NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
13
6
2:15, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Kampman
28 290
Ezt megint nem fogom neked megbocsátani egy darabig.mario gomez button vajon hányadik percben jön? 😊Se Gomez, se Götze, se Basler nincs, aki Mario lenne.
NB2
De előkotortam neked a virtuális szemeteskukából, hogy német gólnál megnyomd.
www.tomnash.eu/gomez-button.html
iktriad
5 hónapja
mario gomez button vajon hányadik percben jön? 😊Se Gomez, se Götze, se Basler nincs, aki Mario lenne.
NB2
De előkotortam neked a virtuális szemeteskukából, hogy német gólnál megnyomd.
www.tomnash.eu/gomez-button.html
Szerkesztette: iktriad
5 hónapja
mario gomez button vajon hányadik percben jön? 😊
5 hónapja
sztem bmi lesz lemondja. Muller is. sot ha siker van akkor sztem Gundogan is.Lassan Neuer kiöregszik. 38 éves. Nem lepődnék meg, ha egy nagy menetelés/lebőgés után lemondaná a válogatottságot.Német kezdő. Andrich meglepő nekem.Ter Stegent honosítanunk kellene, mert egyébként sose véd majd
iktriad
Willie Parker
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Mer nálunk mikor védene Gulácsi mögött?Amikor Petya sérült.
Sixo
5 hónapja
Német kezdő. Andrich meglepő nekem.iden osszes valogatott meccsen kezdo volt Andrich, nem meglepo ez.
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Lassan Neuer kiöregszik. 38 éves. Nem lepődnék meg, ha egy nagy menetelés/lebőgés után lemondaná a válogatottságot.Német kezdő. Andrich meglepő nekem.Ter Stegent honosítanunk kellene, mert egyébként sose véd majd
iktriad
Willie Parker
5 hónapja
Mer nálunk mikor védene Gulácsi mögött?Német kezdő. Andrich meglepő nekem.Ter Stegent honosítanunk kellene, mert egyébként sose véd majd
iktriad
Willie Parker
5 hónapja
Mindkettő Portugália
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
5 hónapja
Willie Parker
15 376
Német kezdő. Andrich meglepő nekem.Ter Stegent honosítanunk kellene, mert egyébként sose véd majd
iktriad
5 hónapja
Willie Parker
15 376
Erről csak Bécsben dönthetnekSzlovák-román Budapesten?Egy török-görög Észak-Cipruson!Régi álmom egy svájci-koszovói EB-meccs Albániában.2004-ben a görögök nyertek, 2008 es 2012-ben a spanyolok, 2016ban a portugalok, 2021-ben az olaszok. Hat baszki, megnyerik az albánok!szerintem is van esélye a győzelemre Svájcnak egyébként.
Zsellér van de Vrij
deyell
Kampman
Willie Parker
warr_b
5 hónapja
Német kezdő. Andrich meglepő nekem. 5 hónapja
Szlovák-román Budapesten?Egy török-görög Észak-Cipruson!Régi álmom egy svájci-koszovói EB-meccs Albániában.2004-ben a görögök nyertek, 2008 es 2012-ben a spanyolok, 2016ban a portugalok, 2021-ben az olaszok. Hat baszki, megnyerik az albánok!szerintem is van esélye a győzelemre Svájcnak egyébként.
Zsellér van de Vrij
deyell
Kampman
Willie Parker
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Willie Parker
15 376
Egy török-görög Észak-Cipruson!Régi álmom egy svájci-koszovói EB-meccs Albániában.2004-ben a görögök nyertek, 2008 es 2012-ben a spanyolok, 2016ban a portugalok, 2021-ben az olaszok. Hat baszki, megnyerik az albánok!szerintem is van esélye a győzelemre Svájcnak egyébként.
Zsellér van de Vrij
deyell
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 290
Régi álmom egy svájci-koszovói EB-meccs Albániában.2004-ben a görögök nyertek, 2008 es 2012-ben a spanyolok, 2016ban a portugalok, 2021-ben az olaszok. Hat baszki, megnyerik az albánok!szerintem is van esélye a győzelemre Svájcnak egyébként.
Zsellér van de Vrij
deyell
5 hónapja
Hát, a rideg tények erre engednek kovetkeztetni, igen. 😊2004-ben a görögök nyertek, 2008 es 2012-ben a spanyolok, 2016ban a portugalok, 2021-ben az olaszok. Hat baszki, megnyerik az albánok!Úgy érzed, hogy mediterrán fölény van újabban?
Zsellér van de Vrij
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
deyell
11 702
2004-ben a görögök nyertek, 2008 es 2012-ben a spanyolok, 2016ban a portugalok, 2021-ben az olaszok. Hat baszki, megnyerik az albánok!szerintem is van esélye a győzelemre Svájcnak egyébként.
Zsellér van de Vrij
choose life
5 hónapja
Kampman
28 290
2004-ben a görögök nyertek, 2008 es 2012-ben a spanyolok, 2016ban a portugalok, 2021-ben az olaszok. Hat baszki, megnyerik az albánok!Úgy érzed, hogy mediterrán fölény van újabban?
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
2004-ben a görögök nyertek, 2008 es 2012-ben a spanyolok, 2016ban a portugalok, 2021-ben az olaszok. Hat baszki, megnyerik az albánok!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Willie Parker
15 376
Ki nyerje: LengyelországA Monarchia nyeri
Ki nyeri: Horvátország
Tactful Cactus
5 hónapja
Ki nyeri? FranciaországKi nyerje? Franciaország
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
5 hónapja
Ki nyeri: AngliaKi nyerje: Svájc
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...