Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Jöttem röhögni 😀 csak szerintem van túlfizetve Maxvell ? 😀

Voice
Elite CB. Szerinted egy elit cb mennyiért írjon alá? 2-3 millijójért?ano92
Szerintem nem elite cb, de ezt majd megmutatja itt 😀 A SH védelme volt nagyon jó és abban az egyik gyenge pontnak tartottam Maxwell-t. Az 54 millió felét reálisnak tartottam volna.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Máshol korábban pedig pont az ellenkezőjét olvastam, hogy nem érdeklődünk iránta Azért mennek össze vissza a hírek szépen.dande
Szerintem több hír van az Eagles-ről, mint az összes többi csapatról együttvéve. Nagyon durván nyomulunk.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 776 — Így remélem megfelelek nektek.....
Máshol korábban pedig pont az ellenkezőjét olvastam, hogy nem érdeklődünk iránta Azért mennek össze vissza a hírek szépen.
több mint 10 éve
Eliot Shorr-Parks ‏@EliotShorrParks 27 mp28 másodperccel ezelőtt

Who do #Eagles have an interest in pairing with Byron Maxwell? Green Bay #Packers Tramon Williams, per source.

Nem hiszem el, 1 hete Tramon-t írtam volna az egyik CB-nek jövőre, a végén még bekövetkezik 😀
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Na, már csak 31-et kell írni és kész a post-FA PR 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 776 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bezzeg ha ezt én sütöm el 😛
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Most komolyan...az ilyeneket ( | poénokat | )nem tudnád hanyagolni ? Vagy Iktriad babérjaira törsz?Greengo

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Voice

Elite CB. Szerinted egy elit cb mennyiért írjon alá? 2-3 millijójért?

több mint 10 éve
Így hogy mentünk Franklinért, és a Chargers nyert ki jöhet még számításba guardként?

Boling? Iupati?
több mint 10 éve
A Tag-t nem tudom mióta alkalmazzák az NFL-ben de mindenesetre általában 1 évre szól 😀 😉dande
Most komolyan...az ilyeneket ( | poénokat | )nem tudnád hanyagolni ? Vagy Iktriad babérjaira törsz?Greengo
Bocs hiányzik az eredménykövető (ez következő néhány nap egyébként majdhogynem annak tűnik már 😀), de ígérem nem boldogítalak vele titeket tovább 😉dande
😀 Ez mondjuk tényleg gyenge volt, ráadásul Amadeus is itt humorkodik vagy két napja, érthető hogy feszültek az emberek 😊Rataxes
Erre az összehasonlításra a topic és a fórum jó békéje érdekében inkább nem mondok semmit 😉 😛

| S amint ígértem befejeztem a humorheroldkodást. |
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
A Tag-t nem tudom mióta alkalmazzák az NFL-ben de mindenesetre általában 1 évre szól 😀 😉dande
Bocs hiányzik az eredménykövető (ez következő néhány nap egyébként majdhogynem annak tűnik már 😀), de ígérem nem boldogítalak vele titeket tovább 😉dande
😀 Ez mondjuk tényleg gyenge volt, ráadásul Amadeus is itt humorkodik vagy két napja, érthető hogy feszültek az emberek 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
@LesBowen So you're telling me we got Gore for 2 years, and it's still less than Shady for 1 year?

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Mike Garafolo ‏@MikeGarafolo 1 min1 minute ago

Titans are showing decent interest in Mark Sanchez, sources say. A return to Philly remains a possibility. We'll see how this plays out.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 805 — Apu ökölbeszorított keze
Gyere vissza 2 ev mulva es kiderul

több mint 10 éve

Voice
Látom a CW stílus ragadós 😉
több mint 10 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Az első rossz hír: :/

Jeff McLane ‏@Jeff_McLane 14 mp15 másodperccel ezelőtt

Source says Chargers won that one. MT @PhillySportsJD: According to @Jeff_McLane, Eagles pursuing Denver Broncos OL Orlando Franklin.
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
akármennyire is fáj Shady. Be kell ismerni, hogy azért alkot Chip. Az ő salaryjából máris van egy elite CB-nk egy fiatal LB-nk és még Gore sem hiszem, hogy hatalmas nagy lóvéért jon. Nem hülye Chip, hogy odabasszon neki egy 5 éves 40 milkás szerződést. Legalábbis remélem, hogy nem.

Nem lehet belekotni Sobriba sajnos 😀 Ha Chipnek emgért ennyit Maxwell, akkor ennyit is ér jelenleg. Majd ha szednek le róla 234234 TD-t akkor lehet aztmondan, hogy túl lett fizetve 😀

több mint 10 éve
Eliot Shorr-Parks ‏@EliotShorrParks 43 mp44 másodperccel ezelőtt

Gore gets $7.5 million in guaranteed money first 2 years, per source. #Eagles
több mint 10 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
A Seattle védelmet imádom főleg a LoB részt úgy, hogy Én örülök 😊 Maxwell azért annyira nem szar, ha Simont hoztuk volna el ennyiért Seattleből akkor megérteném a nagy felháborodást. 😀 + ha csak egy kicsit is tanult Shermantól akkor már jobban járunk vele, mint Caryvel.

Valahogy Maclinnel hosszabbítsunk még és elégedett leszek a mai nappal. 😊
több mint 10 éve
Maxwell is megszólalt Gore után:

Josina Anderson ‏@JosinaAnderson 1 min1 minute ago

I just got off the phone with CB Byron Maxwell. Maxwell told me directly, "I'm going to Philly." #Eagles

Gore update:
3 éves szerződés, évi 5M átlag, első 2 évben 7,5M gari. Ez kevesebb, mint Shady árának fele. Kb. 32 milliónál lehetünk cap-ben. Ebbe még simán belefér Maclin, McCourty, Franklin, és egy OLB is.
több mint 10 éve
Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora 22 mp22 másodperccel ezelőtt

Eagles continue to make a push to retain Jeremy Maclin, one of their offseason priorities. They are certainly being proactive thus far
több mint 10 éve
Grigson belehúzott:

Mike Kaye retweetelte
Tim Kelly Sec215 ‏@TimKelly_215 3 p3 perccel ezelőtt Bethlehem, PA

Trent Cole will sign with the Colts.
13:48 - 2015. márc. 8. · Részletek
több mint 10 éve
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/reports-eagles-byron-maxwell-have-deal-place
több mint 10 éve
Új RB-nk is van, lehet tényként számolni vele!

Adam Schefter ‏@AdamSchefter 21 mp22 másodperccel ezelőtt

Free-agent RB Frank Gore has told people he will sign this week with the Philadelphia Eagles, league sources told me and @caplannfl.

Louis Riddick ‏@LRiddickESPN 7 mp8 másodperccel ezelőtt

RB's have been "de-valued", but are still very valuable. Gore is a stud, and is the style that Chip wants. Can totally see the fit. Like it.Hulkeinstein
32 éves a tag. Remélem, megdobjuk 5-6 év 35 millióval. :#Greengo
Bocs hiányzik az eredménykövető (ez következő néhány nap egyébként majdhogynem annak tűnik már 😀), de ígérem nem boldogítalak vele titeket tovább 😉