NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
43
12
2:15, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Ki nyeri: ha nem a magyarok, akkor a portugálokKi nyerje: a portugálok, hogy jöjjön a tippem, amúgy meg Svájc
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Ki nyeri? - Olaszország
Ki nyerje? - Magyarország
steelwolf
A magyarokra természetesen a ki nyerje kategóriában nem “tippeljünk”, mert az egyértelmű 😀
Heisman nádor
5 hónapja
Ki nyeri? - Olaszország Ki nyerje? - Magyarország
5 hónapja
A fehér alapon fehér betű külön jó 😊jó lesz így, köszi! engem írj át inkább Grúziához, hogy ki nyerje, köszi! 😀Mivel nem vagyok admin így tudtam megoldani 😀Amúgy gyorsan egy ki nyeri/ki nyerje? Összeírom mint a dartsra. Határidő szerintem legyen a német meccs első félideje mire mindenki beesik. A magyarokra természetesen a ki nyerje kategóriában nem “tippeljünk”, mert az egyértelmű 😀határidő szerintem simán lehet szombat este, addig úgyse dől el semmi fontos, majd empty kitűzött hsz-ét szerkeszd, ha te csinálod
Elindítónak mondok egy spanyol/spanyolt
Heisman nádor
ki nyeri: Németország
ki nyerje: Albánia
Löfli
Heisman nádor
Löfli
Angliából annyi látszi, hogy 'gl'
Jól van, a kiemeletben mondjuk jó.
Ki nyeri: franciák
Ki nyerje : skótok 😊
Szerkesztette: warr_b
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
jó lesz így, köszi! engem írj át inkább Grúziához, hogy ki nyerje, köszi! 😀Mivel nem vagyok admin így tudtam megoldani 😀Amúgy gyorsan egy ki nyeri/ki nyerje? Összeírom mint a dartsra. Határidő szerintem legyen a német meccs első félideje mire mindenki beesik. A magyarokra természetesen a ki nyerje kategóriában nem “tippeljünk”, mert az egyértelmű 😀határidő szerintem simán lehet szombat este, addig úgyse dől el semmi fontos, majd empty kitűzött hsz-ét szerkeszd, ha te csinálod
Heisman nádor
Löfli
Heisman nádor
5 hónapja
\o/@Löfli , valaki két kézzel jelentkezik egy bannért.
warr_b
Sixo
Hülye angolok, angol hülyék!
www.youtube.com/watch?v=EEbGC1UWaLQ
(tudom, nem foci, sebaj)
5 hónapja
bocs hogy kódolva írtam 😀Mivel nem vagyok admin így tudtam megoldani 😀Amúgy gyorsan egy ki nyeri/ki nyerje? Összeírom mint a dartsra. Határidő szerintem legyen a német meccs első félideje mire mindenki beesik. A magyarokra természetesen a ki nyerje kategóriában nem “tippeljünk”, mert az egyértelmű 😀határidő szerintem simán lehet szombat este, addig úgyse dől el semmi fontos, majd empty kitűzött hsz-ét szerkeszd, ha te csinálod
Heisman nádor
Löfli
Heisman nádor
és köszi 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
A @ChampionsLeague-döntőjét vezető szlovén Slavko Vincic lesz a Svájc elleni @EURO2024-csoportmeccsünk játékvezetője. Asszisztensei Tomaz Klancnik és Andraz Kovacic lesznek, Rade Obrenovic a negyedik játékvezető, Nejc Kajtazovic pedig a videóasszisztens. #csakegyutt #magyarok
— MLSZ (@MLSZhivatalos) June 13, 2024
5 hónapja
Mivel nem vagyok admin így tudtam megoldani 😀Amúgy gyorsan egy ki nyeri/ki nyerje? Összeírom mint a dartsra. Határidő szerintem legyen a német meccs első félideje mire mindenki beesik. A magyarokra természetesen a ki nyerje kategóriában nem “tippeljünk”, mert az egyértelmű 😀határidő szerintem simán lehet szombat este, addig úgyse dől el semmi fontos, majd empty kitűzött hsz-ét szerkeszd, ha te csinálod
Heisman nádor
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Jah azt olvastam. Kár erte. 😕hollandok lehettek volna titkos esélyesek, de kiesett a komplett középpálya sérülés miatt...Belgák meg gondolom túlmentek már a zeniten ugye. Hollandok meg ezekhez a csapatokhoz képest nem elég erősek.Szagértőket kérdezem, hogy kb. ki a top3 esélyes a tornán? Bevallom elmúlt 1-2 évben mérsékelten követtem már a soccert minden szinten. Mélyebben már nem, tehát már el vagyok veszve. Azt összeraktam, hogy az egyik a háromból a francicák. Másik kettő?sztem mindenhol máshol vannak erős kérdőjelek
Zsellér van de Vrij
keret alapján az angolok nem gyengébbek mint a franciák, de edző és van rajtuk egy lúzer billog
a portugálok fura szituba vannak igazi vezér nélkül
németek otthon vannak, de nagyon nem voltak meggyőzőek az utóbbi időbe
olaszok mindig lutri
spanyoloknál nem látjuk még hogy mire képes az új generáció és talán túl fiatalok is
Negritis, a vajda
Zsellér van de Vrij
peach
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
hollandok lehettek volna titkos esélyesek, de kiesett a komplett középpálya sérülés miatt...Belgák meg gondolom túlmentek már a zeniten ugye. Hollandok meg ezekhez a csapatokhoz képest nem elég erősek.Szagértőket kérdezem, hogy kb. ki a top3 esélyes a tornán? Bevallom elmúlt 1-2 évben mérsékelten követtem már a soccert minden szinten. Mélyebben már nem, tehát már el vagyok veszve. Azt összeraktam, hogy az egyik a háromból a francicák. Másik kettő?sztem mindenhol máshol vannak erős kérdőjelek
Zsellér van de Vrij
keret alapján az angolok nem gyengébbek mint a franciák, de edző és van rajtuk egy lúzer billog
olaszok mindig lutri
spanyoloknál nem látjuk még hogy mire képes az új generáció és talán túl fiatalok is
Negritis, a vajda
Zsellér van de Vrij
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Bevallom elmúlt 1-2 évben mérsékelten követtem már a soccert minden szinten. Zsellér van de VrijÉn azt még sosem tettem, szóval nem tudom.
5 hónapja
belgák eszembe se jutottakBelgák meg gondolom túlmentek már a zeniten ugye. Hollandok meg ezekhez a csapatokhoz képest nem elég erősek.Szagértőket kérdezem, hogy kb. ki a top3 esélyes a tornán? Bevallom elmúlt 1-2 évben mérsékelten követtem már a soccert minden szinten. Mélyebben már nem, tehát már el vagyok veszve. Azt összeraktam, hogy az egyik a háromból a francicák. Másik kettő?sztem mindenhol máshol vannak erős kérdőjelek
Zsellér van de Vrij
olaszok mindig lutri
Negritis, a vajda
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Belgák meg gondolom túlmentek már a zeniten ugye. Hollandok meg ezekhez a csapatokhoz képest nem elég erősek.Szagértőket kérdezem, hogy kb. ki a top3 esélyes a tornán? Bevallom elmúlt 1-2 évben mérsékelten követtem már a soccert minden szinten. Mélyebben már nem, tehát már el vagyok veszve. Azt összeraktam, hogy az egyik a háromból a francicák. Másik kettő?sztem mindenhol máshol vannak erős kérdőjelek
Zsellér van de Vrij
olaszok mindig lutri
Negritis, a vajda
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Szagértőket kérdezem, hogy kb. ki a top3 esélyes a tornán? Bevallom elmúlt 1-2 évben mérsékelten követtem már a soccert minden szinten. Mélyebben már nem, tehát már el vagyok veszve. Azt összeraktam, hogy az egyik a háromból a francicák. Másik kettő?sztem mindenhol máshol vannak erős kérdőjelek
Zsellér van de Vrij
olaszok mindig lutri
5 hónapja
deyell
11 702
Szagértőket kérdezem, hogy kb. ki a top3 esélyes a tornán? Bevallom elmúlt 1-2 évben mérsékelten követtem már a soccert minden szinten. Mélyebben már nem, tehát már el vagyok veszve. Azt összeraktam, hogy az egyik a háromból a francicák. Másik kettő?Portugália, Anglia
Zsellér van de Vrij
choose life
5 hónapja
Szagértőket kérdezem, hogy kb. ki a top3 esélyes a tornán? Bevallom elmúlt 1-2 évben mérsékelten követtem már a soccert minden szinten. Mélyebben már nem, tehát már el vagyok veszve. Azt összeraktam, hogy az egyik a háromból a francicák. Másik kettő?
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
5 hónapja
5 hónapja
ki nyer: Franciaországki nyerje: Németország
5 hónapja
ki nyeri: Franciaországki nyerje: Hollandia