NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
50
12
EB 2024 - eredményközvetítő
Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
Nem görgettem le, sorry, csak pont ma néztem megMost ez mi? Visszalinkelted neki azt a videót amire reagált ?youtu.be/WGsoVJKT8Qs?si=2mKg9w2xa8pIUDK9A nagy csapatok idegenbeli mezei egészen egészen borzalmasak. Ez a telecom szponzoros német, hawaii portugál, cián és baba kék csíkos spanyol és persze a pizsama életnagyságú kakas logóval a franciáktól ...Az angol, spanyol és német 2. számú mezek valóban förtelmesek, bár a szlovéneké (mindkettő) mindegyiküknél csúnyább.
www.youtube.com/watch?v=WGsoVJKT8Qs
Sixo
Ellenben nekem a francia mezek nagyon tetszenek, az olaszoké is, a szlovákoké mindig nagyon szép.
Kampman
Willie Parker
Sixo
Most ez mi? Visszalinkelted neki azt a videót amire reagált ?youtu.be/WGsoVJKT8Qs?si=2mKg9w2xa8pIUDK9A nagy csapatok idegenbeli mezei egészen egészen borzalmasak. Ez a telecom szponzoros német, hawaii portugál, cián és baba kék csíkos spanyol és persze a pizsama életnagyságú kakas logóval a franciáktól ...Az angol, spanyol és német 2. számú mezek valóban förtelmesek, bár a szlovéneké (mindkettő) mindegyiküknél csúnyább.
Sixo
Ellenben nekem a francia mezek nagyon tetszenek, az olaszoké is, a szlovákoké mindig nagyon szép.
Kampman
Willie Parker
Lehet hogy itt is Griezmann adta az aszisztot....honnan tudod hány lövésből lett ennyi gól? 😊Morata itt egyszer sem lőtt melléSpain’s squad announcement for the Euros is simply incredible:
— Zach Lowy (@ZachLowy) June 7, 2024
1) Getting one of the greatest Spanish athletes of all time (Rafael Nadal) to narrate it
2) Getting each of the players’ family members to announce their selections
10/10, no notes. pic.twitter.com/18sGAeJNmp
Tony Adams
Willie Parker
NB2
honnan tudod hány lövésből lett ennyi gól? 😊Morata itt egyszer sem lőtt melléSpain’s squad announcement for the Euros is simply incredible:
1) Getting one of the greatest Spanish athletes of all time (Rafael Nadal) to narrate it
Tony Adams
Willie Parker
Morata itt egyszer sem lőtt melléSpain’s squad announcement for the Euros is simply incredible:
Tony Adams
youtu.be/WGsoVJKT8Qs?si=2mKg9w2xa8pIUDK9A nagy csapatok idegenbeli mezei egészen egészen borzalmasak. Ez a telecom szponzoros német, hawaii portugál, cián és baba kék csíkos spanyol és persze a pizsama életnagyságú kakas logóval a franciáktól ...Az angol, spanyol és német 2. számú mezek valóban förtelmesek, bár a szlovéneké (mindkettő) mindegyiküknél csúnyább.
Sixo
Kampman
Spain’s squad announcement for the Euros is simply incredible:
A nagy csapatok idegenbeli mezei egészen egészen borzalmasak. Ez a telecom szponzoros német, hawaii portugál, cián és baba kék csíkos spanyol és persze a pizsama életnagyságú kakas logóval a franciáktól ...Az angol, spanyol és német 2. számú mezek valóban förtelmesek, bár a szlovéneké (mindkettő) mindegyiküknél csúnyább.
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Rashfordot megértem, amikor kirobbanó formában volt akkor sem favorizálta, ezután az éve után egyértelmű volt hogy be sem hívja.kész a végső keret már, se Sterling, se Maddison, se RashfordLegalja lenne ténylegGrealisht sem viszi Southgate, érdekes...sterling azért remélem megy
davemayer
Negritis, a vajda
davemayer
Toto21
Sterling nincs, cmon england!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
kész a végső keret már, se Sterling, se Maddison, se RashfordLegalja lenne ténylegGrealisht sem viszi Southgate, érdekes...sterling azért remélem megy
davemayer
Negritis, a vajda
davemayer
Legalja lenne ténylegGrealisht sem viszi Southgate, érdekes...sterling azért remélem megy
davemayer
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Grealisht sem viszi Southgate, érdekes...sterling azért remélem megy
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
mer nekem nem akarja a tutit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
cseszett öregek vagyunk tesósőt annak idején még az iwiw-en is volt tippjátékDe nagy vagy 😃 volt a 24.hu-nak meg a fene tudja még kinek legutóbb, ilyenre gondolok😃Tudtok olyan tippelős játékot vagy appot vagy bármit, ahol a végén van nyeremény?tipszmiksz, ha ügyes vagy
- JC6
slowmotion
- JC6
slowmotion
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Nah így megy.Véletlen rossz URL-t másoltam oda (azóta javítva), próbáld meg ezzel: www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867Ez takkra olyan mint a Tipper:Nekem ez nem akar működni, nem küldi az a confirmáló emailt, újat regelni nem tudok mert az írja már foglalt az email.
www.tipp.ly/?csapat=jszeny&meghivo=18867
empty taxi
Sixo
empty taxi
sőt annak idején még az iwiw-en is volt tippjátékDe nagy vagy 😃 volt a 24.hu-nak meg a fene tudja még kinek legutóbb, ilyenre gondolok😃Tudtok olyan tippelős játékot vagy appot vagy bármit, ahol a végén van nyeremény?tipszmiksz, ha ügyes vagy
- JC6
slowmotion
- JC6
De nagy vagy 😃 volt a 24.hu-nak meg a fene tudja még kinek legutóbb, ilyenre gondolok😃Tudtok olyan tippelős játékot vagy appot vagy bármit, ahol a végén van nyeremény?tipszmiksz, ha ügyes vagy
- JC6
slowmotion
Véletlen rossz URL-t másoltam oda (azóta javítva), próbáld meg ezzel: www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867Ez takkra olyan mint a Tipper:Nekem ez nem akar működni, nem küldi az a confirmáló emailt, újat regelni nem tudok mert az írja már foglalt az email.
www.tipp.ly/?csapat=jszeny&meghivo=18867
empty taxi
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...