Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 14 éve
Ehétre is lenne pár college tuti tipped? Megfogadnám!😊)Bízom benne hogy valaki hallgatott rám, én a Michigan győzelmével nyertem egy keveset még 😊JJ Tillera http://www.bet-at-home.com/-on 1.3-szoros a szorzó a hazai pályán játszó Syracuse-ra az Akron ellen, hihetetlen29-3-ra nyert a Syracuse. Ki tette meg ?Höri
ahogy a topic kezdő mondata is szól, ne fogadj kedvenc csapatra, így ezt kihagyom, de gondoltam szólok, mert ez talált pénzJJ Tiller
több mint 14 éve
Már megmondtam a tuti tippet, arra rakd fel minden vagyonod és már meg is van a nászútra való 😉ezt minden évben kipécézi valaki magának 😀 a rendszer a Georgiát automatikusan lefordítja Grúziának, ez ellen nem lehet mit tenniJJ TillerMindegy, én most láttam előszőr és jót derültem rajta. 😀zinedine5
több mint 14 éve
ezt minden évben kipécézi valaki magának 😀 a rendszer a Georgiát automatikusan lefordítja Grúziának, ez ellen nem lehet mit tenniJJ TillerMindegy, én most láttam előszőr és jót derültem rajta. 😀
több mint 14 éve
ezt minden évben kipécézi valaki magának 😀 a rendszer a Georgiát automatikusan lefordítja Grúziának, ez ellen nem lehet mit tenni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Beszarok, ez van fent sportingbeten:Grúzia
South Carolina
+3 1.909
-3 1.909 Nincs szorzó
Nincs szorzó
Minden fogadás (1)
több mint 14 éve
A Betíclic vajon miért szedte le a college meccseket? Tavaly többször is fogadtam, idén viszont nincs a kínálatban. :/GRAFInem tudom hol kerested de vannak - http://hu.betclic.com/sport/eventdetail.aspx?id=789
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na bwinen megtettem pár college meccsetWVU -12,5 vs. Marshall
Alabama -12 vs. Penn State
Texas A&M -19,5 vs. Louisiana Tech
Rutgers 18,5 vs. FIU
2000 HUF-ra 26600 ha bejön. Jöjjön be 😊
több mint 14 éve
A Betíclic vajon miért szedte le a college meccseket? Tavaly többször is fogadtam, idén viszont nincs a kínálatban. :/
több mint 14 éve
Maka
2 760
1. hét1. Packers -3.0 (at Eagles) X Bears 0.0 (vs. Lions) = @2.70
2. Cardinals 0.0 (at Rams) X Chargers 0.0 (at Chiefs) = @2.24
3. Ravens 0.0 (at Jets) = @2.25
Hajrá!
több mint 14 éve
BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉSEK: Barátságos válogatott-mérkőzés12:45 Vége Japán 2 - 1 Guatemala
EURÓPAI KUPÁK: Euro 2012 - Selejtezők
19:00 Vége Grúzia 0 - 0 Izrael
19:30 Vége Málta 0 - 2 Lettország
20:15 Vége Albánia 1 - 0 Luxemburg
20:15 Vége Dánia 1 - 0 Izland
20:30 Vége Ausztria 2 - 0 Kazahsztán
20:30 Vége Hollandia 2 - 1 Finnország
EURÓPAI KUPÁK: Európai U21-es bajnokság, selejtező
17:00 Vége Csehország U21 3 - 1 Izland U21
:/ szerk.: amugy vendéget raktam, izraelre.
400ftra jött volna 7300. meg tegnap raktam egy teniszes mixet, felvittem 2szeresre a szorzót, 5 meccs,1 vitte el.
a syracuse meccset mondtam amugy haveromnak, bár bwinen csak -8as spreadben volt így csak 300al tette meg, de legalabb jött 😊
child please!
több mint 14 éve
betathome-on pl. nincs spread, de az ilyen esetekben 1,01-es az odds az esélyesebbrehát különben nayon komolytalan lenne egy Alabama - San José State szorzó 😊 1.05 maximum 😀HöriBízom benne hogy valaki hallgatott rám, én a Michigan győzelmével nyertem egy keveset még 😊JJ Tilleraz a baj bwinen csak ilyen spreadeset lehet játszani college focira :/tüsi91
betclicen meg sok meccsre valamiért nem lehet fogadni, de ki lehet fogni jót
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
hát különben nayon komolytalan lenne egy Alabama - San José State szorzó 😊 1.05 maximum 😀az a baj bwinen csak ilyen spreadeset lehet játszani college focira :/tüsi9129-3-ra nyert a Syracuse. Ki tette meg ?HöriBízom benne hogy valaki hallgatott rám, én a Michigan győzelmével nyertem egy keveset még 😊JJ Tiller
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
az a baj bwinen csak ilyen spreadeset lehet játszani college focira :/Bízom benne hogy valaki hallgatott rám, én a Michigan győzelmével nyertem egy keveset még 😊JJ Tillera http://www.bet-at-home.com/-on 1.3-szoros a szorzó a hazai pályán játszó Syracuse-ra az Akron ellen, hihetetlen29-3-ra nyert a Syracuse. Ki tette meg ?Höri
ahogy a topic kezdő mondata is szól, ne fogadj kedvenc csapatra, így ezt kihagyom, de gondoltam szólok, mert ez talált pénzJJ Tiller
több mint 14 éve
Bízom benne hogy valaki hallgatott rám, én a Michigan győzelmével nyertem egy keveset még 😊a http://www.bet-at-home.com/-on 1.3-szoros a szorzó a hazai pályán játszó Syracuse-ra az Akron ellen, hihetetlen29-3-ra nyert a Syracuse. Ki tette meg ?Höri
---
több mint 14 éve
a http://www.bet-at-home.com/-on 1.3-szoros a szorzó a hazai pályán játszó Syracuse-ra az Akron ellen, hihetetlen29-3-ra nyert a Syracuse. Ki tette meg ?
több mint 14 éve
a http://www.bet-at-home.com/-on 1.3-szoros a szorzó a hazai pályán játszó Syracuse-ra az Akron ellen, hihetetlenahogy a topic kezdő mondata is szól, ne fogadj kedvenc csapatra, így ezt kihagyom, de gondoltam szólok, mert ez talált pénz
---
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Mai:HJK - Mariehamn H 1,38
Brno - Sparta Praha kevesebb 2,5 gól 1,63
Dnipro - Metallurg Donyeck H 1,6
Karpati Lviv - Volyn Lutsk H 1,5
Düsseldorf - Hertha D 3,15
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
C csoport és Rangers. Hogy az a szájbakúrt......a másik meg elment...
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Mai bukó:Litex - Debrecen H 1,7
Austria - Aris H 1,65
Metallist Kharkiv - Omonia H 1,5
Man. City - Temesvár több mint 2,5 gól 1,53
Karpati Lviv - Galatasaray mindkét csapat lő gólt 1,78
Látom bwinen a BL sorsolásra is lehet rakni:
Tippem, akik az MU-val lesznek egy csoportba, amelyik a C csoport (7,2es odds) lesz: Marseille (7), Rangers (6,5), Zsolna (7,5)
Mivel nem rakom meg, egy tuti bejön.