NFL eredménykövetés
- 3 aktív topik
Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
209
27
22:25, ARENA4
Los Angeles Chargers - Denver Broncos
206
12
22:05
Arizona Cardinals - Detroit Lions
30
7
22:25, NET4+
Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
1 feliratkozó
2 órája
Akkor ez a csapatunk vagy várjuk vissza a sérülteket!? 😀szted egy Pearsall, Stribling, Robinson kezdővel mennyire lennénk beljebb?
Tapsi Hapsi
IGEN
2 órája
Nem sok mindent tudnak csinálni támadásban, erre meccsben tartjuk őket ezekkel az idióta turnoverekkel...Fordítva is így van. 3:3 lenne max ha nincsenek a turnoverek
Sebii
2 órája
Nem sok mindent tudnak csinálni támadásban, erre meccsben tartjuk őket ezekkel az idióta turnoverekkel...Iden eddig nagyon szorjuk a lasztit
Sebii
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
2 órája
Nem sok mindent tudnak csinálni támadásban, erre meccsben tartjuk őket ezekkel az idióta turnoverekkel...má bocs. ti mit csináltok támadásban?
Sebii
2 órája
Gyere rám Fred. Gyere rám
2 órája
Nem sok mindent tudnak csinálni támadásban, erre meccsben tartjuk őket ezekkel az idióta turnoverekkel...
2 órája
hát Cooks nem itt fogja megváltani a világot. nagyon kéne Demarcus Robinson vissza
2 órája
Ez meg facemask volt, ide-oda tévednek ezek a vakokinkább ez mint egyik odlalra csak
Platypus
2 órája
ez nem helmet to helmet?De
Sebii
2 órája
Ez meg facemask volt, ide-oda tévednek ezek a vakok
2 órája
szándékosság nem volt benne, bele fordult de dobtak már erre zászlótez nem helmet to helmet?csattant, tény, de szerintem azért nem dobtak mert nem sisakkal ment neki. bár a fasz tudja már ezeket a mai NFL-ben
Sebii
petey
2 órája
Múlt héten sokkal kisebb koccanásra is bedobták, nem tudom már én se követni ezt.
2 órája
ez nem helmet to helmet?
2 órája
Proxyi
268
Nem nagyon tudom követni a szabályokat már, ez nem defenseless, vagy helmet to helmet?
2 órája
Na, múlt héten ilyen sisakütközésre kaptunk 15 yardot.A bírói kar fejlődése megkérdőjelezhetetlen... 😊
2 órája
ez sisak
2 órája
ja bocs, volt nálatok is az elején 1 az int-nélmondjuk az is cuki, hogy csak minket büntettek eddig 😀Elozo meccsen volt vagy 14 flag nekunk, most lehet sporolnak a fiuk
petey
funkyparduc
2 órája
mondjuk az is cuki, hogy csak minket büntettek eddig 😀Elozo meccsen volt vagy 14 flag nekunk, most lehet sporolnak a fiuk
petey
2 órája
eddig tanítani való ahogy megverjük magunkat