GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Még nem vagyok 1 teljes éve GM.ez már sophomore slumpBaltimoreDefenseévek telnek és múlnak, de még mindig vannak (többes szám!!!), akik a long snapperrel akarnak hosszabbítani.Höri(Majdnem) ruki miszték.iktriad
több mint 12 éve
ez már sophomore slumpévek telnek és múlnak, de még mindig vannak (többes szám!!!), akik a long snapperrel akarnak hosszabbítani.Höri(Majdnem) ruki miszték.iktriad
több mint 12 éve
LONG SNAPPER FRANCHISE TAG 1 058 000 $Jon Condo 1.385M
John Denney 1.1M
Morgan Cox 985k
Zak Deossie, Greg Warren, Don Muhlbach, Aaron Brewer, Mike Leach, Cullen Loeffler, Pat Mannelly 910k
több mint 12 éve
Mennyi az LS franchise tag? Nem szerepel a közleményekben 😀Rataxesrohadjak meg, kiszámolom
több mint 12 éve
relax, csak féltékenyek 😀évek telnek és múlnak, de még mindig vannak (többes szám!!!), akik a long snapperrel akarnak hosszabbítani.Höri(Majdnem) ruki miszték.iktriad
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
évek telnek és múlnak, de még mindig vannak (többes szám!!!), akik a long snapperrel akarnak hosszabbítani.Höri(Majdnem) ruki miszték.
több mint 12 éve
Mennyi az LS franchise tag? Nem szerepel a közleményekben 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
évek telnek és múlnak, de még mindig vannak (többes szám!!!), akik a long snapperrel akarnak hosszabbítani.
több mint 12 éve
a Rosenhaus-bizottság tagjai még léteznek? szeretném ha nyilatkoznának, hogy készen állnak-e a munkáraHöriI was born ready.
több mint 12 éve
a Rosenhaus-bizottság tagjai még léteznek? szeretném ha nyilatkoznának, hogy készen állnak-e a munkára
több mint 12 éve
A technika ördöge megbaszott tegnap, beszart a laptopom, rajta a kompenzációs pickes táblázattal......Ha nem sikerül életet lehelni bele kezdhetem elölről... Így vagy úgy a héten megleszek, egy kis türelmet még kérek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
mikor kezdünk?+ Keller utolsó évese is kétséges.
roster:
sheldon richardson idei fizuja 1 500 000, nem 150 000.braxa88
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
mikor kezdünk?roster:
sheldon richardson idei fizuja 1 500 000, nem 150 000.
több mint 12 éve
holnapi nap során próbálok reflektálni a pm-eimre, be patient pls.briareosUgyan kérlek, hiszen még el sem kezdődött a szezon. 😊
több mint 12 éve
holnapi nap során próbálok reflektálni a pm-eimre, be patient pls.
több mint 12 éve
Ja jössz Rongyba? Fasza, akkor nem csak én leszek sztárvendég! Nade akkor tényleg vendégem vagy egy ízletes bambira. 😉ennek örömére este te fizetszHöriMondjuk ez nekem is meglepetés, de zsír. 😀Dömeaz nem számít, 3 évet focizott eddig és udfa volt.HöriAktualizáltam az excelt. Vinnyogásra most van mód.Hörinálam Laron Byrdnek 2015-re egy nullával több van írva, bár sokat nem számít mert 60k-val is kibasznám, nem hogy 6 millával 😀
illetve Victor Cruz szerintem nem lehet RFA, mivel FA liciten vitte el Döme:
bowl.hu/forum/manager_jatek/free_agent_licit_allas?oldal=0#226719kristof
több mint 12 éve
ennek örömére este te fizetszMondjuk ez nekem is meglepetés, de zsír. 😀Dömeaz nem számít, 3 évet focizott eddig és udfa volt.HöriAktualizáltam az excelt. Vinnyogásra most van mód.Hörinálam Laron Byrdnek 2015-re egy nullával több van írva, bár sokat nem számít mert 60k-val is kibasznám, nem hogy 6 millával 😀
több mint 12 éve
Mondjuk ez nekem is meglepetés, de zsír. 😀az nem számít, 3 évet focizott eddig és udfa volt.HöriAktualizáltam az excelt. Vinnyogásra most van mód.Hörinálam Laron Byrdnek 2015-re egy nullával több van írva, bár sokat nem számít mert 60k-val is kibasznám, nem hogy 6 millával 😀
több mint 12 éve
az nem számít, 3 évet focizott eddig és udfa volt.Aktualizáltam az excelt. Vinnyogásra most van mód.Hörinálam Laron Byrdnek 2015-re egy nullával több van írva, bár sokat nem számít mert 60k-val is kibasznám, nem hogy 6 millával 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Aktualizáltam az excelt. Vinnyogásra most van mód.Hörinálam Laron Byrdnek 2015-re egy nullával több van írva, bár sokat nem számít mert 60k-val is kibasznám, nem hogy 6 millával 😀
több mint 12 éve
az mit árul el a keretemről, hogy senkivel sem kel hosszabbítanom?Nálam is szinte LS a legfontosabb meghosszabbítandó a kereten. Alualu sorsán még gondolkodom. 😀
nem a lejárók közül, hanem a teljes 53-ból. Talán egyedül Rudolph érné meg.Höri
több mint 12 éve
az mit árul el a keretemről, hogy senkivel sem kel hosszabbítanom?nem a lejárók közül, hanem a teljes 53-ból. Talán egyedül Rudolph érné meg.
több mint 12 éve
ja megtaláltam már, végigtúrtam minden létező topikot 😊8 csapat már meg van, holnap folytatom...
több mint 12 éve
Oké rendben, ez így egyszerűsíti a dolgom,egy körrel kevesebbet kell kutassak 😊gabokockaremélem tudod, hogy kilistáztam, hogy kik után jár pick
több mint 12 éve
Oké rendben, ez így egyszerűsíti a dolgom,egy körrel kevesebbet kell kutassak 😊