EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Retro Michelle Wild nincs....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Ha nem lenne ilyen, akkor az összes 50-50-es labdára páros nyújtottal csúszna oda minimum az egyik játékos, jellemzően a kevésbé ügyes csapatból.Tudom, csak nem értem.Csendben mondom, hogy régebben erre nem is fújtak volna. Nem értem ezt az "elrúgta a labdát, de aztán lábat talált" szabályt.Pedig már pár éve alkalmazzák. Az más kérdés, hogy nem konzisztensen.
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Na, maradjon így és max pontosan indítom a céges tippversenytÍrtam sms-t Wirtznek, hogy többet nem kéne.
zacknorb
5 hónapja
Skótoknak azért a gólarányra is kell majd figyelni.Eddig jól csinálják.
Tactful Cactus
5 hónapja
Na, maradjon így és max pontosan indítom a céges tippversenyt
5 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Skótoknak azért a gólarányra is kell majd figyelni.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Erre a szabadra alig ment fel pár skót. Vezetnek vagy miért nem érdekli őket egy gólszerzés?
5 hónapja
Tudom, csak nem értem.Csendben mondom, hogy régebben erre nem is fújtak volna. Nem értem ezt az "elrúgta a labdát, de aztán lábat talált" szabályt.Pedig már pár éve alkalmazzák. Az más kérdés, hogy nem konzisztensen.
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
5 hónapja
Igen. Súlyosan sportszerűtlen, es arra már ment az egynél több meccs.Nem odalépett, hanem a földön fekvőn taposott egyet. Kampman azóta utálja a franciákat.Kivéve a súlyosan sportszerűtlen piros, meg majd most kiderül, hogy a durva szabalytalanság is többmeccses ban lesz-e.Akkor Portheus nem játszik ellenünk, gondolom én.Alapból 1 meccs csak a piros.
Vagy akkorra visszajöhet?
Lúdas Solymi
Sixo
'98-ban Zizou odalépett valamelyik szaúdi playának, annyi meccsről meszelték, hogy el kellett jutnia elég sokáig a francia csapatnak, hogy egyáltalán pályára léphessen még.
slowmotion
Sixo
Meg ha a 2006-os vb-döntő után nem hagyja abba, akkor lett volna még egy többmeccses nemzetközi eltiltása.
5 hónapja
Nem lett volna ezzel gond ha a labdaelrúgás után próbálja visszahúznj a lábát de egyèrtelműen mèg rá is kulcsolt a nèmet lábára a kèt lábfejèvel ott tartotta a lábát. Így ez jogos volt....Azért nem.
dande2
Az egyikkel letámasztott, a másikkal a labdát akarta elrúgni, és ezzel a másik lábbal a labdaelrúgás után még rárúgott oldalról a bokára.
Önmagában a második nem szabálytalan, mert a labda megvolt, de az első azonnali piros.
5 hónapja
Gondolkodtam, hogy így írjam-e de hát...😉😛csürhe, mondd kiCsöcsöt a népnekDe hol itt a nèp, itt csak tömeg van 😉😛
ThundersNFL a Paraszt
dande2
Kampman
5 hónapja
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
ez nem csöcs, ez töppedt ikerszarkómaCsöcsöt a népnek
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
zöld-fehér vs fehér-zöld arab. Amúgy Zidane szerintem Berber. Azok nem nagyon élnek a félszigeten.Arab vs arab falt volt, már bocsánat.Nem odalépett, hanem a földön fekvőn taposott egyet. Kampman azóta utálja a franciákat.Kivéve a súlyosan sportszerűtlen piros, meg majd most kiderül, hogy a durva szabalytalanság is többmeccses ban lesz-e.Akkor Portheus nem játszik ellenünk, gondolom én.Alapból 1 meccs csak a piros.
Lúdas Solymi
Sixo
'98-ban Zizou odalépett valamelyik szaúdi playának, annyi meccsről meszelték, hogy el kellett jutnia elég sokáig a francia csapatnak, hogy egyáltalán pályára léphessen még.
slowmotion
Sixo
Kampman
5 hónapja
Csörda.csürhe, mondd kiCsöcsöt a népnekDe hol itt a nèp, itt csak tömeg van 😉😛
ThundersNFL a Paraszt
dande2
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Csöcsöt a népnekCsak óvatosan, majd mindjárt kapsz egy Németh Szilis képet.
ThundersNFL a Paraszt
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Kampman
28 290
csürhe, mondd kiCsöcsöt a népnekDe hol itt a nèp, itt csak tömeg van 😉😛
ThundersNFL a Paraszt
dande2
5 hónapja
Kampman
28 290
Arab vs arab falt volt, már bocsánat.Nem odalépett, hanem a földön fekvőn taposott egyet. Kampman azóta utálja a franciákat.Kivéve a súlyosan sportszerűtlen piros, meg majd most kiderül, hogy a durva szabalytalanság is többmeccses ban lesz-e.Akkor Portheus nem játszik ellenünk, gondolom én.Alapból 1 meccs csak a piros.
Lúdas Solymi
Sixo
slowmotion
Sixo
5 hónapja
Vegas.hu bedobta a pincércsajt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
A második félidőben szeretnék még három német gólt látni a Kroos, Füllkrug, Beier triótól.
5 hónapja
Csöcsöt a népnekDe hol itt a nèp, itt csak tömeg van 😉😛
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Nem odalépett, hanem a földön fekvőn taposott egyet. Kampman azóta utálja a franciákat.Kivéve a súlyosan sportszerűtlen piros, meg majd most kiderül, hogy a durva szabalytalanság is többmeccses ban lesz-e.Akkor Portheus nem játszik ellenünk, gondolom én.Alapból 1 meccs csak a piros.
Lúdas Solymi
Sixo
slowmotion
5 hónapja
Csöcsöt a népnek
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018