NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
143
24
2:20, ARENA4
Fórum találkozók
2 feliratkozó
2 napja
Na, a következőre próbálok nem lebetegedni, hamár ezt konkrétan a számba sikerült szervezni (mai állapotomba le is mentem volna).
Poloska vagyok.
2 napja
Ez nagyszerűen sikerült, szakértő kollégák 😊Egyetértek ☺️
Folytatása következik!
Dzsokijuing
Hatalmas szaktudás és tapasztalat volt jelen az asztalnál, meglehetősen kibicnek éreztem magam köztetek 😄
Dancogo-nak külön kalapemelés, hogy Pécsről eljött.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 napja
Ez nagyszerűen sikerült, szakértő kollégák 😊Folytatása következik!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 napja
No én itt vagyok. Hol adják a meccset, csak netes cucc?

3 napja
kicsit kések, de már úton!
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
3 napja
Hát mivel a Rose Bowlt így biztos nem tudjuk végignézni ott, én is igyekszem odaérni már az Orange elejére

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja
Nekem doubtful az esti státuszom, nem javultam annyit, hogy be merjem vállalni.De ha éjfélkor bezár a hely és kiraknak, nálad nézzük a meccs végét!
zacknorb

3 napja
Na bejött ez a 10%, ha valaki tanácstalanul néz körbe Texas A&M pulcsiban, az én leszekNekem még van 10% esély, hogy Orange 2. félidejére beessek. De így Pécsről csak autóval tudok menni, láttam van is arrafelé őrzött parkoló vagy ház isPécsről 😮
dancogo
Riszpekt!
Dzsokijuing
3 napja
Nekem még van 10% esély, hogy Orange 2. félidejére beessek. De így Pécsről csak autóval tudok menni, láttam van is arrafelé őrzött parkoló vagy ház isPécsről 😮
dancogo
Riszpekt!
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 napja
Nekem még van 10% esély, hogy Orange 2. félidejére beessek. De így Pécsről csak autóval tudok menni, láttam van is arrafelé őrzött parkoló vagy ház is
3 napja
Nekem doubtful az esti státuszom, nem javultam annyit, hogy be merjem vállalni.
Poloska vagyok.
3 napja
Akkor én iszom helyettetek is 😊Tőlem nagyon messze van, így én biztos kocsival megyekSzuper, hárman már biztosan leszünk, zacknorb reméljük, felépül 😊Én valószínűleg tudom vállalni a játékot, hacsak nem történik valami váratlan a napközbeni visegrádi bemelegítés során 😄
Warr_b, Empty, dancogo?
Dzsokijuing
Alkoholizálni mennyire óhajt a tisztelt társaság? Mert ha mindenki csak kólázik, akkor kocsival megyek.
warr_b
r.baggio
Még egy kollégámat beszerveztem, szóval külsősöket hozni is ér. Eb. ért a sporthoz.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 napja
Sajnos lebetegedtem, nem vszínű, hogy rendbe jövök estére.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 napja
Tőlem nagyon messze van, így én biztos kocsival megyekSzuper, hárman már biztosan leszünk, zacknorb reméljük, felépül 😊Én valószínűleg tudom vállalni a játékot, hacsak nem történik valami váratlan a napközbeni visegrádi bemelegítés során 😄
Warr_b, Empty, dancogo?
Dzsokijuing
Alkoholizálni mennyire óhajt a tisztelt társaság? Mert ha mindenki csak kólázik, akkor kocsival megyek.
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 napja
Szuper, hárman már biztosan leszünk, zacknorb reméljük, felépül 😊Én valószínűleg tudom vállalni a játékot, hacsak nem történik valami váratlan a napközbeni visegrádi bemelegítés során 😄
Warr_b, Empty, dancogo?
Dzsokijuing

4 napja
Én doubtful vagyok, holnap is meló kb 3ig. Holnap reggel még adok egy végső státuszt
4 napja
Szuper, hárman már biztosan leszünk, zacknorb reméljük, felépül 😊Státuszom probable.
Warr_b, Empty, dancogo?
Dzsokijuing

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 napja
Szuper, hárman már biztosan leszünk, zacknorb reméljük, felépül 😊Warr_b, Empty, dancogo?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
4 napja
én az orange bowl-ra tudok jönni, de a rose-t már itthonról nézném, sajnos másnap korán kell kelni
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
4 napja
én sajnos fél12-ig dolgozom, utána meg inkább otthonról követem az eseményeket

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 napja
Én megyek, megpróbálok már az Orange Bowl második félidejére ott lenniSztem realisztikusabb, ha bevállaljuk az Orange-ot, aztán majd meglátjuk.
Viszont hol nézzük a Rose Bowl második felét? :o
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 napja
Visszaigazolták a foglalást 😊Elküldtem a foglalást ide: torpekavezo.hu/Akár hatvanan is, sőt, még elég korrekt pizza is van, vagy csülök, ha megrendelitek előre.Ez a Törpe jónak tűnik, főleg, hogy hozzád közel van, de beférünk hatan?Jégkertet fix láttam, hogy van. Meg itt felém a TörpeHova mehetnénk?Stiflerek zárva, Winners és Kandalló zárva, talán a 4es6os a Wesselényinél.Amúgy az Orange Bowlra lenne még helyszín.
Dzsokijuing
Bár nekem státuszom változott questionablere, mert belázasodtam
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Amúgy jobbulást 😊
Dzsokijuing
zacknorb
Január 1. 5+ fő, 18 óra.
Ha visszajeleznek, írok!
Dzsokijuing
Dobtok ide egy üzit, aki jön?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 napja
Elküldtem a foglalást ide: torpekavezo.hu/Akár hatvanan is, sőt, még elég korrekt pizza is van, vagy csülök, ha megrendelitek előre.Ez a Törpe jónak tűnik, főleg, hogy hozzád közel van, de beférünk hatan?Jégkertet fix láttam, hogy van. Meg itt felém a TörpeHova mehetnénk?Stiflerek zárva, Winners és Kandalló zárva, talán a 4es6os a Wesselényinél.Amúgy az Orange Bowlra lenne még helyszín.
Dzsokijuing
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Amúgy jobbulást 😊
Dzsokijuing
zacknorb
Január 1. 5+ fő, 18 óra.
Ha visszajeleznek, írok!
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 napja
Akár hatvanan is, sőt, még elég korrekt pizza is van, vagy csülök, ha megrendelitek előre.Ez a Törpe jónak tűnik, főleg, hogy hozzád közel van, de beférünk hatan?Jégkertet fix láttam, hogy van. Meg itt felém a TörpeHova mehetnénk?Stiflerek zárva, Winners és Kandalló zárva, talán a 4es6os a Wesselényinél.Amúgy az Orange Bowlra lenne még helyszín.
Dzsokijuing
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Amúgy jobbulást 😊
Dzsokijuing
Poloska vagyok.