NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
29
10
2:15, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Ki nyerje: LengyelországKi nyeri: Horvátország
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Skót haverom egyetért 😀Scotland get #Euro2024 underway today, but some of their fans may have other things on their mind...
— Paddy Power (@paddypower) June 14, 2024
18+ BeGambleAware pic.twitter.com/XGzIAXWanB
Tony Adams
Mindazonáltal azt mondja, 300 ezer skót utazott Németországba, és egymillió munkavállaló kért mára szabadnapot...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Willie Parker
15 376
Az apróért már nem hajol leHa Stez még itt lenne közöttünk erre két likeot nyomna.The Euros have well and truly arrived
— Troll Football Media (@Troll__Footbal) June 14, 2024
Wait till the end...pic.twitter.com/3Q1pffpzvL
Matthew99
Sixo
5 hónapja
Willie Parker
15 376
Sok hülye karácsonyi vitéz vagyunkMindjárt újra kell számolni mint a fővárost. 😀 Én személy szerint arra gondoltam hogy az első a ki nyeri arról szól hogy mixen ha lenne egy ezresed mire raknád. Az lehetünk mi magyarok is ha tényleg úgy gondolja az ember szerintem. Én tényleg raktam egy ezrest a spanyolokra. (Nem €, HUF)minden második évben eljátsszuk ezt, nem csoda, hogy ennyi érvénytelen szavazat lett Pesten
A másodikhoz (ki nyerje) azért írtam hogy ne legyenek a magyarok, mert most végülis szerintem 99% saját magunkat írná, mustainen kívül. Ezért az inkább úgy hangzik hogy a magyarok után ki nyerje. Én így gondolkodtam. 😊
Heisman nádor
Löfli
5 hónapja
Scotland get #Euro2024 underway today, but some of their fans may have other things on their mind...
— Paddy Power (@paddypower) June 14, 2024
18+ BeGambleAware pic.twitter.com/XGzIAXWanB
5 hónapja
Pedig "simán" nyerhetünk.OK, nincs kizárva, csak kerüli az objektivitás látszatát 😊Nem az a játék, hogy mindkét kategória 2. opciós?
DzsokijuingA magyarokra természetesen a ki nyerje kategóriában nem “tippeljünk”, mert az egyértelmű 😀Ezek alapján nincs kizárva, hogy a Ki nyeri kategóriában Magyarország legyen a tipp
Heisman nádor
zacknorb
Dzsokijuing
A csoportból 4 ponttal is tovább lehet jutni. De matematikailag még kettővel is.
Aztán meg négy "egy meccsen bármi megtörténhet", és meg is nyertük.
Ráadásul az ilyen világversenyeken mindig van a legjobb négyben meglepetéscsapat, az meg simán lehetünk mi is. Nekünk fekszenek azok a meccsek, ahol papíron mi vagyunk a gyengébbek. Az elmúlt 4 évben ikszeltünk a franciákkal, németekkel, angolokkal, vertük a németeket, lengyeleket, törököket, sőt, az angolokat, szerbeket kétszer is. Szóval nyilván nem mi vagyunk a favoritok, de szerintem mienk a legjobb középpálya (Szoboszlai-Sallai-Schäfer), jók vagyunk erőnlétben is, fejben is, akár oda is érhetünk, mint a görögök vagy a dánok annak idején.
5 hónapja
Ha Stez még itt lenne közöttünk erre két likeot nyomna.The Euros have well and truly arrived
Matthew99
5 hónapja
The Euros have well and truly arrived
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
Sobrit mondjuk objektivitással régen nem vádolták.OK, nincs kizárva, csak kerüli az objektivitás látszatát 😊Nem az a játék, hogy mindkét kategória 2. opciós?
DzsokijuingA magyarokra természetesen a ki nyerje kategóriában nem “tippeljünk”, mert az egyértelmű 😀Ezek alapján nincs kizárva, hogy a Ki nyeri kategóriában Magyarország legyen a tipp
Heisman nádor
zacknorb
Dzsokijuing
Szerkesztette: Sixo
5 hónapja
OK, nincs kizárva, csak kerüli az objektivitás látszatát 😊Nem az a játék, hogy mindkét kategória 2. opciós?
Heisman nádor
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Ő csakis a labancoknak.Ki nyeri: DeutschlandAzt hittem a németeknek drukkolsz 😛
Ki nyerje: Germany
Kúrfürst briareos
warr_b
5 hónapja
Ki nyeri: DeutschlandAzt hittem a németeknek drukkolsz 😛
Ki nyerje: Germany
Kúrfürst briareos
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Ki nyeri: NemetorszagAkkor minden meccset 2szer jatszanak le es igy 2 honapos lesz a torna!
Ki nyerje: KariGeri, mert akkor Vitezy uj meccsekert fog fellebbezni, es akkor hathat lesz eselye Magyarorszagnak is.
csebi
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Ki nyeri: NemetorszagKi nyerje: KariGeri, mert akkor Vitezy uj meccsekert fog fellebbezni, es akkor hathat lesz eselye Magyarorszagnak is.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Mindjárt újra kell számolni mint a fővárost. 😀 Én személy szerint arra gondoltam hogy az első a ki nyeri arról szól hogy mixen ha lenne egy ezresed mire raknád. Az lehetünk mi magyarok is ha tényleg úgy gondolja az ember szerintem. Én tényleg raktam egy ezrest a spanyolokra. (Nem €, HUF)minden második évben eljátsszuk ezt, nem csoda, hogy ennyi érvénytelen szavazat lett Pesten
A másodikhoz (ki nyerje) azért írtam hogy ne legyenek a magyarok, mert most végülis szerintem 99% saját magunkat írná, mustainen kívül. Ezért az inkább úgy hangzik hogy a magyarok után ki nyerje. Én így gondolkodtam. 😊
Heisman nádor
5 hónapja
Mindjárt újra kell számolni mint a fővárost. 😀 Én személy szerint arra gondoltam hogy az első a ki nyeri arról szól hogy mixen ha lenne egy ezresed mire raknád. Az lehetünk mi magyarok is ha tényleg úgy gondolja az ember szerintem. Én tényleg raktam egy ezrest a spanyolokra. (Nem €, HUF)A másodikhoz (ki nyerje) azért írtam hogy ne legyenek a magyarok, mert most végülis szerintem 99% saját magunkat írná, mustainen kívül. Ezért az inkább úgy hangzik hogy a magyarok után ki nyerje. Én így gondolkodtam. 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Nem az a játék, hogy mindkét kategória 2. opciós?
Dzsokijuing
A magyarokra természetesen a ki nyerje kategóriában nem “tippeljünk”, mert az egyértelmű 😀Ezek alapján nincs kizárva, hogy a Ki nyeri kategóriában Magyarország legyen a tipp
Heisman nádor
5 hónapja
Ki nyeri: MagyarországKi nyerje: egy EB előtt, ahol ott vagyunk, elég nehéz bárki másnak drukkolni, de ha ez a szabály, akkor legyen Szlovákia.
5 hónapja
Nem az a játék, hogy mindkét kategória 2. opciós?A ki nyerje kategóriához kell 2. opció.Ki nyeri: Magyaro.Azt tudjuk, hogy mi nyerünk, itt második opciós voksot kér a játék.
Ki nyerje: Grúzia
KoporShow
Dzsokijuing
KoporShow
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)