EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Willie Parker
15 376
Szépen kipasszolgatták a svédek?? WtfKovács Kálmánt megint engedték tippelni baszki
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Ki se jutottakSzépen kipasszolgatták a svédek?? Wtf
Kúrfürst briareosJáccanak a svédek?Biztos svéd húsgombóc a kaja a press boxban. 😀
nagir
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
az első 7 perc után látszik, ezeket a skótokat fizikailag nem verjük megmég Ádámot is úgy elnyomják majd mint a szart
5 hónapja
Szépen kipasszolgatták a svédek?? Wtf
Kúrfürst briareos
Jáccanak a svédek?Biztos svéd húsgombóc a kaja a press boxban. 😀
nagir
5 hónapja
keveriIszi vagy por?Nagelsmann 4 évvel fiatalabb mint én? Nem néztem ki belőle.A sok kóla.
iktriad
Tactful Cactus
Willie Parker
5 hónapja
Jáccanak a svédek?
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
5 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Mikor melyik.Iszi vagy por?Nagelsmann 4 évvel fiatalabb mint én? Nem néztem ki belőle.A sok kóla.
iktriad
Tactful Cactus
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
svédek? 😊
5 hónapja
Ez azt jelenti, hogy Neuer is öregebb, mint ő. 😀Nagelsmann 4 évvel fiatalabb mint én? Nem néztem ki belőle.A sok kóla.
iktriad
Tactful Cactus
5 hónapja
Willie Parker
15 376
Iszi vagy por?Nagelsmann 4 évvel fiatalabb mint én? Nem néztem ki belőle.A sok kóla.
iktriad
Tactful Cactus
5 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Nagelsmann 4 évvel fiatalabb mint én? Nem néztem ki belőle.A sok kóla.
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Willie Parker
15 376
Nagelsmann 4 évvel fiatalabb mint én? Nem néztem ki belőle.Kinézetre 40nel fiatalabb nálad
iktriad
5 hónapja
Nah, hogy lehet a magyarokat behozni erre a meccsre, nice Újváritól. Ez kb, mint amikor minden csapatnál Iktriad megemlíti az ex-jaguárokat.
5 hónapja
Nagelsmann 4 évvel fiatalabb mint én? Nem néztem ki belőle.
5 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Nem gondoltam volna hogy Józsi bácsi neve elhangzik egy EB nyitómeccsen.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Sípmesterért faszkorbács jár.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Come on Scotland!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Kampman
28 290
A német himnusz meg a magyar kicsit vidámabb verziójának tűnik így ritmus meg hangzás alapján.Az első két versszak viszont kb. Gigi D'Agostinohoz hasonló rémületet okoz köreikben.
Lúdas Solymi