NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
27
10
2:15, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Ki nyeri: PortugáliaKi nyerje: Magyarországnak örülnék, de maradjunk Hollandiánál 😊
5 hónapja
telex.hu/sport/2024/06/14/a-foci-eb-szurkoloinak-az-osszes-videobiros-dontest-megindokoljak-majd
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
A ki nyerje kategóriához kell 2. opció.Ki nyeri: Magyaro.Azt tudjuk, hogy mi nyerünk, itt második opciós voksot kér a játék.
Ki nyerje: Grúzia
KoporShow
Dzsokijuing
5 hónapja
www.sport1tv.hu/podcasts/118000/lesen-vagyunk-255-vegre-itt-van/Moncz Attilával semmi baj nincs, sőt. Marci már annál inkább problémásabb
tudom hogy Monz sokaknak nem szive csücske, Marciról nem is beszélve
de sztem háttérbe nem rossz beszélgetés ez
Negritis, a vajda
5 hónapja
www.sport1tv.hu/podcasts/118000/lesen-vagyunk-255-vegre-itt-van/tudom hogy Monz sokaknak nem szive csücske, Marciról nem is beszélve
de sztem háttérbe nem rossz beszélgetés ez
5 hónapja
Ki nyeri: Magyaro.Azt tudjuk, hogy mi nyerünk, itt második opciós voksot kér a játék.
Ki nyerje: Grúzia
KoporShow
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Ki nyeri: Magyaro.Ki nyerje: Grúzia
5 hónapja
deyell
11 702
lehetséges kezdők:www.uefa.com/euro2024/news/0259-0e5ebaa53b91-21b9574b9498-1000--uefa-euro-2024-predicted-line-ups-all-the-possible-startin/
choose life
5 hónapja
Ki nyeri: FranciaországKi nyerje: Németek vagy mi - egyik se fog sajna megtörténni, lehet egyik sem lesz a 8 között se.
5 hónapja
2 éve nem néztem soccert úgyhogy hajrá.Ki nyeri: Németország
Ki nyerje: Szerbia
5 hónapja
Ki nyeri: NémetoKi nyerje: Hollandia
Liverpool Fc
5 hónapja
Ki nyeri: Délkapu végre otthon hagyta a kerékkötőket, szóval angilaliKi nyerje: amolyan euróviziós esélyegyenlőtlenségi sms szavazatok alapján SLAVA UKRAINI
5 hónapja
Majd a Copánál 😛Írjátok be az argentínokhoz.Azért ebben az esetben több mint érdekes feltenni azt a kérdést hogy ki nyerje............s pláne eddig nincs Magyarország senki??? értem a realitást, de az a kérdés nem arról szól, szerintem.... úgyhogy a ki nyerjénél igenis legyen MAGYARORSZÁG 😊 A ki nyerinél fogalmam sincs, de csatlakozok a spanyolokhoz 😊
dande2A magyarokra természetesen a ki nyerje kategóriában nem “tippeljünk”, mert az egyértelmű 😀Negritis, a vajda
Heisman nádor
Sixo
5 hónapja
Írjátok be az argentínokhoz.Azért ebben az esetben több mint érdekes feltenni azt a kérdést hogy ki nyerje............s pláne eddig nincs Magyarország senki??? értem a realitást, de az a kérdés nem arról szól, szerintem.... úgyhogy a ki nyerjénél igenis legyen MAGYARORSZÁG 😊 A ki nyerinél fogalmam sincs, de csatlakozok a spanyolokhoz 😊
dande2A magyarokra természetesen a ki nyerje kategóriában nem “tippeljünk”, mert az egyértelmű 😀Negritis, a vajda
Heisman nádor
5 hónapja
Toto21
5 949
akkor tegyük ki a ki nyerjéhez: Magyarország: egész fórum azt akkor ott mindeki szíve benne lesz! 😛 😉
5 hónapja
igen rögtön utána már láttam, szerkesztve 😊Azért ebben az esetben több mint érdekes feltenni azt a kérdést hogy ki nyerje............s pláne eddig nincs Magyarország senki??? értem a realitást, de az a kérdés nem arról szól, szerintem.... úgyhogy a ki nyerjénél igenis legyen MAGYARORSZÁG 😊 A ki nyerinél fogalmam sincs, de csatlakozok a spanyolokhoz 😊
Heisman nádor
5 hónapja
Azért ebben az esetben több mint érdekes feltenni azt a kérdést hogy ki nyerje............s pláne eddig nincs Magyarország senki??? értem a realitást, de az a kérdés nem arról szól, szerintem.... úgyhogy a ki nyerjénél igenis legyen MAGYARORSZÁG 😊 A ki nyerinél fogalmam sincs, de csatlakozok a spanyolokhoz 😊
dande2
A magyarokra természetesen a ki nyerje kategóriában nem “tippeljünk”, mert az egyértelmű 😀
Heisman nádor
5 hónapja
Kampman
28 290
Bocsi ha már volt, de ez már egy igazi jó kis reklám na | nananaaaaaaaa | !
Tony Adams
5 hónapja
Bocsi ha már volt, de ez már egy igazi jó kis reklám na | nananaaaaaaaa | ! Nana na na… HEY JUDE 🎤 #YouGotThis#createdwithadidas @adidasfootball pic.twitter.com/t7XI64eXie
— Ian Wright (@IanWright0) June 13, 2024
5 hónapja
Ki nyerje: AngliaKi nyeri: Franciaország
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!