NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
10
5
2:15, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
ki nyer: csigazabálókki nyerje: a fish&chips hazája
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Amúgy gyorsan egy ki nyeri/ki nyerje? Összeírom mint a dartsra. Határidő szerintem legyen a német meccs első félideje mire mindenki beesik. A magyarokra természetesen a ki nyerje kategóriában nem “tippeljünk”, mert az egyértelmű 😀határidő szerintem simán lehet szombat este, addig úgyse dől el semmi fontos, majd empty kitűzött hsz-ét szerkeszd, ha te csinálod
Elindítónak mondok egy spanyol/spanyolt
Heisman nádor
ki nyeri: Németország
ki nyerje: Albánia
5 hónapja
Amúgy gyorsan egy ki nyeri/ki nyerje? Összeírom mint a dartsra. Határidő szerintem legyen a német meccs első félideje mire mindenki beesik. A magyarokra természetesen a ki nyerje kategóriában nem “tippeljünk”, mert az egyértelmű 😀Angol fogják nyerni, de egy olasz címvédésnek örülnék.
Heisman nádor
5 hónapja
Ki nyeri: franciák Ki nyerje: németek.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
5 hónapja
Ki nyeri: angolok.Ki nyerje: angolok.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
ki nyeri: digókki nyerje: Magyaro. , oranje
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
lehetne egy külön téma az EB játéknak? nem akarom a fantasy csapatommal terhelni ezt a topikot.Van EB játék 2021, sztem mehet folytatólagosan oda
deyell
5 hónapja
deyell
11 702
lehetne egy külön téma az EB játéknak? nem akarom a fantasy csapatommal terhelni ezt a topikot.
choose life
5 hónapja
Toto21
5 949
Amúgy gyorsan egy ki nyeri/ki nyerje? Összeírom mint a dartsra. Határidő szerintem legyen a német meccs első félideje mire mindenki beesik. A magyarokra természetesen a ki nyerje kategóriában nem “tippeljünk”, mert az egyértelmű 😀Ki nyeri: Németország
Heisman nádor
Ki nyerje: Portugália
5 hónapja
Amúgy gyorsan egy ki nyeri/ki nyerje? Összeírom mint a dartsra. Határidő szerintem legyen a német meccs első félideje mire mindenki beesik. A magyarokra természetesen a ki nyerje kategóriában nem “tippeljünk”, mert az egyértelmű 😀Elindítónak mondok egy spanyol/spanyolt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Ez a tipply amúgy nagyon cinkes. Már harmadszor dobott ki, hogy nem jó a jelszó amit beírtam. Mondom jó, akkor elfelejtettem a jelszavam és akkor beírom ugyanazt megint ami eddig volt amint megjött az email, aztán 1 nappal később megint írja, hogy a jelszó nem jó. És mindig ugyanazt a jelszót használtam.Egyébként hogyhogy nem tipper ligában játszunk idén ?mert megszűnt az oldal
Heisman nádor
zacknorb
5 hónapja
Toto21
5 949
A Hollandok érdekesek lesznek így de Jong és Koopmeiners kiesésével (helyettük Maatsen és Zirkzee került be a csapatba), a középpályájuk borzasztóan meggyengült.Ausztria lesz a csoportmasodik.
Tony Adams
5 hónapja
Egyébként hogyhogy nem tipper ligában játszunk idén ?mert megszűnt az oldal
Heisman nádor
5 hónapja
Egyébként hogyhogy nem tipper ligában játszunk idén ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
A Hollandok érdekesek lesznek így de Jong és Koopmeiners kiesésével (helyettük Maatsen és Zirkzee került be a csapatba), a középpályájuk borzasztóan meggyengült.
5 hónapja
Nickname: Magyarok (Magyars)Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
www.csakfoci.hu/magyar-foci/eb-2024-kiderult-kik-kozvetitik-az-m4-sporton-a-torna-meccseit-itt-a-hazai-sportcsatorna-stabjaHálistennek nincs Székely. A stúdiót úgy sem nézem.
NB2
5 hónapja
Lesz idén ki nyerje / ki nyeri? 😀gondolom a tipp.ly-n van
Mert még nem láttam senkitől szavazatot
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Milik megsérült edzőmeccsen, nem tud menni az eb-re. Ez milyen méreg lehet most a polákoknak.
5 hónapja
Ez meg a németnel is jobb voltSpain’s squad announcement for the Euros is simply incredible:
— Zach Lowy (@ZachLowy) June 7, 2024
1) Getting one of the greatest Spanish athletes of all time (Rafael Nadal) to narrate it
2) Getting each of the players’ family members to announce their selections
10/10, no notes. pic.twitter.com/18sGAeJNmp
Tony Adams
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.