Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Nekem az a kedvenc epizódom, amikor Lois-nak szülinapja van, de persze a gyerekek, meg a férje elfeledkeznek róla.ja, azok a túljátszott jelenetek, mikor összetörik az asztal meg minden 😀konquerorMalcolmot egyik ismerősöm ajánlotta, korábban nem tetszett, de mostanában egyre többször nézem. felejthetetlen volt pár hete, mikor hizlalták a nyulat 😀 ötórai szalonnát adtak neki, ez mi beteg 😀konqueroraz beteg rész nagyon 😀
dewey amikor próbálta kivonszolni az étteremből 😀briareos
S02E03
több mint 14 éve
a malcolmban szerintem a fél perces intrók is nagyon ötletesek szoktak lenni
több mint 14 éve
ja, azok a túljátszott jelenetek, mikor összetörik az asztal meg minden 😀Malcolmot egyik ismerősöm ajánlotta, korábban nem tetszett, de mostanában egyre többször nézem. felejthetetlen volt pár hete, mikor hizlalták a nyulat 😀 ötórai szalonnát adtak neki, ez mi beteg 😀konqueroraz beteg rész nagyon 😀
dewey amikor próbálta kivonszolni az étteremből 😀briareos
több mint 14 éve
Malcolmot egyik ismerősöm ajánlotta, korábban nem tetszett, de mostanában egyre többször nézem. felejthetetlen volt pár hete, mikor hizlalták a nyulat 😀 ötórai szalonnát adtak neki, ez mi beteg 😀konqueroraz beteg rész nagyon 😀
dewey amikor próbálta kivonszolni az étteremből 😀
több mint 14 éve
Malcolmot egyik ismerősöm ajánlotta, korábban nem tetszett, de mostanában egyre többször nézem. felejthetetlen volt pár hete, mikor hizlalták a nyulat 😀 ötórai szalonnát adtak neki, ez mi beteg 😀
több mint 14 éve
nekem a vége előtt közép tájékon is kicsit téblábolósnak tűnt de amúgy összességében tényleg jóra sikerültA spartacus mennyire valósághű sorozat?kardozós baszós.
WWII példával érzékeltetve:
Próbáltak törekedni a hitelességre: Elit alakulat.
Az akció kap nagyobb szerepet: Kelly hősei.
Sokat olvastam róla, de eléggé megoszlanak a vélemények...
(Azért nem kezdtem el nézni, mert sokan írták hogy az eleje nem az igazi, és később indulnak be az események, ezért érdeklődöm.)sirarcheer
ne feledd h jóval kevesebb a hiteles forrás mint ww2 témában.
első 3-4 rész még kicsit gyengusz ott még érződik ami sok sorozaton h tart a finomhangolás utána kegyetlenül beerősit, év sorozata nálam.
persze bőven vannak események az elején is de ha az első részt és az évadzárót veted össze ég és föld.
feltétlenül nézős szvszbriareos
több mint 14 éve
http://en.wikipedia.org/wiki/Spartacus:_Blood_and_Sand#Historical_deviationsA spartacus mennyire valósághű sorozat?kardozós baszós.
(Azért nem kezdtem el nézni, mert sokan írták hogy az eleje nem az igazi, és később indulnak be az események, ezért érdeklődöm.)sirarcheer
első 3-4 rész még kicsit gyengusz ott még érződik ami sok sorozaton h tart a finomhangolás utána kegyetlenül beerősit, év sorozata nálam.
persze bőven vannak események az elején is de ha az első részt és az évadzárót veted össze ég és föld.
Ennyi hibát gyűjtöttek össze ezzel foglalkozó emberek, szóval egész jól van ábrázolva ezen 10 'hiba' ellenére is.
És tényleg 'feltétlenül nézős'... 😉
több mint 14 éve
így van briarei.sparti, crixi, bati? 😂briareoskardozós baszós.nem tudom mennyire lehetne valósághű, úgy, hogy kb azt nem tudják a forrásokból eldönteni, h Sparti trák volt e vagy sem. 😊Zsoca
több mint 14 éve
sparti, crixi, bati? 😂nem tudom mennyire lehetne valósághű, úgy, hogy kb azt nem tudják a forrásokból eldönteni, h Sparti trák volt e vagy sem. 😊ZsocaA spartacus mennyire valósághű sorozat?kardozós baszós.
több mint 14 éve
nem tudom mennyire lehetne valósághű, úgy, hogy kb azt nem tudják a forrásokból eldönteni, h Sparti trák volt e vagy sem. 😊A spartacus mennyire valósághű sorozat?kardozós baszós.
több mint 14 éve
Ok. Akkor ma elkezdem.
Thx.
I wanna' that ring again!
több mint 14 éve
A spartacus mennyire valósághű sorozat?kardozós baszós.
feltétlenül nézős szvsz
több mint 14 éve
A spartacus mennyire valósághű sorozat?WWII példával érzékeltetve:
(Azért nem kezdtem el nézni, mert sokan írták hogy az eleje nem az igazi, és később indulnak be az események, ezért érdeklődöm.)
I wanna' that ring again!
több mint 14 éve
na várjál nem ismered a teljes igazságot, mivelhogy ekkor párhuzamosan msn-en is megtalált és ott hangzott el a túljátszott karakterek, meg túl nagy baromság a scrubs jobb.igazad van azt írta hogy gyerkesen szánalmas 😀kibaszottul gecinagy pedig 😀annyira gyerekesen szánalmas dolgok vannak benne, hogy az tényleg hihetetlen 😊Hurka
annyira beteg, hogy hihetetlenbriareos
de te, döme és én bevédtük 😀Ork
pedig kurvára egy szint elborultság terén 😊
több mint 14 éve
igazad van azt írta hogy gyerkesen szánalmas 😀annyira gyerekesen szánalmas dolgok vannak benne, hogy az tényleg hihetetlen 😊Hurkaall time legrosszabb sorozat a Comedy Centralon menő "Már megint Malcolm", egyszerűen döbbenet, valaki hogy képes ezt nézni? nehogy megbántsak ám ezzel valakit 😊Hurkakibaszottul gecinagy pedig 😀
annyira beteg, hogy hihetetlenbriareos
de te, döme és én bevédtük 😀
több mint 14 éve
jaja összes gyerek jó volt maga módján, főleg reese amikor megint sötétkedett 😀 (amikor sorban tanulta a számokat matek vizsgára 😀)Reese is nagyon jó karakter szerintem 😊a comedyn a legjobb a malcolm in the middle, de a ligába is érdemes belenézni csak az rövidOrkmindjárt jön hurka és lefikázza a malcolm in the middle-t h túljátszott karakterek vannak benne, pedig zseniális sori volt.
francis a kvázi külön sorozatával a sorozaton belül, Bryan Cranston mint Hal egyenesen zseniális, gyerekek k
közül meg messze Erik Per Sullivan aka Dewey viszi a prímet.
és akkor a mellékszereplőket még nem is említetttem. zseniális, na.briareos
de nekem az volt a kedvencem, hogy hurkának nem tetszik mert gyerekes, bezzeg a dokik az nem az 😀Ork
Hurka nem azt mondta h gyerekes, hanem h túl vannak játszva a karakterek, 😀 persze scrubsban (amit szintén nagyon szeretek) kicsit sincsenek túljátszva 😀
több mint 14 éve
Reese is nagyon jó karakter szerintem 😊mindjárt jön hurka és lefikázza a malcolm in the middle-t h túljátszott karakterek vannak benne, pedig zseniális sori volt.Akkor megnyugodtam, hogy nem csak Nekem tetszik.a comedyn a legjobb a malcolm in the middle, de a ligába is érdemes belenézni csak az rövidOrk
Ma lesz a Comedy Centralon. Aztén SP és Family Guy.sirarcheer
francis a kvázi külön sorozatával a sorozaton belül, Bryan Cranston mint Hal egyenesen zseniális, gyerekek k
de nekem az volt a kedvencem, hogy hurkának nem tetszik mert gyerekes, bezzeg a dokik az nem az 😀
több mint 14 éve
JéBé
7 021
Malcolm, Earl, Dokik közűl egyik se, akkormár inkább Jim szerint a világ vagy Reba, esetleg Én kis családom. Vagy néha késő esténként van valami Mocsok macsók meséi, az is nézhető csakúgy mint a Liga. Mindez persze az etalon HIMYM mellet.
több mint 14 éve
Comedyn egyértelműen az It's Always Sunny in Philadelphia a legjobb, persze a Family Guy és a South Park mellett.barneyakartam azt is írni de az azért nagyon tapló egy sorozat 😀
igazi Politically incorrect 😀
több mint 14 éve
megelőztelek, na 😀 😀 😀mindjárt jön hurka és lefikázza a malcolm in the middle-t h túljátszott karakterek vannak benne, pedig zseniálos sori volt.Akkor megnyugodtam, hogy nem csak Nekem tetszik.a comedyn a legjobb a malcolm in the middle, de a ligába is érdemes belenézni csak az rövidOrk
francis a kvázi külön sorozatával a sorozaton belül, Bryan Cranston mint Hal egyenesen zseniális, gyerekek közül meg messze Erik Per Sullivan aka Dewey viszi a prímet.
több mint 14 éve
Comedyn egyértelműen az It's Always Sunny in Philadelphia a legjobb, persze a Family Guy és a South Park mellett.
több mint 14 éve
mindjárt jön hurka és lefikázza a malcolm in the middle-t h túljátszott karakterek vannak benne, pedig zseniális sori volt.Akkor megnyugodtam, hogy nem csak Nekem tetszik.a comedyn a legjobb a malcolm in the middle, de a ligába is érdemes belenézni csak az rövidOrk
és akkor a mellékszereplőket még nem is említetttem. zseniális, na.
több mint 14 éve
Malcolm, broáf..Akkor megnyugodtam, hogy nem csak Nekem tetszik.a comedyn a legjobb a malcolm in the middle, de a ligába is érdemes belenézni csak az rövidOrk
több mint 14 éve
Malcolm meg Dokik nagyon agyhalottak, nem lehet sokáig bírni őket 😀Akkor megnyugodtam, hogy nem csak Nekem tetszik.a comedyn a legjobb a malcolm in the middle, de a ligába is érdemes belenézni csak az rövidOrk