Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 962 — no es importante
van magas WR-ünk, Cooper 6-4 magas 😀mustaine
na ekkora rasszista vagyok, a fekák mellett olyan töpszlinek tűnt... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
van magas WR-ünk, Cooper 6-4 magas 😀

több mint 11 éve
Andre Johnson kivágva. Rá kell menni!!!somebody08
Ő mennyire illik Chip elképzeléseibe? Van rá esély?dawe092
Amit tudunk WR-téren Chip filozófiájáról, az az, hogy a magas embereket favorizálja, illetve voltak riportok tavaly, hogy Vincent Jackson-t nézegettük, aki korban meg játékban is hasonló az ex-Houstoni-hoz.Hulkeinstein
Favorizálni biztos nem favorizálja őket, de mindig volt az oregoni keretben egy-két magas célpont, ami az égető red zone hatékonysági problémákat itt is orvosolhatná valamelyestbaggio
Mit gondolsz, van realitása Johnsonnak itt? Vagy nagyobb valószínűséggel maradunk a jelenlegi triónál, max. hozunk melléjük valami közepes WR-t a piacról?Hulkeinstein
Gore után simán illene a képbe Johnson leigazolása. Nézegetve a szabadügynök elkapókat nincs más 190+ cm magas ismert név, maximum Kenny Britt-et tudnám még elképzelni (meg Harvint szeretném itt látni nagyon, de ez más tészta).

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 920 — Apu ökölbeszorított keze
25 ora mulva megtudjuk

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Egyébként most, hogy nem jött össze DMC, és Maclint sem tartottuk meg, nem lepődnék meg, ha rámennénk Revis-re, nem is bánnám. Viszont egy jó safety nagyon kéne még oda hátra.

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Amit tudunk WR-téren Chip filozófiájáról, az az, hogy a magas embereket favorizálja, illetve voltak riportok tavaly, hogy Vincent Jackson-t nézegettük, aki korban meg játékban is hasonló az ex-Houstoni-hoz.Hulkeinstein
Favorizálni biztos nem favorizálja őket, de mindig volt az oregoni keretben egy-két magas célpont, ami az égető red zone hatékonysági problémákat itt is orvosolhatná valamelyestbaggio
Mit gondolsz, van realitása Johnsonnak itt? Vagy nagyobb valószínűséggel maradunk a jelenlegi triónál, max. hozunk melléjük valami közepes WR-t a piacról?
több mint 11 éve
Favorizálni biztos nem favorizálja őket, de mindig volt az oregoni keretben egy-két magas célpont, ami az égető red zone hatékonysági problémákat itt is orvosolhatná valamelyest

---
több mint 11 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Komolyabb WR-nek még jönnie kell. Maclin betett eléggé, de hát ez ilyen... Viszont ha nem tudunk megszerezni senkit, akkor érdekes lesz a Mariota dolog, mert így is rohadt nagy lyukak vannak még és valahogy foltozgatni kell még.
több mint 11 éve
Én is remélem, hogy ő a következő 😊. Közben a hivatalos twitter-oldalunk is megerősítette, hogy Graham marad! Ez már nem csak pletyka.
Graham-Alonso-Kendricks-Barwin LB-sorral nyomulunk jövőre 😊
Legalább a front7 kész van ezzel.Hulkeinstein
Valójában ha e mellé hozzáadjuk Ryanst akkor nagyon jók vagyunk..bármi van. Alonso ha kell ki tud menni segíteni(sérülés..miegymás miatt)Greengo
Plusz még ott van Marcus Smith is, meg Travis Long is tetszett a stábnak tavaly. Az LB-sorba sztem nem is kell több érkező, max UDFA-nak. Ha valahogy tudnánk szerezni egy safetyt, meg egy CB-t, akkor tényleg lehet nyomulni az offense-ra drafton, legyen az Mariota vagy valaki más.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 315 — Eagles fan
Brandon Graham - LB - Eagles
Eagles agreed to terms with OLB Brandon Graham on a four-year, $26 million contract.

RotoworldShawn84
Nagyon jó. Respect Grahamnek !

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Én is remélem, hogy ő a következő 😊. Közben a hivatalos twitter-oldalunk is megerősítette, hogy Graham marad! Ez már nem csak pletyka.
Legalább a front7 kész van ezzel.Hulkeinstein
Valójában ha e mellé hozzáadjuk Ryanst akkor nagyon jók vagyunk..bármi van. Alonso ha kell ki tud menni segíteni(sérülés..miegymás miatt)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Amit tudunk WR-téren Chip filozófiájáról, az az, hogy a magas embereket favorizálja, illetve voltak riportok tavaly, hogy Vincent Jackson-t nézegettük, aki korban meg játékban is hasonló az ex-Houstoni-hoz.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Brandon Graham - LB - Eagles
Eagles agreed to terms with OLB Brandon Graham on a four-year, $26 million contract.

The deal reportedly includes $14 million guaranteed.

Rotoworld
több mint 11 éve
dawe092 Philadelphia Eagles 140 — Vikings GM
Ő mennyire illik Chip elképzeléseibe? Van rá esély?
több mint 11 éve
Legalább a front7 kész van ezzel.
több mint 11 éve
szeretem grahemet, de 4-3 ban szerintem jobb lenne 😀ano92
Az lehet, de azért a mi 3-4 -ünkben is szépen elvan . Tavaly Cole kiesésénél megmutatta, hogy lehet rá számítani kezdőként. Örülök, hogy marad.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Andre Johnson kivágva. Rá kell menni!!!
több mint 11 éve
Ebben valószínűleg igazad van,viszont jobb játékos nem nagyon volt a piacon. Ez a 6,5 millió 14 garival egyébként meglepően barátságos szám azok után, hogy Hughes 10 körül kapott. Graham is van kb. olyan jó játékos szerintem.

Update: Tényleg Worilds volt a másik opció, akinél így ki is szálltunk a versenyből.

Végre egy ésszerű döntés, legalább adjunk esélyt a saját draftoltunknak, főleg úgy, hogy olcsóbb valószínűleg, mint Worilds lesz.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
isteni CM ről valami hír? 😥 őt nem akarjuk vissza? Oregoni, ST ben meg jó is 😥

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Közben Somebody kedvencét, Andre Johnsont kivágta a Texans.
Revis szintén FA lesz.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
"Adam Schefter szerint biztossá vált, amire mindenki számított: a Patriots nem érvényesíti Darrelle Revis 20 milliós opcióját. Indulhat a tánc!"

Na hát akkor tessék bepróbálkozni.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
szeretem grahemet, de 4-3 ban szerintem jobb lenne 😀

több mint 11 éve
No lám, átcsoportosítottuk az erőforrásokat. Azt hiszem megvan a másik kezdő OLB-nk, az elmúlt 24 óra eseményeit tekintve már ennek is örülök 😊

Tim McManus ‏@Tim_McManus 37 mp37 másodperccel ezelőtt

Two sources close to Graham suggest he's returning to Eagles. 4 years, 6.5 million per, $14 million guaranteed.
több mint 11 éve
Gerix ne haragudj de fáradj vissza a saját topicodba, és hagyjál minket békén, semmi szükség nincsen a trollkodásaidra, ha valami érdemit tudnál hozzá tenni, de ezt hiába várom,máshol is ezt csinálod ezért kár volt regelni....... köszidande
Nyugi, a saját csapata topikjában is trollkodik... 😀
Amúgy aki csupán PFF alapján ítél meg egy játékost, azzal nem sok mindent lehet kezdeni.Newman
Egyébként tudom miért trollkodik itt . Elinak is az egyik kedvenc célpontja. . 😀
 www.youtube.com/watch?v=DLWGUNj1NKA

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Gerix ne haragudj de fáradj vissza a saját topicodba, és hagyjál minket békén, semmi szükség nincsen a trollkodásaidra, ha valami érdemit tudnál hozzá tenni, de ezt hiába várom,máshol is ezt csinálod ezért kár volt regelni....... köszidande
Nyugi, a saját csapata topikjában is trollkodik... 😀
Amúgy aki csupán PFF alapján ítél meg egy játékost, azzal nem sok mindent lehet kezdeni.