WWE, UFC, MMA és box
7 feliratkozó
több mint 15 éve
Még nem olvastam róla semmit, de max úgy lehetne, hogy gabriel face, Slater heel, bár most nem látok rá nagy esélyt, inkább a storyline része ez, szerintem.Nem túl meglepő módon, az idei első HoF inductee HBK lett 😊arról nincs infód, hogy most Slater+Gabriel mennek-e SD-ba?shawnka
A recap is hamarosan kész 😊pc_x
Amúgy Cena feltűnt a ringben is tegnap, nagy megelepetésre, hiszen mindenki azt hitte hogy otthon van.
http://wwe-pankracio.blog.hu/2011/01/11/raw_2011_01_10#more2577416
a videót nézze meg, aki nem látta az adást, hátborzongató (pozitív) az összeállítás benne 😊

több mint 15 éve
Nem túl meglepő módon, az idei első HoF inductee HBK lett 😊arról nincs infód, hogy most Slater+Gabriel mennek-e SD-ba?
A recap is hamarosan kész 😊pc_x
több mint 15 éve
Nem túl meglepő módon, az idei első HoF inductee HBK lett 😊A recap is hamarosan kész 😊

több mint 15 éve
csodálatosan jó lépés. nagyon hiányzott egy igazi főszereplő a smackdownból.mondjuk én nem elsősorban showra úszítanám rá, dehát most épp ő ért rá.
Barrett vs McIntyre brit harc? 😀
több mint 15 éve
A WWE sztoriírói azt a döntést hozták, a Raw egyik Szupersztárját átrakják a szervezet péntek esti műsorába. Akik látták a múlt heti SmackDown-t, azok már tudhatják, hogy Wade Barrett-ről van szó.A történelem során a bukott diktátorok általában elmenekültek a korábban általuk irányított országból. A sztoriírói csapat állítólag a bukott diktátor szerepét szánják Wade Barrett-nek, így a Raw-ról áthelyezték a SmackDown-ra.
Barrett első SmackDown-os szereplésének alkalmából rögtön meg is támadta a műsor egyik közönségkedvencét, Big Show-t. A Nexus egykori vezetője valószínűleg majd azzal fog érvelni, hogy bizonyítani akarta az erejét, ezért támadt rá Big Show-ra.
Az áthelyezésre azért volt szükség, hogy meg tudják tartani Barrett heel karakterét, ugyanis ha a Nexus új vezetőjével, CM Punk-kal került volna viszályba, egy idő után a közönség elkezdett volna neki szurkolni. A WWE pedig állítólag el akarja ezt kerülni, mert sokan úgy vélik, Barrett-nek jobban áll a heel karakter, mint a face.
Már hónapok óta lehet olyan pletykákat olvasni, hogy Undertaker idei WrestleMania ellenfele Wade Barrett lesz. Kettejük viszálya talán már a tavalyi Bragging Rights ppv-n elkezdődött, amikor is a Nexus Barrett vezetésével 'élve eltemette' a 'Sírásót'.
Most, hogy Barrett átkerült a SmackDown-ra, már csak Undertaker egészségi állapotától függ a meccs létrejötte.
több mint 15 éve
SPOILERBarrett ott volt a mostani SD felvételén, és megtámadta Big Show-t. Elképzelhető, h ott folytatja?
több mint 15 éve
de mostmár Chris Masters tanítványaként. Dolph eltradelte Saxtonért 😀Höri, buktad az NXT-s tippedet 😛shawnkakiesett Meskó zoli?Höri
több mint 15 éve
Höri, buktad az NXT-s tippedet 😛
több mint 15 éve
Hát komolyan mondom, meglepődtem azon amit ma vettem észre:
Ti tudtátok hogy a Nesquik nyuszi is Nexusos? 😂
több mint 15 éve
azért elég zűrös egy kapcsolat volt az, szerintem nem.Mondjuk az igaz, meg elegen vannak ennyien is.
http://wrestlinginc.com/wi/news/2011/0103/535221/
az idei cut-ok a WWE-ben :/pc_x
Jericho és a sexy boy de hiányzik. :/
több mint 15 éve
Punknak nagyon örülök, hogy újra ringbe szállt, de szerintem rohadtul nincs szüksége a Nexusra. Inkább menne egyedül valami övért, minthogy most ő is leálljon Cenával bohóckodni... Mondjuk arra kiváncsi vagyok, hogy Youngot vissza veszi-e, mert annó NXT-be ő menedzselte.sütiazért elég zűrös egy kapcsolat volt az, szerintem nem.
http://wrestlinginc.com/wi/news/2011/0103/535221/
az idei cut-ok a WWE-ben :/

több mint 15 éve
Punknak nagyon örülök, hogy újra ringbe szállt, de szerintem rohadtul nincs szüksége a Nexusra. Inkább menne egyedül valami övért, minthogy most ő is leálljon Cenával bohóckodni... Mondjuk arra kiváncsi vagyok, hogy Youngot vissza veszi-e, mert annó NXT-be ő menedzselte.
több mint 15 éve
régiek közül Stacy Keibler a kedvencem, neki twitteren már fantasy football tanácsot is adtam 😛 jófej, szeretjük 😀ezzel most gyorsan meglesz az 500.shawnkaAz biztos.
Azért a legtöbb csajból ki sem néznénk, hogy pankrátor. Őt is előbb eltudnám képzelni a playboy címlapján mint a ringben. 😀Vadkender
(képet nem merek rakni 😀 )
több mint 15 éve
ezzel most gyorsan meglesz az 500.shawnkaAz biztos.
Azért a legtöbb csajból ki sem néznénk, hogy pankrátor. Őt is előbb eltudnám képzelni a playboy címlapján mint a ringben. 😀
több mint 15 éve
Nálam a jó kis gettóbuksza, Alicia Fox a favorit. Főleg vörösen, vagy szőkén *nyálcsorgatós smile* 😀Sheamust nagyon nem bírom, Ortont viszont egyre jobban. címmeccs érdekes lesz. Wade meg kereshet szövetségestSzerintem Miz a Royal Rumble-n is kitalál valamit, és Orton megint hoppon fog maradni. Wade pár héten belül remélem megtalálja Cena-t, elég ütős kis csapat lennének 😀
dívák közül Maryse (L)konqueror
Dívák közül pedig a Bella tesók (LL)shawnka
Cena meg csak nem lesz akkora barom, hogy majd Wade-del a legnagyobb ellenségével álljon össze. Punk meg okos, csak kitalál valamit 😀
több mint 15 éve
Ha már Divák, alap Maryse 😀 + Kaitlyn nagyon nagy kedvenc, lessétek meg a pre-WWE lingerie képeit 😉

több mint 15 éve
Sheamust nagyon nem bírom, Ortont viszont egyre jobban. címmeccs érdekes lesz. Wade meg kereshet szövetségestSzerintem Miz a Royal Rumble-n is kitalál valamit, és Orton megint hoppon fog maradni. Wade pár héten belül remélem megtalálja Cena-t, elég ütős kis csapat lennének 😀
dívák közül Maryse (L)konqueror
Dívák közül pedig a Bella tesók (LL)
több mint 15 éve
Eléggé adta a hétfő esti RAW 😊Morrison még mindig király!
http://wwe-pankracio.blog.hu/2011/01/04/raw_2011_01_03
(videó a cikkben 😉 )

több mint 15 éve
nem akartam spoilert, de utánad akkor már írok. azért SPOILER ALERThát Morrison...szerintem király volt, jellemző, hogy A Miz még arcoskodni sem bírt...remélem lesz még ilyen lehetősége
Punkot én a régi imázsával nagyon bírtam, aztán eltűnt szemem elől. most előjött, először mondom, jajj ne, beáll a gonoszokhoz. de mikor jött az email akkor jól viselkedett. a hármas meccsen viszont geci volt, de csak azt nyomta, amit Wade szokott másokkal. most kíváncsi vagyok milyen lesz a Nexus. hármas meccs: Sheamust nagyon nem bírom, Ortont viszont egyre jobban. címmeccs érdekes lesz. Wade meg kereshet szövetségest
dívák közül Maryse (L)

konqueror