EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 020
A német himnusz meg a magyar kicsit vidámabb verziójának tűnik így ritmus meg hangzás alapján.
5 hónapja
Félidőben a Scooter is előadhatná a Flower of Scotlandet.Ha meg a DFB addig veri a skótokat, akkor ezt. HP sokszor üvöltözi közben Skócia nevét is. 😀
Kampman
www.youtube.com/watch?v=L0dQA0vMJxA
5 hónapja
Kampman
28 323
Félidőben a Scooter is előadhatná a Flower of Scotlandet.Scotland the Brave, javítom is
Kampman
5 hónapja
Tactful Cactus
13 878
Skót himnusz nagyon menőKocsmadal
Lúdas Solymi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Attól függ, milyen verzió 😊MájjáhííííííMagyar embert ezt nem énekli.
warr_b
Sixo
www.youtube.com/watch?v=qHhWelSBppY
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Skótok a gyerekeket terdepeltetik. Ez máshol bűncselekmény lennePedig nem is katolikusok
csebi
5 hónapja
Ki nyeri: FranciaországKi nyerje: Olaszország
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
5 hónapja
Skótok a gyerekeket terdepeltetik. Ez máshol bűncselekmény lenne
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 020
Skót himnusz nagyon menő
5 hónapja
Kampman
28 323
Félidőben a Scooter is előadhatná a Flower of Scotlandet.
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Azt mondja, h letépi a te töködet is mint ötletgazda, ha feltöltök róla bármitElőre közlöm, h a feleségem is nézi az EB-t, szóval óvatos csecs/hsztlegyen az övé, garantáltan nem fogja a többi ismeretlen luvnyáé zavarni 😀
Willie Parker
peach
5 hónapja
Nem kapok jutalékot, de a Chio Limited German Edition csípős kolbászos chipse isteni.2szer csíp?
Kampman
5 hónapja
Az ottani focit viheti, csak olyanokon ne legyen amit nézek. Atlétika(ott biztos lesz), úszás, pálya kerékpár, súlyemelés.Ő az olimpiára gyúr ...Nem lesz ott. Pár napja linkelte valaki a kommentátorokat, nem volt közöttük.Jól láttam hogy Székely a studioban csucsul, akkor ez azt jelenti hogy nem fog szpikerkedni???Azt hiszem nem fog.
gamerkr
Kampman
Sixo
Fattyu
5 hónapja
Lehet h megőszült csak közben festeti a hajatLassan Neuer kiöregszik. 38 éves. Nem lepődnék meg, ha egy nagy menetelés/lebőgés után lemondaná a válogatottságot.Neuert valószínűleg már nem látjuk a német válogatottban az EB után. Így Hoeneß jóslata sem valósul meg, mely szerint Ter Stegen megőszül, mire a Nationalelf elsőszámú kapusa lesz. 😊
iktriad
Hungarian Bill
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Kampman
28 323
Nem kapok jutalékot, de a Chio Limited German Edition csípős kolbászos chipse isteni.
5 hónapja
Ők a nacionalista tündék. 😀What the F* are national elfs?áhá, szóval a városokat jelképezik a színek és a formák.Én azt hittem a national elf kezdőjének bőrszínét.
Lúdas Solymi
Sixo
Willie Parker
5 hónapja
Fattyu
1 919
Ő az olimpiára gyúr ...Nem lesz ott. Pár napja linkelte valaki a kommentátorokat, nem volt közöttük.Jól láttam hogy Székely a studioban csucsul, akkor ez azt jelenti hogy nem fog szpikerkedni???Azt hiszem nem fog.
gamerkr
Kampman
Sixo
5 hónapja
OneRepublic a nyitóünnepségen, ez megmenti.A Top Gun 2 Soundtrack legjobb számával.
Kampman
5 hónapja
Jól láttam hogy Székely a studioban csucsul, akkor ez azt jelenti hogy nem fog szpikerkedni???Egész EB-n stúdiózik.
gamerkr
5 hónapja
Willie Parker
15 382
What the F* are national elfs?áhá, szóval a városokat jelképezik a színek és a formák.Én azt hittem a national elf kezdőjének bőrszínét.
Lúdas Solymi
Sixo
5 hónapja
Nem lesz ott. Pár napja linkelte valaki a kommentátorokat, nem volt közöttük.Jól láttam hogy Székely a studioban csucsul, akkor ez azt jelenti hogy nem fog szpikerkedni???Azt hiszem nem fog.
gamerkr
Kampman
5 hónapja
Előre közlöm, h a feleségem is nézi az EB-t, szóval óvatos csecs/hsztlegyen az övé, garantáltan nem fogja a többi ismeretlen luvnyáé zavarni 😀
Willie Parker
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...