EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
itt lett volna az elsőEz egy 3-1 lesz az angoloknak. vagy nem 😊egész EB-n nem rúgnak 3 gólt ezek már. ha szerencséjük van az összes meccs 0-0 lesz és büntetőkkel nyernek
csi77
Toto21
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
5 hónapja
extra point is goooooooood
5 hónapja
Bakker ezt bevihette volna a kapuba.
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
5 hónapja
Toto21
5 961
Ez egy 3-1 lesz az angoloknak. vagy nem 😊egész EB-n nem rúgnak 3 gólt ezek már. ha szerencséjük van az összes meccs 0-0 lesz és büntetőkkel nyernek
csi77
5 hónapja
röhögnék ha az angolok kiesnének, de azért nem fogok szurkolni a szlovákoknak...Akármelyik esik ki az jó legalább 😀
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Kampman
28 330
stadionbú ki
5 hónapja
Trippier 😊))))))))
5 hónapja
Ez egy 3-1 lesz az angoloknak. vagy nem 😊A sárga lapok aránya?
csi77
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Most az egy ieig offon lesz. EP választáson bukták ezt is Donáthék.Ez a német-dán Iktriad meccse volt, rengetegszer fordult a momentum.Iktriad, többet kérlek ne rakd be a szokásos gifet, majd ha visszajutottak az EP-be, vagy ha a Jags Super Bowlt játszik, amelyik hamarabb lesz.
zacknorb
Kampman
5 hónapja
Ez egy 3-1 lesz az angoloknak. vagy nem 😊
Hajrá Bad Bones!
5 hónapja
a bíró rasszista 😊
5 hónapja
mindenki tud kontrázni, csak mi nem...
5 hónapja
Toto21
5 961
ha továbbmennek az angolok akkor Dunk kezdő lehet
5 hónapja
Na, akkor Délikapu már most szarba van, hogy áll fel Svájc ellen
5 hónapja
Mikey
18 753
röhögnék ha az angolok kiesnének, de azért nem fogok szurkolni a szlovákoknak...Simán: hajrá Szlovákia!
NB2
Mainoo kezd, de Alexander-Arnold nem. Bohóc vagy Southgate. Remélem kiestek és eltakarodsz a picsába.
5 hónapja
Tripper baszki, jobbhátvédben is buta, balban meg még szar is
5 hónapja
Kampman
28 330
A románoknak én se, a szlovákoknak bizonyos extrém körülmények között esetleg.röhögnék ha az angolok kiesnének, de azért nem fogok szurkolni a szlovákoknak...Én is így vagyok, olyan mélyre nem süllyednék hogy a románoknak vagy szlovákoknak szurkoljak..
NB2
kapitnono
5 hónapja
röhögnék ha az angolok kiesnének, de azért nem fogok szurkolni a szlovákoknak...Én is így vagyok, olyan mélyre nem süllyednék hogy a románoknak vagy szlovákoknak szurkoljak..
NB2
5 hónapja
Az egész EB messze legszarabb meccsére számítok.Az már szerintem megvolt az Olasz-Horvát, Angol-Szerbbel 😁
Kampman
5 hónapja
röhögnék ha az angolok kiesnének, de azért nem fogok szurkolni a szlovákoknak...
5 hónapja
félidőben, igen. utána? ki tudja...Két amúgy is passzív csapat játszik, akik még a csoportkör első két fordulójában sem próbálkoztak meg semmi érdemi nyomásgyakorlással (amikor azért még sokan igen)Az egész EB messze legszarabb meccsére számítok.vagy kiszakad a gólzsák. persze sokkal inkább benne van az, amit Te mondtál, de ugye itt már nincs javítási lehetőség, Szlovákia meg hát... szóval nem tudom, minket is tuti kiesőre vettek volna, ha továbbjutunk, én a tótokkal kapcsolatban is így vagyok, mert nem hinném, hogy sokkal jobbak.
Kampman
slowmotion
1-0 vagy 2-0 lesz
Kampman
5 hónapja
a 24-en írtak Southgate-ről, lehet olvassák a fórumot, mert pont azt írták, amit itt hangoztattam. Southgate nem mer nem ünneplőst feltenni, mert ha nem jön az eredmény, akkor legalább mondhatja azt, hogy papíron a legerősebb csapat betlizett - ha viszont behozza a cseréket, és úgy van blama, akkor biztos a kezdőkkel nem lett volna ez.Judeot én is pihentetném, látszik hogy nagyon fáradt, de Sakát is. Foden Saka helyén, Gordon, Palmer kezdőbe aztán nézzük ilyenkor mi vanFoden es Saka kezd...Bravo SouthgateMondjuk sztem pont Jude-ot kellene levinni, és Gordont behozni, Foden meg lehet középen.
Toto21
Plusz nem lenne baj, ha nem Trippier lenne az LB.
zacknorb
kapitnono
egyébként simán kezdetném pl Palmert, mert hozza azt, amit Saka, aztán legrosszabb esetben utóbbit fel lehet hozni a fáradt védelem ellen a 65-70. perc környékén.