EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Biztos jeremies poszter volt a falánAh andrich a német értékeket életben tartjaŐ még biztos találkozott Brinkmann professzorral
Kúrfürst briareos
slowmotion
5 hónapja
Willie Parker
15 378
Feketébbek?Jaja, ez a német csapat már nem az, aki ellen a 2021-es Euro 2020-on játszottunkNem csak a gólok, hanem a mezőnyfölény, meg ahogy jászanak eddig. Sok esélyt nem látok hogy ellenünk máshogy lennecsóri germánok 2 lövésből lőttek 2 góltRemeljuk Styles felepül majd, mert Kleinit nem nézném meg német középpálya ellen...Ott szerintem sok esélyünk amúgy sem lesz, ahogy elnézem, ez nem a legutóbbi EB n látott német válogatott. Másik 2 meccsre kell koncentrálni, de engem őszintén meglepne ha valakit sikerülne megverni,egy döntetlen összejöhet a skótok ellen de szerintem ennyi a max.
gamerkr
kapitnono
mindig nem lesz ekkora mákuk
NB2
kapitnono
slowmotion
5 hónapja
Toto21
5 950
Sima 3-0 lesz a nemeteknekelég szar, hogy a németekkel vagyunk egy csoportban, jó eséllyel megszórnak minket, és ezzel ugrik a 4 legjobb harmadik hely, még ha a skótokat verjük is.Az olaszos taktika tradicionálisan nem nagyon ízlik a németeknek. Szóval bízzunk a Rossi Mágiá-ban.
deyell
iktriad
5 hónapja
Willie Parker
15 378
Most csengetettGyorsan tagadd le hpgy ismered.A nejem kérdezi, h KI AZ A KATA???hát stylestól azért nem kapok agyvérzést mint lacikától. esetleg ha kata előzött a depthcharton...oda minek ha ezek a lehetőségek?kelleni fog cserélni osRemeljuk Styles felepül majd, mert Kleinit nem nézném meg német középpálya ellen...?????? Nem Nagy Ádám meg Schafer a kezdő ????
gamerkr
Sixo
peach
Sixo
peach
Willie Parker
Tactful Cactus
5 hónapja
Ah andrich a német értékeket életben tartjaŐ még biztos találkozott Brinkmann professzorral
Kúrfürst briareos
5 hónapja
elég szar, hogy a németekkel vagyunk egy csoportban, jó eséllyel megszórnak minket, és ezzel ugrik a 4 legjobb harmadik hely, még ha a skótokat verjük is.Az olaszos taktika tradicionálisan nem nagyon ízlik a németeknek. Szóval bízzunk a Rossi Mágiá-ban.
deyell
5 hónapja
Pontszám, egymás elleni eredmény, gólarány.. ez a rangsorol a végén?sport.optus.com.au/news/uefa-euro-2024/os75604/euro-2024-group-stage-tie-breakers-how-will-teams-level-points-separated
gamerkr
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Jaja, ez a német csapat már nem az, aki ellen a 2021-es Euro 2020-on játszottunkNem csak a gólok, hanem a mezőnyfölény, meg ahogy jászanak eddig. Sok esélyt nem látok hogy ellenünk máshogy lennecsóri germánok 2 lövésből lőttek 2 góltRemeljuk Styles felepül majd, mert Kleinit nem nézném meg német középpálya ellen...Ott szerintem sok esélyünk amúgy sem lesz, ahogy elnézem, ez nem a legutóbbi EB n látott német válogatott. Másik 2 meccsre kell koncentrálni, de engem őszintén meglepne ha valakit sikerülne megverni,egy döntetlen összejöhet a skótok ellen de szerintem ennyi a max.
gamerkr
kapitnono
NB2
kapitnono
5 hónapja
Áltsulis osztálytárs, és utáltadGyorsan tagadd le hpgy ismered.A nejem kérdezi, h KI AZ A KATA???hát stylestól azért nem kapok agyvérzést mint lacikától. esetleg ha kata előzött a depthcharton...oda minek ha ezek a lehetőségek?kelleni fog cserélni osRemeljuk Styles felepül majd, mert Kleinit nem nézném meg német középpálya ellen...?????? Nem Nagy Ádám meg Schafer a kezdő ????
gamerkr
Sixo
peach
Sixo
peach
Willie Parker
Tactful Cactus
5 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Gyorsan tagadd le hpgy ismered.A nejem kérdezi, h KI AZ A KATA???hát stylestól azért nem kapok agyvérzést mint lacikától. esetleg ha kata előzött a depthcharton...oda minek ha ezek a lehetőségek?kelleni fog cserélni osRemeljuk Styles felepül majd, mert Kleinit nem nézném meg német középpálya ellen...?????? Nem Nagy Ádám meg Schafer a kezdő ????
gamerkr
Sixo
peach
Sixo
peach
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Pontszám, egymás elleni eredmény, gólarány.. ez a rangsorol a végén?
5 hónapja
Willie Parker
15 378
Ez adhato tizi.De nem adta meg by Korda Gyuri bácsi
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Nem csak a gólok, hanem a mezőnyfölény, meg ahogy jászanak eddig. Sok esélyt nem látok hogy ellenünk máshogy lennecsóri germánok 2 lövésből lőttek 2 góltRemeljuk Styles felepül majd, mert Kleinit nem nézném meg német középpálya ellen...Ott szerintem sok esélyünk amúgy sem lesz, ahogy elnézem, ez nem a legutóbbi EB n látott német válogatott. Másik 2 meccsre kell koncentrálni, de engem őszintén meglepne ha valakit sikerülne megverni,egy döntetlen összejöhet a skótok ellen de szerintem ennyi a max.
gamerkr
kapitnono
NB2
5 hónapja
Ez a "csak a csk reklamálhat" már most nagyon tetszik
5 hónapja
deyell
11 702
elég szar, hogy a németekkel vagyunk egy csoportban, jó eséllyel megszórnak minket, és ezzel ugrik a 4 legjobb harmadik hely, még ha a skótokat verjük is.
choose life
5 hónapja
www.youtube.com/watch?v=oBzpk9n0iOgAkinek Pepsije vanmelyik kata? Az uncsi tesóm?hát stylestól azért nem kapok agyvérzést mint lacikától. esetleg ha kata előzött a depthcharton...oda minek ha ezek a lehetőségek?kelleni fog cserélni osRemeljuk Styles felepül majd, mert Kleinit nem nézném meg német középpálya ellen...?????? Nem Nagy Ádám meg Schafer a kezdő ????
gamerkr
Sixo
peach
Sixo
peach
Sixo
warr_b
A nejem kérdezi, h KI AZ A KATA???Lásd feljebb!
Willie Parker
Szerkesztette: iktriad
5 hónapja
Willie Parker
15 378
A nejem kérdezi, h KI AZ A KATA???hát stylestól azért nem kapok agyvérzést mint lacikától. esetleg ha kata előzött a depthcharton...oda minek ha ezek a lehetőségek?kelleni fog cserélni osRemeljuk Styles felepül majd, mert Kleinit nem nézném meg német középpálya ellen...?????? Nem Nagy Ádám meg Schafer a kezdő ????
gamerkr
Sixo
peach
Sixo
peach
5 hónapja
Pedig az ember az gondolná 15 év iktriad mellett felkészít minden ilyenre.Óó bazdmeg, ketszer elolvastam hogy mit irtam mire leesett xDDe Rossi a Roma edzőjeNálam tuti ők lennének, de Rossi tud meglepőt húzni. Izrael ellen Styles kezdett.Remeljuk Styles felepül majd, mert Kleinit nem nézném meg német középpálya ellen...?????? Nem Nagy Ádám meg Schafer a kezdő ????
gamerkr
Sixo
gamerkr
Willie Parker
gamerkr
5 hónapja
Akinek Pepsije vanmelyik kata? Az uncsi tesóm?hát stylestól azért nem kapok agyvérzést mint lacikától. esetleg ha kata előzött a depthcharton...oda minek ha ezek a lehetőségek?kelleni fog cserélni osRemeljuk Styles felepül majd, mert Kleinit nem nézném meg német középpálya ellen...?????? Nem Nagy Ádám meg Schafer a kezdő ????
gamerkr
Sixo
peach
Sixo
peach
Sixo
5 hónapja
lepasszolnám Musialanak
5 hónapja
Tóni TóniMásik topik
Tactful Cactus