Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Idén sem marad győzelem nélkül a Habs öröm és boldogság bízom benne ez azért nem jövőbeni alsóházi rangadó volt 😀 (s nem azért mert mi maradunk alul a Florida meg feljebb megy 😛)
több mint 11 éve
annyira megaláztuk az Edmontont, hogy az első harmad után el is mentem aludni, a meccs lényegét úgyis láttam. ÉS TÉNYLEG! 😀shawnkaNagyon szep kezdes, orulok en is. Es vasarnap eloben a Sport Tv-n Sharks meccs, ha jol lattam!
több mint 11 éve
annyira megaláztuk az Edmontont, hogy az első harmad után el is mentem aludni, a meccs lényegét úgyis láttam. ÉS TÉNYLEG! 😀
több mint 11 éve
Mikey
18 753
Lupul közben hosszabbított 5 évet a Torontóval. A tavalyi szezonja alapján nem is alaptalan. Nagyon bízik benne Nonis.danylyAnnak idején mikor visszakerült Anaheimba, egy forintot nem mertem volna feltenni arra, hogy ő ilyen szerződést fog kapni a jövőben bárkitől.
Arra különösen nem, hogy megérdemelten kap ilyen szerződést.
De örülök, hogy összeszedte magát a sérülések után, és jól megy neki Kessel mellett.
több mint 11 éve
Lupul közben hosszabbított 5 évet a Torontóval. A tavalyi szezonja alapján nem is alaptalan. Nagyon bízik benne Nonis.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
nem baj az, akkor majd csütörtökön két 0-3-as csapat fog játszani. Kész kiesési rangadó. 😀0-3. Kezdeni sem lehetne jobban a szezont. 😀Gabesz92van egy olyan érzésem, hogy sajnos befog jönni az a 0-3 :/
totomario
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
0-3. Kezdeni sem lehetne jobban a szezont. 😀Gabesz92van egy olyan érzésem, hogy sajnos befog jönni az a 0-3 :/
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Egy igazán rövid kis beharang tőlem. Főleg Rangers drukkereknek! 😊rangershungary.blogspot.hu/2013/01/rangers-vs-bruins-20130123.html
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Megsérült még a Berlin-ben.Briere miért nem játszik?Jack Zoltáneddig volt izgalmas a szezon srácok? 😀 nem igazán érzem a topikban a pezsgést, pedig meglepően király meccs volt a Pens@Flyers.shawnkaÉn az első harmad után mély letargiába süllyedtem. Az a baj, hogy a srácok meg az első harmad előtt tették mindezt. Utána meg a helyzet és az emberelőny kihasználás ismét a tetőfokára hágott, így szomorú vereség lett a vége. Majd ma javítunk a Sabres ellen. 😊Gabesz92
több mint 11 éve
Na fasza lesz, ESPN Americán végre Devils meccs lesz, de 0-2 után Flyers tuti nyerni fog...
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Briere miért nem játszik?eddig volt izgalmas a szezon srácok? 😀 nem igazán érzem a topikban a pezsgést, pedig meglepően király meccs volt a Pens@Flyers.shawnkaÉn az első harmad után mély letargiába süllyedtem. Az a baj, hogy a srácok meg az első harmad előtt tették mindezt. Utána meg a helyzet és az emberelőny kihasználás ismét a tetőfokára hágott, így szomorú vereség lett a vége. Majd ma javítunk a Sabres ellen. 😊Gabesz92
több mint 11 éve
Detroitban máris a kezdő sípszó után, régi sérelmek orvoslására fight. Tootoo-t ugye "imádják" Columbusban a nashvillei múltja miatt, amikor szépen kivégezte Sestito-t 2009-ben. Azóta ez a volt a harmadik Boll-Tootoo összecsapás, melyet most Boll fölényesen megnyert.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Mikey
18 753
Két meccs nem sok, ám mégis úgy néz ki hogy 2007 után újra van életrevaló harmadik sora a Ducksnak.Dan Winnik 4+1, Saku Koivu 1+4, Andrew Cogliano 0+4.
Két meccs, két győzelem, 12 szerzett gól. Eddig jó.
több mint 11 éve
Hát ami a Habs meccset illeti nem lettem boldogabb tőle. Legalábbis attól a másfél harmadtól amit láttam, sok bizakodásra okot adó jel nem volt. Remélem ennél több van as csapatban. Az a rengeteg hüle bünti az elején szétszedte a csapatot.
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Jets @ Bruins sem rossz meccs 😊 bár lehet hogy egy szakavatotabb szemnek igen
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Elsőként a Montreal - Toronto meccset néztem meg. Kezdésnek elég jó volt. Nagy ütközések, bunyók, minden volt. Még gól is 😀 Meghozta a hoki kedvet.Másodikként az Islanders - Devils meccsbe futottam bele. Ez már nem volt annyira jó. Az első harmad elég gyenge volt, jó ha 5 lövés volt összesen. Aztán a 2. harmadban rájöttek a srácok hogy hokizni kell, és sok helyzet mellett egy Devils gól is becsúszott. A 3. harmadban szerencsére folytatódott ez. Az Islanders ment az egyenlítésért, ai összejött, de rövid idő múlva a Devils behúzta a győzelmet. Érdekesség hogy az Islanders az 1994-1995-ös szezon óta nem nyert otthon nyitó meccsen. Szar ügy.
Holnap este a Sport Tv-n megnézem a Kacsákat végre. Hosszú idő óta. Remélem, hogy a Calgaryt is kiosztjuk, mint szombaton a Canucksot. Kell a jó rajt. A rövid szezon miatt egy jó kezdéssel nagy előnyhöz lehet jutni.
több mint 11 éve
Ez az Islanders- Lightning nagyon jó meccs Pedig már temettem magunkat 😀
Go Lightning!
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Gyozelemmel kezdett a Sharks Calgaryban, bravo fiuk!
több mint 11 éve
A Ducks szépen kitapétázta a Rogers Arena - természetesen - telt házas jegét. 😕 Selanne mintha nem is lenne 42 éves. Szétcsapott minket.
Máris kapus probléma. Egy meccs után. Csak egy pl.: 2. harmadban 7 lövés, ebből négyet benyeltünk!
Schneider katasztrofálisan kezdett. A Luongo problémát minnél előbb meg kell oldani.
Na de az Oilers kitömjük most hajnalban.
több mint 11 éve
Flyers-Penguis, és Bruins-Rangers is forró hangulatú, kemény playoffszagú bomba meccs volt. Nem lehetne mindig ennyi és így az alapszakasz?😊 Sokkal fontosabbak lennének a meccsek, és sokkal kiéhezettebbek a nézők. Mondjuk a konfok közötti meccsek azért kellenének bele.
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
eddig volt izgalmas a szezon srácok? 😀 nem igazán érzem a topikban a pezsgést, pedig meglepően király meccs volt a Pens@Flyers.shawnkaÉn az első harmad után mély letargiába süllyedtem. Az a baj, hogy a srácok meg az első harmad előtt tették mindezt. Utána meg a helyzet és az emberelőny kihasználás ismét a tetőfokára hágott, így szomorú vereség lett a vége. Majd ma javítunk a Sabres ellen. 😊
több mint 11 éve
úgy érzem jobb, hogy elaludtam a meccs előtt...😮 😮 😮Csak nehogy úgy járj, mint én! A Blues éppen bucira ver minket. Sok jóra nem számítottam az idénnyel kapcsolatban, de ez a mai mindent alulmúl. A Jackets lesz idén a nagy ellen, ki lesz a csoport utolsója...gdavidde senkit nem érdekel a pens meg a flyers 😀valamit nézni kellett, amíg nem játszik a csapatom 😀shawnka
stero
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Csak nehogy úgy járj, mint én! A Blues éppen bucira ver minket. Sok jóra nem számítottam az idénnyel kapcsolatban, de ez a mai mindent alulmúl. A Jackets lesz idén a nagy ellen, ki lesz a csoport utolsója...de senkit nem érdekel a pens meg a flyers 😀valamit nézni kellett, amíg nem játszik a csapatom 😀shawnka
stero
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
de senkit nem érdekel a pens meg a flyers 😀valamit nézni kellett, amíg nem játszik a csapatom 😀
stero