Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 805 — Apu ökölbeszorított keze
Miért lenne elit fizu a 10m/év?
Mikor Virág elvtárs aki már öregedő és nem minden sémában működik jól kapott 9-et?

ha tényleg bust esélyes Mariota akkor miért tuti hogy top2 pickben kimegy?

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 663 — no es importante
Luckkal kapcsolatban is volt bizonytalanság, csak az idő mindent megszépít, több év távlatából már könnyű okoskodni. A szagértőknek meg az a dolguk, hogy kételkedjenek, érdekes módon "legnagyobb baklövéseim" címmel még nem publikált viszont senki cikket

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
Viszont ti úgy várjátok ezt a tradet mint valami megváltót... Tomcsik
érdekes, ezt én eddig nem tapasztaltam, még a mariota pártiakban is van némi bizonytalanság. a többiekről nem is beszélve.
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 658 — sapka
na, ha Kaepernick ide jönne, én is lemondok az Eaglesről... 😛 😀Newman
szerintem vicces lenne!

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
na, ha Kaepernick ide jönne, én is lemondok az Eaglesről... 😛 😀

több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 217
Ja vág egy Mariota traddel elássa az Eaglest évekre, ha nem lesz az az elit QB és inget gatyát odaad érte....Tomcsik
Itt gyakorlatilag ugyanabban a rendszerben kellene játszania, mint az egyetemen, nem látom, miért ne lehetne jó játékos nálunk.mustaine
Mert ez az NFL nem az egyetem. Nem mondom hogy nem lehet jó, de van benne rizikó és egy trade sokba fájhat. Az is elgondolkodtató hogy mostanság sok első körös QB nem váltotta be a renényeket. Áz utóbbi pár évből egyedül Luck aki konzisztensen jó, mondhatni elit...Sok szakértő mondja hogy Mariota nem NFL ready, pl Winstont sokan jobbnak tartják... Simán benne van hogy bust lesz, de legalábbis nem az az elit QB... És eladtad érte a fél Eaglest, létra feléd a legjobb, cutolod a legjobb játékosaid( vagy elmennek magiktól) És ha a sok összetevős kis puzzle nem áll össze akkor ház lesz...Ez ilyen all in Chiptől csak épp nem ász párral a kézben... Persze lehet bejön neki, de lehet hogy nem....Tomcsik
Nem kezdem el tételesen megcáfolni minden mondatodat, a kiemelt részhez viszont annyit hozzáfűznék, hogy mi nem hagyományos pro-style offenset futtatunk.

Mi az, hogy NFL ready? Az Eagles egy NFL csapat, ennek a csapatnak a támadójátékába "ready". A hagyományos rendszert futtató csapatokéba nem. Pont ez a lényeg.mustaine
Nem én mondtam hogy nem kész hanem pár szakíró... Nem tartom rossz játékosnak ha bent lenne 1/7-en lehet örülnék is ha behúznánk...Viszont ti úgy várjátok ezt a tradet mint valami megváltót... Én nem lennék happy ha beáldoznánk 2-3 évnyi draftot egy Mariotáért... És csak annyit mondtam hogy nagy bust rizikó van ebben, persze lehet hogy elit lesz...

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Ja vág egy Mariota traddel elássa az Eaglest évekre, ha nem lesz az az elit QB és inget gatyát odaad érte....Tomcsik
Itt gyakorlatilag ugyanabban a rendszerben kellene játszania, mint az egyetemen, nem látom, miért ne lehetne jó játékos nálunk.mustaine
Mert ez az NFL nem az egyetem. Nem mondom hogy nem lehet jó, de van benne rizikó és egy trade sokba fájhat. Az is elgondolkodtató hogy mostanság sok első körös QB nem váltotta be a renényeket. Áz utóbbi pár évből egyedül Luck aki konzisztensen jó, mondhatni elit...Sok szakértő mondja hogy Mariota nem NFL ready, pl Winstont sokan jobbnak tartják... Simán benne van hogy bust lesz, de legalábbis nem az az elit QB... És eladtad érte a fél Eaglest, létra feléd a legjobb, cutolod a legjobb játékosaid( vagy elmennek magiktól) És ha a sok összetevős kis puzzle nem áll össze akkor ház lesz...Ez ilyen all in Chiptől csak épp nem ász párral a kézben... Persze lehet bejön neki, de lehet hogy nem....Tomcsik
Nem kezdem el tételesen megcáfolni minden mondatodat, a kiemelt részhez viszont annyit hozzáfűznék, hogy mi nem hagyományos pro-style offenset futtatunk.

Mi az, hogy NFL ready? Az Eagles egy NFL csapat, ennek a csapatnak a támadójátékába "ready". A hagyományos rendszert futtató csapatokéba nem. Pont ez a lényeg.

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Mert ez az NFL nem az egyetem. Nem mondom hogy nem lehet jó, de van benne rizikó és egy trade sokba fájhat. Az is elgondolkodtató hogy mostanság sok első körös QB nem váltotta be a renényeket. Áz utóbbi pár évből egyedül Luck aki konzisztensen jó, mondhatni elit...Sok szakértő mondja hogy Mariota nem NFL ready, pl Winstont sokan jobbnak tartják... Simán benne van hogy bust lesz, de legalábbis nem az az elit QB...Tomcsik
Ahogyan szinte mind hozzá is teszi, hogy kivétel, ha az Eagles játékosa lesz.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Mert ez az NFL nem az egyetem. Nem mondom hogy nem lehet jó, de van benne rizikó és egy trade sokba fájhat. Az is elgondolkodtató hogy mostanság sok első körös QB nem váltotta be a renényeket. Áz utóbbi pár évből egyedül Luck aki konzisztensen jó, mondhatni elit...Sok szakértő mondja hogy Mariota nem NFL ready, pl Winstont sokan jobbnak tartják... Simán benne van hogy bust lesz, de legalábbis nem az az elit QB... És eladtad érte a fél Eaglest, el tradeled , cutolod a legjobb játékosaid( vagy elmennek maguktól) És ha a sok összetevős kis puzzle nem áll össze akkor ház lesz...Ez ilyen all in Chiptől csak épp nem ász párral a kézben... Persze lehet bejön neki, de lehet hogy nem....

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Itt gyakorlatilag ugyanabban a rendszerben kellene játszania, mint az egyetemen, nem látom, miért ne lehetne jó játékos nálunk.

több mint 10 éve
Életében nem volt elit cb.Amadeus91
ha én azt akarom hinni, hogy nagy a cerkám, akkor azt fogom hinni. még akkor is, ha a szomszéd benéz a wc ablakon és lesajnálóan csóválja a fejét.

azt kéne megérteni, hogy a sec teljesen rebuildre szorul, így a rendelkezésre álló legjobb opciókat kell megszerezni, akár túlfizetve. nincs mérlegelési lehetőség. ha valamin elment ez a szezon, akkor az a sec volt. és a shady trade itt nyer értelmet. jobban kell most elfogadható cb + safety, mint elit futó. más kérdés, hogy az közben megoldódni látszik, nagyobb minőségesés nélkül, szvsz.jorge
Kívülállóként szerintem a helyenként teljesen impotens támadójátékon is elmentek meccsek, nem kell és lehet a sec-re kenni, pláne, hogy a line elég jó volt.nfl_lover
Már azt hittem, hogy csak én emlékszem a 49ers, a Cardinals vagy a Jaguars meccsekre.

Hozzáteszem, hogy a Giants elleni első meccset meg konkrétan a védelem nyerte meg, az offense akkor sem volt sehol.

D-Jax kivágása kellett az öltöző miatt, oké.
A LeSean trade szerintem tökös húzás volt.
Maxwell, ne!
Gore, NE!

Chip elkezdte elásni magát nálam is, nem csodálnám ha Roseman mondjuk felmondana.

Egy Mariota trade-del mindent jóvá lehet még tenni, Mr. Kelly!mustaine
Ja vagy egy Mariota traddel elássa az Eaglest évekre, ha nem lesz az az elit QB és inget gatyát odaad érte....

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
A GM, Baalke közben cáfolta, szerinte Kaep a kúbéjuk.mustaine
Ha valakiről kijön egy trade hír, az első dolga a stábnak cáfolni. 😀
Tízből hetet aztán mégis lazán elcserélnek. Ha ennek a hírnek mondjuk van alapja, és szóba került Kaepernick elcserélése, akkor ott már gáz van.Stez
sokkal gázabb ha Kopernikusz a kezdő QBd
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 141 — Whoops, looks like something went wrong.
A GM, Baalke közben cáfolta, szerinte Kaep a kúbéjuk.mustaine
Ha valakiről kijön egy trade hír, az első dolga a stábnak cáfolni. 😀
Tízből hetet aztán mégis lazán elcserélnek. Ha ennek a hírnek mondjuk van alapja, és szóba került Kaepernick elcserélése, akkor ott már gáz van.

több mint 10 éve
A GM, Baalke közben cáfolta, szerinte Kaep a kúbéjuk.

több mint 10 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Közben Kaep is bejött a képbe:

Jayson Braddock ‏@JaysonBraddock

Lastly, for the record, direct quote, "SF put Kaepernick on the trading block". Remember, everything done in the dark comes to light.

The Eagles are confirmed as one of the two teams in talks and an unnamed NFC team as the other. (Colin Kaepernick trade)Highlander
Mi lehet az ára és mennyi a fizetése?

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Közben Kaep is bejött a képbe:

Jayson Braddock ‏@JaysonBraddock

Lastly, for the record, direct quote, "SF put Kaepernick on the trading block". Remember, everything done in the dark comes to light.

The Eagles are confirmed as one of the two teams in talks and an unnamed NFC team as the other. (Colin Kaepernick trade)

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Hú van itt móka rendesen. Azért bírom hogy ide jön ugrálni most mindenki, aki még talán két meccset se látott tőlünk tavaly 😀

Maclin miatt én nem vagyok elkeseredve, Matthews simán hozta a szintjét a szezon második felében, nyilván fejlődést is várnak tőle.
Ettől még kíváncsian várom kivel oldjuk meg a WR2-t, én azt az RB poszttal ellentétben nem a draftról tenném meg, de most nincs időm megnézni kik lesznek elérhetőek, de ahogy látom talán Crabtree pl? Semmivel se rosszabb Maclinnél.
Harvinnak örülnék, de gondolom az Ő mentalitása nem fog ideilleni, különben DJaxet se dobjuk ki. Szóval őt kizárnám.

Gore érkezésének nem igen örülök, de vélhetően három RB között fogjuk erősen megosztani a posztot, szóval nem kell egyetlen workhorse, legalábbis most ezt képzelem el. Hogy ki lesz a harmadik a két öreg mellett az jó kérdés, nem tudom Polk hogy áll, marad, vagy megy, ha marad akkor Ő, ha nem, akkor továbbra is valaki a draftról (ne feledjük Őt is és Brownt is hátul húztuk, szóval van opció bőven)

Hátra Maxwell nekem oké, azt meg magasról leszarom mennyit adtunk neki, nem nekem kell kifizetni, meg van is egy rahedli lénk rá, mire 2-3 év múlva meg nem lesz, addigra majd kitáljuk hova tegyük ki, ha szar.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Én Andre Papa érkezésében bízom nagyon. Imádom, még Texans mezem is van tőle, nem bánnám, ha hozzánk jönne. Beleillik a big people beat up small people filozófiába.
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
20 millió dollárt rááldozni két játékosra és két posztra, amiket nem tart annyira fontosnak (mert Herremans is lenyilatkozta, hogy nála az OL és a QB a két prioritás a támadóknál) nem nonszensz? Pláne hogy az egyikért még komoly ellenértéket is kapott, egy másik hiányposztot betöltve, a másik meg egyszerűen nem ér annyit, Chip meg tudja jól, hogy kell gyengébb képességű WR-ekkel dolgoznibaggio
Kíváncsi lennék, egy Cooper-Matthews-Huff kezdőtrióval mire menne, ha mondjuk Foles maradna a kezdő...mustaine
én is, de az FA-piac tudtommal még meg se nyitott és draft is lesz mégbaggio
Hagyjuk már ezt hogy még meg sem nyitott. Pontban szombat este 6-kor nyílt itteni idő szerint. Draftról pedig vagy WR jön, vagy Mariota, mindkettő biztos nem.
több mint 10 éve
20 millió dollárt rááldozni két játékosra és két posztra, amiket nem tart annyira fontosnak (mert Herremans is lenyilatkozta, hogy nála az OL és a QB a két prioritás a támadóknál) nem nonszensz? Pláne hogy az egyikért még komoly ellenértéket is kapott, egy másik hiányposztot betöltve, a másik meg egyszerűen nem ér annyit, Chip meg tudja jól, hogy kell gyengébb képességű WR-ekkel dolgoznibaggio
Kíváncsi lennék, egy Cooper-Matthews-Huff kezdőtrióval mire menne, ha mondjuk Foles maradna a kezdő...mustaine
én is, de az FA-piac tudtommal még meg se nyitott és draft is lesz még

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Semmire... 😕
Illetve így lenne elkapónk: az ellenfél védői...
több mint 10 éve
Kíváncsi lennék, egy Cooper-Matthews-Huff kezdőtrióval mire menne, ha mondjuk Foles maradna a kezdő...

több mint 10 éve
elite fizetést kapott. Tehát az Eagles front office úgy véli, hogy elit cb. Én mint fotel paprikajancsi honnan vegyem a bátorságot, hogy megkérdőjelezzem nálam jóval közelebb levő és a sportágban tanultabb emberek döntését?ano92
Tehát, ha most Sancho orra alá is odadugnának hirtelen egy 120 millás szerződést, akkor azt is szó nélkül elfogadnád, hogy ő elite QB?nfl_lover
Ha nem lenne Foles a csapatnál, a drafton nem érkezhetne Mariota, Hundley, stb., nem lenne a szabadügynökök között elérhető és használható játékos, akkor azt is meg lehetne valahogy magyarázni. Kereslet-kínálat tudod

---
több mint 10 éve
Életében nem volt elit cb.Amadeus91
ha én azt akarom hinni, hogy nagy a cerkám, akkor azt fogom hinni. még akkor is, ha a szomszéd benéz a wc ablakon és lesajnálóan csóválja a fejét.

azt kéne megérteni, hogy a sec teljesen rebuildre szorul, így a rendelkezésre álló legjobb opciókat kell megszerezni, akár túlfizetve. nincs mérlegelési lehetőség. ha valamin elment ez a szezon, akkor az a sec volt. és a shady trade itt nyer értelmet. jobban kell most elfogadható cb + safety, mint elit futó. más kérdés, hogy az közben megoldódni látszik, nagyobb minőségesés nélkül, szvsz.jorge
Kívülállóként szerintem a helyenként teljesen impotens támadójátékon is elmentek meccsek, nem kell és lehet a sec-re kenni, pláne, hogy a line elég jó volt.
Kelly egy JJ, vagy Mike Holmgren szerű ámokfutásba kezdett szvsz, elit, nagy teherbírású és jó korban levő futót eladni, DJax után (aki azért hiányzott a gameplan-ből év közben) a csapat egyetlen normális célpontját elengedni (komolyan, ki fog elkapni?), hozni egy csak downside-dal rendelkező, öreg futót, shutdown corner fizetéssel elhozni egy átlagnál jobb CB-t, és most a házat is megadni Mariotáért???

Non-szensz.nfl_lover
20 millió dollárt rááldozni két játékosra és két posztra, amiket nem tart annyira fontosnak (mert Herremans is lenyilatkozta, hogy nála az OL és a QB a két prioritás a támadóknál) nem nonszensz? Pláne hogy az egyikért még komoly ellenértéket is kapott, egy másik hiányposztot betöltve, a másik meg egyszerűen nem ér annyit, Chip meg tudja jól, hogy kell gyengébb képességű WR-ekkel dolgozni

---
több mint 10 éve
nfl_lover 912
elite fizetést kapott. Tehát az Eagles front office úgy véli, hogy elit cb. Én mint fotel paprikajancsi honnan vegyem a bátorságot, hogy megkérdőjelezzem nálam jóval közelebb levő és a sportágban tanultabb emberek döntését?ano92
Tehát, ha most Sancho orra alá is odadugnának hirtelen egy 120 millás szerződést, akkor azt is szó nélkül elfogadnád, hogy ő elite QB?