EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Pedro Porro kajak kimaradt? wtfA legjobb spanyol jobbhátvéd perpill.
Duff
5 hónapja
🚨🇧🇪 Official: Belgium provisional squad for Euro2024.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 28, 2024
❗️ Thibaut Courtois is NOT in the squad.
Goalkeeper: Casteels, Kaminski, Sels.
Defenders: Castagne, De Cuyper, Faes, Meunier, Theate, Vertonghen, Debast.
Midfielder: De Bruyne, O.Mangala, Onana, Tielemans, Vermeeren,… pic.twitter.com/4Tp9TemDug
5 hónapja
Toto21
5 949
szerintem nem visznek 3 LB-t. Cucurella marad otthon. Grimaldo és Joaquin meg megy
Ebből még lesz 3 kimaradó
Tippre Vivian, Fermin és Ayoze
zacknorb
5 hónapja
Duff
3 133
Pedro Porro kajak kimaradt? wtf
5 hónapja
Ebből még lesz 3 kimaradó
Tippre Vivian, Fermin és Ayoze
6 hónapja
Calabria? Láttad Te jáccani idén?? Esküszöm inkább Florenzi, ami nem kis kritika!Calabriára gondoltam én is, ide azért beférhetett volna.Az kemény, hogy nincs Milan játékos az olasz keretben, nem tudom volt-e már ilyen.A címvédő csapatban is csak Donnarumma volt. A mostani keretből nem sok esélye volt bárkinek is bekerülnie, max Calabria.
Kampman
Sixo
Kampman
Szerintem inkább Gabbia férne el, mert nagyon sokat fejlődött a kölcsön fél év alatt a Lányligában... Bár elég nehéz tudnám megmondani kit szoríthatuna ki a kh posztról a keretben.
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
6 hónapja
Kampman
28 290
Calabriára gondoltam én is, ide azért beférhetett volna.Az kemény, hogy nincs Milan játékos az olasz keretben, nem tudom volt-e már ilyen.A címvédő csapatban is csak Donnarumma volt. A mostani keretből nem sok esélye volt bárkinek is bekerülnie, max Calabria.
Kampman
Sixo
6 hónapja
Az kemény, hogy nincs Milan játékos az olasz keretben, nem tudom volt-e már ilyen.A címvédő csapatban is csak Donnarumma volt. A mostani keretből nem sok esélye volt bárkinek is bekerülnie, max Calabria.
Kampman
6 hónapja
Kampman
28 290
Az kemény, hogy nincs Milan játékos az olasz keretben, nem tudom volt-e már ilyen.
6 hónapja
A címvédő kerete:Provedel, Ricci, Cambiaso, Orsolini.
🚨🇮🇹 OFFICIAL: Italy provisional squad for Euro 2024.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 23, 2024
4 players will be cut to make the final list.
❗️ Nicolò Fagioli, back with the team. pic.twitter.com/hLbYxMP0KW
zacknorb
6 hónapja
A címvédő kerete:🚨🇮🇹 OFFICIAL: Italy provisional squad for Euro 2024.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 23, 2024
4 players will be cut to make the final list.
❗️ Nicolò Fagioli, back with the team. pic.twitter.com/hLbYxMP0KW
6 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Ami lehet les, bedobás, fault, kirúgás, szöglet vagy miegyéb.Fektessük le a szabályokat előre... Mikor jöhetnek a csöcsök?Jah, már be akartam dobni 😄
@warrb
nagir
3-0 után mondjuk?
warr_b
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 hónapja
shagi0206
10 921
Tudnám díjazni, ha a 20 évvel ezelőttihez hasonlóan ismét egy meglepetés lenne. Megnyerhetnénk mondjuk mi 🙂
6 hónapja
Szoboszlait ,kapot' a lányt.na a szloven mercator bolt eb kartyas gyujtogetos jatekot inditott.vasarlas utan kapsz kartyakatLidlbe is van, nagyapám adta, azt hittem netre feltöltős nyerős.
lett egy dembele,roberto martinez,fullkrug,mitrovic,berardi kombo
nagyon basic kartyak gyerekeknek jo.
YoungZeeZee
Szalai Ati, Depay, és Peter Schmeichel
zacknorb
Remélem jó sokat fog érni 🤑🙃
6 hónapja
Anya is nevetett szombaton mikor odaadták hogy jujj, 15 éve mennyi pénz ment el ilyenekreÉn eddig vagy 15 vettem a fiamnak... Rá van kattanvan a "Drágám".Nekünk már itt van vagy hat csomag, ki se bontottam.na a szloven mercator bolt eb kartyas gyujtogetos jatekot inditott.vasarlas utan kapsz kartyakatLidlbe is van, nagyapám adta, azt hittem netre feltöltős nyerős.
YoungZeeZee
zacknorb
warr_b
nagir
6 hónapja
Én eddig vagy 15 vettem a fiamnak... Rá van kattanvan a "Drágám".Nekünk már itt van vagy hat csomag, ki se bontottam.na a szloven mercator bolt eb kartyas gyujtogetos jatekot inditott.vasarlas utan kapsz kartyakatLidlbe is van, nagyapám adta, azt hittem netre feltöltős nyerős.
YoungZeeZee
zacknorb
warr_b
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
6 hónapja
Nekünk már itt van vagy hat csomag, ki se bontottam.na a szloven mercator bolt eb kartyas gyujtogetos jatekot inditott.vasarlas utan kapsz kartyakatLidlbe is van, nagyapám adta, azt hittem netre feltöltős nyerős.
YoungZeeZee
zacknorb
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
na a szloven mercator bolt eb kartyas gyujtogetos jatekot inditott.vasarlas utan kapsz kartyakatLidlbe is van, nagyapám adta, azt hittem netre feltöltős nyerős.
YoungZeeZee
6 hónapja
YoungZeeZee
8 552
na a szloven mercator bolt eb kartyas gyujtogetos jatekot inditott.vasarlas utan kapsz kartyakatlett egy dembele,roberto martinez,fullkrug,mitrovic,berardi kombo
6 hónapja
Kampman
28 290
Ezúttal is Szaúd-Arábiának szurkolok.
6 hónapja
Fektessük le a szabályokat előre... Mikor jöhetnek a csöcsök?Jah, már be akartam dobni 😄
@warrb
nagir
3-0 után mondjuk?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Fektessük le a szabályokat előre... Mikor jöhetnek a csöcsök?@warrb
6 hónapja
Tétre,helyre,befutóra?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
YoungZeeZee
8 552
remelem le lesz zarva a topik azonnal h lefujtak a dontot...hagyjuk majd egy picit kifutni a temat ha lehet😃