EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Na, erről eszembe jut egy régi frusztrációm. Gyerekként láttam egy képregényt, amiben szerepelt egy papagáj, Szókratésznek hívták. Később aztán hallottam itt és ott a rádióban/tévében Szókratészt emlegetni, sokáig azt hittem, egy híres papagájról beszélgetnek.Mehmet Schollról gyerekkoromban azt hittem, h ő gyártja a Scholl cipőketBiztos jeremies poszter volt a falánAh andrich a német értékeket életben tartjaŐ még biztos találkozott Brinkmann professzorral
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
Willie Parker
5 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Fújmán.Petiminiszterben áll őPetiminiszernél belőle áll a kezdő11. 😀 OV-nél belőle és Kleiniból.Dzsudzsi kezdő lesz?Ádám Martin a mi Balotellinkelég szar, hogy a németekkel vagyunk egy csoportban, jó eséllyel megszórnak minket, és ezzel ugrik a 4 legjobb harmadik hely, még ha a skótokat verjük is.Az olaszos taktika tradicionálisan nem nagyon ízlik a németeknek. Szóval bízzunk a Rossi Mágiá-ban.
deyell
iktriad
Willie Parker
nagylaza, főpohárnok
iktriad
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Kampman
28 290
Ez a skót válogatott a 14-20 évvel ezelőtti magyart is alulmúlja.Ezek legalább fejetlenül rohangálnak, az akkor magyar csapat csak tanácstalanul nem csinált semmit.
Lúdas Solymi
5 hónapja
Willie Parker
15 378
Petiminiszterben áll őPetiminiszernél belőle áll a kezdő11. 😀 OV-nél belőle és Kleiniból.Dzsudzsi kezdő lesz?Ádám Martin a mi Balotellinkelég szar, hogy a németekkel vagyunk egy csoportban, jó eséllyel megszórnak minket, és ezzel ugrik a 4 legjobb harmadik hely, még ha a skótokat verjük is.Az olaszos taktika tradicionálisan nem nagyon ízlik a németeknek. Szóval bízzunk a Rossi Mágiá-ban.
deyell
iktriad
Willie Parker
nagylaza, főpohárnok
iktriad
5 hónapja
"Und auch der schone Mehmet Scholl, Ist sehr bekannt beim deutschen Zoll." Stefan Raab, te zseni.Mehmet Schollról gyerekkoromban azt hittem, h ő gyártja a Scholl cipőketBiztos jeremies poszter volt a falánAh andrich a német értékeket életben tartjaŐ még biztos találkozott Brinkmann professzorral
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
Willie Parker
5 hónapja
Willie Parker
15 378
Csak mert olyan ortopéd volt az ő feje is, mint a papucsVagy a török talpnélküli papucsokatMehmet Schollról gyerekkoromban azt hittem, h ő gyártja a Scholl cipőketBiztos jeremies poszter volt a falánAh andrich a német értékeket életben tartjaŐ még biztos találkozott Brinkmann professzorral
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
Willie Parker
slowmotion
5 hónapja
Kampman
28 290
Németországban legyen.Lesz mez-levételes gólöröme dél koreában?Ádám Martin a mi Balotellinkelég szar, hogy a németekkel vagyunk egy csoportban, jó eséllyel megszórnak minket, és ezzel ugrik a 4 legjobb harmadik hely, még ha a skótokat verjük is.Az olaszos taktika tradicionálisan nem nagyon ízlik a németeknek. Szóval bízzunk a Rossi Mágiá-ban.
deyell
iktriad
Willie Parker
gamerkr
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 016
Ez a skót válogatott a 14-20 évvel ezelőtti magyart is alulmúlja.
5 hónapja
A német ser bronnÁ, a Notre Dame-i toronyszökevény. 😀Biztos jeremies poszter volt a falánAh andrich a német értékeket életben tartjaŐ még biztos találkozott Brinkmann professzorral
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
iktriad
5 hónapja
Vagy a török talpnélküli papucsokatMehmet Schollról gyerekkoromban azt hittem, h ő gyártja a Scholl cipőketBiztos jeremies poszter volt a falánAh andrich a német értékeket életben tartjaŐ még biztos találkozott Brinkmann professzorral
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
Willie Parker
5 hónapja
Lesz mez-levételes gólöröme dél koreában?Ádám Martin a mi Balotellinkelég szar, hogy a németekkel vagyunk egy csoportban, jó eséllyel megszórnak minket, és ezzel ugrik a 4 legjobb harmadik hely, még ha a skótokat verjük is.Az olaszos taktika tradicionálisan nem nagyon ízlik a németeknek. Szóval bízzunk a Rossi Mágiá-ban.
deyell
iktriad
Willie Parker
5 hónapja
Petiminiszernél belőle áll a kezdő11. 😀 OV-nél belőle és Kleiniból.Dzsudzsi kezdő lesz?Ádám Martin a mi Balotellinkelég szar, hogy a németekkel vagyunk egy csoportban, jó eséllyel megszórnak minket, és ezzel ugrik a 4 legjobb harmadik hely, még ha a skótokat verjük is.Az olaszos taktika tradicionálisan nem nagyon ízlik a németeknek. Szóval bízzunk a Rossi Mágiá-ban.
deyell
iktriad
Willie Parker
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Willie Parker
15 378
Mehmet Schollról gyerekkoromban azt hittem, h ő gyártja a Scholl cipőketBiztos jeremies poszter volt a falánAh andrich a német értékeket életben tartjaŐ még biztos találkozott Brinkmann professzorral
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Dzsudzsi kezdő lesz?Ádám Martin a mi Balotellinkelég szar, hogy a németekkel vagyunk egy csoportban, jó eséllyel megszórnak minket, és ezzel ugrik a 4 legjobb harmadik hely, még ha a skótokat verjük is.Az olaszos taktika tradicionálisan nem nagyon ízlik a németeknek. Szóval bízzunk a Rossi Mágiá-ban.
deyell
iktriad
Willie Parker
5 hónapja
Ha X lesz vagy akár Ungarische upset W, egyből felkerülsz a Top 5-ös Padawan watchlistembe. 😀Sima 3-0 lesz a nemeteknekelég szar, hogy a németekkel vagyunk egy csoportban, jó eséllyel megszórnak minket, és ezzel ugrik a 4 legjobb harmadik hely, még ha a skótokat verjük is.Az olaszos taktika tradicionálisan nem nagyon ízlik a németeknek. Szóval bízzunk a Rossi Mágiá-ban.
deyell
iktriad
Toto21
Szerkesztette: iktriad
5 hónapja
Vágott is nekik pár köbméter fát a kandallóba.Szerintem már csak Udoval, nem az öreg Klausszal. 😀Ah andrich a német értékeket életben tartjaŐ még biztos találkozott Brinkmann professzorral
Kúrfürst briareos
slowmotion
iktriad
5 hónapja
Willie Parker
15 378
Ádám Martin a mi Balotellinkelég szar, hogy a németekkel vagyunk egy csoportban, jó eséllyel megszórnak minket, és ezzel ugrik a 4 legjobb harmadik hely, még ha a skótokat verjük is.Az olaszos taktika tradicionálisan nem nagyon ízlik a németeknek. Szóval bízzunk a Rossi Mágiá-ban.
deyell
iktriad
5 hónapja
Francba. Mire való a spoiler opció?Sima 3-0 lesz a nemeteknekelég szar, hogy a németekkel vagyunk egy csoportban, jó eséllyel megszórnak minket, és ezzel ugrik a 4 legjobb harmadik hely, még ha a skótokat verjük is.Az olaszos taktika tradicionálisan nem nagyon ízlik a németeknek. Szóval bízzunk a Rossi Mágiá-ban.
deyell
iktriad
Toto21
5 hónapja
Józsi mondta, hogy akinél a labda van az fél. Hát a skótok nem félnek, Mel Gibson büszke lenne.
5 hónapja
Willie Parker
15 378
Esetleg lesz Egy váratlan utazásomMajd Stokes intézkedik.Most csengetettGyorsan tagadd le hpgy ismered.A nejem kérdezi, h KI AZ A KATA???hát stylestól azért nem kapok agyvérzést mint lacikától. esetleg ha kata előzött a depthcharton...oda minek ha ezek a lehetőségek?kelleni fog cserélni osRemeljuk Styles felepül majd, mert Kleinit nem nézném meg német középpálya ellen...?????? Nem Nagy Ádám meg Schafer a kezdő ????
gamerkr
Sixo
peach
Sixo
peach
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Tactful Cactus
5 hónapja
Á, a Notre Dame-i toronyszökevény. 😀Biztos jeremies poszter volt a falánAh andrich a német értékeket életben tartjaŐ még biztos találkozott Brinkmann professzorral
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Van játékuk, és van sebességükFeketébbek?Jaja, ez a német csapat már nem az, aki ellen a 2021-es Euro 2020-on játszottunkNem csak a gólok, hanem a mezőnyfölény, meg ahogy jászanak eddig. Sok esélyt nem látok hogy ellenünk máshogy lennecsóri germánok 2 lövésből lőttek 2 góltRemeljuk Styles felepül majd, mert Kleinit nem nézném meg német középpálya ellen...Ott szerintem sok esélyünk amúgy sem lesz, ahogy elnézem, ez nem a legutóbbi EB n látott német válogatott. Másik 2 meccsre kell koncentrálni, de engem őszintén meglepne ha valakit sikerülne megverni,egy döntetlen összejöhet a skótok ellen de szerintem ennyi a max.
gamerkr
kapitnono
mindig nem lesz ekkora mákuk
NB2
kapitnono
slowmotion
Willie Parker
5 hónapja
Szerintem már csak Udoval, nem az öreg Klausszal. 😀Ah andrich a német értékeket életben tartjaŐ még biztos találkozott Brinkmann professzorral
Kúrfürst briareos
slowmotion
5 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Majd Stokes intézkedik.Most csengetettGyorsan tagadd le hpgy ismered.A nejem kérdezi, h KI AZ A KATA???hát stylestól azért nem kapok agyvérzést mint lacikától. esetleg ha kata előzött a depthcharton...oda minek ha ezek a lehetőségek?kelleni fog cserélni osRemeljuk Styles felepül majd, mert Kleinit nem nézném meg német középpálya ellen...?????? Nem Nagy Ádám meg Schafer a kezdő ????
gamerkr
Sixo
peach
Sixo
peach
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!