EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
2-0 a legveszélyesebb eredmény. BrrrrrKólázásban téged és Deutsch Tompit indítjukPálinka ívásban is.Szerintem ezeket a németeket simán lenyomjuk.kolbász evésben tuti
nagylaza, főpohárnok
Toto21
iktriad
Willie Parker
5 hónapja
Kampman
28 290
Ha találsz valami jó terapeutát, azért oszd meg velem is.Jajj hagyd a skót szoknyát, azzal ma már traumatizált egy Twitter videó!! 😩Mel Gibson skótszoknyában 😁😁😁Skótoknak amúgy mi az elképzelésük?szabadság!!!!
Én nem látom, hogy mi a taktika, mert a labdát is képtelenek megtartani.
Lúdas Solymi
peach
ThundersNFL a Paraszt
Tony Adams
5 hónapja
musiala 2-0
5 hónapja
Superbowl by temu says hiMelyik földrészen van ez a meccs? Alig látni európai reklámot.A reklámok alapján(AliExpress, BYD) Kínában...
nagylaza, főpohárnok
iktriad
5 hónapja
Melyik földrészen van ez a meccs? Alig látni európai reklámot.A reklámok alapján(AliExpress, BYD) Kínában...
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
jó, hogy EB van, néztem a reklámokatvivo, Byd, Qatar Airways, Hisense
a Lidl, a Booking és a Betano ami európai
5 hónapja
Melyik földrészen van ez a meccs? Alig látni európai reklámot.Németországban van a meccs, fő célközönség vietnámi meg török.
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 012
Melyik földrészen van ez a meccs? Alig látni európai reklámot.Az M4 kedvéért az AI többnyire kínai reklámokat tol.
nagylaza, főpohárnok
De a Lidl így is bevette magát.
5 hónapja
Jajj hagyd a skót szoknyát, azzal ma már traumatizált egy Twitter videó!! 😩Mel Gibson skótszoknyában 😁😁😁Skótoknak amúgy mi az elképzelésük?szabadság!!!!
Lúdas Solymi
peach
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Skótoknak amúgy mi az elképzelésük?Maradek 2 meccsen 4 pontot szerezni.
Lúdas Solymi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Gf/wife: “you can’t just sit there 2-10pm everyday watching the euros!”
— FootballWTF (@FootballWTF247) June 14, 2024
Me: pic.twitter.com/0oWVL5g5RF
5 hónapja
Melyik földrészen van ez a meccs? Alig látni európai reklámot.
5 hónapja
Willie Parker
15 376
FREEDOOOOMMMMSkótoknak amúgy mi az elképzelésük?Szimpatikus és hősies helytállás
Lúdas Solymi
Kampman
5 hónapja
Mel Gibson skótszoknyában 😁😁😁Skótoknak amúgy mi az elképzelésük?szabadság!!!!
Lúdas Solymi
peach
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Willie Parker
15 376
Kólázásban téged és Deutsch Tompit indítjukPálinka ívásban is.Szerintem ezeket a németeket simán lenyomjuk.kolbász evésben tuti
nagylaza, főpohárnok
Toto21
iktriad
5 hónapja
Toto21
5 950
Skótoknak amúgy mi az elképzelésük?minél kevesebb gólt kapni ma. nekik ellenünk lesz az EB legfontosabb meccse
Lúdas Solymi
5 hónapja
Skótoknak amúgy mi az elképzelésük?szabadság!!!!
Lúdas Solymi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Kampman
28 290
Skótoknak amúgy mi az elképzelésük?Szimpatikus és hősies helytállás
Lúdas Solymi
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 012
Skótoknak amúgy mi az elképzelésük?Én nem látom, hogy mi a taktika, mert a labdát is képtelenek megtartani.
5 hónapja
majdnem középre ment, egy jó kapus ezt kifogjaKapufás gol …
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Pálinka ívásban is.Szerintem ezeket a németeket simán lenyomjuk.kolbász evésben tuti
nagylaza, főpohárnok
Toto21
5 hónapja
Willie Parker
15 376
Európa nehezen bírja a német rohamokat, ez már megtörtént