GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Méghogy három fumbli.. 5! Sőt, összesenhét turnover, mínusz ötös TO maring, és megint nyertünk... nem tudom ilyen volt-e NFL-ben valaha, de biztos jó régen. Ez egy borzalmas meccs lehetett a RZ-statokat, a saját turnover, és a Cincy összes, de legfőbb offensestatjait elnézve.. és sérülés, ej-ej.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Clady megkapta a zsét IRL, egyből ment is IR-re (na jó talán az SB-n játszhat) 😕Shilkora pro bowlon!
több mint 12 éve
Clady megkapta a zsét IRL, egyből ment is IR-re (na jó talán az SB-n játszhat) 😕
több mint 12 éve
elindult a termelés az indianapolisi bundagyárban! 😊
több mint 12 éve
Ezt a Jaxet most utáltam meg, mészárosok 😛 pedig Locker elég jó volt.
több mint 12 éve
Kellett nekem dicsérni a múltkor Joeckelt, beszedett egy sacket. Viszont Pastror állta a sarat.Amúgy biztos, hogy Alualu kezd nálam DTben? Mert meccsek óta láthatatlan a stat sheetben. Utána tud valaki nézni, hogy 4-3at alkalmaz nálam a madden?
több mint 12 éve
REG W10
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
0-2 a Steelers ellen, kirúgunk mindenkitkristofpár játékosod akkor majd kellene 😊 😀
első sérülés a szezonban: Gore IR... legjobb játékosom volt eddig 😕

JT Daniels fan
több mint 12 éve
A Ravens ellen sima győzelem, a hetes vereségszériában lévő Eagles ellen bukó. Madden...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
0-2 a Steelers ellen, kirúgunk mindenkit
több mint 12 éve
Good bye PO.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Én benne vagyok 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Még mindig tele van olyannal, aki egyszer valamikor jó volt, ezért a 08-ban jó rate-et kapott, aztán azóta elfelejtették lejjebb húzni, hiába lett gyengébb, az újoncoknál meg csak berakják, aztán egy év múlva is ugyanazt az értéket kapja a többség, mert akik csinálják, nem kreálják újra. Amikor valaki már a 3-4. szezonjában is rookie-értékkel játszik, az már mókásabb, míg más 2-3 szar szezon után is brutálisan magasat kapHát, ha megoldható, akkor persze, mert az igencsak komolytalan, hogy x éves grade-ekkel toljukWyattmilyen X éves? ha benne vannak a rookiek legrosszabb esetben is pár hónapos a cuccHöri

több mint 12 éve
Hát, ha megoldható, akkor persze, mert az igencsak komolytalan, hogy x éves grade-ekkel toljukWyattmilyen X éves? ha benne vannak a rookiek legrosszabb esetben is pár hónapos a cucc
több mint 12 éve
augusztus 29-én hozzák meg a játékot elvileg. Megpróbálok utánajárni, hogy hogyan lehet a mostani verziónál kinyerni az eredményeket, gondolom abban túl sok változás úgy sem lesz.tehát akkor most szoftverbeli hiányosságod van, nem?HöriHát most szerintem még nem jelent meg a játék, aztán majd ha megjelent akkor tudjuk meg hogy ki lehet-e nyerni belőle az infókat.Rataxes

JT Daniels fan
több mint 12 éve
tehát akkor most szoftverbeli hiányosságod van, nem?HöriHát most szerintem még nem jelent meg a játék, aztán majd ha megjelent akkor tudjuk meg hogy ki lehet-e nyerni belőle az infókat.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
ennél rosszabb úgy sem lehet a csapat 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
nekem tökmindegy, de igen.szóval feltétlenül.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én is mellette vagyok
több mint 12 éve
Hát, ha megoldható, akkor persze, mert az igencsak komolytalan, hogy x éves grade-ekkel toljuk

több mint 12 éve
Miért pont 10? 😊Rataxesa létező legfontosabb kérdést tetted fel 😀 nem tudom egyébként, kétszámjegyű jelentkezés már elég lenne nekem 31 gm-ből. Inkább azt mond, hogy érdekelne-e 😊

JT Daniels fan