nem számít)? A) igen
7. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot?h B) Nicks
8. Hány sacket szerzünk? B) 2-3
9. Hány sacket szedünk be? A) 0-1
10. Hány INT-et szerzünk? B) 1
11. Ki szerzi a legtöbb pontot (sack 4pont, tackle 1)?B)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? B) 1
szintén elég optimista tippek lettek, de fene bánja! 😀 GO GO Giants!!!
több mint 15 éve
Tippjeim a harmadik fordulóra:1. A
2. C
3. D
4. C
5. B
6. A
7. A
8. B
9. A
10. A
11. B
12. B
Elég optimistára sikerült, de megint a szívemre hallgattam. GO GIANTS!
több mint 15 éve
Koetz fog kezdeni pont amiatt, h ne kelljen az egész OL-t átszervezni, így "csak" a center poszton kell változtatni. Nem túl jó hír, a C poszt volt az egyik amitől szezon előtt félni lehetett, h mi lesz egy esetleges sérülés esetén.. hát most kiderül.O'Hara nem edzett egész héten és lehet h Koets kezd a hétvégén. Szép! Pont az o-line-nak kéne javulni...Szsziszkaén még azt a lehetőséget olvastam, hogy Seubert megy középre és Andrews meg a helyére,de TC azt mondta, hogy Koets megérett a feladatra, hogy kezdő legyen...ironroy
Tuck sérülése nemtom mennyire komoly, ő gondolom játszani fog.
több mint 15 éve
Tippjáték 3. forduló, kérdések (tippelni vasárnap 18:00-ig lehet):1. B
2. B
3. B
4. B
5. B
6. B
7. C
8. B
9. B
10. C
11. B
12. A

több mint 15 éve
a polót megveszem, ha kb L-es (eur), 178 cm magassághozvittoreÉn meg esetleg a kapucnis cuccot, ha felpróbálva jó a méret.

több mint 15 éve
JPP több játékidőt kap majd gondolom. És remélem jön is lassan majd az első sack.Tuck questionable... :/gerlekihagyta a pénteki edzést, de ragaszkodik hozzá, hogy játszhasson!ironroy
több mint 15 éve
Tuck questionable... :/gerlekihagyta a pénteki edzést, de ragaszkodik hozzá, hogy játszhasson!
több mint 15 éve
1. B2. C
3. D
4. C
5. C
6. B
7. C
8.B
9.B
10. C
11. A
12. B
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 15 éve
a polót megveszem, ha kb L-es (eur), 178 cm magassághoz
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Ezek nem érdekelnek vkit?
http://www.vatera.hu/nfl_reebok_new_york_giants_galleros_polo_xl_es_180996314.html
http://www.vatera.hu/nfl_reebok_new_york_giants_kapucnis_pulover_xl_es_181765782.html
A poló original abszolút nem volt használva, a pulcsi meg egy párszor. Tavaly karácsonykor rendeltem
még a footbalfanatics-ról.
Ha a kettőt elviszik adok még kedvezményt,a minimálárat nézzétek.