Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Nah vigyázz a szádra 😊, egyik legjobb sorozat. A szinkron szar , de hát minden szinkron szar, mondjuk mivel fociról van szó benne , néhol hihetetlen dolgok hangzanak el 😊Ezt a szart...de miért csak 2??Friday Night Lights meddig van magyar szinkronnal?ZoliZoltánsztem 2 évad, de eléggé felejtős 😊kristof
(szinron vagy a sorozat felejtős?mert egyszer elkezdtem 3 részig bírtam...kicsit nyál...meg kissé copy történet..)ZoliZoltán
több mint 13 éve
Ezt a szart...de miért csak 2??Friday Night Lights meddig van magyar szinkronnal?ZoliZoltánsztem 2 évad, de eléggé felejtős 😊kristof
(szinron vagy a sorozat felejtős?mert egyszer elkezdtem 3 részig bírtam...kicsit nyál...meg kissé copy történet..)
több mint 13 éve
múlt vasárnap különösen brutál volt sorozatos szempontból 😊Shameless 3. évad zárórész, Mad Man 6. évad nyitó duplarész (!), Vikings 1x06, GoT 3x02...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Friday Night Lights meddig van magyar szinkronnal?ZoliZoltánne szinkronnal nézd.
több mint 13 éve
Friday Night Lights meddig van magyar szinkronnal?ZoliZoltánsztem 2 évad, de eléggé felejtős 😊
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 13 éve
Friday Night Lights meddig van magyar szinkronnal?
több mint 13 éve
Na megvan az első újonc, amit elkezdek.én is megnéztem az első részt a hype miatt, annak ellenére, hogy a heti nyomozós sorozatokat kifejezetten rühellem. remélhetőleg ez nem lesz olyan és akkor megtartanak 12 részig.
A Hannibal kurva jó.tenorx
+ az Orphan Black pilot se volt rossz, holott a sci-fiket se szeretem. Mondjuk ezzel óvatos vagyok mert a szintén kanadai Continuum is jól indult, aztán mi lett belőle, de itt még a 2. részt megvárom.
több mint 13 éve
jaaj nem nem ahonnan beszereztem én hülye olvasgattam a kommenteket,és ott futottam bele 😀 Én igazából azt nem bántam volna,ha maradtak volna a részek 40 percesek úgy ahogy a pilot részKi volt az?😀 Ugye nem én? Nem rémlik, hogy elárultam volna. 😀VrijbloedSorry csak ma volt esélyem megtekinteni a többi részt 😀. Összességében nekem tetszett még úgyis,hogy hála egy lelkes fórumozónak tudtam,hogy mi lesz a vége ... a sok kis fricska a társadalomnak több mint üdítő 😀 Valamint szintén tetszik,hogy a karakterek nem akarnak többnek látszani : a szőke picsa az szőke picsa,az arrogáns producer az arrogáns és így tovább 😀
A TWD meg valami borzalom volt, akár egy sorozatzárónak is elment volna. Most egyáltalán nem várom úgy a 4. évadot mint anno a 3.at. Főleg az új showrunner váltás miatt is, ( emiatt ugyebár szinte az egész utolsó részt újra kellett forgatni ... ) Plussz | aki a 3. évadban állandó szereplő volt és túl élte, az a 4. évadban is végig marad. | Drip
Jaja, angoloknál ez a vonal mindig is erős volt, amit nagyon bírok. 😀
Néztem volna még tovább, de nem tudom ki tudtak volna-e belőle többet hozni...Vrijbloed
több mint 13 éve
Ki volt az?😀 Ugye nem én? Nem rémlik, hogy elárultam volna. 😀VrijbloedSorry csak ma volt esélyem megtekinteni a többi részt 😀. Összességében nekem tetszett még úgyis,hogy hála egy lelkes fórumozónak tudtam,hogy mi lesz a vége ... a sok kis fricska a társadalomnak több mint üdítő 😀 Valamint szintén tetszik,hogy a karakterek nem akarnak többnek látszani : a szőke picsa az szőke picsa,az arrogáns producer az arrogáns és így tovább 😀
A TWD meg valami borzalom volt, akár egy sorozatzárónak is elment volna. Most egyáltalán nem várom úgy a 4. évadot mint anno a 3.at. Főleg az új showrunner váltás miatt is, ( emiatt ugyebár szinte az egész utolsó részt újra kellett forgatni ... ) Plussz | aki a 3. évadban állandó szereplő volt és túl élte, az a 4. évadban is végig marad. | Drip
Jaja, angoloknál ez a vonal mindig is erős volt, amit nagyon bírok. 😀
Néztem volna még tovább, de nem tudom ki tudtak volna-e belőle többet hozni...
több mint 13 éve
walking dead fanek figyelmébe 😊kristofSzintúgy: thechive.com/2013/04/03/a-few-things-that-make-no-sense-about-the-walking-dead-33-photos/ 😀
több mint 13 éve
VrijbloedSorry csak ma volt esélyem megtekinteni a többi részt 😀. Összességében nekem tetszett még úgyis,hogy hála egy lelkes fórumozónak tudtam,hogy mi lesz a vége ... a sok kis fricska a társadalomnak több mint üdítő 😀 Valamint szintén tetszik,hogy a karakterek nem akarnak többnek látszani : a szőke picsa az szőke picsa,az arrogáns producer az arrogáns és így tovább 😀
A TWD meg valami borzalom volt, akár egy sorozatzárónak is elment volna. Most egyáltalán nem várom úgy a 4. évadot mint anno a 3.at. Főleg az új showrunner váltás miatt is, ( emiatt ugyebár szinte az egész utolsó részt újra kellett forgatni ... ) Plussz | aki a 3. évadban állandó szereplő volt és túl élte, az a 4. évadban is végig marad. |
több mint 13 éve
walking dead fanek figyelmébe 😊
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 13 éve
Na megvan az első újonc, amit elkezdek.Letöltöttem az első részt, ha hazaértem, szerintem meg is nézem. 😀 😀
A Hannibal kurva jó.tenorx
több mint 13 éve
spartacus utolsó rész vajon geci epic lesz vagy geci epic lesz?briareosne is mond. beleborzongtam az utolsó jelenetbe.
több mint 13 éve
😂Azt vágod ugye, hogy részben megtörtént eseményeket dolgoz fel a sorozat?jjncaaén nem néztem meg, de szerintem | nem rendeltek volna második évadot, ha Ragnar veszítene | berger90ha lájkolod őket facebookon, akkor tudomásodra hozzák 😀HöriVikings 2. évad berendelve. *fuckyeah*berger90utolsó rész elég gecire sikeredett...kiv leszek, h lesz-e | párbaj, és ha igen akkor milyen eredménnyel | 😊Divat
érdekesen festene a viasat history-n amint Ragnar Lodbrok 30 évesen feldobja a pacskert.
több mint 13 éve
spartacus utolsó rész vajon geci epic lesz vagy geci epic lesz?
több mint 13 éve
Azt vágod ugye, hogy részben megtörtént eseményeket dolgoz fel a sorozat?én nem néztem meg, de szerintem | nem rendeltek volna második évadot, ha Ragnar veszítene | berger90ha lájkolod őket facebookon, akkor tudomásodra hozzák 😀HöriVikings 2. évad berendelve. *fuckyeah*berger90utolsó rész elég gecire sikeredett...kiv leszek, h lesz-e | párbaj, és ha igen akkor milyen eredménnyel | 😊Divat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
én nem néztem meg, de szerintem | nem rendeltek volna második évadot, ha Ragnar veszítene |ha lájkolod őket facebookon, akkor tudomásodra hozzák 😀HöriVikings 2. évad berendelve. *fuckyeah*berger90utolsó rész elég gecire sikeredett...kiv leszek, h lesz-e | párbaj, és ha igen akkor milyen eredménnyel | 😊Divat
Mindig jövőre
több mint 13 éve
Elkezdtem felrakni a Boston's Finest részeit az nmagra. Ha valakit vonzanak az amcsi rendőrös realityk- az bátran szedje. Az első két rész fent van, a többivel várok, hogy egyáltalán érdemes-e felpakolnom.
több mint 13 éve
Na megvan az első újonc, amit elkezdek.A Hannibal kurva jó.
több mint 13 éve
ha lájkolod őket facebookon, akkor tudomásodra hozzák 😀Vikings 2. évad berendelve. *fuckyeah*berger90utolsó rész elég gecire sikeredett...kiv leszek, h lesz-e | párbaj, és ha igen akkor milyen eredménnyel | 😊Divat
több mint 13 éve
Csalódás volt nálam a Walking dead évadzáró, ahogy az újraidulás utáni majdnem összes rész a 3. évadban. Uccsóban is csomó logikátlanság volt, és semmi nagy dráma nem lett.zavi27ugyanigy látom.
3.évad második fele egy nagy nulla volt. felépítették az egészet a nagy összecsapásra, erre az összecsapás annyi volt, h jöttek, lövöldöztek a semmire, majd megijedtek h visszalőnek és erre elfutottak. gáz...
tyreese meg messze a legjobb arc a sorozatban
több mint 13 éve
Vikings 2. évad berendelve. *fuckyeah*berger90utolsó rész elég gecire sikeredett...kiv leszek, h lesz-e | párbaj, és ha igen akkor milyen eredménnyel | 😊
|