NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 398
41
01:45 Alabama @ LSU - abc
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
4 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Nem lett volna ezzel gond ha a labdaelrúgás után próbálja visszahúznj a lábát de egyèrtelműen mèg rá is kulcsolt a nèmet lábára a kèt lábfejèvel ott tartotta a lábát. Így ez jogos volt....
4 hónapja
Kampman
28 205
'98-ban Zizou odalépett valamelyik szaúdi playának, annyi meccsről meszelték, hogy el kellett jutnia elég sokáig a francia csapatnak, hogy egyáltalán pályára léphessen még.2 meccses eltiltást kapott.
slowmotion
4 hónapja
Willie Parker
15 350
Csak annyit írtam, h óvatosan meg ne vmi ótvar cucc legyenAmúgy már tiltva vannak a csöcsök vagy nem divat vagy miért nem tolja senki?willie neje megölte a bulit
Sixo
peach
4 hónapja
Kampman
28 205
Amúgy már tiltva vannak a csöcsök vagy nem divat vagy miért nem tolja senki?Lejártak, mint az Alekosz-videók.
Sixo
4 hónapja
Kivéve a súlyosan sportszerűtlen piros, meg majd most kiderül, hogy a durva szabalytalanság is többmeccses ban lesz-e.Akkor Portheus nem játszik ellenünk, gondolom én.Alapból 1 meccs csak a piros.
Vagy akkorra visszajöhet?
Lúdas Solymi
Sixo
'98-ban Zizou odalépett valamelyik szaúdi playának, annyi meccsről meszelték, hogy el kellett jutnia elég sokáig a francia csapatnak, hogy egyáltalán pályára léphessen még.
4 hónapja
A direkt red elég vicces, pláne hogy a labdát rúgta el először. Meg lehet adni, de nyilván nem volt sem szándékos, sem brutális, csak rossz helyen rúgta meg... de nem véletlen h 3 perccel később Gündogan álldogállt már. (mondjuk így 3-0 után én is leszedném inkább/nem kockáztatnék)Nemar. Kimeriti a brutalis kategoriat. A meccs meg nem gyenge szinvonalu, mert a nemetek jol jatszanak. A meccs egyoldalu, a skotok mas erot kepviselnek.
A meccs maga az eddigi gyenge színvonalhoz képest így pláne érdektelenné vált.
Igor
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Amúgy már tiltva vannak a csöcsök vagy nem divat vagy miért nem tolja senki?Skót meccsen dudák vannak.
Sixo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
A direkt red elég vicces, pláne hogy a labdát rúgta el először. Meg lehet adni, de nyilván nem volt sem szándékos, sem brutális, csak rossz helyen rúgta meg... de nem véletlen h 3 perccel később Gündogan álldogállt már. (mondjuk így 3-0 után én is leszedném inkább/nem kockáztatnék)Tök mindegy, Skócia már hazautazott.
Igor
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
4 hónapja
Amúgy már tiltva vannak a csöcsök vagy nem divat vagy miért nem tolja senki?willie neje megölte a bulit
Sixo
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
Amúgy már tiltva vannak a csöcsök vagy nem divat vagy miért nem tolja senki?
4 hónapja
szerintem csak sárga mert alapból elrúgta a labdát és szándékos se volt. + ott van a 11-es büntetésnek. mondjuk tökm1, a skótok annyira rosszak, higy 13-an is lehetnének akkor se történne semmi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
Csendben mondom, hogy régebben erre nem is fújtak volna. Nem értem ezt az "elrúgta a labdát, de aztán lábat talált" szabályt.Pedig már pár éve alkalmazzák. Az más kérdés, hogy nem konzisztensen.
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: slowmotion
4 hónapja
Willie Parker
15 350
Jajj de kurvára hiányzott már ez a szar 1 perc.Jó, legalább vmi upgradelt bige van
Tactful Cactus
4 hónapja
Jajj de kurvára hiányzott már ez a szar 1 perc.Csaj rendben van.
Tactful Cactus
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
4 hónapja
Tactful Cactus
13 825
Jajj de kurvára hiányzott már ez a szar 1 perc.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Willie Parker
15 350
youtu.be/eVkFVgqhYlk?si=y4zySrt6MwbTQnraPöcs ez a bíró, útban van kétszer is, kerülgetni kell, aztán lefújjaHallod, nem nézel elég nb3at. Löfli minden meccsen ezt tolja.
warr_b
Sixo
4 hónapja
Páros lábbal? Igazi favágó módszerNem volt ez páros lábas beleszállás, ez egy mentési kísérlet volt.A direkt red elég vicces, pláne hogy a labdát rúgta el először. Meg lehet adni, de nyilván nem volt sem szándékos, sem brutális, csak rossz helyen rúgta meg... de nem véletlen h 3 perccel később Gündogan álldogállt már. (mondjuk így 3-0 után én is leszedném inkább/nem kockáztatnék)Hát, amikor páros lábbal szállsz bele a másikba, akkor szerintem mindegy, hogy előbb a labdát találod el és csak utána töröd el az ellenfél lábát.
Igor
Lúdas Solymi
Igor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Chilwell Rexonát fúj büdös ellen, most már biztosan az angolok nyernek.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
4 hónapja
A direkt red elég vicces, pláne hogy a labdát rúgta el először. Meg lehet adni, de nyilván nem volt sem szándékos, sem brutális, csak rossz helyen rúgta meg... de nem véletlen h 3 perccel később Gündogan álldogállt már. (mondjuk így 3-0 után én is leszedném inkább/nem kockáztatnék)A sípcsontjába állt bele. Tényleg nem is kérdés, hogy piros-e... mert abszolúte az.
Igor
4 hónapja
Nem volt ez páros lábas beleszállás, ez egy mentési kísérlet volt.A direkt red elég vicces, pláne hogy a labdát rúgta el először. Meg lehet adni, de nyilván nem volt sem szándékos, sem brutális, csak rossz helyen rúgta meg... de nem véletlen h 3 perccel később Gündogan álldogállt már. (mondjuk így 3-0 után én is leszedném inkább/nem kockáztatnék)Hát, amikor páros lábbal szállsz bele a másikba, akkor szerintem mindegy, hogy előbb a labdát találod el és csak utána töröd el az ellenfél lábát.
Igor
Lúdas Solymi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
4 hónapja
Csendben mondom, hogy régebben erre nem is fújtak volna. Nem értem ezt az "elrúgta a labdát, de aztán lábat talált" szabályt.
4 hónapja
Pöcs ez a bíró, útban van kétszer is, kerülgetni kell, aztán lefújjaHallod, nem nézel elég nb3at. Löfli minden meccsen ezt tolja.
warr_b
4 hónapja
Lúdas Solymi
7 982
A direkt red elég vicces, pláne hogy a labdát rúgta el először. Meg lehet adni, de nyilván nem volt sem szándékos, sem brutális, csak rossz helyen rúgta meg... de nem véletlen h 3 perccel később Gündogan álldogállt már. (mondjuk így 3-0 után én is leszedném inkább/nem kockáztatnék)Hát, amikor páros lábbal szállsz bele a másikba, akkor szerintem mindegy, hogy előbb a labdát találod el és csak utána töröd el az ellenfél lábát.
Igor
4 hónapja
Pöcs ez a bíró, útban van kétszer is, kerülgetni kell, aztán lefújja
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
A direkt red elég vicces, pláne hogy a labdát rúgta el először. Meg lehet adni, de nyilván nem volt sem szándékos, sem brutális, csak rossz helyen rúgta meg... de nem véletlen h 3 perccel később Gündogan álldogállt már. (mondjuk így 3-0 után én is leszedném inkább/nem kockáztatnék) A meccs maga az eddigi gyenge színvonalhoz képest így pláne érdektelenné vált.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)