NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Megint Erzsi korteskedik, Balázs be fog hugyozni 😂
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Buciról meg nem kicsit derül ki, hogy Béci fanFViktor93a műsorvezetők között is ki vannak osztva a szerepek az elejétől kezdve
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Buciról meg nem kicsit derül ki, hogy Béci fan
több mint 13 éve
"Van egy olyan fegyvere amit beszédnek hívnak..." - GigiLOL
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Béci nagyon nagy tévedésben van ha azt hiszi, hogy Alekosz fél tőle 😀Na a villaszínésznő is megszólalt.
több mint 13 éve
És akkor szandika rákontráz, hogy ilyen pasi kell neki :SIstenem két selejt párbaja szombaton! Van ennél lentebb?
több mint 13 éve
Duff
3 133
Alekosz helyében már úgy bevertem volna annak a sunyi köcsög bélának a pofáját, h nemtudott volna felkelni... nagyon remélem kiesik
több mint 13 éve
Viccen kívül maximum respect a Mesternek. Én már ütöttem volna 😐
több mint 13 éve
Alekosz nagyon érzi ezt a játékot.De abszolut megértem Bécit, valószínűleg én is hasonlóan reagálnék egy ilyen faszra.
több mint 13 éve
béci mekkora f.sz.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ráczék egyszerűen nem tudnak felülkerekedni a Mesteren! 😂
több mint 13 éve
Jujj, de alja nép ez a Rácz! Hányingerem van...
több mint 13 éve
Ilyen fejjel lehet akármilyen melle+segge...Zsófi rakatott be magának melleket, holnap mutatják a focusbanHöri
Mintha azt mondaná: Ááá, ez mind az orromból jött ki.
De nagyon csúnya ezen a képen.Matthew99
több mint 13 éve
LOL: http://thelajk.com/like/27866/55732/Szandika-vagy-B%C3%A9ci?/braxa88LOL2: http://velvet.hu/celeb/2011/03/09/becit_hivta_parbajra_szandika/ (szavazás)
Persze, gondolom, hogy majd a pénzes szavazás máshogy alakul, de azért vicces. 😀
több mint 13 éve
Zsófi rakatott be magának melleket, holnap mutatják a focusbanHöri
Mintha azt mondaná: Ááá, ez mind az orromból jött ki.
De nagyon csúnya ezen a képen.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
hát nem a jó csajokra csorgatom benne a nyálam+ a "látványvilág" is messze jobb....yookerHm, lehet, hogy neked 24/7 Hawaii-Five-O-t meg CSI Miamit kéne nézned. 😊 Vagy csak egy fasza képernyőkímélőt, who knows.Maka
azért írtam csak + -ban mert ez egy "extra" ( az viszont mindenképp, nem is értem mi a bajod vele....)
a JÁTÉKBAN van sokkal nagyobb fantázia mint a vv-ben....
több mint 13 éve
Maka
2 760
+ a "látványvilág" is messze jobb....yookerHm, lehet, hogy neked 24/7 Hawaii-Five-O-t meg CSI Miamit kéne nézned. 😊 Vagy csak egy fasza képernyőkímélőt, who knows.
több mint 13 éve
ÉDEN azt nézzétekDrabin+1
ott lehet igazán szemétkedni majd , mert nem a nézők döntenek... 😉
+ a "látványvilág" is messze jobb....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ÉDEN azt nézzétek
több mint 13 éve
jó, nyilván elég sansztalan a dolog, de hát ott van Anikó, vagy tegyük fel kiesik Gigi, Jerzyben kialakul a féltékenység pl. vagy a magány. Főleg, hogy az ő élete szerelmével hónapok óta napi 24 órában együtt van, és akkor most hopp, napi 0 óra ki tudja meddig... Ha csak kicsit is komolyak -legalább részéről- az érzelmek, akkor ez k.vára meg fogja viselni, főleg, ha mondjuk Alek, vagy valaki fel is erősíti benne. Csak mondjuk NewJerzyt előbb hívja ki a jövő héten bezöldülő Éva szerintem, de hát majd kiderül 😊 Én mindenesetre nem hiszek az ő hatalmas fogadkozásaiknak, hogy ilyen több nem lesz 😊ui.: Ja, plusz ha netán az RTL húz egy nagyot, és Szandi megy vissza, ő is megjátszhatja mégegyszer 😊 A többiek akkora gyökrerek, hogy úgyis beszopják tőle mégegyszer, ha bejátsza, hogy nem haza akar menni 😊
több mint 13 éve
a bentmaradók közül max Laciból nézem ki,a többi fosik,bár szvsz ő is 😛ugyan...😊fetomyÚristen, milyen szar már ez a műsor!ebből a műfajból szvsz ez volt az utolsóNewman
Kezdenek már átesni egy kicsit a szar oldalra.
Olyan leszek már mint lázárlászló, hogy inkább harcoljanak az emberek mint ez a szar magamra tetetem a jelet és utána meg haza akarok menni faszság...Bruce
több mint 13 éve
ugyan...😊Úristen, milyen szar már ez a műsor!ebből a műfajból szvsz ez volt az utolsóNewman
Olyan leszek már mint lázárlászló, hogy inkább harcoljanak az emberek mint ez a szar magamra tetetem a jelet és utána meg haza akarok menni faszság...Bruce
több mint 13 éve
az RTL-nek tök8 mi folyik bent, ha így is 2 millió néző van a nagy eseményekkor.Úristen, milyen szar már ez a műsor!Egyetértek! Mostmár midnen kíhívás, kiválasztás stb. csak erről szól, hogy éppen ki akar kinnmaradni, mintsem arról, hogy kivel csapnék össze igazán. Rohadt unalmas. nem értem ebbe mi a jó az RTL-nek, hamár ők zsíroznak le mindent, nem veszik észre magukat?zavi27