Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 6 éve
dawyd728
4 129
Esbringa podban volt, h Roglic is esett Lopez mellett.
több mint 6 éve
Soler-t sajnalom. Sporolt Quintanak 15W-ot de ettol nem lett gyorsabb es a piheno nap elott igazan nem kellett volna szamitson. A +2 masodpercen sem fog mulni semmi a piros trikoert. Igy kell elidegiteni a jo fiatalt. De ertem hogy a piros erdekli oket, de akkor mar elore szolok neki hogy nem a szakaszgyozelemert megyunk. Pogacar es Roglic nagyon nagyot mentek.
Az Astana, de foleg a Movistar sztarjainak nyerniuk kellene es meg az idofutam elott irom ahol nagyon ki fognak kapni. Persze jobban kellene reagalniuk a Jumbo-ra. Meglepte oket hogy ok is hasonlo taktikan voltak es osszesegeben Roglic jott ki belole a legjobban. Ha a nem tudnak szakasz kozben reagalni akkor bajban lesznek. Ha a kovetkezo hegyi nap hasonlo lesz akkor meg sem erdemlik.
több mint 6 éve
Pogácsa szépet ment, Movistar meg jövőre 1 kapitánnyal hátha nem fog balfaszkodni. Az időfutam után viszont biztos Roglicnál lesz az előny.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Pogačar viszont instant kedvenc lett ezzel ahogy beetette a Movistarosokat. 👏😁
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
A Movistar a kerékpársport Ferrarija taktikában.
több mint 6 éve
A Valverde, Quintana, Roglič, López négyes kicsit kiemelkedik a mezőnyből az első héten.
több mint 6 éve
Igen köszi a mai szakasz előtt sikerült találkoznom egész sok versenyzővel, és szerencsére ott volt egy kisgyerekekből álló kisebb csoport aki fel is tartotta a versenyzőket. A nagyobb versenyzők nyilván nem álltak meg, pl Formolo kiröhögött mindenkit, de pl Meintjes nagyon rendes volt.Ha ugy altalaban mindenkivel akarsz talalkozni akkor ahogy mennek alairni van egy "kordonfolyoso" es ott elkaphatod oket ( mindenkit ). Ha van csapatod ( ketto-harom belefer ) akkor a kocsijukhoz odamesz az etap elott vagy utan. Kisebb versenyen jobb, mert nem akkora a nyomas rajtuk, kisebb a tomeg.ingyen is tudsz veluk talalkozni ha az a cel, de max egy foto-alairas erejeig.köszi a segítséget, igen ez lenne a cél
no
Heisman Trophy
no
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 6 éve
Burgos erdekesen adja elo a "hogy ussuk el a sajat kerekesunket"
több mint 6 éve
Ha ugy altalaban mindenkivel akarsz talalkozni akkor ahogy mennek alairni van egy "kordonfolyoso" es ott elkaphatod oket ( mindenkit ). Ha van csapatod ( ketto-harom belefer ) akkor a kocsijukhoz odamesz az etap elott vagy utan. Kisebb versenyen jobb, mert nem akkora a nyomas rajtuk, kisebb a tomeg.ingyen is tudsz veluk talalkozni ha az a cel, de max egy foto-alairas erejeig.köszi a segítséget, igen ez lenne a cél
no
Heisman Trophy
több mint 6 éve
ingyen is tudsz veluk talalkozni ha az a cel, de max egy foto-alairas erejeig.köszi a segítséget, igen ez lenne a cél
no
több mint 6 éve
ingyen is tudsz veluk talalkozni ha az a cel, de max egy foto-alairas erejeig.
több mint 6 éve
valaki tudja esetleg hogy a grand tourokon ez esetben most vuelta kell e VIP jegyet venni ahhoz, hogy az indulásnál a riders sign-upot meg lehessen tekinteni közelről?images.sportstoursinternational.co.uk/wp-content/uploads/2016/05/Vuelta-a-Espana-2019-VIP-and-hospitality.pdf
Heisman Trophy
Nem tudom mi a cel, de ott tudsz lenni barhol-barmikor. 😊
több mint 6 éve
valaki tudja esetleg hogy a grand tourokon ez esetben most vuelta kell e VIP jegyet venni ahhoz, hogy az indulásnál a riders sign-upot meg lehessen tekinteni közelről?
több mint 6 éve
Quintana hoppá.
több mint 6 éve
O es Martinez egy jo kerdes, de bennuk van a lehetoseg. Carthy bivaly lehet. A csapatversenyt nem nyeritek meg 😊GC-ért jöttünk, szóval valószínűleg jelentéktelen csapatversenyt nyerünk max, meg talán Higuita 25 év alattiért mehet majd 😀Nem irtam, hogy csapat. 😊Ki szerint lesz sok idofutam kilometer?Minden egyes csapatidőfutam kilóméter túl sok és felesleges.
no
Sobri Jóska
A csapatidofutam altalaban kiegyenliti a kulonbsegeket es segiti a gyengebbeket benne, hiaba az elvileg a gazdagabb az erosebb is alaptetel. Mindenki kb ugyanugy all fel Roulerek-hegyimenok hasonlo elosztasban es ebben a hegyimenok gyengebbek a TT-ken. Az hogy a csapatokban a GC meno melyik csoportba tartozik nem szamit. Lopez-nek itt annyit kellett beleraknia, mint G Bennett-nek, nem, mint Roglic-nak. Ha az UAE-t kiveszem a WT csapatok 40 masodpercen belul. Ha ez ITT Lopez soha nem allna az elen es a kulonbsegek a tobbszorosere nonenek. Panaszra a jo egyeni idofutammenoknek lehet oka.
Itt az EF1 nem tudom milyen cellal jott mert erosek a GC-re is, de a szakaszokra meg inkabb es ez esetben ok lesznek a legszorakoztatobbak. Ha a GC a cel akkor Uran adott Quintana-nak 9 mp-t!! ma, ami nevetseges.
no
shawnka
több mint 6 éve
GC-ért jöttünk, szóval valószínűleg jelentéktelen csapatversenyt nyerünk max, meg talán Higuita 25 év alattiért mehet majd 😀Nem irtam, hogy csapat. 😊Ki szerint lesz sok idofutam kilometer?Minden egyes csapatidőfutam kilóméter túl sok és felesleges.
no
Sobri Jóska
A csapatidofutam altalaban kiegyenliti a kulonbsegeket es segiti a gyengebbeket benne, hiaba az elvileg a gazdagabb az erosebb is alaptetel. Mindenki kb ugyanugy all fel Roulerek-hegyimenok hasonlo elosztasban es ebben a hegyimenok gyengebbek a TT-ken. Az hogy a csapatokban a GC meno melyik csoportba tartozik nem szamit. Lopez-nek itt annyit kellett beleraknia, mint G Bennett-nek, nem, mint Roglic-nak. Ha az UAE-t kiveszem a WT csapatok 40 masodpercen belul. Ha ez ITT Lopez soha nem allna az elen es a kulonbsegek a tobbszorosere nonenek. Panaszra a jo egyeni idofutammenoknek lehet oka.
Itt az EF1 nem tudom milyen cellal jott mert erosek a GC-re is, de a szakaszokra meg inkabb es ez esetben ok lesznek a legszorakoztatobbak. Ha a GC a cel akkor Uran adott Quintana-nak 9 mp-t!! ma, ami nevetseges.
no
több mint 6 éve
Nem irtam, hogy csapat. 😊Ki szerint lesz sok idofutam kilometer?Minden egyes csapatidőfutam kilóméter túl sok és felesleges.
no
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ki szerint lesz sok idofutam kilometer?Minden egyes csapatidőfutam kilóméter túl sok és felesleges.
no
több mint 6 éve
Na a Jumbo élből megszívta, mintha a Vueltán állandóan dolgozna egy random fail generátor az esélyesek között...
több mint 6 éve
Kivancsi leszek a jovo evi TDF kiirasara. Az idei hegyes, magaslati levegon bejott a varakozasnak es megnyerte a bomba formaban levo "Quintana". A baj hogy a sky-ban teker es ezert jovore nem lesznek sokat +2000 meter felett.Ki szerint lesz sok idofutam kilometer? Ugyan cseberbol vederbe, de ha Jumbo-s kerekes nyerne megha a mutatott kep ugyanaz lenne akkor az emberek tobbsege elegedett lenne | ( legalabbis az elso evben ) | es a harc jo lenne a 2 csapat kozott. Vagy mennek az elkezdett uton tovabb, ellene a ......
több mint 6 éve
TD tavozasa volt biztos, Groenewegen viszont egy ertelmes spekulacio volt csupan. De oszinten a Jumbo minek adta volna oda. Ez Tom harca volt es a Jumbo csak kihasznalta a lehetoseget. Majd ha lejar a szerzodese akkor kiderul ki mit tud ajanlani Groenewegen-nek. Ettol most a Sunweb kb a Bora szerepebe kenyszerul es a jovo evi piacon kiderul mi lesz a celjuk a kesobbiekben.Én egyébként azt hittem korábban, mikor csak pletyka volt TD távozása, h Dumoulin-Groenewegen csere lesz és a Sunweb meg rámegy teljesen a sprintekre és egynapos versenyekre. Plusz ugye a Sunweb félig holland csapat.Groenewegennel mi lesz így?A fo kerdes a szponzoroknak mi a fontos.
Teljesen felesleges. Van Aert és Teunissen együtt se olyan biztos, h belefér egy összetettet üldöző sor számára.
dawyd728
Semmikeppen nem feleslegesek. Rovid tavon nincs is kerdes.
Az egynaposokon kihozzak a maximumot veluk. Holland szponzor, biztos fontos nekik.
A GT-kon meg Aert-ot el tudom kepzelni, mert jo a TT, beillesztheto a vonatba es a semmitmondo szakaszokon el is lehet engedni a szakaszert, ha van utana par nap kipihenni. A sprinter egy mas kerdes, mert segitoje ( energia ra ) nem lenne normalis esetben, ahogy az Orica se vitte C.Ewan-t. De van egy dolog amit be lehet szamolni a kepletbe. A sky tuti nem fog vinni sprintert/ egynapos virgoncot es telibe keszulnek a vonatra es igy a tobbieknek koztuk a Jumbo-nak nem kellene 8 ember oda es eleg lehet 5, mert hasonlo a cel es a munka. De kockazatos vallalkozas, mert igy nem maguktol fuggnek teljesen: 1; jobb ha en adom a tempot ami nekem a legjobb 2; a sky feladhatja a vonatot mert nincs GC embere ( 18'Vuelta, 19'Giro ) vagy mint iden a TDF-on gyengek voltak hozza.
Ha lejar a szerzodese es a csapatnak a GC a legfontosabb a GT-ken akkor Groenewegen eldonti igy akar-e maradni vagy ha a TDF-on akar villogni akkor elmegy.
Amugy a sprintereknek is szukul a lehetoseg, mert a 8 fore csokkentett mezonyben az o segitoik tuntek el es kevesebb a vonat. Azoke a vilag akiknek kisebb segitseg kell. Cserebe a zoldert meg hitvanyabb lesz a felhozatal altalanossagban az egyre kevesebb esellyel lesz dominans sprinter
no
dawyd728
több mint 6 éve
hoppácska magyar szakaszgyőzelem!!!
több mint 6 éve
dawyd728
4 129
Én egyébként azt hittem korábban, mikor csak pletyka volt TD távozása, h Dumoulin-Groenewegen csere lesz és a Sunweb meg rámegy teljesen a sprintekre és egynapos versenyekre. Plusz ugye a Sunweb félig holland csapat.Groenewegennel mi lesz így?A fo kerdes a szponzoroknak mi a fontos.
Teljesen felesleges. Van Aert és Teunissen együtt se olyan biztos, h belefér egy összetettet üldöző sor számára.
dawyd728
Az egynaposokon kihozzak a maximumot veluk. Holland szponzor, biztos fontos nekik.
A GT-kon meg Aert-ot el tudom kepzelni, mert jo a TT, beillesztheto a vonatba es a semmitmondo szakaszokon el is lehet engedni a szakaszert, ha van utana par nap kipihenni. A sprinter egy mas kerdes, mert segitoje ( energia ra ) nem lenne normalis esetben, ahogy az Orica se vitte C.Ewan-t. De van egy dolog amit be lehet szamolni a kepletbe. A sky tuti nem fog vinni sprintert/ egynapos virgoncot es telibe keszulnek a vonatra es igy a tobbieknek koztuk a Jumbo-nak nem kellene 8 ember oda es eleg lehet 5, mert hasonlo a cel es a munka. De kockazatos vallalkozas, mert igy nem maguktol fuggnek teljesen: 1; jobb ha en adom a tempot ami nekem a legjobb 2; a sky feladhatja a vonatot mert nincs GC embere ( 18'Vuelta, 19'Giro ) vagy mint iden a TDF-on gyengek voltak hozza.
Ha lejar a szerzodese es a csapatnak a GC a legfontosabb a GT-ken akkor Groenewegen eldonti igy akar-e maradni vagy ha a TDF-on akar villogni akkor elmegy.
Amugy a sprintereknek is szukul a lehetoseg, mert a 8 fore csokkentett mezonyben az o segitoik tuntek el es kevesebb a vonat. Azoke a vilag akiknek kisebb segitseg kell. Cserebe a zoldert meg hitvanyabb lesz a felhozatal altalanossagban az egyre kevesebb esellyel lesz dominans sprinter
no
több mint 6 éve
Groenewegennel mi lesz így?A fo kerdes a szponzoroknak mi a fontos.
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
4 129
Groenewegennel mi lesz így?Teljesen felesleges. Van Aert és Teunissen együtt se olyan biztos, h belefér egy összetettet üldöző sor számára.