CFB követő 2025
5 feliratkozó
13 napja
Ha ma a Vandy és a Texas is nyer, mennék Austinba.Jövő héten ti mit választanátok college gameday helyszínnek? Az FBS-ben kb nincs értelmes opció szerintem 😊Ohio State-Penn State
r.baggio
Maryland-Indiana
Utah-Cincinnati
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
13 napja
Jövő héten ti mit választanátok college gameday helyszínnek? Az FBS-ben kb nincs értelmes opció szerintem 😊Ohio State-Penn State
r.baggio
Maryland-Indiana
Utah-Cincinnati
Poloska vagyok.
13 napja
Jövő héten ti mit választanátok college gameday helyszínnek? Az FBS-ben kb nincs értelmes opció szerintem 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
13 napja
Jó, a Bearcats megy míg én bulizok, keep calm
Poloska vagyok.
13 napja
kellett az a holding a vége előtt, 52-ről nem jó az FGha a georgia elleni lesz az egyetlen L, mennyire reális a playoff?Akkor 100%, sőt még egy újabb L is beleférhet
Cruyffista
Közben brutál végjáték Memphisben is
www.youtube.com/live/9KXbMfraR0M?si=HkDvVI4lsZOvQFT-
r.baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
13 napja
Vicces lenne, mert szemre az utóbbi 10 év egyik leggyengébb Ole Miss-e az idei. Mindenesetre a sorsolás adott. South Carolina, Citadel, Gators, Miss St.ha a georgia elleni lesz az egyetlen L, mennyire reális a playoff?Akkor 100%, sőt még egy újabb L is beleférhet
Cruyffista
r.baggio
13 napja
Ja most nézem a Rebels hátralevő menetrendjét, ha ez megvan, innentől kb kötelező a 11-1 és borítékolható a playoffban a magas kiemelés

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
13 napja
ha a georgia elleni lesz az egyetlen L, mennyire reális a playoff?1 vereséges SEC csapat még a négyes rájátszásba is reális volt szóval az nem kérdés
Cruyffista
13 napja
ha a georgia elleni lesz az egyetlen L, mennyire reális a playoff?Akkor 100%, sőt még egy újabb L is beleférhet
Cruyffista

---
13 napja
ha a georgia elleni lesz az egyetlen L, mennyire reális a playoff?
13 napja
UNC nekimegy a kétpontosnak az OTbancsücskös, de nem lesz meg
Löfli

Don't blink!
13 napja
UNC nekimegy a kétpontosnak az OTban

Don't blink!
13 napja
UNC támad 1 perccel a vége előtt a győzelemértInterception, jöhet az újabb virginiai OT 😀
Löfli
Közben meg Oklahoma fumble

---
13 napja
UNC támad 1 perccel a vége előtt a győzelemért

Don't blink!
13 napja
Adam Archuleta és Donovin Darius!!!!Gramatica (az USF kickere) az az imádnivaló idióta.úristen a Gramatica fivérek, de öreg vagyok már - ha már boomerségről van szó
zacknorb
dancogo
13 napja
Na, Kiffin nem boomer, ő king.Az Haynes a GT-nél, de ez tökös húzás volt most a negyed végén negyedikre.
zacknorb
Az is tagadhatatlan, hogy az Ole Miss nem tud nem szórakoztató rangadókat játszani, de Kiffin meg rendre elbukja ezeket.

---
13 napja
Gramatica (az USF kickere) az az imádnivaló idióta.úristen a Gramatica fivérek, de öreg vagyok már - ha már boomerségről van szó
zacknorb
13 napja
Gramatica (az USF kickere) az az imádnivaló idióta.
Poloska vagyok.
13 napja
Közben BB beleköp a Virginia levesébe?
Poloska vagyok.
13 napja
Én a Boomer Soonerre vártam volna egy jó kis átkötést, de én akkora boomer vagyok, hogy a six sevenről még nem is hallottamen.wikipedia.org/wiki/Boomers_(Oklahoma_settlers)
Ez meg olyan sima Rebels TD volt, hogy Kiffin helyében csak ezt a játékot futtatnám
Szerkesztette: r.baggio

---
13 napja
Kemény Sooners TD, jó kis meccs lesz ez isEz se volt piskóta.
r.baggio
Zsombiék meg fejtegették, hogy ők nem boomerek, majdnem megírtam nekik, hogy DE🤣
Na, Kiffin nem boomer, ő king.
Poloska vagyok.
13 napja
Kemény Sooners TD, jó kis meccs lesz ez isÉs ilyen tempóban 23-ra se lesz vége 😀
r.baggio
Az Indiana közben alázza a UCLA-t is, eszméletlen a Hoosiers

---
13 napja
Kemény Sooners TD, jó kis meccs lesz ez is

---
13 napja
Browntól ez elég baszó TD futás volt, már az első negyed vége felé 14-7 a USF-nek a Go5 derbyn
Poloska vagyok.
13 napja
Ma hoznunk kell a kötelezőt Dak Prescott alma matere ellen!Utána valahogy az LSU szenvedje ki a wint a Földművesek ellen.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)