NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
144
25
2:20, ARENA4
CFB követő 2025
4 feliratkozó
11 órája
FCS Döntő 2025
2. Montana State (13-2) vs. Illinois State (12-4)
2026. január 6. FirstBank Stadium in Nashville, Tennessee 01:30 (ESPN)
Ez az első mérkőzés a 2 program között.
Út a döntőig:
Montana State:
vs Yale 21-13
vs Stephen F. Austin 44-28
vs Montana 48-23
Illinois State:
at Southeastern Louisiana 21-6
at North Dakota State 29-28
at UC Davis 42-31
at Villanova 30-14
Vezetőedzők: Montana State: Brent Vigen (60-12, 5. szezon); Illinois State: Brock Spack (123-78, 17. szezon)
3 játékos, akire figyeljünk:
Montana State:
QB Justin Lamson (2892 passzolt yard, 72% passzpontosság, 28 TD, 3 INT; 704 futott yard, 14 TD),
RB Adam Jones (3 100+ futott yardos találkozó a 2025 playoffban, összesen 17 TD),
S Caden Dowler (sérülésből tér vissza 90 szerelés, 6 INT, 2 kiharcolt fumble)
Illinois State:
QB Tommy Rittenhouse (3257 passzolt yard, 36 TD, 12 INT; 402 futott yard, 7 TD),
WR Daniel Sobkowicz (78 elkapás, 1089 yard, 18 TD; 7 TD elkapás a 2025 playoffban),
LB Tye Niekamp (155 szerelés, 14.5 TFL, 2 labdaszerzés, 8 pass breakup)
Érdekességek:
Ez a 4. alkalom, hogy a Montana State a bajnoki címért játszhat, egyszer nyertek, még 1984-ben a Louisiana Tech ellen Charlestonban.
Az Illinois State egyszer játszott eddig döntőt, 2014-ben a North Dakota State győzte le őket 29-27-re.
A Redbirds az első kiemeletlen csapat, aki döntőbe került 2016 óta (Youngstown State), de az első, aki úgy lett kiemeletlen, hogy 16 kiemelt csapat van (1995-2000, 2024-)
Az Illinois State kontrolálta a legtöbbet az órát és a labdát a rájátszásban(36:28), hála a igásló RB Victor Dawson-nak, akinek 97 futása volt, ebből 86 az utolsó 3 meccsen.
Sobkowicz a Redbridsnél számtalan program rekordot tart már. Ő vezet elkapásokban(257) és TD elkapásokban(40), 3507 elkapott yardja pedig csak 58 egységre van, hogy megdöntse Tyrone Walker iskolarekordját (3565)
A Redbirds 19 INT-et szerzett idén, A CB Shadwel Nkuba II vezeti a csapatot 5-el.Az Illinois State védelme zsinórban 18+ INT-et szerzett az elmúlt 3 szezonban.
A Montana State futójáték a 4. legjobb idén az FCS-ben (234.5 yard/meccs) és a Julius Davis (1100) - Adam Jones (1047) páros az egyetlen idén az FCS-ben, ahol mindkét játékos 1000 futott yard felé került.
Lamson hatékonysága és az,. hogy vigyáz a labdára +16-os labdaszerzési mutatót jelent idén a Bobcatsnek, ami a harmadik legjobb az FCS_ben. De a 19 benyelt sack idén több, mint az elmúlt 2 szezonban összesen (21) és a legtöbb 2012 óta.
A Bobcats védelme 8 labdát szerzett és ö sacket a 3 rájátszás győzelem alatt. Az EDGE rusher Kenneth Eiden IV 3 sacket csinált a Stephen F. Austin ellen a negyeddöntőben. A LB Bryce Grebe pedig a Montana ellen jelentkezett egy pick 6-el.
A Bobcats rúgója Myles Sansted az FCS idei éllovasa rúgott pontokban(121) zsinórban másodszor. Idén 81% pontossággal értékesíti az FG-ket, a leghosszabb rúgása 48 yardos volt. Az Illinois State rugót cserélt az elődöntőre. Michael Cosentino 3/3 volt a Villanova ellen, 35 yard volt a leghosszabb rúgása. Érdekes lesz, hogy ő vagy az egész szezonban a posztot ellátó Matt Maldonado lesz-e a Redbirds rugója.
1 napja
Ó én balga aki a 40+ pontos WF winből csináltam kevés pontos m State-et az opt-outokra hagyatkozva.
Poloska vagyok.
1 napja
SEC csapatra a bowl-szezonban csak akkor volt érdemes fogadni, mikor egymás ellen játszottak... (+ Arch Manning)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 napja
Egy kis ingyenpénz ötlet estére, a középső buildert ajánlom#főabizalom
Poloska vagyok.
2 napja
“Jók” ezek a bowl-ok, amikor az egyik csapat a háta közepére nem kívánja…A Rice is mondhatott volna nemet, azt nem értem, hogy miért nem tették meg
Klaci79

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 napja
“Jók” ezek a bowl-ok, amikor az egyik csapat a háta közepére nem kívánja…
2 napja
Mai kvartett levezetés gyanánt, az első meccs élőben az ARENA4-en:19:00 Rice vs Texas State [Amon G. Carter Stadium, Fort Worth]
22:30 Navy vs Cincinnati [Simmons Bank Liberty Stadium, Memphis]
02:00 Arizona vs SMU [Snapdragon Stadium, San Diego]

02:00 Wake Forest vs Mississippi State [Bank of America Stadium, Charlotte]

---
2 napja
Te jó ég, mi éjszaka volt ez. Baromi jó az Indiana, de bármi lehet ezek után.
2 napja
Ebben a rájátszás fordulóban 4/4, ami a továbjutott szimpatikus csapatokat illeti. Innentől a maradék 3 meccs az önfeledt szórakozásról szól, bármelyik csapat nyer, már emlékezetes playoff lesz számomra.Nekem is erről szólt alapból a rájátszás. Igazából nem szurkolok senkinek, csak annak tudtam igazán örülni, hogy a bama be lett darálva.
xrace77
A Hurricanes győzelme okozna talán a legnagyobb örömöt, de bárki nyer, nem érdekel - csak szórakoztassanak.
2 napja
Ebben a rájátszás fordulóban 4/4, ami a továbjutott szimpatikus csapatokat illeti. Innentől a maradék 3 meccs az önfeledt szórakozásról szól, bármelyik csapat nyer, már emlékezetes playoff lesz számomra.
2 napja
Szerintem a Cotton Bowl is remek meccs volt, kissé túl magasan van a léc, ha már ez se tetszik

---
2 napja
Ú gec mi meccsek voltak ezek.Bama szopatás mindig top, Ole Miss meg csak Kiffinnel nem tudta verni a Georgiat.
Amúgy mindkét negyeddöntős körben 4/1 volt a jó meccsek aránya, tavaly az ASU-Texas volt agyabeteg.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
2 napja
Basszus mit hagytam ki...valamikor a 2. negyedben bealudtam, még akkor 6-0 volt az állás. Most az összefoglaló alatt is katarzis érzésem volt 😊
3 napja
Remélem nem állnak meg ötvenig, bár persze ez a nagyobb dolgokon nem változtatAz Ole Miss köszöni szèpen 😀🤪 amúgy a legpikánsabb nyilván az Oregon Miami lenne Cristobal miatt
Kapja be az sec meg mindenki, aki a szekerüket tolja ( | szerintem a Georgia lesz amúgy a bajnok | )
r.baggio
Szerkesztette: dande2
3 napja
lol mi volt ez a végén 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 napja
na ez jó meccs végre 😀

Don't blink!
3 napja
az mekkora missed tackle

Don't blink!
3 napja
Lacy furcsán lefogyott a Packerses időszaka óta.Ole Miss kickert meg ha van még eligibility-je, Kiffin azonnal dobja meg pár millióval hogy átmenjen az LSUba
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 napja
na ez nem #collegekickers

Don't blink!
3 napja
eléggé szenvednek a Bulldogs meccsen is a csapatok...
3 napja
Indiana <3
3 napja
Ja és az első playoff ez, amikor az Alabama/Ohio State kettős közül egyik sincs az elődöntőben

---
3 napja
Btw az OL Pat Coogan lett a Rose Bowl MVP 😊

---
3 napja
This was Alabama’s worst loss since 1998 (Arkansas, 42-6) and their worst bowl loss EVER. Alabama has 67 blue-chip recruits on their roster. Indiana has 7.
Amit Cignetti művelt az Indianánál, az példa nélküli az NCAA-ben.

---
3 napja
Nincs baj a naplementével, kivéve mikor Dallasban van, és oda világít a pályára. Ostoba megoldás lvl végtelen